שאלון כללי

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifהמשךךךךךךךךךךך

האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם חברות שלי ואחיות של גיסתי לעתיד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם אמא, כי אני בצבא... ועם בנות דודות שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? על ניקי ועל רננה ושירן - בנות דודות שלי מי מקשיב לבעיות שלך? בנות דודות שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? מזמן לא ביקרתי בבתים של אחרים... האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? ניקי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? נראה לי שכן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את אמא שלי שצחקת עליו? אחי ערן שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך? לא היה דבר כזה שאיכזב אותך? חבר שלי לשעבר שגרם לך לבכות? חבר טוב של אחי הגדול שנפטר בשבוע שעבר מחיידק אלים, והכרתי אותו די טוב, כי כשהיינו בבית ספר יסודי היינו מסתובבים יחד... ששימח אותך? מורן שחשבת עליו? יאיר שראית איתו סרט? אחותי עירית שדיברת איתו בטלפון? אבא שדיברת איתו במסנג'ר? ניקי שראית? אחותי עירית שאיבדת? החבר של אחי הגדול מה אתה לובש כרגע? טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת בכלום, חוץ מה המקשים מה מטריד אותך עכשיו? כאבי הגב איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר וגביע האש מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר מן הסתם... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, מועצבנת, משועממת, מתה לישון חחח, ומאוהבת האם אתה משועמם כרגע? יאפ האם אתה עייף כרגע? מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא תמונה שלך.

ל א ק י

New member
דשא זה אלרגי.

שם: יש האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: לאקי? האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? בטח אותו דברo_O אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? הרבה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אהיה רק לאקי מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? אכן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 13.8.1989 גיל: 15 הגיל שאתה מתנהג: 3 גיל שהיית רוצה להיות: 17 גובה: 169 צבע עיניים: כרגע? אדום
אוהב אותו? כרגע? כן
צבע שער: שחור אוהב אותו? פסדר ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלב ו3 תוכים מה העבודה שלך? ניהול פורומים נחשב? X: יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית רוסית ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם אתה חי את הרגע? כנראה יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? פחות מפעם האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא יודעת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "את מאגניבה:O" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מאיפהלי מה הפחד הגדול ביותר שלך? להרגיש מאויימת, שיקרה משו לשוקי אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? שוקי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא חושבת האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הרבה האם אתה פסיבי או פעיל? במה יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? מה אכפת לכם מה החוזק הכי גדול שלך? לאיודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? המראה + הקול אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שיש 2 דרכים להגיב על אירוע.. לצחוק ולבכות.. ושום דבר לא יעזור במידה ואבחר בלבכות מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? אמ הוא בשלבי עליה :X לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סופרמן!! [סתם לא] האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? לפעמים אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? בערך היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? נראה לי כשהייתי קטנה.. ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן

ל א ק י

New member
וגם חותך :X

דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן [לא מחנויות וזה.. שירים:O] היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? לא באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? למה לי לא להאמין בעצמי:$ בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? ראו תשובה למעלה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אין לי חברים מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אפחד מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להמשיך לחיות ולהפסיק להזיק לעצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? וואלה מבזקים, אבל אסנת יש עוד שיעור, אולי בכל זאת נלך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אין לי חברים הכי מעט זמן? אין לי חברים הכי ביישן? אין לי חברים הכי מצחיק? אין לי חברים הכי חמוד? אין לי חברים הכי קרוב? אין לי חברים הכי מוזר? אין לי חברים הכי חכם? אין לי חברים שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין לי חברים הכי נחמד? אין לי חברים הכי outgoing? אין לי חברים הזמר הכי טוב? אין לי חברים הכי רועש? אין לי חברים האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עפ"י גודל ההיסטורי במסנג'ר, חן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אפחד על מי אתה סומך הכי הרבה? הרבה אנשים מי מקשיב לבעיות שלך? הכרית והרשומות הנסתרות בבלוג עם מי אתה רב הכי הרבה? עם מי שרוצה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? מזמן לא הייתי בבתים של אנשים, לאיודעת האם החברים שלך מכירים אותך? אין לי חברים מי החבר שלך שגר הכי רחוק? אין לי חברים האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? צונזר עקב כתיבתו בפורום וכנראה קריאת שורות אלו. [לא, זה לא אתה.] שצחקת עליו? כנ"ל שהלכת איתו לקניות? מ קולה נחשב? :O גילעד. ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? ליאור:O שגרם לך לבכות? אפחד לא יגרום לי לבכות
ששימח אותך? אמ לאיודעת הרבה אנשים שחשבת עליו? אפחד:O שראית איתו סרט? אמ מלא אנשים מתפוזO: שדיברת איתו בטלפון? אבא, לפני זה יפעת, לפני זה ספיר;[ שדיברת איתו במסנג'ר? דוד[?] שראית? אבא, ולפני זה דוד, ולפני זה טל, ולפני זה כל אוף טופיק;[ שאיבדת? מה מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגליים[?] כי הם מפריעים באמצע מה מטריד אותך עכשיו? כמה זמן יקח לזה לשלוח, ולמה אני לא ישנה, ולמה העיניים שלי אדומות, ולמה הגרון שלי מתחיל לכאוב, והאם אני אזכור מחר לשים ת'סוללות להטענה שיהיו סוללות ביום חמישי. איזה ספר אתה קורא? איך לא להכשל בבגרות במתמטיקה - העצלנות בהתגלמותה [זה שם הסופר הא] מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אחלה מה איתך 4 5 האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? בערך.. יש פה מלא חלונות מהבהבים האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא, אבל אני לבד:O האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא תמונה שלך.אין
[סתם אמ יש;[ אבל אמ חבל.:O]

