שאלון כי די יבש פה

CAM1LA

New member
שאלון כי די יבש פה

כן/לא: *לאכול בידיים- *לישון עם אור- *לרכב על אופניים- *לשחק גומי- *לקרוא ספרים- *לנסוע בטרמפים- מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? *מזגן\\מאוורר? *ים\\בריכה? *YES\\HOT? *תה\\שוקו? *שוגי\\כריות? *מוזיקה ישראלית\\לועזית? *מגף\\סנדל? *כחול\\כתום? אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- *ל"ג בעומר- *כלב- *טלוויזיה- *התנתקות- *נדנדה- *חתונה- *בגרויות- *פופקורן- מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? *התנשקת? *צחקת? *בכית? *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? *אכלת? *התקלחת? *הכנת שיעורי בית? *שטפת ת'בית? *שיחקת קלפים? *היית בבריכה? *היית בים?

../images/Emo110.gif

כן/לא
*לאכול בידיים- תלוי מה
*לישון עם אור- לא *לרכב על אופניים- כן (אבל לא אני.. עזבו למה
) *לשחק גומי- כן *לקרוא ספרים- כן (אבל לע אני..
) *לנסוע בטרמפים- לא
מה עדיף
*טלפון\\פלאפון? פלאפון *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? בריכה *YES\\HOT? יס *תה\\שוקו? שוקו.. אבל לא בבוקר.. זה עושה בחילות
*שוגי\\כריות? שוגי *מוזיקה ישראלית\\לועזית? ישראלית *מגף\\סנדל? כפכף
*כחול\\כתום? כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה)
*קיץ- חורף *ל"ג בעומר- מדורה *כלב- חמוד
*טלוויזיה- תוכנית *התנתקות- לא עולה
*נדנדה- גן שעשושעים *חתונה- שמלה *בגרויות- בצפר *פופקורן- סרט מתי בפעם האחרונה
*דיברת בטלפון? לפני כמה דקות *התנשקת? אממממממ.. *צחקת? היום *בכית? אממ.. הרבה זמן *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול *אכלת? אממממ עכשיו.. מנסים לדחוף לי אוכל כי אתמול לא אכלתי כלום
*התקלחת? אתמול.. אני בטח יכנס עוד מעט למקלחת חחחח *הכנת שיעורי בית? אויישש.. מזממןן.. יש לי מלא שיעורים.. הבעיה ששכחתי איך עושים הכל ואינלי כח לזה
*שטפת ת'בית? שנים
*שיחקת קלפים? לוזוכרת *היית בבריכה? הרבה זמן *היית בים? גם

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gif עונה ראשונה?

כן/לא: *לאכול בידיים- לא
*לישון עם אור- לא כיף *לרכב על אופניים- כן *לשחק גומי- כן *לקרוא ספרים- כן *לנסוע בטרמפים- לא
מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון
*מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? בריכה
*YES\\HOT? יס
*תה\\שוקו? תה *שוגי\\כריות? כריות
*מוזיקה ישראלית\\לועזית? לועזית *מגף\\סנדל? סנדל *כחול\\כתום? כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- בוקר
*ל"ג בעומר- חג *כלב- חמוד
*טלוויזיה- כיפי *התנתקות- כתום *נדנדה- כיפי *חתונה- כלה *בגרויות- תיכון *פופקורן- יאמיי
מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? היום *התנשקת? מזמן *צחקת? היום
*בכית? לא זןכרת *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת *אכלת? היום *התקלחת? שלשום *הכנת שיעורי בית? חחח.. מזמן
*שטפת ת'בית? לא זוכרת
*שיחקת קלפים? לא זוכרת *היית בבריכה? לא זוכרת *היית בים? שלשום

