שאלון כללי:

d r o r y

New member
שאלון כללי:

לעומת השאלונים האחרונים שלי,זה שאלון רציני בלבד.בלי צחוקים.אז הנה: -זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? 2.ציפור או ברבור? 3.אנגלית או צרפתית? 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? 5.טוסת או בורגראנץ'? 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? 7.סנוקר או טניס? 8.לאהוב או להיות אהוב? 9.להעריץ או להיות מוערץ? 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: 6.להיות אדם מאושר כל החיים: -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? 4.להרכיב שאלונים זה כייף? 5.יהיה טוב מתי שהוא? זהו בינתיים...

DisturbedDoll

New member
עונה../images/Emo9.gif

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה?דרמה. 2.ציפור או ברבור?אף אחד מהן. 3.אנגלית או צרפתית?אנגלית 3>. 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות?עבודה משרדית. 5.טוסת או בורגראנץ'?טוסט. בורגראנץ'=רוע. 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך?שמישהו יסיע אותך. 7.סנוקר או טניס?טניס. 8.לאהוב או להיות אהוב?להיות אהוב. 9.להעריץ או להיות מוערץ?לא זה ולא זה. 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן [?] -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:אפשרי. 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן:אפשרי. 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:אפשרי. 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:אפשרי. 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:אפשרי. 6.להיות אדם מאושר כל החיים:בלתי אפשרי. -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד?כן.מאוד. אני מכירה אנשים כאלה. 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?גם וגם. 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)?לא. 4.להרכיב שאלונים זה כייף?אני לא חושבת. 5.יהיה טוב מתי שהוא?לא. תמיד יהיה את הרשע. וזה לא מותך פסימיות. פעם רע ופעם טוב. כמו גלגל.

../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifאנייייייייי../images/Emo26.gif

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה?
המ.....דרמה 2.ציפור או ברבור?
ברבור נראה לי
3.אנגלית או צרפתית?
אנגליתתת
4.עבודה משרדית או עבודת סבלות?
הא?
5.טוסת או בורגראנץ'?
אני לא יודעת מה זה טוסת אז שיהיה בורגראנץ'
6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? עוד אין לי רישיון
7.סנוקר או טניס?
סנוקר נראה לי..
8.לאהוב או להיות אהוב?
שניהם... 9.להעריץ או להיות מוערץ?
מוערץ ומעריץ
10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?
-אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:
בלתי אפשרי 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן:
לא יודעת...
3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:
תזכירו לי מה זה אנונימי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:
5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:
אפשרי אבל אין מצב
6.להיות אדם מאושר כל החיים:
בלתי אפשרי
בחיים של כל אדם יש לפחות דיכאון אחד לרגע... -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד?
לא.. 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?
גם נפש 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)?
איכסה השיר שלנו
4.להרכיב שאלונים זה כייף?
רק כשיש חשק ומצב-רוח
5.יהיה טוב מתי שהוא?
כן

../images/Emo85.gif../images/Emo185.gifהא חח טוסט*!!!

כבר חשבתי שזה איזה חברה של המבורגרים

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? תלוי איזה סרט.. 2.ציפור או ברבור?
3.אנגלית או צרפתית? אנגלית.. צרפתית אני לא יודעת.. 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית
5.טוסת או בורגראנץ'? טוסט* 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? אין לי רישיון
7.סנוקר או טניס? טניס
8.לאהוב או להיות אהוב? גם וגם.. 9.להעריץ או להיות מוערץ? כנ"ל.. 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן
למרות שבמצבו הנוכחי היום-אני לא בטוחה
-אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: אפשרי, אבל בסוף יהיה פיצוץ.. 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: לאדעת
3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: אפשרי בהחלט. 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: אני לא רוצה לחשוב על זה.. 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: אפשרי
6.להיות אדם מאושר כל החיים: גם אפשרי.. -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? יכול להיות.. 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? מנפש וגוף. 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? יפייפיה, לא רק יפה.. גם בנאדם מדהים.. 4.להרכיב שאלונים זה כייף? חח לפעמים.. 5.יהיה טוב מתי שהוא?
יעל שרוני הכי יפה בעולם
====>>>

