שאלון..כי די יבש פה..

מיקמיק 1

New member
שאלון..כי די יבש פה..

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? כן-למה? לא-למה? 2.אתם קונים תיק חדש? אם כן- איזה? אם לא- למה? 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? 4. אתם קונים קלמר חדש? 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?| 6. היא ממשיכה איתכם? 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? 8.לאיזה כיתה אתם עולים? 9. איך הייתה התעודה? 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? 11. אתם מצטיינים בכיתה? 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? 14.כמה חברות יש לך בכיתה? 15.נכשלת פעם במבחן חשוב?

עונה../images/Emo15.gif

1.אתם רוצים לחזור לביצפר? לחטיבה כן-למה? מתגעגעת לתקופה לא-למה? 2.אתם קונים תיק חדש? לא צריכה אם כן- איזה? אם לא- למה? הולכת לצבא 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? לא צריכה 4. אתם קונים קלמר חדש? נופ. בעצם אולי לצבא.. 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה? בסדר 6. היא ממשיכה איתכם? לא 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? שונאת ספורט. ואהוב עליי אנגלית 8.לאיזה כיתה אתם עולים? צבא 9. איך הייתה התעודה? תגיע בספטמבר 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? סבירה 11. אתם מצטיינים בכיתה? חח ממש לא 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? לא 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? בסדר 14.כמה חברות יש לך בכיתה? הרוב מכתות אחרות 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? כן

KiaritChan

New member
[=

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? כן-למה? כי החופש די מתחיל לשעמם..ואני מתגעגעת לחברים. לא-למה? מי צריך בצפר?! 2.אתם קונים תיק חדש? אם כן- איזה? אם לא- למה? לע.אני אוהבת את התיק שלי.לתיכון אני אקנה תיק חדש [= 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? א-הא 4. אתם קונים קלמר חדש? א-הא 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה? לע. 6. היא ממשיכה איתכם? לע.היא יוצאת לשנת שבתון.הביצ'. 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? לאדעת 8.לאיזה כיתה אתם עולים? ט' 9. איך הייתה התעודה? בסדר..[= 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? מעולה
אני הולכת לחרוש >< 11. אתם מצטיינים בכיתה? לע 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? לע 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? טוב לי איך שאני.ישלי חברות..וידידים..אז..? 14.כמה חברות יש לך בכיתה? אמיתיות? אמ..3 ^^ 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? אהא

d r o r y

New member
השאלון לא רלוונטי בשבילי...

משום שאני כבר 5 שנים לא בבית ספר.בן 23...

עונה

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? לא כן-למה? לא-למה? למה שמישו ירצה לחזור לביצפר??? 2.אתם קונים תיק חדש? יש מצב אם כן- איזה? אם לא- למה? 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? כמעט הכל 4. אתם קונים קלמר חדש? כן 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה? חחח נחמדה 6. היא ממשיכה איתכם? כן 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? ספורט לא אהוב עליי בכלל!!!! 8.לאיזה כיתה אתם עולים? ט' 9. איך הייתה התעודה? מעולה 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? טובה, מקווה שלפחות כמו זו של השנה 11. אתם מצטיינים בכיתה? נראלי שכן 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? לא 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? אממ לאדעת 14.כמה חברות יש לך בכיתה? מה אני אספור עכשיוו 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? לא

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifעונה../images/Emo70.gif

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? לא כן-למה? לא-למה? כי אני נורא נהנית בחופש!! ולא אוהבת ללמוד (מן הסתם) 2.אתם קונים תיק חדש? נופ אם כן- איזה? אם לא- למה? כי שנה שעברה קניתי. כל שנתייםמחליפה תיק 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? יאפ 4. אתם קונים קלמר חדש? קניתי כבר 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?נשארת אותה מורה ו..כן 6. היא ממשיכה איתכם? חח כן 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? איכסה ספורט! 8.לאיזה כיתה אתם עולים? 9. איך הייתה התעודה? טובה 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? מקווה לטוב =] 11. אתם מצטיינים בכיתה? לא 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? לא 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? כן 14.כמה חברות יש לך בכיתה? ממ.. רוב הבנות 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? לא!

irashady

New member
אנייי

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? כן כן-למה? כי פולין!!!! ב- 7.9! לא-למה? 2.אתם קונים תיק חדש? לא... אם כן- איזה? אם לא- למה? שנה אחרונה... יש הוצאות יותר חשובות 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? לא 4. אתם קונים קלמר חדש? לא יודעת 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה? המחנכת? ככה ככה 6. היא ממשיכה איתכם? כן 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? היסטוריה 8.לאיזה כיתה אתם עולים? י"ב 9. איך הייתה התעודה? נחמדה... למי אכפת אבל? בגרויות זה מה שחשוב 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? לא תהיה!!!! 11. אתם מצטיינים בכיתה? בחלק מהדברים כן 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? בכיתה ד' נראה לי 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? לא התבגרנו? 14.כמה חברות יש לך בכיתה? אמממ לא יצא לי לספור... כעקרון מסתדרת עם כולם 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? אמממ קרה...

