שאלון כמעט סוף תואר

abalaba2

New member
שאלון כמעט סוף תואר

בהתחשב בזה שיש אנשים שסמסטר הבא לא ממש יטרחו להיות באוני' בכלל כי אין להם כבר קורסים (כמעט) סמסטר הבא. החליטו בהנהלת הפורום (לפחות חצי מהמנהלים) לעשות שאלון הכרה של האנשים. פשוט תעשו קופי פייסט לשאלות ואז תענו. ושכל החולוניאדה תענה אני רוצה לספור לפחות 4. שם: גיל: מין: בבקשה לא לכתוב לשאלה האחרונה "כן בבקשה", זה מצחיק רק אנשים בכיתה י' ומטה: ר/נ/ג/א: דרגה: מס' אישי: סתם, תתעלמו מהאחרונה: גר ב: במקור מ: מעונות: מסלול במחלקה: ספר אחרון שקראת ומתי: ספר אהוב: סרט אחרון שראית בקולנוע ומתי: סרט אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: סיינפלד/ חברים: רואה ריאלטי (איזה): היצירה (ספר/ סרט/תכנית/ כל דבר אחר) שהכי השפיעה עליך/ שינתה אותך: איך (ממש לא חובה): קבוצה אהודה בכדורגל: גיל התחלה: קבוצה אהודה כדורסל: גיל התחלה: ספורט אחר שאתה אוהב: תחביב אהוב: תמיד רציתי לעשות אבל אף פעם לא היה לי זמן ל: שהייתי קטן רציתי להיות: משהו עלי שהרבה לא יודעים: קיץ/ חורף/ סתיו/ אביב: צימחוני/ טבעוני: מעשן (לענות בזהירות): אוהב יותר בשר/ חלב: מה אתה אוכל באוני': קונה בקפטריות/ מכולת: האם העברית שלך יותר טובה מאז שנכנסת לפורום: חבר אגודה: כמה פעמים מתוך כמה הצבעת לאגודה: האם השתמשת פעם בהנחות של האגודה (לא כולל ספרים והשכרות): האם הגעת לערבי מחלקה: האם הגעת למופעים של האגודה: התייחסות חופשית: האם היה לך פעם לילה לבן לפני בחינה: כמה עצים הלכו שלמדת למיקרו ושות': הגעתי לכלכלה כי: הגעתי לבר אילן כי: מתי החלטת ללמוד דווקא כלכלה: מתי החלטת להגיע דווקא לבר אילן: אם היית יכול לחזור אחורה האם היית מגיע לכלכלה/ בר אילן שוב: מה הייתי עושה אם לא הייתי לומד כלכלה: מה השאיפות לעתיד הקרוב: מה השאיפות לעתיד הרחוק: הדבר הכי טוב שקרה לך במחלקה: הדבר הכי רע שקרה לך במחלקה: אם היה לי רק דבר אחד לשפר במחלקה הייתי: הדבר הכי טוב שקרה לך באוני': הדבר הכי רע שקרה לך באוני': אם היה לי רק דבר אחד לשפר באוני' הייתי: המקצוע הכי הזוי: המקצוע הכי אהוב: המרצה הכי אהוב ולמה: הדבר הכי הזוי במחלקה: הדבר הכי אהוב במחלקה: הדבר הכי הזוי באוני': הדבר הכי אהוב באוני': דבר שריגש/ הצחיק אותי בכל התקופה באוני': משהו/ מישהו ששינה אותי במהלך התואר: האם אתה מבין 40% ממה שאתה קורא בעיתונים כלכליים: האם אתה מבין אקונומטריקה: האם אתה יודע מה שם שר האוצר העדכני: האם אתה יודע מה זה סאב פריים: בהנחה ואמרת כן לחלק/ כל השאלות לעיל האם שיקרת: הדבר הכי טוב שיוצא לי מהתואר (נא לא לענות: הנייר של התואר ובא נקווה שהוא רך): מתכוון לשמור על קשר עם החבר'ה אחרי התואר: מתכנן תואר שני: בבר אילן: בארץ/ בחו"ל: מצטער על האורך, לגבי הריאלטי של השרדות המרצים שהיה שנה שעברה- אתם יכולים להפוך את זה לאח הגדול- מי ינצח? כולם מוזמנים לענות! גם שנים א' וב' שנכנסים לכאן. ועוד דבר- אם למישהו נשאר ספר מחירים ב' של כהנא שיפנה לשמעון (נציג מחלקה) הוא רוצה אחד לעצמו.

