שאלון, כי בא לי.

MyTearsDontFall

New member
שיה בדיוק מה שרציתי!!תודה:]

שם:עדיי כינוי:אממ ידידים שלי קוראים לי: נמ,עדידי,דידי,לוי וכל השאר עם הדי. תאריך לידה:15.10 החודש!! מזל:מאזניים סגנון לבוש:נמ.לבוש נורמלי סטייל כללי:סתם זרוק כזה פירסינג:- קעקועים:- צבע אהוב:אדוםםם וחום! צבע שנוא:נמ. ורוד ולא בגלל שזה פאקצי פשוט יותר מדי זוהר כזה מאכל אהוב:רביולי! חטיף אהוב:דוריטוס טבעי!יאממ חטיף שנוא:תפוציפס!!בעעעעע פרי אהוב:תפוח פרי שנוא:בננה בע"ח אהוב:כלבP: יש בע"ח?אכן. מקום בילוי מועדף:הסנטר חחח מוטו:- סרט:הארי פוטר,המסור,אפקט הפרפר שיר:שיה יש המון אבל כרגע זה החדש של MCR וMy Heart של Paramore אה גם Stay Tonigth של מאטצ'בוק רומאנס. זמר:זמר אין.. זמרת:אין להקה: פול אאוט בוי פאניק! את דה דיסקו Matchbook Romance Paramore All american rejects bullet 4 my valentine lostprophets billy talent סטייה:נמ. כסיסת ציפורניים עצבנית שריטה:נממ שריטה נוראנורא קשה בראש, אתמול ב2 בלילה לשחק דג מלוח עם ידידים שלי זה די מפחיד חולשה:לשיער יפה של בניייייםם מפחיד:מגרש השדים,דעיייי משמח:צחוקים עם חברים. מכעיס:שמישהו מתווכח איתי סתם מעציב:ש..אמ..עזבו. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:נמ חחחח שיר שעושה מצב רוח טוב:הרבה כאלה יש!! בנאדם שעושה מצב רוח טוב:כל החברים שלי ביה"ס:עירוני א' כיתה :ט עיר מגורים:מודיעין גובה:1.60 מוצא:חצי מצרית חצי בולגרייה[וואו!] אופטימי \ פסימי:אופטימיסטית! העדפה מינית:בניםP: טלויזיה:אמטיוי2 וערוץ 3 רדיו:- דיסק:פאניק,פוב,בולט,גרין דיי,לוסטפרופטס הכי אוהב בגוף שלך:אמ שפתיים הכי שונא בגוף שלך:אמ..שיניים אולי?שיער! תכונה שנואה בעצמך:אני נעלבת די בקלות..זה מבאס תכונה שנואה באחרים:אנשים שיורדים על אחרים בלי סיבה לוקח לכל מקום:מפתח לבית ופלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:שיה יש הרבה.. it ends tonigth my immortal why cry hate me בחיים לא יתפסו אותך עם:פיגמה ברחוב? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:גיטרה,מחשב,טלפון איפה אתה עכשיו?בבית נהה יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?בא לי לאנגליה! למה אתה לא שם?אין לי כסף דע! עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?נמ. רוצה אבל לא יכול?לאיכולה:'( את מי אתה הכי אוהב בעולם?משפחה שלי וכלבה שלי את מי אתה הכי שונא בעולם?שיט, המכשפה של השכבה. לא יכול בלי:עיפרון שחור בעיניים!חייבת מתגעגע ל:להרבה.. גורם לך לבכות:שלא מצליח לי משהו מצחיק אותך:שחברים שלי צוחקים הם מצחיקים את כולם! בחיים לא:אעשה פירסינג בפטמות!אאווו'צ מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:שיה,אישי מדי. מתנה שהיית רוצה לקבל:נסיעה לחו"ל. כישרון:אמ.לאדעת תחביבים:לנגן,להיות במחשב,לשמוע מוזיקה. אוסף:היה לי פעם,בובות. ציטוט אהוב:This Heart, It Beats, Beats Only For You מקלחת או אמבטיה:אמבטיה! ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:חורףףףף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:שניהם,חחח כמות או איכות:איכות קור או חום:קור! חלום שאתה זוכר:שערבים רודפים אחריי!S: חלום שהיית רוצה שיתגשם:שאני פוגשת את דאגי ממקפליי!! הדבר הכי נועז שעשית:אמ לאיודעת הדבר הכי טיפשי שעשית:שיחקתי מחבואים,דג מלוח ב2 בלילה!!!אממ מה עוד? הדבר הכי מצחיק שעשית:לאדעת, אולי כל הנפילות שלי שכולם צוחקים עליהם! הדבר הכי מצחיק שקרה לך:נפילה אחת שקרתה וכולם צוחקים עליי בגלל זה. הדבר הכי מפדח שקרה לך:כנ"ל מקרה הכי טוב שקרה לך:החופש הגדול. מקרה הכי רע שקרה לך:אמ. לאדדעת צום קל לכל הצמים!

