שאלון כי משעמם

Stinki Winki

New member
שאלון כי משעמם../images/Emo13.gif

שאלון חמוד מסקרים ושאלונים.^^ יש מצב שהוא היה פה פעם.
שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים?: גשר?: עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?: הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?: את/ה דלוקה על מישהו?: את/ה רוצה לגור במקום אחר?: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג`מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע בפיזיקה? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:

PakoLina

New member
תודה לאל!!../images/Emo118.gif

כמעט מתתי משעמום. שם: נעמ. פאקו. פירסינג: הלוואי. קעקועים: נייט. (נייט. דא. דא ליברמן XDD) גובה: 1.62 משו כזה >< מידת נעליים: 38\9 צבע שיער: חום שחור אחים/אחיות: אח (אם אפשר לקרוא לו ככה -.-) בן 16 וחצי בת כמה את נראית: אנשים אומרים שאני נראית לפחות בת 14 >< משקפיים?: - גשר?: - גם לא יהיה כנראה ^O^ עבר פלילי: OO;; הטרדתי פעם אנשים בטלפון. זה נחשב? XD שפות: עברית, קצת יפנית, אנגלית, וכמה מילים בספרדית צרפתית וערבית. X_X הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?: לאדעת >< הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?: שומן ;; את/ה דלוקה על מישהו?: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר?: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. אמ.. אולי >< את/ה רוצה עוד פירסינג: P: את/ה אוהבת רכבות הרים: בערך.. לא את כולם ^^;; את/ה הייתם בחו"ל: נמ.. 7 פעמים ^^; בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן. להרוג אנשים: תלוי את מי XD עישון אצל בני עשרה:X נסיעה במכונית אחרי ששתית: X מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כןןןןן
- IF YOU WERE GAY.. I'LL SHOUT - HORRAY!! [והמבין יבין]. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת: דע
אי פעם נעצרת: O__O;; לא כמה פעמים... היית מאוהבת: שאלה טובה OO;; נשבר לך הלב: לא נראה שזה קרה >> שברת לבבות: כנ"ל. אני מקווה לפחות >< השם שלך הופיע בעיתון: 1. וזה היה עיתון מקומי >< התחרטת על דברים שעשית: אוו. אין לי כוח להתחיל לספור >> דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לולי D: ממתק: שאלה טובה OO;; סרט מצויר: מלך האריות DD: קורנפלקס: כריות במילוי וניל XD מסטיק: תפוח של מאסט D: צבע: סגול ושחור יום בשבוע: רביעי. כי זה היום החופשי של המחנכת שלי XDD היום הכי לא מועדף: חמישי וראשון. יש לנו יותר מדי שעות איתה >> תכשיט: נאמ? חורף\קיץ: חורףף
בחדר:
מזתומרת..? >< האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? OO ראה אותך בוכה: אמא שלי. הלכת איתו לסרט: כנ"ל, נראה לי >> צעק עליך: כנ"ל XDD שלח לך מכתב: וואו. חברה. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? לפעמים >> יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן.. סתם כי זה כיף XD האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אמפ.. כן, אני חושבת. הופעת בציבור בפיג`מה? כן XD בכית בסרט? הרבה פעמים. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן.. כמעט טבעתי עם חברה בים XP נכשלת במקצוע בפיזיקה? ~עדיין לא לומדת פיזיקה~ הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לאלא OO; רצית להיות המין השני? כן. דברים אהובים שיר אהוב: כל הזמן משתנה.. אוכל אהוב: פיצה? D: תוכנית אהובה: השמיניה. ספורט אהוב: רכיבה על סוסים, כדורסל. תחביב: רכיבה על סוסים, כדורסל, ציור, קריאה, מחשב, טלויזיה, דוליז, ולישון.. XD זמר/זמרת/להקה אהובים: וו O: יש הרבה >> עיתון אהוב: O__O;; ראש1? למרות שאני לא מנויה, לצערי XD וסתם מה השעה עכשיו? 5:18.. אם השעון של המחשב מכוון. תפוח או בננה? נאממ.. גם וגם XD כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב?סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להשתין XD איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים. תיכון או אוניברסיטה? תיכון? אתה משועמם/ת? מאוד. למה נראה לך שאני עושה את השאלון הזה? X_X;; רעש אחרון ששמעת? המקלדת? X_X ריח האחרון שהרחת? הריח של לולייי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? פינוקיו, פיסטוק, ועוד שיר של אבריל ששכחתי XP מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: ללוליי

