שאלון כללי

S H I L G I

New member
שאלון כללי../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif

*מרשה לעצמה למרות שהיא לא קבועה בפורום* שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כינוי: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/ גיי/ ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: הגיל שאתה מתנהג: גיל שהיית רוצה להיות: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? בניסים? באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/ לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי ביישן? הכי מצחיק? הכי חמוד? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי outgoing? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? מי החבר שלך שגר הכי רחוק? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שחשבת עליו? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שדיברת איתו במסנג'ר? שראית? שאיבדת? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה מטריד אותך עכשיו? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה משועמם כרגע? האם אתה עייף כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה בודד כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? תמונה שלך.

S H I L G I

New member
../images/Emo9.gifMine../images/Emo113.gif

שם: נטע [רק לצורך השאלה השלישית..] האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? נופ כינוי: נייטע,שילגי,מרי(ה) האם תקראי לבת שלך על שמך? חס וחסה אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? שמעון. מאיפה לי?! אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אממ לא יודעת..אין לי כוח לחשוב על זה האמת. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? NEVER מין: *בודקת* נקבה. סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות?-- תאריך לידה: 25/12/89 גיל: 15 הגיל שאתה מתנהג: 5 גיל שהיית רוצה להיות: עובר. גובה: 166 צבע עיניים: חום אוהב אותו? חיה איתו בשלום. צבע שער: בורדו. בערך. אוהב אותו? כן. למרות שהייתי מעדיפה שיהיה טיפה יותר חזק. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? חתולה-נולי מה העבודה שלך? להשתעמם יש פירסינג? הליקס קעקועים? עוד כמה שנים אובססיות? סוסים התמכרויות? שוקולד, אינטרנט. איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וג'יבריש. ציטוט מועדף/ מוטו: קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים. האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? יותר מדי אתה שונא את עצמך? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? טעות אנוש מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד אתה יודע לשיר? לזייף, ליתר דיוק. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? נראה לי בכיתה ו'. האם אתה מתבודד? כן..בעצם תלוי מתי אבל מבפנים, כן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לאדעת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אממ כן..לאדעת להגדיר את זה פשוט..לא אוהבת את עצמי. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית. אבל תלוי מתי. יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני פגיעה. מה החוזק הכי גדול שלך? להסתיר את זה, רוב הזמן. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יותר מדי דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? כמו הציטוט שכתבתי.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אממ..לאדעת ומה הכי פחות אוהב? הכל? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא..חח לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? עוד לא נוצרה אחת שמתאימה לי. האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? רק כשרע הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? תלוי מתי ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? רק אם אני ממהרת אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? ציפורן חודרנית נחשב? ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לאדעת היה לך חלום שהתגשם? אם הכוונה לדה-ז'ה-וו, אז כן. עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן..חח ערוץ מקומי צילם אותי בטעות היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? [עוד] לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לאדעת בניסים? תלוי מתי שואלים. באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? לא ממש בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? בערך..נוטה לכן. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? יארדן ספיר ושלומי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ג'וניז מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת..חח מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לא יודעת הכי מעט זמן? גם לא יודעת..אין לי כוח להזכר הכי ביישן? מיכל הכי מצחיק? ספיר הכי חמוד? הרבה הכי קרוב? יארדן ג'וניז ספיר ושלומי הכי מוזר? יש המוון מוזרים הכי חכם? ג'וניז שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מעדיפה להדחיק. הכי נחמד? כולם? חח הכי outgoing? דניאל הזמר הכי טוב? לאדעת הכי רועש? ספיר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כנ"ל על מי אתה סומך הכי הרבה? ג'וניז יארדן ספיר ושלומקי מי מקשיב לבעיות שלך? ג'וניז יארדן ספיר ושלומקי עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? בערך בבית של מי היית אחרון? לא זוכרת האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם מי החבר שלך שגר הכי רחוק? אממ..יש לי חברות שגרות באילת..יש בנות שאני מדברת איתן באינטרנט והם מארה"ב ומליטא..נחשב? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? רק כשהיא גורמת כאב. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא ממש מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הוו..אממ..טוביה? שצחקת עליו? מיה שהלכת איתו לקניות? אממ..לא זוכרת מתי הלכתי לקניות בפעם האחרונה..חח שונאת שופינג ששבר את הלב שלך? לא אומרת שאיכזב אותך? לאדעת שגרם לך לבכות? לא אומרת ששימח אותך? ספיר שחשבת עליו? לא אומרת שראית איתו סרט? פאק לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת שדיברת איתו במסנג'ר? אליסה ועמרי שראית? ספיר ומיה שאיבדת? לא אומרת
פאק הכל אותו דבר! מה אתה לובש כרגע? טריינינג חולצת בצפר ומתחתיה סתם חולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כף רגל מה מטריד אותך עכשיו? שאני צריכה כבר לסיים עם המחשב איזה ספר אתה קורא? חוות החיות מה יש על הפד לעכבר שלך? תמונה שלי רוכבת בכיתה ז'..חחח שקישקשתי עליה.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא חרא חרא חרא חרא. האם אתה משועמם כרגע? מאד האם אתה עייף כרגע? מאד מאד מאד האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן תמונה

מסטולית

New member
../images/Emo26.gif עונה ../images/Emo36.gif

שם: גילי ריד האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לע כינוי: גיל האם תקראי לבת שלך על שמך? גילי ג'וניור? ממש לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? גילי בטח... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? נוגה או ליעד או שיר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא מין: נ' סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית לחלוטין רווק? מסתבר.. אם לא, רוצה להיות? לא
תאריך לידה: 29.10 גיל: 17 וחצי הגיל שאתה מתנהג: 15? גיל שהיית רוצה להיות: 14 גובה: גבוהה, ענקית! צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא מתלוננת צבע שער: חום בהיר אוהב אותו? לא מתלוננת ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אחותי הקטנה מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כן התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? עברית ציטוט מועדף/ מוטו: 'זו לא חובה לחיות - זאת זכות להיות חיים' האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לרוב האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? כפרה? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? 'גילי והמסוממים'
מה הפחד הגדול ביותר שלך? בדידות אתה יודע לשיר? יש מישהו שלא? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אושר אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן למה לא האם אתה פועל בפזיזות? כן, מאוד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן [מה הקשר בין 2 השאלות האלה?] האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע יש לך יומן/ ג'ורנל? בערך מה החולשה הכי גדולה שלך? כשצועקים עליי מה החוזק הכי גדול שלך? להגן על אחרים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הרוב אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יותר מידי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בסדר.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? חיה ותן לחיות מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את האף ומה הכי פחות אוהב? את כל השאר אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? גילי ריד האם אתה: מעשן? לפעמים על סמים? לפעמים קורא עיתון? כן מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? א מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? רק אם לא קים נוהגת אוהב את הקול שלך? אין לי בעיה איתו האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? נראה לי שכן.. היית מאוהב? כן היית על סמים? שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן כשהייתי קטנה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? כן, אפילו ניצחתי! חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן... אוי אני מוצפת זכרונות עכשיו ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? בערך... חצי חלום התגשם עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? מממ פעם אמרו ת'שם שלי ברדיו.. נחשב? היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן זה מלחיץ האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? לא ממש באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא ממש באלוהים? לפעמים בשטן? לא בסנטה קלאוס? ברור! מי לא? ברוחות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? נראה לי שלא במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? מרוב התרגשות אני תמיד שוכחת :(( באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא הולכים, סתםנ שארים תלוים יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? נוג נראה לי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מיכל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תשתקי קצת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מזתומרת פנימית? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אוהד הכי מעט זמן? מרינה הכי ביישן? מיכל שלי הכי מצחיק? מיכל הכי חמוד? נוגי הכי קרוב? עמית הכי מוזר? דנה ללא ספק... חחחחח הכי חכם? שטול? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יעליקה, עמית הכי נחמד? יעל הכי outgoing? אי אפשר בעברית? הזמר הכי טוב? אוהד הכי רועש? דנה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רגש עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מיכל על מי אתה סומך הכי הרבה? מיכל מי מקשיב לבעיות שלך? יעליקה עם מי אתה רב הכי הרבה? רגש האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אני אף פעם לא מרגישה שמבינים אותי האם אתה סומך על אחרים בקלות? לצערי בבית של מי היית אחרון? של נוגי האם החברים שלך מכירים אותך? לא מי החבר שלך שגר הכי רחוק? מיכל, בשדרות האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה כפת לי, תעשו מה שטוב לכם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מישהו, לא משנה מי שצחקת עליו? המזכירה בביצפר שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? לא עניינכם שאיכזב אותך? יעליקה שגרם לך לבכות? אבא ששימח אותך? נוגה כפרעליה הכינה לי פסטה היום שחשבת עליו? רן שראית איתו סרט? מממממ... נראה לי עם בן שדיברת איתו בטלפון? אבא שדיברת איתו במסנג'ר? קים שראית? אחותי שאיבדת? אתם בכוח רוצים לגרום לי לבכות? מה אתה לובש כרגע? טרנינג ופליז של פוקס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביד? מה מטריד אותך עכשיו? המבחן מחר איזה ספר אתה קורא? 'המאהב' יש בגרות בספרות עוד כמה ימים מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לנו כזה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא חרא חרא חרא חרא האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? תמיד. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן תמונה שלך. אולי... בעתיד

