שאלון כללי:

פילפולה

New member
שבת שלום!

זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה?דרמה-אני פחדנית.. 2.ציפור או ברבור?ציפור-יש יותר גיוון 3.אנגלית או צרפתית?אנגלית. 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות?משרדית. 5.טוסט או בורגראנץ'?טוסט. 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך?יסיע-כי אין לי רשיון. 7.סנוקר או טניס?סנוקר? 8.לאהוב או להיות אהוב?לא יודעת. גרועה שניהם. 9.להעריץ או להיות מוערץ?מוערצת.. 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן. אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:אפשרי. 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן:בלתי אפשרי. 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:אפשרי. 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:אפשרי. 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:אפשרי. 6.להיות אדם מאושר כל החיים:בלתי אפשרי. |הגדש|האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד?נכון. 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?מנפש וגוף. 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)?לא מכירה. 4.להרכיב שאלונים זה כייף?כן,כשיש חשק. 5.יהיה טוב מתי שהוא?תמיד..

Invisible Eden

New member
אני-

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? אימה 2.ציפור או ברבור? ציפור 3.אנגלית או צרפתית? אנגלית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'? בורגראנץ' 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? לנהוג 7.סנוקר או טניס? סנוקר 8.לאהוב או להיות אהוב? שניהם. 9.להעריץ או להיות מוערץ? ממממ... אם אי פעם אני אעשה משהו שיהיה שווה שמישהו יעריץ אותי אז הכבוד הוא לי אבל כרגע אני לא מוצאת סיבה 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? מוחמד עלי כי סופרמן די מת;[ זכרונו לברכה. -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: מאוד תלוי בסוג הבנאדם. 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: במצבים מסויימים יכול להיות 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: ברור שאפשרי. רק שברגע שהאדם האנונימי יצא איתה, החברה של היום תגרום לו להיות מפורסם. 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:אפשרי לצערי. 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: אפשרי 6.להיות אדם מאושר כל החיים: אפשרי- אבל ברגע שאדם לא חווה כאב או צער או לא ידע להעריך את זה. -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? עלולה. 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? לפי דעתי גם מנפש 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? לפי דעתי כן 4.להרכיב שאלונים זה כייף? כנראה 5.יהיה טוב מתי שהוא?כנראה.

מיקמיק 1

New member
עונה..

לעומת השאלונים האחרונים שלי,זה שאלון רציני בלבד.בלי צחוקים.אז הנה: -זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה?גם וגם. 2.ציפור או ברבור?שניהם 3.אנגלית או צרפתית?אנגלית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות?מה זאת אומרת? 5.טוסת או בורגראנץ'?בורגראנץ' 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך?ממ..כרגע אין לי רישיון.. 7.סנוקר או טניס?ממ..קשה.שניהם. 8.לאהוב או להיות אהוב?גם לאהוב וגם להיות אהוב 9.להעריץ או להיות מוערץ?גם וגם 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?מה זה השאלה הזאת? -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון:מ..כל אחד ומצבו. 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן:לאדעת.. 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:אפשרי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:לאדעת.. 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:אפשרי.. 6.להיות אדם מאושר כל החיים:ממ..לא נראה לי שאפשר..כי לכל אחד יש לפעמים עצב וכאב..אבל מי שיכול אז סבבה -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד?מזאת אומרת? 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?לפי דעתי האדם מורכב מנפש וגוף. 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)?ברוררר!!! היא מושלממת!
4.להרכיב שאלונים זה כייף?אני מעדיפה לענות. 5.יהיה טוב מתי שהוא?אולי. זהו בינתיים...

adidoosh16

New member
תשובות שלי =]

1.סרט אימה או סרט דרמה? דרמה 2.ציפור או ברבור? ברבור 3.אנגלית או צרפתית? צרפתית 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'? 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? אני עדיין לא נוהגת עוד פחות משנה =] 7.סנוקר או טניס? סנוקר 8.לאהוב או להיות אהוב? שניהם ביחד 9.להעריץ או להיות מוערץ? להיות מוערץ 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: אפשרי אם אתה יודע לשחק 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: אפשרי 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: כן! 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: אפשרי אבל נקווה שלא....... 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: בטח שאפשרי 6.להיות אדם מאושר כל החיים: לא... -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? כן כי את הזכרונות מהילדות זוכרים הכי טוב 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? נפש וגוף 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? 4.להרכיב שאלונים זה כייף? יכול להיות...... 5.יהיה טוב מתי שהוא? מתישהו........

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifעונה...../images/Emo74.gifתפוח|

-זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? אימה 2.ציפור או ברבור? גם וגם 3.אנגלית או צרפתית? אנגלית (לא למדתי עדיין צרפתית) 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'? *טוסט וגם וגם 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? הסעה 7.סנוקר או טניס? --- 8.לאהוב או להיות אהוב? גם וגם 9.להעריץ או להיות מוערץ? גם וגם
10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: אפשרי 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת: אפשרי 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית: בלתי אפשרי 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות: אפשרי 6.להיות אדם מאושר כל החיים: אפשרי -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? כן 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)? כן 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)? ככה
4.להרכיב שאלונים זה כייף? כן 5.יהיה טוב מתי שהוא? טוב כל הזמן

jaqui

New member
חיח

עומת השאלונים האחרונים שלי,זה שאלון רציני בלבד.בלי צחוקים.אז הנה: -זה או זה? 1.סרט אימה או סרט דרמה? תלוי מתי 2.ציפור או ברבור? ברבור 3.אנגלית או צרפתית? שניהם 4.עבודה משרדית או עבודת סבלות? משרדית 5.טוסת או בורגראנץ'? 6.לנהוג או שמישהו יסיע אותך? שמישהו יסיע כי אין לי רישיון 7.סנוקר או טניס? טניס 8.לאהוב או להיות אהוב? שניהם 9.להעריץ או להיות מוערץ? לא ולא 10.מי ינצח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן -אפשרי או בלתי אפשרי(רישמו על כל אחד מהדברים האם הוא אפשרי או בלתי אפשרי)? 1.לתפקד כרגיל במצב של דיכאון: כן 2.לדמיין שחקן כדורסל טוב יותר ממייקל ג'ורדן: כן 3.שאדם אנונימי יצא עם מישהי מפורסמת:כן 4.שתהיה מלחמת עולם שלישית:כן 5.להרכיב שאלון עם אלף שאלות:כן 6.להיות אדם מאושר כל החיים:כן -האם לדעתך... 1.ילדות רעה עלולה לדפוק לבן אדם את כל חייו בעתיד? לא 2.האדם באמת מורכב מנפש ומגוף(או שלדעתך יש רק גוף...)?כן 3.יעל שרוני מ"השיר שלנו" יפה(רק למי שמכיר.)?לאאא 4.להרכיב שאלונים זה כייף?כן 5.יהיה טוב מתי שהוא?כןןןן זהו בינתיים...

למעלה