שאלון לבוש!

Didosh1

New member
עונה

מה את הכי אוהבת ללבוש?ג'ינס וחולצה מה את הכי שונאת ללבוש?חצאית מה את לובשת עכשיו?ג'ינס וסווטשרט מה לא תלבשי בחיים?חותלות חח מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך?ג'ינס סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט אלגנט חשוף או לא?לא אכפת לי.. מה דעתך על נעלי עקב?לא נוח=\\ ועל אולסטאר?נעל מושלמתתת ועל נעלי סםורט?רק פומה=] איזה חנות אהובה עלייך?לי קופר איפה בחיים לא תקני בגדים?ML איפה את קונה נעליים?פומה,בירקנשטוק איפה לא?נייקי מה המידה שלך בבגידם?תלוי במה.. מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות?במידה שלי כנ"ל בנעליים:39 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1-גופיה 2-חולצה 3-סווטשרט 4-כפכפים יש לך שמלות בארון?לא אם כן- כמה? אם לא- למה?כי לא מצאתי אחת שאני אוהבת מה דעתך על חצאיות מיני?לא נוח אבל יפה. האם את בעד או נגד ההתנתקות?בעד..מזה קשור? האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת?לא..אהה חח הבנתי למה זה קשור יש לך הרבה בגדים בארון?כן יש לך הרבה נעליים? כמה<?לא..4 זוגות בערך אוהבת נעלי בית החורף?כן אבל אני אף פעם לא שמה הבגד האחרון שקנית:חולצה איפה זה היה?TNT אוהבת שופינג?ברורררר אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא?אמא קונה בגדים רק כי הם מותגים?לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ?ג'ינס וחולצה איזה בגד בשבת?כנ"ל ביציאה?כנ"ל איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג?כנ"ל חח בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר?נגד!!!!! ואין לי מזל.. למה?כי זה מגעיל.. בגד-ים בקיני או שלם?בקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ?קיץ עם איזה בגד את הולכת לישון?חולצה מכוערת ומכנס של היינס איזה צבע שולט בארון שלך?לבן מה דעתך על כפכפים?הנעליים האהובות עליי=] ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?טרנינג

Cut Up Angel

New member
עונה.

מה את הכי אוהבת ללבוש
אני מאוד אוהבת ג'ינסים עד הברכיים,גופיות תחתה,רשתות,מחוכים, מחשופים[לא יותר מידי],פרטי לבוש 'סקוטיים'.ובעיקר חולצות ומכנסיים בצבע:שחור,אדום וסגול. מה את הכי שונאת ללבוש
אני לא אוהבת דברים בצבע ורוד ולבן. [צבעים סבבה,אבל משמין]. מה את לובשת עכשיו
גופיה של פו הדוב
ובוקסר XD מה לא תלבשי בחיים
גיזרה גובהה
ובעיקר פרטי לבוש של פאקצות. מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך
שרשראות וצמידים. סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט
ספורט-אלגנט. חשוף או לא
ליציאות-כן. מה דעתך על נעלי עקב
דמויboots עם קשירות ואבזמים-אוהבת. ועל אולסטאר
אוהבת גם. ועל נעלי סםורט
אני יותר אוהבת Boots
איזה חנות אהובה עלייך
בעיקרון-אין אותה בישראל..אבל היא ה-
עליי :Fairy Goth Mother איפה בחיים לא תקני בגדים
Puma וכול החנויות הפקציות D: איפה את קונה נעליים
אין חנות מסוימת-מה שאני אוהבת,אני קונה. איפה לא
זה לא שאלה של איפה,זה שאלה של מה. מה המידה שלך בבגידם
38-40. מה המידה שלך בנעליים
39 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות
36-38 כנ"ל בנעליים:לא אכפת לי כ"כ. 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1-מחוכים.
2-Boots
3-חצאיות סקוטיות.
4-תחרות ורשתות.
יש לך שמלות בארון
לא
אם כן- כמה
- אם לא- למה
אני ממש רוצה לקנות. מה דעתך על חצאיות מיני
האם את בעד או נגד ההתנתקות
חחח,מה הקשר
-בעד. האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת
לא. יש לך הרבה בגדים בארון
לא ממש
יש לך הרבה נעליים
לא. כמה
שתי זוגות. אוהבת נעלי בית החורף
כן
הבגד האחרון שקנית:2 גופיות שלמעלה יש תחרה בצבעים-שחור ואדום. איפה זה היה
סקופ.יאכ.חנות פאקצה. אוהבת שופינג
אם אני יודעת שאני ימצא משהו וגם זול אז כן. אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא
חברות. קונה בגדים רק כי הם מותגים
לא. איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ
גופיה וג'ינס. איזה בגד בשבת
לא משהו מיוחד. ביציאה
תמיד שונה. איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג
רגיל
בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר
נגד. למה
ככה
בגד-ים בקיני או שלם
בקיני. אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ
חורפ.חורפ.חורפ. עם איזה בגד את הולכת לישון
גופיה ובוקסר. איזה צבע שולט בארון שלך
שחור. מה דעתך על כפכפים
יאכי.לא אוהפת. ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד
מה שיבוא לי

