שאלון כן\לא

שאלון כן\לא

האם אי פעם... יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? שרקו לך? ניסו לתקוף אותך מינית? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? מעבר לנשיקה? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית סקס? עשית סקס יבש? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? היית עם שני אנשים בו זמנית? גמרת? עשית למישהו ביד? ירדת למישהו? בלעת? ירדו לך? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? אכלת חבילת אוריאו שלמה? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? שחית? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? הקאת? עשית קרב גרעפסים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? היית עם מישהו שלא באמת רצית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? חלמת חלום צלול? חלמת שאתה נופל? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? בכית ליד הרבה אנשים? בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? ראית ריקי לייק? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון? ארוך \: למידויש כוח לספור כמה שאלות יש פה? לי לא P:

אז אני אתחיל :)

יצאת מהמדינה?כע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום?לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן שרקו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? שהייתי קטנה היייתי מפליקה לעצמי .. רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת? לא עשית למישהו ביד? סוטים!לא ירדת למישהו? סוטים!לא בלעת? סוטים!לא ירדו לך? סוטים!לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? תיכננתי.. התחרטתי עשית קעקוע?לא הסתפרת?כע אכלת חבילת אוריאו שלמה? כע השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כע ^^ מלחמת אוכל!!! חעחע צללת עם דולפינים? כע קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? ? 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? ל נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כע התאפרת? כע רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? יכול ליהיות..לא זוכרת עברת יישור שיניים? עוד מעט שמים לי פלטה \: היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לא התעלפת? כע נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא שחית? כע רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס? כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כע הקאת? כע עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כע שיחקת כדורגל? כע הלכת מכות? כע שיחקת טאקי?כע שיחקת מונופול? כע שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? תלוי מה אתם מגדירים שטויות? הברזת מבצפר?כע התחרטת על משהו שעשית? כע היית אובססיבי כלפי משהו? כע היית מאושר? כע התנצלת על משהו שעשית? כע היית מכור למשהו? כע היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? שהייתי קטנה חעח היית עם מישהו שלא באמת רצית? כע קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? כע חלמת חלום צלול? כע חלמת שאתה נופל? כע נרדמת בשיעור? כע \: העברת פתקים בשיעור? כע תפסו אותך? כע \: ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא (פחח חרמנים אנשים פה??) התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע? כע התחרפנת? כע נכנסת למצב כפית? כע ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כע בכית ליד הרבה אנשים?כע בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כע בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כע היית בהופעה חיה של זמר אהוב? לא ): שיחקת נוור? שזה? שיחקת חבילה עוברת? כע חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כע רקדת בגשם?כע :) חעח צרחת מפחד? כע ראית ריקי לייק?לצערי היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך?לא צעקת על מישהו? כע קינאת במישהו אחר?כע היית גאה בעצמך? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יותר מידי פעמים \: בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן :) חעח בכית בסרט? כן היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב? כן שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון?כע ! חעח

