שאלון לבוש!

D o o S h a

New member
שאלון לבוש!

כי מזמן לא היה: מה את הכי אוהבת ללבוש? מה את הכי שונאת ללבוש? מה את לובשת עכשיו? מה לא תלבשי בחיים? מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? חשוף או לא? מה דעתך על נעלי עקב? ועל אולסטאר? ועל נעלי סםורט? איזה חנות אהובה עלייך? איפה בחיים לא תקני בגדים? איפה את קונה נעליים? איפה לא? מה המידה שלך בבגידם? מה המידה שלך בנעליים? באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? כנ"ל בנעליים: 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- 2- 3- 4- יש לך שמלות בארון? אם כן- כמה? אם לא- למה? מה דעתך על חצאיות מיני? האם את בעד או נגד ההתנתקות? האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? יש לך הרבה בגדים בארון? יש לך הרבה נעליים? כמה<? אוהבת נעלי בית החורף? הבגד האחרון שקנית: איפה זה היה? אוהבת שופינג? אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? קונה בגדים רק כי הם מותגים? איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? איזה בגד בשבת? ביציאה? איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? למה? בגד-ים בקיני או שלם? אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? עם איזה בגד את הולכת לישון? איזה צבע שולט בארון שלך? מה דעתך על כפכפים? ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif נו טוב, נענה לעצמי

מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינס וגופיה מה את הכי שונאת ללבוש? נעלי עקב מה את לובשת עכשיו? חולצה קרועה של הצופים, מכנס לבן שלושת-רבעי, כפכפים אדומים מפוקס. מה לא תלבשי בחיים? לא יודעת... נראה לי נעלי עקב, אלא אם כן יהיה משו מיוחד ביותר. מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? ג'ינס בדר"כ סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט אלגנט כזה חשוף או לא? ככה מה דעתך על נעלי עקב? בעעעעעעעע זה במילה אחת. בפירוט: לא נוח, אפשר ליפול ולשבור אותן ואת הראש, מכוער מאוד. ועל אולסטאר? חמודות נורא ויפות וכיפיות אבל לא כ"כ נוחות. ועל נעלי סםורט? הכי כיף בעולם. נוח יפה םשוט מתאים להכל. איזה חנות אהובה עלייך? ממ... כל מיני איפה בחיים לא תקני בגדים? בחנויות לגברים?
איפה את קונה נעליים? בכל חנות נעליים טובה ונחמדה בעיר איפה לא? בכל חנות נעליים לא טובה ולא נחמדה. מה המידה שלך בבגדים? ממ מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? טוב לי איך שאני כנ"ל בנעליים: 39! 41 גדול מדייייי 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- מכנס עד הברך 2- ג'ינס 3- גופיה 4- נעלי ספורט. (די מה שכתבתי כבר) יש לך שמלות בארון? כן אם כן- כמה? אחת אם לא- למה? לא אוהבת. היא ישנה מה דעתך על חצאיות מיני? למסיבות, ליציאות וכאלה למה לא האם את בעד או נגד ההתנתקות? בעד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? אני די נמנעת ללכת עם כתום. אבל לא תמיד יש לך הרבה בגדים בארון? כן יש לך הרבה נעליים? כמה<? כן. לפחות 6 אוהבת נעלי בית בחורף? כן! הבגד האחרון שקנית: מכנס עד הברך אפור איפה זה היה? ZIPPER אוהבת שופינג? כה אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? חברות. רק כשזה עם אמא מוציאים יותר כסף בדר"כ קונה בגדים רק כי הם מותגים? בדר"כ לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? לבצפר נגיד: ג'ינס וחולצת בעעעצפר לצערי איזה בגד בשבת? לא משו מיוחד ביציאה? יותר אלגנטי איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? חח.. שאלה טובה! (טחח) איך המצאת אותה גאונה שלי?? סתם סתם סתם!! ממ.. עם הבגד שאיתו אני נמצאת? בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? בעד בעיקרון. למה? כי אחרת כל אחד היה בא ממש איך שבא לו, וזה באמת מפלה ולא נעים לפעמים. בגד-ים בקיני או שלם? בקיני! אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? קיץ. אין הרבה בגדים עם איזה בגד את הולכת לישון? חולצה קרועה של הצופים ותחתונים איזה צבע שולט בארון שלך? אין כזה מה דעתך על כפכפים? תמיד עליי כשאין כוח לנעליים ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? ממ.. שאלה מעניינת שלא חשבתי עליה. בוא נאמר ג'ינס (בד שלא נקרע בקלות כזאת) וחולצה פשוטה, ונעלי ספורט

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif טוב נו..

מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינס מה את הכי שונאת ללבוש? חצאית מיני בלי ג'ינס מיתחת
מה את לובשת עכשיו? חולצה ותחתונים
מה לא תלבשי בחיים? כנ"ל לגבי התשובה השניה מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? חולצה
חח.. סתם.. לא יודעת סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ממ.. חשוף או לא? תלוי באיזה גיל ומה הסיבה לחשוף הזה.. מה דעתך על נעלי עקב? יפה
ועל אולסטאר?
אולסטאר זה הדבר היפה עליי אדמות
ועל נעלי ספורט? מתאים לכל דבר.. במיוחד לשיעורי ספורט
איזה חנות אהובה עלייך? מממ... יש כמה, בעיר בפרט..: ציפי,פוקס,הוניגמן.. כאלה איפה בחיים לא תקני בגדים? בחנות לביגדי גברים
איפה את קונה נעליים? איפה שאני מוצאת משהו שמתאים (ומתי שצריך לקנות) איפה לא? לא יודעת.. מה המידה שלך בבגדים? 16 מה המידה שלך בנעליים? 40-41
באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? טוב לי ככה כנ"ל בנעליים: ליהיטות איזה 37-38 משהו כזה..
4 הפריטים שהכי אהובים עליייך 1- חצאית מיני ומיתחתיה ג'ינס 2- ג'ינס 3- חולצה כלשהיא 4- לא יודעת.. בגד ים אולי
יש לך שמלות בארון? לא.
אם כן- כמה? -- אם לא- למה? למה כן
כאילו אני חושבת שזה או לילדות יותר קטנות או לנשים.. מה דעתך על חצאיות מיני? יפה עם ג'ינס מתחת. בילעדי ג'ינס-סתם משהו שחושף את כל הרגליים האם את בעד או נגד ההתנתקות? ללא דעה. האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? כן.. יש כאלה שאומרים אם אתה לובש למשל חולצה כתומה אז אתה נגד ואם אתה הולך עם חולצה כחולה אז גם מתחילים להציק בנושא.. זה ממש מעצבן
מה אסור לי ללכת עם כתום ביגלל זה
תחשבו על זה קצת
יש לך הרבה בגדים בארון? ניראלישכן יש לך הרבה נעליים? כמה<? ניראלי 4 או משהו כזה.. אוהבת נעלי בית בחורף? יססס
זה כל כך כיף
הבגד האחרון שקנית: אממ.. בגד ים
איפה זה היה? בקניון שבעיר
אוהבת שופינג? יסס אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? אמא ואבא
קונה בגדים רק כי הם מותגים? ממש לא
אני לא קונה מותגים איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? חולצה וג'ינס איזה בגד בשבת? אותו הדבר ביציאה? משהו טיפה יותר עם סטייל.. ניראלי איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? רגיל איך אני צריכה להתלב
זה לא חתונה או משהו.. בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? בעד ונגד למה? בעד: ביגלל שזה טוב שכולם יהיו אחידים ולא שאלה שיש להם יקנו איזה מותג ב500 שקל והאחרים יסתכלו מהצד
נגד: שכל אחד ילך עם סגנון חופשי אבל בלי מותגים ודברים שמוציאים עיניים
בגד-ים בקיני או שלם? השנה אצלי- שלם. אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? שניהם
עם איזה בגד את הולכת לישון? חתונים וחולצה כלשהיא שאני מוצאת בארון איזה צבע שולט בארון שלך? אין צבע שולט. מה דעתך על כפכפים? דבר שכיף ללכת איתו בקיץ לכימעט כל מקום
ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? אממ.. אמ.. בגד-ים (כי אני על אי
), כמה חולצות כמה ג'ינסים.. זהו בעיקרון.

hadarisan

New member
עונה!!!!

מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינס וחולצת האבקות שלי! מה את הכי שונאת ללבוש? בגד ים משום מה מה את לובשת עכשיו? ג'ינס וחולצת האבקות שלי! מה לא תלבשי בחיים? חולצת האבקות של קורט אנגל (יורקת) מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך?מן הסתם תחתונים סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? תלוי לאן... חשוף או לא?לא!!! מה דעתך על נעלי עקב?סבבה ועל אולסטאר?הנעליים האהובת עלי!!! השחורות שלי! ועל נעלי סםורט?אין כמוהם! איזה חנות אהובה עלייך?גולף איפה בחיים לא תקני בגדים?בחנויות שמוכרות דברים ורודים איפה את קונה נעליים?כל חנות שמוכרת נעלי ספורט וטארק טובים איפה לא?כל חנות שמוכרות נעליים ורודת כנראה מה המידה שלך בבגידם?1 או 2 כאילו סמול או מדיום תלוי מה המידה שלך בנעליים?39 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות?מכפת לי ..העיקר שיתאים לי כנ"ל בנעליים:??? 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1-עוד חולצת האבקות 2-ועוד אחת 3-תחתון אחד אהוב! 4-נעלי טראק שלי! יש לך שמלות בארון?יאפ! אם כן- כמה?המממ 3 או 4 אם לא- למה? מה דעתך על חצאיות מיני?סבבה האם את בעד או נגד ההתנתקות?מה הקשר?? האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת?לא יש לך הרבה בגדים בארון?כההה יש לך הרבה נעליים?כןןןן כמה<?לא טורחת לספור אוהבת נעלי בית החורף?כן הבגד האחרון שקנית:מכנס דייגים איפה זה היה?בעיר בקריית גת אוהבת שופינג?לא שונאת אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא?תלוי מה קונה בגדים רק כי הם מותגים?לאאא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ?גינ'ס וחולצה... איזה בגד בשבת?גינס וחולצה ביציאה?משהו יותר אלגנטי לא יודעת איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג?שונאת שופינג! בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר?נגד למה? לא ממש צריך להסביר בגד-ים בקיני או שלם?בקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ?חורף שולטטטטט עם איזה בגד את הולכת לישון?כרגע פיג'מת סאטן כזאת יפה איזה צבע שולט בארון שלך?שחור ולבן מה דעתך על כפכפים?סבבה ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?חולצת ההאבקות שלי!!!!!!!!

