שאלון לא קשור

מיכל 87

New member
שאלון לא קשור ../images/Emo217.gif

1) מה אכלת הבוקר? 2) מה השתיה האהובה עלייך? 3) איזה שיר את שומעת כרגע? 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? 7) לאיזו סדרה את מכורה? 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? 10) תוכלי לשים תמונה שלו? 11) מאיפה השגת את התמונה? 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? 15) מה החטיף האהוב עלייך? 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? 20) איך את אוכלת את הביצה שלך?

hilonet14

New member
שאלון....

1) מה אכלת הבוקר? מעדן 2) מה השתיה האהובה עלייך? מים 3) איזה שיר את שומעת כרגע? לא שומעת 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? לא זוכרת =] 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? רובי וויליאמס וסקרים ושאלונים 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? לא, כל אחד ומה שטוב לו 7) לאיזו סדרה את מכורה? האו סי ומגרש ביתי 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? נממ 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? ROBBIE WILLIAMS 10) תוכלי לשים תמונה שלו? בטח=] 11) מאיפה השגת את התמונה? מהפורום שלו, שמו וגנבתי חחח 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? כישרון!! אבל גם מראה חיחיח 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? 3 חתולים אפשר לומר 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? בא לי על חתול שנובח 15) מה החטיף האהוב עלייך? במבה 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? לא בא לי 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? במלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? ביצה?

דללה

New member
../images/Emo199.gif

1) מה אכלת הבוקר? כלום 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה
3) איזה שיר את שומעת כרגע? "אלה" 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? "הגבר המושלם" 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? לפורום שאני מנהלת 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? ממ.. יש מצב 7) לאיזו סדרה את מכורה? ארתור
8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? "בכל יום אתה פוגש חבר..." 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? יש כמה.. 10) תוכלי לשים תמונה שלו? - 11) מאיפה השגת את התמונה? - 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? - 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? כלב 15) מה החטיף האהוב עלייך? ביסלי גריל 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? קולה 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? עם סכין ומזלג

coullette

New member

1) מה אכלת הבוקר? ירקות ופירות 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? the beatles-yesterday 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? ואז הגיעה פולי בערוץ הוט פאן 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? לא יודעת 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? יש הרבה 7) לאיזו סדרה את מכורה? יש הרבה 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? לא 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אף אחד 10) תוכלי לשים תמונה שלו? 11) מאיפה השגת את התמונה? 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? כלום 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? חתולי 15) מה החטיף האהוב עלייך? פסק זמן חמאת בוטנים 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? שוקולד בננה 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? קשה

Yaaraus

New member
עונה

1) מה אכלת הבוקר? כלום 2) מה השתיה האהובה עלייך? מים 3) איזה שיר את שומעת כרגע? אני לא שומעת כלום 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? רומי ומישל :פגישת מחזור 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?סימס 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר?לא 7) לאיזו סדרה את מכורה?אין... 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? אין.... 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? דרין 10) תוכלי לשים תמונה שלו?----> 11) מאיפה השגת את התמונה?אינרנט... 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה?מראה...חח 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?אין לי... 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?כלב 15) מה החטיף האהוב עלייך?אין... 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע?שוקו בננה 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק?בלי 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? כמו שאוכלים ביצה =)

עונה ../images/Emo14.gif

מה אכלת הבוקר? לחמניה.
מה השתיה האהובה עלייך? קולה.
איזה שיר את שומעת כרגע? לא שומעת.
איזה סרט טוב ראית לאחרונה? שלוש אמהות.
לאיזה פורום את הכי נכנסת? להראל.
האם יש פורום שנראה לך מיותר? לא...
לאיזו סדרה את מכורה? האלופה.
האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? "אז מה, אני אשחק ארנב רפאים?"
.
איזה מפורסם את הכי מעריצה? הראל וקרן.
תוכלי לשים תמונה שלו? של שניהם.
מאיפה השגת את התמונה? חיברתי שתי תמונות של שניהם.
עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? בגלל שניהם.
איזה חיות מחמד יש לך בבית? כלב.
איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? מה שיש לי.
מה החטיף האהוב עלייך? במבה?
מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? שוקובו
.
סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם!
מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? מלח.
בייגלה עם מלח או עם שומשום? שומשום.
איך את אוכלת את הביצה שלך? חותכת לשניים, שמה מלח ואוכלת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

