שאלון לאלתר!

The Damned

New member
נו אני לא באמת יודעת

הוא לא באמת כותב כאן

להלהלה../images/Emo192.gif

מה השעה? 16:38 מה נשמע? בסדר, מה איתך? שם: הילה. גיל: 17
פירסינג: טבור קעקועים: אין גובה: 160 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 וחצי אחים שפות: אנגלית משקפיים? אין שם: הילה כינוי: לולי, להלה, לולו, לול, LOL, לוליין, לוליטה, הילי עיר: טבריה דברים אחרונים: השיר האחרון ששמעת? מוניקה סקס - פרפר מה ה____ האהוב עליך? צבע: כחול וגווניו ירק: עגבניה! >< חיה: חתול, כלב, כל דבר חמוד חפץ דומם: פלאפון 3> יום בשבוע: שישי-שבת חודש לועזי בשנה: אפריל-מאי, בגלל השמות. אבל בכלליות את חודשי הסתיו-חורף חודש עברי בשנה: לא עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): סתיו-חורף השבט (מבין 12 השבטים): מה השאלון הזה, ליאור ): תוכנית טלוויזיה: או.סי, מגרש ביתי, מכושפות סרט: הצלצול, 13, שחקי אותה מותק וזה ספר: בילי בלום אוהבת ככה >< מאכל: שניצל תירס מה הדבר שהכי מעצבן אותכם? אנשים מפגרים ^^ תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית? בבית קלטת או DVD? מה זה משנה מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי)? דיסק.. רדיו זה איכס ספר במחשב או ספר מודפס? מודפס יש לכם מנוי על עיתון יומי? לא איזה עיתון יומי? לא! יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי? כן אילו מגזינים? ראש1 לאכול בבית או בחוץ? מהזהמשנה מה הספר האחרון שקראתם? בילי בלום אוהבת ככה ): מה הסרט האחרון שראיתם? לא זוכרת ): נראה לי חלק מאיזו מן שכנה איזה סרט לעולם לא תראו? אננאערף. דברים מגעילים עם המון רצח, דם, דקירות, יריות איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא? לא יודעת מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי? אין לי מושג. אולי 'פתק מאמא' >< צרכנות ---- מכולת או סופר? מכולת מהקרה כבלים או YES? יאס יאס יאס האם יש לכם בבית: טלוויזיה? כן כמה טלוויזיות? 3 איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה? אנאערף מי מבין בזה ממיר דיגיטלי? יאס מערכת סטריאו? כן מקרר? כן מדיח? לא מכונת כביסה? כן מייבש? לא מגהץ אדים? כן קומקום חשמלי? כן מיקרוגל? כן תנור אפיה? כן טוסטר אובן? כבר לא מכשיר לאפיית לחם? לא מכשיר להכנסת טוסטים? נשבר ): סיר מחבת חשמלי? לא מכשיר להכנת פנקייק? לא רובוט שמנקה את הבית? לא כמה טלפונים סלולריים יש לך? לי? 1 כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית? לכל אחד 1 מה שיוצר 4 למרות שאצל אחי הקטן זה לא באמת נחשב. של אילו חברות סלולריות? אורנג' כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד): בישול? לפעמים שטיפת כלים / סידור מדיח? כן ניקיון הבית? כן כביסה של בגדים? לא תלית הבגדים לאחר הכביסה? לעיתים הכנסת הבגדים הנקיים למייבש? לא הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם? לעיתים קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו? לא הכנסת הבגדים לארון? שלי בלבד קניות מצרכים בשביל הבית? לעיתים קנית עיתון? כנ"ל מה אתם יודעים לבשל? כל מיני דברים. אבל השוס זה ספגטי עם רוטב שמנת ופטריות
מה אפיתם לאחרונה? עוגה שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי"? נשמע יותר טוב עברית - שפה יפה / I prefer english ?i prefer english האם אתם יודעים שפה שניה? כמובן האם אתם יודעים שפות נוספות? בטח שפה תחתונה או עליונה? מה ): מה אתם חושבים על ערפאת? כוסון אש מגיל 6 מקלחת או אמבטיה? מקלחת מרכך : כן או לא? כן סבון נוזלי או סבון לא נוזלי? למי אכפת מברשת שיניים חשמלית כן או לא? לא מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה? לחכות לספיר ואז ללכת לטקס ביד לבנים מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות? אנאערף מה אתם עושים היום בערב? הולכת לטקס מה אתם עושים מחר? הולכת לטקס אחר ופוגת את מאיר לפני מה המקצוע שאתם חושקים בו? עיצוב פנים מה תרצו לעשות עוד 10 שנים? כנ"ל עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18? לא. עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40?
איזה רינגטון יש לכם בפלאפון? ): זה מספיק שאלות? כן מה השעה עכשיו? 16:52