abalaba2

New member
ממני תראו וכן תעשו (ספר שופטים, לא! בה"ד 1)

שם: אבי לוי גיל: 24 מין: ז בבקשה לא לכתוב לשאלה האחרונה "כן בבקשה", זה מצחיק רק אנשים בכיתה י' ומטה: ר/נ/ג/א: ר דרגה: סמ"ר במיל' מס' אישי: סתם, תתעלמו מהאחרונה: גר ב: בני ברק במקור מ: בני ברק מעונות: לא מסלול במחלקה: כלכלה שנה ג' חשבונאות שנה ב' ספר אחרון שקראת ומתי: אשתו של הנוסע בזמן- סיימתי השבוע ספר אהוב: מדריך לטרמפיסט בגלקסיה סרט אחרון שראית בקולנוע ומתי: מקס פיין- החודש- לא משהו בעליל סרט אהוב: כלבי אשמורת/ עגבניות ירוקות מטוגנות (מודע לעובדה שזה סרט של בנות ולא אכפת לי) סדרת טלוויזיה אהובה: נשואים+ סיינפלד/ חברים: סיינפלד בגדול רואה ריאלטי (איזה): רק את היפה והחנון ורק בגלל הערך המוסף היצירה (ספר/ סרט/תכנית/ כל דבר אחר) שהכי השפיעה עליך/ שינתה אותך: ישמע מוזר אבל דווקא קורס ביהדות בשנה א'- עיונים משפטיים בבראשית. איך (ממש לא חובה): לימד לחשוב קצת יותר לעומק, הראה דברים מתחת לפני השטח. קבוצה אהודה בכדורגל: מכבי (ת"א אבל זה די ברור) גיל התחלה: 8 קבוצה אהודה כדורסל: מכבי (ת"א אבל זה די ברור) גיל התחלה: 6 ספורט אחר שאתה אוהב: טניס תחביב אהוב: סרטים תמיד רציתי לעשות אבל אף פעם לא היה לי זמן ל: שביל ישראל (זה משהו חדש האמת היא אבל גם משהו) שהייתי קטן רציתי להיות: רו"ח (אוהב מתמתיקה ואהבתי כסף- זה היה השילוב האולטימטיבי) משהו עלי שהרבה לא יודעים: לא יודע לשחות (התכוונתי ללמוד החופש אבל השביתה דפקה לי) קיץ/ חורף/ סתיו/ אביב: חורף צימחוני/ טבעוני: לא מעשן (לענות בזהירות): ממש לא אוהב יותר בשר/ חלב: בשר מה אתה אוכל באוני': מביא מהבית ומחמם בכולל קונה בקפטריות/ מכולת: לפעמים במכולת שאני נמצא יותר מדי זמן באוני' וממש רעב האם העברית שלך יותר טובה מאז שנכנסת לפורום: כן חבר אגודה: לא השנה כמה פעמים מתוך כמה הצבעת לאגודה: 2/2 ואף פעם לא למנצח האם השתמשת פעם בהנחות של האגודה (לא כולל ספרים והשכרות): פעם אחת שהגעתי לשבת האם הגעת לערבי מחלקה: רק לאחרון האם הגעת למופעים של האגודה: לא התייחסות חופשית: תעברו על הקומונה והפורום ותמצאו לבד את דעתי האם היה לך פעם לילה לבן לפני בחינה: כן כמה עצים הלכו שלמדת למיקרו ושות': יותר מדי. הגעתי לכלכלה כי: לא היה דרך לעשות חשבונאות באוני' בלי כלכלה הגעתי לבר אילן כי: קרוב/ דתי מתי החלטת ללמוד דווקא כלכלה: שאמרו לי שצריך את זה לחשבונאות (בגדול חשבונאות מכיתה ו' בערך- כן, אני אדם משעמם) מתי החלטת להגיע דווקא לבר אילן: אני מניח שתמיד ידעתי שאני אגמור כאן (כמו המון מהשכבה שלי שחובשים/ חבשו את ספסלי המחלקה בשנים השונות וסתם ככה באוני') אם היית יכול לחזור אחורה האם היית מגיע לכלכלה/ בר אילן שוב: לא, ככל הנראה הייתי מנסה להתקבל לעברית/ ת"א. מה הייתי עושה אם לא הייתי לומד כלכלה: אף פעם לא חשבתי על זה ממש מה השאיפות לעתיד הקרוב: סטאז' מה השאיפות לעתיד הרחוק: ראש ממשלה