עונה../images/Emo9.gif

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? דרמה 2.ציפור או ברבור? ציפור 3.אנגלית או צרפתית? אנגלית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'? טוסט 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? מישהו שיסיע אותי 7.סנוקר או טניס? סנוקר 8.לאהוב או להיות אהוב? לאהוב 9.להעריץ או להיות מוערץ? להעריץ 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: אפשרי {אני לדוגמא} 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: אממ...אפשרי 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: אממ..ברור שאפשרי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: אפשרי, מקווה שלא. 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: אפשרי בהחלט. לענות עליו תהיה משימה קשה. 6.להיות אדם מאושר כל החיים: בלתי אפשרי. -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? לא תמיד 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? לדעתי מורכב מנפש וגוף. 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? מאודדד 4.להרכיב שאלונים זה כייף? אממ...יותר כיף לענות 5.יהיה טוב מתי שהוא? אני מאוד מקווה שכן.

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? תלוי איזה סרט.. 2.ציפור או ברבור?
3.אנגלית או צרפתית? אנגלית.. צרפתית אני לא יודעת.. 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית
5.טוסת או בורגראנץ'? טוסט* 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? אין לי רישיון
7.סנוקר או טניס? טניס
8.לאהוב או להיות אהוב? גם וגם.. 9.להעריץ או להיות מוערץ? כנ"ל.. 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן
למרות שבמצבו הנוכחי היום-אני לא בטוחה
-אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: אפשרי, אבל בסוף יהיה פיצוץ.. 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: לאדעת
3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: אפשרי בהחלט. 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: אני לא רוצה לחשוב על זה.. 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: אפשרי
6.להיות אדם מאושר כל החיים: גם אפשרי.. -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? יכול להיות.. 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? מנפש וגוף. 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? יפייפיה, לא רק יפה.. גם בנאדם מדהים.. 4.להרכיב שאלונים זה כייף? חח לפעמים.. 5.יהיה טוב מתי שהוא?
יעל שרוני הכי יפה בעולם
====>>>

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? דרמה. 2.ציפור או ברבור? אמ, ציפור. ברבורים זה כזה קיטש. 3.אנגלית או צרפתית? אנגלית. 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית. אני עדינה ושברירית ואני אתמוטט בסבלות, חוצמזה שאני זקנה בלה ואני אקטר על זה כל היום. 5.טוסט או בורגראנץ'? בורגראנץ', ברור. 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? עוד לא ממש נהגתי, אבל למרות שזה נשמע כיף, יותר כיף כשיש לי טרמפ. בכלמקרה אני צריכה לחכות קצת. 7.סנוקר או טניס? אמ, סנוקר? 8.לאהוב או להיות אהוב? גם וגם. באמת. 9.להעריץ או להיות מוערץ? ארמ, להיות מוערץ. 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן. -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: אפשרי. 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: מי מדמיין שחקני כדורסל, ילא. 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: אפשרי, ברור. 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: אפשרי. 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: אפשרי. 6.להיות אדם מאושר כל החיים: אפשרי. -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? לאו דווקא, אם הבנאדם לומד ממה שהיה ומפיק מזה הכי הרבה טוב שהוא יכול, אז לא. 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? אין לי דעה על זה. אני מעדיפה להתרכז בלחיות מאשר לחשוב מה אני. 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? לא מכירה. 4.להרכיב שאלונים זה כייף? אם יש לך אלף שאלות במוח, כן. 5.יהיה טוב מתי שהוא? ברור, תמיד יהיה ותמיד היה. הלאה הפסימיות.