גמני גמני ../images/Emo110.gif

מה השעה ? 18:22 מה נשמע ?אחלהבחלה שם: מתן גיל: 18 עוד מעט פירסינג: אין קעקועים: כנל גובה: 168 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3 אחיות שפות: עברית, אנגלית, מתה ללמוד צרפתית.. משקפיים ? חלילה שם : מתן כינוי : בת, בתן עיר : ירושלים דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ? הראל מויאל - מה תבקשי [הדיסק שלו, מה יש] מה ה____ האהוב עליך ? צבע : שחור? ירק : גמבה חיה : איכ חפץ דומם : מחשב?
יום בשבוע : שבת חודש לועזי בשנה : מאי, יש יומולדת... אם לא הייתי צריכה להתגייס, גם יולי-אוגוסט חודש עברי בשנה : תשרי עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): קיץ השבט (מבין 12 השבטים) : למי אכפת תוכנית טלוויזיה : אבודים, חברים, מכושפות, 24, ורוניקה מארס סרט : המון ספר : לא יודעת.. מאכל : ג'אנק פוד בעיקר מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ? שרושמים אותכם ולא אתכם? תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית ? קולנוע קלטת או DVD ? מה זה משנה מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ? וואי, דיסק, ברור ספר במחשב או ספר מודפס ? מודפס יש לכם מנוי על עיתון יומי ? כן איזה עיתון יומי ? מעריב יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ? כן אילו מגזינים ? רייטינג ואת לאכול בבית או בחוץ ? תלוי מתי מה הספר האחרון שקראתם ? אממ, נראה לי "לכל בית יש מרפסת"... עוד מעט אני אתחיל "רודף העפיפונים" מה הסרט האחרון שראיתם ? "מת לצעוק 4" אולי? איזה סרט לעולם לא תראו ? אין כזה נראהלי איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ? אין כזה נראהלי מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ? "בעל זבוב" צרכנות ---- מכולת או סופר ? סופר כבלים או YES ? כבלים האם יש לכם בבית : טלוויזיה ? כן כמה טלוויזיות ? 5, אחת בכל חדר.. איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ? לא יודעת ממיר דיגיטלי ? כן, 3 מערכת סטריאו ? כן מקרר ? כן מדיח ? כן מכונת כביסה ? כן מייבש ? כן מגהץ אדים ? כן קומקום חשמלי ? כן מיקרוגל ? כן תנור אפיה ? כן טוסטר אובן ? כן מכשיר לאפיית לחם ? לא מכשיר להכנסת טוסטים ? כן סיר מחבת חשמלי ? כן מכשיר להכנת פנקייק ? לא רובוט שמנקה את הבית ? הלוואי כמה טלפונים סלולריים יש לך ? 2 כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ? 9, ועוד איזה 2-3 מכשירים זרוקים של אילו חברות סלולריות ? אורנג', ושניים של פלאפון כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול ? לפעמים שטיפת כלים / סידור מדיח ? כן ניקיון הבית ? לא ממש כביסה של בגדים ? לא תלית הבגדים לאחר הכביסה ? לא הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ? לא הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ? לא קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ? ממש ממש לפעמים הכנסת הבגדים לארון ? כן קניות מצרכים בשביל הבית ? כן קנית עיתון ? יש עד לבית מה קרה מה אתם יודעים לבשל ? הרבה
מה אפיתם לאחרונה ? לא אופה ;[ שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" ? חשוב
עברית - שפה יפה / i prefer english? שתיהן האם אתם יודעים שפה שניה ? אנגלית האם אתם יודעים שפות נוספות ? אנגלית? קצת ספרדית.. מתהל דעת צרפתית שפה תחתונה או עליונה ? שתיהן מה אתם חושבים על ערפאת ? שהוא מת מקלחת או אמבטיה ? מה זה משנה מרכך : כן או לא ? כן סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ? נוזלי מברשת שיניים חשמלית כן או לא ? לא מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ? לראות בנות? מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ? אולי לצאת מה אתם עושים היום בערב ? יוצאים לאכול כנראה מה אתם עושים מחר ? בגרות בספורט
מה המקצוע שאתם חושקים בו ? פסיכולוגית מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ? לעבוד, אחרי תואר ראשון, באמצע תואר שני? ולהיות נשואה לבנאדם מדהים בע"ה עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ? 24 עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ? 22 איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ? הרבה ;[ זה מספיק שאלות ? כן מה השעה עכשיו ? 18:31