עונה

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? לא כן-למה? לא-למה? 2.אתם קונים תיק חדש? קניתי. אם כן- איזה? אם לא- למה? 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? אמממ הרוב. 4. אתם קונים קלמר חדש? קניתי 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?| לאאאאאאאאאאאאאאאא 6. היא ממשיכה איתכם? תודה לאל לא 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? מי אוהב ספורט ??? 8.לאיזה כיתה אתם עולים? י' 9. איך הייתה התעודה? נחמדה 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? נקווה שיותר טובה... נשקיע יותר 11. אתם מצטיינים בכיתה? לא 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? לא 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? מזה מקובלים לכל אחד יש תחברים שלו וזוו 14.כמה חברות יש לך בכיתה?לאדעת 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? כן

Camila Yan

New member
אני עונה

1.אתם רוצים לחזור לביצפר? לא כן-למה? לא-למה? כי זה סתם בית כלא עם עבודות ובגרויות 2.אתם קונים תיק חדש? יאפ אם כן- איזה? אני אחפש בחנות משו שווה אם לא- למה? 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? לא 4. אתם קונים קלמר חדש? לא 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה? היו כמה שסימפטתי, כן 6. היא ממשיכה איתכם? יאפ 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? מי אמר שספורט זה מקצוע אהוב? פסיכולוגיה 8.לאיזה כיתה אתם עולים? י"ב 9. איך הייתה התעודה? סבבה 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? טובה 11. אתם מצטיינים בכיתה? לא 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? לא 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? מה זה מקובל? 14.כמה חברות יש לך בכיתה? כמה שיש 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? יאפ, מגן בהיסטוריה

PennyLaneM

New member
...

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? כן. כן-למה? כי מיצתי את החופש. לא-למה? 2.אתם קונים תיק חדש? לא. אם כן- איזה? אם לא- למה? כי יש לי כבר אחד. 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? לא. 4. אתם קונים קלמר חדש? לא. אף שנה אין לי קלמר. 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?| לא. 6. היא ממשיכה איתכם? כן. 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? לא יודעת. 8.לאיזה כיתה אתם עולים? יב'. 9. איך הייתה התעודה? זוועה. 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? זוועה. 11. אתם מצטיינים בכיתה? לא. 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? לא. 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? אני חברה של כולם,אין מקובלים ולא מקובלים. 14.כמה חברות יש לך בכיתה? אני מיודדת עם כולם. 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? כן.

crazy smile

New member
פחח איזה שיעמום לי

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? לאא **פורצת בבכי** כן-למה? לא-למה? כל כך אין לי כוח להתמודד עם עוד שנה....אין לי כוח לכל מיני אנשים....נו את כל מיי שאני אוהבת אני פוגשת בחופש מה צריך יותר מזה.... 2.אתם קונים תיק חדש? אם כן- איזה? אם לא- למה? ככהה!! מה למה?!?!? 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? חולצות בצפר נחשב?! חוץ מזה לא קניתי כלום....עדיין בהכחשה שנישארו רק עוד 10 ימים 4. אתם קונים קלמר חדש? עדיין חושבת על זה....ניראה לי אני איתו כבר איזה 4 שנים חח אני ממש קשורה אליו...והוא ממש טוב... 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה? ממ...ליקראת סוף השנה התחלית קצת לישנוא אותה...אבל ביום האחרון היא הוכיחה את עצמה מחדש :) 6. היא ממשיכה איתכם? יאפ 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? מתמטיקה!!!!!! כל המספרים וזה!!! חחח סתם סתם....לא זוכרת כבר איזה מקצועות יש בבצפר... 8.לאיזה כיתה אתם עולים? ט' 9. איך הייתה התעודה? אחלה....חחח...ממוצע מאה ירדנו ל-90 חחח איזה חננה אני חח... 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? ממ....ת'כלס הרגשתי ששנה שעברה ממש לא השקעתי....ושמתי ז' על הכל למרות שהתגלתה תעודה טובה...ואז השנה אני אומרת לעצמי שאני הפעם אשקיע...(חח למה פתאום ניראה לי שלא?!) אז כמה רע זה יכול להיות!? 11. אתם מצטיינים בכיתה? מזה מצטיינים?! אני לא מהנכשלים.,. 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? ממ...בכיתה ו' היה משהו...טוב זה היה יורת ילד אחד שלא דיבר איתי ועשה מזה קצת סיפור גדול מידי והיה לי ממש קשה...כי הוא ממש התעלל בי...(כן גם בלי לדבר) 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? אוי באמת....נו בכתיבה כבר אין מקובלים... 14.כמה חברות יש לך בכיתה? כולם כאילו חברות שלי....אוי נוו באמת עכשיו תגידו שאני מקובלת בגלל זה?!? חח יופי בוגר מאוד 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? לא...חח לא נכשלת כמעט...