coullette

New member
^_^

מה את הכי אוהבת ללבוש?
גרבי ברך מה את הכי שונאת ללבוש?
תחתונים צמודים מה את לובשת עכשיו?
חולצת פיג'מה מסאטן מה לא תלבשי בחיים?
בגדי סאדו-מאזו מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך?
תחתונים סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט?
לא יודעת...נגיד ספורט אלגנט חשוף או לא?
למה לא? מה דעתך על נעלי עקב?
נחמד ועל אולסטאר?
הכי מגניב אבל עושות לי פצעים ועל נעלי ספורט?
חביב איזה חנות אהובה עלייך?
אין איפה בחיים לא תקני בגדים?
ב"בגדים לאישה המזדקנת" איפה את קונה נעליים?
לא קונה איפה לא?
מה המידה שלך בבגדים?
לא יודעת מה המידה שלך בנעליים?
41 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות?
36 כנ"ל בנעליים:
38 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1-
גרבי ברך 2-
רצועות של בד ששמים על הידיים 3-
חצאית סקוטית 4-
נעלי אולסטאר יש לך שמלות בארון? אם כן- כמה?
3 אם לא- למה? מה דעתך על חצאיות מיני?
אחלה האם את בעד או נגד ההתנתקות?
לא יודעת האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת?
ממש לא יש לך הרבה בגדים בארון?
כן יש לך הרבה נעליים? כמה<?
לא כ-10 זוגות אוהבת נעלי בית החורף?
כן הבגד האחרון שקנית:
נראה לי מכנסיים איפה זה היה?
לא עושה פרסומת אוהבת שופינג?
כן אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא?
לבד קונה בגדים רק כי הם מותגים?
ממש לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ?
סתם זרוק איזה בגד בשבת?
כנל ביציאה?
כנל איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג?
כנל בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר?
נגד למה?
ככה בגד-ים בקיני או שלם?
ביקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ?
חורף עם איזה בגד את הולכת לישון?
פיג'מה מה איזה צבע שולט בארון שלך?
צבעוני מה דעתך על כפכפים?
נחמד ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?
תחתונים

