שאלון, כי בא לי.

Charmed Gal

New member
שאלון, כי בא לי. ../images/Emo3.gif

סתם, כי תכלס אני לא מספיק מכיר פה את האנשים ואני רוצה. אז אני מתחייב לקרוא הכל.
שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

orw93

New member
עונה כי משעמם לי../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

שם:אור כינוי:אורקלה
תאריך לידה:20.1 מזל:גדי ולפעמים דלי סגנון לבוש:חולצות כהות זרוקות וג'ינס סטייל כללי: זרוק פירסינג:אין קעקועים:כואב מידי:S צבע אהוב:כחול ושחור צבע שנוא:ורוד:S מאכל אהוב: חטיף אהוב:דובונים חח חטיף שנוא:כדורונים זה דוחה פרי אהוב:שזיף פרי שנוא:יש יותר מידי בע"ח אהוב:לא אוהבת יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף:הדרקון..וזה אפילו לא מועדון
מוטו:1)חיה ותן לחיות 2) חיי חיי חיי והשמש מעלי חח סרט:ארמגדון שיר:זה משתנה כעקרון..עכשיו אני חורשת על welcome to the black prade של MCR זמר:אביב גפן זמרת:לא אוהבת זמרות להקה:פאניק את דה דיסקו, FOB וAAR סטייה:
שריטה:יש הרבה חח חולשה:עגיל בגבה
מפחיד:גובה משמח:חברים, משפחה ומוזיקה מכעיס:דברים שמכעיסים(?) מעציב: כל מיני מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:אממ ריאן הוא כזה שקסי והוא לא בת!! שיר שעושה מצב רוח טוב: שירים של פאניק בנאדם שעושה מצב רוח טוב: החברים שלי..לפעמים גיא ביה"ס:אורט אלון כיתה :ח עיר מגורים:יקנעם
גובה:1.60 ומשו..לפני שנה היה 1.63 עכשיו אני לא יודעת מוצא: רומניה, פולניה אופטימי \ פסימי:פסימים שליטההה העדפה מינית: כאילו מה אני אוהבת? בנים טלויזיה: כל מיני רדיו:לא שומעת דיסק:של פאניק, החדש של פוב(אצלי הוא חדש בכולפן
) וסטאדיום ארקדיום הכי אוהב בגוף שלך:אממ האורך של השיער נגיד.. הכי שונא בגוף שלך:את התחת
תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים:מתלהבים לוקח לכל מקום:פלאפון ואמפי3 שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:לבכות לך- אביב גפן ושירים שאני אוהבת בחיים לא יתפסו אותך עם:סיגריה- זה מסריח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:אמפי3, פלאפון, חברים איפה אתה עכשיו?בבית..מול המחשב יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אממ לא למה אתה לא שם? כי לא בא לי עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? גיא..ואני יכולה להמשיך לרצות רוצה אבל לא יכול?כן את מי אתה הכי אוהב בעולם?משפחה וחברים את מי אתה הכי שונא בעולם?גיא לא יכול בלי: אמפי3 מתגעגע ל: ג'יסון גורם לך לבכות: הרבה דברים מצחיק אותך:גם הרבה דברים בחיים לא: אני לא אציע חברות לגיא מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: גיא
מתנה שהיית רוצה לקבל:עוד אולסטאר:) כישרון: אוו שירה כמו של ברנדון בVMA תחביבים:מחשב, גיטרה, מוזיקה, חברים אוסף: אין לי ציטוט אהוב: חיי חיי חיי והשמש מעלי
מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:יופי:| כמות או איכות:איכות ומניסיון קור או חום:קור חלום שאתה זוכר: אני וריאן בטאוור רקורדס
חלום שהיית רוצה שיתגשם:אני וריאן בטאוור רקורדס הדבר הכי נועז שעשית: לוזכרת הדבר הכי טיפשי שעשית:יצאתי ביום שרבתי עם ידיד ממש טוב שלי ובכיתי ופגשתי אותו
הדבר הכי מצחיק שעשית:אממ הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך:צפונבורי 2006 מקרה הכי רע שקרה לך:

Charmed Gal

New member
כל אחד יקבל תגובה אישית היום.../images/Emo3.gif

מה זה הדרקון? איזה ריאן? עגיל בגבה זה אכן סקסי! אני רוצה אחד.
פולניה ורומניה! וואו, את תתאימי למשפחה שלנו.
פסימים.
מי זה הגיא הזה?
ושוב, ריאן? בסוף את עוד תשמעי את UNFAITHFUL כל היום.

orw93

New member
חמסה חמסה../images/Emo205.gif

לא עליי רק לא ריאנה..תהרוג אותי קודם:|| דרקון-פארק כזה שכוווולם יורדים אליו בשישי בערב כי אין משו אחר לעשות בחור הזה איזה ריאן?
בוש לך
איזה כיף אני מתאימה למשפחה שלך
גיא? זבל של ילד שניסה להרוס לי את החופש ולא הצליח והוא בלונדיני עם עיניים כחולות
והוא בכיתה שלי ויושב לידי בשיעור ונראה לי שכבר הבנת מי זה

הגרו

New member
מה רע בריהאנה ואנפיית'פול?../images/Emo109.gif

אני שומעת גם פאניק, פוב, TAI וגם קאסי, ריהאנה, פריס הילטון. יש בעיות...? או שגם אתם מסוג האנשים ששופטים אנשים אחרים לפי מה שהם שומעים?

orw93

New member
מה הקשר?../images/Emo205.gif

רק אמרתי שאני לא אוהבת אותה.. מה הקשר שופטת אנשים וכל הבלאגן?

