שאלון כן\לא

Falling Tears

New member
שלי!

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן שרקו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? דה לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? רציתי רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? טעמתי.. השתכרת? לא התנשקת? לא :( עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת? לא עשית למישהו ביד? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן ויש לי עשית קעקוע? יעשה הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? תמיד רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש לי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר?כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן.. בילדותי הרחוקה התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? עם בת דודה שלי שהיינו קטנות היית עם מישהו שלא באמת רצית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן חלמת חלום צלול? כן חלמת שאתה נופל? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כל הזמן נכנסת למצב כפית? חחח כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא אבל אני באמת חושבת שאני צריכה חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים?כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? מה זה נוור? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן חחחח זה מעביר לי את הזמן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? תמיד היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? אחד השם שלך הופיע בעיתון?לא

Knotted String

New member
../images/Emo122.gifזה ארוך.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אבל אני מזוכיסטית. אז בסדר.
האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא.. אבל גם אכלתי מספיק דברים מגעילים. שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כה התחילו איתך? כה צפרו לך? כן שרקו לך? לא. אבל נבחו לי. זה נחשב? (ברצינות. אוטו של ערסים נבח לי.
) ניסו לתקוף אותך מינית? לא, טפו טפו. נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? מלא פעמים הרגת מישהו? לא o_O נישקת מישהו מאותו מין? כן מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלים.
הרגת חיה בכוונה? לא! גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כה עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא.
ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אממ.. לא. היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת?
עשית למישהו ביד? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי. עשית קעקוע? בתכנונים. הצעות יתקבלו בברכה. הסתפרת? מן הסתם. אכלת חבילת אוריאו שלמה? כמעט. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לזרוק על מישהו נחשב? צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא, למזלו של הציבור. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת?
הא? 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? כן. וזה נורא מצחיק. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? מיליון פעמים. התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא? כה רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא! הא! היו לך משקפי ראייה? יש לי עדיין. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? נאמ. לא. התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? כן התעלפת? כמעט נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן. מתמטיקה וסוציולוגיה זה השטן. שברת עצם בגוף? לא שחית? כן... o_O רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? לא.
שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? גם הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? אני אלופה בטאקי.
שיחקת מונופול? איכס. אני שונאת את המשחק הזה. כן שיחקת שש-בש? כן. בפעם הראשונה ששיחקתי, גם ניצחתי.
הוצאת מלא כסף על שטויות? כה הברזת מבצפר? איך אפשר לא? התחרטת על משהו שעשית? המון פעמים. היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? אני מניחה.. התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? חוץ ממיץ מנגו וטיק טאק? לא. היית כל הלילה על המחשב? כה התקלחת עם מישהו? במחנה קיץ. אבל זה לא נחשב.
היית עם מישהו שלא באמת רצית? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום? כן. המון פעמים. אני זוכרת את רוב החלומות שלי. חלמת חלום צלול? כן. הלילה! חלמת שאתה נופל? לא נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא. ביצעת אקט מיני בשירותים? לא. התעקשת על משהו מטופש? חחח כל כך הרבה פעמים הברזת למישהו בלי להודיע? כן.
התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית? כה ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אממ... לא. בכית ליד הרבה אנשים? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? אממ.. פחות או יותר. שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן
היית 'צומי' במודע? כה שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? המון פעמים בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן. אבל לא בכזה מובן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן.
בכית בסרט? בהמון סרטים. היית על במה? עשרות פעמים היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא נראה לי. השם שלך הופיע בעיתון? כן. וואו. זה היה ארוך.
מי שקורא את כל זה, מקבל אוריאו.

ak 1

New member
שאלון ממש מייגע...