EleVaTioN

New member
אח אח אח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? בערך שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כה צפרו לך? כה שרקו לך? כה, אני חושבת
ניסו לתקוף אותך מינית? חס וחלילה נשארת ער כל הלילה? בוודאי! לא אכלת יום שלם? בערך דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילע
הרגת מישהו? חס וחלילה נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא.. בגדו בך? מקווה שלא הרגת חיה בטעות? עכביש?
הרגת חיה בכוונה? חס וחלילהההההההההההההההההההההה גנבת משהו? תתפלאו
פגעת בעצמך? רק לפעמים
, חחח לא סתם...בקטנה כזה.. רצית למות? כה עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? המממ לא ממש שתיתי, כאילו לא השתכרתי.. השתכרת? חחחחחחחחחחחח לא
התנשקת? בהחלט
עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אה....לא היית עם שני אנשים בו זמנית? חס וחלילה.. גמרת? שטו?
עשית למישהו ביד? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא
ירדו לך? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא
הסתפרת? חחחחחחחחחחחחח בשנתיים האחרונות לא
, אני שוקלת אבל ללכת..לפחות להוריד קצוות
אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא, מזה האוריאו האלה בכלל?! >< השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? המממממממממממ כה, הייתה פעם מלחמת אוכל
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? אע? 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? מה אתם רוצים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? ברור התאפרת? חחחחחחחחחחחח דה
רצית להיות משהו שאתה לא? כה רצית להיות בן המין השני? הממממממ רק שחייבים להשתין ואין איפה
התקלחת יותר מפעמיים ביום? יש מצב... עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כה...אולי...לאדעת עזבו אותי
התביישת בהורים שלך? לאדעת...לאחושבת
שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? למה רק הייתי?
התעלפת? לא
נשברה לך שן? לא, כמעט עשית למישהו היקי? לא.. עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא שחית? כה
רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא, אני לא אוהבת לרקוד הקאת? כה עשית קרב גרעפסים? לא
שיחקת כדורסל? לא ממש
שיחקת כדורגל? כנ"ל הלכת מכות? אפשר לומר
, איי שם בשלהי שנות ילדותי
שיחקת טאקי? ברורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר, איזו מן שאלה!? שיחקת מונופול? בטחחחחחחחחח שיחקת שש-בש? לא, אנלאדעת הוצאת מלא כסף על שטויות? יש מצב הברזת מבצפר? לא שזכור לי, אני ילד טובה
התחרטת על משהו שעשית? לאדעת היית אובססיבי כלפי משהו? בהחלט היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית מכור למשהו? כה היית כל הלילה על המחשב? ברור התקלחת עם מישהו? ממזמן...שהייתי ילדה קטנה
היית עם מישהו שלא באמת רצית? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? אולי, זה בדרך כלל קורה שאני לא מצליחה לחלום או שאני מסתובבת ודופקת את הראש בקיר
זכרת חלום? ברור! חלמת חלום צלול? הממממ בערך, אני מודעת שאני חולמת, אבל לא יכולה לשלוט בחלום חלמת שאתה נופל? כה נרדמת בשיעור? כה העברת פתקים בשיעור? דיייי מי לא?! תפסו אותך? לאדעת..יש מצב ביצעת אקט מיני בבית הספר? בטח...כאילו מה אין מקומות אחרים לעשות את זה?! :S, קיצר לא
ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? יש מצב הברזת למישהו בלי להודיע? לא... התחרפנת? חחחחחחחחחחחחחחח זה טיבעי
נכנסת למצב כפית? כנ"ל ביקרת אצל פסיכולוג? הייתי נורא קרובה לזה
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כה בכית ליד הרבה אנשים? לא חושבת...רק ליד אנשים נורא קרובים אליי אני מסוגלת לבכות בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כה בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? אולי...לא זוכרת היית בהופעה חיה של זמר אהוב? הממ אפשר לומר שיחקת נוור? תזכירו לי מזה? שיחקת חבילה עוברת? כה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי.. רקדת בגשם? חחחחח כההההה, טוב אולי לא ממש רקדתי, אבל הלכתי, השתוללתי, שמחתי וקפצתי לשלוליות
צרחת מפחד? כה ראית ריקי לייק? כה היית 'צומי' במודע? אולי שנאת את עצמך? יש מצב צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? אני חושבת שכה בכית בגלל מישהו? כה בכית בגלל מישהי? כה עשית משהו שלא חשבת שתעשה? הממממ אני חושבת שכה אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? ברור.. הופעת בציבור בפיג'מה? לאחושבת..
בכית בסרט? כה היית על במה? כה היית מחוייב למישהו? המממ....אע? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כה התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? לאזוכרת ניתקת למישהו בפרצוף? יש מצב... רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה נשבר לך הלב? כה שברת לב? כה
השם שלך הופיע בעיתון? בטח! הופיעה אפילו תמונה

הנה אני ../images/Emo8.gif

האם אי פעם... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? כשאני מתקלח LOL ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? לא שרקו לך? נראה לי ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור נחשב? אם כן אז כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? חחחח אוליי.... סתם לא נישקת מישהו מאותו מין? איכס! לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? כן :( בת זונה! הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן אבל זה היה נמלה גנבת משהו? אהה כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן אבל רק קצת בבר מצוות השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת? לא עשית למישהו ביד? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? לאאאא נו יאללה מה אני פה משה? ברור שכן אכלת חבילת אוריאו שלמה? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן חחח צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? אוליי כהייתי קטן... היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? לפורים רצית להיות משהו שאתה לא? כן מלאא פעמים רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? מה? לא נראה לי היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן!! שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא ממש נשברה לך שן? נוו ברור עשית למישהו היקי? כן חחח הייה מצחיק עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כמעט אבל לא שברת עצם בגוף? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן בהופעה של גי סי אבל לא רקדתי עמדתי יותר משעתיים וקפצתי הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? BLINK 182? היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? נראה לי היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא היית עם מישהו שלא באמת רצית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן חלמת חלום צלול? כן חלמת שאתה נופל? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לפעמים ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? אמממממ.....אוליי.. נכנסת למצב כפית? גם אוליי.... ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חח לא בכית ליד הרבה אנשים? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן!! שיחקת נוור? לא שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא חחחח צרחת מפחד? לא ראית ריקי לייק? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא חח היית על במה? כן בכשרונות צעירים היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא יודע השם שלך הופיע בעיתון? לא

midnight dragon

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo15.gif

הכוונה אמבטיות כמו שאומרים "שחיתי 40 בריכות!" אז להגיד "שחיתי 40 אמבטיות!"