English Muffin

New member
עונהה !!../images/Emo3.gif

שם:נגה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?על שם נגה מי הסידרה קופיקו חח
כינוי:בייבי,נוג האם תקראי לבת שלך על שמך?לא למה שאני יעשה כזה דבר
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?שחר,נדב או יואב אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?גיל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?רק באנגלית אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין:נקבה סטרייט/ גיי/ ביי:סטרייט רווק?כן אם לא, רוצה להיות?לא תאריך לידה:23.7.87 גיל:17 וחצי הגיל שאתה מתנהג:אנערף גיל שהיית רוצה להיות:18 גובה:1.61 צבע עיניים:חומות בהירות אוהב אותו?כן צבע שער:חום כהה אוהב אותו?כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?2 חתולים מה העבודה שלך?כרגע מובטלת
יש פירסינג?לא קעקועים?יהיה בקרוב אובססיות?ליכסוס ציפורניים התמכרויות?ליפ גלוס של דאן איזה שפות אתה דובר?אנגלית עיברית וקצת צרפתית ציטוט מועדף/ מוטו:shit happens האם אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים?ליכסוס ציפורניים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני אנגליה חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?החיים של נגה מה הפחד הגדול ביותר שלך?להיתחשמל אתה יודע לשיר?בערך קיבלתי זימונים ללהקה צבאית פחח
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?ליפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?להינות מהם ולעשות כמה שיותר אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?למה לא ? האם אתה פועל בפזיזות?כן אבל ליפעמים אני חושבת יותר מידי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?מגיע למצבים מטומטמים האם אתה פסיבי או פעיל?תקופות יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?אני מפלרטטת עם אנשים בלי לשים לב חח מה החוזק הכי גדול שלך?אני יודעת להבחין ברגשות של אנשים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?ציפורניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?סבבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?למצוא מטרות ולעשות אותם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?תבטן שלי ומה הכי פחות אוהב?ציצים אתה חושב שאתה נראה טוב?סבבה יש לך ביטחון עצמי?תקופות לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?מאי הקטנה מהמוינים (באישיות) האם אתה: מעשן?כן על סמים?לא קורא עיתון?רק ביום שישי מתפלל?רק כשאני מדליקה נרות וכשקשה לי מאוד הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם?נישמע כיף מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?עוד לא אוהב לנסוע מהר?כן אוהב את הקול שלך?לא כשאני מצוננת
האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן היית מאוהב?כן היית על סמים?
שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?לאא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? לא אבל מאוד רוצה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?כן בניסים?כן באסטרולוגיה?כן בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? כן במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?מנסה אבל אף לא מספיקה חח באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?אנערף אבל הולכים לאנשיהוא יש לך חברים הומואים/ לסביות? היו לי מי החבר הכי טוב שלך?יש לי הרבה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?גיל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא לחשוב יותר מידי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?יש הרבה מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?טלי הכי מעט זמן?שיר הכי ביישן?אין הכי מצחיק?כולם מצחיקים בצורה שלהם הכי חמוד?כולם חמודים הכי קרוב?כולם הכי מוזר?אורן הכי חכם?כל אחד והחוכמה הייחודית שלו שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אף אחד הכי נחמד?כולם נחמדים הכי outgoing?שירו וטל הזמר הכי טוב?אולגה הכי רועש?יעל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?גילעד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?דאן וגיל על מי אתה סומך הכי הרבה?גיל מי מקשיב לבעיות שלך?כולם עם מי אתה רב הכי הרבה?כל אחד בתורו האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?וואלה לא זוכרת האם החברים שלך מכירים אותך?כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק?חברים שלי באנגליה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?ליפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אח שלי שצחקת עליו?דאן שהלכת איתו לקניות?גיל ששבר את הלב שלך?אבא שאיכזב אותך?אח שלי שגרם לך לבכות?אבא ששימח אותך?גיל שחשבת עליו?אורן שראית איתו סרט?דאן שדיברת איתו בטלפון?יעל שדיברת איתו במסנג'ר?אחות שלי שראית?דאן שאיבדת?אלי מה אתה לובש כרגע?סתם פיג'מה כזאתי באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?באצבעות מה מטריד אותך עכשיו?שאני עייפה ויש לי מבחן איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך?עיגולים בכל מיני צבעים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עייף,עצוב,נכה,משועמם,לא יכולה לזוז האם אתה משועמם כרגע?כן האם אתה עייף כרגע?כן איך ידעת האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה בודד כרגע?כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן תמונה שלך.בהזדמנות

Blue Eyessss

New member
גמני לענות../images/Emo47.gif

כי אני חולה וכי אני מעתיקה ממך...חחח שם:נטע האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?לא נראה לי כינוי:נטנט,נט,נד,צ'וצ'ה,נטו'ש,ג'וניז,נדושקה,נדונות..וכ'ו האם תקראי לבת שלך על שמך?נופ אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?בטח נדב אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?מאי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?נופ מין: סטרייט/ גיי/ ביי:לא מגדירה אהבה=) רווק?כה אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:8.10.88 גיל:16 הגיל שאתה מתנהג:19 גיל שהיית רוצה להיות:טוב לי בגיל שלי גובה: מטר שישים וארבע צבע עיניים:שחול ירוק צהוב אפור חום מעורב כזה
אוהב אותו?מאוד!!!חלק האהוב עליי צבע שער:שטני עם גוונים טיבעיים אוהב אותו? כהההה ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?קורונה=)סוסה חתיכה מה העבודה שלך?בצפר יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות? כן...אבל כרגי זה ברגיעה התמכרויות?לא נראה לי איזה שפות אתה דובר?אנגלית עיברית ומבינה קצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו:It's not who you love-It's how האם אתה חי את הרגע?לפעמים...בד"כ לא יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא..כתב של מפגרים=P יש לך הרגלים רעים?כה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?יודעת להקישב ולתת עצות..עיניים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?סרט ללא שם מה הפחד הגדול ביותר שלך?עוד לא חשבתי על זה...כאילו זה משתנה כל הזמן אתה יודע לשיר?לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?אף פעם האם אתה מתבודד?כה...יש לי את התקופות האלה לצערי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה ושיהיה טוב לאנשים הסובבים אותי...וסוסים כמובן... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?לאדעת...בנתיים אני עצמי האם אתה פועל בפזיזות?תלוי במצב רוח שלי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כה...יש לי הרס עצמי קצת ואני לאדעת מתי להפסיק לתת מעצמי לפעמים.. האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה בד"כ יש לך יומן/ ג'ורנל?כה מה החולשה הכי גדולה שלך?רגישות יותר מה החוזק הכי גדול שלך?רגישות יתר אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?רגישות יתר אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?תלוי מאוד במצב...בד"כ כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?לא מתחרטת...רק מתכננת לעתיד אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לדעת לתת ולקבל את השונה...ולחפש תמיד צד חיובי בכל דבר כי תמיד יש... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?עיניים... ומה הכי פחות אוהב? את השומן אתה חושב שאתה נראה טוב? סביר להניח שאם הייתי רזה יותר אז כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין כזאת!! האם אתה: מעשן?נוור!!פוי על סמים?םוי לגמרי...ממש לא קורא עיתון?ראש 1 מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?בד"כ לא ישן עם בובות פרווה?כן יוצא לטיול בגשם?כן..חובה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא לשנוא נוהג?בלי רשיון בטיולים עם אבא אוהב לנסוע מהר?כה אוהב את הקול שלך?לא ממש האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?לא נראה לי ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?כה החטפת מכות למישהו?כה התחילו איתך?כה היית על במה?כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות?כה נשארת ער כל הלילה?כה לא אכלת יום שלם?כה דיברת בטלפון כל הלילה?כה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כה ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כה נישקת מישהו מאותו מין?לא צרפתית בגדו בך?לא ברור... היה לך חלום שהתגשם?כה עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?כה הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כה היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כה האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?לא בניסים?כה באסטרולוגיה?בערך בקסם?לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא במזל?כה באהבה ממבט ראשון?כה ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כה במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לאדמה יש לך חברים הומואים/ לסביות?כה מי החבר הכי טוב שלך?אין מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?פףףף לאדעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לחייך... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אין מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?נראה לי שתאורתית את שילגי אני מכירה הכי הרבה שנים מפה...ואנחנו עדיין בקשר הכי מעט זמן?שנס הכי ביישן? שילגי הכי מצחיק?שנוצקי והילה הכי חמוד?כולם=) הכי קרוב?אין אחד ... הכי מוזר?לאדעת..כל אחד והמוזרויות שלו הכי חכם?חן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?פףף יותר מידי כאלה הכי נחמד?כולם כולם הכי outgoing?לא מבינה ת'שאלה הזמר הכי טוב?חברים שלי לא יודעים לשיר הכי רועש?כולם ביחד זה הכיה רבה רעש האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כה עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?פף עם הרבה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?היה ניצן...אבל כבר לא על מי אתה סומך הכי הרבה?על אף אחד אני לא סומכת כבר ... יקח לי זמן להחזיר לעצמי אתה קטע של לסמוך על אנשים... מי מקשיב לבעיות שלך?כמעט כולם מוכנים לשמוע..לא לכולם אני משמיעה עם מי אתה רב הכי הרבה?נראה לי רעות...חחח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?עכשיו כבר פחות... בבית של מי היית אחרון?שלי כי אני חולה כבר הרבה זמן האם החברים שלך מכירים אותך?כן...אני דואגת להבליט את האופי שלי מי החבר שלך שגר הכי רחוק?נראה לי שניציות האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?תלוי מתי... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כה.... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?מניחה שלא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?M.D שצחקת עליו?רוי שהלכת איתו לקניות?אמא ששבר את הלב שלך?פףףף שאיכזב אותך?פףף=\ שגרם לך לבכות?=( ששימח אותך?רעותי=) שחשבת עליו?שילגי שראית איתו סרט?אחותי:| שדיברת איתו בטלפון?רעותי שדיברת איתו במסנג'ר?הילה שראית?בשבת ראיתי המון אנשים שאיבדת?איבדתי אבל החזרתי אליי מה אתה לובש כרגע?סווטשרט של פוקס ומכנסיי כדורסל*כה בלי חזיה,בעיות!?* באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?מעל ברך שמאל מה מטריד אותך עכשיו?זה שאני חולה איזה ספר אתה קורא?Real Riding מה יש על הפד לעכבר שלך?דגים וקשקושים שקישקשו עליו תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני מרגישה כמו חתיכת סארס האם אתה משועמם כרגע?כן האם אתה עייף כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה בודד כרגע?כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן תמונה שלך

