שאלון, כי מת פה

yaeloolik

New member
אני:]

שעת התחלה: חחח מה זה משנה?>< שם: יעל:] גיל: 15 וחצי.. מקום נוכחי: הבית שלי?
ברקע מתנגן: יפתי- הלילה יעבור
בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: לאאאא>_> איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? 4 צמידים מחוטים כאלה...
. מה את לובשת? סווטשירט ומכנס? הפיג'מה שלי נוD: איך תגדירי את הלבוש שלך: בכללי? לא יודעת. מסתכם בג'ינס וסווטשירט\סריג... איך את מרגישה? סבבה מה שלומך בכללי? נחמד+ הדבר האחרן שאכלת: חביתה עם בצל ופטריות בפיתה (היה לי חשק להשקיע
) ששתית: מים
אחרון שדיברת איתו: אחותי שיר קודם ששמעת: עברי לידר זכיתי לאהוב
דבר אחרון שכתבת: את השאלון הזה...
ובין לבין במסנג'ר...? פרסומת אחרונה שראית: לאיודעת.. הפרסומת האחרונה שהייתה לפני שהתחיל האוס. לאזוכרת מה זה היה... דבר אחרון שנפל לך: הדברים האלה ששמים על הפלאפון (כמו לדוגמא פו הדב מחופש למשהו..? קיצר כזה אבל א פו הדב
. בלוג אחרון שנכנסת אליו: של ידיד שלי... נכון שמדגישומטיק זה סגידה? הא?
מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אייפוד? >< באיזה פורומים את חוץ מזה? צביםD: ומחוץ לתפוז? חחח אני לא בעוד פורומים וקומונות בתפוז? לא חח.... דברים שעושים לך צמרמורת: קליקים... או קול של מישהו שורט לוח אהאהאהאהאהא
. פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: לא יודעת. סביר להניח ב-5 דקות האחרונות
. איזה כינויים יש לך? יעלי, יעלוש, יעלוליק(!), אלי, פוצקית, קושקוש, לולו (סבתא קוראת לי ככה!).... כלמיני נו לא יודעת חחח
. מה דעתך על מלפפונים חמוצים? אדישה אליהם:]. איך קוראים לאחותך? נעה. היא מעצבנת? היא מדהימה:]] שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: אני השמאלית חחח... באתי לחברה שלי איזה בוקר אחד שהתחלנו ב-10 (או שפשוט רצינו לבוא ב-10 חחח לא בטוחה
) והיה לנו משעמם אז זה מה שיצא ישלך חבר? לא...>__> אם לא- חושקת במישהו? חחחח תמיד הוא שם עלייך בכלל? אם הייתי יודעת את התשובה לזה לא הייתי במצב הזה לא?! מה הSMS האחרון שקיבלת: "סתם היא אחות של ידידה שלי... מה השם משפחה שלך?" אל תנסו להבין כי אתם לא תצליחו><... שעת סיום: >__> כמה זמן ישבת על השאלון: לא יודעת לא בדקתי מתי התחלתי!!!!!!

למעלה