שאלון..כי די יבש פה..

adidoosh16

New member
תשובות שלי.........אהה ואני חדשה פה

1. אממ כן ולא....... לא כי למי יש כח שוב ללמוד...... וכן כי אני מתגעגעת למלאא אנשים שלא יוצא להפגש איתם הרבה ובבצפר רואים אותם כל יום. 2. קניתי של גאנספורט.... 3. כן.... 4. לא... 5. היא הייתה סבירה חחח...... 6. לא.... 7. גאוגרפיה נגיד... הגברתי את זה פשוט... 8. יא' 9. הייתה סבירה =] 10. מקווה שטוב, אני רוצה וצריכה לשפר ציונים... 11. ממוצע 12. לא..... 13. אפשר להגיד...... כבר אנחנו לא ממש מתעסקים במקובלים ולא... 14. יש מספיק 15. כן לצעריי... . פורום ממש מגניבבב =]

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

1.אתם רוצים לחזור לביצפר? כן-למה? לא-למה? איכ. 2.אתם קונים תיק חדש? אם כן- איזה? אם לא- למה? קניתי שנה שעברה. 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? לא
4. אתם קונים קלמר חדש? אם אני אמצא אחד יותר טוב 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?איכ. לא. 6. היא ממשיכה איתכם?
7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? ספורט לא אהוב עלי. איכ. ערבית 8.לאיזה כיתה אתם עולים? י"א 9. איך הייתה התעודה?
10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? מקווה שיהיה טוב 11. אתם מצטיינים בכיתה? לא 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? כן. ג'. 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? אין אצנו מקובלים/לא מקובלים. כל אחד עם החברה שלו 14.כמה חברות יש לך בכיתה? 10+- 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? חה. כן. במגן בהיסטוריה

Cut Up Angel

New member
.עונה../images/Emo9.gif.

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר
לא-למה
כי אני סובלת שם
2.אתם קונים תיק חדש
אם לא- למה
ככה >< 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר
בערך הכול
4. אתם קונים קלמר חדש
ברור
5. אהבתם את המורה של שנה שעברה
לא ממש >< 6. היא ממשיכה איתכם|?
!| 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)
מי אמר שספורט
איכ...אין לי מקצוע אהוב>< 8.לאיזה כיתה אתם עולים
ט' 9. איך הייתה התעודה
גרועה מאוד
10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת
אני ינסה לשפר אותה הכי טוב שאפשר. אני מניחה ש75+ כי זה לתיכון. 11. אתם מצטיינים בכיתה
מזתומרת?
12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה
לא. 13. את/ה מקובל/ת בכיתה
לא. 14.כמה חברות יש לך בכיתה
לזאתי שאני עוברת 4-5 ככה
15.נכשלת פעם במבחן חשוב
בטח שכן.

למעלה