../images/Emo3.gif

שם:גל האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?לא ולא
כינוי:חגועלא,גלצ,גלוש,ממדי,קומפקטית,תפוזית,חמדל'ה האם תקראי לבת שלך על שמך?ממממש לא! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?לאדעת
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?לאדעת
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?חח לא אבל אנשים שואלים אותי אם שם המשפחה שלי הוא באמת......... והמורה לתנ"ך קוראת אותו מוזר... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?יש מצב...חח לו ידעתם מה שם משפחתי מין:עוד לא
...אה אופס כבר סיפרתי את הבדיחה הזאת...
נקבה.. סטרייט/ גיי/ ביי:סטרייטית למופת
רווק?יאפס
אם לא, רוצה להיות?לא... תאריך לידה:
23.10.1990 גיל:14 וקצת הגיל שאתה מתנהג:לפעמים 5 לפעמים 30 גיל שהיית רוצה להיות:15 גובה:נמוך
1.50 ומשהו צבע עיניים:חום כהה אוהב אותו?כן...
צבע שער:חום בהיר אוהב אותו?חולה עליו
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?כרגע אין ובמצב שלי זה רק כרגע.. מה העבודה שלך?אין לי
יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות?הרבה..אין כוח לפרט התמכרויות?גם הרבה..גם אין כוח לפרט יש בי"ס איזה שפות אתה דובר?אנגלית עברית ולומדת צרפתית ציטוט מועדף/ מוטו:לא זוכרת האם אתה חי את הרגע?לפעמים יש לך סודות?הרבה אתה שונא את עצמך?לא..כבר לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן
יש לך הרגלים רעים?אה ה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?על ניסוח בכתיבה וחמודה וכל האלה... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?שאלה יפה...אולי מערבולות בסיכון מה הפחד הגדול ביותר שלך?פעם היה למות..היום אני בתהליכי שיקום מזה.. אתה יודע לשיר?עם זיופים?בטח! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?חחח לא לא ולא האם אתה מתבודד?לעיתים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לעשות רק מה שאני אוהבת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?ועוד איך..אני אוהבת להתחבר עם אנשים האם אתה פועל בפזיזות?הרבה פעמים.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא..חוץ מהאף שלי האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה
יש לך יומן/ ג'ורנל?בלוג.. מה החולשה הכי גדולה שלך?נמנעת מה החוזק הכי גדול שלך?נמנעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?האף והגובה..חח זה שניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?תלוי במקרה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?מלא..כל הזמן מנסה לתקן דברים שאני עושה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא אבל עכשיו הם סופסוף טובים הכי חשוב שלמדת מהחיים?מה השיעור?אל תתן לאנשים להרגיש שהם יכולים לשלוט בך-זה יעלה לך ביוקר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?צבע השיער שלי והרזון..פחות או יותר ומה הכי פחות אוהב?די נו כבר אמרתי את הגובה האף!יואו אם אין לך שאלות נוספות למה למשוך סתם?
אתה חושב שאתה נראה טוב?כן,תודה יש לך ביטחון עצמי?כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין כזאת אבל לילך טוענת בתוקף שאני דומה למרגמיש האם אתה: מעשן?
בחיים לא ותיזהרו לעשן לידי על סמים?בחיים לא בריבוע
קורא עיתון?כן
מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא
מדבר עם זרים?למה לא? ישן עם בובות פרווה?בזמן עבר יוצא לטיול בגשם?חח לפעמים..לעיתים נדירות מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?משתדלת שלא נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?לא יותר מידי אוהב את הקול שלך?נמנעת האם אי פעם: פגעת בעצמך?נמנעת יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?די לשאול את זה..לא היית מאוהב?כן היית על סמים?לא
די לחזור על אותן שאלות!!!! שחית בעירום?לא

רר שאלות שחוזרות על עצמן!

היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?כן ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?כן חחח החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?בערך היית על במה?כן
ישנת מחוץ לבית?כן.. חשבת על התאבדות?כן ועבר לי
נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן..כיפור דה דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנתי עם מישהו מהמין השני.. ישנת כל היום?כמעט הרגת מישהו?נמלה חשבת שאתה משתגע?לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?כןןןןןןןןןןןןןן מתי אטלס
ועוד רבים שלא מעניינים אותי בגרוש הרגת חיה בטעות?נמלה...
די לשאול את אותן שאלות!!! הרגת חיה בכוונה?רררררררררר לא! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה?בערך היתה לך התמוטטות עצבים?לא אבל כמעט קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?ררררררררררר כן או שלא.. האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?לא בניסים?בערך באסטרולוגיה?קוראת בשביל הכיף בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא במזל?די כבר יואו!
כן! באהבה ממבט ראשון?לא ממש ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?הא? אתה חושב שלאלוהים יש מין?די עם שאלות מפגרות תעשה/י לי טובה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לאדמה לאן?ללונה פארק יש לך חברים הומואים/ לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?נמנעת מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?נמנעת...אבל יש כזה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?נמנעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?נמנעת מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?הכי הרבה?כרגע?נעמה..נראה לי הכי מעט זמן?לאדעת הכי ביישן?דניי..טוב היא בערך ביישנית הכי מצחיק?פעם הייתה גילה...היום אני "צכה" לספק את הסחורה ורוב הפעמים היא לא טובה
הכי חמוד?ממ רותם פו ותפוזית הכי קרוב?נמנעת הכי מוזר?נמנעת הכי חכם?רותם פו
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?נמנעת הכי נחמד?רר...תפוזית..ורותם פו נראה לי הכי outgoing?אממ....לאדעת הזמר הכי טוב?אין הכי רועש?אני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?לא יודעת על מי אתה סומך הכי הרבה?נמנעת מי מקשיב לבעיות שלך?נמנעת עם מי אתה רב הכי הרבה?עם לילך רבתי מלא....אבל גם זה עובר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?להפך האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא ממש בבית של מי היית אחרון?אממ של הדר.. האם החברים שלך מכירים אותך?לא...הם סתם נהנים לדבר איתי וזה מי החבר שלך שגר הכי רחוק?נמנעת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?נמענת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?חן סבגי שצחקת עליו?נמנעת שהלכת איתו לקניות?אורדי ששבר את הלב שלך?אין שאיכזב אותך?נמנעת שגרם לך לבכות?נמנעת ששימח אותך?אממ לא יודעת שחשבת עליו?לא יודעת שראית איתו סרט?אממ...משפחה שדיברת איתו בטלפון?אבא
וכבר שאלת את זה
שדיברת איתו במסנג'ר?רותם פו שראית?אחותי שאיבדת?לא איבדתי וחלילה מה אתה לובש כרגע?פיג'מה..מהר למקלחת שהשאלון הזה יסתיים כבר
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?במקלדת..נחשב? מה מטריד אותך עכשיו?השאלון הזה עם השאלות שלו שחוזרות על עצמן! איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר מכל הסוגים והמינים... מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:מעוצבנת לאללה בגלל השאלון הזה האם אתה משועמם כרגע?כן! האם אתה עייף כרגע?כן! האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?די!!!!די לחזור על אותן שאלות!!! האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא! האם אתה בודד כרגע?כן! האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא
! תמונה שלך.לא רוצה!ברוך השם שנגמר!!!