מ א מ י2

New member
^^'' ../images/Emo219.gif

1) מה אכלת הבוקר?חטיף קוקומן 2) מה השתיה האהובה עלייך?מים&קולה 3) איזה שיר את שומעת כרגע?I Dont Love You-MCR
4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?במחשב,מהיר ועצבני 3 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?מיי כמיקל רומנס 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר?כן,המון 7) לאיזו סדרה את מכורה?ל"השמיניה" 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה?אדם:"זה ג'אנק פוד,את יודעת שזה משמין,זה יעשה לך צרבת אחרי שתאכלי את זה.."
9) איזה מפורסם את הכי מעריצה?מיי כמיקל רומנס [יהאו,אני כ"כ מקורית שאני צריכה לדפוק לעצמי מחבת בראש
] 10) תוכלי לשים תמונה שלו?בטח
11) מאיפה השגת את התמונה?מפורום מיי כמיקל רומנס 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה?איף
. שאלה מכשילה
. בגלל שניהם
. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?היו לי 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?גור טיגריס 15) מה החטיף האהוב עלייך?תפוצ'יפס 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע?מגנום
17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק?בלי מסטיק. איכס סע"מ עם מסטיק 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?במלח. איכס מ"ח בחומץ. [עד היום אני לא מבינה איך חברה שלי מוטרפת על חומץ >.>] 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?שומשום 20) איך את אוכלת את הביצה שלך?בצורה נורמלית.

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

1) מה אכלת הבוקר? כלום, אני לא כ"כ מסוגלת לאכול במצבי
2) מה השתיה האהובה עלייך? קוקהקולה
3) איזה שיר את שומעת כרגע? Your Song של אלטון ג'ון
4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? סאות'פארק
מצטערת, אני רדודה
5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? השיר שלנו וסקרים ושאלונים 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? חצי מהפורומים בתפוז
7) לאיזו סדרה את מכורה? השיר שלנו2 ומשחק החיים [נו, הן נגמרו
] 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? יותר מדי
מהשיר שלנו: "תחזור אחרי, יש לי ביטחון בשלום של שרון!" "מה שלום?" "שלום אני הולכת.." ממשחק החיים: "מה היי? תתפשט!"
9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? מעריצה את המקצועיות, מעריכה את האישיות... יעל שרוני
*ריר* 10) תוכלי לשים תמונה שלו? בטח!
*מוסיפה* 11) מאיפה השגת את התמונה? אני צילמתי בהצגה אונור. 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? בגלל הכשרון. זה שהיא מדהימה חיצונית זה רק אקסטרה. אבל אני מודה שבגיל 11 [קצת לפני, נו] כשראיתי אותה לראשונה מה שמשך אותי היה המראה החיצוני [טוב, זה היה הקליפ פתיחה XD] 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין לי, כולן מתו בשיבה טובה [או שלא
] 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? אריה 15) מה החטיף האהוב עלייך? המ, צ'יטוס 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? מגנום קלאסיק. יאמי. 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? בחומץ$#^$%&*יאמי* 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? עם גבינה צהובה בפנים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

z u z i

New member
עונה :]

1) מה אכלת הבוקר? קורנפלקס [סיני מיני] 2) מה השתיה האהובה עלייך? ספרייט :]]] 3) איזה שיר את שומעת כרגע? לא שומעת 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? כלמיני 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? הארי פוטר הספר 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? 7) לאיזו סדרה את מכורה? השיר שלנו (כשהיה) 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? יש כלמיני אבל אני לא זוכרת... 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? רן דנקר & הראל סקעת <ולא, אני ל-א פקאצה בגלל זה> 10) תוכלי לשים תמונה שלו? לא באלי 11) מאיפה השגת את התמונה? אם הייתי שמה היא בטח היתה מאתר מעריצים כלשהו 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? גם וגם 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? חתולה. קוסיט. 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? לא מתה על בע"ח 15) מה החטיף האהוב עלייך? צ'יפס 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? גלידה 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? במלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? גם וגם 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? כל פעם אחרת, איך שבאלי

secret girl

New member
עונהה

1) מה אכלת הבוקר? קמתי רק ב3 וחצי חח לא היה לי בוקר 2) מה השתיה האהובה עלייך? אייס קפה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? כלום 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? לפני חצי שעה ראיתי חותנת בהפרעה 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? אופנה 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? כן מלא... למשל הפורום הנוכחי.. חחח סתם 7) לאיזו סדרה את מכורה? לא מכורה לשום סדרה 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? לא! 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אף אחד 10) תוכלי לשים תמונה שלו? לא! 11) מאיפה השגת את התמונה? די כבר 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? לא מעריצההההה 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? חתול 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? חתול זה מספיק 15) מה החטיף האהוב עלייך? טוויקס, מארס, טים טם 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? מלון 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם מסטיק 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? שניהםםםםם יאמיי 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח.. שונאת שומשום 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? לאט =)