../images/Emo42.gifעונה

מה את הכי אוהבת ללבוש? בגדים פשוטים מה את הכי שונאת ללבוש? ממ.. חולצות בטן קצרות מדי מה את לובשת עכשיו? גופייה מה לא תלבשי בחיים? אמרתי כבר מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? מכנס חולצה לעבור לפרטים האישיים?? סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט-אלגנט חשוף או לא? טיפה מה דעתך על נעלי עקב? ממ... יפה אבל רק פעם ב.. ועל אולסטאר? ממ.. נחמד אבל לא נוח ממש ועל נעלי סםורט? הם עוד ישלטו על העולם!! איזה חנות אהובה עלייך? יש הרבה איפה בחיים לא תקני בגדים? לאדעת איפה את קונה נעליים? לי קופר ועוד חנות ששחכתי איך קוראים לה איפה לא? כל שאר החנויות.. חח מה המידה שלך בבגידם? ממ... לא חשבתי על זה.. 14-16 אני חושבת מה המידה שלך בנעליים? 34-36 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? 14-16 מתאים לי בהחלט כנ"ל בנעליים: 36-37 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- גופייה 2- חולצה עם כתפיים חשופות 3- חולצה שרוולים קצרים רגילה 4- ג'ינס יש לך שמלות בארון? אחת אם כן- כמה? ---- אם לא- למה? יש לי אחת למקרים שיש הלוויה(חס וחלילה!) או איזה משו ממש ממש חשוב במשפחה... שמלות זה כל כך מיושן ואני לא אוהבת אותן! מה דעתך על חצאיות מיני? מממ.. זה יפה אם לא מגזימים במיני האם את בעד או נגד ההתנתקות? נגד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לא יש לך הרבה בגדים בארון? כן יש לך הרבה נעליים? כמה<? תבואי תספרי בעצמך
אוהבת נעלי בית החורף? כןןןן
הבגד האחרון שקנית: קניתי ממש הרבה מכנסיים איפה זה היה? פוקס ועוד חנות שאני לא זוכרת איך קוראים לה.. אוהבת שופינג? לא ממש אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? אמא קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? רגיל איזה בגד בשבת? רגיל גם אלא אם כן הולכים לאכול איפה שהוא.. ביציאה? אמממממ... ג'ינס יפה וחולצה או מקסימום איזה חצאית חמודה..
איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? רגיל... איך אני אמורה להתלבש? בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? מממ.... נמנעת למה? ככה כי לא איכפת לי ממש.. שיעשו מה שבא להם בגד-ים בקיני או שלם? ביקיני(בלי חולצה מעל) אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? קיץ עם איזה בגד את הולכת לישון? פיג'מה איזה צבע שולט בארון שלך? לבן מה דעתך על כפכפים? נוחים ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? ממ.............. קשה להחליט...

Invisible Eden

New member
אוו וואל...

מה את הכי אוהבת ללבוש? אקס בוי מה את הכי שונאת ללבוש? כל החולצות שקטנות על מי שלובש אותן ב10 מידות והג'ינסים הצמודים מה את לובשת עכשיו? אקס בוי וסתם חולצה מה לא תלבשי בחיים? לא יודעת מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? אקס בויP-: סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? אהה.... וואטאבר. חשוף או לא? תלוי כמה.. מה דעתך על נעלי עקב? לא עליי ועל אולסטאר? רוב הזמן ועל נעלי סםורט? סבבה איזה חנות אהובה עלייך? אקס בויP: איפה בחיים לא תקני בגדים? לא יודעת איפה את קונה נעליים? איפה שיש את מה שאני אוהבת איפה לא? איפה שאין את מה שאני אוהבת מה המידה שלך בבגידם? אני תמיד קונה יותר גדול משלי... אז אני לא ממש יודעת מה מה המידה שלך בנעליים? 38 בערך באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? לא'דעת כנ"ל בנעליים: אין לי בעיה עם המידה 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- אקס בוי 2- אולסטאר 3- חולצות מצחיקות או חביבות או של כל מיני אנשים שליטים. 4- גרביים לא תואמותP: יש לך שמלות בארון? לא ממש אם לא- למה? לא אוהבת ללבוש שמלות מה דעתך על חצאיות מיני? איכ איכ איכ. האם את בעד או נגד ההתנתקות? קשור מאודP-: אני בעד... האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לא... אני בדרך כלל לובשת הרבה כחולP: יש לך הרבה בגדים בארון? איי גאס יש לך הרבה נעליים? יש לי 4 זוגות כמה<? ארבעה זוגות. אוהבת נעלי בית החורף? לא הבגד האחרון שקנית: אקס בוי שחור מאגניב וקשוחP-: איפה זה היה? בחנות היחידה שמוכרים בה אקס בוי בעפולה אוהבת שופינג? לא אוהבת ת'מילה הזאתP-: אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? עם חברים. לא אוהבת לקנות דברים עם בנות... קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? אקס בוי או משהו איזה בגד בשבת? שבת הוא כמו כל יום בשבילי כרגע אז אותו דבר ביציאה? אותו דברP: איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? בלע. בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? זה חוסך בבוקר אז שיהיה למה? כי אין לי כוח לקום מוקדם. בגד-ים בקיני או שלם? בקיני איי גאס אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? בולשיט. עם איזה בגד את הולכת לישון? בוקסר וסתם חולצה לרוב... איזה צבע שולט בארון שלך? שחור כחול ולבן מה דעתך על כפכפים? איכ ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? אקס בוי?