נמה3

New member
עונה

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר?לא ממש לא-למה? לא יודעת כיף לי בחופש! 2.אתם קונים תיק חדש?לא אם לא- למה? כי אמא שלא מרשה
3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר?כן 4. אתם קונים קלמר חדש?כן 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?|כן.. 6. היא ממשיכה איתכם?לא:( 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)?חשבון 8.לאיזה כיתה אתם עולים?חסוי 9. איך הייתה התעודה?טובה 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת?נראה ונחייה.. 11. אתם מצטיינים בכיתה?דיי 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה?כן חח.. 13. את/ה מקובל/ת בכיתה?כן 14.כמה חברות יש לך בכיתה?המון. 15.נכשלת פעם במבחן חשוב?לא בהיי..

רונוש12

New member
עונה..

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר?בעיקרון כן.. כן-למה?כי משעמם לי בחופש לא-למה?-- 2.אתם קונים תיק חדש?כן אם כן- איזה?כאילו מה זאת אומרת? לא יודעת אני יראה כבר.. אם לא- למה? 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר?יס 4. אתם קונים קלמר חדש?קניתי כבר.. 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?אממ..מאוד! 6. היא ממשיכה איתכם?לא היא עזבה את ביצפר
7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)?אומנות,ולאדעת 8.לאיזה כיתה אתם עולים?ו' 9. איך הייתה התעודה?מצוינת.. 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת?לדעת 11. אתם מצטיינים בכיתה?אמ..אפשר לומר 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה?לא אני גם לא רוצה שזה יקרה.. 13. את/ה מקובל/ת בכיתה?לא ממש.. 14.כמה חברות יש לך בכיתה?לאדעת 15.נכשלת פעם במבחן חשוב?אם אולי

../images/Emo39.gifעונה

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? כן כן-למה? כי נמאס מהחופש לא-למה? 2.אתם קונים תיק חדש? לא אם כן- איזה? אם לא- למה? כי אמא לא מרשה ולא באלי.. 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? כן 4. אתם קונים קלמר חדש? קניתי כבר 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה? מאודדד 6. היא ממשיכה איתכם? לא היא עזבה ת'ביצפר
7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? אנגלית, תנ"ך, ספרות והיסטורייה אני חושבת למרות שעדיין לא התחלנו ללמוד ת'נושא אבל זה נשמע מעניין
8.לאיזה כיתה אתם עולים? ו' 9. איך הייתה התעודה? טובה מאוד+
10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? אני מקווה שמצויינת כי עני אשקיע את כל המאמצים 11. אתם מצטיינים בכיתה? כן.. לפחות זה מה שהמורות אומרות לי כל שנה..
12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? לא 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? יאפ
14.כמה חברות יש לך בכיתה? חח המוון.. כולן חברות שלי ממש טובות חוץ מאולי 2-3 שאני לא שומרת איתן על קשר ממש..=/ 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? ממממ לא שזכור לי... במבחן האחרון בחשבון שסיכם את השנה קיבלתי ניראה לי 80 ומשו וזה היה טוב

עונה

1.אתם רוצים לחזור לביצפר? לא ממש כן-למה? כי אני רוצה לפגוש את כולם וזה לא-למה? כי אני רוצה להמשיך ללכת לישון מאוחר ושלא צריך ללמודד 2.אתם קונים תיק חדש? לא אם כן- איזה? אם לא- למה? כי כבר יש לי 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? לא 4. אתם קונים קלמר חדש? קניתי 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה? אממ בסדר 6. היא ממשיכה איתכם? לא 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? ספורט לא אהוב עליי... ואין משהו אהוב 8.לאיזה כיתה אתם עולים? ט' 9. איך הייתה התעודה? בינונית 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? פחות מזה 11. אתם מצטיינים בכיתה? לא ממש 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? לא שזכור לי 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? מזה מקובל?! חזרנו ליסודי?!.... 14.כמה חברות יש לך בכיתה? שניה סופרת... 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? כן