../images/Emo86.gifאני..

שם:שרון האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?לא כינוי:שרוני האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?*רגע, שואלת את אמא
*ליאור
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?אממ לימור, ניצן
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?ממש לא מין:נקבה סטרייט/ גיי/ ביי:סטרייט רווק?לא אם לא, רוצה להיות?לא כרגע תאריך לידה:14.2.90 גיל:14.5 הגיל שאתה מתנהג:14ץ5
גיל שהיית רוצה להיות:18 גובה:1.56 צבע עיניים:חום אוהב אותו?בערך צבע שער:שטני אוהב אותו?כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימינית חיות מחמד?כלה מה העבודה שלך?איןןןןן יש פירסינג?כן בטבור קעקועים?אין אובססיות?לאוכל
התמכרויות?למחשב איזה שפות אתה דובר?עברית, אנגלית ולומדת ערבית:) ציטוט מועדף/ מוטו:אין אחד מועדף האם אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני יפה ומהמורות האלה:" שרון, למה את עושה צחוק
אני יודעת ושתינו יודעות שאת חכמה, אל תעשי צחוק באמצע השיעור ובכלל זה יפגע לך בציון
" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?אנערף
מה הפחד הגדול ביותר שלך?ג'וקים אתה יודע לשיר?עם זיופים האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לא יודעת..חברים ומשפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?יכול להיות..כל אחד ומי שהוא
תלוי מי הייתי האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים..לא תמיד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן האם אתה פסיבי או פעיל?פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל?לעעעע מה החולשה הכי גדולה שלך?לשוקולד
מה החוזק הכי גדול שלך?לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את העיינים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?החיים לא הוגנים תמיד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?אני לא יודעת..באמת אין לי כוח לחשוב
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?לא יודעת..שיער ומה הכי פחות אוהב?עינים אתה חושב שאתה נראה טוב?כן יש לך ביטחון עצמי?כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא יודעת לאיזה מופרעים האם אתה: מעשן?לא על סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?כן ברור הולכת לי לפעמים בחגיםםםםם
מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה?כן יוצא לטיול בגשם?לפעמין מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?לא נוהגת, אבל אוהבת שנוסעים מהר אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חושבת חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בפה
בגדו בך?אני חושבת
היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?לא הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?פילחתי
היית ברדיו/ טלוויזיה?ברדיו היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן
האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?לא בניסים?לפעמים באסטרולוגיה?לא בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת?ן אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לאן שלכל אחד מגיע יש לך חברים הומואים/ לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?דניאל ועדן
כפרה עליהןןן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?שתיהן
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא זוכרת עכשיו מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?ל'דעת מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?דניאל הכי מעט זמן?הילה הכי ביישן?שרון הכי מצחיק?רעות הכי חמוד?אלירן הכי קרוב?דרור: הכי מוזר?אלי הכי חכם?יוסי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?דרור הכי נחמד?כולםםםםםלא יודעת מי הכי הכי outgoing?ניר הזמר הכי טוב?שון פול הכי רועש?לדעת האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?אל אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?שרון,אלירן,דרור,רעות,דניאל עדן ועודדדד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?דרור על מי אתה סומך הכי הרבה?דניאל ועדן מי מקשיב לבעיות שלך?כל מי שאני רוצה:) עם מי אתה רב הכי הרבה?רעות
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לאאאאאאא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?דרור האם החברים שלך מכירים אותך?מכירים טובמאוד מי החבר שלך שגר הכי רחוק?מיקי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?מורהלשי שצחקת עליו?ילדה אחת.. שהלכת איתו לקניות?אבאא ששבר את הלב שלך?לאזוכרת ולא רוצה שאיכזב אותך?ילד אחד בשםםםםם..אורי שגרם לך לבכות?לא זוכרת ששימח אותך?דניאל שחשבת עליו?אמא היפה שלייייי שראית איתו סרט?דרור שדיברת איתו בטלפון?שרון שדיברת איתו במסנג'ר?אנלייי שראית?דרור שאיבדת?לא רוצה להיזכררררר דייייי
מה אתה לובש כרגע?בגדים
טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בשיער חח מה מטריד אותך עכשיו?כלום איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך?זה ג'ל תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני מרגישה טיפה עייפה וזהו
האם אתה משועמם כרגע?לא האם אתה עייף כרגע?קצת האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה בודד כרגע?כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן תמונה שלך.אין לי כרגע
היה לי בקומונה...אבל נמחק מקווה לשיםםםםםם קרוב קלולולללוווו מזל טוף