ady18

Well-known member
תשובות

מה את הכי אוהבת ללבוש?גינס מה את הכי שונאת ללבוש?חצאית ושמלה מה את לובשת עכשיו?מכנס שבע שמניות וגופיה וורדה עם הדפס של פרחים מה לא תלבשי בחיים?שמלה מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך?שרשרת מגן דויד סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט?תלוי חשוף או לא?לפעמים מה דעתך על נעלי עקב?לא ממש אוהבת ועל אולסטאר? ועל נעלי סםורט?לפעמים איזה חנות אהובה עלייך?כול מיני איפה בחיים לא תקני בגדים?שוק ובזאר איפה את קונה נעליים?חנות איפה לא?שוק מה המידה שלך בבגידם?- מה המידה שלך בנעליים?36 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? כנ"ל בנעליים: 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1-גופיה 2-סריג 3-טרנירנג 4-ונעלים נוחות יש לך שמלות בארון?לא אם כן- כמה? אם לא- למה?לא אוהבת מה דעתך על חצאיות מיני?גס מדי האם את בעד או נגד ההתנתקות?נגד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת?לא יש לך הרבה בגדים בארון?כן יש לך הרבה נעליים? כמה<?איזה 10 אוהבת נעלי בית החורף?לא הבגד האחרון שקנית:קניתי שני מכנסי שבע שמניות דגמ"ח שחור כזה ושתי חולצות חצי שרוול וגופיה איפה זה היה?בחו"ל אוהבת שופינג?כן אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא?אמא קונה בגדים רק כי הם מותגים?כן איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ?בחורף גינס ומשהו כזה קיץ גופיות ומכנסים יותר דגמחים וכמעט בלי גינס איזה בגד בשבת?תלוי ביציאה?גינס או מכנס כותנה כזה איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג?כמו ליציאה בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? למה? בגד-ים בקיני או שלם?שלם אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ?בקיץ עם איזה בגד את הולכת לישון?בחורף פיזמה או גופיה ארוכה בקיץ פיזמה קצרה או מכנס כלשהו עם חולצה קצרה לבנה איזה צבע שולט בארון שלך?בחורף אפור כחול שחור בקיץ כתום לבן כחול ורוד מה דעתך על כפכפים? ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?בגד ים ובגדים נוחים

irashady

New member
אנייי

מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינס וטי שיירט מה את הכי שונאת ללבוש? חולצות שלא צמודות עליי... שאמורות להיות צמודות אבל הן התרחבו או שרזיתי (כן כן...) מה את לובשת עכשיו? שורט וגופייה מה לא תלבשי בחיים? מכנס גזרה גבוהה מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? תחתונים סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט חשוף או לא? לא מה דעתך על נעלי עקב? יפה, אבל לא נוח ועל אולסטאר? חמוד ועל נעלי סםורט? חיים שלי איזה חנות אהובה עלייך? כל חנות שיש בה בגדים יפים איפה בחיים לא תקני בגדים? החנויות עם הבגדים למבוגרים ובגדים ישנים כאלה... בעע איפה את קונה נעליים? אדידס/דיאדורה איפה לא? בחנויות שאין להן נעליים יפות מה המידה שלך בבגידם?0-1 בחולצות, 38 בג'ינסים מה המידה שלך בנעליים?40-41 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? 36 גינסים כנ"ל בנעליים: 39 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1-גופיות 2-ספורטיבי 3-ג'ינסים 4-טרנינגים יש לך שמלות בארון? לא אם כן- כמה? אם לא- למה? לא יצא לי לקנות... אבל אני רוצה שמלת ערב מה דעתך על חצאיות מיני? פצצה האם את בעד או נגד ההתנתקות? בעד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? כשאני שמה גופייה כתומה כולם שואלים אותי עם אני נגד... אז הפסקתי לשים חחח יש לך הרבה בגדים בארון? דיי יש לך הרבה נעליים? כמה<?3 נעלי ספורטת כפכפיםת נעלי בובה, מגפיים וכו'... נעלי בית חחח אוהבת נעלי בית החורף? בטח הבגד האחרון שקנית: חזיה איפה זה היה? ברח לי השם של החנות אוהבת שופינג? ברור אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? לא קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא.. קונה מה שיושב עליי טוב איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? ספורטיבי... טייץ וגופיה... אני מתאמנת הרבה איזה בגד בשבת? ג'ינס וגופייה/חולצה יפה ביציאה?כנ"ל איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? ג'ינס וגופיה בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר?בעד (רק חולצה) למה? כי זה נותן שוויון לכולם, לא צרכים כל בוקר לבחור בגדים בגד-ים בקיני או שלם? בקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? שניהם... קיץ יותר צמוד, חורף יותר גדול... כייפי כזה עם איזה בגד את הולכת לישון? כרגע שורט וגופייה... בחורף טרנינג איזה צבע שולט בארון שלך? ורוד מה דעתך על כפכפים? אוהבת ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? בגד ים

עונה

מה את הכי אוהבת ללבוש? גופיה או חולצה וג'ינס משו פשוט מה את הכי שונאת ללבוש? חצאית.. מחרפן אותי מה את לובשת עכשיו? מכנס קצר וחולצה אדומה מה לא תלבשי בחיים? מיני שרואים את כל התחת ומשהו עם פרחים או משבצות מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? חולצה?... סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט אלגנט חשוף או לא? חשוף אבל לא יותר מידי מה דעתך על נעלי עקב? לא נוח ועל אולסטאר? לא אוהבת ועל נעלי סםורט? נחמד איזה חנות אהובה עלייך? אין משו מסוים איפה בחיים לא תקני בגדים? תמנון איפה את קונה נעליים? כל מיני איפה לא?
מה המידה שלך בבגידם? 27 מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? להשאר ככה כנ"ל בנעליים: כנ"ל 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- אין 2- לי 3-משו 4-אהוב יש לך שמלות בארון? לא אם כן- כמה?
אם לא- למה? כי אנלא לובשת מה דעתך על חצאיות מיני? אין בעיה רק שלא יהיה קצר מידי האם את בעד או נגד ההתנתקות? נגד.. אבל מה הקשר? האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לא, אע זה הקשר יש לך הרבה בגדים בארון? ממש לא יש לך הרבה נעליים? כמה<? 2 אוהבת נעלי בית החורף? כעע הבגד האחרון שקנית: לא זוכרת איפה זה היה? גם לא אוהבת שופינג? אוהבת אבל חבל על הכסףף אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? חברות.. עם אמא סיוט ללכת קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? חולצה פשוטה וג'ינס איזה בגד בשבת? בשבת אנלא ממש יוצאת אבל אם כן מכריחים אותי לשים חצאית...
ביציאה? איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? לא ממש יוצאת לשופינג בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? בעד כי זה חוסך את כל הקטע של אין לי מה ללבוש אבל נגד כי זה מעצבן שצריך לבוא רק עם זה ושכולם אותו דבר למה? מה למה?! כתבתי למעלהה בגד-ים בקיני או שלם? בקיני ברור אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? בקיץ.. החורף מסורבל כזה.. עם איזה בגד את הולכת לישון? מכנס קצר ואיזה חולצה או גופיה איזה צבע שולט בארון שלך? שחור נראה לי.. פה ושם ורוד למרות שאנלא מתלהבת מהצבע מה דעתך על כפכפים? נחמד ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? זה אי בודד לא צריך בגדים