BloodyRose

New member
Me - Part 1

שם:
You can call me Bloody האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?
ע"ש הקעקוע שלי? כינוי:
בלאדי
האם תקראי לבת שלך על שמך?
לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?
תשאלו את ההורים שלי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?
לא'דת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
כה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
כן, סביר להניח שגם את הפרטי. ובלי קשר לפירסום, באנגליה פשוט יקראו לי אחרת מין:
זרו מלח על הפצעים, למה לא סטרייט/ גיי/ ביי:
סטרייטית רווק?
נכון אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:
24.10 גיל:
19+ הגיל שאתה מתנהג:
לא'דת גיל שהיית רוצה להיות:
יומולדת 21 באנגליה בייבי! גובה:
נמוך מדי
1.64 בערך צבע עיניים:
ירוק אוהב אותו?
נחמד צבע שער:
לפני כמה ימים צבעתי לסוג מסויים של אדום אוהב אותו?
אחרת לא הייתי צובעת.. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס:
ימנית חיות מחמד?
חתול ג'ינג'י שמן מה העבודה שלך?
להיות חיילת =\ סאקס יש פירסינג?
היה לפני הגיוס בגבה קעקועים?
השלישי בשלבי תכנון
אובססיות?
לונדון התמכרויות?
לונדון, קעקועים איזה שפות אתה דובר?
אנגלית, ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו:
Nobody notices and nobody caers האם אתה חי את הרגע?
משתדלת יש לך סודות?
כה אתה שונא את עצמך?
לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
יכול להיות יותר טוב יש לך הרגלים רעים?
לונדון? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
איזה קעקוע מאגניב
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?
"זהירות, אין לנסות זאת בבית" מה הפחד הגדול ביותר שלך?
למות בשריפה =\ אתה יודע לשיר?
לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
לא האם אתה מתבודד?
כה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?
אני אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?
סביר להניח שלא האם אתה פועל בפזיזות?
לא ממש האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
החולשות שלי האם אתה פסיבי או פעיל?
תלוי בנוגע למה
יש לך יומן/ ג'ורנל?
לא מה החולשה הכי גדולה שלך?
הממ
מה החוזק הכי גדול שלך?
באמת שאני לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?
האף שלי =\ אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
עד לפני כמה חודשים חשבתי שכן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
No regrets אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
So far so good מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
הדבר הכי חשוב זה האושר שלנו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?
הקעקועים ומה הכי פחות אוהב?
אף אתה חושב שאתה נראה טוב?
יכול להיות יותר טוב יש לך ביטחון עצמי?
יחסית לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
מקווה שלאף אחד... האם אתה: מעשן?
פאסיבית על סמים?
לא קורא עיתון?
כה מתפלל?
לא הולך לבית כנסת?
לא מדבר עם זרים?
לא ישן עם בובות פרווה?
לא יוצא לטיול בגשם?
כה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
משתדלת כמה שפחות נוהג?
כה
(סכנה לאנושות..) אוהב לנסוע מהר?
ג'ושוע לא מגיע למהירויות גבוהות
אוהב את הקול שלך?
לא משהו האם אי פעם: פגעת בעצמך?
כה יצאת מהמדינה?
כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
לא היית מאוהב?
כה היית על סמים?
לא שחית בעירום?
לא היה לך מקרה חירום רפואי?
כה עברת ניתוח?
לא ברחת מהבית?
לא שחקת "strip poker"?
לא משהו רציני חטפת מכות?
לא החטפת מכות למישהו?
לא התחילו איתך?
כה היית על במה?
כה ישנת מחוץ לבית?
כה חשבת על התאבדות?
כה נשארת ער כל הלילה?
כה לא אכלת יום שלם?
כה דיברת בטלפון כל הלילה? <

BloodyRose

New member
Me - Part 2

דיברת בטלפון כל הלילה?
כה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
כה ישנת כל היום?
כה הרגת מישהו?
עדיין לא חשבת שאתה משתגע?
כה נישקת מישהו מאותו מין?
לא בגדו בך?
לא היה לך חלום שהתגשם?
הייתי בלונדון
עברת על החוק?
לא משהו רציני פגשת מישהו מפורסם?
תגדירו מפורסם הרגת חיה בטעות?
יכול להיות הרגת חיה בכוונה?
יכול להיות סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
הממ... לא נראה לי גנבת משהו?
לא משהו רציני היית ברדיו/ טלוויזיה?
לא שזכור לי היתה לך התמוטטות עצבים?
כה קפצת בנג'י?
הלוואי היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
כה האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?
זו קצת אגוצנטריות לחשוב שאנחנו היחידים בכל היקום הזה, לא? בניסים?
לא באסטרולוגיה?
לא בקסם?
לא באלוהים?
לא בשטן?
לא בסנטה קלאוס?
לא ברוחות?
לא במזל?
לא באהבה ממבט ראשון?
לא ביין ויאנג?
זה לא משהו שקשור לאמונה במכשפות?
לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
כה, מתוך הרגל באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
לא בדת מאורגנת?
לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?
בקרוב נגלה יש לך חברים הומואים/ לסביות?
כה מי החבר הכי טוב שלך?
שאלה טובה... מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?
אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?
קודם כל - תחשבי על עצמך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
כוכב הצפון
מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?
אלירןרןרן הכי מעט זמן?
עמריקי הכי ביישן?
עמריקי הכי מצחיק?
אלי הכי חמוד?
עמריקי הכי קרוב?
רוני הכי מוזר?
עמריקי הכי חכם?
רוני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
אלי הכי נחמד?
רוני הכי outgoing?
עמריקי
הזמר הכי טוב?
עמריקי הכי רועש?
הדסוש האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
כה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?
לא'דת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?
לא אוהבת שיחות טלפון על מי אתה סומך הכי הרבה?
על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך?
אני עם מי אתה רב הכי הרבה?
אפחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?
לא בבית של מי היית אחרון?
אחותי האם החברים שלך מכירים אותך?
יחסית מי החבר שלך שגר הכי רחוק?
אלי אני חושבת... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?
מה זה משנה מה מקובל בחברה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?
אני מקווה שכן
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
את עצמי שצחקת עליו?
אפחד שהלכת איתו לקניות?
אמא? ששבר את הלב שלך?
טל =\ שאיכזב אותך?
אני... שגרם לך לבכות?
טל? ששימח אותך?
לא'דת שחשבת עליו?
טל שראית איתו סרט?
כמה חברים שדיברת איתו בטלפון?
אמא שדיברת איתו במסנג'ר?
אין לי שראית?
אמא שאיבדת?
? מה אתה לובש כרגע?
טרנינג וסווטשרט (נשמע מפתה, אה?) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?
בירך מה מטריד אותך עכשיו?
מה יקרה היום בערב =\ איזה ספר אתה קורא?
"אהבת שאול" ו 1984 באנגלית מה יש על הפד לעכבר שלך?
אין לי אחד כזה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:
אני חולה מת ורוצה למות
האם אתה משועמם כרגע?
כה האם אתה עייף כרגע?
תמיד האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?
לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?
לא האם אתה בודד כרגע?
כה האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?
כה