ady18

Well-known member
תשובות

כן/לא: *לאכול בידיים-תלוי בסוג המזון *לישון עם אור-עם *לרכב על אופניים-לא *לשחק גומי-לא *לקרוא ספרים-כן *לנסוע בטרמפים-לא מה עדיף? *טלפון\\פלאפון?פלא *מזגן\\מאוורר?מזגן *ים\\בריכה?בריכה *YES\\HOT?הוט *תה\\שוקו?שוקו *שוגי\\כריות?כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית?ישראלית *מגף\\סנדל?סנדל *כחול\\כתום?שניהם אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ-בריכה *ל"ג בעומר-מדורה על האש מרשמלו *כלב-חמוד *טלוויזיה-אהבה מעבר לפינה *התנתקות-נגד *נדנדה-מתקן *חתונה-כלה וחתן *בגרויות-יש *פופקורן-עם חמאה מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון?אתמול *התנשקת?אתמול *צחקת? *בכית? *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? *אכלת?לפני שלוש שעות *התקלחת? *הכנת שיעורי בית? *שטפת ת'בית? *שיחקת קלפים? *היית בבריכה?מזמן לא *היית בים?בשבת

אני

כן/לא: *לאכול בידיים-תלוי מה... *לישון עם אור- אני לא *לרכב על אופניים- מה אכפת לי ? *לשחק גומי- לא עברתי תגיל..? *לקרוא ספרים- בעיקרון כן.. אבל אני לא *לנסוע בטרמפים-לא מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? טלפון *מזגן\\מאוורר?מזגן *ים\\בריכה? אממ.. בריכה =\ *YES\\HOT? הוט *תה\\שוקו? שוקו *שוגי\\כריות? *מוזיקה ישראלית\\לועזית? ישראלית *מגף\\סנדל? מממ מגף *כחול\\כתום? כתום יותר יפה
ללא קשר לדעות
אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- כדור ים
*ל"ג בעומר- מדורה *כלב- *טלוויזיה- *התנתקות- כתום *נדנדה- ילדה *חתונה- כלה *בגרויות- מבחנים *פופקורן- סרט מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? לפני איזה חצי שדעה.. *התנשקת? *צחקת? *בכית? *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? *אכלת? *התקלחת? מקודם *הכנת שיעורי בית? וואי שנים *שטפת ת'בית? כנל *שיחקת קלפים? כנחל חח *היית בבריכה? אממ ביוש שישי *היית בים? לפני איזה שבועיים

moshit1

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo9.gif

כן/לא: *לאכול בידיים-כה *לישון עם אור-לא *לרכב על אופניים-כה *לשחק גומי-כה *לקרוא ספרים-כה *לנסוע בטרמפים-כה מה עדיף? *טלפון\\פלאפון?פלאפון *מזגן\\מאוורר?מזגן
*ים\\בריכה?ים
*YES\\HOT?<נמנעת> *תה\\שוקו?שוקו
*שוגי\\כריות?כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית?ישראלית
*מגף\\סנדל?אולסטאר? *כחול\\כתום?כתום
אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ-שמש
*ל"ג בעומר-עץ. *כלב-לשון
*טלוויזיה-
שלט *התנתקות-כתום בנשמה
*נדנדה-נדנד *חתונה-כלה *בגרויות-מוח כואב
*פופקורן-
סרט מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון?לפני דקה..
*התנשקת?נמ? *צחקת?אתמול בערב
*בכית?^^ *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לכתוב זה גם? *אכלת?אמממ בבוקר
*התקלחת?אתמול בערב *הכנת שיעורי בית?פחחחח
*שטפת ת'בית?אףפעם.? למה יש עוזרת? *שיחקת קלפים?ב.... ב... בחופש הגדול. *היית בבריכה?לפני שבוע בערך *היית בים?מלא זמן לא
דאמ.

מתוקה777

New member
עונה :)....

כן/לא: *לאכול בידיים- מה שאי אפשר לאכול בסכין ובמזלג כי זה מסובך אז כן *לישון עם אור-לא! *לרכב על אופניים-כן *לשחק גומי-לא *לקרוא ספרים-כן *לנסוע בטרמפים-לא מה עדיף? *טלפון\\פלאפון?פלאפון *מזגן\\מאוורר?מזגן *ים\\בריכה?ים *YES\\HOT? הוט HOT!!! *תה\\שוקו?תה *שוגי\\כריות?שוגי *מוזיקה ישראלית\\לועזית?לועזית *מגף\\סנדל?סנדל *כחול\\כתום?כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ-שמש *ל"ג בעומר-מדורות *כלב-עצם *טלוויזיה-חברים *התנתקות-סרטים... *נדנדה-גן שעשועים *חתונה-חופה *בגרויות-סיוט *פופקורן-סרט מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון?היום בצהריים *התנשקת?שנה שעברה *צחקת?אתמול *בכית?לפני שבוע *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני כמה ימים *אכלת?מקודם *התקלחת?אתמול *הכנת שיעורי בית?לפני חודש וחצי *שטפת ת'בית?אני לא שוטפת את הבית *שיחקת קלפים?ממזמן... *היית בבריכה?לפני שבועיים *היית בים?הרבה זמן לא הייתי