האם אי פעם... יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שחית בעירום?לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך?כן צפרו לך?כן שרקו לך?כן ניסו לתקוף אותך מינית?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו?לא נישקת מישהו מאותו מין?לא מעבר לנשיקה?לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא גנבת משהו?לא פגעת בעצמך?לא רצית למות?לא עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה?לא ניסית סמים?לא שתית אלכוהול?לא השתכרת?לא התנשקת?לא עשית סקס?לא עשית סקס יבש?אה? ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא היית עם שני אנשים בו זמנית?לא גמרת?לא עשית למישהו ביד?לא, ירדת למישהו?לא בלעת?לא ירדו לך?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג?כן עשית קעקוע?לא הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה?לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים?לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת?אה? 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?לא התאפרת?כן רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן עברת יישור שיניים?לא היו לך משקפי ראייה?לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך?כן שיקרת למישהו?כן היית מאוהב?כן התעלפת?כן נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי?אה? עשו לך?אמ.. נעצרת?לא קיבלת נכשל בתעודה?לא שברת עצם בגוף?לא שחית?כן רכבת על אופניים?לא רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן הקאת?כן עשית קרב גרעפסים?לא שיחקת כדורסל?כן שיחקת כדורגל?כן הלכת מכות?לא שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר?לא התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו?לא היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו?לא היית עם מישהו שלא באמת רצית?לא קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום? כן חלמת שאתה נופל?כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך?לא ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים?לא התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת?לא נכנסת למצב כפית?לא ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא בכית ליד הרבה אנשים?לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך?לא בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?לא היית בהופעה חיה של זמר אהוב?לא שיחקת חבילה עוברת?כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא רקדת בגשם?לא צרחת מפחד?כן ראית ריקי לייק?כן שנאת את עצמך?כן צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי?לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט?לא היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?לא ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?לא שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון?לא ארוך \: למידויש כוח לספור כמה שאלות יש פה? לי לא P:גם לי לא...

Unaffected

New member
ארוך ../images/Emo122.gif

האם אי פעם... יצאת מהמדינה?כע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום?לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? לא צפרו לך? לא שרקו לך? לא ניסו לתקוף אותך מינית? חס וגראס נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? נראה לי דיברת בטלפון כל הלילה? בערך הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כע הרגת חיה בכוונה? כע גנבת משהו? כע פגעת בעצמך? קישקשתי על עצמי,זה נחשב? רצית למות? כע עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? כע עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת? לא עשית למישהו ביד? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כע עשית קעקוע?לא הסתפרת?מן הסתם.. אכלת חבילת אוריאו שלמה? כעע השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כע צללת עם דולפינים? בדצמבר קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אח שלי קיבל
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כע רצית להיות משהו שאתה לא?כע:\ רצית להיות בן המין השני? כע:\ התקלחת יותר מפעמיים ביום? כעע עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? נחשו.. היית מאוהב? לאדעת התעלפת? לא נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי?מה? עשו לך? .? נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא שחית? כע רכבת על אופניים?כע רכבת על סוס? כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא הקאת? כע עשית קרב גרעפסים?בעע לא שיחקת כדורסל? כע שיחקת כדורגל? כע הלכת מכות? כע שיחקת טאקי?כע שיחקת מונופול?כע שיחקת שש-בש? כע הוצאת מלא כסף על שטויות?כע
הברזת מבצפר?כע התחרטת על משהו שעשית?המון היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? איי גס סואו.. התנצלת על משהו שעשית? כע היית מכור למשהו? לאינטרנט
היית כל הלילה על המחשב? כע התקלחת עם מישהו? שהייתי קטנה
היית עם מישהו שלא באמת רצית? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה?כע:\ זכרת חלום? כע חלמת חלום צלול?לא חלמת שאתה נופל? כע נרדמת בשיעור? כע העברת פתקים בשיעור?כע תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? כע נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא בכית ליד הרבה אנשים?כע בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך?כע בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כע היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כע שיחקת נוור? מה? שיחקת חבילה עוברת?כע חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כע רקדת בגשם?כע צרחת מפחד? כע ראית ריקי לייק?כע היית 'צומי' במודע?לא שנאת את עצמך? כע צעקת על מישהו? כע קינאת במישהו אחר?כע היית גאה בעצמך? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כע בכית בגלל מישהו? כע בכית בגלל מישהי?לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כע אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה? כע בכית בסרט? לא היית על במה?כע היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע רצית לצרוח ולא עשית את זה?כע נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון?בעיתון לא,בטלווזיה כן

RoCk StaR 1

New member
=]