תשובותתתתתתתת../images/Emo26.gif

שם: טל האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא.. כינוי: טולי האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? שנייה נשאל את אמא.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עדי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקרבה סטרייט/ גיי/ ביי: ?~!?!?!?! רווק? בטח בטח.. אם לא, רוצה להיות? ?!?!?! תאריך לידה: 26.6 גיל: 14 וחצי הגיל שאתה מתנהג: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 15 גובה: נמוך עזבו אתם תצחקו.. צבע עיניים: חום אוהב אותו? הוא רגיל מדיי.. צבע שער: שחור אוהב אותו? כןןןןןןן
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי חיות מחמד? כלבב מה העבודה שלך? תלמידה כושלראבקק ..
יש פירסינג? באוזן נחשב? קעקועים? לה.. אובססיות? יש.. התמכרויות? יש.. איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית.. ציטוט מועדף/ מוטו: קבלו ת'חתימה שילי..
האם אתה חי את הרגע? כע.. יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לרב.. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כןן
יש לך הרגלים רעים? אוליי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי שיער יפה..
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "לחיי האכזבה" מה הפחד הגדול ביותר שלך? להתאהב שוב.. אתה יודע לשיר? כל אחד יודע..
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לאא.. האם אתה מתבודד? לפעמיםם.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטחח
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כןן .. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיביתת .. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא .. מה החולשה הכי גדולה שלך? וואלה לא יודעתת .. מה החוזק הכי גדול שלך? וואלה לא יודעת .. ששאלות קשות יש פה.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ת'ביטחון העצמי שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא..
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כןן .. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא משוו .. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הרבה.. עזבו זה מגילה .. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא אוהבת כלוםם.. ומה הכי פחות אוהב? רגליים .. הם קצרות מדיי
אתה חושב שאתה נראה טוב? יש תקופות.. יש לך ביטחון עצמי? לא
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא דומה לאפ'חד.. האם אתה: מעשן? לא.. על סמים? לא.. קורא עיתון? תלוי איזה עיתון חעחע.. מתפלל? לא הולך לבית כנסת? ממש לא.. מדבר עם זרים? לפעמים חיחיחי ישן עם בובות פרווה? לא.. יוצא לטיול בגשם? לפעמים.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אין ברירה
נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא נוהגת אמרתיי.. אוהב את הקול שלך? יש תקופות... האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה.. יצאת מהמדינה? כה.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לאוו .. היית מאוהב? בטחח ..
היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לאא טפו טפו טפו עברת ניתוח? לא טפו טפו טפו.. ברחת מהבית? לאאא שחקת "strip poker"? לאא חטפת מכות? יש מצבב.. החטפת מכות למישהו? חיחיח יאפפ.. התחילו איתך? יאפפ.. היית על במה? יאפפ ישנת מחוץ לבית? יאפפ חשבת על התאבדות? יאפפ נשארת ער כל הלילה? יאפפ לא אכלת יום שלם? יאפפ דיברת בטלפון כל הלילה? לאא חחח ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לאא ישנת כל היום? לאא הרגת מישהו? כן בטח .. הרגתי מלא אנשים .. חחח מזה השאלה הזאת? חשבת שאתה משתגע? כןן נישקת מישהו מאותו מין? בלחייי .. בגדו בך? לאא היה לך חלום שהתגשם? כןןן
עברת על החוק? גניבה מהחנות נחשב? פגשת מישהו מפורסם? כעע.. הרגת חיה בטעות? כןן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצבב.. גנבת משהו? חיחיחי כןן ..
היית ברדיו/ טלוויזיה? לא.. היתה לך התמוטטות עצבים? לא.. קפצת בנג'י? לא.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? כן באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים?כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? כן ברוחות? לפעמים.. במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודעתת בדת מאורגנת? כןן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר לא .? יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא.. מי החבר הכי טוב שלך? עדידי ונועה.. אומר לכם משהו ? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? עדידי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יש הרבה.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא הבנתי.. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עדידי.. הכי מעט זמן? יש הרבה.. הכי ביישן? אין לי מושגג.. הכי מצחיק? עדידי ונו'עה.. הכי חמוד? עדידי ונועה הכי קרוב? עדידי ונועה הכי מוזר? עדןן הכי חכם? דיאנההה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ענבר, רינת הכי נחמד? עדידי ונועה הכי outgoing? אה? הזמר הכי טוב? סוליןן הכי רועש? עליזהה.. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לאא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? וואלה לא יודעת .. יש הרבה.. על מי אתה סומך הכי הרבה? חברות .. מי מקשיב לבעיות שלך? חברות.. עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לאא ממש לאא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי מי .. בבית של מי היית אחרון? חברה .. האם החברים שלך מכירים אותך? מכירים.. מי החבר שלך שגר הכי רחוק? איזה אחת ברמת השרון.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא .. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כןן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? יש ויש.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? אמא של חברה שלי חיחיחי שהלכת איתו לקניות? חברה שלי ששבר את הלב שלך? האהוב שליי שאיכזב אותך? האהוב שליי שגרם לך לבכות? האהוב שליי ששימח אותך? חברה שליי שחשבת עליו? האהוב שליי שראית איתו סרט? חברות.. שדיברת איתו בטלפון? חברה .. שדיברת איתו במסנג'ר? חברה שראית? חברה .. (לא זאת עם המסנג'ר והטלפון) שאיבדת? האהוב שליי.. מה אתה לובש כרגע? חולצה שחורה ומכנס אדום.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביד.. מה מטריד אותך עכשיו? שיש מחר אסיפת הורים ומחלקים תעודות.. ושהמורה למדעים רוצה לדבר עם אמא שלי ימח שימה של המורה הזאת.. איזה ספר אתה קורא? ראש 1 זה ספר חיחיח ? מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום הוא כחול חלק.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה שאני חייבת להתקלח.. האם אתה משועמם כרגע? כן האם אתה עייף כרגע? לא.. האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא תמונה שלך.זובי

