שאלון לא קשור

רונוש207

New member
עונה:)

1) מה אכלת הבוקר? ביצת עין. 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה. 3) איזה שיר את שומעת כרגע? שום שיר. 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? מממ..לא זוכרת
5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? פורום 577. 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? ממ..פורום פאקצותXD(ככה הוא נקרא) 7) לאיזו סדרה את מכורה? השיר שלנו. 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? לע. 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אני,אנוכי ועצמי. 10) תוכלי לשים תמונה שלו? לא. 11) מאיפה השגת את התמונה? לא השגתי. 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? גם וגם. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? חתולה. 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? חתולים. 15) מה החטיף האהוב עלייך? תפוצ'יפס אקסטרה קראנצ'. 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? תות שמנת. 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם. 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? חומץ. 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח. 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? או חביתה או ביצת עין.

Shame in you

New member
בוהו

) מה אכלת הבוקר? נאדה 2) מה השתיה האהובה עלייך? חמה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? נאדה 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? נאדה! לא רואה סרטים 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? הרבה 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? יותר מדי 7) לאיזו סדרה את מכורה? הייתי ל"שבתות וחגים" ולעוד כמה 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? "סשן ארוך של מין אוראלי יפצה על זה" (באמת שזה היחיד שעולה לי בראש) 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אותי 10) תוכלי לשים תמונה שלו? פחחח 11) מאיפה השגת את התמונה? 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? ב-ר-ו-ר שבגלל שניהם! 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אמא 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? תינוק שמנמן וחמוד 15) מה החטיף האהוב עלייך? פופקורן (עם הרבה חמאה) 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? מגנום לבן עם תוספת בפנים 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם! 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? מקושקשת

talush2005

New member
עונה

1) מה אכלת הבוקר? בורקס גבינה 2) מה השתיה האהובה עלייך? שוקו 3) איזה שיר את שומעת כרגע? שום שיר 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? 12 במחיר 1 -2 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? יש לי 2 קבועים חוץ מזה 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? יש כל מיני אבל לא נזכיר שמות חחח... 7) לאיזו סדרה את מכורה? החיים זה לא הכל 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? לא זוכרת 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? לא מעריצה 10) תוכלי לשים תמונה שלו? 11) מאיפה השגת את התמונה? 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? כלבה מתוקה בת 3 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? דולפין! 15) מה החטיף האהוב עלייך? במבה 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? שוקולד! 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי מסטיק 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? במלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?שומשום 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? חביתה

mad eye rejy

New member
גמני

1) מה אכלת הבוקר?-המ....בננה מטוגנת בקרמל 2) מה השתיה האהובה עלייך?-מיץ סחוט של פרי כלשהו 3) איזה שיר את שומעת כרגע?-LISTEN TO YUOR HAERT 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?-חותנת בהפרעה 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?-ה"פ-הסרט ועוד,פאנפיקים 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר?-אמממ לא 7) לאיזו סדרה את מכורה?-סיינפלד!!!!! 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה?-הנה:"!NO MORE SOUP FOR YOU.NEXT!" (איליין לנאצי של המרק,בפרק"הנאצי של המרק") 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה?-אורלנדו בלום....גררר 10) תוכלי לשים תמונה שלו?-אין לי כוח 11) מאיפה השגת את התמונה?-אין לי כוח 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? בגלל המראה נראה לי בעיקר.... 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?-3 כלבים מתוקים!!! 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?-פיל... 15) מה החטיף האהוב עלייך?-במבה בלי ספק 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע?-שוקובו 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק?-עם כמובן 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?-יאק!חומץ זה דוחה!!במלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?-מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך?-לא עין!!! ~רוני~

Loves Bitch

New member
המנף

1) מה אכלת הבוקר? קראנץ' 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה, יין לבן 3) איזה שיר את שומעת כרגע? Nickelback - How you remind me 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? עקיצה ב-60 שניות?
5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? אוונסנס, באפי ואנג'ל, סקס לנוער 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? כ"כ הרבה
7) לאיזו סדרה את מכורה? באפי קוטלת הערפדים, CSI מיאמי/לאס וגאס/ניו יורק 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה?
Out. For. A. Walk. Bitch. 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אין כזה דבר הכי מעריצה. הכי מעריכה אולי. איימי לי מאוונסנס. 10) תוכלי לשים תמונה שלו?
11) מאיפה השגת את התמונה? לא זוכרת, שמור לי במחשב כבר די הרבה זמן. 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? כישרון
13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? כלב ואחותי 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? אריה, פנתר שחור וארנב
15) מה החטיף האהוב עלייך? אפרורפו 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? מנגו
17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? לא זוכרת >: מה שאמא קונה >: 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? שומשום 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? ביצת עין