Brownie s

New member
עונה

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? תלוי בסרט ובקסט. 2.ציפור או ברבור?שוב, תלוי 3.אנגלית או צרפתית?אנגלית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות?משרד 5.טוסת או בורגראנץ'?בורגראנץ' 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך?אין לי רשיון, חכו חמש שנים ואז נדבר. 7.סנוקר או טניס?טניס! 8.לאהוב או להיות אהוב?שניהם 9.להעריץ או להיות מוערץ?להעריץ 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן! -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:בלתי אפשרי 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן:אפשרי 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:אפשרי וחצי נראלי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:בלתי אפשרי 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:אפשרי 6.להיות אדם מאושר כל החיים:בלתי אפשרי -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? אולי 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?שניהם! 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)?לא ממש... 4.להרכיב שאלונים זה כייף?לא 5.יהיה טוב מתי שהוא?כן, ברור.

עונה:

לעומת השאלונים האחרונים שלי,זה שאלון רציני בלבד.בלי צחוקים.אז הנה: -זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה?דרמה 2.ציפור או ברבור?ציפור 3.אנגלית או צרפתית?צרפיתי 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות?משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'?טוסת 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך?לנהוג 7.סנוקר או טניס?טניס 8.לאהוב או להיות אהוב?שניהם... 9.להעריץ או להיות מוערץ?שניהם... 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:אפשרי 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן:בלתי אפשרי 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:אשפרי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:אפשרי 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:אפשרי 6.להיות אדם מאושר כל החיים:בלתי אפשרי -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד?ממש לאאא 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?נפש וגוף 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? 4.להרכיב שאלונים זה כייף?לפעמיים 5.יהיה טוב מתי שהוא?כן! זהו בינתיים...

אניאניייייייייייייייי../images/Emo110.gif

-זה או זה
1.סרט אימה או סרט דרמה? דרמה 2.ציפור או ברבור? ציפור 3.אנגלית או צרפתית? צרפתית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'? הא?
6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? לנהוג.. אבל במקרה שלי עדיף שלא
תאמינו לי.. 7.סנוקר או טניס? סנוקר 8.לאהוב או להיות אהוב? שניהם. 9.להעריץ או להיות מוערץ? להעריץ 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?
-אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)
זה מזכיר לי תמבחן בלשון היום
1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: אפשר לנסות.. אבל זה לא יצא משו.. 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: לוידעת
3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: אפשרי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: חס וחלילה! 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: אפשרי 6.להיות אדם מאושר כל החיים: זה טוב
אפשר לנסות.. -האם לדעתך...
1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? כן 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?
משניהם 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? היא חמודה
4.להרכיב שאלונים זה כייף? כן
5.יהיה טוב מתי שהוא? בארור

B A W

New member
עונהנהנהנה!

לעומת השאלונים האחרונים שלי,זה שאלון רציני בלבד.בלי צחוקים.אז הנה: -זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? דרמה כי אני מפחדת.... 2.ציפור או ברבור? ציפור 3.אנגלית או צרפתית? גם וגם....קומו סבה? 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'? טוסט! 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? אוטובוס...אז שמישהו יסיע אותי =) 7.סנוקר או טניס? טניס 8.לאהוב או להיות אהוב? זה בא ביחד, אחרת זאת לא באמת אהבה... 9.להעריץ או להיות מוערץ? לא זה ולא זה! 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן! -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: אפשרי, אבל יש תופעות לוואי 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: בלתי אפשרי! 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: אפשרי! 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: עצוב אבל אפשרי! 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: אפשרי, אם כל חברי הפורום יהיו משועמים תחת באותו זמן ופשוט יחברו יחד שאלון כזה! 6.להיות אדם מאושר כל החיים: לכולם יש עליות ומורדות, אבל להיות אדם מאושר ר-ו-ב החיים זה אפשרי -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? יאפ...=\ 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? גוף ונפש! 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? לא מכירה 4.להרכיב שאלונים זה כייף? יאפפפפפ 5.יהיה טוב מתי שהוא? בטח שיהיה טוב! זהו בינתיים...