EagleGirl

New member
../images/Emo59.gif

שם: סיון האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא.. אבל זה יוצא שילוב של השמות של אמא שלי וסבתא שלי.. זיוה וסוזן. כינוי: טורקיה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? יצחק.. לא תודה.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא חושבת על החלפת שמות. אוהבת תשם שלי... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? סיון ו-סיוון.. מעדיפה סיון. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני בדרך לזה.. אני רוצה סיון טורקיה ולא השם משפחה הנוכחי. מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית רווק? רווקה מהצד... אם לא, רוצה להיות? ... תאריך לידה: 30.7.88 גיל: 16 וחצי עוד 4 ימים הגיל שאתה מתנהג: 23 גיל שהיית רוצה להיות: 20 גובה: 165 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן.. צבע שער: חום עם גוונים בלונד.. אוהב אותו? כן.. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאליתתתת חיות מחמד? 5 חתולים מה העבודה שלך? סטאנדפיסטית... יש פירסינג? עגיל באוזן שמאל קעקועים? אין אובססיות? טורקיה וסטאנד אפ התמכרויות? טורקיה וסטאנד אפ איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית, טורקית. ציטוט מועדף/ מוטו: "מה אני מורה?!" נדב הנפלד. האם אתה חי את הרגע? יאפ יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן.. לשתות.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? הופעה טובה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? סקס סמים ורשף לוי אלוהים מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא להצליח. אתה יודע לשיר? קצת.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא.. אלב אני יודעת לעשות חיקוי של אדם שרון האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משתדלת לימודים... אבל גם חברים וסטאנד אפ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד - לא להצליח.. שונאת: גיל.. האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה.. יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן בצפר.. מה החולשה הכי גדולה שלך? דומיות??? מה החוזק הכי גדול שלך? אנרגיות על הבמה.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גיל!!! ומשפרת דיקציה... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? משהו שעשיתי: השקעתי יותר יותר מדי בסטאנד אפ וביצאות במקום בבצפר. שלא עשיתי: לא למדתי כמו שצריך לבגרות בספרות אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? גם עכשיו הם טובים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לשון.. לדבר נכון.. יש לך ביטחון עצמי? כן. האם אתה: מעשן? לא על סמים? על אלכוהול או סתם מסטולה נורמלי.. קורא עיתון? ידיעות/מעריב/פנאי פלוס/רייטינג מתפלל? לא... פעם הייתי קוראת תפילת הצלחה לפני הופעות.. הולך לבית כנסת? פעם אחרונה בבית כנסת לפני שנתיים וחצי בערך. מדבר עם זרים? כן... גם עובדים זרים... ישן עם בובות פרווה? לא... יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אמממ.. חחח עד שעושים חרם/רוצחים/מרביצים מכות רצח. נוהג? עוד מעט בעזרת השםםם אוהב לנסוע מהר? אני אסע כמו שצריך.. אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? ברור אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי היית מאוהב? דלוקה יותר מדי... היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? נקע עברת ניתוח? ברגל ברחת מהבית? לחצי שעה חח.. סתם לא ברחתי אבל סתם לא הודעתי שאני נוסעת רחוק שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? 20 פעמים ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? דיי דייי נשארת ער כל הלילה? כן... איזו מטורפת אני, אני לא רואה בעיניים לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן... נוש2X ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? ג'וקים חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? איכססס לאאא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? חחח כל יום הרגת חיה בטעות? לפעמים הורגים נמלים? הרגת חיה בכוונה? ג'וקים ונמלים ועוד דברים מעצבנים שמתהלכים לי מתחת לרגליים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? בשניהם וגם בעיתון היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? כן באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? רשף לוי? בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא.. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא שראיתי... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נגיד.. בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? רשף לוי הוא ממין זכר לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית העלמין.. יש לך חברים הומואים/ לסביות? אייל זמירררר מי החבר הכי טוב שלך? נעיימה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? נעיימה נו גם ליהי דפנה ויעל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? חיים אלמקיס- לעלות קצר וקולע ולא לקצר סתם נושאים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ליהי ודפנה ויעל... רק תעלו יחה וכל שורה שנגיד נמצא גם פאנץ' לעניין מי החבר שלך: כרגע אין... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נעיימה הכי מעט זמן? תכלס את ליהי/דפנה/יעל אני מכירה קצת זמן הכי ביישן? נעיימה הכי מצחיק? כל החבר'ה הסטאנפדיסטים שלי... הכי חמוד? יש המוןןןןןןןן כל האחים החמודים שלי הכי קרוב? האחים שלי: עידן, יוסי, יוני הכי מוזר? רן אפלברגגגג הכי חכם? יש.. לא יודעת.. כל פעם מישהו סטלן מוציא משהו חכם מהפה.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כל החבר'ה מטורקיה. הכי נחמד? כולם נחמדים על כולם אני מתה הכי outgoing? ליהי/דפנה/יעל הזמר הכי טוב? ירמי קפלן הכי רועש? נגיד שמנצור רועש