עונה

כן/לא: *לאכול בידיים- כן חח *לישון עם אור- כן *לרכב על אופניים- שכחתי איך עושים את זה חחחחח *לשחק גומי- וואווווו היו זמניםם *לקרוא ספרים- כן *לנסוע בטרמפים- כן כשצריך מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? אותו דבר *מזגן\\מאוורר? לא משנה *ים\\בריכה? יםםםםם *YES\\HOT? לא ממש משנה *תה\\שוקו? אותו דבר.. *שוגי\\כריות? כ=ר=י=ו=ת
*מוזיקה ישראלית\\לועזית? תלוי איזה ישראלית ואיזה לועזית.. *מגף\\סנדל?אמממ סנדל בקיץ ומגף בחורף?!... *כחול\\כתום? כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- ים *ל"ג בעומר-
.... אממ מדורה יו חולה על החג הזה *כלב- אמאאא מפחדת חח *טלוויזיה- תוכנית חח *התנתקות- כתום *נדנדה- נד נד רד עלה ורד חח *חתונה- חופה *בגרויות- קשה *פופקורן- סרט מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? היום *התנשקת? תלוי איזו נשיקה *צחקת? היום *בכית? אתמול *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה שבועות *אכלת? אממ עכשיו חחחחח *התקלחת? אתמול בלילה *הכנת שיעורי בית? וואו. שנה בערך... חחחח *שטפת ת'בית? לא זוכרת שעשיתי את זה מתישהוו חחחחחחחח *שיחקת קלפים? לפני כמה שבועות *היית בבריכה? לפני שבוע ככה *היית בים? לפני חודש בערך

מיקמיק 1

New member
עונה

כן/לא: *לאכול בידיים-לא *לישון עם אור-לא *לרכב על אופניים-תלוי מתי *לשחק גומי- לא יודעת.. *לקרוא ספרים-כן *לנסוע בטרמפים-תלוי עם זאת אמא של חברה אז כן מה עדיף? *טלפון\\פלאפון?פלאפון *מזגן\\מאוורר? ברור שמזגן! *ים\\בריכה? שניהם! *YES\\HOT?יסס!!! *תה\\שוקו?שוקו *שוגי\\כריות?כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית?מוזיקה ישראלית *מגף\\סנדל?מגף אבל גם סנדל.. *כחול\\כתום? שניהם אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ-ים *ל"ג בעומר-מדורה *כלב-פחד *טלוויזיה-השיר שלנו *התנתקות- פוליטיקה וכל אחד והדעה שלו *נדנדה-ילדים, גן שעשועים *חתונה-שמלה, חתן *בגרויות-מבחנים *פופקורן-סרט מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון?לפני שעה *התנשקת?לא יצא לי לנשק מישהו *צחקת?לפני דקה *בכית?לא בכיתי *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו?בזמן של היצפר לפני חודשיים *אכלת?אני עכשיו מנשנשת משהו.. *התקלחת?לפני רבע שעה *הכנת שיעורי בית?ואווו בזמן שהיה ביצפר.. *שטפת ת'בית?לא שטפתי *שיחקת קלפים?לפני שבוע *היית בבריכה?לפני הרבה זמן.. *היית בים?שלשום