וועההההה בדיוק מה שהייתי צריכה../images/Emo9.gif

שם: סוזי
כינוי: סוז P: תאריך לידה: 18 באוקטובר. [אנשים, תרשמו, זה רק עוד 17 יום]
מזל: מאזניים
סגנון לבוש: פאנק, אימו, זונות צומי
סטייל כללי: אימו?! פירסינג: לשון, נזם, ואולי גם סיידליפ, מי יודע. קעקועים: מקווה שבקרוב אצליח לקעקע "וונום לי" מרשים על העורף
[גם אם הזונה בנשל ביום כיפור הראשון שלנו ביחד
] צבע אהוב: כחול, ירוק, סגול, וורוד, שחור. צבע שנוא: ירוק מבחיל, קצת לבן. מאכל אהוב: ספגטייייייייי ^______^ וסלט עם גבינה בולגרית, או עם עגבניות שרי, נבטים ופטריות
חטיף אהוב: מרשמלו
חטיף שנוא: במבה
תמיד יש לנו אותה בארון והיא ממש לא מעניינת אותי. פרי אהוב: אפרסק
, תפוז, מנגו. פרי שנוא: תמרים צהובים
. בע"ח אהוב: נחשיםםםםםםם וכלבים ממש אכזריים, וחתולים וחמוסים
יש בע"ח? אכן כן
- ורק כי לא ביקשו לפרט, אני מתעקשת להגיד שיש לי נחשה מדהימה ואכזרית ואמסטאפית משגעת
מקום בילוי מועדף: החדר הנוכחי שלי [או של אחי בעצם.] מוטו: פוי, זה ארוך: "כל החיים אנחנו הורסים את הבריאות כדי להרוויח כסף בעבודה, מאוחר יותר אנחנו מבזבזים את הכסף כדי להרוויח את הבריאות. אנחנו חיים כאילו לא הולכים למות, ומתים כאילו לא חיינו בכלל." סרט: אבודות והוזות 333>, 13, ה"פ, שיקאגו, רוקי, נערה בהפרעה
שיר: מטאליקה/נוטינג אלס מאטרס; אוונסנס/אניוור/איוון אין דת'. זמר: מיילס קנדי המדהים של אלטר ברידג'
וגם סטאן שר לא רע
זמרת: איימי P: להקה: אוונסנס, פולאאוט, בולט, פיונרל, פלאסיבו, לוסטפרופטס סטייה: מרשמלו, מנגו, נחשים. שריטה: משנה דעה כל שניה. חולשה: הנחשה שלי
מפחיד: ים, להיות לבד
משמח: המשפחה, החברים.
מכעיס: אימא לפעמים
מעציב: סוף לימודים? מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: כוסומו, שמנה שלי
, מותק, דול. שיר שעושה מצב רוח טוב: אין מושג. לא היה אף שיר בחיים שלי שהצליח לשמח אותי או לעודד אותי. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ניהאו וג'ייבי הנשמות האבודות שלי
ביה"ס: עה?
כיתה : סיימתי, אולי? עיר מגורים: רחובות גובה: 1.60
מוצא: מרוקאית שלמה. אופטימי \ פסימי: מאמינה שפסימית. העדפה מינית: ביי. טלויזיה: אה, ערוצים 13+12 ביס, ערוץ 60 של יס, ערוץ 5, ואולי גם 30. שזה ערוץ שלוש. רדיו: לא שומעת רדיו. דיסק: פולאאוט בוי, סמייל אמפטי סול, אלטר ברידג', אוונסנס. הכי אוהב בגוף שלך: תאמינו או לא הבטן, האיזור שבין החזה לצוואר, והעיניים שלי. הכי שונא בגוף שלך: האגן, ירכיים, רגליים, האף גדול מידיי והשפתיים פשוטות מידיי. תכונה שנואה בעצמך: נוטה להתעצבן וכשזה קורה אין מי שידבר איתי. תכונה שנואה באחרים: בבנים בעיקר שהם בנים כאלה. מפלרטטים, שואלים שאלות מרגיזות, ובעיקר שהם בנים. אבל אני עדיין אוהבת אותם. לוקח לכל מקום: ארנק\פלא. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: כל מה שהעכבר שלי תופס באותו הרגע. בחיים לא יתפסו אותך עם: זהב או כל דבר שהוא פאקצי מידיי. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: דפים, עטים, והחיות שלי. איפה אתה עכשיו? שונאת את השאלה הזו ><" יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא עולה לי משהו. אולי בחו"ל. למה אתה לא שם? אררר זו כזו שאלה של בנים
כי אין לי כסף. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? ניהאו וג'ייבי
רוצה אבל לא יכול? כן את מי אתה הכי אוהב בעולם? החיות שלי, החברים שלי, המשפחה. את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יודעת. לא יכול בלי: החיות שלי, המשפחה, החברים, הדפים, המחשב, הטלוויזיה והמוזיקה
מתגעגע ל: אההההה הרבה. גורם לך לבכות: לדבר על מכירת הנחשה שלי. אני לא יודעת מה אעשה בלעדיה
מצחיק אותך: הכלבה שלי המקסימה
ואבא
בחיים לא: פאקצות/ערסים, מוזיקת דיכאון, השמנת יתר. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: חייבת לחזור לספורט. מתנה שהיית רוצה לקבל: את האפשרות להיות עם האנשים שאני אוהבת מכל רחבי העולם. כישרון: כתיבה
תחביבים: לכתוב, לקרוא, להיות עם הבייביז שלי [כולל חברים משפחה וחיות] ומוזיקה. אוסף: פקקים של בריזרים ואריסטופים וקרוזרים מהימים המיוחדים שלי ושל ניהאו.
ציטוט אהוב: "אנטי פרו-אנה." נכון לעכשיו. וגם "דונט פיד דה מודלז." מקלחת או אמבטיה: קצת וקצת ים או בריכה: ים, כמה שאני גם פוחדת ממנו. חורף או קיץ: חורף
לבן או שחור: שחור
אופי או יופי: בד"כ זה קודם יופי אח"כ אופי. למרות שעם חברים מהאינטרנט זה לא תמיד ככה. כמות או איכות: קצת וקצת. קור או חום: קור =]=]=] חלום שאתה זוכר: שרדפתי פעם אחרי בתולת ים. חלום שהיית רוצה שיתגשם: אולי שאנשים יפסיקו לשפוט אותי ולשנוא אותי בגלל שאני יהודיה, או כביכול מישראל. הדבר הכי נועז שעשית: אין תגובה. לא זוכרת.
הדבר הכי טיפשי שעשית: היו מלא. הדבר הכי מצחיק שעשית: כנ"ל
הדבר הכי מצחיק שקרה לך: ראיתי דבר מצחיק בטלוויזיה במירוץ למיליון. היו שניים. דיי רולי הזה הורג אותי
הדבר הכי מפדח שקרה לך: אמ, היו רגעים. מקרה הכי טוב שקרה לך: שהצטרפתי לפורום אוונסנס ולוומפיירפריקס. מקרה הכי רע שקרה לך: שסיימתי לימודים.

B F M V

New member
רק כי אתה לא באמת תקרא הכול../images/Emo3.gif

שם:לידור כינוי:אהמ המ לא רואים?[B F M V] תאריך לידה:1/12/92 מזל:קשת סגנון לבוש:אלטרנטיבי סטייל כללי:לא יודעת כול מה שיפה פירסינג:נזם,הילקס קעקועים:אין צבע אהוב:שחור צבע שנוא:כחול כהה מאכל אהוב:שניצל מטוגן חטיף אהוב:כיפלי חטיף שנוא:צ'יפס פרי אהוב:קלמנטינה פרי שנוא:תפוח אדום בע"ח אהוב:אוגרים,עכברים ובסגנון יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף:קניון יום שישי בלילה אנשים יפים
מוטו:סומו XD סרט:אות משמיים,13,מת לצעוק 1,2,3,4,נחשים על המטוס שיר:יש הרבה זמר:וויליאם בקט,ברנדון יורי,ראין רוס[?!],פטריק,גרארד וואי,ג'ראד ליטו זמרת:איימי לי להקה:דה אקדמי איז,פאניק,פוב,בולט סטייה:דברים ורודים ומעופפים ואוכל DD: שריטה:אממממ...הטימטום שלי חולשה:המראה שלי מפחיד:ערסים רוסים משמח:ערסים רוסים והגר מכעיס:הבית ספר שלי וההורים שלי מעציב:שקרים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:זין בעין,אני יודעת,אני טיפשה ואני מודה
שיר שעושה מצב רוח טוב:אינלי כוח עכשיו בנאדם שעושה מצב רוח טוב:הגר,אנה,יאנה ביה"ס:מקיף ו' כיתה :ח'6 [זין] עיר מגורים:אשדוד גובה:1.69 מוצא:רוסי+רומני+מרוקאי אל תשאלו אופטימי \ פסימי:תלוי העדפה מינית:דו
טלויזיה:M|2 רדיו:100fm דיסק:הולמוסט היר הכי אוהב בגוף שלך:החזה שלי,השפתיים,השיער חיחי
הכי שונא בגוף שלך:כולו
תכונה שנואה בעצמך:נעלבת בקלות תכונה שנואה באחרים:שקרנים פחדנים ופוזאיסטים לוקח לכל מקום:MP3 שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:לאדעת
בחיים לא יתפסו אותך עם:חצאית מימני 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:פאלפון,סירת הצלה,וויליאם איפה אתה עכשיו?בחדר של אחותי על המחשב [טוב ליד המחשב] יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?על סוס עם ראין ווויליאם בתוך הבית של הגר למה אתה לא שם?כי אין לי סוס אין לי ראין ואין לי וויליאם וגם לא בית של הגר אבל היה לי עוד שבוע עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?הגר וויליאם רוצה אבל לא יכול?לא
את מי אתה הכי אוהב בעולם?משהו
את מי אתה הכי שונא בעולם?פאקצה מהבית ספר שלי לא יכול בלי:MP3 ואוכל D: מתגעגע ל:כלום גורם לך לבכות:שאומרים לי שאנ פריקית ושמציקים לי ושאני רואה את סבתא שלי אני כול כך שונאת אותה! מצחיק אותך:כולם ואני את עצמי בחיים לא:יהרוג בן אדם מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:בעלי לעתיד
מתנה שהיית רוצה לקבל:וויליאם בתוך קופסת צ'יריוס כישרון:לזרוק כדור D: תחביבים:מחשב אוסף:אין ציטוט אהוב:"דונט ווארי בי סטופיד" מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:לא רוצה לדבר על זה חלום שהיית רוצה שיתגשם:שאני יתחתן עם מי שאני אוהבת הדבר הכי נועז שעשית:לא מדברת על זה הדבר הכי טיפשי שעשית:גם על זה אני לא מדברת למרות שיש הרבה הדבר הכי מצחיק שעשית:ניסיתי לבעוט בכדור ובמקום זה הוא נבעט לי לפנים מוזר עאה?
הדבר הכי מצחיק שקרה לך:נפלתי על המורה לספורט הדבר הכי מפדח שקרה לך:זרקתי כזור על ילד שאני אוהבת מקרה הכי טוב שקרה לך:זרקתי עליו כדור מקרה הכי רע שקרה לך:כול פעם שאני רואה אותו אממממממממ...><