נושבו

New member
עונה../images/Emo13.gif

1) מה אכלת הבוקר
דגנים עם חלב 2) מה השתיה האהובה עלייך
ספרייט דיאט 3) איזה שיר את שומעת כרגע
אף שיר 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה
90 דקות לרצח 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת
סקרים ושאלונים ושירלי לילו 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר
כן 7) לאיזו סדרה את מכורה
כרגע? השמינייה.. אני מחכה שתמשיך העונה 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה
אממ לא זוכרת חח 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה
אני לא מעריצה... אני מעריכה!! עברי לידר, נינט טייב, קרן פלס, שירלי לילו 10) תוכלי לשים תמונה שלו
אין לי כח להעלות 11) מאיפה השגת את התמונה
-- 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה
ברור שכישרון 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית
אין 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)
כלב קטן וחמוד מספיק לי:) 15) מה החטיף האהוב עלייך
אממ דובונים נראלי 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע
נוק אאוט תות
17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק
בלי 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח
מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום
מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך
חותכת אותה ואוכלת.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1) מה אכלת הבוקר? לא אכלתי כלום בבוקר (חוצפה שלא נראתה כמוה) 2) מה השתיה האהובה עלייך? מיץ תפוזים סחוט 3) איזה שיר את שומעת כרגע? incubus - anna molly 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? בוראט?XD 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? לפורום הזה. 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? פורום פקצות 7) לאיזו סדרה את מכורה? איך פגשתי את אמא (מחר יוצא פרק חדש!!!!!) 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? יש לי בחתימה. אבל בשביל הקטע: Barney: All you do is think think tink. I teach you how to do, do, do Marshall: He's right. You are over-think. Maybe, you sould over-drink. 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אין 10) תוכלי לשים תמונה שלו? אין 11) מאיפה השגת את התמונה? אין 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? אין 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? ארנבים 15) מה החטיף האהוב עלייך? המממ.... קשה. 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? שוקו בננה או שוקובו שזה גם טעים 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? במלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? פורסת את זה במכשיר המגניב הזה ואוכלת רק את החלבוןP:

וול../images/Emo67.gifאני רעבה מעט

1) מה אכלת הבוקר?לא אכלתי,כי היו לי בדיקות
2) מה השתיה האהובה עלייך?שוקו חם.או קר.או נקטרים למיניהם או סיידר תפוחים! 3) איזה שיר את שומעת כרגע?יום יפה-סינרגיה
4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?מממ..שנים שלא ראיתי סרט:/ 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?אני לא הכי נכנסת לשום פורום
אני מבקרת הכי הרבה במארון 5 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר?הרבה כאלה 7) לאיזו סדרה את מכורה?עקרות בית נואשות
8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה?
אממ..אמ....לא,מזמן זה לא שודר וזה:/ 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה?אני לא מעריצה *הכחשה*,אבל כרגע אני הכי בקטע של סינרגיה ^^' 10) תוכלי לשים תמונה שלו?לא,אין לי כוח
11) מאיפה השגת את התמונה?
12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה?אני בחיים לא אעריץ מישהו בגלל המראה.נקסט. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?אין לי 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?כלב.משתולל גם בשביל הדמיון שלי
15) מה החטיף האהוב עלייך?קליק O.K..שנים שלא נגעתי בזה:| 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע?מגנום שקדים? 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק?בלי.בעצם...עם.בעצם לא משנה לי 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?נראה לי במלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?מלח.רצוי בייגלה-לחם כזה חםםםם כעטיפה לטוסט
20) איך את אוכלת את הביצה שלך?אמ,לרוב עין הפוכה.לפעמים חביתת ירק(שכוללת עגבניות
),מקושקשת,שקשוקה של אבא(גרררר*מזילה ריר*) או לחם מטוגן עם ביצה

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :)

