שאלון כי די יבש פה

עונה

כן/לא: *לאכול בידיים- אם זה הכרחי *לישון עם אור- כנ"ל *לרכב על אופניים- לא עכשיו *לשחק גומי- כן *לקרוא ספרים- כן *לנסוע בטרמפים- תלוי עם מי מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? טלפון *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? ים *YES\\HOT? יס *תה\\שוקו? תה *שוגי\\כריות? כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית? ישראלית *מגף\\סנדל? מגף *כחול\\כתום? כתום אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- חם *ל"ג בעומר- אש *כלב- האו *טלוויזיה- ח.ב.ר.י.ם{הסדרה} *התנתקות- בשביל מה? *נדנדה- נד-נד *חתונה- אתה מוכן לנשק את הכלה *בגרויות- אמאלה *פופקורן- מלוח וטעים מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? לפני איזה 4 שעות *התנשקת? לא זוכרת *צחקת? לפני איזה שעה *בכית? לפני 5 שעות *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני יומיים..אבל כתבתי באס.מ.אס... *אכלת? לפני 5 שעות *התקלחת? לפני 6 שעות *הכנת שיעורי בית? מזמן לא *שטפת ת'בית? אפעם *שיחקת קלפים? אתמול *היית בבריכה? לפני שבועיים ככה *היית בים? פוו מי זוכר?

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

*לאכול בידיים- תלוי מה :] *לישון עם אור- לא *לרכב על אופניים- כן *לשחק גומי- כן *לקרוא ספרים- תלוי איזה.. *לנסוע בטרמפים- לא מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? ים *YES\\HOT? יס *תה\\שוקו? שוקו *שוגי\\כריות? כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית? גם וגם.. *מגף\\סנדל? תלוי בעונה :p *כחול\\כתום? כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- שמש *ל"ג בעומר- מדורה *כלב- חמוד *טלוויזיה- סדרות *התנתקות- כתום *נדנדה- גינה *חתונה- נישואים *בגרויות- לימודים *פופקורן- סרט מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? אתמול *התנשקת? לפני הרבה זמן *צחקת? היום *בכית? אתמול *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה זמן.. *אכלת? מקודם.. *התקלחת? אתמול *הכנת שיעורי בית? לפני הרבה זמן :} *שטפת ת'בית? שבוע שעבר P: *שיחקת קלפים? לא זוכרת *היית בבריכה? לא זוכרת *היית בים? לפני שבועיים בערך

victoria777

New member
ללללללללל

*לאכול בידיים-נגד *לישון עם אור-נגד *לרכב על אופניים-בעד *לשחק גומי-בעד(עד גיל 10) *לקרוא ספרים-בעד *לנסוע בטרמפים-נגד מה עדיף? *טלפון\\פלאפון?טלפון *מזגן\\מאוורר?מזגן *ים\\בריכה?בריכה *YES\\HOT?יס *תה\\שוקו?שוקו *שוגי\\כריות?כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית?לועזית *מגף\\סנדל?סנדל *כחול\\כתום?מבחינה פוליטית כתום.אבל כחול זה צבע שאני יותר אוהבת אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ-שמש *ל"ג בעומר-קרשים *כלב-קולר *טלוויזיה-סלון *התנתקות-תעמולה *נדנדה-חול *חתונה-לבן *בגרויות-מחברת משבצות *פופקורן-קולנוע מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון?לא זוכרת *התנשקת?אף פעם לא *צחקת?היום *בכית?לא זוכרת *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו?אממ...אף פעם.. *אכלת?לפני כשעה *התקלחת?היום בבוקר *הכנת שיעורי בית?לא זוכרת *שטפת ת'בית?אממ...אף פעם.אני רק מנגבת אבק *שיחקת קלפים?לא זוכרת *היית בבריכה?לפני כ-3 שבועות *היית בים?שנה שעברה

Thade

New member
עונה ../images/Emo119.gif

כן/לא: *לאכול בידיים- לא. *לישון עם אור- לא. *לרכב על אופניים- לא. *לשחק גומי- לא. *לקרוא ספרים- כן. *לנסוע בטרמפים- לא. מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון. *מזגן\\מאוורר? מזגן. *ים\\בריכה? בריכה. *YES\\HOT? יס. *תה\\שוקו? תה. *שוגי\\כריות? כריות. *מוזיקה ישראלית\\לועזית? לועזית. *מגף\\סנדל? מגף. *כחול\\כתום? כחול (מבחינת הצבע
). אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- חום. *ל"ג בעומר- מדורה. *כלב- חתול. *טלוויזיה- סדרות. *התנתקות- מתנחלים. *נדנדה- פארק. *חתונה- טבעת. *בגרויות- מתמטיקה. *פופקורן- קולנוע. מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? לפני הרבה זמן. *התנשקת? אף פעם. *צחקת? היום. *בכית? לפני הרבה זמן. *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? אף פעם. *אכלת? לפני שעתיים,בערך. *התקלחת? לפני שלוש שעות...בערך. *הכנת שיעורי בית? בתחילת החופש-עבודה בהיסטוריה
*שטפת ת'בית? אף פעם. *שיחקת קלפים? לפני כמה ימים. *היית בבריכה? לפני כמה שנים. *היית בים? כנ''ל.