דנטל

New member
קשור

1) מה אכלת הבוקר? לא אוכלת בבוקר. 2) מה השתיה האהובה עלייך? מים. 3) איזה שיר את שומעת כרגע? לא שומעת, מקודם שמעתי Ay Chico של Pitbull. 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? שורטבאס. 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? אלה שבחתימה שלי באופן די שווה. 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? יש הרבה, אבל הם לא מיותרים לאלה שגולשים בהם. 7) לאיזו סדרה את מכורה? אני לא ממש רואה טלויזיה, אבל מתה על סאות'פארק. 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? או מיי גאד, דיי קילד קני. 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? סאבלימינל. 10) תוכלי לשים תמונה שלו? ברור! 11) מאיפה השגת את התמונה? צילמתי אותה במסיבת יום ההולדת שלו לפני 3 שבועות. 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? כשרון. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? 4 חתולים. 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? חתולים זה הכי שווה. 15) מה החטיף האהוב עלייך? אגוזי. 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? סולרו תפוז. 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם. 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? לא משנה. 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? שומשום. 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? חביתה.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

1) מה אכלת הבוקר?קוראסון 2) מה השתיה האהובה עלייך?קולה 3) איזה שיר את שומעת כרגע?כל הציפורים- הראל סקעת
4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?עכשיו חזרתי מהסרט 'הפגישה', הקרנת בכורה.. אני ממליצה על הסרט הזה
5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?הראל סקעת
6) האם יש פורום שנראה לך מיותר?לא.. 7) לאיזו סדרה את מכורה?האלופה 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה?"יש לי רק דבר אחד להגיד לכם.. זובי עליהם ועל אחותם הצולעת"
9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? הראל סקעת
10) תוכלי לשים תמונה שלו?ברור
11) מאיפה השגת את התמונה?מהאינטרנט 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה?אני מעריצה ומעריכה אותו בגלל הכישרון שלו ובגלל מי שהוא. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?אין לי..
14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?כלב
15) מה החטיף האהוב עלייך?במבה 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע?דובדבן 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק?עם מסטיק
18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך?בסכין ומזלג

1Shir

New member
תשובות

1) מה אכלת הבוקר? קצת עוגות 2) מה השתיה האהובה עלייך? תה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? מי אמר שאני שומעת שיר? 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? "שם קוד דג חרב" 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? מצעדים וביקורת מוזיקה + תיקים באפלה 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? יש המונים 7) לאיזו סדרה את מכורה? טלנובלה בע"מ
, עקרות בית נואשות (ברי ואן דר קמפ
תתחתני איתי) 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? סתם מה שעלה לי:מי השפנפנה הכי יפה?-ניב. 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? וואי שאלה קשה.. 10) תוכלי לשים תמונה שלו? איזה מזל ניצלתי מהשאלה 11) מאיפה השגת את התמונה? לא שומרת תמונות של מפורסמים על המחשב 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? זה תמיד מושפע גם וגם 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין לי 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? חתלתול חמוד 15) מה החטיף האהוב עלייך? קורנפלקס 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? ממש לא בא לי ארטיק!!
אבל לימון או מישמיש הכי טעים נראה לי 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי
אבל לא זה ולא זה 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? תלוי.. במסעדה מזמינה חביתה עם פטריות ובבית בעיקר מקושקשת, לפעמים גם עם פטריות ועגבניות, לפעמים ביצים קשות, לפעמים ביצת עין, אפילו ביצה רכה מקובלת עלי, בקיצור אני אוהבת ביצים