abalaba2

New member
המשך

הדבר הכי טוב שקרה לך במחלקה: קיטשי אבל נכון- החבר'ה. הדבר הכי רע שקרה לך במחלקה: היה איזה משהו עם מרצה בשנה א' והמבין יבין אם היה לי רק דבר אחד לשפר במחלקה הייתי: מוסיף שיעורים קצת יותר פרקטים הדבר הכי טוב שקרה לך באוני': התאפשר לי להשגיח בפסיכו' ולראות אנשים יותר מבוגרים ממני שעדיין לא יודעים מה יעשו בחיים. הדבר הכי רע שקרה לך באוני': הפלאפון שלי ז"ל אם היה לי רק דבר אחד לשפר באוני' הייתי: גורם לה להחליט אם היא אוני' דתית או לא- כרגע היא לא ממש סגורה על עצמה בכל כך הרבה רבדים. המקצוע הכי הזוי: אקו' המקצוע הכי אהוב: יש כ"כ הרבה שאני פשוט לא יודע מה לבחור. המרצה הכי אהוב ולמה: ברזיס/ וייס/ אלטמן/ כל מרצה שאוהב לדבר מעבר לשיעור ושבאמת אכפת לו שנדע משהו הדבר הכי הזוי במחלקה: יש כ"כ הרבה שאני פשוט לא יודע מה לבחור אבל אני אנסה בכל זאת- למרות שאסור לכתוב שמות על מבחנים שנותנים עליהם ציון חובה לכתוב שם על עבודות. הדבר הכי אהוב במחלקה: הגודל שלה/ הספריה הדבר הכי הזוי באוני': שהיא אוניברסיטה "דתית" אבל עדיין מאפשרת שעות קבלה של מרצים בצומות. הדבר הכי אהוב באוני': שאני יכול להגיע אליה ברגל. דבר שריגש/ הצחיק אותי בכל התקופה באוני': איתמר משנה מעלינו. משהו/ מישהו ששינה אותי במהלך התואר: השביתות, לימד אותי לתכנן את הלא מתוכנן האם אתה מבין 40% ממה שאתה קורא בעיתונים כלכליים: חושב שאני מתקרב האם אתה מבין אקונומטריקה: לא האם אתה יודע מה שם שר האוצר העדכני: נראה לי האם אתה יודע מה זה סאב פריים: כן (ותודה לברזיס) בהנחה ואמרת כן לחלק/ כל השאלות לעיל האם שיקרת: לא הדבר הכי טוב שיוצא לי מהתואר (נא לא לענות: הנייר של התואר ובא נקווה שהוא רך): השורה בקו"ח מתכוון לשמור על קשר עם החבר'ה אחרי התואר: אולי, לא יודע, בקושי אני רואה אותם עכשיו מתכנן תואר שני: אולי בבר אילן: נקווה שלא בארץ/ בחו"ל: בארץ ושכחתי בשאלות מסר לאומה: do more, live forever