אני גם../images/Emo3.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? מכנס חצאית שמלה הכל.... מה את הכי שונאת ללבוש? משהו שהוא לא נוח מה את לובשת עכשיו? בוקסר וגופיה מה לא תלבשי בחיים? בגדים שהם לא בצבע שחור או אדום או צבע כהה אחר כך בעיקרון ורוד לבן וכאלה... מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? חזייה ותחתונים סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? לא... חשוף או לא? חשוף מה דעתך על נעלי עקב? כמה שיותר גבוהים שונאת עקבים נמוכים מעל 15 ס"מ זה טוב! ועל אולסטאר? אולסטאר אחלה נעליים ליום יום ועל נעלי סםורט? תלוי איזה... איזה חנות אהובה עלייך? לא כל כך משנה איפה בחיים לא תקני בגדים? בחנויות שהכל ורוד שם... איפה את קונה נעליים? בתחנה מרכזית בחנויות של הזונות איפה לא? בחנויות של הפאקצות מה המידה שלך בבגידם? 38 מה המידה שלך בנעליים? 39-38 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? לא כזה חשוב כנ"ל בנעליים: 3מה שאני עכשיו 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- חצאיות מיני 2- מכנסיים 3- שמלות 4- וכאלה... יש לך שמלות בארון? כן אם כן- כמה? 4 אם לא- למה? מה דעתך על חצאיות מיני? בעד! זה שולט האם את בעד או נגד ההתנתקות? למי אכפת האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לא יש לך הרבה בגדים בארון? כן יש מספיק ויותר מכך יש לך הרבה נעליים? כמה<? 10 ככה אוהבת נעלי בית החורף? כן הבגד האחרון שקנית: היום מכנס איפה זה היה? באלנבי בתל אביב אוהבת שופינג? תלוי אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? זה תלוי עם אמא משלמת או אני קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? מכנס וגופיה איזה בגד בשבת? מה זה משנה ביציאה? חצאיות שמלות איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? נוח בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? לא משנה לי כי אני לא לומדת למה? ככה כי העיפו אותי בגד-ים בקיני או שלם? ביקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? קיץ כי זה חשוף יותר... עם איזה בגד את הולכת לישון? בוקסר וגופיה איזה צבע שולט בארון שלך? שחור מה דעתך על כפכפים? תלוי ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? משהו נוח

D:

מה את הכי אוהבת ללבוש? בעקרון- כל מה שנוח לי. מה את הכי שונאת ללבוש? בגדים חשופים, אני פשוט לא מסוגלת, אני מתחילה לריב עם החולצה, למשוך אותה למטה שלא יראו ת'בטן, למשוך למעלה שלא יראו ת'חזה, זה נורא oO מה את לובשת עכשיו? חולצה ומכנס שחורים, מגעילים כאלה D: מה לא תלבשי בחיים? אין לי בעיה ללבוש מה שתרצו! רק לא לצאת עם זה החוצה שיראו אותי P= מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? אממ תחתונים? ^^ סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט, לרוב. חשוף או לא? לא-לא-לא X_X מה דעתך על נעלי עקב? זה שקסי לאללה P: אבל לא נוח, אז אנלא נועלת ועל אולסטאר? ממ לא משו ועל נעלי סםורט? הכי נוח ^^ הכי נחמד איזה חנות אהובה עלייך? TNT אבל הקולקציות החדשות לא משו =/ איפה בחיים לא תקני בגדים? בכל מקום אקנה כל עוד הבגד נראה לי איפה את קונה נעליים? לא ממש חשוב לי היכן איפה לא? כנ"ל מה המידה שלך בבגידם? Small?.. מה המידה שלך בנעליים? 35/6 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? P: כנ"ל בנעליים: לא יודעת, זה לא כ"כ חשוב לי מה מידת הנעליים שלי XD 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- מה 2- זאת 3- אומרת 4- ? יש לך שמלות בארון? אפילו לא אחת ^^ אם כן- כמה? 0 אם לא- למה? האמת שלא חשבתי על זה למה P: שמלות זה דווקא יפה... אוליי כדאי לקנות XD מה דעתך על חצאיות מיני? זה ממש יפה! אבל לא לי P: האם את בעד או נגד ההתנתקות? איך זה קשור לבגדים? O: האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? אה, הבנתי איך ^^ ולא. יש לך הרבה בגדים בארון? ככה. יש לך הרבה נעליים? כמה? יש לי אוליי 4 זוגות נעליים, אבל נועלת רק זוג אחד XD אוהבת נעלי בית החורף? כןןןן *__* הבגד האחרון שקנית: מכנסיי ספורט בצבע שחור איפה זה היה? הממ ואי, אני לא זוכרת O: אוהבת שופינג? רק לעיתים נדירות כשבא לי ככה פתאום אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? עם אמא וחברה הכי טובהה ^^;; קונה בגדים רק כי הם מותגים? ממש לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? חולצת T קצרה ומכנס, ולרוב אני לובשת שחור P: איזה בגד בשבת? רגיל לחלוטין ביציאה? גם ^^ רגיל איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? שוב- רגיל, כמו כל יום בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? האמת? בעד. אבל לא בגדים מכוערים כמו שיש בבתי-הספר בישראל. אני מדברת איתכם על בגדיייים PPP: לא חולצת T מגעילולה למה? יש אלף ואחת סיבות למה כן ללכת עם חולצות-אחידות, לא הכרחי לפרט. בגד-ים בקיני או שלם? אני לא מסוגלת ללכת עם שנייהם. חשוף מדי לטעמי. אבל עדיף בגד-ים שלם, למרות שביקיני הרבה יותר יפה P: אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? חורף S: עם איזה בגד את הולכת לישון? אממ, אמ... תחתונים O: איזה צבע שולט בארון שלך? שחור 99% מהבגדים שלי הם שחורים מה דעתך על כפכפים? לא אוהבת =/ ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? מעיל ארוך-ארוך-ארוך. כך שאם קר באי- אלבש את המעיל, אם חם- אקרע את המעיל ואהפוך אותו לחולצה קצרה, ומשאריות הבד אעשה כרית או משו O.O