LOOST

New member
עונה../images/Emo26.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? חצאית מיני
מה את הכי שונאת ללבוש? אין משהו שאני שונאת.. מה את לובשת עכשיו? גופיה ומכנס שחורים
מה לא תלבשי בחיים? NEVER SAY NEVER
מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? תחתונים
סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט יותר.. חשוף או לא? לפעמים.. מה דעתך על נעלי עקב? סבבה, לאירוע וכאלה.. ועל אולסטאר? נוח
ועל נעלי סםורט? לא אוהבת
איזה חנות אהובה עלייך? ZARA איפה בחיים לא תקני בגדים? לא יודעת איפה את קונה נעליים? כל מיני.. איפה לא? ALDO ושיט... (לא קונה נעליים מעור!!) מה המידה שלך בבגידם? 1/2 בחולצה, 28 בג'ינס, 38 במכנס. מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? 26 בג'ינס!!! כנ"ל בנעליים: אין לי בעיה עם המידה שלי.. 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- צעיפים 2- גופיות 3- חולצות T 4- מכנסיים שחורים יש לך שמלות בארון? כן אם כן- כמה? ממ 2-3 אם לא- למה? מה דעתך על חצאיות מיני? יפה מאוד
וכיף בקיץ
האם את בעד או נגד ההתנתקות? נמנעת
האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לא יש לך הרבה בגדים בארון? לא
יש לך הרבה נעליים? כמה<? לא... ואין לי כוח לספור
משהו כמו 6-7 סנדלים כפכפים וכאלה.. (לא זוכרת מה מצב המגפיים ושיט..) אוהבת נעלי בית החורף? יאפ
הבגד האחרון שקנית: חולצה שחורה איפה זה היה? ת"א אוהבת שופינג? בטח
אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? תלוי.. קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא!! איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? גופיה + חצאית איזה בגד בשבת? לא יודעת, לא משהו רציני לבן או כאלה.. ביציאה? חצאית, וחולצה חשופה (לפעמים טופ) איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? כמו כל יום.. בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? ממ בעד... למה? חוסך זמן! בגד-ים בקיני או שלם? ביקיני!! אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? גם וגם עם איזה בגד את הולכת לישון? תחתון וחולצה (אלו של דלתה..) איזה צבע שולט בארון שלך? שחור
מה דעתך על כפכפים? נווח
ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? שמלת מיני צמודה (יחסית) ונוחה! -אל תשאלו למה
-

נענענענע אני עונה

מה את הכי אוהבת ללבוש? מכנסי דייגים..הכי נוח מה את הכי שונאת ללבוש? חולצות בצפר מה את לובשת עכשיו? גופייה שחורה ומכנס דייגים כחול מה לא תלבשי בחיים? אממממ...מכנסי דפוקותי מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? תחתונים =) סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? אממממ...ספורט-אלגנט חשוף או לא? חשוף אבל לא יותר מדיי מה דעתך על נעלי עקב? אמממ...כל עוד העקב לא סיכה, זה פסדר. ועל אולסטאר? -סגידה- הנעל שאני הכי אוהבת בעולם ועל נעלי ספורט? חביבות. איזה חנות אהובה עלייך? אין משהו מועדף... איפה בחיים לא תקני בגדים? לא יודעת איפה את קונה נעליים? בשוק ובחנויות נעליים...איפה אתם?! איפה לא? מה? מה המידה שלך בבגידם? במכנסיים לא זוכרת ואין לי כוח לקום לבדוק מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? מה הפיגור? כנ"ל בנעליים: דה פאק??? 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1-גופיות 2-גרביים 3- ג'ינסים 4-חולצות יש לך שמלות בארון? לא אם כן- כמה? אם לא- למה? כי אין... מה דעתך על חצאיות מיני? תלוי על מי...אני חושבת ששמנות ששמות חצאית מיני זה נראה עליהן בדיחה...זה בגד נורא חושפני שנועד לכוסיות בעיקר. האם את בעד או נגד ההתנתקות? מה הקשר של זה לשאלון? ואין לי דעה בנושא האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? האאא בגלל זה זה קשור... יש לך הרבה בגדים בארון? כן יש לך הרבה נעליים? כמה<? יש לי...8 זוגות..צריך לקנות עוד. אוהבת נעלי בית החורף? כן הבגד האחרון שקנית: אממממ...גופיות איפה זה היה? לא זוכרת אוהבת שופינג? כן אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? לא מפריע לי.. קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? ג'ינס/מכנס דייגים וחולצה/גופייה איזה בגד בשבת? בגדים כמו בכליום ביציאה? ג'ינס וחולצה... איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? בבגדים? בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? נגד למה? כי זה סתם דפוק... בגד-ים בקיני או שלם? תלוי על מי... אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? לאמשנה לי עם איזה בגד את הולכת לישון? שרוואל וחולצה קרועה איזה צבע שולט בארון שלך? אמממ....יש לי שלל צבעים =) מה דעתך על כפכפים? נחמדות כל עוד הן לא ורודות/עם עקב סיכה ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? לא יודעת