אה ה!../images/Emo2.gif

כן/לא:אולי
*לאכול בידיים-רק בידיים!
*לישון עם אור-לא *לרכב על אופניים-למה לא *לשחק גומי-לא *לקרוא ספרים-כן *לנסוע בטרמפים-לא(אני זונעעעעעעעעעע
) מה עדיף?אני מהורהרת נפשית
*טלפון\\פלאפון?למי אכפת *מזגן\\מאוורר?מזגן *ים\\בריכה?בריכה *YES\\HOT?יס *תה\\שוקו?שוקו *שוגי\\כריות?כריות
*מוזיקה ישראלית\\לועזית?לועזית רולז *מגף\\סנדל?סנדל...ושיהיה נוח *כחול\\כתום?כחול..ולא בגלל ההתנתקות
אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה..די באמת?
) *קיץ-סבל *ל"ג בעומר-פיח *כלב-סופרכלב
*טלוויזיה-לא יודעת *התנתקות-טימטום *נדנדה-ילדות *חתונה-שלומי
*בגרויות-סמכות *פופקורן-קולנוע מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון?לפני כמה שעות *התנשקת?
*צחקת?היום בבוקר *בכית?שלשום בערב *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום *אכלת?לא מזמן
|שמן| *התקלחת?הבוקר(תכף עוד פעם
) *הכנת שיעורי בית?חחח לא בשנה הנוכחית זה מה שבטוח
*שטפת ת'בית?אתמול בערב
*שיחקת קלפים?מזמן *היית בבריכה?מזמן *היית בים?עוד יותר מזמן

irashady

New member
אני

כן/לא: *לאכול בידיים- תלוי מה *לישון עם אור- לא *לרכב על אופניים- כן *לשחק גומי- לא *לקרוא ספרים- כן *לנסוע בטרמפים- לא! מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלא *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? ים *YES\\HOT? יס *תה\\שוקו? שוקו *שוגי\\כריות? שוגי *מוזיקה ישראלית\\לועזית? גם וגם *מגף\\סנדל? תלוי בעונה *כחול\\כתום? כחול!!!! אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ-חם *ל"ג בעומר-אש *כלב-חיים שלי *טלוויזיה-מעבירה שיעמום *התנתקות-הורסת את המדינה *נדנדה-ילדות *חתונה-מחוייבות *בגרויות-עוד שנה נגמר *פופקורן-נתקע בשיניים מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? היום בצהריים *התנשקת? לפני חודש בערך... (כן עבר הרבה זמן...) *צחקת?לפני שעה בערך *בכית? לפני כמה ימים *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? אצרת? אולי הצהרת? ואממ... אף פעם *אכלת? לפני שעה *התקלחת? לפני 15 דקות *הכנת שיעורי בית? פףףףף הרבה זמן *שטפת ת'בית? כמה שעות *שיחקת קלפים? לפני ים של זמן *היית בבריכה? כנ"ל *היית בים? שבועיים

יאי

כן/לא: *לאכול בידיים- לא *לישון עם אור- לא *לרכב על אופניים- כע *לשחק גומי- כע *לקרוא ספרים- כע *לנסוע בטרמפים- כע מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? טלפון *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? בריכה *YES\\HOT? יסס *תה\\שוקו? שוקו, דה *שוגי\\כריות? כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית? לועזית *מגף\\סנדל? מגף *כחול\\כתום? כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- חם *ל"ג בעומר- מדורה (איזו לא מקורית אני
) *כלב- חתול (?!) *טלוויזיה- ערוצים *התנתקות-כיפות *נדנדה- ילדים קטנים ומאושרים *חתונה- כלה *בגרויות- אאוץ' *פופקורן- מיקרוגל מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? לפני.........שעה *התנשקת? ביום שלישי
*צחקת? היום:) *בכית? לפני שבוע בערך *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום:) *אכלת? אתמול? לא, היום
*התקלחת? היום, חח *הכנת שיעורי בית? שנה שעברה!! זהו!! אין יותר!! ווא-הוו!!!!!!!!111 *שטפת ת'בית? אתמול *שיחקת קלפים? מזמןן *היית בבריכה? לפני שבוע *היית בים? ל"ג בעומר