../images/Emo110.gifעונה../images/Emo181.gif

מלא זמן לא הייתי פה
מה את הכי אוהבת ללבוש?ג'ינס וגופיות מה את הכי שונאת ללבוש?שימלות צמודות
מה את לובשת עכשיו?כותונת לילה
מה לא תלבשי בחיים?אממממאמאמאמאמאמממ טייץ צמוד פחחח (אמ ככה כותבים את זה?!) מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך?חולצה ומכנס(לא הבנתי את השאלה
) סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט?ספורט-אלגנט חשוף או לא? לא
מה דעתך על נעלי עקב?אממאמאמאממאממ יש יפות ויש לא ועל אולסטאר?יאק...חנאג'י ועל נעלי סםורט?אממ...סבבה איזה חנות אהובה עלייך?אוניגמן איפה בחיים לא תקני בגדים?פוקס בייבי איפה את קונה נעליים?גזית וליקופר!! איפה לא?זיפר מה המידה שלך בבגידם?14 מה המידה שלך בנעליים?36-37 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות?14 כנ"ל בנעליים:40 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1-חצאיות מיני 2-נעלי ספורט 3-ג'ינס 4-גופיה יש לך שמלות בארון?כן אם כן- כמה?2 אם לא- למה?אם לא היה לי לא הייתי רוצה שיהיה לי מה דעתך על חצאיות מיני?100ממות האם את בעד או נגד ההתנתקות? בעד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש לך הרבה בגדים בארון? יאפ..
יש לך הרבה נעליים? כמה<?17 זוגות אוהבת נעלי בית החורף?כן!!!! הבגד האחרון שקנית:חצאית מיני כחולה וגופיה כחולה וחאקי וגופיה לבנה איפה זה היה?בקניון (אוניגמאן) אוהבת שופינג?כן מאודדד!! אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? גם וגם איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ?ג'נס וטי שרת או טרנינג או מכנסי חצי או חאקי לא ידעת מה עודדדדדד איזה בגד בשבת?אממ...חצאית מיני וגופיה או חולצה רגילה.. ביציאה?ג'ינס או חצאיתוחולצה רגילה או גופיה איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג?גינס וטי שרת בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר?נגד למה?כי אני רוצה להחליט מה ללבוש!!! בגד-ים בקיני או שלם?ביקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ?בקיץ עם איזה בגד את הולכת לישון?כותונת או פיג'מה כאילו חולצת פיג'מה ומכנסי פיג'מה איזה צבע שולט בארון שלך?אדום לבן ושחור מה דעתך על כפכפים?אהה תלוי יש יפות ויש לא ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?מי

