../images/Emo8.gif
1) מה אכלת הבוקר? טוסט. 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה! ואייס קפה.. 3) איזה שיר את שומעת כרגע? מרגיש אחר של סינרגיה. 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? תזיזו ת'רגליים
איה חמודים הפינגוינים
.. למה אני לא גרה בקוט הצפוני??
5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? השר שלנו, THE OC, מרגש ביתי, YES STARS 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? לא יודעת. כל אחד ומה שהוא אוהב.. 7) לאיזו סדרה את מכורה? פעם ייתי מכורה לשיר שלו,אבל עכיו פחות..אני אוהבת מאוד THE OC 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? בטח..
Wellcome to the o.c bitch- ryan: you know, sometimes it seems that you're talking just to make sounds seth: sometimes I do
9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אני אוהבת מאוד את אניה בוקשטיין 10) תוכלי לשים תמונה שלו? למה לא?
11) מאיפה השגת את התמונה? זה תמונה של אניה מהפרומו לשי שלנו 4.. 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? האמת?? בגלל הכישרון! אני חושבת שאניה ממש יפה, אחת מהיותר יפות לדעתי, אבל לא בגלל זה אני אוהבת אותה, לא חסר הרבה אנשים יפים, שבעצם לא עושים כלום.. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין לי
אני עדיין מחכה לכלב שאולי אף פעם לא יבוא..
14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? פיגווין (בנוסף לכלב, כן?) כבר אמרתי שאני מאוהבת בפינגוינים של "תזיזו ת'רגליים"?
15) מה החטיף האהוב עלייך? צ'יטוס. 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? קרח בטעם דובדבן. 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי מסטיק.. הם תמיד עשו לי בחילה.. 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? איכס.. לא זה ולא זה..
19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח. 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? לאט.. כל העולם צוחק עלי שאני אוכלת לאט, מאוד לאט.. וזה בכלל לא נכון.. טוב, אולי קצת.. אני יכולה לצחוק קצת על עצמי, מה קרה?