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההה

כן/לא: *לאכול בידיים- לא *לישון עם אור- לא *לרכב על אופניים- כן *לשחק גומי- לא *לקרוא ספרים- כן *לנסוע בטרמפים- לא מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? בריכה\סדגש| *YES\\HOT? YES *תה\\שוקו? תה *שוגי\\כריות? כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית? אוף... זה קשה... שניהם! *מגף\\סנדל? סנדל *כחול\\כתום? |הדג|כחול, מה אני מתנחלת? אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- שמש *ל"ג בעומר- תפוחי אדמה *כלב- חתול *טלוויזיה- מחשב *התנתקות- כתום *נדנדה- מגלשה *חתונה- שמלת כלה *בגרויות- שוקולד *פופקורן- קולנוע מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? לפני שלוש שעות *התנשקת? לא זוכרת.... *צחקת? לפני 5 דקות *בכית? לא זוכרת... *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מקודם אמרתי את זה לאחותי הקטנה *אכלת? לפני שלוש שעות *התקלחת? אתמל בלילה *הכנת שיעורי בית? חחחחח לפני שלוש שנים בערך... *שטפת ת'בית? שנים... אתם חושבים שיש לי זמן לזה עם הצבא הזה? *שיחקת קלפים? לפני שבועיים *היית בבריכה? לא זוכרת... *היית בים? לפני שבוע

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif+

כן/לא: *לאכול בידיים- עוף *לישון עם אור- לא *לרכב על אופניים- כן *לשחק גומי- למה לא *לקרוא ספרים- כן *לנסוע בטרמפים- לאא מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון. מבחינת הקרינה טלפון *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? בריכה האמת *YES\\HOT? אין העדפה *תה\\שוקו? שוקו *שוגי\\כריות? כריות1 *מוזיקה ישראלית\\לועזית? לועזית *מגף\\סנדל? מגף *כחול\\כתום? כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- חום *ל"ג בעומר- עומר. מישהי. *כלב- בעע *טלוויזיה- מעצבן *התנתקות- בן-דוד שלי *נדנדה- בת-דודה שלי *חתונה- כנ"ל *בגרויות- כנ"ל *פופקורן- סרט מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? לא מזמן *התנשקת? מ *צחקת? חצי שעה ככה *בכית? מזמן *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? אצרת? חח *אכלת? הרגע *התקלחת? אתמול. ועכשיו עוד רגע *הכנת שיעורי בית? בעע. אתמול *שטפת ת'בית? לא *שיחקת קלפים? אתמול *היית בבריכה? שלשום *היית בים? מזמן

Invisible Eden

New member
כן.

כן/לא: *לאכול בידיים- לא *לישון עם אור- לא *לרכב על אופניים- כן *לשחק גומי- לא *לקרוא ספרים- כן *לנסוע בטרמפים- לא מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? ים *YES\\HOT? יס *תה\\שוקו? תה *שוגי\\כריות? כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית? לועזית *מגף\\סנדל? אולסטאר *כחול\\כתום? כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- חורף *ל"ג בעומר- אש *כלב- סטס *טלוויזיה- מחשב *התנתקות- די עם השאלות על זה. *נדנדה- דן *חתונה- סבתא *בגרויות- וויפי *פופקורן- קולנוע מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? אתמול *התנשקת? עוד לא *צחקת? מקודם *בכית? אתמול *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול *אכלת? מקודם *התקלחת? אתמול בערב *הכנת שיעורי בית? לפני שבוע *שטפת ת'בית? מזמן *שיחקת קלפים? מזמן *היית בבריכה? בתחילת החופשP: *היית בים? שנה שעברהP-:

רונוש12

New member
עונההה

כן/לא: *לאכול בידיים-לא.. *לישון עם אור-לא *לרכב על אופניים-כן *לשחק גומי-לא *לקרוא ספרים-כן *לנסוע בטרמפים-לא מה עדיף? *טלפון\\פלאפון?פלאפון *מזגן\\מאוורר?מזגן *ים\\בריכה?בריכה *YES\\HOT?הוט=שליטה
*תה\\שוקו?שוקו *שוגי\\כריות?שוגי *מוזיקה ישראלית\\לועזית?לועזית *מגף\\סנדל?מגף *כחול\\כתום?אני לא נגד ולא בעד ההתנתקות! מגף..אדום..או..שחור.. אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ-בריכה *ל"ג בעומר-שריפה..סתםםם אמ.מדורה!!
*כלב-תנו לחיות לחיות נסגר
*טלוויזיה-סוף הדרך 2 *התנתקות-נמנעת *נדנדה-גן שעשועים *חתונה-בעל *בגרויות-אוי..אני לא רוצה להגיע לזה! *פופקורן-סרט מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון?בערב *התנשקת?בלחי.. *צחקת?כול יום אני צוחקת כול רגע! *בכית?כן לפני כמה שעות *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא.. *אכלת?אוי..בשמונה..עכשיו 1 וחצי בלילה.. *התקלחת?כן בשמונה *הכנת שיעורי בית?חופש!! *שטפת ת'בית?לא.. *שיחקת קלפים?כן,טאקי עם עצמי!!
*היית בבריכה?כן *היית בים?הרבה

למעלה