1) מה אכלת הבוקר?לא אכלתי הבוקר, אני חולה ;< 2) מה השתיה האהובה עלייך? נסטי\מיץ ענבים 3) איזה שיר את שומעת כרגע?שום שיר 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?רוק בבית הספר
סרט ענק 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?נממ לכולם ניראלי במידה שווה 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר?מממ יכול להיות אני לא מכירה את כל הפורומים פה 7) לאיזו סדרה את מכורה?הפיג'מות וחברים
8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה?ודדדדדאי :) הפיג'מות: גרי:מי גנב ת'עוגיות מן המטבח? מי אתה? מיטונף חברים: |רייצ'ל יולדת ופתאום נותנת לרוס מכה בראש| ross- you have no idea how much it hurts רייצ'ל והיולדת מסתכלות עליו
חחחחחחחחחחחחחחח זה כלכך הצחיק אותי 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? ביטל'ס, סימפל פלאן 10) תוכלי לשים תמונה שלו?אני לא על המחשב שלי. P: 11) מאיפה השגת את התמונה?-- 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה?בגלל הכישרון, אני לא חושבת שהביטל'ס נראים כמו מלכי היופי.
13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?איןלי ;< 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?דולפייייין 15) מה החטיף האהוב עלייך?צ'ייייטוס יאמי 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע?לא באלי ארטיק ממש 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק?בלי מסטיק. אני שונאת את המסטיקים שבסוכריות על מקל, ישלהם טעם של סלע
18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?במלח אהאהאה 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?מלח יאמי 20) איך את אוכלת את הביצה שלך?
חחחחחחחחחחחחחחחחח

עונה../images/Emo39.gif

) מה אכלת הבוקר? קורנפלקס עם שוקו 2) מה השתיה האהובה עלייך? שוקו וקולה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? bad boy- cascada 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? לא זכור לי אחד כזה 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? של הראלי סקעתי 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? אמ.. יכול להיות, אני פשוט לא איזה עוד פורומים יש 7) לאיזו סדרה את מכורה? אין לי זמן לראות טלויזיה 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? לא 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? הראל סקעת 10) תוכלי לשים תמונה שלו? כמובן 11) מאיפה השגת את התמונה? מהפורום הרשמי שלו 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? גם וגם, וזה עם 2 ידים עם הלב, מה לעשות שהוא גם מוכשר וגם חתיך.. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? האחים שלי.. 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? 15) מה החטיף האהוב עלייך? במבה, צ'יפס, דובונים, כיפלי, ובקיצור הכל 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? ארטיק ענבים 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם מסטיק 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? במלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? עם מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? איזה ביצה??

ester6

New member
../images/Emo8.gif

1) מה אכלת הבוקר? טוסט. 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה! ואייס קפה.. 3) איזה שיר את שומעת כרגע? מרגיש אחר של סינרגיה. 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? תזיזו ת'רגליים
איה חמודים הפינגוינים
.. למה אני לא גרה בקוט הצפוני??
5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? השר שלנו, THE OC, מרגש ביתי, YES STARS 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? לא יודעת. כל אחד ומה שהוא אוהב.. 7) לאיזו סדרה את מכורה? פעם ייתי מכורה לשיר שלו,אבל עכיו פחות..אני אוהבת מאוד THE OC 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? בטח..
Wellcome to the o.c bitch- ryan: you know, sometimes it seems that you're talking just to make sounds seth: sometimes I do
9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אני אוהבת מאוד את אניה בוקשטיין 10) תוכלי לשים תמונה שלו? למה לא?
11) מאיפה השגת את התמונה? זה תמונה של אניה מהפרומו לשי שלנו 4.. 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? האמת?? בגלל הכישרון! אני חושבת שאניה ממש יפה, אחת מהיותר יפות לדעתי, אבל לא בגלל זה אני אוהבת אותה, לא חסר הרבה אנשים יפים, שבעצם לא עושים כלום.. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין לי
אני עדיין מחכה לכלב שאולי אף פעם לא יבוא..
14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? פיגווין (בנוסף לכלב, כן?) כבר אמרתי שאני מאוהבת בפינגוינים של "תזיזו ת'רגליים"?
15) מה החטיף האהוב עלייך? צ'יטוס. 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? קרח בטעם דובדבן. 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי מסטיק.. הם תמיד עשו לי בחילה.. 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? איכס.. לא זה ולא זה..
19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח. 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? לאט.. כל העולם צוחק עלי שאני אוכלת לאט, מאוד לאט.. וזה בכלל לא נכון.. טוב, אולי קצת.. אני יכולה לצחוק קצת על עצמי, מה קרה?

למעלה