האם אי פעם... יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא יודעת אם גרם לאחרים להקיא אבל..גפילטע פיששששש שחית בעירום? נופ ברחת מהבית? נראה לי שכן.. התחילו איתך? מי? הבנים הבוגרים מהשכבה שלי? סתאם..אני חושבת שכן =\ צפרו לך? מממ..שהייתי עם חברות שלי..ככה שזה לא היה מופנה אליי שרקו לך? לא .... ניסו לתקוף אותך מינית? פאק לא נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה? כל הלילה לא..אבל..הרבה שעות..כן הרגת מישהו? חס וחצילה נישקת מישהו מאותו מין? יאפ מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? חרק? הרגת חיה בכוונה? חרק? גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן אבל לא משו רציני רצית למות? כן..אבל פעם..עכשיו אני בשלב של החיים שלי שאני כל הזמן חושבת על המוות ומפחדת מזה רצחחחח עישנת סיגריות? לא..ואני שונאת את כל הפוזאיסטים מהשכבה שליייי עישנת נרגילה? כנ"ל ניסית סמים? לא..אני בכיתה ח' שתית אלכוהול?אממ..בליקר יש איזה מאית אחוז אלכוהול לא? השתכרת? לאא התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? שוב,אני בכיתה ח' ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת? לא עשית למישהו ביד? ךא ירדת למישהו? די כבררר, לא כולם פה בי"ב בלעת? לא ירדו לך? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? אני מתה לעשות עגיל בגבההההה עשית קעקוע? לא הסתפרת?מה פתאום?! חחח מה זה השאלה הזאת? אכלת חבילת אוריאו שלמה? יותר מחבילה...אני מכורהההההה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לדוגמא? צללת עם דולפינים? לא לצערי קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? נווו שהייתי קטנה היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא..אני מקבלת ממש קצתתת נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? יאפ רצית להיות משהו שאתה לא? בטח רצית להיות בן המין השני? נראה לי.. התקלחת יותר מפעמיים ביום? יאפ עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן...יש לי עדשות..וגם משקפיים אבל אני לא משתמשת בהם.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך?ממ לא...=\ התביישת בהורים שלך? הרבה פעמים שיקרת למישהו? ברור היית מאוהב? כן..אבל לא ממש..אני חושבת שכן..=\ התעלפת? לא..אמא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? יאפ...חח זה לא איקי? עשו לך? יאפ.. נעצרת? מה? קיבלת נכשל בתעודה? בתעודה לא..אני תלמידה טובה =] שברת עצם בגוף? לא שחית? חחח כן רכבת על אופניים? יאפ רכבת על סוס? בטחחחח אני אוהבתתתת רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? יאפ הקאת? יאפ..בעע עשית קרב גרעפסים? חחח לא שזכור לי שיחקת כדורסל? כן..אני שונאת שיחקת כדורגל? יאפ..אני אוהבת הלכת מכות? חחחח כל היום..זה כיף שיחקת טאקי?יאפ שיחקת מונופול? יאפ שיחקת שש-בש? יאפ הוצאת מלא כסף על שטויות? בכל הזדמנות הברזת מבצפר?יאפ התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? ממ כן..זה היה עצוב היית מאושר? כן..איזה שאלה מעציבה התנצלת על משהו שעשית? כנ"ל היית מכור למשהו? לא.. היית כל הלילה על המחשב? יאפ התקלחת עם מישהו? נוו שהייתי קטנה םע חברות היית עם מישהו שלא באמת רצית? לא.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא.. זכרת חלום? כן.. חלמת חלום צלול? וויצ' מינז? חלמת שאתה נופל? נראה לי שכן.. נרדמת בשיעור? חחח כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? הרבה פעמים הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי.. התחרפנת? בטחחח זה המצב הטבעי שלי נכנסת למצב כפית? יאפ..חחח ביקרת אצל פסיכולוג? לא..בא לי חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים?יאפ בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? אולי.. היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? לא שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? נראה לי.. צרחת מפחד? כן..סרטים ראית ריקי לייק? יאפ..הרבה פעמים היית 'צומי' במודע? ממ..כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן.. אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן.. הופעת בציבור בפיג'מה? חח מסיבות פיג'מה יו נו?? בכית בסרט? כן.. היית על במה? בטח היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן.. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן.. נשבר לך הלב? לא שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון?תלוי איזה..של הכפר? ט'חח אויי..הרגע נזכרתי בשם של השאלון..כן או לא..חפיף