PATD

New member
אנייי

שם:תמר כינוי:אממ תמ או תמי או תמרי תאריך לידה:24.9.89 מזל:מאזניים סגנון לבוש:ממ לא יודעת.. מעורבבב סטייל כללי:גם.. פירסינג:אין אבל הייתי רוצהה.. קעקועים:כנ"ל צבע אהוב:ורוד ושחור צבע שנוא:אממ לא נראה לי שיש כזה מאכל אהוב:סלט וספגטי חטיף אהוב:ציפס קראנץ' מקסיקני חטיף שנוא:כל החטיפים עם הריח המוגזם של הקטשופ פרי אהוב:מנגו פרי שנוא:תאנה בע"ח אהוב:חתול יש בע"ח?לא :( מקום בילוי מועדף:אממ לא כזה משנה לי.. אני אוהבת להיות בקניון ובמסיבות וזה אבל אני גם נהנת בבית מוטו:תן חיוך הכל לטובהה סרט:אפקט הפרפר שיר:camisado-p!atd, fly- hillary duff זמר:ברנדון יורייייי זמרת:אמממ הילארי דאף להקה:פאניק! אט דה דיסקו סטייה:אממ לא זכור לי עכשיו שריטה:... חולשה:לאוכל..חחח ולמחשב מפחיד:עכברים ג'וקים וכו.. משמח: אם היו נותנים לי לסוע להופעה בחו"ל מכעיס:שנותנים לי לעשות משהו ואז מתחרטים מעציב:הרבה דברים.. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "יש לי את המקורות שלי" חחח שיר שעושה מצב רוח טוב:כל שירי פאניק, אקאדמי, פוב וכו' ששמים ברדיו או בטלויזיה.. או הכי טוב במסיבה בנאדם שעושה מצב רוח טוב:משפחה וחברים תלוי מתי ביה"ס:תיכון הראל כיתה :י"ב עיר מגורים:מבשרת ירושלים גובה:174 מוצא:אממ זה ארוך.. אופטימי \ פסימי:אופטימית העדפה מינית:סטרייטטט טלויזיה: OC רדיו:גלגלצ דיסק:פאניק ואדאקמי איז.. הכי אוהב בגוף שלך:אממ לא יודעת כל פעם משו אחר הכי שונא בגוף שלך:כפות רגליים..אבל כבר פחות תכונה שנואה בעצמך:עצלנות תכונה שנואה באחרים:צביעות וחנפנות לוקח לכל מקום:אייפוד שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:אממ שירים של פאניק וMCR בחיים לא יתפסו אותך עם:אממ לא יודעת 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:אייפוד, ברנדון חח ואוכל איפה אתה עכשיו?בביתי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן למה אתה לא שם?כי כאן נולדתי =( חחח עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?פאניקק רוצה אבל לא יכול? :( את מי אתה הכי אוהב בעולם?את המשפחה שלי את מי אתה הכי שונא בעולם?אמ אני לא ממש שונאת אפחד לא יכול בלי: אוכל מוזיקה ואנשים מתגעגע ל:גן חחח גורם לך לבכות:הרבה דברים מצחיק אותך:הרבה דברים בחיים לא:never say never מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:שעוד 20 ימים הייתי יכולה להיות בלונדון מתנה שהיית רוצה לקבל: ל ו נ ד ו ן כישרון:אממ לא יודעת.. תחביבים:לשמוע מוזיקה, להיות על המחשב, להפגש עם חברים, לאכול, פוטושופ אוסף:אין לי.. חח בעצם יש לי אוסף תמונות של פאניק (עברתי את ה1000 ומשהו) ציטוט אהוב:" id be a land surveyor" חהחהחהח מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:ים חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:גם וגם אבל יותר אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:אממ יש הרבה והם ארוכים חלום שהיית רוצה שיתגשם:כנ"ל הדבר הכי נועז שעשית:xxx הדבר הכי טיפשי שעשית:xxx הדבר הכי מצחיק שעשית:xxx הדבר הכי מצחיק שקרה לך:xxx הדבר הכי מפדח שקרה לך:xxx מקרה הכי טוב שקרה לך:xxx xהכי רע שקרה לך:xxx חחח אין לי כוח