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שם: אלונה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: אלונית האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ממ ניר\יריב\אליעד :] אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? שני האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה הכוונה? :\ אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? לא יודעת :> תאריך לידה: 3.3 גיל: עוד מעט 17 הגיל שאתה מתנהג: ממ 15?
גיל שהיית רוצה להיות: 18 גובה: 1.60 צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? מחבבת :] צבע שער: חום כהה אוהב אותו? גם
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבים מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? היה
קעקועים? אין אובססיות? אין התמכרויות? ממ שוקולד
איזה שפות אתה דובר? עברית\אנגלית\ספרדית קצת :] ציטוט מועדף/ מוטו: חייך, מחר יהיה יותר גרוע
האם אתה חי את הרגע? ממ לא ממש יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא ממש
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממ בד"כ יש לך הרגלים רעים? נראה לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ממ אין משו ספציפי אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? ממ "החיים המשעממים של אלונה"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? בדידות\זיקנה\למות לבד
אתה יודע לשיר? לא :\ האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממ לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ממ משפחה\חברים.. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? יכול להיות :> האם אתה פועל בפזיזות? ממ לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן/ג'ורנל? כן, פעם ב.. אני כותבת :> מה החולשה הכי גדולה שלך? שמישהו פוגע בי מה החוזק הכי גדול שלך? ממ לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? בטחון עצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? ממ לא נראה לי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ממ לא יודעת מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים, רגליים ומה הכי פחות אוהב? ממ עור פנים אתה חושב שאתה נראה טוב? ממ אולי P: יש לך ביטחון עצמי? לא :\ לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? פעם ב.. מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים P: ישן עם בובות פרווה? יש על המיטה P: יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן ח נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? ממ לפעמים אוהב את הקול שלך? אממ פסדר האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא יודעת היית מאוהב? לא יודעת היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן :\ החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן :X נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? ממ בערך :> דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? בערך :] ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? ממ אולי נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא יודעת.. היה לך חלום שהתגשם? ממ לא נראה לי עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? ממ יכול להיות גנבת משהו? כן היית ברדיו/טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? אולי :| קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ממ לא זוכרת האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? ממ לא ממש בניסים? לא באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? ממ בערך :] בסנטה קלאוס? לא ברוחות? ממ בערך :X במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בקושי ראיתי פעם אחת :\ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? ממ בערך.. בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמים P: יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא\חברות מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ממ לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ממ.. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שני הכי מעט זמן? ממ גלית הכי ביישן? שני הכי מצחיק? יסמין הכי חמוד? סמדר\שני הכי קרוב? סמדר\שני הכי מוזר? ממ אין הכי חכם? אושרית שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אושרית הכי נחמד? שני הכי outgoing? ממ.. הזמר הכי טוב? שי גבסו,הראל סקעת, עברי לידר הכי רועש? הרוקיסטים :< האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברות על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא P: מי מקשיב לבעיות שלך? אמא\חברות עם מי אתה רב הכי הרבה? חברות האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממ בד"כ בבית של מי היית אחרון? חברה האם החברים שלך מכירים אותך? נראה לי :] מי החבר שלך שגר הכי רחוק? אממ כמעט כולן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ממ לא יודעת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אולי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זוכרת שצחקת עליו? מ לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? חברה ששבר את הלב שלך? קיפי :\ שאיכזב אותך? חברה שגרם לך לבכות? חברה ששימח אותך? ממ אמא שחשבת עליו? ממ כל אלה :> שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? סמדר שדיברת איתו במסנג'ר? דודי שראית? אמא שאיבדת? ממ ל יודעת מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק :] מה מטריד אותך עכשיו? שאני מפספסת ת'סידרה שלי עכשיו :] איזה ספר אתה קורא? "לאהוב עד מוות" פעם שלישית! מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: נחמד :] האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא ממש האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן תמונה שלך. לא רוצה P:

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שם: נועית
האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא
כינוי: נועלה, נועוש, מותק, חומד, בובי, קוקי
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דניאל
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אפחד
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא
הוא ממש טוב לפרסום
סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית
רווק? כע
אם לא, רוצה להיות? אני כע
תאריך לידה: 14.1.1990
הגיל שאתה מתנהג: כל הגילאים בערך מ13 עד 20
גיל שהיית רוצה להיות: 18
גובה: 1.63 בערך
צבע עיניים: כחול-ירוק
אוהב אותו? כע
צבע שער: חום
אוהב אותו? מעדיפה בלונד
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאליתP:
חיות מחמד? אין
מה העבודה שלך? אין לי
יש פירסינג? לא
קעקועים? יהיו בקרוב
אובססיות? מזה אובססיות:<
התמכרויות? קצת סיגריות, אבל זה סתם כי זה מדכא תאבון
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית
ציטוט מועדף/ מוטו: I'm Gonna Live Today Like It's My Last Day
האם אתה חי את הרגע? אני משתדלת
יש לך סודות? כן
אתה שונא את עצמך? לא
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן
יש לך הרגלים רעים? כן, לא הרבה
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "חייה של Malibu Barbie"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות של אנשים קרובים לי:<
אתה יודע לשיר? כן
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן
האם אתה מתבודד? לא
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? האנשים שאני אוהבת
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי איזה סוג מישהו הייתי
אבל בעיקרון נראה לי שכן
האם אתה פועל בפזיזות? כן
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הרגליים שלי
האם אתה פסיבי או פעיל? במיטה
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא
מה החולשה הכי גדולה שלך? מקדונלדס
מה החוזק הכי גדול שלך? למצוא נקודות תורפה של אנשים
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרגליים שלי והקריזיונריות שלי
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אהמ.. לא יודעת
אני לא מתחרטת על שום דבר.. החיים הלכו כמו שהם כי ככה זה היה אמור לקרות
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? קצת
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להיות פראיירית ולא לסמוך על אנשים כל כך מהר
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הפנים שלי (העיניים, שפתיים, אף, והשער
), הציצים שלי והבטן שלי
ומה הכי פחות אוהב? הרגליים שלי
אתה חושב שאתה נראה טוב? כן
יש לך ביטחון עצמי? כן
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? קצת דומה לדמות מאנגה כזו

../images/Emo163.gif

שם: דרי האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? על שמי
כינוי: דרי האם תקראי לבת שלך על שמך? חלילה אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? תשאלו את הבוסים.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? חלילה להחליף האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? דרי בעצמו זה שיבוש אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חלילה מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית בהחלט רווק? רווקה אם לא, רוצה להיות? מי רוצה להיות? תאריך לידה: 13.8 גיל: 17+ הגיל שאתה מתנהג: לפעמים יותר לפעמים פחות.. גיל שהיית רוצה להיות: בגיל הזה גובה: 1.68 צבע עיניים: חום אוהב אותו? למה לא צבע שער: שחור אוהב אותו? למה לא ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס: ימנית חיות מחמד? היה חתול
מה העבודה שלך? זיינית שכל יש פירסינג? עדיין לא קעקועים? עדיין לא אובססיות? ברור! אבל הן איתי
התמכרויות? לא למשהו מיוחד איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית,לדינו
ציטוט מועדף/ מוטו:"אומרים שבסוף יהיה טוב, ואם לא טוב כנראה שלא הגיע הסוף.." האם אתה חי את הרגע? אפשר להגיד יש לך סודות? בין היתר אתה שונא את עצמך? חלילה האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא סבבה יש לך הרגלים רעים? כה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "אתם הולכים למות משעמום" מה הפחד הגדול ביותר שלך? הפחד עצמו אתה יודע לשיר? קצת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אני בספק האם אתה מתבודד? לא ממש מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה שלי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני מאמינה שכן האם אתה פועל בפזיזות? לא תמיד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? בטח.. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לע מה החולשה הכי גדולה שלך? אם אני אספר לכם אני אצטרך להרוג אתכם
מה החוזק הכי גדול שלך? אנושיות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי רוצה לסלוח יותר.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מתלוננת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אם אין אני לי מי לי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא נראה לי יש לך ביטחון עצמי? כה..ותלוי ליד מי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון? כה מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כה ישן עם בובות פרווה? כרית פרווה יוצא לטיול בגשם? כה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? עדיין לא אוהב לנסוע מהר? כה אוהב את הקול שלך? כה האם אי פעם: פגעת בעצמך? רגשית? הרבה פעמים .. יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לע היית מאוהב? אני חושבת היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כה ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כה חטפת מכות? לא
החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כה היית על במה? כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? כה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כה ישנת כל היום? כה הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? חח לא נישקת מישהו מאותו מין?כה בגדו בך? כה היה לך חלום שהתגשם? כה עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כה היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נראה לי האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? ייתכן בניסים? כה באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כה בשטן? לא בסנטה קלאוס? קודם מתנות אח"כ נדבר
ברוחות? כה במזל? כה באהבה ממבט ראשון? רק ביין ויאנג? כה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כה בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הולכים לישון
יש לך חברים הומואים/ לסביות? כה מי החבר הכי טוב שלך? בן
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אלעד ובעלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "לא להתייאש" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "מושיק עפיה" אל תנסו להבין
מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שני הכי מעט זמן? לירון
הכי ביישן? אלעד הכי מצחיק? אלעד וברי הכי חמוד? בן הכי קרוב? אלעד הכי מוזר? דורין? הכי חכם? בעלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בעלי הכי נחמד? בן הכי outgoing? הא? הזמר הכי טוב? שולמית הכי רועש? ברי ואני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? בעלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ברי,בן ואלעד על מי אתה סומך הכי הרבה? אלעד מי מקשיב לבעיות שלך? בעלי ובן עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של המשפחה של ברי האם החברים שלך מכירים אותך? יותר מדיי מי החבר שלך שגר הכי רחוק? בעלי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ברור אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? תשאלו את המין השני מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה שלי ללשון! תמות! שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? מורן ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות?
ששימח אותך? בן!! שחשבת עליו? בעלי שראית איתו סרט? אלעד שדיברת איתו בטלפון? ברי שדיברת איתו במסנג'ר? ברי שראית? בן שאיבדת?
מה אתה לובש כרגע? טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל מה מטריד אותך עכשיו? התעודות יום שישי איזה ספר אתה קורא? לוכדת הפרפרים מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא אבל יהיה בסדר מחר האם אתה משועמם כרגע? עייפה בעיקר האם אתה עייף כרגע? כההה האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? קודם דיברתי האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כה תמונה שלך.