אגוזי20

New member
הא

מה השעה ? 2-10 מה נשמע ? עייף כזה שם: אלכס גיל: 20 פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 170 מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות שפות: אינגליש ורוסית משקפיים ? יש שם : כינוי : בלאט עיר : ארשון דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ? לא זוכר מה ה____ האהוב עליך ? צבע : קקי ירק : כרוב חיה : עכברוש חפץ דומם : כוס יום בשבוע : שישי חודש לועזי בשנה : ינואר חודש עברי בשנה : ניסן עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): אביב השבט (מבין 12 השבטים) : זבולון תוכנית טלוויזיה : אין סרט : הרבה ספר : אם יש גן עדן מאכל : סטייק מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ? תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית ? גם וגם תלוי קלטת או DVD ? DVD מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ? דיסק ספר במחשב או ספר מודפס ? מודפס יש לכם מנוי על עיתון יומי ? לא איזה עיתון יומי ? יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ? אילו מגזינים ? לאכול בבית או בחוץ ? בחוץ מה הספר האחרון שקראתם ? קורא מי הזיז את הגבינה שלי והמאהב מה הסרט האחרון שראיתם ? אפקט הפררפ איזה סרט לעולם לא תראו ? כחול:X איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ? לאדע מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ? לא זוכר צרכנות ---- מכולת או סופר ? סופר כבלים או YES ? מחשב האם יש לכם בבית : טלוויזיה ? דה כמה טלוויזיות ?4 איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ? 29 ממיר דיגיטלי ? דה מערכת סטריאו ? דה מקרר ? דה מדיח ?דה מכונת כביסה ?דה מייבש ?לא מגהץ אדים ?דה קומקום חשמלי ?דה מיקרוגל ?דה תנור אפיה ? טוסטר אובן ? מכשיר לאפיית לחם ? מכשיר להכנסת טוסטים ? סיר מחבת חשמלי ? מכשיר להכנת פנקייק ? רובוט שמנקה את הבית ? כמה טלפונים סלולריים יש לך ? 2 כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ?23452346 של אילו חברות סלולריות ? כולן כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול ? דה שטיפת כלים / סידור מדיח ? דה ניקיון הבית ? דה כביסה של בגדים ? לא תלית הבגדים לאחר הכביסה ?דה הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ? הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ?דה קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ?לא הכנסת הבגדים לארון ?דה קניות מצרכים בשביל הבית ? לא קנית עיתון ?לא מה אתם יודעים לבשל ? בשר מה אפיתם לאחרונה ? עוגיות[?] שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" ? עברית - שפה יפה / i prefer english? האם אתם יודעים שפה שניה ? דה האם אתם יודעים שפות נוספות ? דה שפה תחתונה או עליונה ? תחתונה מה אתם חושבים על ערפאת ? כוסי מקלחת או אמבטיה ? אמבטיה מרכך : כן או לא ? כן סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ? לא מברשת שיניים חשמלית כן או לא ? לא מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ? לישון מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ? לישון מה אתם עושים היום בערב ? לישון מה אתם עושים מחר ? לישון מה המקצוע שאתם חושקים בו ? לישון מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ? לאדע=\ עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ? עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ? 20 איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ? עושה לי שמח של אינפקציה זה מספיק שאלות ? שאלות מפגרות אז בהחלט מה השעה עכשיו ? 2-16