../images/Emo110.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש
גופיה וג'ינס מה את הכי שונאת ללבוש
אאמממ.. לוידעת.. מה את לובשת עכשיו
גופיה ומכנס קצר מה לא תלבשי בחיים
אמממממממ.. לוידעת
מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך
בקיץ- גופייה.. חחח לא לבשתי חולצות רגילות הקיץ.. חוץ מפעם אחת שלקחתי מאחותי חולצה כי כל הגופיות היו בכביסה
סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט
לוידעת
חשוף או לא
לוידעת.. מה דעתך על נעלי עקב
לא נוח! חחחח זהה קשהה ללכת ועל אולסטאר
לוידעת
ועל נעלי סםורט
^ איזה חנות אהובה עלייך
אמממממ יש כל מיני חחח איפה בחיים לא תקני בגדים
לוידעת
איפה את קונה נעליים
כל פעם מקום אחר.. אבל עד שאני מוצאאתת.. שניים איפה לא
איפה שאין נעליים יפות
מה המידה שלך בבגידם
לוידעת
(עד כמה שזה מוזר..) מה המידה שלך בנעליים
38 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות
מזה משנה?
כנ"ל בנעליים
מה שאני
4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1
גופיה 2
ג'ינס 3
לוידעת
4
לוידעת
יש לך שמלות בארון
לא
אם כן- כמה
^ אם לא- למה
ככייי.. לוידעת
מה דעתך על חצאיות מיני
מה דעתי?
האם את בעד או נגד ההתנתקות
חחחחחחח איך זה קשור?
.. אממממ לוידעת האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת
לא יש לך הרבה בגדים בארון
כן די.. יש לך הרבה נעליים? כמה
נעליים יש לי הרבה.. אוסף
לא סופרת אבל..חחחח אוהבת נעלי בית החורף
כןן::) הבגד האחרון שקנית: קנו לי אתמול.. חחח גופיה איפה זה היה
אמממ האמ.. לוזוכרת
אוהבת שופינג
כןן
אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא
מזה משנה
קונה בגדים רק כי הם מותגים
לעע.. איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ
גופיה.. ומכנס
איזה בגד בשבת
כמו ביומיום ביציאה
מה שבא לי באותו רגע. חחחח איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג
אמממ רגיל בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר
גם וגם.. לוידעת
למה
כי זה טוב וזה לא טוב.. אני לא אוהבת איך שזה נראה.. אבל תכלס צודקים
בגד-ים בקיני או שלם
ביקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ
קיץ עם איזה בגד את הולכת לישון
גופיה ומכנס קצר איזה צבע שולט בארון שלך
כחול.. חחחח מה דעתך על כפכפים
נוח:) ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד
אני יקח כמה

L i l o o S h

New member
עונה :]

מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינסים וטי שירטס מגניבות מה את הכי שונאת ללבוש? לא יודעת.. כלמיני. מה את לובשת עכשיו? טי שירט מגניבה וג'ינס
מה לא תלבשי בחיים? בגדים בצבע זהב, בגדי פרחות וזונות וכו'.. מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? גומייה בשיער.. אני ושנאת ללכת עם פזור
סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט, אם כבר.. חשוף או לא? לא מה דעתך על נעלי עקב? לא אוהבת ועל אולסטאר?
ועל נעלי סםורט?
איזה חנות אהובה עלייך? אמריקן איגל, אולד נייבי איפה בחיים לא תקני בגדים? קסטרו איפה את קונה נעליים? חו"ל, אינטרנט איפה לא? כל מקום אחר.. :] מה המידה שלך בבגדים? תלוי מה.. מה המידה שלך בנעליים? נע בין 39.5-41 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? זה לא ממש משנה לי.. כנ"ל בנעליים: מה שיש עכשיו זה נחמד.. 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- 2- 3- 4- יש לך שמלות בארון? לא אם כן- כמה? אם לא- למה? לא אוהבת.. חוץ מזה שאני מלאה, ואני רוצה לשמור על הכבוד שלי מה דעתך על חצאיות מיני? שיהיה.. האם את בעד או נגד ההתנתקות? בעד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? כן.. כבר אי אפשר ללבוש כתום במדינה המחורבנת הזאת!! יש לך הרבה בגדים בארון? לא יותר מידי.. סביר. יש לך הרבה נעליים? כמה<? איזה 11 זוגות, משהו כזה. אוהבת נעלי בית החורף? מאוד!!!! הבגד האחרון שקנית: תיק איפה זה היה? ג'אנספורט אוהבת שופינג? לא ממש..
אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? אמא קונה בגדים רק כי הם מותגים? ממש לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? ג'ינס וטי שירט מגניבה.. :] איזה בגד בשבת? אותו דבר.. ביציאה? ... איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? כרגיל, למה, שופינג זה משהו מיוחד? בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? נגד. למה? כי זה חרא, שכל אחד ילבש מה שבא לו, מה זה החרא הזה?!?! בגד-ים בקיני או שלם? עליי שלם, על כוסיות ביקיני. אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? חורף!!!!! עם איזה בגד את הולכת לישון? טי שירט ענקית ובוקסר איזה צבע שולט בארון שלך? שחור, ורוד.. אין בעצם. מה דעתך על כפכפים?
ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? ג'ינס.