מדהימה69

New member
ארוך....

שם:לאה...
האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?סבתא...
כינוי:אין ממש אבל לרוב לילי.
האם תקראי לבת שלך על שמך?קוראים לי לאהSAY NO MORE
.
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?אשר [על שם דוד שלי].
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?אף אחד-ביני לבין השם שלי יש יחסי אהבה שנאה...
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כמה כבר אפשר לשבש אותו?אולי בהגיה...
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?NEVER.
סטרייט/ גיי/ ביי:סטרייטית [כרגע]
.
רווק?רווקה.
תאריך לידה:14.6.88.
הגיל שאתה מתנהג:לא יודעת...16-17?
גיל שהיית רוצה להיות:16?
גובה:1.57.
צבע עיניים?אוהב אותו?חום,כן.
צבע שער?אוהב אותו?חום כהה-שחור,למה לא?
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימין!
חיות מחמד?לא
.
מה העבודה שלך?אין לי
.
יש פירסינג?אאוץ'...[לא].
קעקועים?אולי בעתיד..
אובססיות?שוקולד\אוכל\גלידה
.
התמכרויות?שוקולד\אוכל\גלידה
.
איזה שפות אתה דובר?אנגלית,עברית.
ציטוט מועדף/ מוטו:קצר וקולע"הכל יחסי"
.
האם אתה חי את הרגע?תלוי מתי..
יש לך סודות?למי לא?
אתה שונא את עצמך?בדיוק ההיפך...אבל גם לי היו תקופות אפלות כאלה
.
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?הוא נחמד.
יש לך הרגלים רעים?אני אנושית.
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?"את חכמה"?
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?"לאה" או "בלאגן בלאגן".
מה הפחד הגדול ביותר שלך?הפחד עצמו.
אתה יודע לשיר?
ממש לא!
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא שנראה לי,אבל גם אם כן,בטח לא הבחנתי בזה.
האם אתה מתבודד?לא כרגע.
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אוכל?או אולי,חברים?
לא סגורה על עצמי...
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?תלוי מי הייתי...אבל אם הייתי מישהו ש"העצמי" שלי יאהב עכשיו-אז נראה לי שכן.
האם אתה פועל בפזיזות?לא נראה לי.
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן-אני עקשנית,גאוותנית,שתלטנית,אגואיסטית ולפעמים קרציה מעצבנת.
האם אתה פסיבי או פעיל?תלוי איפה-אבל לרוב פעילה.
יש לך יומן/ ג'ורנל?בלוג נחשב?
מה החולשה הכי גדולה שלך?המשפחה שלי.
מה החוזק הכי גדול שלך?החוזק הנפשי.
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לדבר יותר לאט.
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן.
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן,פעם הלכתי לראיון של סרט-כדי שאולי יעשו עלי סרט-מתחרטת שהלכתי...לא באמת רציתי והלך רע-כי לא התכוננתי לזה.
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן.
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?הכל יחסי?
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?שדיים.
ומה הכי פחות אוהב?שעירות [אני מיני שימפנז-ןגם להתגלח זה מעצבן]
-גנים...
אתה חושב שאתה נראה טוב?בסדר..
יש לך ביטחון עצמי?כן!
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אמרו לי פעם שלליבי מהאדומות-בגלל האופי...אבל לא נראה לי.. האם אתה...
מעשן?לא.
על סמים?לא.
קורא עיתון?כל יום.
מתפלל?לפעמים.
הולך לבית כנסת?יום כיפור?בר מצוות?שבת חתן?
מדבר עם זרים?תמיד!
ישן עם בובות פרווה?חלק העברתי לגלות\מדף.
יוצא לטיול בגשם?לא-אבל הגשם אוהב אותי ככה שיצא לי
.
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא שונאת אף אחד ואם היה אי פעם מישהו ששנאתי-התעלמתי..
נוהג?לא
.
אוהב לנסוע מהר?מפחדת-הגדרה יותר נכונה...
אוהב את הקול שלך?כן,למרות שזה נשמע לי די מוזר [בפעם הראשונה ששמעתי אותו].

מדהימה69

New member
חלק שני ../images/Emo13.gif

האם אי פעם...
פגעת בעצמך?חתכתי את עצמי כשהכנתי סלט..
יצאת מהמדינה?פעמיים.
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
לא זוכרת..
היית מאוהב?היו ימים...
היית על סמים?אף פעם לא ניסיתי.
שחית בעירום?החיים עוד לפני
. היה לך מקרה חירום רפואי?היה לי קוץ בעין-הורים נלחצו ולקחו אותי לער"ן.
עברת ניתוח?בלשון [14.6.04]-ביום ההולדת שלי,יום אחרי כן,הכינו לי ארוחה
...
ברחת מהבית?לא בדיוק...יותר המלטות-כבר לא היה כוח לאמא-הלכתי לחברה הכי הכי -אבל אחרי שעתיים ושיחת טלפון מההורים שלי [שבמהלכם החברה שיקרה] הסכמתי לה להתקשר ולהודיע שאני אצלה..
שחקת "strip poker"?לא יודעת פוקר
.
חטפת מכות?כיתה ט'?
החטפת מכות למישהו?כיתה ט'?
התחילו איתך?בקיץ האחרון....
היית על במה?בפסח האחרון-בבית כנסת בניו ג'רזי.
ישנת מחוץ לבית?לפני חודש..
חשבת על התאבדות?כשהייתי בת 14.
נשארת ער כל הלילה?יום שישי האחרון.
לא אכלת יום שלם?כיתה ט'?
דיברת בטלפון כל הלילה?אף פעם..
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?אוקטובר?
ישנת כל היום?אף פעם.
הרגת מישהו?מילולית-באוגוסט.
חשבת שאתה משתגע?לפני שבועיים-כל הבית צרח ולא היה לי כוח לזה..
נישקת מישהו מאותו מין?עם לשון אף פעם...בפה-לא זוכרת,מתישהו...בלחי-כל יום.
בגדו בך?לפני שנתיים כשחברה שלי דיווחה לאמא איפה הייתי בניגוד לרצוני...
היה לך חלום שהתגשם?על הזמן יש לי פלשבקים כאלה-או שאני קמה ותקועה לי שורה מסויימת בראש ופתאום אני קוראת את השורה בספר\סרט\עיתון.
עברת על החוק?בביה"ס?תמיד...
פגשת מישהו מפורסם?איציק הליצן נחשב?כיתה ד'.
הרגת חיה בטעות?אף פעם.
הרגת חיה בכוונה?לא מסוגלת להרוג חיות-אבל את המעצבנות שביניהן הורגים בשבילי...
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?מעולם לא.
גנבת משהו?ניסיון לגניבת מסטיק בזוקה [שילמתי על מסטיק עגול] בכיתה ב'.
היית ברדיו/ טלוויזיה?טלויזיה-ערוץ 3- באוקטובר 2003.
היתה לך התמוטטות עצבים?אף פעם.
קפצת בנג'י?אפ פעם [למזלי
].
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?הסיוט שלי-אבל הוא הפסיק בכיתה ו'. האם אתה מאמין...
בחיים על כוכבים אחרים?לא.
בניסים?כן.
באסטרולוגיה?כן.
בקסם?כן,אבל אני לא מאמינה בכל הקוסמים המפורסמים למיניהם.
באלוהים?כן.
בשטן?לא יודעת.
בסנטה קלאוס?לא.
ברוחות?כן,אבל אני לא מאמינה-שבני אדם ללא כוחות יכולים לראות אותן.
במזל?תמיד.
באהבה ממבט ראשון?למרבה הצער,כן...
למדתי על בשרי..
ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?אחד מהמוטואים שלי...
במכשפות?כן,אבל אני לא מאמינה שאיזה זקנה שדורשת 350 שקל לשעה היא באמת מכשפה.
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן
.
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא [אבל זו אחלה תיאוריה
].
בדת מאורגנת?מה הכוונה?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא.
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?יש לי תיאוריה-ואין לי כח לפרט-אבל בכללי,השמיים הם מחברת חשבון אחת גדולה ולכל אחד יש מקום שם הוא חווה את הרגע הכי יפה בחיים שלו-בלפוים-עד שהוא מזומן כדי לחיות שוב.
יש לך חברים הומואים/ לסביות?דו נחשב?
מי החבר הכי טוב שלך?עינב.
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?עינב.
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא יודעת...
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אין כזאת.