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifואעאע

שם:לההההה ליייי הווווווו. [לאה
] פירסינג:חורים רגילים באוזניים.אני כ"כ מחכה לגיל 16
קעקועים:אין -.- גובה:1.60.חברות שלי טוענות שיותר
מידת נעליים:39.5-40 צבע שיער:חום? אחים/אחיות:אח קטן ומעצבן שכרגע החבר הזללן שלו כאן
בת כמה את נראית:3? משקפיים?:לראייה מרחוק... גשר?:לא עבר פלילי:רצחתי ג'וקים
ועשיתי הלוויה עם חברות לג'וק
[הייתי אז בת 11
] שפות:עברית ורוסית רעועה [אתן לא מצפות שאני אנגלית.זו שפה מחורבנת] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?:שפתיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?:שיער את/ה דלוקה על מישהו?:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר?:יאפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:כן
את/ה אוהבת רכבות הרים:במידה. את/ה הייתם בחו"ל:יאפ^^; בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:כה להרוג אנשים:לאלאלא עישון אצל בני עשרה:לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כה האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן:כנ"ל אי פעם שיקרת:כן
אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:1.אולי 2. נשבר לך הלב:0 שברת לבבות:
1. השם שלך הופיע בעיתון:לאה גולדברג נחשב?
התחרטת על דברים שעשית:המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:חתול ממתק:עוגיות שקוצ'יפס
סרט מצויר:דיג'ימון. קורנפלקס:אנרג'י דרימס...
מסטיק:תפוח צבע:תכלת-טורקיז יום בשבוע:שבת^^; היום הכי לא מועדף:רביעי תכשיט:צמידים חורף\קיץ:אביבDD: בחדר:מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני. ראה אותך בוכה:לא זוכרת
הלכת איתו לסרט:חברותD: צעק עליך:חברה-.-; קרעתי לה בטעות טיפלה מגנה-.-; שלח לך מכתב:בית ספר הטכני חיל האוויר
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?0 הופעת בציבור בפיג`מה?ממ.לאזוכרת
בכית בסרט?ממ. היית על במה?1 חשבת שאת\ה הולך למות?897598759375 טיול שנתי
נכשלת במקצוע בפיזיקה?0 D: הורידו אותך כיתה?0 הקפיצו אותך כיתה?0 רצית להיות המין השני?ממממ. דברים אהובים שיר אהוב:וונדרוול
אוכל אהוב:סיני^^ תוכנית אהובה:אין ספורט אהוב:ישיבה מול מחשב
תחביב:שיעמום כרוניD:
זמר/זמרת/להקה אהובים:אנה ג'ונסון,אואזיס עיתון אהוב:ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 17:21 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחולD: סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?כלום
איזה ארוחה אחרונה אכלת?קרקר
תיכון או אוניברסיטה?לא הייתי בשניהם
אתה משועמם/ת?יאפ רעש אחרון ששמעת?שיר
ריח האחרון שהרחת?כלום
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הפלאפון שלי הרוס מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:עירית.נו די לריב עם המסנ

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifלא.חברה ניסתה להראות לי.

אז ראיתי את הפרק הראשון,לא הבנתי כלום,אבל אהבתי את לה לי הו

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifקראתי :)

האהא בואי נשחוט את יום רביעי? מי צריך אותו? והממ את לא היחידה שעושה הלוויות ליצורים... פעם כשהייתי קטנה עשיתי הלוויה לפרפר ואז רציתי להראות אותו לילד אחד אז חפרתי ואז הפרר עף משם... הוא היה חייייי:0000

