גמני גמני ../images/Emo110.gif
מה השעה ? 18:22 מה נשמע ?אחלהבחלה שם: מתן גיל: 18 עוד מעט פירסינג: אין קעקועים: כנל גובה: 168 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3 אחיות שפות: עברית, אנגלית, מתה ללמוד צרפתית.. משקפיים ? חלילה שם : מתן כינוי : בת, בתן עיר : ירושלים דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ? הראל מויאל - מה תבקשי [הדיסק שלו, מה יש] מה ה____ האהוב עליך ? צבע : שחור? ירק : גמבה חיה : איכ חפץ דומם : מחשב?
יום בשבוע : שבת חודש לועזי בשנה : מאי, יש יומולדת... אם לא הייתי צריכה להתגייס, גם יולי-אוגוסט חודש עברי בשנה : תשרי עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): קיץ השבט (מבין 12 השבטים) : למי אכפת תוכנית טלוויזיה : אבודים, חברים, מכושפות, 24, ורוניקה מארס סרט : המון ספר : לא יודעת.. מאכל : ג'אנק פוד בעיקר מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ? שרושמים אותכם ולא אתכם? תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית ? קולנוע קלטת או DVD ? מה זה משנה מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ? וואי, דיסק, ברור ספר במחשב או ספר מודפס ? מודפס יש לכם מנוי על עיתון יומי ? כן איזה עיתון יומי ? מעריב יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ? כן אילו מגזינים ? רייטינג ואת לאכול בבית או בחוץ ? תלוי מתי מה הספר האחרון שקראתם ? אממ, נראה לי "לכל בית יש מרפסת"... עוד מעט אני אתחיל "רודף העפיפונים" מה הסרט האחרון שראיתם ? "מת לצעוק 4" אולי? איזה סרט לעולם לא תראו ? אין כזה נראהלי איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ? אין כזה נראהלי מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ? "בעל זבוב" צרכנות ---- מכולת או סופר ? סופר כבלים או YES ? כבלים האם יש לכם בבית : טלוויזיה ? כן כמה טלוויזיות ? 5, אחת בכל חדר.. איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ? לא יודעת ממיר דיגיטלי ? כן, 3 מערכת סטריאו ? כן מקרר ? כן מדיח ? כן מכונת כביסה ? כן מייבש ? כן מגהץ אדים ? כן קומקום חשמלי ? כן מיקרוגל ? כן תנור אפיה ? כן טוסטר אובן ? כן מכשיר לאפיית לחם ? לא מכשיר להכנסת טוסטים ? כן סיר מחבת חשמלי ? כן מכשיר להכנת פנקייק ? לא רובוט שמנקה את הבית ? הלוואי כמה טלפונים סלולריים יש לך ? 2 כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ? 9, ועוד איזה 2-3 מכשירים זרוקים של אילו חברות סלולריות ? אורנג', ושניים של פלאפון כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול ? לפעמים שטיפת כלים / סידור מדיח ? כן ניקיון הבית ? לא ממש כביסה של בגדים ? לא תלית הבגדים לאחר הכביסה ? לא הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ? לא הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ? לא קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ? ממש ממש לפעמים הכנסת הבגדים לארון ? כן קניות מצרכים בשביל הבית ? כן קנית עיתון ? יש עד לבית מה קרה מה אתם יודעים לבשל ? הרבה
מה אפיתם לאחרונה ? לא אופה ;[ שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" ? חשוב
עברית - שפה יפה / i prefer english? שתיהן האם אתם יודעים שפה שניה ? אנגלית האם אתם יודעים שפות נוספות ? אנגלית? קצת ספרדית.. מתהל דעת צרפתית שפה תחתונה או עליונה ? שתיהן מה אתם חושבים על ערפאת ? שהוא מת מקלחת או אמבטיה ? מה זה משנה מרכך : כן או לא ? כן סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ? נוזלי מברשת שיניים חשמלית כן או לא ? לא מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ? לראות בנות? מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ? אולי לצאת מה אתם עושים היום בערב ? יוצאים לאכול כנראה מה אתם עושים מחר ? בגרות בספורט
מה המקצוע שאתם חושקים בו ? פסיכולוגית מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ? לעבוד, אחרי תואר ראשון, באמצע תואר שני? ולהיות נשואה לבנאדם מדהים בע"ה עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ? 24 עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ? 22 איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ? הרבה ;[ זה מספיק שאלות ? כן מה השעה עכשיו ? 18:31