מדהימה69

New member
חלק שלישי../images/Emo8.gif

מי החבר שלך...
שאתה מכיר הכי הרבה זמן?לני [חברה טובה אחרת] הכרתי אותה חצי שעה לפני עינב.
הכי מעט זמן?חבר טוב?שאני מכירה באמת?אמיר.
הכי ביישן?אמיר.
הכי מצחיק?תומר.
הכי חמוד?מבחינת מראה-שאני מחשיבה לחבר-אור.
הכי קרוב?חבר-תומר.חברה-עינב.
הכי מוזר?כולנו מוזרים בדרכנו אנו.
הכי חכם?קסי או יורי.
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?לני.
הכי נחמד?אמיר.
הכי outgoing? מה?!
הזמר הכי טוב?הלן.
הכי רועש?אני.
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא.
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?תומר.
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?לובי.
על מי אתה סומך הכי הרבה?עינב.
מי מקשיב לבעיות שלך?כול העולם...
עם מי אתה רב הכי הרבה?תומר\לובי.
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?יום אסל יום בסל...
האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן,אם הם משדרים לי שהם בסדר.
בבית של מי היית אחרון?מולי [אתמול].
האם החברים שלך מכירים אותך?כן.אבל אני מניחה שלא לגמרי.
מי החבר שלך שגר הכי רחווק?המשפחה המארחת שלי באמריקה-האייזנברג!
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא.
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן,אבל לא נראה לי שאני אעשה את זה-זה אחד הגבולות שלי.
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?תלוי מי.. מי היה האדם האחרון..
שרצית להרוג?אחותי [היום בבוקר].
שצחקת עליו?יניב [אקס של חברה].
שהלכת איתו לקניות?אמיר,עינב,אריק.
ששבר את הלב שלך?אורלי-לפני שנים.לימדה אותי לקח לחיים.
שאיכזב אותך?יערה.
שגרם לך לבכות?אחותי-מייאוש.
ששימח אותך?לובי.
שחשבת עליו?יוני.
שראית איתו סרט?אמיר,לובי,חן,אתי,אריק,עינב,מולי.
שדיברת איתו בטלפון?שעיה-דוד שלי.
שדיברת איתו במסנג'ר?תומר.
שראית?אחי הקטן.
שאיבדת?כפפות.
מה אתה לובש כרגע?חולצת ביה"ס וטרניג.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אצבעות?
מה מטריד אותך עכשיו?השאלון הזה?
איזה ספר אתה קורא?"הארי פור וגביע האש" [בפעם המיליון...].
מה יש על הפד לעכבר שלך?צבע אדום?
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:מחכה שהשאלון הזה יגמר כבר.
האם אתה משועמם כרגע?אני עושה את השאלון,לא?
האם אתה עייף כרגע?לא ממש.
האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?כן.
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא.
האם אתה בודד כרגע?לא.
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.
תמונה שלך.אין.

MeTaL MoUtH

New member
../images/Emo11.gif

שם: עדן האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? על שם מישהו שאחותי הגדולה מאוד מאוד אהבה או משהו... לא שהיה חבר שלה- היא הייתה כמו אחות גדולה בשבילו וקראו לו עדן, היא נורא אהבה את השם והחליטה שלי יקראו עדן.. כינוי: עדן..? האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? עדן?.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? תום האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: רווק? כן תאריך לידה: 10.6 גיל: 12 ו7 חודשים ומשהו הגיל שאתה מתנהג: לא יודעת.. אבל הרבה חושבים שאני בת 15... גיל שהיית רוצה להיות: לא יודעת גובה: 1.54 צבע עיניים: חום אוהב אותו? הן נחמדות צבע שער: חום אוהב אותו? לא איכס ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימיני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? א קעקועים? לא אובססיות? בר:p התמכרויות? טיק טאק איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: אממ... האם אתה חי את הרגע? לא נראה לי יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? כן
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? באנגלית כן
יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה?...
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? עדן וצרות אחרות..? מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים שאני אוהבת או משהו
אתה יודע לשיר? בערך
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?
פסנתר
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן
האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמים זה ולפעמים זה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אממ.. מה החוזק הכי גדול שלך? אממ... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? רק אחד?.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש ממש אבל ממש לא.
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש מלא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אממ.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? אממ.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? בחיים לא איכס.
על סמים? כנ"ל
קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם?
גשם
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים
נוהג? אין רישיון אוהב לנסוע מהר? ... אוהב את הקול שלך? לפעמים האם אי פעם: פגעת בעצמך? אממ...
יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יכול להיות היית מאוהב? אממ.. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אממ... כמעט שברתי ת'רגל באיזה טיול והסיעו אותי באמבולנס לבית-חולים ופעם עשו לי תפרים ברגל וכאלה
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? אולי קצת החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? .. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן
דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? כמעט חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא נראה לי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא נראה לי פגשת מישהו מפורסם? אממ.. הרגת חיה בטעות? לא נראה לי הרגת חיה בכוונה? חרקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? הייתי בקהל בפספוסים ונראה לי שראו אותי לכמה שניות
היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? אממ.. בניסים? לא באסטרולוגיה? לא סגורה על זה בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? אממ בסנטה קלאוס? לא ברוחות? אממ.. במזל? לא באהבה ממבט ראשון? אממ.. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא סגורה על זה?.. בדת מאורגנת? אממ.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא חושבת שיש אלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? בר. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? עדן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אממ.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "איך הורגים פרסי?... יורים בו" [אותי זה קורע כל פעם מחדש..] מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מאיה הכי מעט זמן? אלכס הכי ביישן? עומרי הכי מצחיק? אלכס הכי חמוד? אלכס הכי קרוב? אממ.. כרגע, דנה ומאיה הכי מוזר? אלכס.. ללא ספק- אלכס הכי חכם? דנה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? עדן:/ הכי נחמד? עומרי הכי outgoing? הזמר הכי טוב? אלכס הכי רועש? אלכס האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אממ... אני תמימה |מבטתמים| אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? בר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? בר על מי אתה סומך הכי הרבה? בר
מי מקשיב לבעיות שלך? עדן עם מי אתה רב הכי הרבה? מאיה...
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אממ.. האם החברים שלך מכירים אותך? לא יודעת מי החבר שלך שגר הכי רחוק? עדן
ובר
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אממ... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? פקצות מהבצפר
שצחקת עליו? שי
שהלכת איתו לקניות? שנים שלא הייתי שם ששבר את הלב שלך? אממ.. שאיכזב אותך? פלובר
שגרם לך לבכות? בר
ששימח אותך? בר שחשבת עליו? כנ"ל שראית איתו סרט? אסף ורוני שדיברת איתו בטלפון? גילי שדיברת איתו במסנג'ר? עדן שראית? עומרי שאיבדת? מה אתה לובש כרגע? אקס בוי, גרביים, תחתונים, גופייה, חולצה שחורה, וחולצה ענקית של אח שלי.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בחולצה?.. מה מטריד אותך עכשיו? הפלאפון- הוא עבר כביסה...
איזה ספר אתה קורא? אממ.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: זבל זבל זבל זבל וזבל האם אתה משועמם כרגע? קצת האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן slipknot- circle

victoria777

New member
עונה נענענענע

שם: ויקטוריה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: מעדיפה להשאר בעילום כינוי האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת.מקווה שלא ויקטור אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 9-7-88 גיל: 16 וחצי הגיל שאתה מתנהג: תלוי מתי,בד"כ בהתאם לגילי גיל שהיית רוצה להיות: אני אוהבת את הגיל שלי כמו הוא גובה: 1.80 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? תוכון מה העבודה שלך? לא עובדת יש פירסינג?לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית,רוסית,אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע?לא יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? למי אין? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא מקבלת הרבה מחמאות.בד"כ זה על בגד חדש או על השיער אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אל תצפו בזה-זה משעמם מה הפחד הגדול ביותר שלך? שינוי דרסטי בחיים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במצב הרוח יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? ביישנות מה החוזק הכי גדול שלך? כוח רצון אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הביישנות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? די יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? למדתי הרבה דברים אבל עכשיו הם די ברחו לי מהראש מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? השיער ומה הכי פחות אוהב? הבטן אתה חושב שאתה נראה טוב? ני נראית סביר יש לך ביטחון עצמי? תלוי מתי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא כרגע מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? בד"כ לא ישן עם בובות פרווה?כבר לא יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים?לא שחית בעירום?לאאאא היה לך מקרה חירום רפואי? לא זוכרת דבר כזה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא-אני לא נודיסטית חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? בית מלון בחופשה עם ההורים נחשב? חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? לא לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו? בטעות הרגתי פרת משה רבינו חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא משהו רציני פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? פרת משה רבינו הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? כן באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? חחח לא ברוחות? כן במזל? לא כל כך באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? בערך האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? על כדור הארץ יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? לא מציינת שמות מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין לי בדיחות פנימיות מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי ביישן? הכי מצחיק? הכי חמוד? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי outgoing? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?ההורים על מי אתה סומך הכי הרבה? על אחותי מי מקשיב לבעיות שלך? מי שנמצא בסביבה עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? לא זוכרת האם החברים שלך מכירים אותך? בערך מי החבר שלך שגר הכי רחוק? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אולי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא היה כזה שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות?אחותי ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שחשבת עליו? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שדיברת איתו במסנג'ר? שראית? שאיבדת? מה אתה לובש כרגע? סוודר כחול,טי שירט מקדימה לבן ומאחור שחור עם שרוולים צהובים והדפס של היפופוטם.וטרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל מה מטריד אותך עכשיו? כלום איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? קיסמי אוזניים אלכוהול תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בסדר גמור תודה על הדאגה האם אתה משועמם כרגע? כן האם אתה עייף כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא מרגישה ככה האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? תמונה שלך.