swirrrly

New member
בירה נשור

1) מה אכלת הבוקר? כלום 2) מה השתיה האהובה עלייך? מיצתה פוחים 3) איזה שיר את שומעת כרגע? לא שומעת (וואי עברו שנים -_- טוב שיכנעת אותי אני דחוף אשים עכשיו מוזיקה) 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? סרטים
5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? הזה
6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? למי אכפת 7) לאיזו סדרה את מכורה? טלוויזיה
8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? לא 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? נורטון, נו, כושילראבק (אוי אבל אין ווינאמפ במחשב
לונורא נעשה עם המדיה פלייר המאעפן) 10) תוכלי לשים תמונה שלו? אינליכוח, נשים של ג'יימס לאנס במקום
11) מאיפה השגת את התמונה? לא זוכרת כבר 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? נורטון-כישרון+מראה, ג'יימס... גם אותו דבר פחות או יותר, אבל בואו נגיד שהכישרון היה מעניין אותי הרבה פחות לולא המראה החיצוני, אבל אין לי בעיה להגיד את זה כי חלק מהמוניטין שלי זה שאני שטחית וזה. אז זה יד על הלב, רק עם אירוניה משהו!@!!!@!@# 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? כלב בלתי רצוי אחד. 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? אה. לא אוהבת שפוקדים על הדמיון שלי מה לעשות. 15) מה החטיף האהוב עלייך? ארגנטינה[?] 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? ארטיק תפוחים 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? טוב נדלג על שאלות חסרות הצדקה קיומית 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? שומשום 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? קשה

shahar1989

New member
עונה

) מה אכלת הבוקר? לא אכלתי עדיין 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? לא שומעת...חחח 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? אממ... לא זוכרת איך קוראים לו.. עם אומה תרומן.. קומדיה רונטית בVOD 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? אממ יותר לקומונה.. של יונתן פריג'(17937)|פרסומתסמויה| 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? לא.. אלא עם לא נמצא שם אף אחד.. 7) לאיזו סדרה את מכורה? ממ..."ממש!" בערוץ 3.. 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? לא...חחח 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? 10) תוכלי לשים תמונה שלו? 11) מאיפה השגת את התמונה? 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? כישרון.. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? כלב 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? 15) מה החטיף האהוב עלייך? במבה 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? מלון (קרח) 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם! 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? לא משנה לי.. 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? גם לא משנה.. שניהם טוב מאוד. 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? אממ הכל טוב חוץ מעין...

linoy pal

New member
עונהה...[=

1) מה אכלת הבוקר?חביתה עם סלט 2) מה השתיה האהובה עלייך? נסטי אפרסק 3) איזה שיר את שומעת כרגע?שום שיר 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?אמ..לא זוכרת 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?לפה.. 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר?לא 7) לאיזו סדרה את מכורה?חברים 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה?אמ...לא 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? נינט 10) תוכלי לשים תמונה שלו? 11) מאיפה השגת את התמונה?חחח מכל מיני אתרים 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה?כישרון 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?אין 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?תוקי 15) מה החטיף האהוב עלייך?ביסלי 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע?קרח בטעם לימון 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק?עם 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?שומשום 20) איך את אוכלת את הביצה שלך?חביתה חיחי

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif טוב נמ. ><

1) מה אכלת הבוקר? סלט. נגמרו הביצים
2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה דיאט. ^^ 3) איזה שיר את שומעת כרגע? שקט. >_______- 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? אמ. 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? סקרים ושאלונים, אופנה אלטרנטיבית. 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? יש הרבה פורומים כאלה. אבל בסדר. 7) לאיזו סדרה את מכורה? השיר שלנו. 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? 'אוי נינה.. אני כ'כ אוהב אותך' XDDDDDDDDD 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אממ. יש המון. נינט, הביטלס, מיי כימיקל רומנס. פול. 10) תוכלי לשים תמונה שלו? בבקשה. הביטלס!!1 11) מאיפה השגת את התמונה? גוגל!!1 נו. ): 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? נו באמת, הם לא שיא היופי. בטח שבגלל הכישרון. הם שרים מדהים לדעתי. ויש להם שירים נורא יפים ואני מתחברת אליהם כ'כ. אבל יש מפורסמים אחרים שאני פשוט חושבת שהם חתיכים XD אבל לא מעריצה. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין לי. 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? כלב/קוף P: [אמרתם להשתולל
] 15) מה החטיף האהוב עלייך? דוריטוס, במבה. 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? תות. 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם. 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? במלח. 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? שניהם טעימים. 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? את הביצת עין? קודם תלבן ואז עם לחם מנגבת תצהוב. ^_______^

למעלה