DeniDen

New member
teehee

שם: ירדן כינוי: ירדן [?] תאריך לידה: 22.11.91 מזל:קשת סגנון לבוש: חולצת בית ספר ג'ינס\מיכנס שחור לבן וואנס [?] סטייל כללי: שליש אימו שליש סטייליסטי שליש פריקי פירסינג: בעיקרון רק באוזניים 3 ו-4 קעקועים: אולי בעתיד צבע אהוב: שחור צבע שנוא: כתום
מאכל אהוב: פסטה [חחח איזה מעפן זה נשמע] חטיף אהוב: קינדר בואנו :) חטיף שנוא: במבה אדומה פרי אהוב: הא? איככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ פרי שנוא:כולם בע"ח אהוב: כלב יש בע"ח? אכן מקום בילוי מועדף: חדר דף ועיפרון מוטו: תציירו וגם - איסי פיסי פמפקין פיסי פמפקין פאי מאדר פאקר למרות שזה לא מוטו
סרט:המסור 1 שיר: בזה הרגע זה דאני קליפורניה זמר: ג'רארד וויי זמרת: ג'רארדה וויי להקה: מיי כימיקל רומאנס סטייה: ג'רארד וויי ואח שלו
שריטה: שאני יתחיל לספור ? חולשה: בנים עם סיידליפ מכנס שחור צמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד עד למטה כמו מייקי וואנס [גאד אני מעורפלת כרגע] מפחיד: פרפרים
משמח: לצייר מכעיס:פקאצות מעציב:החיים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: קול שיר שעושה מצב רוח טוב: דאנס דאנס בנאדם שעושה מצב רוח טוב:ממ.. ג'רארד ביה"ס- מה יש לו? כיתה : י' עיר מגורים: מושב מגורים גובה: מטר 65 מוצא: מרוקאי אופטימי \ פסימי: פסימי העדפה מינית: ג'רארד
טלויזיה: אמטיוי 2 רדיו: רדיו ? דיסק: life on the murder scene הכי אוהב בגוף שלך:שיער [?] הכי שונא בגוף שלך: אף תכונה שנואה בעצמך: פסימית ר-צ-ח חח תכונה שנואה באחרים: אדישות ופיגור לוקח לכל מקום: פלאפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהוביי הסוני אריקסוניייייייי שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי עם אוזניות.. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: dreams- sense field בחיים לא יתפסו אותך עם: יד בלי פלאפון 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון, את מיי כימיקל רומאנס בתור להקה ככה עם כל הציוד והגיטרות והכל חח ועיפרון ודף איפה אתה עכשיו? בחדר.. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בטח בבית של ג'רארד לא..יותר נכון במיטה
למה אתה לא שם? כי זה קצת רחוק ויש לו חברה עם שם ארוך ומפחיד. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? ג'רארד וויייייייייייי רוצה אבל לא יכול? אכן את מי אתה הכי אוהב בעולם? את משפחתי ואת ג'רארד את מי אתה הכי שונא בעולם? את חברה של ג'רארד... לא יכול בלי: מוזיקה מיי כימ' במיוחד. מתגעגע ל: לזמנים שהיינו תמימים חח גורם לך לבכות: שירים של ג'רארד מצחיק אותך: הפיגור של ג'רארד בחיים לא: אפסיק לאהוב מוזיקה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: עזבו....ג'רארד מתנה שהיית רוצה לקבל: ג'רארד ליומולדת! כישרון: ממ לא יודעת אולי לצייר לשיר ... ? תחביבים: לצייר לשיר לנגן בגיטרה לשמוע מוזיקה ולבלות זמן אוויר עם הפלאפון שלי אוסף: ציורים ? ציטוט אהוב: "u better stay on that side of the street,mother fucker, i'll knock you out "
מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: תלוי קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: שג'רארד התקשר אלי ויצאתי אליו החוצה והוא יצא מהאוטו שלו ואז יענו היינו חברים חח וכל הפנים הכוסיות שלו היו חתכים אז אמרתי לו "עוד פעם חתכתתתתתתתתתתתתתתת את עצמך גאדאמט ?! ואז הוא חיבק אותי והלכנו ברחוב ... :'( חלום שהיית רוצה שיתגשם: להיות נשואה לג'רארד הדבר הכי נועז שעשית: לא זוכרת אבל היו כאלה תהיו בטוחים.. הדבר הכי טיפשי שעשית: אייייייייייייייייייייייייייי ניסיתי לסתום חור של בלון עם דבק שלוש שניות והוא עף לי לעין
הדבר הכי מצחיק שעשית: פווווווווווווווווווווו שיחקנו מחבואים [חח כן כן] גם בגיל הזה.. ואז איפה שספרו זה היה על ארון מתכת כזה ואני רצתי רצתי שלא יראו אותי ולא הספקתי לעצור את ה"מהירות" וכולי נדבקתי על הארון XDDD הדבר הכי מצחיק שקרה לך: שיואו לא זוכרת היו מלא הדבר הכי מפדח שקרה לך: בכיתה ב' בטקס זיכרון או משהו שרנו שיר כל הכיתה ואז כולם הפסיקו ואני השכתי לשיר לבד ולא שמתי לב בכלל
מקרה הכי טוב שקרה לך: אממ כל מיני מקרה הכי רע שקרה לך: אכן כל מיני... אללה בהי :)

Charmed Gal

New member
עונה - חלק א'. :)

מכעיס: כשמנצלים אותי או את החברים שלי. מעציב: לאבד... אנשים, חיות, רגשות. מה שבא לכם.
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "בא לי חופש."
שיר שעושה מצב רוח טוב: שירי הפתיחה של "באפי" ו"מכושפות" ,Fall Out Boy - Dance, Dance, Rihanna-SOS בנאדם שעושה מצב רוח טוב: וואו, המון אנשים. באמת. ניקח רק שניים כדי שלא אתחיל להסחף ואנשים יעלבו.
ניץ ועופר.
ביה"ס: תזכירו לי מה זה?
כיתה : ... עיר מגורים: חיפה. לבינתיים.
גובה: 1.74, נגיד ש... מוצא: אשכנזי?
אופטימי \ פסימי: פסימי בהתליכי מעבר לאופטימיות. העדפה מינית: מעדיף בלי, תודה.
טלויזיה:
מכושפות, באפי, אנג'ל, סמולוויל, ורוניקה מארס, זינה, מגרש ביתי, האוסי, הירוז, אבודים, עקרות בית נואשות, רוזוול, מירוץ לאתמול, עקרות בית נואשות, 4400, חברים, איך פגשתי את אמא, ג'ואי, נמלטים, סופרנטרל, לוחשת לרוחות, אליאס, בנות גילמור... ועוד המון קומדיות.
רדיו: נה.
אבל אם נמאס לי מהדיסק באוטו, גלגל"צ. דיסק: Once More, With Feeling, breakaway, From הכי אוהב בגוף שלך: וול, זה היה השיער. אבל עכשיו הוא איננו. אז העיניים והידיים, אני מניח (ורידים בולטים ביד
). הכי שונא בגוף שלך: כל השאר? סתם, בעיקר הבטן העגולה והמגעילה.
תכונה שנואה בעצמך:
לא יודע לסתום ת'פה, חסר ביחטון והרשימה רק מתחילה.
תכונה שנואה באחרים: אדישות
והיכולת לשכוח.
לוקח לכל מקום: וול, הצבא קצת הרס עם החוקים והכל, אבל ברמת העיקרון, שרשרת הטרייקווטרה שלי, טבעת הקאלדה שלי, ארנק(ובתוכו תמונות של חברים + ציור שחשוב לי) וכמובן - פלאפון. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יותר מידי.
בחיים לא יתפסו אותך עם: ירק או פרי ביד?
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אני שונא שאלות כאלו. איפה אתה עכשיו? בבית שלי, לשם שינוי.
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? הוליווד, לוס אנג'לס, ארה"ב. למה אתה לא שם? כי נולדתי להורים ישראלים ממוצעים ולא להורים אמריקאים ועשירים?
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אף אחד. טוב לי להיות כאן לבד.
רוצה אבל לא יכול? הידידה הכי טובה שבארה"ב, עוד ידידת נפש שבאוסטרליה ועוד בנאדם אחד שכואב לי לראות. את מי אתה הכי אוהב בעולם? את עצמי!
סתם, לא, את ג'וס ווידון שיצר את באפי. סתם, לא, את הולי מרי קומבס שהפכה את פייפר למה שהיא. נו, באמת, איזו שאלה מפגרת.
את מי אתה הכי שונא בעולם? אני שונא הרבה אנשים, אבל אין הכי, כי אני לא משקיע יותר מידי מחשבה באנשים שאני לא אוהב כדי לקטלג אותם. אני חושב על האנשים שאני אוהב.
לא יכול בלי: מכושפות ובאפי?
מתגעגע ל: שני חברים מן העבר הרחוק. לא יודע אם מתגעגע זו המילה הנכונה, אבל אני חושב עליהם אחת לכמה זמן ותמיד תוהה מה איתם... וחלמתי עליהם השבוע.
גורם לך לבכות: בעיקר מקומות שמזכירים לי דברים. ואנשים אחרים שבוכים וקשה להם (יש לי טראומה מלוויה שהייתי השבוע, עזבו). מצחיק אותך: וואו, המון דברים. אני צוחק מכל שטות, אני כזה סטלן.
בחיים לא: אגע בסמים. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: "למה אין לי כפתור כיבוי לדבר הזה(המוח)?"
מתנה שהיית רוצה לקבל: הולי מרי קומבס עטופה בסרט?