CAM1LA

New member
עונה לעצמי

כן/לא: *לאכול בידיים-תלוי מה *לישון עם אור-לא *לרכב על אופניים-כן *לשחק גומי-כן *לקרוא ספרים-כן *לנסוע בטרמפים-כשאין ברירה מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? ים *YES\\HOT? הוט *תה\\שוקו? תה *שוגי\\כריות? שניהם *מוזיקה ישראלית\\לועזית? לועזית *מגף\\סנדל? מגף *כחול\\כתום? לא יודעת אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- שמש *ל"ג בעומר-מדורה *כלב-עצם *טלוויזיה-טלנובלה בע''מ *התנתקות-סרטים כתומים *נדנדה-גן שעשועים *חתונה-כלה *בגרויות-מבחן *פופקורן-סרט מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? אתמול *התנשקת? לפני הרבה זמן *צחקת? אתמול *בכית? לפני שבוע בערך *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת *אכלת? לפני עשר דקות *התקלחת? אתמול *הכנת שיעורי בית? מי זוכר *שטפת ת'בית? לפני 1000 שנה *שיחקת קלפים? חודש בערך *היית בבריכה? חודש *היית בים? כנ''ל

Seret Shel Sex

New member
עונה גם לזה ../images/Emo12.gif

כן/לא: *לאכול בידיים- כן
*לישון עם אור- לא, אבל עם תריסים פתוחים
כדי להתעורר עם השמש! *לרכב על אופניים- כן, חוצ ממתי שאני נופלת
*לשחק גומי- לא *לקרוא ספרים- ספרים טובים כן!
*לנסוע בטרמפים- לא!!!
מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? טלפון. כי הוא לא מתנתק
*מזגן\\מאוורר? גם וגם
*ים\\בריכה? בריכה!! איכ ים! יש מדוזות
*YES\\HOT? יס... *תה\\שוקו? שוקו!
*שוגי\\כריות? כריות. מכורה
*מוזיקה ישראלית\\לועזית? רוק ישראלי
*מגף\\סנדל? מגף
*כחול\\כתום? אף אחד.
אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- אבטיח *ל"ג בעומר- אש *כלב- טייסון [הכלבשלי] *טלוויזיה- מכושפות *התנתקות- כתום *נדנדה- עצים *חתונה- לבן *בגרויות- מפחיד
*פופקורן- סרט מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? אתמול/היום *התנשקת? לפני כמה חודשים *צחקת? בשיחת טלפון האחרונה
*בכית? לפני כמה שבועות *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול
*אכלת? הרגע
*התקלחת? לפני שעה *הכנת שיעורי בית? הבוקר
*שטפת ת'בית? אפפעם. *שיחקת קלפים? לפני שנה לפחות. *היית בבריכה? לפני שבועיים. *היית בים? תחילת חופש.

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif

לאכול בידיים-כן *לישון עם אור-כן *לרכב על אופניים-כן *לשחק גומי-כן *לקרוא ספרים-לא *לנסוע בטרמפים-לא מה עדיף? *טלפון\\פלאפון?טל *מזגן\\מאוורר?מזגן *ים\\בריכה?ים *YES\\HOT?יס *תה\\שוקו?תה *שוגי\\כריות?כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית?אממממ קשה...לועזית נראה לי *מגף\\סנדל?מגף *כחול\\כתום?כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ-גו'קים *ל"ג בעומר- *כלב- *טלוויזיה- *התנתקות- *נדנדה- *חתונה- *בגרויות- *פופקורן- מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? *התנשקת? *צחקת? *בכית? *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? *אכלת? *התקלחת? *הכנת שיעורי בית? *שטפת ת'בית? *שיחקת קלפים? *היית בבריכה? *היית בים אין כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כולן פה תמימות? ../images/Emo12.gif

כן/לא: *לאכול בידיים- כן. *לישון עם אור- לא אכפת לי. *לרכב על אופניים- כנ"ל. *לשחק גומי- כן. *לקרוא ספרים- בכייף. *לנסוע בטרמפים- לא רצוי אבל תלוי לאן. מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון. *מזגן\\מאוורר? מזגן. *ים\\בריכה? ים. *YES\\HOT? הוט. *תה\\שוקו? תה. *שוגי\\כריות? שוגי. *מוזיקה ישראלית\\לועזית? ישראלית. *מגף\\סנדל? מגף. *כחול\\כתום? כתום.
אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- חם. *ל"ג בעומר- אש. *כלב- הב. *טלוויזיה- אבודים. *התנתקות- כתום. *נדנדה- ירוק. [נו מה אני אעשה? זה מה שעלה לי בראש.] *חתונה- אהבה. *בגרויות- בע. *פופקורן- מגעיל. מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? לפני שעה. *התנשקת? לפני כמה שעות. *צחקת? אתמול. *בכית? לפני כמה שעות. *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שעה בטלפון. :] *אכלת? לפני כמה שעות. *התקלחת? עכשיו אני הולכת להתקלח. *הכנת שיעורי בית? פייי.. מזמן! *שטפת ת'בית? לפני שלושה שבועות. *שיחקת קלפים? בניצנים. *היית בבריכה? מזמן. *היית בים? שבוע שבועיים.