עונה

שם: יאיר. גיל: 24. מין: זכר. ר/נ/ג/א: רווק. דרגה: סמ"ר. גר ב: הוד השרון במקור מ: שם. מעונות: לא. מסלול במחלקה: כלכלה חשבונאות ספר אחרון שקראת ומתי: ספר קריאה? עד הסוף? אשתו של הנוסע בזמן מאת אודרי ניפנגר. ספר אהוב: אשתו של הנוסע בזמן, וגם מועדון האדיוטים מאת ג'ונתן קו, שער המוות מאת מרגרט וייז וטרייסי היקמן (סדרת פנטזיה מופלאה שקראתי 4 פעמים). סרט אחרון שראית בקולנוע ומתי: לקרוא ולשרוף, שבוע שעבר. סרט אהוב: כרגע לא עולה לי משהו מובהק. סדרת טלוויזיה אהובה: אבודים, ורוניקה מארס. סיינפלד/ חברים: חברים. רואה ריאלטי (איזה): החלטתי להתנזר (מריאליטי) היצירה (ספר/ סרט/תכנית/ כל דבר אחר) שהכי השפיעה עליך/ שינתה אותך: מועדון האדיוטים. איך (ממש לא חובה): זה כזה ספר אופטימי וקראתי אותו בתקופה פחות טובה שלי. יש גם מיני סדרה שלא מביישת את הפירמה. גם אשתו של הנוסע בזמן הוא ספר מעולה מעולה מעולה! קבוצה אהודה בכדורגל: אין. קבוצה אהודה כדורסל: אין. ספורט אחר שאתה אוהב: ללכת לחדר כושר? תחביב אהוב: תחבורה ציבורית. תמיד רציתי לעשות אבל אף פעם לא היה לי זמן ל: לקרוא את כל הספרים שקניתי בעבר. כשהייתי קטן רציתי להיות: נהג אוטובוס. משהו עלי שהרבה לא יודעים: אני מכיר קווי אוטובוס בע"פ. אני אוסף מפות אוטובוסים. ציירתי פעם מפות למיניהן. קיץ/ חורף/ סתיו/ אביב: אביב וקיץ. צימחוני/ טבעוני: לא. מעשן (לענות בזהירות): לא. אוהב יותר בשר/ חלב: בשר, אבל גם גבינות מעניינות. מה אתה אוכל באוני': סנדויצ'ים, ופעם בשבוע המסעדה שהיתה פעם פאפאגאיו. קונה בקפטריות/ מכולת: קפטריות. האם העברית שלך יותר טובה מאז שנכנסת לפורום: אותו הדבר. חבר אגודה: כן. כמה פעמים מתוך כמה הצבעת לאגודה: 2/2. האם השתמשת פעם בהנחות של האגודה (לא כולל ספרים והשכרות): במסיבות פורים. האם הגעת לערבי מחלקה: כן. האם הגעת למופעים של האגודה: לא תמיד. האם היה לך פעם לילה לבן לפני בחינה: לא. כמה עצים הלכו שלמדת למיקרו ושות': הרבה מאוד. הגעתי לכלכלה כי: עניין אותי. הגעתי לבר אילן כי: נתנו לי מלגה. מתי החלטת ללמוד דווקא כלכלה: שנת 2005-2006, בזמן שעבדתי כמתדלק ואדי הדלק השפיעו עליי...
זה היה באמת בערך באותה תקופה. מתי החלטת להגיע דווקא לבר אילן: 2006. אם היית יכול לחזור אחורה האם היית מגיע לכלכלה/ בר אילן שוב: למרות הכל כן. מה הייתי עושה אם לא הייתי לומד כלכלה: זאת שאלה טובה. אולי לומד לנהוג באוטובוס
מה השאיפות לעתיד הקרוב: לסיים את התואר ושהמקום לסטאז' יישאר כמו שהוא. מה השאיפות לעתיד הרחוק: להתקדם בחיים, ובעיקר כמו כולם - למצוא בת זוג בין השאר. הדבר הכי טוב שקרה לך במחלקה: פגשתי את כל האנשים. הדבר הכי רע שקרה לך במחלקה: מבחנים במחירים א', לחץ, נרטב לי ספר בחורף שעבר... ועוד דברים שהשתיקה יפה להם ומי שיודע יודע. אם היה לי רק דבר אחד לשפר במחלקה הייתי: משפץ אותה (מי שיבין יבין). הדבר הכי טוב שקרה לך באוני': כנ"ל. הדבר הכי רע שקרה לך באוני': כנ"ל. אם היה לי רק דבר אחד לשפר באוני' הייתי: מסדר לכולם קלנועיות להשכרה. המקצוע הכי הזוי: תמחיר לחשבונאים, שני הסמסטרים. זה לא כולל שנה ג' כי עוד אין לי דעה. המקצוע הכי אהוב: דווקא מחירים ג' מעניין. גם מקרו של שנה שעברה היה יכול להיות מעניין יותר אם בסוף לא היינו נבחנים על דקויות בשאלון אמריקאי. המרצה הכי אהוב ולמה: בינתיים אני תופס מפרופ' ברזיס... נדמה לי היא אחת הידועות כאן בעולם, והכי היתה קשורה לעולם האמיתי בהסברים שלה (מקרו). הדבר הכי הזוי במחלקה: מי שיודע יודע. הדבר הכי אהוב במחלקה: האנשים שלומדים בה. (דיפלומטי משהו). הדבר הכי הזוי באוני': אולם הספורט שאין בו שימוש למטרתו. או התרנגולים והארנבים שחופשיים כאן. הדבר הכי אהוב באוני': הדשא והמרחבים. דבר שריגש/ הצחיק אותי בכל התקופה באוני': היו כל מיני דברים מרגשים. משהו/ מישהו ששינה אותי במהלך התואר: מי שיודע יודע. האם אתה מבין 40% ממה שאתה קורא בעיתונים כלכליים: נראה לי שכן. האם אתה מבין אקונומטריקה: ברמה של שנה ב' ולא מעבר. האם אתה יודע מה שם שר האוצר העדכני: כן. אבל אם אני אגלה כולם יידעו ממה שאני אומר
האם אתה יודע מה זה סאב פריים: כן. בהנחה ואמרת כן לחלק/ כל השאלות לעיל האם שיקרת: לא. הדבר הכי טוב שיוצא לי מהתואר (נא לא לענות: הנייר של התואר ובא נקווה שהוא רך): מבחינה אקדמית פרופר - ידיעת כלכלה ברמה זו או אחרת, חשבונאות ברמה זו או אחרת. מתכוון לשמור על קשר עם החבר'ה אחרי התואר: בטח. מתכנן תואר שני: לא כרגע. בבר אילן: מי יודע. בארץ/ בחו"ל: אולי. מצטער על האורך, לגבי הריאלטי של השרדות המרצים שהיה שנה שעברה- אתם יכולים להפוך את זה לאח הגדול- מי ינצח? שאלה טובה. מי שהקהל ירצה להשאיר, וזה כנראה מר נפתלי אלטמן.