1Shir

New member
שם: שיר

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? את זה צריך לשאול את ההורים שלי כינוי: יש כל מיני זניחים האם תקראי לבת שלך על שמך? מה פתאום אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? שוב, לשאול את ההורים שלי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא יודעת.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן-שירי וכאלה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: בת סטרייט/גיי/ביי: none of the above.. רווק? כן אם לא, רוצה להיות? חח תאריך לידה: 10/6/82 גיל: אפשר להבין מהתאריך הגיל שאתה מתנהג: זו כבר שאלה אחרת גיל שהיית רוצה להיות: הגיל הזה בסדר גובה: 1.67 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן צבע שיער: שטני אוהב אותו? כן ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס(משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): כותבת ביד ימין חיות מחמד? היו לי בעבר מה העבודה שלך? סטודנטית! יש פירסינג? איכס לא קעקועים? לא אובססיות? סם החיים שלי התמכרויות? משתדלת שלא יהיו יותר מדי איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/מוטו: just do it (נייקי) האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא כאלה שאני לא אסגיר בכל מחיר אתה שונא את עצמך? לא עד כדי כך האם אתה אוהב את כתב היד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לצערי כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני אמיתית, אותנטית, יחודית אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? בין שפיות לשיגעון? מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא למצוא רצון לחיים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא נראה לי האם אתה מתבודד? קצת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להרגיש שכיף לי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני רוצה להאמין שכן האם אתה פועל בפזיזות? לא ממש האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? בעיקר דברים פיזיים האם אתה פסיבי או פעיל? פאסיבית בעיקר יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר החלטיות מה החוזק הכי גדול שלך? אמונה בעצמי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גוף יותר יפה אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? תלוי באיזה מצב ומאיזו פרספקטיבה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כל מיני פליטות פה קטנות בעיקר אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? פחות או יותר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להקשיב לעצמי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כתפיים, לא יודעת למה ומה הכי פחות אוהב? חזה, בטן אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? בערך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אלי מקביל האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? רק בסופ"ש מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא שונאת נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? בפעם היחידה בה עשיתי את זה עשיתי תאונה, אז הסקתי את המסקנה המתבקשת והפסקתי לנהוג אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? קצת יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מקווה שלא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא. דווקא נשמע מעניין.. חטפת מכות? לא. זה הפחד שלי, בעצם החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? ברור חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? אולי הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? קצת נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא משהו שזכור לי פגשת מישהו מפורסם? כנ"ל הרגת חיה בטעות? אולי נמלה הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נראה לי שלא גנבת משהו? כן היית ברדיו/טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? קלה.. קפצת בנג'י? לא. אפשר להוסיף עוד פחד היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? כן באסטרולוגיה? אולי בקסם? אולי באלוהים? לא במובן של יישות בפני עצמה בשטן? כנ"ל בסנטה קלאוס? כנ"ל ברוחות? אולי. גם זה קצת מפחיד במזל? לא במקריות באהבה ממבט ראשון? היא יכולה לקרות ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? שאלה מורכבת מדי לתשובה קצרה במכשפות? זו אותה תשובה כמו על קסם, לא? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא נראה לי בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא בטוחה יש לך חברים הומואים/לסביות? לא קרובים מי החבר הכי טוב שלך? אריה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות גלויה ולשחרר, לתת חופש מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אה, חשבתי שמשחקים גן חיות מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אביטל הכי מעט זמן? מאיה הלר הכי ביישן? ? הכי מצחיק? אריה ומיכל הכי חמוד? אריה וליאת הכי קרוב? אריה הכי מוזר? כנ"ל.. הכי חכם? כנ"ל.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ליאת, ויעל, מאיה גרניק הכי נחמד? כולם נחמדים הכי outgoing? שני (כבר לא כ"כ בקשר) הזמר הכי טוב? ליאת! הכי רועש? תלוי מתי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? נראה לי שכן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין? אף אחד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אריה על מי אתה סומך הכי הרבה? אריה מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד לגמרי עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? השיחה נעצרת לפני שזה מגיע לשלב הזה האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אריה, במצעד/מיכל האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? שני, בחיפה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מה פתאום האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? צריך לשאול את המין השני.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא היה כזה שצחקת עליו? אני לא צוחקת על אלא עם.. שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? הוא כבר שבור שאיכזב אותך? אמא שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? אמא שחשבת עליו? חשבתי על כל מיני אנשים בשאלון הזה.. שראית איתו סרט? נראה לי שאריה, "אלכס ואמה" שדיברת איתו בטלפון? אריה שדיברת איתו במסנג'ר? אין לי שראית? אמא שאיבדת? סבתא (וגם החתול אבל הוא לא בן אדם) מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשום חלק מה מטריד אותך עכשיו? שאין לי מספיק זמן לישון הלילה איזה ספר אתה קורא? כרגע שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? לוח שנה של אמא שלי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייף, מודאג, מוטרד, בעל תקווה, אופטימי האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? קצת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? דיברתי קודם האם אתה בודד כרגע? באופן כללי כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא תמונה שלך: נמצאת על הכרטיס האישי

pitput1

New member
....

שאלון כלליו S H I L G I ו 15:57 | 24/01/05 *מרשה לעצמה למרות שהיא לא קבועה בפורום* שם: **** האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כן כינוי: הרבה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ממ.. תשאלי את אמא ואבא אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אין האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט,נראה לי :) רווק? כן אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: גיל: 19 הגיל שאתה מתנהג: 19 גיל שהיית רוצה להיות: 22 גובה: 1.65 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן צבע שער: שטני אוהב אותו? לא ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי חיות מחמד? כלב חתיך מה העבודה שלך? סטודנטית.. יש פירסינג? היה קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? משתדלת,לא ממש הולך יש לך סודות? יכול להיות אתה שונא את עצמך? קצת האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? אולי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? הממ... לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? ?? מה הפחד הגדול ביותר שלך? בדידות אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? סטאר חח אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא ידוע האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הרבה האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע יש לך יומן/ ג'ורנל? כבר לא מה החולשה הכי גדולה שלך? הממ... מה החוזק הכי גדול שלך? הממ.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? קשה לבחור..חוסר בטחון אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ככה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לעשות חשבון מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הממ.. עיניים.. לא יודעת ומה הכי פחות אוהב? בטן אתה חושב שאתה נראה טוב? סבבה יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כשיוצא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לפעמים אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יש מצב היית מאוהב? לא היית על סמים? לא ממש שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן חח שחקת "strip poker"? כן חח חטפת מכות? יכול להיות החטפת מכות למישהו? כנ"ל התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא חושבת דיברת בטלפון כל הלילה? נראה לי ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא (אולי איזה עכביש.. סליחה) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושבת גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? קצת בניסים? לא באסטרולוגיה? קצת בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? קצת במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? קצת במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? יצא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שאלה טובה יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? **** מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? **** מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הממ.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך: ? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? **** הכי מעט זמן? **** הכי ביישן? **** הכי מצחיק? **** הכי חמוד? ***** הכי קרוב? **** הכי מוזר? **** הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? **** הכי נחמד? **** הכי outgoing? **** הזמר הכי טוב? **** הכי רועש? **** האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? **** עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? *** מי מקשיב לבעיות שלך? **** עם מי אתה רב הכי הרבה? **** האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? **** האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? **** האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? חלקם מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ?? שצחקת עליו? ***** ששבר את הלב שלך? ?? שאיכזב אותך? **** שגרם לך לבכות? **** ששימח אותך? *** שחשבת עליו? **** שראית איתו סרט? **** שדיברת איתו בטלפון? **** שדיברת איתו במסנג'ר? **** שראית? **** שאיבדת? **** מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק מה מטריד אותך עכשיו? אהבה,לימודים,החיים איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: הממממממממ האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? קצת האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן תמונה שלך.