ל א ק י

New member
../images/Emo98.gif

כן/לא: *לאכול בידיים-
*לישון עם אור-
*לרכב על אופניים- לאיודעת
*לשחק גומי-
*לקרוא ספרים-
*לנסוע בטרמפים-
מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? בריכה *YES\\HOT? YES *תה\\שוקו? תה *שוגי\\כריות? כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית? לועזית *מגף\\סנדל? מגף *כחול\\כתום? כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- חם *ל"ג בעומר- כיתה ט' *כלב- שוקי *טלוויזיה- מעלי *התנתקות- כתום *נדנדה- חבל *חתונה- לבן *בגרויות- איכ *פופקורן- חמאה מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? היום *התנשקת? מזמן *צחקת? היום *בכית? מזמן *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום *אכלת? הרגע *התקלחת? הרגע *הכנת שיעורי בית? מזמן *שטפת ת'בית? יום שני *שיחקת קלפים? בפעם האחרונה שהייתי בביצפר יותר מ3 שעות [מתישהו באפריל ככה] *היית בבריכה? אתמול [שלשום כבר] *היית בים?

עונה!

כן/לא: *לאכול בידיים-לא *לישון עם אור-לא *לרכב על אופניים-כן *לשחק גומי-פעם..! *לקרוא ספרים- כ ן *לנסוע בטרמפים-ללאא!! מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? טלפון *מזגן\\מאוורר?מזגן *ים\\בריכה? שניהם! *YES\\HOT? הוט! *תה\\שוקו?שוקו! *שוגי\\כריות? כריות.. *מוזיקה ישראלית\\לועזית? ישראלית.. *מגף\\סנדל? סנדל *כחול\\כתום? כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- חם *ל"ג בעומר- אש *כלב- חתול *טלוויזיה-??? *התנתקות-כחול כתום *נדנדה-עולה יורדת *חתונה-לבן *בגרויות-יאבלה! *פופקורן-קולנוע מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון?אמ... היום.. לפני כמה זמן *התנשקת?אממ. בגלגול הקודם *צחקת? לפני שנייה *בכית?לפני כמה ימים *אצרת למישהו שאתה אוהב אותו? ואחרי זה התנשקתי איתו באותו גלגול *אכלת?לפני שעה *התקלחת?בערב *הכנת שיעורי בית? לפני חודשיים *שטפת ת'בית? לפני שנה *שיחקת קלפים?לפני כמה ימים *היית בבריכה? לא מזמן *היית בים?מזמן