שאלון נחמד ביותר

מה השעה? 13:30 מה נשמע ? סבבה לגמרי שם: חתולה גיל:24 פירסינג:אין קעקועים: אין גובה: 1.62 מידת נעליים: 37 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: יש, עוד 3 שפות: חוץ מעברית? אנגלית וקצת צרפתחת משקפיים ? אין שם : חתולה כינוי : חתולה חמודה
עיר : ירושלים דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ? הנה אני בא, בגלגצ מה ה____ האהוב עליך ? צבע : כחול ככה ירק : עלים למיניהם חיה : חתול... חפץ דומם : מיטה יום בשבוע : שבת חודש לועזי בשנה :אוקטובר חודש עברי בשנה :תשרי עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): קיץ השבט (מבין 12 השבטים) : הממ....יששכר תוכנית טלוויזיה : חברים סרט : ללא עוררין- חומות של תקווה ספר : זכרונותיה של גיישה מאכל : מתוקים נחשב אוכל? מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ? בגידות סרט בקולנוע או בבית ? קולנוע קלטת או DVD ? DVD מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ? רדיו- גלגלצ ספר במחשב או ספר מודפס ? מודפס יש לכם מנוי על עיתון יומי ? כן איזה עיתון יומי ? ידיעות אחרונות יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ? לא אילו מגזינים ? לאכול בבית או בחוץ ? בבית. בחוץ בד"כ בתי קפה מה הספר האחרון שקראתם ? זכרונותיה של גיישה מה הסרט האחרון שראיתם ? בטלויזיה- נדמה לי ספיידרמן 2. קולנוע-לא זוכרת איזה סרט לעולם לא תראו ? הנוסע השמיני איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ? לא יודעת מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ? שכחתי את השם, אבל בסוף לא סיימתי אותו מכולת או סופר ? תלוי כמה דברים צריכים כבלים או YES ? כבלים האם יש לכם בבית : טלוויזיה ? כן כמה טלוויזיות ? 2 איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ? לא יודעת ממיר דיגיטלי ? מה, כאילו של פעם? לא מערכת סטריאו ?כן מקרר ? כן
מדיח ? כן מכונת כביסה ? כן מייבש ? כן מגהץ אדים ? כן קומקום חשמלי ? כן מיקרוגל ? כן תנור אפיה ? כן טוסטר אובן ? לא מכשיר לאפיית לחם ? לא מכשיר להכנסת טוסטים ? כן סיר מחבת חשמלי ? לא מכשיר להכנת פנקייק ? לא רובוט שמנקה את הבית ?
בדיוק התכוונו לקנות, אבל החלטנו שלא.. כמה טלפונים סלולריים יש לך ? 1 כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ? 5. אחד לכל אחד של אילו חברות סלולריות ? סלקום ואורנג' האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול ? כן שטיפת כלים / סידור מדיח ? כן ניקיון הבית ? כן כביסה של בגדים ? לא ממש תלית הבגדים לאחר הכביסה ? כן הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ? לא כל משתמשים בו הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ? כן קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ? כן, ומאוד יפה הכנסת הבגדים לארון ? כן קניות מצרכים בשביל הבית ? כן קנית עיתון ? יש מנוי מה אתם יודעים לבשל ? אין לי כוח לכתוב מה אפיתם לאחרונה ? עוגת שוקולד מאוד טעימה שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" ?0- חשוב עברית - שפה יפה / i prefer english? שתיהן לא יפות, אבל מעדיפה עברית האם אתם יודעים שפה שניה ? אנגלית טובה האם אתם יודעים שפות נוספות ? צרפתית סבירה- וזו שפה יפה שפה תחתונה או עליונה ? עליונה מה אתם חושבים על ערפאת ? בן זונה מקלחת או אמבטיה ? אמבטיה מרכך : כן או לא ? כן סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ? נוזלי מברשת שיניים חשמלית כן או לא ? לא מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ? לעבוד עם ילדים מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ? לנוח מה אתם עושים היום בערב ? הולכים לטקס יום הזיכרון מה אתם עושים מחר ? הולכים להנות בערב יום העצמאות מה המקצוע שאתם חושקים בו ? קונדיטורית מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ? שיהיה לי מקום משלי עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ? עוד לפני 6 שנים עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ? לא רוצה לחשב...
איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ? נילס הולגרסון זה מספיק שאלות ? כן מה השעה עכשיו ? 13:50. לקח לי עשרים דקות..

למעלה