Karin917

New member
../images/Emo210.gif

שם:קארין פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.60-1.63 בערך מידת נעליים:37-39 צבע שיער:כרגע חום כהה עם קצוות בחום-ג'ינג'י אחים/אחיות:אין בת כמה את נראית:14?
אבלאבל פעם מישהי שאלה אותי ואת חברה שלי אם אנחנו סטודנטיות! משקפיים?:בינתיים אין גשר?:היה לי פעם... הורידו לי בדיוק לפני שנה
עבר פלילי:אין? או שאולי בעצם יש? לאיודעת. שפות:עברית, רוסית [לא יודעת לכתוב],אנגלית [עדיין לומדת], ערבית [לומדת], ספרדית [למדתי לפני שנתיים]. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?:אין? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?:לא יודעת את/ה דלוקה על מישהו?:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר?:בטח! בהמון מקומות.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:אין לי, אבל אני מניחה שאני אעשה אם אני אתגבר על הפחד... את/ה אוהבת רכבות הרים:לא. ממש לא! את/ה הייתם בחו"ל:חזרתי לפני 3 שעות
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא יודעת להרוג אנשים:בעד! בעיקר כאלה שלא מגיע להם
עישון אצל בני עשרה:שכל אחד יעשה מה שבא לו... נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן:-* אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא חושבת כמה פעמים... היית מאוהבת:1 נשבר לך הלב:המון שברת לבבות:לא שידוע לי... השם שלך הופיע בעיתון:כנ"ל התחרטת על דברים שעשית:יותר מדי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:לא יודעת ממתק:כולם אבל הכי הכי-שוקולד
סרט מצויר:בובספוג קורנפלקס:כלמיני. אני אוהבת לערבב כמה סוגים. מסטיק:בזוקה בטעם אבטיח צבע:כתום יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף:ראשון ושני תכשיט:שרשרת חורף\קיץ:חורף בחדר:
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:לא יודעת ראה אותך בוכה:לא יודעת הלכת איתו לסרט:אני
צעק עליך:כולם שלח לך מכתב:אימייל נחשב? אם כן, נועה. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה. אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא מאמינה למרות שיש לי סיבה כן להאמין האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג`מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? בטח, המון פעמים! חשבת שאת\ה הולך למות? כן. לפני 5 ימים
נכשלת במקצוע בפיזיקה? כל השנה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? אולי דברים אהובים שיר אהוב:יש המון אוכל אהוב:M&M'S. אכלתי הרגע משהו כמו חצי שקית של 500 גרם
תוכנית אהובה:פחות ממושלמת ואבי הלהקה ו...יש עוד הרבה. ספורט אהוב:כדורסל. אבל רק לצפות.. אני לא משחקת. תחביב:ציור? זמר/זמרת/להקה אהובים:אין עיתון אהוב:לא קוראת עיתונים וסתם מה השעה עכשיו? 17:23 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות מים. איזה ארוחה אחרונה אכלת? M&M'S, בוטנים ותפו"א עם עגבנייה. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כרגע קצת רעש אחרון ששמעת? אמא מדברת בטלפון ריח האחרון שהרחת? סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לאיודעת
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:לפני שהגעתי הביתה היו מלא אנשים שרציתי לתת להם חיבוק אבל התאכזבתי קצת אז...

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifיאי חזרתD:

נו בכלל לא ידעתי שנסעת
מה לא הייתי פה, רוב הזמן
אז לאן טסת ואיך היה
? וכמובן תמונות^^

Karin917

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo210.gif

הייתי באנטליה והיה כיף
אין שם כ"כ מה לראות ורוב המתקנים במלון היו סגורים בגלל שקר שם עדיין אבל נהנתי בכל זאת. לגבי התמונות-טוב שהזכרת לי
אני תכף מעבירה אותן למחשב.

Karin917

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

יש 217 תמונות ורק משהו כמו 10 מתוכן שלי וכולן צולמו דרך המראה אז הן יצאו מטושטשות. רוצה תמונות של חתולים
/גמל/אווזים/תרנגול? הם יותר חמודים ממני.. בעיקר החתולים והגמל.

Karin917

New member
../images/Emo210.gif

התמונה מצונזרת כי השיער שלי מגעיל עכשיו. ותתעלמי מהכרס שגידלתי במהלך השבוע

Karin917

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif

נכון שהוא מושלם?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifעל איזה כרס את מדברת0.0

כוסיא
נו אני רוצה פנים
זה באפקט נורא מאגניב זה נראה כאילו מישו ממש מוכשר צייר את זה
!

../images/Emo221.gif

שם: ז'אנה פירסינג: אין אבל רוצה בגבה קעקועים: אין אבל רוצה
גובה: 173 מידת נעליים: 38 צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: אחת בת כמה את נראית: 18 משקפיים?: כן גשר?: לא עבר פלילי: זריקת שקיות מים מהחלון D: שפות: רוסית, עברית, אנגלית וקצת אוקריינית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?: עיניים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?: כשאני משמינה אז את הגוף את/ה דלוקה על מישהו?: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר?: כן בלונדון את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אהמ כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן D: את/ה הייתם בחו"ל: נולדתי בחו''ל בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: עכשיו נגד זה מתיש ונמעס להרוג אנשים: D: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: כבר לא אכפת לי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: הרבה אי פעם נעצרת: כמעט כמה פעמים... היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן :) התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה (זה מה שעלה לי לראש עכשיו :S ) ממתק: ממתקי גומי סרט מצויר: חתונת רפאים קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט החדש הזה כמו כדורים צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שבת כי ביום הבאה חוזרים ללמוד תכשיט: צמיד חורף\קיץ: קיץ בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני אצמי הלכת איתו לסרט: חברה הכי טובה שלי צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: סבתא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? עין הרע, לעבור מתחת לסולם אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? יום המזל שלי D: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג`מה? כל פעם כשאני הולכת לקנות בחנות שמתחת לבית ובפנימיה בכית בסרט? כן
היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע בפיזיקה? לא למדתי אף פעם פיזיקה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? בזמן המחזור
דברים אהובים שיר אהוב: my last breath של אוונסנס אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: אין ספורט אהוב: טניס גדול, כדורעף תחביב: לצייר, לשיר, לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? 17:34 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא זוכרת תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? אחותי צועקת ריח האחרון שהרחת? שוקולד איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כל מני, כל אחד וצלצול שונה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: אחותי

למעלה