Charmed Gal

New member
חלק ב' - אונס מושלם של איקונים. ../images/Emo6.gif

כישרון: המפ, הייתי שמח לומר שכל מיני. אבל כנראה חלק ילכו לתחביבים. אז נגיד שמשחק, עיצוב גרפי(פוטושופ
) ו... או! חפירה
(תאמינו לי, זה כישרון
) תחביבים: כאמור - משחק, כתיבה, צילום, ספורט(בעיקר ריצה), טלויזיה, אינטרנט ופורומים, עיצוב גרפי ונקווה שבקרוב גם נגינה.
אוסף: יש לי אוסף של מחזיקי מפתחות, האמת. אני לא רץ ומחפש וקונה ומבקש מאנשים להביא לי, אבל יש לי ארגז ואני אוהב לאסוף אותם.
ציטוט אהוב: באמא שלכם, אני שונא שאלות שבוחרים דבר אחד מתוך אין סוף.
מקלחת או אמבטיה: אמבטיה, איפה השאלה.
ים או בריכה: ים.
למרות שחול זו בעיה. חורף או קיץ: חורף.
איכ קיץ.
לבן או שחור: וואו. שאלה קשה. שחור מרזה. לבן זה נקי. לא יודע, עזבו אותי.
אופי או יופי: אופי. אבל בואו לא נהיה נאיבים, גם יופי משחק תפקיד וכולנו יודעים את זה. כמות או איכות: איכות, בוודאי. קור או חום: קור.
חלום שאתה זוכר: אני זוכר שהשבוע חלמתי שאני נפגש עם אותם שני חברים שיצאו מחיי לפני שנים. חלום שהיית רוצה שיתגשם: חלום שלא חלמתי בלילה? להגיע להוליווד, לסידרה משלי ולמצוא אהבה לחלוק איתה את אושרי (ועושרי, מה, בכל זאת, שחקן בסידרה משלי?
).
הדבר הכי נועז שעשית: I let someone in. (ולא במובן הפיזי, סוטים!
) הדבר הכי טיפשי שעשית: המון שטויות שעשיתי בניסיון להתגבר. בואו לא נכנס לזה.
הדבר הכי מצחיק שעשית: אני עושה המון דברים מצחיקים, אני אדם משעשע, שאלו את חברי.
הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא יודע, אבל רק השבוע? עקץ אותי דבור והלכתי באמצע הרחוב עם גוש קרח שחבר(כפארה על עופר ^^ ) שחבר ביקש בשבילי בחנות ושברו לנו מהמקרר של הגלידות, היה לי עכבר בבית יומיים וחיינו בדו קיום, המון כיף ואקשן יש לי בחיים.
הדבר הכי מפדח שקרה לך: קיראו למעלה.
מקרה הכי טוב שקרה לך: I loved, I lost, I'm moving on. מקרה הכי רע שקרה לך: ראו שאלה קודמת.
ועכשיו אתשייב לקרוא את של כולכם, כל מילה, ללא מאמינים!

orw93

New member
אתה אוהב מכושפות../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

כבר אין הרבה כאלה
ויש לך את השרשרת של הטרייקווטרה-גמני רוצה
ואתה פסימי ואתה סטלן ואני אוהבת אותך