gilat85

New member
../images/Emo40.gifהתשובות שלי

שם: גילת גיל: ה-85 זה שנת הלידה שלי אז אני בטוחה שתתמודדו בהצלחה עם החישוב. מין: נ בבקשה לא לכתוב לשאלה האחרונה "כן בבקשה", זה מצחיק רק אנשים בכיתה י' ומטה: האמת שזה פעם ראשונה שאני נתקלת בזה...וזה העלה בי חיוך
ר/נ/ג/א: ר דרגה: סמל מס' אישי: סתם, תתעלמו מהאחרונה: גר ב: ראשון לציון (כבוד!) במקור מ: ראשון לציון מעונות: לא מסלול במחלקה: כלכלה-מנע"ס ספר אחרון שקראת ומתי: האדם מחפש משמעות/ ויקטור פרנקל ספר אהוב: חלף עם הרוח סרט אחרון שראית בקולנוע ומתי: ראיתי את ההחלפה אבל לא בקולנוע...לא הייתי מלא זמן בקולנוע. סרט אהוב: אני שומרת אמונים לסרט אישה יפה, אני יודעת שזה קיטש..פורסט גאמפ גם מעולה. אין לי סרט ספציפי אהוב, יש כמה ממש טובים (גם ההחלפה זה סרט מעולה). סדרת טלוויזיה אהובה: האמת שאני לא כ"כ רואה טלוויזיה, אבל כל תוכנית הומוריסטית מתקבלת בברכה (ארץ נהדרת, רמזור וכיו"ב) סיינפלד/ חברים: חברים רואה ריאלטי (איזה: חטאתי באח הגדול, מקווה לא לחזור על זה שוב... היצירה (ספר/ סרט/תכנית/ כל דבר אחר) שהכי השפיעה עליך/ שינתה אותך: חתונה של קרובת משפחה השפיעה עלי מאוד (זה היה בתקופת התיכון שלי) איך (ממש לא חובה): זו הייתה החתונה הכי מיוחדת שראיתי בחיי, היו נוכחים בה רוב תושבי חברון, וזו הייתה שמחה אמיתית, אם אני מדמיינת לעצמי למה התכוונו כשאמרו על שמחת בית השואבה, אז אני מדמיינת את זה... קבוצה אהודה בכדורגל: אין חיה כזו גיל התחלה: אני חושבת ששנאתי את זה עוד מהבטן קבוצה אהודה כדורסל: אין גיל התחלה: כדורסל בשבילי זה הרע במיעוטו בשיעורי ספורט של היסודי... ספורט אחר שאתה אוהב: שינה נחשב לספורט? תחביב אהוב: פעם התשובה שלי הייתה לנגן, היום אין לי תחביב ספציפי... תמיד רציתי לעשות אבל אף פעם לא היה לי זמן ל: ללמוד תפירה באופן מקצועי (אוקיי זה תחביב עתידי) שהייתי קטן רציתי להיות: עד גיל החטיבה רציתי להיות גננת, מהחטיבה ועד להתפקחות-עו"ד משהו עלי שהרבה לא יודעים: מסתבר שיש אנשים שמשום מה חושבים שאני זרקנית, אז זה אולי המקום להבהיר שאני ממש לא, אני אפילו די פרפקציוניסטית... קיץ/ חורף/ סתיו/ אביב: בקיץ חם מידי, בחורף קר מידי, באביב אני סובלת נורא מאלרגיה אז נראה לי שסתיו. צימחוני/ טבעוני: לא מעשן (לענות בזהירות): בהחלט לא (שאיפה אחת בודדה הספיקה לי ורציתי להקיא את נשמתי, אני כל הזמן תוהה מה גורם לאנשים לאהוב את ההרגשה של אכילת גחלים...) אוהב יותר בשר/ חלב: חלב כמובן מה אתה אוכל באוני': לא יותר מידי, משהו קטן, בד"כ אוכלת לפני כשאני יוצאת ואחרי שאני חוזרת קונה בקפטריות/ מכולת: מידי פעם סלט מהמכולת/בייגלה/סחוט/דנונה, עכשיו אני יותר בקטע של להחרים אותם על המחירים שהם מפקיעים. האם העברית שלך יותר טובה מאז שנכנסת לפורום: SAME SAME חבר אגודה: כן (בגלל נדר שנדרתי ואני חייבת לקיים) כמה פעמים מתוך כמה הצבעת לאגודה: 2/2 (אף פעם לא למנצחים) האם השתמשת פעם בהנחות של האגודה (לא כולל ספרים והשכרות): לא האם הגעת לערבי מחלקה: לא האם הגעת למופעים של האגודה: לא התייחסות חופשית: אני חושבת שאמרתי מספיק האם היה לך פעם לילה לבן לפני בחינה: כן (לא מומלץ) כמה עצים הלכו שלמדת למיקרו ושות': טישו לדמעות גם נחשב?? הגעתי לכלכלה כי: רציתי מנהל עסקים הגעתי לבר אילן כי: רציתי אוניברסיטה דתית ובגלל שזה קרוב מתי החלטת ללמוד דווקא כלכלה: מתי שהבנתי שמנע"ס הולך ביחד עם כלכלה מתי החלטת להגיע דווקא לבר אילן: האמת שלא ביררתי ולא ניסיתי אף מקום אחר, כבר שנים היה ברור לי שאני אלמד בבר אילן אם היית יכול לחזור אחורה האם היית מגיע לכלכלה/ בר אילן שוב: הייתי בודקת ולא נרשמת "על עיוור" כמו שעשיתי, הייתי בודקת גם את העברית ואת בן גוריון. מה הייתי עושה אם לא הייתי לומד כלכלה: כנראה לומדת הנדסת תעשיה וניהול או משהו בסגנון מה השאיפות לעתיד הקרוב: לעבור את המבחנים בהצלחה מה השאיפות לעתיד הרחוק: להתפרנס בכבוד, להיות שמחה בחלקי,להקים משפחה וכו' וכו' הדבר הכי טוב שקרה לך במחלקה: ששרדתי עד עכשיו ולא איבדתי את השפיות הדבר הכי רע שקרה לך במחלקה: הייתי אומרת כל מה שקשור לבחינות שלא במועדן...אבל ב"ה גם הדברים הרעים התהפכו לטובה. אם היה לי רק דבר אחד לשפר במחלקה הייתי: אופטימית הדבר הכי טוב שקרה לך באוני': ההון האנושי הדבר הכי רע שקרה לך באוני': איזו בשורה רעה ששמעתי כשהייתי בקמפוס (שלא נדע מצרות) אם היה לי רק דבר אחד לשפר באוני' הייתי: בטוחה שזה נמצא אצלנו בכלכלה המקצוע הכי הזוי: חשבתי שאקו' אבל אז התוודעתי לסקירת מחקרים... המקצוע הכי אהוב: יהדות-סוגיות בנושאים אקטואליים, והתנהגות ארגונית-מעניין וחשוב לחיים המרצה הכי אהוב ולמה: יחזקאל כהן (תנ"ך) פשוט בנאדם משכמו ומעלה, יש עוד מרצים מהשנה שאני אוהבת ומעריכה אבל אני לא רוצה לפתוח פה... הדבר הכי הזוי במחלקה: אני חושבת שהמיילים שאנחנו מקבלים משניצר, ואני אביא לפה ציטוט שאהוב עלי במיוחד: !!and use sechel to proceed from there. If sechel doesn't help, Elyasaf will on Sunday הדבר הכי אהוב במחלקה: המיקום הדי מרכזי שלה בקמפוס הדבר הכי הזוי באוני': לפעמים אני מרגישה שאני נמצאת באיזה מוזיאון מלפני הספירה... הדבר הכי אהוב באוני': הדוכנים דבר שריגש/ הצחיק אותי בכל התקופה באוני': ההופעה של שלמה ארצי ביום הסטודנט משהו/ מישהו ששינה אותי במהלך התואר: זה שילוב של אני, האנשים מסביבי והנסיבות. האם אתה מבין 40% ממה שאתה קורא בעיתונים כלכליים: הייתי מוסיפה קודם שאלה האם אתה קורא כאלה. האם אתה מבין אקונומטריקה: שאלה שאלתית האם אתה יודע מה שם שר האוצר העדכני: אני עדיין תקועה על הירשזון משולי...עוד לא הסתנכרנתי עם המציאות הפוליטית. האם אתה יודע מה זה סאב פריים: סאב וואט? בהנחה ואמרת כן לחלק/ כל השאלות לעיל האם שיקרת:
הדבר הכי טוב שיוצא לי מהתואר (נא לא לענות: הנייר של התואר ובא נקווה שהוא רך): פתיחת דלתות למקומות עבודה (נקווה שהן לא ייטרקו לי בפנים...) מתכוון לשמור על קשר עם החבר'ה אחרי התואר: כמובן...שלא. סתם
עם חלק כן. מתכנן תואר שני: לא בזמן הקרוב בבר אילן: לא. בארץ/ בחו"ל: "לכל מקום שאליו אני הולך אני הולך לארץ ישראל..."