הו נראה שאלון נחמד|פונפון ורוד|

*לאכול בידיים-כה (אם זה משו שנוח) *לישון עם אור- איך שבא.. אבל יותר נוח בלי *לרכב על אופניים- כה *לשחק גומי- חחח כה למה לא *לקרוא ספרים-כה
*לנסוע בטרמפים- לא
מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון (בגלל האס.אם.אסים) *מזגן\\מאוורר? מזגן.. יש יותר אפשרויות *ים\\בריכה? בריכה.. רק בלי עודף כלור
*YES\\HOT? הוט
*תה\\שוקו?ממממממ לא ידעת *שוגי\\כריות? ממ שוגי כקורנפלקס כריות כחטיף *מוזיקה ישראלית\\לועזית? רוק לועזי וישראלית בכלליות *מגף\\סנדל? כרגע סנדל
*כחול\\כתום? כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ-חם *ל"ג בעומר-מדורה *כלב-הכלב שלי חח
והאזניים שלו *טלוויזיה- מסך אפור *התנתקות- לוג אוף? חח
דיסקונקט?
*נדנדה- פיסת עץ *חתונה- שמלה לבנה *בגרויות- מבחנים *פופקורן- הקופסאות האלה ששמים אותו בקולנוע מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? לפני חצי שעה *התנשקת? ואי לא זוכרת כבר:-\ חח *צחקת? הרגע חחחח בגלל השאלה הקודמת
*בכית? אתמול? שלשום? *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא ידעת.. אולי כמה שבועות *אכלת? לפני כמה שעות *התקלחת? אתמול בערב *הכנת שיעורי בית? לפני כמה שנים *שטפת ת'בית? ואי.. מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן *שיחקת קלפים? ממ בטח שיחקתי טאקי מתישו אבל גם די מזמן.. אה לא! אצל חברה שלי לימדו אותי משחק בקלפים
*היית בבריכה? אה.. לא ידעת.. שנה ככה *היית בים? לפני שבוע ומשו נראה לי זה היה.. כשהייתי בצרפת

D:

כן/לא: *לאכול בידיים- לא. S: *לישון עם אור- גם לא. אני אוהבת חושך מוחלט כשאני ישנה D: *לרכב על אופניים- לא! יש לי טראומה X3 *לשחק גומי- כן. כשהייתי קטנה שיחקתי, עכשיו כבר לא. *לקרוא ספרים- כן. בהחלט. *לנסוע בטרמפים- ממש לא. מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? טלפון *מזגן\\מאוורר? מזגן. כי מאוורר סתם מוציא אוויר חם ולא נעים לעיתים. *ים\\בריכה? בריכה. *YES\\HOT? הוט O: *תה\\שוקו? קפה הפוך :} *שוגי\\כריות? כריות$%@ כ"כ טעים T_T *מוזיקה ישראלית\\לועזית? לועזית, אני שונאת שירים ישראליים מהתקופה הזו. *מגף\\סנדל? מממ סנדל. *כחול\\כתום? כחול ^^ אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- בגד-ים *ל"ג בעומר- תחתונים של בחורה T_T *כלב- קישקוש בזנבנב ^_^ *טלוויזיה- ריקבון *התנתקות- דתיים משוגעים *נדנדה- פרחים וצמחייה יפה *חתונה- סרט ישראלי מטומטם אחד ששכחתי את שמו *בגרויות- כאב בטן *פופקורן- קולנוע ^^ מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? מממ אתמול *התנשקת? ... >: *צחקת? נדמה לי ששלשום *בכית? לפני כמה שבועות, אוליי חודש *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שבועיים *אכלת? לפני מס' דקות סיימתי את האוכל ^^ *התקלחת? אתמול S: נו מה, עכשיו רק 2... *הכנת שיעורי בית? הממ שלשום [שיעורי בית ביפנית =/ לא קשור לבצפר] *שטפת ת'בית? חח מזמן ^^ אני כ"כ עצלנית *שיחקת קלפים? כמעט מעולם לא *היית בבריכה? לפני שנתיים *היית בים? לפני יותר משנתיים ^^

CrazyAngel1

New member
תשובות =)

כן/לא:
לאכול בידיים-אממ ממש לא
לישון עם אור- חח לא
לרכב על אופניים- אממ אני לא מתה על זה..
לשחק גומי- אממ זה נחמד
לקרוא ספרים- כן אבל רק שממש משעמם, חוץ מזה, אני לא מוצאת ספר שאני אוהבת בזמן האחרון...
לנסוע בטרמפים-חח לא
מה עדיף
טלפון\\פלאפון
פלאפון
מזגן\\מאוורר
מזגן
ים\\בריכה
ים
YES\\HOT
יסס ברוררר
תה\\שוקו
שוקו
שוגי\\כריות
אממ נראה לי ששוגי
מוזיקה ישראלית\\לועזית
לועזית
מגף\\סנדל
מגף, יותר אלגנטי ואסטתי
כחול\\כתום
כתוםם
אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה)
קיץ-יםםם בריכהה
ל"ג בעומר- מדורה, להיות עם הכיתה
כלב- בובי, הכלב שלי
טלוויזיה- אממ השיר שלנו
התנתקות- גוש קטיף.. בעע
נדנדה- גן..
חתונה- חתן וכלה..
בגרויות- לימודיםם
פופקורן-סרט
מתי בפעם האחרונה:
דיברת בטלפון
אממ לא זוכרת
התנשקת
ממ.. לא זוכרת
צחקת
לפני שעה בערך
בכית
מזמן.. לפני שבוע משו כזה
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו
חח לא זוכרת
אכלת
אממ בצהריים
התקלחת
אתמול בערב ועוד כמה דקות שוב.. חח
הכנת שיעורי בית
אווההה לפני החופש...
שטפת ת'בית
וואיי וואי לא נראה לי שעשיתי את זה פעם.. חח
שיחקת קלפים
אממ לפני איזה חודש
היית בבריכה
אממ לפני שבוע
היית בים
ביום רביעי... הייתי בים בקיסריה בערב.. היה כייף