הגרו

New member
מיאווו../images/Emo109.gif

שם: הגר. כינוי: הגרו/גרו/חזיר פורנו. תאריך לידה: 21.2.93 מזל: דגים. סגנון לבוש: ג'ינס וגופיה. סטייל כללי: גם? פירסינג: הליקס ו3 לובים והיה נזם אבל נסתם. קעקועים: אין. צבע אהוב: שחור. צבע שנוא: כתום. מאכל אהוב: סושי
. חטיף אהוב: דוריטוס טבעי. או ארנבונים. חטיף שנוא: לאדעת? פרי אהוב: ענבים/אבטיח/תפוח/שזיף. פרי שנוא: עגבניה
. בע"ח אהוב: ארנבים, פינגווינים וקיפודים. יש בע"ח? כלבה. אני חושקת בארנב שחור אבל לא מרשים לי:/. מקום בילוי מועדף: בבית. או התנחלות אצל חברה. מוטו: תמותו^^. סרט: דה נייטמייר ביפור קריסמס, 13. שיר: איים נוט אוקיי - MCR. כ"כ אני. זמר: ברנדון, סולן פאניק[?]/ג'סטין טימברלייק/ריאן [כןכן גם הוא שר] זמרת: קאסי/ריהאנה/פריס הילטון. להקה: פאניק, TAI סטייה: לכתוב בכל מקום הגר/H/ה/הגר הייתה פה. שריטה: לאדעת. חולשה: מפחיד: שירותים כימיים. בגללם הגעתי לבית חולים. וגם אנסים. משמח: חברות3>. מכעיס: "חברות". מעציב: אנשים חשים. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: כוסאמאשלך/אמאשלך/בלאט/מיאו/משעמם לי שיר שעושה מצב רוח טוב: איים נוט אוקיי^^ אפילו שזה שיר דיכאוני כיבכול. וגם כל מיני שירי-מועדונים כאלה [לא ראפ!]. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חברות, לידור3>. ביה"ס: ליידי דייויס. כיתה : ח'4. עיר מגורים: ת"א גובה: 1.65. בערך. מוצא: לאדעת. אופטימי \ פסימי: באמצע. העדפה מינית: סטרייטית. טלויזיה: מה איתה? רדיו: ואיתו? דיסק: של פאניק ושל TAI. הכי אוהב בגוף שלך: שיער, שפתיים, את המבנה הכללי [גוף גיטרה רולז]. הכי שונא בגוף שלך: עיניים, רגליים, כפות רגליים. תכונה שנואה בעצמך: אגואיסטית, נרקיסיסטית, עם נטייה להתעצבן מהר, לריב עם כל דבר שזז וגם שלא. תכונה שנואה באחרים: צביעות. הכי הכי. לוקח לכל מקום: פלאפון. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: איים נוט אוקיי^^. בחיים לא יתפסו אותך עם: סרט פורנו. האהא. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מטוס, טייס ואת ריאן. איפה אתה עכשיו? בחדר שלי. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא. למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? ריאן
. רוצה אבל לא יכול? כן
. את מי אתה הכי אוהב בעולם? אבא, ניקיטה [הכלבה], חברות, לידור. את מי אתה הכי שונא בעולם? אמא? לא יכול בלי: מוזיקה/אוכל. מתגעגע ל: ג'קלין3>. גורם לך לבכות: כל דבר אני בוכה כל יומיים בערך אני אוהבת לבכות. מצחיק אותך: הרבהD:. בחיים לא: עישנתי/אעשן סמים. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: לא משנה. מתנה שהיית רוצה לקבל: את ריאן. עטוף בסרט אדום. עם תות בפה. כישרון: להיות טיפשה ולא מוכשרת
. תחביבים: מחשבמחשבמחשב, לאכול, לישון. אוסף: תמונות של ריאן. ציטוט אהוב: "את ארנב ואני לא!!!!!!!!!" - אח שלי הקטן מפגין חוכמה. מקלחת או אמבטיה: אמבטיה. ים או בריכה: בריכה. חורף או קיץ: קיץ. לבן או שחור: שחור. אופי או יופי: אופי. כמות או איכות: איכות. קור או חום: נעים. חלום שאתה זוכר: רצחתי את האקסית של ריאן. חלום שהיית רוצה שיתגשם: ריאן. הדבר הכי נועז שעשית: לא לפה. הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: ארה"ב, דצמבר 2004, ג'קלין. מקרה הכי רע שקרה לך: נולדתי. [צולם על ידי מישהו שמקושר לפאניק כי זה היה בגלרייה שלהם. זה פשוט יפה.]
.

Charmed Gal

New member
אותו ריאן של אור? ../images/Emo12.gif

שחור.
ונייטמר.
נרקסיזם זה לא טוב בדר"כ, אבל אם את ממש יפה...
תביאי תמונה, מה.

הגרו

New member
אמממ ריאן שלי.../images/Emo109.gif

[עזבו אני בפנטזיות שהוא בעלי. הוא בעלי!!!!!!!!!!!!!!] נמנמ. תמונה רצית?

Karma Police שיר יפה ../images/Emo23.gif

שם: רעות כינוי: שאני אתחיל לרשום? תאריך לידה: 17.5.92 מזל: שור סגנון לבוש: אין משו ספציפי.. סטייל כללי: רוקיסטית פירסינג: באף קעקועים: לא צבע אהוב: שחור וכחול צבע שנוא: ורוד מאכל אהוב: אממ יש הרבה חטיף אהוב: כיפלי בצל חטיף שנוא: במבה פרי אהוב: קיווי פרי שנוא: גוייבה בע"ח אהוב: כלבים יש בע"ח? לא :[ מקום בילוי מועדף: מסיבות והופעות מוטו: ... סרט: רקוויאם לחלום (שכחתי איך כותבים באנגלית) שיר: שוגר זמר: פטריק זמרת: אין להקה: הלהקה שאני נמצאת בה
! ופוב ורד הוט צ'ילי פפרס ועוד הרבה לועזי סטייה: יכולה להתאהב רק בבנים שמבינים במוזיקה / מנגנים.. זה נחשב סטייה? ואם לא אז.. יש לי ראש כחול עמוק..
שריטה: אווו יש המון.. חולשה: עדיין לא גיליתי אותה מפחיד: שאני אמות משמח: מוזיקה מכעיס: וואנביז מעציב: פקאצות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: קיצר, תכלס שיר שעושה מצב רוח טוב: השיר שכתבתי.. לאדעת למה הוא פשוט עושה לי מצברוח טוב בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ספיר ואמא ביה"ס: בית ספר חטיבת בניים קהילתית על שם יצחק רבין גבעת זאב. כיתה : ט' עיר מגורים: גבעת זאב גובה: חסוי
מוצא: מרוקאי אופטימי \ פסימי: שו? העדפה מינית: בנים טלויזיה: MTV וערוצי מוזיקה רדיו: גלגל"צ דיסק: יש הרבה הכי אוהב בגוף שלך: השער, הפנים והכפות ידיים.
הכי שונא בגוף שלך: כל השאר.. תכונה שנואה בעצמך: אממ.. שאני לא משתלטת על ההתאהבויות שלי. תכונה שנואה באחרים: בוגדניים, שתלטניים, חושבים שהם הכי טובים, סכסכנים ועוד הרבה.. לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: Wish You Were Here של פינק פלויד וגם Karma Police של רדיוהד בחיים לא יתפסו אותך עם: איפור בתיק 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: את המוזיקה, הגיטרה שלי ואת פיט
חחח איפה אתה עכשיו? בבית ס_O יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן.. למה אתה לא שם? כי אני לא יכולה.. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? לא היה מזיק לי להיות עם פיט רוצה אבל לא יכול? אהא את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא שלי
וספיר את מי אתה הכי שונא בעולם? לי, שנהב לא יכול בלי: מוזיקה מתגעגע ל: כשהיינו קטנים לא דאגנו משומדבר.. גורם לך לבכות: שאני מדברת על סבא שלי ז"ל או על הלב השבור שיש לי..=\ מצחיק אותך: השיחות שלי עם ספיר וכשאמא שלי על אקסטזי
וגם השיחות של עם גלי
בחיים לא: עשיתי סקס, שברתי/ נקעתי עצם, שקלתי 55, עשיתי קעקוע, התנשקתי עם בת.. ועוד הרבה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתי תהיה לי אהבה אמיתית מתנה שהיית רוצה לקבל: את הגיטרה בס היפה שלי
כישרון: שירה ומשחק (נוטוב גם ציור) נגינה תחביבים: לשיר, לשחק תפקידים, לצייר, לנגן בגיטרה שלי ולדבר עם חברות בטלפון אוסף: מחזיקי מפתחות ציטוט אהוב: "ג'ואי מה אתה מעדיף, סקס או אוכל?" "אני רוצה בנות בתוך לחם!"
מקלחת או אמבטיה: דוש. חח סתםסתם מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורףףףףף לבן או שחור: שחור אופי או יופי: ברגע שמתאהבים באופי היופי כבר לא חשוב כמות או איכות: איכות קור או חום: שניהם חלום שאתה זוכר: יש המון.. חלום שהיית רוצה שיתגשם: שסבא שלי יחייה
הדבר הכי נועז שעשית: פאק יש הרבה הדבר הכי טיפשי שעשית: אמרתי למישו שאני אוהבת אותו הדבר הכי מצחיק שעשית: בכיתה ז', אני וחברות שלי עשינו מעגל מסביב לעץ ושרנו לו היום יומולדת.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: יש הרבה... הדבר הכי מפדח שקרה לך: שהיינו כמה חבר'ה בחוץ לאחר המסיבה והרימו לי ת'חצאית.. אבל מזל שאפחד לא ראה חוץ מזה שהרים.. ודפקתי לו כאפה. מקרה הכי טוב שקרה לך: הלהקה מקרה הכי רע שקרה לך: האהבה

Gali4697

New member
שעמם];...