all about eve

New member
../images/Emo26.gif עונה ../images/Emo36.gif

שם: עזבו האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: DAN_DAN האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אממ.. נראלי שאוהד אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? סהר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא. לפעמים קוראים לי טל מישום מה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? נראלי.. מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית רווק? אכן
אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 31.1.90 גיל: 15 עוד 4 ימים :) הגיל שאתה מתנהג: 13 גיל שהיית רוצה להיות: 3? גובה: 1.65 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא. אני רוצה עיניים ירוקות בהירות כמו של החתול של השכנים. צבע שער: חום אוהב אותו? אפשר לומר. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? ליזוש מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? לא
קעקועים? לא אובססיות? היפופוטמים התמכרויות? אממ.. שינה? איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית, קצת ערבית ומעט ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו: "רוח תפלה לא מזיזה יער, וגם לא את עליו המקופלים מבושה" האם אתה חי את הרגע? לא.. הו דה פאק כן? יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? רוב הזמן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? קצת יש לך הרגלים רעים? אולי.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על הגוף שלי ועל.. אממ הציורים שלי אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?"ההתאבדות" מה הפחד הגדול ביותר שלך? שליזי תמות אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אולי.. בשלהי כיתה ו' האם אתה מתבודד? לא ממש.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ליזי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא נראלי.. אולי האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? וואט? יש לך יומן/ ג'ורנל? בערך.. מה החולשה הכי גדולה שלך? חיות מה החוזק הכי גדול שלך? עמידה בכאב אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את האף והעיניים שלי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהעולם חרא? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אממ.. ציפורניים? ומה הכי פחות אוהב? אף אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אממ..אניגמה האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? בחגים מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה?כן יוצא לטיול בגשם?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא. מזהם את הסביבה אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לדפוק את הראש בקיר נחשב? יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? אני עדיין חושבת נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה? לא.. מה אני עשירה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אממ.. פאק לא זוכרת. נראלי ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? ייתכן.. היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? כן באסטרולוגיה? קצת בקסם? כן באלוהים? ממ.. לא סגורה בשטן? לא בסנטה קלאוס? חחח ברוחות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום כזה שיש בו הרבה נשמות יש לך חברים הומואים/ לסביות?..פאק... לא יודעת. ייתכן מי החבר הכי טוב שלך? ליזי.. וקלר מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תתאבדי"? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "אני הסיבה שבנות באות למסיבה".. אממ.. לא נראלי חבוב מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הילה.. 14 שנה הכי מעט זמן? קלר הכי ביישן? אנאערף הכי מצחיק? חחחחחחחחחחח...נירן.. פחחח בנו השקיעו ולהם סתם תקעו צינור טיפשי הכי חמוד? ליאל הכי קרוב? הדס הכי מוזר? אליה הכי חכם? רוני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? עופרי הכי נחמד? עופר הכי outgoing? מה? הזמר הכי טוב? הדססס הכי רועש? אליה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אולי אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רותם, עופר ו..גולן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? הדס על מי אתה סומך הכי הרבה? הדס מי מקשיב לבעיות שלך? אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? הילה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לאאאא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לאאא בבית של מי היית אחרון? קלר האם החברים שלך מכירים אותך? לא מי החבר שלך שגר הכי רחוק? עופר האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא לא לא לא! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? חלק מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? עומר שצחקת עליו? מישהו לא ידוע שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? רז שאיכזב אותך? סהר שגרם לך לבכות? שי ששימח אותך? סהר שחשבת עליו? דוד ההורס שראית איתו סרט? הדס שדיברת איתו בטלפון? הדס שדיברת איתו במסנג'ר? אין לי שראית? נירן שאיבדת? הילה מה אתה לובש כרגע? לא יודעת באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שיער מה מטריד אותך עכשיו? מחר איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, רעבה, עצובה, חרא לי, האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

על קו המים,עומד לו האידיוט הזה|:

שם: נופר האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי:מאסטרפיס ראסטה האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? טל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? . תאריך לידה: 22.6 גיל: די. הגיל שאתה מתנהג: לפעמים אני בוגרת ולפעמים לא,תלוי גיל שהיית רוצה להיות: 18,לעוף מפה כבר גובה: 1.70 צבע עיניים: דבש אוהב אותו? לא צבע שער: שחור אוהב אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? לא מה העבודה שלך? לפגוע באנשים יש פירסינג? לא,מחר יהיה בעזרת אשם קעקועים? לא אובססיות? כן התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? אין לי כח ציטוט מועדף/ מוטו: "תזכרו שיש אנשים יותר חלשים" האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? בזמן האחרון יותר מדיי אתה שונא את עצמך? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה,אבל הם עיוורים אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "רק לשמוע ולשתוק" מה הפחד הגדול ביותר שלך? הפחד אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? יותר מדיי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברות שלי,שהיו פעם אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? יס מה החולשה הכי גדולה שלך? חיבוק מה החוזק הכי גדול שלך? מה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אסור לשקר. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער ומה הכי פחות אוהב? כל השאר אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אפחד האם אתה: מעשן? כן על סמים? כן קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? כן שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? יותר מדיי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? נפשית כן,וגם פיזית חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? לא באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אין מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? הגעתי למסקנה שאפחד מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לסמוך על אנשים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? היי מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הדר הכי מעט זמן? מיכל הכי ביישן? מיטל הכי מצחיק? מיטל הכי חמוד? מיטל הכי קרוב? אין הכי מוזר? מיטל הכי חכם? אנה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? פאק,המון הכי נחמד? טל הכי outgoing? מיטל הזמר הכי טוב? טל הכי רועש? עפרה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ליאור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? פעם זה היה אנה וטל,עכשיו אפחד על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? הפוסטים בבלוג שנשבעתי לעצמי לא לפרסם לעולם עם מי אתה רב הכי הרבה? עם כולם האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כבר לא בבית של מי היית אחרון? מאיר האם החברים שלך מכירים אותך? לא מי החבר שלך שגר הכי רחוק? מריאן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא אומרת שצחקת עליו? ליאור שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? פגעו בי וכאלה,אבל מעולם לא התאהבתי כ"כ כדי שישברו לי את הלב שאיכזב אותך? לא אומרת שגרם לך לבכות? כל אחד גורם לי לבכות ששימח אותך? מיטל שחשבת עליו? מיטל,אלמוג,נעה,טל,קמילה שראית איתו סרט? אין שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת שדיברת איתו במסנג'ר? מיכל שראית? מאיר שאיבדת? דור מה אתה לובש כרגע? מכנס וחולצה? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת[?] מה מטריד אותך עכשיו? ליודעת איזה ספר אתה קורא? הלב- רם אורן מה יש על הפד לעכבר שלך? צהוב תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני לא מרגישה כלום בלה האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? מיכל האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן תמונה שלך. אין,באסה