אני ../images/Emo9.gif

כי מזמן לא היה: מה את הכי אוהבת ללבוש? אני הכי מסתדרת עם ג'ינסים 7\8 כזה וגופייה חחגם ג'ינס רגיל יתקבל בברכה
מה את הכי שונאת ללבוש? מה שלא נוח מה את לובשת עכשיו? מכנס קצר וגופיהה חח מה לא תלבשי בחיים? טוקסידו ? חח מאיפה לי מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? ג'ינס סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? אמממ... בין אלגנט לסופרט-אלגנט חשוף או לא? תלוי מי, מתי, איך, למה... מה דעתך על נעלי עקב? יפות מאודדדד חחח המגפיים דווקא נוחות אבל בנעל פתוחה כבר פחות
ועל אולסטאר? לא מתה עליהם ועל נעלי סםורט? אוהבת איזה חנות אהובה עלייך? אמממ... אני אוהבת תבגדים של פיוטה, רד זדף רנואר ו... אוקיסג'ן חח
אבל רוצה רק מרד זד אוקסי ומידי פעם פיוטה איפה בחיים לא תקני בגדים? לי קופר\קרוקר איפה את קונה נעליים? איפה שאני רואה משו מתאים לי איפה לא? איפה שלא
מה המידה שלך בבגידם? אמממ 38 אולי 6... ב0-1-2... אזזז אממ 2 או 1... תלוי במה חח מה המידה שלך בנעליים? 36-8... זה נודד חח באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? 0\34
כנ"ל בנעליים: 7-8 זה נורמלי לא ? 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- 2- 3- 4- יש לך שמלות בארון? לא אם כן- כמה? אם לא- למה? איזה שמלות אני לא בהולווד... מקסימום חצאיות
מה דעתך על חצאיות מיני? יפה מאוד על חלק וזוועה על חלק האם את בעד או נגד ההתנתקות? מזה קשור עכשיו ? האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? גוונים של כחול אני אלך בכל מקרה ואני חושבת שכולם הולכים.. לא דווקא כחול כזה יותר בהיר תכלת וזה חחח כתום זה חמודי
קייצי כזה וקליל.... אז..בקיצור... לא. יש לך הרבה בגדים בארון? אממ.. דיי יש לך הרבה נעליים? כמה<? הפסקתי לספור
אבל בעיקרון יש לי אחת גג שתיים שאני חורשת עליה מכל דבר.. יענו ספורט כפכפים ערב וכאלה חח אוהבת נעלי בית החורף? לא ממש
הבגד האחרון שקנית: נעליים נחשב ? איפה זה היה? בקניון אוהבת שופינג? כן אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? חברות קונה בגדים רק כי הם מותגים? מפיתום !!! ההפך אני נרתעת ממתוגים
איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? זה לא היה כבר ? איזה בגד בשבת? ביציאה? בגדים של יציאה ?
איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? רגיל בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? אממ בעד כי לא צריך להתלבט כל בור מה ללבוש וזה.. אבל שישקיעו בה קצת יותר חח למה? נו רשמתי... בגד-ים בקיני או שלם? בקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? אמממ.... נראה לי חורף... [לקח לי איזה דקה לחשוב על זה
] עם איזה בגד את הולכת לישון? מכנס קצר\ארוך תלוי בעונה חח וגופייה\חולצה ארוכה.. כאילו דא חח איזה צבע שולט בארון שלך? ארממממממממ גוונים של ורוד\כחול\לבן מה דעתך על כפכפים? אחלה ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? משלי ? את הגופייה שאני לובשת עכשיו
אני יושנת איתה וחולה עליה חחח
נחימד

למעלה