T a b a s c O

New member
מיף

האם אי פעם... יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שחית בעירום?לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן(אייל..מיף
) צפרו לך? כן.. שרקו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? כן..XD נשארת ער כל הלילה? הרבה פעמים לא אכלת יום שלם? הרבה פעמים דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? בנתיים לא.. נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלות,ג'וקים,עכבישים(איייייימא'לה!) הרגת חיה בכוונה? כנ"ל גנבת משהו? הרבה פעמים פגעת בעצמך? דההההה רצית למות? דע.. עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה?כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כל יום..מיף.. השתכרת? מיף..לא.. התנשקת? כן עשית סקס? מיף..לא עשית סקס יבש? מיף..לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת? כן עשית למישהו ביד? לעצמי ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי ועשיתי.. עשית קעקוע?בנתיים לא הסתפרת?דעע אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא.. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? זרקתי מסטיקים לעוסים מהפה שלי על דתיים..מיף. צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? רק אני.. היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? חח..כן..או שלא..שיהיה. לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? הא?! קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן.. התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא עברת יישור שיניים? אני עדיין עובר..טיפצים.. היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך? הרבה פעמיים!! שיקרת למישהו? הרבה פעמים היית מאוהב? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לעצמי אני עושה הרבה..אבל לאחרים..כן [: עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן..הרבה.. שברת עצם בגוף? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? השתגעתי על שירים של לינקין עד שכמעט נפלתי מהרגליים..נחשב? הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כל חודש..
הברזת מבצפר?הרבה פעמים התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? בייייילי
היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? אששששש..עדין מכור.. היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא היית עם מישהו שלא באמת רצית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן חלמת חלום צלול? כן חלמת שאתה נופל? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? נתתי ביד בשרותים..מיף ביצעת אקט מיני בשירותים? כתוב למעלה..מיף.. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן הרבה נכנסת למצב כפית? הרבה מאוד ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? מיף..הרבה חושבים ככה.. בכית ליד הרבה אנשים?כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כןן [: שיחקת נוור? משחק מגניב..כן.. שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן רקדת בגשם?הרבה פעמים צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי?לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן..גבי..
אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? לא היית על במה?כן היית מחוייב למישהו? מיף.. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא יודע..אם כן..סורי.. השם שלך הופיע בעיתון?כן..וגם תמונה..במדור פלילים [:

the z girl

New member
ME

יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? שהייתי שטנה
ברחת מהבית? לא התחילו איתך? הממ לא נראה לי צפרו לך? לא שרקו לך? חח לא ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? הממ כמעט הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן
לא האכלתי את האוגר שלי הרגת חיה בכוונה? כן, נמלים.. גנבת משהו? כן.. בטעות.. שכחתי שזה אצלי ביד חחח פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? לא עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא גמרת? לא עשית למישהו ביד? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא ירדו לך? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא יודעת מזה אוריאו השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? בערך.. חח.. עברנו אחד ליד השני ולא זיהינו התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? הממ כן כשקיבלתי חחח התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב?
התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כמעט חח שברת עצם בגוף? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כשהייתי קטנה.. היית עם מישהו שלא באמת רצית? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן חלמת חלום צלול? מזה? חלמת שאתה נופל? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן המון פעמים הברזת למישהו בלי להודיע? לא בקטע של יציאות.. סתם לחברים, כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן אקמולים בכית ליד הרבה אנשים? אמממ לא בזמן האחרון בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? לא שיחקת נוור? לא שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? הממ רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא ממש הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? למה הכל על אהבה? התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? לא מאהבה, אבל כן. שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן למה הכל על אהבה?!?!?! ארג

T a b a s c O

New member
חתיכת לא פושטקים XD

לא עשיתם שום דבר מהנה בחיים שלכם..נענע בננה!

למעלה