עונה אחרי שנה

חח יצא לי חרוז!! 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? כן-למה?כי החופש ארוך היה טוב וטוב שהיה ונגמר! לא-למה? 2.אתם קונים תיק חדש? אם כן- איזה? אם לא- למה?ככה 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר?לא 4. אתם קונים קלמר חדש?לא 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?|לא 6. היא ממשיכה איתכם?כן 7.איזה מקצוע אהוב עליכם אנגלית חוץ מספורט)? 8.לאיזה כיתה אתם עולים?ט' 9. איך הייתה התעודה?חרא 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת?כנ''ל 11. אתם מצטיינים בכיתה?לא 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה?לא 13. את/ה מקובל/ת בכיתה?לא מאמינה בשטויות האלה,יש לי הרבה חברות 14.כמה חברות יש לך בכיתה?הרבה 15.נכשלת פעם במבחן חשוב?כן

adi121

New member
נהננה../images/Emo60.gif

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר?לא לא-למה?כי אני אוהבת חופש וזאת גם השנה האחרונה שלי ואני לא רוצה לסיים ביצפר עצוב לי מאודדד
2.אתם קונים תיק חדש?לא אם לא- למה?קניתי שנה שעברה והוא במצב מצויין 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר?כן אתמול 4. אתם קונים קלמר חדש?קניתי חדש 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?|המחנך שלי הוא הכי שולט בעולם! בתור מחנך אבל לא בתור מורה.. הוא דואג לנו כמו לילדים שלו 6. היא ממשיכה איתכם?כן שנה שלישית ואחרונה 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)?תאמת? כלום! אבל באמת כלום.. אולי מתמטיקה כשאני מבינה את החומר 8.לאיזה כיתה אתם עולים?י"ב 9. איך הייתה התעודה?לא משהו
10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת?אני מקווה שטובה אחרי 12 שנות לימוד 11. אתם מצטיינים בכיתה?לא
12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה?לא.. 13. את/ה מקובל/ת בכיתה?אני בסדר.. זה לא שיש לנו כל כך הרבה ילדים בכיתה ולרובם זה מה זה לא אכפת ממקובלים או לא 14.כמה חברות יש לך בכיתה?אנחנו 7 בנות (לא כולל אותי) עם 6 אני מדברת ו3 מהן חברות ממש טובות 15.נכשלת פעם במבחן חשוב?כן.. זה היה מכה בשבילי

נה נה נה עונה נה

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? כן-למה? לא-למה?ככה..סתאםם כי לא רוצים לילמודדד 2.אתם קונים תיק חדש? אם כן- איזה?של פומה אם לא- למה? 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר?ממש לא 4. אתם קונים קלמר חדש?ברור 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?|ממש לא 6. היא ממשיכה איתכם?לא [[מזל]] 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)?חופשי[?] 8.לאיזה כיתה אתם עולים?ט' 9. איך הייתה התעודה?
10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת?נחמדה+ 11. אתם מצטיינים בכיתה?לא 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה?לא בלי עין הרע
13. את/ה מקובל/ת בכיתה?הכי טוב באמצע+++ 14.כמה חברות יש לך בכיתה?הרבה 15.נכשלת פעם במבחן חשוב?כןן

עונה..!!

1.אתם רוצים לחזור לביצפר?לאא..!! כן-למה? לא-למה?כי אין לי כוח לקום כל יום ב7 וליראות ת'פרצופים ותצרחות המעצבנות של המורים 2.אתם קונים תיק חדש?אולי אם כן- איזה? אם לא- למה? 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר?כימעט 4. אתם קונים קלמר חדש?קניתי כברר 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?|לא ממש 6. היא ממשיכה איתכם?אין לי שמץ 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)?אין כזה 8.לאיזה כיתה אתם עולים?ט' 9. איך הייתה התעודה?לא משו 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת?אותו דבר בערך 11. אתם מצטיינים בכיתה?לא ממש 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה?לא 13. את/ה מקובל/ת בכיתה?בערך 14.כמה חברות יש לך בכיתה?6 15.נכשלת פעם במבחן חשוב?כןן

עונה

בית ספר: 1.אתם רוצים לחזור לביצפר? לא יודעת כן-למה? -- לא-למה? -- 2.אתם קונים תיק חדש? לא אם כן- איזה? -- אם לא- למה? לא בא לי 3. קניתם כבר את כל הציוד לביצפר? כן 4. אתם קונים קלמר חדש? כן 5. אהבתם את המורה של שנה שעברה?| כן 6. היא ממשיכה איתכם? כן 7.איזה מקצוע אהוב עליכם (חוץ מספורט)? בסה"כ הכל 8.לאיזה כיתה אתם עולים? ו' 9. איך הייתה התעודה? מעולה 10. איך אתם חושבים שתיהיה התעודה של השנה הזאת? אותו דבר 11. אתם מצטיינים בכיתה? כן 12.פעם עשו עלייך חרם בכיתה? לא 13. את/ה מקובל/ת בכיתה? כן 14.כמה חברות יש לך בכיתה? הרבה 15.נכשלת פעם במבחן חשוב? לא

למעלה