שם: גלי כינוי: יש מלא.. גלגולה, גלוש, גליוש, גהגי, גהגה(
), פיתה, דליה... לא זוכרתX: תמציאו או משהו כזה תאריך לידה: 8.1.94 מזל: גדי סגנון לבוש: X___X סטייל כללי: X___X פירסינג: אין לי אפילו חורים באוזניים X_X קעקועים: אין צבע אהוב: תכלת? צבע שנוא: נממ כתום וסגול. מאכל אהוב:פיצה@#^ ושניצלD: וצ'יפסD: ובמבהD: ושוקולדD: חטיף אהוב: במבהD: חטיף שנוא: תפוצ'יפס, דוריטוס.. X_X פרי אהוב: לאדעת פרי שנוא: לאדעת בע"ח אהוב: כלבD: יש בע"ח? דג מעפן של אחותי נחשב? מקום בילוי מועדף: לא יודעת נו
מוטו: האקונה מטטהD: סרט: היומן, 10 דברים שאני שונאת אצלך, סיפור אהבה בלתי נשכח, מלך האריות, טימון ופומבה, 101 כלבים וגנבים, השאר של דיסני
, סיוט ברחוב אלם, שיחה שלא נענתה, כשזר מתקשר, סרט ששכחתי את השםשלו עם יצורים חמודים כאלה, לא זוכרת מה עוד..XD שיר: נממ Be yourself - Audioslave וביוטיפול של כריסטינה אגילרהD: זמר: עברי
אביב
זמרת: לא יודעת.. פיבי בופה? P: להקה: פוב, פאניק, הים, מכר, נו אף אקס, MXPX, סימפל פלאן, סאם41, Death Cab For Cutie, דה האש סאונד, יוסלס, פלסיבו... סטייה: נממ לא יודעת שריטה: XD חולשה: עיניים כחולות
שוקולד
שפתיים
לאיודעת מפחיד: נממ רוחות זה דבר מפחיד.. X_X משמח: לא יודעתD: מכעיס: אנשים מעצבנים? מחשב תקוע? טלוויזיה משעממת? מעציב: ]; מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "משעמם לי" / "אני רעבה"
שיר שעושה מצב רוח טוב: לאדעתXD בנאדם שעושה מצב רוח טוב: לאיודעת ביה"ס: עירוני ט'?
כיתה : ז' עיר מגורים: ת"א גובה: 1.59 [אבא אומר 58, אבל בא לי 9!!! מה תעשו לי?#%^@#^@] אופטימי \ פסימי: נמ לא יודעתXD העדפה מינית:
טלויזיה: בית פוסטר לחברים דימיוניים
, קידס נקסט דור
, האנטומיה של גריי
, שני גברים וחצי
, פחות ממושלמת
, חברים
, לא זוכרת
רדיו: איכס דיסק: מלא נוXDD

Gali4697

New member
המשך

הכי אוהב בגוף שלך: *הולכת למאה* שיער, בטן..? הכי שונא בגוף שלך: כל השאר תכונה שנואה בעצמך: חוסר בטחון עצמי, חסרת טאקט, ביישנית? [פחות, אבל עדיין], לא נפתחת.. בלהבלהבלה X_X אה, ני גם נורא סנלית אבל זאת לא תכונה נכון?
תכונה שנואה באחרים: צביעות לוקח לכל מקום: לאדעת שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: ממ לא יודעתXDD בחיים לא יתפסו אותך עם: עם.. לא יודעת 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: זאת שאלה אכזרית איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? עכשיו? אצל אבא D: או בחול איפשהו ^^ למה אתה לא שם? כי אני לא יכולה עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם הכיתה הקודמת, עם אחותי הקטנה D: רוצה אבל לא יכול? הרבה דברים.. אם היה לי כוח הייתי מטטת שירים של עברי
את מי אתה הכי אוהב בעולם? לא יודעת את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יודעת לא יכול בלי: מוזיקה? אין לי קול במחשב ואני חושבת שאני הולכת להשתגע X_X מתגעגע ל: לונדון גורם לך לבכות: הרבה דברים.. מצחיק אותך: כמו למעלהXD בחיים לא: סמים? מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: נהה עזבו, זה עמוק מידי בישבילי
מתנה שהיית רוצה לקבל: נמממ לא יודעת כישרון: לא יודעתD: תחביבים: להתלונן, לחפור, לאכול...P: אוסף: אין ציטוט אהוב: נממ הרבה..D: מקלחת או אמבטיה: מה ההבדל? ים או בריכה: לא יודעת חורף או קיץ: קיץקיץקיץקיץ!
לבן או שחור: לא יודעתXD אופי או יופי: אופי כמות או איכות:
קור או חום: באמצע?D: חלום שאתה זוכר: חחחח אתמול חלמתי על מותק
הכלבה האחרונה שהייתה ליD: והיום חלמתי שאמא קנתה במבה
אהה ו.. על כלב מדבר
חלום שהיית רוצה שיתגשם: לא יודעת הדבר הכי נועז שעשית: סיפרתי משהו למישהו שאתם לא אמורים לדעת עליו?
הדבר הכי טיפשי שעשית: נמנמ לא יודעת הדבר הכי מצחיק שעשית: לא יודעת
הדבר הכי מצחיק שקרה לך:
הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא יודעת נוXD אני לא זוכרת כלום]; מקרה הכי טוב שקרה לך: X_________X מקרה הכי רע שקרה לך: באמאשלכם.. ני לא זוכרת@#%# XDD