furious girl

New member
אממפ

האם אי פעם... יצאת מהמדינה?אה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום?לא ברחת מהבית? כמעט התחילו איתך? יאפ צפרו לך?יאפ שרקו לך? לא ניסו לתקוף אותך מינית?לא נשארת ער כל הלילה?הרבה לא אכלת יום שלם? יופ כיפור נחשב? דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו?בתניים לא נישקת מישהו מאותו מין?לא מעבר לנשיקה?לא בגדו בך?לא הרגת חיה בטעות? אולי נמלה הרגת חיה בכוונה? יאפ גנבת משהו?אממ כן פגעת בעצמך? תלוי רצית למות? יאפ עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה?לא ניסית סמים?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת?לא התנשקת?לא עשית סקס?לא עשית סקס יבש?לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא היית עם שני אנשים בו זמנית?לא גמרת?לא עשית למישהו ביד?לא ירדת למישהו?לא בלעת?לא ירדו לך?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג?לא עשית קעקוע?לא הסתפרת?מין הסתם אכלת חבילת אוריאו שלמה?לא אוהבת השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אהה לא צללת עם דולפינים? אני רוצה אבל לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור? אולי שהייתי תינוקת היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת?לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא יודעת נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? יאפ התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? יאפ רצית להיות בן המין השני? אמחמ כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? אה כן עברת יישור שיניים?יאפ היו לך משקפי ראייה?יש הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך?לא שיקרת למישהו?כן היית מאוהב?לא התעלפת?כן נשברה לך שן?כן עשית למישהו היקי?לא עשו לך?לא נעצרת?לא קיבלת נכשל בתעודה?לא שברת עצם בגוף?לא שחית?יאפ רכבת על אופניים? יאפ רכבת על סוס? אהה אני רוצה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?יאפ הקאת?יאפ עשית קרב גרעפסים?לא שיחקת כדורסל?כן שיחקת כדורגל?כן הלכת מכות?לא שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?לא הברזת מבצפר? מין הסת התחרטת על משהו שעשית? יאפ היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?יאפ היית מכור למשהו?לא היית כל הלילה על המחשב?לא התקלחת עם מישהו?לא היית עם מישהו שלא באמת רצית?אל קמת באמצע הלילה סתם ככה?יאפ זכרת חלום?יאפ חלמת חלום צלול?לא חלמת שאתה נופל?אהה קפצתי נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? מישהו לא עושה אתזה? תפסו אותך?לא ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים?לא התעקשת על משהו מטופש?אה ב"כ הברזת למישהו בלי להודיע? לא חושבת התחרפנת?כל הזמן נכנסת למצב כפית? כנ"ל ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?אממ לא בכית ליד הרבה אנשים?יאפ בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך?יאפ בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? יאפ היית בהופעה חיה של זמר אהוב?יאפ שיחקת נוור?מה זה? שיחקת חבילה עוברת? יאפ חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא רקדת בגשם? יאפ צרחת מפחד?יאפ ראית ריקי לייק?קצת היית 'צומי' במודע?יאפ שנאת את עצמך?יאפ צעקת על מישהו?יאפ קינאת במישהו אחר?יאפ היית גאה בעצמך? יאפ הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?יאפ בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי?לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה?יאפ אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?יאפ בכית בסרט?לא היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?לא ניתקת למישהו בפרצוף?אהה כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?לא שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון?אולי

SAMAR

New member
OK

האם אי פעם יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לך להקיא? כן שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן שרקו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא!!! נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא!!! נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא!!! גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא!!! שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי לעשות סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת? לא עשית למישהו ביד? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הםתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? כן!!! השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? כן קפצת כיתה? לא היית עירום בציבור? לא הית עם מישהו למטרת סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא "היית" עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראיה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? הא?! לא התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהבת? לא...): התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? כן... נעצרת? כן... קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כרורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונפול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבי"ס? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבית כלפי משהו? כן דיי!!! אני מדלגת!!! בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן...:) בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייבת למישהו? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? לא שברת לב? אולי, לא יודעת... השם שלך הופיע בעיתון? כן לי אין כח לענות לשאלות, את מצפה שנספור אותם?!? הייה קשה

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gifאני 3> את הדברים האלה...