Thade

New member
עונה ../images/Emo119.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינס. מה את הכי שונאת ללבוש? מכנסיים גזרה נמוכה. מה את לובשת עכשיו? סתם,בגדים. מה לא תלבשי בחיים? הנעליים הטורקיות/צועניות כמו שהפקצות לובשות. מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? נעלי אולסטאר שחורות. סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? אלגנט. חשוף או לא? לא. מה דעתך על נעלי עקב? אוהבת. ועל אולסטאר? כנ''ל. ועל נעלי סםורט? כנ''ל. איזה חנות אהובה עלייך? זארה. איפה בחיים לא תקני בגדים? הוניגמן. איפה את קונה נעליים? בכל מיני חנויות. איפה לא? גזית
מה המידה שלך בבגידם? מדיום. מה המידה שלך בנעליים? 40. באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? לא אכפת לי. כנ"ל בנעליים: כנ''ל. 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- מכנסי עור. 2- מעיל עור. 3- מגפיים. 4- טי-שירט. יש לך שמלות בארון? לא. אם כן- כמה? - אם לא- למה? בגלל שכל השמלות שאני רואה בחנויות מוזרות מדי לטעמי. מה דעתך על חצאיות מיני? אוהבת אותן,אבל אף פעם לא היה לי אומץ ללבוש אותן. האם את בעד או נגד ההתנתקות? זה לא קשור לבגדים,אז אני לא אענה. האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לא. יש לך הרבה בגדים בארון? כן,אבל לא הרבה מדי. יש לך הרבה נעליים? כמה<? 8 זוגות. אולי 9... אוהבת נעלי בית החורף? כן. הבגד האחרון שקנית: ג'ינס. איפה זה היה? בקניון רמת אביב,לא זוכרת באיזו חנות. אוהבת שופינג? בחורף כן,בקיץ ממש לא. אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? עם אמא. קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא. איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? בגדים נוחים. איזה בגד בשבת? אין משהו מיוחד לשבת. ביציאה? אני כמעט ולא "יוצאת",אז...לא יודעת. איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? משהו נוח. בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? בעד. למה? בגלל שכולם צריכים להיות שווים בבית הספר, ואסור שמישהו ירגיש נחות יותר רק בגלל שהבגדים שלו פחות יקרים משל בגדים של תלמידים אחרים, וחוץ מזה-זה חוסך זמן בבוקר. בגד-ים בקיני או שלם? שונאת בגדי ים. אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? חורף! עם איזה בגד את הולכת לישון? פיג'מה. איזה צבע שולט בארון שלך? שחור. מה דעתך על כפכפים? שונאת
ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? אולסטאר.

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gif

מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינס מה את הכי שונאת ללבוש? שמלה מה את לובשת עכשיו? חולצה צמודה לבנה וטרנינג לבן מה לא תלבשי בחיים? שמלה מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? אמממ... תחתון חחח סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט-אלגנט חשוף או לא? לא מה דעתך על נעלי עקב? סבבה ועל אולסטאר? הכי טוב ועל נעלי סםורט? כנ"ל איזה חנות אהובה עלייך? אין לי משהו מועדף... אני קונה איפה שבא לי איפה בחיים לא תקני בגדים? לא יודעת... איפה את קונה נעליים? אין לי מקום מועדף איפה לא? לא יודעת... מה המידה שלך בבגדים? 1, גם בחולצה וגם במכנס מה המידה שלך בנעליים? 38-9 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? טוב לי במידה שלי כנ"ל בנעליים: כנ"ל 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- חולצה צמודה 2- מכנס 3/4 3- חולצה אלגנטית בצבע לבן 4- חצאית לבנה עד הברכיים יש לך שמלות בארון? אם כן- כמה? אם לא- למה? כי אני לא אוהבת שמלות מה דעתך על חצאיות מיני? סבבה, אבל זה לא בשבילי האם את בעד או נגד ההתנתקות? בעד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? כן יש לך הרבה בגדים בארון? בערך יש לך הרבה נעליים? כמה? 3-4 זוגות אוהבת נעלי בית החורף? לא הבגד האחרון שקנית: חזייה איפה זה היה? בדימונה אוהבת שופינג? ככה ככה אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? עם חברות קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? אני חיילת, אז מדים איזה בגד בשבת? אין לי משהו קבוע ביציאה? ג'ינס וחולצה צמודה איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? כנ"ל בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? נגד למה? כי זה לא כיף בגד-ים בקיני או שלם? ביקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? בקיץ עם איזה בגד את הולכת לישון? חולצת טריקו וטרנינג איזה צבע שולט בארון שלך? לבן ושחור מה דעתך על כפכפים? המצאה גאונית ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? אממ.... מכנס 3/4

נייס נייס ../images/Emo13.gif

י מזמן לא היה: מה את הכי אוהבת ללבוש? משהו סקסי
מה את הכי שונאת ללבוש? חולצה עם שרוולים מה את לובשת עכשיו? יצאתי מהמקלחת, רק מגבת :-* מה לא תלבשי בחיים? בגדים צבעוניים. מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? גופיה סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? אלגנט חשוף או לא? כן, אבל לא יותר מידי מה דעתך על נעלי עקב? יפה ועל אולסטאר? עדיין נועלת ועל נעלי סםורט? לא נועלת אבל אין לי שום דבר נגד איזה חנות אהובה עלייך? אין ספציפית. איפה בחיים לא תקני בגדים? בשוק
איפה את קונה נעליים? אין מקום ספציפי איפה לא? כנ"ל מה המידה שלך בבגידם?לפרט? אין כל מה המידה שלך בנעליים? 37-8 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? כמו שאני
כנ"ל בנעליים: כנ"ל 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- חצאיות קצרות 2- חצאיות ארוכות 3- 4- יש לך שמלות בארון? אם כן- כמה? איזה 4.. אם לא- למה? ככה? מה דעתך על חצאיות מיני? יפה, אני אוהבת. אבל לא מיני מיני! האם את בעד או נגד ההתנתקות? נגד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? ממש לא... יש לך הרבה בגדים בארון? כן יש לך הרבה נעליים? כמה? וואו, ממש מלא.. לא יכולה לספור, אני חולת נעליים. אוהבת נעלי בית החורף? כן הבגד האחרון שקנית: מכנס שחור איפה זה היה? בר"ג אוהבת שופינג? מאוד אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? עם אמא! קונה בגדים רק כי הם מותגים? ממש ממש ממש לא! איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? תלוי...... איזה בגד בשבת? חחח אין משהו מיוחד ביציאה? משו סקסי
בדר"כ... איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? מה שיוצא.. זה משנה? בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? אמממ... למה? בגד-ים בקיני או שלם? ביקיני- ברור. אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? קיץ! עם איזה בגד את הולכת לישון? בלי
איזה צבע שולט בארון שלך? שחור מה דעתך על כפכפים? אחלה ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד? חחחח לא דעת