CountrY GirL

New member
אהבתי ת'שאלון! תשובותיי:

שם: גליה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? על שם אמא של סבא כינוי: גלילאו, זליה, גלוש'ה האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דניאל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן (אם הבנתי נכון ת'שאלה) יש מורה שקוראת לי גליה עם 'מלרע', אני משתגעת מזה... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה רווק? יאפ תאריך לידה: 22 ל- 12 גיל: 17 הגיל שאתה מתנהג: שאלה מצחיקה.. 17, נראה לי... גיל שהיית רוצה להיות: טוב לי 17 גובה: 1.60 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן צבע שער: חום כהה אוהב אותו? קצת בעייתי.. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): אני כותבת בשמאל, רוב הפעולות האחרות בימין. חיות מחמד? כלבים, סוסים, נמרים (גם עיזים חמודים..) מה העבודה שלך? לומדת בינתיים יש פירסינג? לא וגם לא יהיה קעקועים? גם לא יהיה אובססיות? קניית נעליים התמכרויות? אייס קפה, קולה איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: "ואהבת לרעך כמוך" (חחח, באמת אבל!) האם אתה חי את הרגע? לא ממש.. יש לך סודות? ברור! אתה שונא את עצמך? לפעמים מאוד האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? דווקא כן.. יש לך הרגלים רעים? יש איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על העיניים אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "דלת סגורה" (עזבו אותי מלפרט..) מה הפחד הגדול ביותר שלך? כמו רוב האנשים... להישאר לבד אתה יודע לשיר? אין לי קול 'בשמיים', אבל אני דווקא שרה טוב האמת.. לרוב בשביל הכיף. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אף פעם לא הייתי כזאת האם אתה מתבודד? כן... הרבה! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להתקרב לאלוקים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? הגיוני מאוד שכן... לא ישר על ההתחלה אבל. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן! האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה , בדברים שכיף לי לשתף פעולה בהם. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא בדיוק יומן.. משהו דומה בואי נאמר... מה החולשה הכי גדולה שלך? למוזיקה אירית, לריקודים איריים, לפסי קול בסרטים- בסצינות מרגשות ועצובות.. (חחח כן!) מה החוזק הכי גדול שלך? אין משהו סיציפי.. לא משהו שאני יכולה לחשוב עליו כרגע... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי מרימה קצת את הביטחון העצמי שלי (אבל לא יותר מידיי..) אהה גם עצלנות! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אני רגישה בטירוף... אז לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן... הרבה דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו תקופות מזעזעות, אי אפשר להגיד שלא... אבל בגדול- טוב לי.. ברוך השם! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהסיפוק הכי גדול הוא כשהצחלת במשהו/ השגת משהו שהתאמצת בשבילו! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הצוואר, הוא ארוך... זה נחמד ומה הכי פחות אוהב? אממ..אני יודעת.. את הרגליים, את הגובה.. למרות שבכללי אין לי ממש בעייה. אתה חושב שאתה נראה טוב? כן, טוב לי מאוד עם איך שאני נראית. יש לך ביטחון עצמי? חסר... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני ממש לא יודעת.. למרות שזו שאלה טובה! האם אתה: מעשן? לא, איככסס על סמים? ממש לא קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? צריכה יותר.. מדבר עם זרים? אממ... תלוי איפה אני נמצאת , ומי הזר (גבר/ ילד/ אישה) יוצא לטיול בגשם? ממש לא! שונאת גשם! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שונאת, אבל גם עם אנשים שאני לא מסתדרת עם האופי שלהם אני מוצאת את עצמי מדברת לפעמים, לא בקטע של צביעות, אלא מתוך נימוס. נוהג? עדיין לא אוהב את הקול שלך? אממ.. כן.. נראה לי האם אי פעם: פגעת בעצמך? שלא נדע יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי.. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא, ברוך השם עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? אולי .. אבל בצחוק, ברגעים של התחרפנות היית על במה? הפעם האחרונה הייתה בכיתה ח' ואני מעדיפה לשכוח... ישנת מחוץ לבית? כן.. מידיי פעם חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? ברור.. לא אכלת יום שלם? קרה, כן.. ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חס וחלילה חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן.. פעם עברת על החוק? אממ.. לא נראה לי, על חוקי בי"ס כן! הרגת חיה בטעות? סבר להניח.. נמלים, ג'וקים, חרקים ושאר החבר'ה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אני כמעט בטוחה שכן, אבל זה משהו שלא הייתי עושה היום. גנבת משהו? כן, סוכריות גומי בסופר (כשאוכלים אותם בלי לשלם), וגם עוד דברים.... (שאני מעדיפה לשכוח) היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן... מה זה אומר?! האם אתה מאמין: בניסים? כן באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? ודאי בשטן? אני מאמינה שקיים שטן, אבל לא בדיוק בהגדרה שרובנו נותנים לו. בסנטה קלאוס? חחח את רצינית? ברוחות? זה עדיין בסימן שאלה אצלי במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? כן, אנשים עם כוח על טבעי- שיודעים לעשות מופתים, ומשתמשים בזה לרעה. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? בדת היהודית .נקודה. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא, אין לו גוף לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? כל אחד לפי המידות שלו, לפי הטוב שעשה בעולם הזה.. הצדיקים - לגן עדן, הרשעים- לגהינום. מי החבר הכי טוב שלך? דקלה הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? עמנואל העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לנצל את היכולות שלי... מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דניאלה הכי מצחיק? שי, דקלה, טלי הכי חמוד? איילת, דניאלה, שושי הכי קרוב? דקלה, עמנואל הכי מוזר? טלי הכי חכם? טלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? וואו... יש! לא משנה מי.. מפחדת שיראה .. חחח הכי נחמד? מה.. אני יודעת..אני מכירה את האנשים האלה כ"כ הרבה זמן שכבר נגמר העניין של נימוס ונחמדות.. חחח הכי outgoing? טלי, קרולין הזמר הכי טוב? דניאלה, דקלה הכי רועש? טלי, שי, דקלה, הדס עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דקלה על מי אתה סומך הכי הרבה? דקלה, עמנואל מי מקשיב לבעיות שלך? דקלה, עמנואל, המחנכת שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? עם דקלה אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.. אתה סומך על אחרים בקלות? כן, וזה לא טוב האם החברים שלך מכירים אותך? כן, אבל לא לעומק.. חוץ משתיים שלוש אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מה פתאום! ממש לא אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אמממ.. לא מפריע לי.. אפשר שזה יהיה מקובל אצל 2 המינים דווקא, למה לא! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אין לי מושג.. אני מקווה שכן חחח מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד.... גם האנשים שאני 'שיא' המעוצבנת עליהם, אני באמת רוצה שיחיו.. שיסבלו לפעמים אבל שיחיו... שצחקת עליו? המורה לאנגלית שגרם לך לבכות? חברה שלי, שסיפרה סיפור מרגש בכיתה. ששימח אותך? חברותיי שחשבת עליו? המחנכת שלי שראית? עמנואל שאיבדת? לא משנה... מה אתה לובש כרגע? חצאית ג'ינס, מכנס מתחת (קר לי...), סוודר, עוד סוודר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בברך מה מטריד אותך עכשיו? משהו שמטריד אותי בחודש האחרון מאווד איזה ספר אתה קורא? 'הרוזן ממונטה קריסטו' (למה? אני לא יודעת...) מה יש על הפד לעכבר שלך? כתוב 'ניורון' ומצוייר ת'סמל של החברה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מבולבלת, קצת עצובה- כי אנ'לא מוצאת פיתרון, מתגעגעת... האם אתה משועמם כרגע? לא.. האם אתה עייף כרגע? לא ממש האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? אני לבד, אבל אני לא בודדה האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

NiKi†a

New member
או ארוך במיוחד בשבילי :]