סופי 777

New member
עונה

שם:סופי כינוי:סופינקה תאריך לידה:20.10 מזל:מאזניים סגנון לבוש:הממ..פאנק כזה. סטייל כללי:פאנק כזה
פירסינג:3 לוביםX: קעקועים:אין צבע אהוב:ירוק צבע שנוא:כחול כהה מאכל אהוב:המבורגר של מק' חטיף אהוב:צ'יפס חטיף שנוא:לא יודעת>< פרי אהוב:אפרסק פרי שנוא:מנגו בע"ח אהוב:דולפין
יש בע"ח?4 שרקנים מקום בילוי מועדף:בפארק עם כולם מוטו:אין סרט:יש מלאXD שיר:מלא
זמר:אין זמרת:אין להקה:MCR סטייה:עיניים שריטה:יש יותר מדיי חולשה:אין לי כוח לזה באמאשלי;[ מפחיד:
משמח:שקוראים לי סופינקה מכעיס:
מעציב:
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:שלהלהלה שיר שעושה מצב רוח טוב:משהו של MCR או פאניק בנאדם שעושה מצב רוח טוב:יש מלא!! ביה"ס:דקל וילנאי א' כיתה :ט(?) עיר מגורים:מעלה אדומים גובה:1.59 מוצא:רוסיה אופטימי \ פסימי:אופטימי העדפה מינית:בנים
טלויזיה:יש
רדיו:8-
* דיסק:
הכי אוהב בגוף שלך:שיער הכי שונא בגוף שלך:הכל תכונה שנואה בעצמך:נחמדה מדיי תכונה שנואה באחרים:לא יודעתנו;[ לוקח לכל מקום:מסטיק שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:;[ בחיים לא יתפסו אותך עם:;[ 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:טיוי,מחשב,אוכל לכל החיים איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?בפארק למה אתה לא שם?לא משנה עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?
רוצה אבל לא יכול?
את מי אתה הכי אוהב בעולם?יש מלא את מי אתה הכי שונא בעולם?אין לא יכול בלי:מחשב מתגעגע ל:מישהו שאני אוהבת גורם לך לבכות:עזבו מצחיק אותך:יש מלא אנשים
בחיים לא:לא יודעת
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:עזבו
מתנה שהיית רוצה לקבל:פלאפון חדש איזה שאלון מעצבן זה
מחקתי חלק מהשאלות כי..כי..בא לי!@#

zivid

New member
אני אני אני ../images/Emo129.gif

שם: זיו כינוי: זיויד, זיוי תאריך לידה: 19.8.1992 מזל: אריה ^^ סגנון לבוש: יוניפורמ של בצפר >< לא יודעת רגיל כזה סטייל כללי: הכי מגניב שיש P: פירסינג: הרחבה של 8 מ"מ ספטום ו 2 לובים קעקועים: אין. צבע אהוב: תכלת. ורוד. אפור. לבן. צבע שנוא: צהוב מאכל אהוב: אני לא ממש אוהבת אוכל, אני אוכלת למחייה לא יותר מזה. חטיף אהוב: לא הכי אהוב אבל אני אוהבת pocky לא נראה לי שיש את זה בישראל
חטיף שנוא: כדורונים [אם יש את זה עדין מתי שאני הייתי בישראל זה בדיוק יצא] וצ'יפס בכללי פרי אהוב: תפוח ירוק. פרי שנוא: דוריאן. לא אכלתי אף פעם, אבל איכ הריח בע"ח אהוב: טייגר יש בע"ח? יש אח קטן מקום בילוי מועדף: בבריכה של אחת בנות, קלארקי, ישראל אעה מוטו: "בסוף כולם ירדו מהארץ" סרט: אפקט הפרפר שיר: letters to you זמר: לא שומעת זמרים, שומעת להקות זמרת: אין להקה: the used
סטייה: משקל אוכל שריטה: לדבר על ישראל חולשה: מחשב מפחיד: נהגי מוניות משמח: לדבר בטלפון עם אנשים מישראל לקבל 20 מתוך 20 מכעיס: בצפר מעציב: ישראל מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אקס די [כע במילים] i miss Jin Yon XDDD שיר שעושה מצב רוח טוב: בערך כל שיר של יוסלס בנאדם שעושה מצב רוח טוב: כל מיני. ביה"ס: OFS כיתה : 9 עיר מגורים: סינגפור, ולא זה לא בסין. גובה: 1.60 ומשהו מוצא: אשכנזיה וספרדיה אופטימי \ פסימי: שניהם העדפה מינית: בנים. טלויזיה: אני לא ממש יודעת איך משתמשים פה בטלויזיה רדיו: רק שאבא לוקח אותי לבצפר דיסק: the used כמובן הכי אוהב בגוף שלך: הגב הכי שונא בגוף שלך: כל השאר תכונה שנואה בעצמך: שמנה תכונה שנואה באחרים: מאחרים לוקח לכל מקום: מפרט שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: It's Alright- Useless ID וזה ככה במשך שנה בערך בחיים לא יתפסו אותך עם: פייק ID 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: חברים, מחשב ומטוס איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אולי ישראל.. למה אתה לא שם? כי זה בצד השני של העולם עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? ואם אני אגיד שמות זה יעזר? רוצה אבל לא יכול? לבוא לבקר בישראל קצת את מי אתה הכי אוהב בעולם? אור, שלוי ואפרת את מי אתה הכי שונא בעולם? חיחיחי לא יכול בלי: מוסיקה מתגעגע ל: לילות החופש הגדול עם כל האנשים המושלמים של זכרון גורם לך לבכות: להבין שאנשים בארץ המשיכו את החיים בלעדי מצחיק אותך: תום בחיים לא: אהיה במלזיה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: "אני מזה לא יודעת אינגליש" מתנה שהיית רוצה לקבל:כרטיס טיסה לישראל, ניו זילנד וקליפורניה. בגדים ועוד מלא שאין לי כוח לכתוב >< כישרון: צילום. תחביבים: צילום, ריצה לדבר עם אנשים אוסף: פותחני פחיות, תויות של בגדים ופחיות קולה קטנות מטיסות ציטוט אהוב: "את רוצה שאני אלך?" "..אולי.." "מה אולי?" "אולי כן ואולי לא" XDD מקלחת או אמבטיה: לאיודעת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורף
לבן או שחור: שחור, כי אני פשוט ממש שונאת ללבוש לבן. אופי או יופי: שניהם כמות או איכות: שניהם קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: אמג. כן. חלום שהיית רוצה שיתגשם: יש הדבר הכי נועז שעשית: עברתי לפה הדבר הכי טיפשי שעשית: הוו הרבה הדבר הכי מצחיק שעשית: מלאאאא הדבר הכי מצחיק שקרה לך: חיחי לא זוכרת הדבר הכי מפדח שקרה לך: חברה שלי "ואי רזית וגדלו לך הציצים" ידיד שלי "ואי ממש ממש גדלו לך הציצים" XD מקרה הכי טוב שקרה לך: ילד אחד. ושעברתי לפה מקרה הכי רע שקרה לך: שעברתי לפה מזל שלא אמרתי ישראל איזה מילון פעם. מי לא הלכה היום לבצפר? אני D:

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif ~נדחפת~

שקרנית. ;[ את אוהבת לאכול סושי.
ואיו, כדורונים זה טינופת.
Letters to you.
השיר שלי ושל בן, למרות שהוא לא מודע לזה. ._. מ נ ו ו ל ת ! כבר דיברנו על זה! את ל א ש מ נ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111
הו, לילות החופש הגדול~ ~נוסטלגיה~ ;[ אני אוהבת אותך, טיפשה.

zivid

New member
למרות שאת לא תראי את ../images/Emo129.gif

ההודעה הזאת כי טסת להופעה של AFI!! אעה [פרצוף מסנג'ר] מכתבים/ אותיות [XD] לך זה השיר שלי ושלך אור, אחד מהם.. ממ ולא יודעת כבר אני אוכלת את זה איזה פעמים בשבוע ואין לי כוח לאכול את זה יותר זה סתם כי אני מתגעגעת לסושי של ת"א, הוו ת"א
הוו ישראל >< אני אוהבת אותך גם מלא

למעלה