babytears

New member
../images/Emo92.gif

זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? דרמה 2.ציפור או ברבור? ציפור 3.אנגלית או צרפתית? א נ ג ל י ת 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'? אך אחד 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? מישהו מה אני שפוטה???? 7.סנוקר או טניס? טניס 8.לאהוב או להיות אהוב? להיות נטרלי 9.להעריץ או להיות מוערץ? להיות מוערץ 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן וחמד לא יכול לעוף!~!!! -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:אפשרי 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: לא יושעת 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: לא 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: כן 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: כן 6.להיות אדם מאושר כל החיים:לא -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? כן 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? ניין 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? לא יודעת 4.להרכיב שאלונים זה כייף? כוככוכוכווככ 5.יהיה טוב מתי שהוא? לא

תגיד דרור,

אתה עובר\עברת איזהשהיא תקופה קשה בחיים? -זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה?דרט קומי 2.ציפור או ברבור?שניהם 3.אנגלית או צרפתית?אנגלית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות?ממ מה? 5.טוסת או בורגראנץ'?כלום 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך?לנהוג 7.סנוקר או טניס?סנקור 8.לאהוב או להיות אהוב?להיות אהוב,ברור 9.להעריץ או להיות מוערץ?להיות מוערץ 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:אפשרי 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן:אפשרי 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:אפשרי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:אפשרי 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:אפשרי 6.להיות אדם מאושר כל החיים:אפשרי =>הכול אפשרי<= -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד?לאאא ממש לא 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?כן 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)?כן 4.להרכיב שאלונים זה כייף?כן 5.יהיה טוב מתי שהוא?יהיה,יהיה תפסיק כבר עם זה!משהו עובר עליך?!

עונה

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? אמממ 2.ציפור או ברבור? ברבור 3.אנגלית או צרפתית? אנגלית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? אה 5.טוס או בורגראנץ'? טוסט 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? יסיעו.. 7.סנוקר או טניס? אמממ 8.לאהוב או להיות אהוב? גם וגם 9.להעריץ או להיות מוערץ? אממ 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? אה -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: לאדעת 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: אה 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: כה 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: אולי 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: אולי 6.להיות אדם מאושר כל החיים: אולי -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? היא עלולה להשפיע לרעה 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? נפש 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? לא יפה במיוחד 4.להרכיב שאלונים זה כייף? לפעמים 5.יהיה טוב מתי שהוא? כה זהו בינתיים...

עונה ...

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? סרט אימה ... 2.ציפור או ברבור?ברבור 3.אנגלית או צרפתית? אנגלית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'?בורגראנץ' 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך?לנהוג ... (למרות שאני סך הכול בת 13 חח..) 7.סנוקר או טניס?טניס 8.לאהוב או להיות אהוב? גם וגם .. 9.להעריץ או להיות מוערץ?כנ"ל.. אבל יותר להעריץ .. 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן !!!!! -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:אפשרי 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: אפשרי 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:אפשרי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:בלתי אפשרי 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:אפשרי 6.להיות אדם מאושר כל החיים:אפשרי -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? ברור!! 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?מנפש ומגוף ! 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)?מ-ה-מ-מ-ת!! 4.להרכיב שאלונים זה כייף? רק שמשעמם... 5.יהיה טוב מתי שהוא?בטח ! :)

adi121

New member
נהנה../images/Emo60.gif

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה?דרמה 2.ציפור או ברבור?ברבור יותר יפה אבל עדיף ציפור 3.אנגלית או צרפתית?אנגלית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות?משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'?טוסט 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך?שמישהו יסיע (עד שיהיה רישיון..) 7.סנוקר או טניס?סנוקר 8.לאהוב או להיות אהוב?להיות אהוב 9.להעריץ או להיות מוערץ?להעריץ 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:בלתי אפשרי מניסיון.. 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן:אפשרי.. בהחלט 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:אפשרי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:אפשרי 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:בלתי אפשרי 6.להיות אדם מאושר כל החיים:בלתי אפשרי -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד?רוב הסיכויים שכן אבל יש יוצאים מן הכלל חוץ מזה תלוי עד כמה רעה 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?יש נפש והיא יותר חשובה מכל דבר 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)?לא מי יודע מה מהממת אבל לא נראית רע.. חוץ מזה היא שחקנית ממש טובה היא לא צריכה יותר מזה 4.להרכיב שאלונים זה כייף?כן כשיש זמן 5.יהיה טוב מתי שהוא?אני מקווה