שם: שירן האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: ניקיטה. האם תקראי לבת שלך על שמך? מפתאום אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לאדעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? נגה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית. רווק? ממ
אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 11.11.88 גיל: 16 הגיל שאתה מתנהג: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 17 גובה: 1.65 בערך צבע עיניים: חום בהיר אוהב אותו? חלקית צבע שער: חום בהיר אוהב אותו? כן [רק ת'צבע]. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? יש מה העבודה שלך? לאדעת? יש פירסינג? כה קעקועים? לא אובססיות? כה התמכרויות? כה איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? משו כזה יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא זוכרת? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? שירצחו אותי P: אתה יודע לשיר? בטח. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? מתי שבא לי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בהחלט האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? שניהם יש לך יומן/ ג'ורנל? היה מה החולשה הכי גדולה שלך? איזו מהן? מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מממ..הרבה דברים ת'אמת
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא ממש יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? נחמדים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ת'אף :] ומה הכי פחות אוהב? כל השאר. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת? יש לך ביטחון עצמי? תלוי בסיטואציה P: לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כןןןן =] מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא זוכרת דיברת בטלפון כל הלילה? לא ממש כל הלילה.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי. בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יכוליות האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? לא באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? ממש לא. בדת מאורגנת? .... אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברות
יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? רותם או עופר :] מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שמרית הכי מעט זמן? לא יודעת הכי ביישן? לא יודעת הכי מצחיק? כולם מצחיקים =] הכי חמוד? עופר :] הכי קרוב? עופר ורותם הכי מוזר? חחחח כולם מוזרים מבחינה טובה כמובן =] הכי חכם? עופר, נגה.. :) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין כזה הכי נחמד? כולם. הכי outgoing? יש הרבה. הזמר הכי טוב? שמרית נראה לי? הכי רועש? רותם ר. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם עופר, רותם ורותם. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם עופר כמובן
על מי אתה סומך הכי הרבה? רותם אני חושבת מי מקשיב לבעיות שלך? רותם עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של עופר :] האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם מי החבר שלך שגר הכי רחוק? עופר :[ האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אולי? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מממ..לא יודעת שצחקת עליו? ממ שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? עופר :] שחשבת עליו? עופר שראית איתו סרט? עופר
שדיברת איתו בטלפון? אבא שדיברת איתו במסנג'ר? רותם שראית? אבאמא שאיבדת? מה אתה לובש כרגע? בגדים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק מה מטריד אותך עכשיו? שאנ'לא אראה את עופר עד יום שישי
...וגם הבגרות במטומטומתיקה. איזה ספר אתה קורא? לא קוראת בינתיים מה יש על הפד לעכבר שלך? עיגולים ירוקים. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מ מצ מצו מצוי מצויין :] האם אתה משועמם כרגע? קצת האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא מה זהו?

LadyStyle

New member
עניתי... ../images/Emo6.gif

שם: אנה. האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? אמממ מלכה צרפתייה... כינוי: אנוש? האם תקראי לבת שלך על שמך? לא... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי שמץ. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא הייתי מחליפה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מאד... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי אקצר אותו. מין: נקבה. סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? כן תאריך לידה:שנת 1987 גיל:17 הגיל שאתה מתנהג:13
גיל שהיית רוצה להיות:10
גובה:1.58
צבע עיניים:ירוק אוהב אותו?מאד... צבע שער:שטני אוהב אותו? נחמד... ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית. חיות מחמד? אין. מה העבודה שלך? תלמידת כתה יב'? יש פירסינג?לא קעקועים? לא אובססיות? תמידית, כל פעם מחדש. התמכרויות?דיאט קולה עם לימון. איזה שפות אתה דובר? עברית, רוסית, אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו:אתה לא מה שאתה חושב שאתה,אתה לא מה שאחרים חושבים שאתה,אתה מה שאתה חושב שאחרים חושבים שאתה. חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? בוודאי אתה שונא את עצמך? לא. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לעע... יש לך הרגלים רעים? לא, אני מושלמת...
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אינטליגנטית.
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "היא לא סנובית". מה הפחד הגדול ביותר שלך?להישאר לבד. אתה יודע לשיר? לעע... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא. האם אתה מתבודד? במידה מסוימת כן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי-אם האדם היה דומה לי, אז כניראה שכן. האם אתה פועל בפזיזות? לרוב... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?מפחיד-לייצנים.
האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה. יש לך יומן/ ג'ורנל?יומן. מה החולשה הכי גדולה שלך?לראות חוסר צדק. מה החוזק הכי גדול שלך?היכולת להתבטא. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?להיות פחות רגישה. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא כל-כך, אך גם לא חלשה מדיי. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? כל מה שתאמין בו, ייתגשם.
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פנים... ומה הכי פחות אוהב?כפןת רגליים. אתה חושב שאתה נראה טוב?כן
יש לך ביטחון עצמי? פחות או יותר. האם אתה: מעשן?לא על סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל?כן הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?דהההה ישן עם בובות פרווה?לפעמים. יוצא לטיול בגשם?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא שונאת אף-אחד... נוהג?כן! עוד פחות מחודש נגמר המלווה!
אוהב לנסוע מהר?לא... אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?כן...
היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן, הרבה... האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?לא בניסים?לא באסטרולוגיה?כן בקסם?לא באלוהים?מאד. בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן-גבר. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לא הולכים, פשוט נמוגים. יש לך חברים הומואים/ לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?בילי. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אותה אחת. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?להתמקד בהיום, לא בעבר, ולא בעתיד. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא זוכרת... מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?קרן הכי מעט זמן?אילנה הכי ביישן?קרן הכי מצחיק?בילי הכי חמוד?קרן הכי קרוב?קרן הכי מוזר?נועה הכי חכם?בילי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?קרן הכי נחמד?קרן הכי outgoing?אילנה הזמר הכי טוב?יזהר אשדות הכי רועש?אביב גפן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?נועה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?נועה. על מי אתה סומך הכי הרבה?חברותיי הקרובות... מי מקשיב לבעיות שלך?חברות... עם מי אתה רב הכי הרבה?הפסקתי לריב... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?ממש ממש ממש לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון?אילנה. האם החברים שלך מכירים אותך?כן. מי החבר שלך שגר הכי רחוק?נועה. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא, נוח לי ככה...
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?ויטלי, ילדון אחד. שצחקת עליו?נועה, חברה שלי...
שהלכת איתו לקניות?קרן. ששבר את הלב שלך?ליבי אינו שביר...
שאיכזב אותך?נועה שגרם לך לבכות?לא בכיתי כבר המון זמן...
ששימח אותך?מישה שחשבת עליו?מישה שראית איתו סרט?פבל שדיברת איתו בטלפון?נועה שדיברת איתו במסנג'ר?ודים שראית?אמא שאיבדת?לא איבדתי!!! מה אתה לובש כרגע?פיגמה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?הידיים על המקלדת... מה מטריד אותך עכשיו?שמישהו לא יוצא לי מהראש... איזה ספר אתה קורא?"100 שנים של בדידות" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד- עכבר לייזר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עצובה,אך אופטימית,מחכה לסו"ש. האם אתה משועמם כרגע?בהחלט... האם אתה עייף כרגע?קצת. האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא. האם אתה בודד כרגע?כן. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא. תמונה שלך.

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשאלון ארוךךךךךךךךךך

שם: עדן האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: עדנו'ש האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? משהו שמתחיל באות ע', כי זאת מסורת אצלנו חחח אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אני די אוהבת את השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני מתכוונת להחליף אותו גם בלי קשר ללהיות מפורסמת מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 17/08/85 גיל: 19 וחצי הגיל שאתה מתנהג: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 22 גובה: 1.52 צבע עיניים: חומות אוהב אותו? כן צבע שער: חום כהה עם פסים בלונדיניים אוהב אותו? |הדגA|לא. אני צובעת בקרוב לחום בהיר ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אני חיילת יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? שוקולד התמכרויות? שוקולד איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: לא ידע'ת האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? ברור
אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני לא נראית בגיל שלי, שאני נראית בגיל העשרה. זה הולך להשתלם לי כשאני אגדל אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים על פי עדן מה הפחד הגדול ביותר שלך? אין לי כוח לכתוב את זה עכשיו, זה ארוך ואני עייפה אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הביישנות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לתת לרגשות לסחוף אותך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת.. ומה הכי פחות אוהב? אין לי מושג אתה חושב שאתה נראה טוב? ככה ככה יש לך ביטחון עצמי? ממש לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? כן על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? רק עם מי שאני חייבת נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? לא באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן וגיהנום יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? ניקול גוטמן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ניקול ובת דודה שלי רננה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לזרום עם החיים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה... מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ניקול הכי מעט זמן? גדי הכי ביישן? איליה הכי מצחיק? ניקול, גדי, איליה, יאיר... ויש עוד הכי חמוד? יאיר הכי קרוב? ניקול הכי מוזר? אירה הכי חכם? גדי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ניקול הכי נחמד? איליה הכי outgoing? לא יודעת... הזמר הכי טוב? גדי הכי רועש? גדי

למעלה