ALFI G

New member
שלייי

שם: אלפי (עיטם) האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? הכינוי סתם השם זה שם של ציפור כינוי: אלפי האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? רוחמה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? יוסי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא הבנתי חחח אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: זכר סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? כן תאריך לידה: 21/3/1991 גיל: 14 כמעט... הגיל שאתה מתנהג: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 16 גובה: בסביבות מטר חמישים-שישים צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: שחור אוהב אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? ללמוד חחחח יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: "יש לי פה כוס? (מצביע על המצח) - אז למה אתה מזיין תשכל?" האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? להפעיל תאזעקה של המועדון משעמום נחשב? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה חכם אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אלפי מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות \: אתה יודע לשיר? ראפ... כל דבר אחר יכול להיות מסוכן מאוד!!! חחח האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא... האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? צחוקים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אממ.. "יש לי חולשה לרקדנים" חחח סתםם מה החוזק הכי גדול שלך? צחוקים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גובה ומשקל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ברור מלאאא.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לעשות צחוקים וכמה שיותר ובלי לפחד מהסתבכויות... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את האף יש שם אוצרות... ומה הכי פחות אוהב? לא יודע.... תלכלוך הכתום באוזן חחחח אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חייזר האם אתה: מעשן? כן על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? פעם במאה שנה כן מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא יודע... בניסים? כן באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? אמממ... לא בטוח... בשטן? כנ"ל בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בטוח... בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר חחחח יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? יוני מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אביב בן-דוד שלי... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לעשות צחוקים, כמה שיותר ולא לפחד מהסתבכויות... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לצחוק חחחח מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אביב הכי מעט זמן? אפיק הכי ביישן? עומר הכי מצחיק? יוני הכי חמוד? אמממ.. חיים הכי קרוב? אביב הכי מוזר? חיים הכי חכם? אני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אביב הכי נחמד? חיים הכי outgoing? יוסי הזמר הכי טוב? יוסי הכי רועש? יוני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר לא חברה כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אדווה דוידי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אביב על מי אתה סומך הכי הרבה? אביב מי מקשיב לבעיות שלך? אביב עם מי אתה רב הכי הרבה? ניר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אביב האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? יוסי האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? שניר (אילת) האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את כל מי שמאיים על העם היהודי שצחקת עליו? חיים שהלכת איתו לקניות? אביב ששבר את הלב שלך? ענבר שאיכזב אותך? יוני שגרם לך לבכות? ענבר ששימח אותך? אביב שחשבת עליו? אביב שראית איתו סרט? אביב שדיברת איתו בטלפון? אביב שדיברת איתו במסנג'ר? רובי שראית? חנן ויוני שאיבדת? מיטל מה אתה לובש כרגע? חולצה כחולה של קרוקר וג'ינס של FM באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגע מה מטריד אותך עכשיו? כלום... איזה ספר אתה קורא? מי קורא?? מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגיש עכשיו סבבה מאוד האם אתה משועמם כרגע? קצת... האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן תמונה שלך. מצורף.. חחח

EROTOMANIA

New member
אחרי זה אני באמת אכין שיעורים..

שם: קריסטין האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: קים האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? כריסטיאן או משו מגעיל כזה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אף אחד. אני אוהבת את השם שלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אין סיכוי מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית רווק? אכן. תאריך לידה: 6.8.1987 גיל: 17 וחצי. הגיל שאתה מתנהג: 14 אולי
גיל שהיית רוצה להיות: 21 לנצח. גובה: 1.50 ומשו.. גמדה. כן. צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? לא צבע שער: שחור אוהב אותו? כהה
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס: ימנית. חיות מחמד? - מה העבודה שלך? - יש פירסינג? טבור, לובים קעקועים? - אובססיות? טל התמכרויות? טל איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: NO PAIN NO GAIN האם אתה חי את הרגע? אממ. בטח יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה וכאלה
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים של קים. מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות אתה יודע לשיר? במקלחת אולי האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אושר אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח למה לא האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? העצלנות שלי האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית יש לך יומן/ ג'ורנל? יש לי בלוג
מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לי דימוי עצמי רעוע מה החוזק הכי גדול שלך? הממ.. אני חכמה? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מאוד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש הרבה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שפתיים ומה הכי פחות אוהב? רגליים אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? איפשהו.. תנו לי רגע למצוא אותו לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מולאן, לילו, תבחרו דמות סינית כלשהי האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? בטח אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? כן שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? נראה לי שכן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כמעט הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? כן באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? בטח
ברוחות? לאלאלאלא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודעת בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? נטליה וטל מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? טל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? טל נותן לי הרבה עצות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הממ אין לי כרגע מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יעל הכי מעט זמן? נטליה הכי ביישן? אין הכי מצחיק? נטליה הכי חמוד? טל הכי קרוב? טל הכי מוזר? מנואל o_O הכי חכם? טל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? טל הכי נחמד? טל הכי outgoing? יעל הזמר הכי טוב? אנאערף הכי רועש? יעל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? בטח אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? טל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טל על מי אתה סומך הכי הרבה? טל מי מקשיב לבעיות שלך? טל עם מי אתה רב הכי הרבה? אין האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בטח האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? נטליה האם החברים שלך מכירים אותך? לא ממש מי החבר שלך שגר הכי רחוק? יעל ורוני האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אנטוני שצחקת עליו? נטליה שהלכת איתו לקניות? נטליה ששבר את הלב שלך? אנטוני שאיכזב אותך? אנטוני שגרם לך לבכות? טל ששימח אותך? טל שחשבת עליו? טל שראית איתו סרט? נטליה שדיברת איתו בטלפון? הממ.. טל שראית? נטליה שאיבדת? אשלי מה אתה לובש כרגע? פיג'מה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ירך מה מטריד אותך עכשיו? העבודה שאני צריכה לעשות איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? לוגו של וריזון תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משועממת, כואבת לי הבטן. בלה. האם אתה משועמם כרגע? כן! האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

למעלה