CAM1LA

New member
עונה

מה את הכי אוהבת ללבוש? טישרט מה את הכי שונאת ללבוש? חולצות צמודות מדי מה את לובשת עכשיו? מכנס לבן וחולצת טישרט שחורה מה לא תלבשי בחיים? עור ופרווה מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? תחתונים סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? תלוי במצברוח חשוף או לא? כן מה דעתך על נעלי עקב? סבבה ועל אולסטאר? גם ועל נעלי ספורט? הכי נוח איזה חנות אהובה עלייך? אין איפה בחיים לא תקני בגדים? לא יודעת איפה את קונה נעליים? בקניון איפה לא? בשוק מה המידה שלך בבגד ים? לא זוכרת מה המידה שלך בנעליים? 38/39 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? המידה שאני עכשיו כנ"ל בנעליים: גם 4 הפריטים שהכי אהובים עלייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- ג'ינס 2- טרנינג 3- גופיה 4- אמממ... תחתונים? יש לך שמלות בארון? כן אם כן- כמה? אחת נראה לי אם לא- למה? מה דעתך על חצאיות מיני? יפה האם את בעד או נגד ההתנתקות? לא מתעסקת בזה האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לא! יש לך הרבה בגדים בארון? רגיל יש לך הרבה נעליים? כמה<? לא זוכרת אוהבת נעלי בית החורף? כן הבגד האחרון שקנית: חולצה איפה זה היה? פוקס אוהבת שופינג? לא ממש אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? אמא. לה יש כרטיס אשראי קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בד"כ? ג'ינס איזה בגד בשבת? רגיל ביציאה? ג'ינס וחולצה יפה איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? רגיל בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? בעד למה? חוסך זמן ומחשבה בגד-ים בקיני או שלם? ביקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? שניהם עם איזה בגד את הולכת לישון? רק תחתונים חחח... איזה צבע שולט בארון שלך? שחור מה דעתך על כפכפים? יפה ונוח ולסיום: איזה בגד תיקחי לאי בודד? חזייה. שלא יהיה לי נפול חחח...

רונוש12

New member
אמ..עונה למרות שאני חדשה פה:)

מה את הכי אוהבת ללבוש?אמ..חולצה ומכנס ברך
מה את הכי שונאת ללבוש?חצאית מיני מיני(כמו הפקאצות) מה את לובשת עכשיו?חולצה ובוקסר לבננות
מה לא תלבשי בחיים?חצאית קצרה קצרה מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך?חולצה ומכנס ברך..
סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט?אמ..ספורט אלגנט..האמת אין משו ממש מועדף חשוף או לא?לאאא מה דעתך על נעלי עקב?לא משו.. ועל אולסטאר?מדהימות
ההמצאה הכי גאונה שיש ועל נעלי סםורט?נחמדות.. איזה חנות אהובה עלייך?אמ..FOX איפה בחיים לא תקני בגדים?בחנות לגברים..
איפה את קונה נעליים?בכול מיני מקומות איפה לא?אמ..בחנות לנעלי גברים?
מה המידה שלך בבגדים?אמ..16 מה המידה שלך בנעליים?36-38 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות?אמ..אין מועדף כנ"ל בנעליים:אין מועדף 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1-חולצה נורמלית 2-חצאית עד הברך 3-מכנסי ברך 4-ג'ינס יש לך שמלות בארון?אמ..כן אם כן- כמה?אחת אם לא- למה?-- מה דעתך על חצאיות מיני?אמ..פקאצי(בלי להעליב) האם את בעד או נגד ההתנתקות?בעד ההתנתקות מעזה נגד הפינוי
האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת?לא יש לך הרבה בגדים בארון?יאפ יש לך הרבה נעליים? כמה<?6 או 7 אוהבת נעלי בית החורף?כן..חמימות
הבגד האחרון שקנית:חצאית ושמלה
איפה זה היה?TNT,ו..KENVELO אוהבת שופינג?מאוד..המצאה מאוד מועילה אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא?אם בא לי על לקנות הרבה בגדים עם אמא..ובדרך כלל עם חברות קונה בגדים רק כי הם מותגים?לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ?חולצה..ומכנסי ברך או טרנינג איזה בגד בשבת?בגד חביב ביציאה?אלגנטי איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג?כמו שאני לבושה בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר?אין לי..אבל בעד למה?כי זה חוסך המון כסף
בגד-ים בקיני או שלם?ביקיני
אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ?קיץץ עם איזה בגד את הולכת לישון?בוקסר וחולצה..
(בוקסר לבנות) איזה צבע שולט בארון שלך?גווני האדום וורוד
אני לא פאקצה,זה צבע יפה מה דעתך על כפכפים?נוח ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?מה שלבוש עליי

רונוש12

New member
תקראו

אם אתם קוראים את ההודעה ונעלבתם או משו(כי השמצתי את הפקאצות או משו) אז אני מתנצלת,אין ברצוני לעשות זאת

למעלה