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

כן/לא: *לאכול בידיים- כן. *לישון עם אור- כן. *לרכב על אופניים- כןכן. *לשחק גומי- כן. *לקרוא ספרים- כן. *לנסוע בטרמפים- כן. מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? פלאפון. *מזגן\\מאוורר? מזגן. *ים\\בריכה? ים. *YES\\HOT? הוט. לא יודעת, פשוט להרבה חברים שלי יש וזה נראה לי בסדר גמור. *תה\\שוקו? תה, כמה מפתיע. *שוגי\\כריות? כריות. *מוזיקה ישראלית\\לועזית? גם וגם. *מגף\\סנדל? מגףמגף. *כחול\\כתום? כתומ. אבל לא בצורה פוליטית. סתם לקחו צבע נהדר ושייכו אותו. אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- איחס. *ל"ג בעומר- אלכוהול. *כלב- אוזניים. *טלוויזיה- פרסומות. *התנתקות- סתם פוליטיקה. *נדנדה- אוויר. *חתונה- שושבינה. (אר, אני רוצה. נורא. תנו לי;-;) *בגרויות- השנה הבאה. *פופקורן- משמין. מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? 10 דקות. *התנשקת? אתמול בלילה. *צחקת? בצהריים. *בכית? המ, הרבה זמן. *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? עכשיו. *אכלת? לפני חצי שעה. *התקלחת? אתמול לפנות בוקר. *הכנת שיעורי בית? בתחילת החופש, השיעורים של הקורס. *שטפת ת'בית? אמ, אף פעם. *שיחקת קלפים? כמה שבועות. *היית בבריכה? לא זוכרת. *היית בים? חודש ומשהו.

L i l o o S h

New member
:]

כן/לא: *לאכול בידיים- לא *לישון עם אור- לא *לרכב על אופניים- נגיד *לשחק גומי- פעם.. *לקרוא ספרים- כן *לנסוע בטרמפים- תלוי מה עדיף? *טלפון\\פלאפון? טלפון *מזגן\\מאוורר? מזגן *ים\\בריכה? בריכה *YES\\HOT? יס *תה\\שוקו? שוקו *שוגי\\כריות? כריות *מוזיקה ישראלית\\לועזית? גם וגם *מגף\\סנדל? ... *כחול\\כתום? בצבעים נטו כתום, בפוליטיקה כחול אסוציאציות:(הדבר הראשון שעולה לכם בקשר למילה) *קיץ- חום *ל"ג בעומר- אש *כלב- שניצל (הכלבה שלי) *טלוויזיה- שטויות *התנתקות- שתיגמר כבר *נדנדה- ילדים קטנים *חתונה- שמלה לבנה *בגרויות- עייפות *פופקורן- מלח מתי בפעם האחרונה: *דיברת בטלפון? לפני שתי דקות *התנשקת? מעולם לא *צחקת? היום בבוקר *בכית? לא זוכרת *אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני רגע *אכלת? לפני שעה וחצי בערך *התקלחת? בבוקר *הכנת שיעורי בית? שנה שעברה
*שטפת ת'בית? ... *שיחקת קלפים? שלשום *היית בבריכה? שלשום *היית בים? ים כינרת גם נחשב? הבוקר.

למעלה