יצאת מהמדינה? כן [ברור] אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן אהאה שחית בעירום? עוד לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן... צפרו לך? ...כן שרקו לך? ...כן [זה פשוט מגעיל שאיזה ערס בא אליך ו...] ניסו לתקוף אותך מינית? כן.. נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? כן.. דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא... נישקת מישהו מאותו מין? כן כמה פעמים מעבר לנשיקה? כן בגדו בך? כן... הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה אחרת גנבת משהו? כן... פגעת בעצמך? די אני לא רוצה לדבר על זה, אני בטיפול... רצית למות? ניסיתי להתאבד כמה פעמים...אני בטיפול עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? לא ממש עשית סקס יבש? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת? ברור עשית למישהו ביד? בערך ירדת למישהו? לא בלעת? אהאם יותר מידי פרטים... ירדו לך? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא! השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? כן.. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? ברור..איזה מין שאלה זו?! רצית להיות משהו שאתה לא? כן... רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? וסיימתי יאי היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? תמיד שיקרת למישהו? כן לצערי היית מאוהב? כן לצערי התעלפת? כן לצערי [עוד פעם?] נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? כן... נעצרת? לא אבל...הייתי בחקירה קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן.. הקאת? כן... עשית קרב גרעפסים? לא... oO שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן... שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? ברור התחרטת על משהו שעשית? המון... היית אובססיבי כלפי משהו? כן... היית מאושר? לא. אני בטיפול :| התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? אני מכורה לכדורים.. היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? כן... היית עם מישהו שלא באמת רצית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן חלמת חלום צלול? אה? חלמת שאתה נופל? ...כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא בדיוק ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? לא הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? לא ביקרת אצל פסיכולוג? אני בטיפול... חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אני בטיפול תרופתי בכית ליד הרבה אנשים? לא נראה לי בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן STAIND שיחקת נוור? אה? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן ועדין.. רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? לא ראית ריקי לייק? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? לא חושבת אבל בטוח שכן בשלב מסויים בחיים היית גאה בעצמך? לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן... הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן... נשבר לך הלב? די...לא רוצה לדבר על זה.. שברת לב? לצערי השם שלך הופיע בעיתון? לא. היה חמוד.

yardenbm

New member
אני

האם אי פעם... יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום?לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן שרקו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית?לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן הרגת מישהו? ביינתים לא נישקת מישהו מאותו מין? כן מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? ג'וק נחשב הרגת חיה בכוונה? נמלים גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש?לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת? לא עשית למישהו ביד?לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע?לא הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה?פחח לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לסכול אנשים נחשב? צללת עם דולפינים?לא קפצת כתה? כן היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?לא הבנתי ת'שאלה קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? מממ מפורום אבל לא בקטע של אקט התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?בסך הכל או נכשל במקצוע מסויים? אם השני אז כן שברת עצם בגוף? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר?כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו?כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? מנחשת שכן היית עם מישהו שלא באמת רצית? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן חלמת חלום צלול? מזה? חלמת שאתה נופל? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? שזה? ביקרת אצל פסיכולוג? של אח שלי חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חחח אחרים חשבו בכית ליד הרבה אנשים?כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כןןןןן שיחקת נוור? מזזה? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? חחח כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? פוקימון היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון? כן

JoElS SiCk GiRl

New member
גם אני!

האם אי פעם... יצאת מהמדינה?ברור!..חח.. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? עדיין לא! שחית בעירום?לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן שרקו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית?לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לצערי עדיין לא נישקת מישהו מאותו מין?לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן ג'וק הרגת חיה בכוונה? כן גם ג'וק (מה נעשה דורשים!) גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול?כן השתכרת? כן בקטנה.. התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית?לא גמרת? לא עשית למישהו ביד? לא ירדת למישהו? לא בלעת?לא (חח..שלילי חזק) ירדו לך? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? היה בתיכנון אבל ההורים אסרו אז ירד עשית קעקוע?לא..(אבל מאוד רוצה) הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? כןןןן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כןן צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא (בעצמי?!) התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כןן עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כןן הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? חח..בזה עדיין לא השתתפתי שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כןן הברזת מבצפר?כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא היית עם מישהו שלא באמת רצית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן חלמת חלום צלול? כן חלמת שאתה נופל? כן נרדמת בשיעור? לא (לא מצליח! :() העברת פתקים בשיעור? כל יום! תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? חח..כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים?כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? לא שיחקת נוור? לא שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם?כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כןן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה?כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון?לא

למעלה