gilat85

New member
זה רק מראה שלא באמת קראת אותו...

ואם אתה מתעקש אז קראתי לפניו את הזריחה שנצבעה בשחור- גם ספר יפה.

קראתי אותו

אבל לא הייתי נתקל בו אם המרצה לא היתה מבקשת לקרוא אותו. אני לא הייתי בוחר בו בעצמי ככל הנראה לקריאה. לכן כתבתי ספר אחר, שהוא הספר האחרון שבחרתי לקרוא להנאתי.

gilat85

New member
בכל אופן זה הספר האחרון שקראתי

וגם אני בחרתי לקרוא אותו להנאתי (קצת לא מתאימה לפה המילה הנאה בסיפור שואה), תאמין לי שאני לא ממהרת לקרוא כל ספר שמרצה מבקש.חוצמזה אני חשבתי שזה יהיה ספר לימוד, אבל אז נוכחתי לראות שזה לא ספר לימוד אלא סיפור חיים מנקודת מבט מסויימת, ומאוד מתומצת כמובן. וזה לא משנה במקרה הזה הסיבה אלא התוצאה, כך שאם מחר ברזיס תמליץ לך בפגישת סמינריון לקרוא את הארי פוטר, אתה מסכים איתי שזה לא יהפוך את הספר לספר לימוד...אלא אם כן הארי פוטר הוא איזה כלכלן תותח במסווה (ובאמת שלא תהיתי על קנקנו, ניסיתי לקרוא 10 עמ' מהספר הזה וכבר העדפתי לקרוא את המותחן של אמירה עופר). נ.ב. יש אנשים שלא נמצאים בקורס הזה ושמעו/קראו את הספר... חנוכה שמח כבר אמרתי??

את צודקת, זה אכן הספר האחרון שקראתי

ותודה על הרעיון לסמינריון
האמת אם אני זוכר נכון מיודענו אביחי שניר כתב יחד עם ראש המחלקה פרופ' דניאל לוי איזה מאמר על הכלכלה בספרי הארי פוטר - מצ"ב בקישור.

למעלה