ארמ..

למעשה אני מעדיפה [אישית] את השאלונים המצחיקים שלך :} יותר כיף לענות עלייהם. אבל כל שאלון שלך מתקבל בברכה אצלי. -זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? תלוי בהחלט בסדר. 2.ציפור או ברבור? מממ ציפורים. 3.אנגלית או צרפתית? אנגלית. 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית. 5.טוסת או בורגראנץ'? אמממ טוסט, למרות שבורגר יותר טעים ^^ אבל לא בריא =/ 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? בקרוב אלמד נהיגה ואז אוכל להשוות P: 7.סנוקר או טניס? טניס. 8.לאהוב או להיות אהוב? להיות אהוב. 9.להעריץ או להיות מוערץ? אף אחד מהם, שניהם קקה. 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? :} סבתאשלי. -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: הכל אפשרי. 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: P: לא ממש איכפת לי ממנו 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: כמובן 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: כן 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: אה... אני מקווה שאף אחד לא יעשה זאת 6.להיות אדם מאושר כל החיים: כע, אפשרי -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? בהחלט 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? נפש וגוף 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? I dunno, I don't care ^^ 4.להרכיב שאלונים זה כייף? בערך... 5.יהיה טוב מתי שהוא? אני מקווה.

noa144

New member
תשובות!! :)

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? דרמה 2.ציפור או ברבור? ציפור 3.אנגלית או צרפתית? צרפתית!! ברור! 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'? בורגראנצ' 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? לנהוג 7.סנוקר או טניס?סנוקר 8.לאהוב או להיות אהוב? לאהוב 9.להעריץ או להיות מוערץ? להיות מוערץ 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:אפשרי 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן:אפשרי 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:אפשרי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:אפשרי! 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:אפשרי 6.להיות אדם מאושר כל החיים:אפשרי -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? בטח 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? מורכב משניהם 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? לא מכירה =\ 4.להרכיב שאלונים זה כייף? לענות עליהם יותר כיף...! 5.יהיה טוב מתי שהוא? למה לא?

עונה../images/Emo13.gif

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? אימה 2.ציפור או ברבור? ברבור 3.אנגלית או צרפתית? אנגלית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'? גם וגם 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? שיסיעו אותי 7.סנוקר או טניס? טניס..? 8.לאהוב או להיות אהוב? גם וגם 9.להעריץ או להיות מוערץ? אממ.. להעריץ אני חושבת.. אולי שניהם.. 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן.. השאלות האלה כבר נמאסו עלי ת'אמת=| -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: אפשרי 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: אפשרי 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: אפשרי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: אפשרי אבל אני ממש לא רוצה שזה יקרה 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:אפשרי לאנשים יצירתיים ומאווווד משועממים.. דרך אגב נראהלי שכבר פירסמתי פה פעם שאלון כזה שנלקח מאיזו שהיא קומונה..=/ 6.להיות אדם מאושר כל החיים: ממ... בלתי אפשרי.. אפילו שמאושרים תמיד יש רגעים שמרגישים מתוסכלים וכול השטויות האלה.. -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? כן 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? מנפש ומגוף 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? אממ... אעע ככה ככה.. 4.להרכיב שאלונים זה כייף? לי לא ממש.. אני אוהבת רק לענות עליהם.. 5.יהיה טוב מתי שהוא? מקווה מאוד

למעלה