הגרו

New member
כי אמרת את זה כאילו זה משהו../images/Emo109.gif

רע... "חמסה חמסה רק לא ריהאנה".

הגרו

New member
אבל את אומרת את זה../images/Emo109.gif

כאילו זה משהו רע לשמוע שירים שלה!

orw93

New member
מבחינתי../images/Emo205.gif

אני לא אוהבת..מבחינתי זה משו רע סבבה? זכותי

הגרו

New member
סבבה ../images/Emo109.gif

אז כאילו כל מי ששומע ריהאנה מבחינתך הוא איש רע? כאילו WTF את יכולה לא לאהוב אותה אבל להגיד שלשמוע אותה זה משהו רע? תפסיקו לקטלג אנשים בגלל מה שהם שומעים גאד O_O מה אסור לי לשמוע גם פופ וגם רוק?!

orw93

New member
מי קטלג?../images/Emo205.gif

חברות שלי אוהבות ריאנה..אז הם אנשים רעים? נו בחייאת אני אומרת משו ואתם כאילו אומרים שאמרתי משו אחר..זה מטורף.. אמרתי שאני לא אוהבת אותה וזאת זכותי

B F M V

New member
אוקי זה כבר מתחיל לעצבן

היא לא אוהבת אותה שלא תאוהב הגר עם את כותבת משהו אני יביא לך מכות!!

orw93

New member
עונה כי משעמם לי../images/Emo205.gif

שם:אור כינוי:אורקלה
תאריך לידה:20.1 מזל:גדי ולפעמים דלי סגנון לבוש:חולצות כהות זרוקות וג'ינס סטייל כללי: זרוק פירסינג:אין קעקועים:כואב מידי:S צבע אהוב:כחול ושחור צבע שנוא:ורוד:S מאכל אהוב: חטיף אהוב:דובונים חח חטיף שנוא:כדורונים זה דוחה פרי אהוב:שזיף פרי שנוא:יש יותר מידי בע"ח אהוב:לא אוהבת יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף:הדרקון..וזה אפילו לא מועדון
מוטו:1)חיה ותן לחיות 2) חיי חיי חיי והשמש מעלי חח סרט:ארמגדון שיר:זה משתנה כעקרון..עכשיו אני חורשת על welcome to the black prade של MCR זמר:אביב גפן זמרת:לא אוהבת זמרות להקה:פאניק את דה דיסקו, FOB וAAR סטייה:
שריטה:יש הרבה חח חולשה:עגיל בגבה
מפחיד:גובה משמח:חברים, משפחה ומוזיקה מכעיס:דברים שמכעיסים(?) מעציב: כל מיני מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:אממ ריאן הוא כזה שקסי והוא לא בת!! שיר שעושה מצב רוח טוב: שירים של פאניק בנאדם שעושה מצב רוח טוב: החברים שלי..לפעמים גיא ביה"ס:אורט אלון כיתה :ח עיר מגורים:יקנעם
גובה:1.60 ומשו..לפני שנה היה 1.63 עכשיו אני לא יודעת מוצא: רומניה, פולניה אופטימי \ פסימי:פסימים שליטההה העדפה מינית: כאילו מה אני אוהבת? בנים טלויזיה: כל מיני רדיו:לא שומעת דיסק:של פאניק, החדש של פוב(אצלי הוא חדש בכולפן
) וסטאדיום ארקדיום הכי אוהב בגוף שלך:אממ האורך של השיער נגיד.. הכי שונא בגוף שלך:את התחת
תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים:מתלהבים לוקח לכל מקום:פלאפון ואמפי3 שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:לבכות לך- אביב גפן ושירים שאני אוהבת בחיים לא יתפסו אותך עם:סיגריה- זה מסריח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:אמפי3, פלאפון, חברים איפה אתה עכשיו?בבית..מול המחשב יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אממ לא למה אתה לא שם? כי לא בא לי עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? גיא..ואני יכולה להמשיך לרצות רוצה אבל לא יכול?כן את מי אתה הכי אוהב בעולם?משפחה וחברים את מי אתה הכי שונא בעולם?גיא לא יכול בלי: אמפי3 מתגעגע ל: ג'יסון גורם לך לבכות: הרבה דברים מצחיק אותך:גם הרבה דברים בחיים לא: אני לא אציע חברות לגיא מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: גיא
מתנה שהיית רוצה לקבל:עוד אולסטאר:) כישרון: אוו שירה כמו של ברנדון בVMA תחביבים:מחשב, גיטרה, מוזיקה, חברים אוסף: אין לי ציטוט אהוב: חיי חיי חיי והשמש מעלי
מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:יופי:| כמות או איכות:איכות ומניסיון קור או חום:קור חלום שאתה זוכר: אני וריאן בטאוור רקורדס
חלום שהיית רוצה שיתגשם:אני וריאן בטאוור רקורדס הדבר הכי נועז שעשית: לוזכרת הדבר הכי טיפשי שעשית:יצאתי ביום שרבתי עם ידיד ממש טוב שלי ובכיתי ופגשתי אותו
הדבר הכי מצחיק שעשית:אממ הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך:צפונבורי 2006 מקרה הכי רע שקרה לך:

m a y a 333

New member
יאא, מישהו אשכרה יקרא את זה . ../images/Emo3.gif

[זה אומר שצריך לענות על כל השאלות :X] שם: מאיה. כינוי: מאייקי ? תאריך לידה: 23.5.93 מזל: תאומים. D: סגנון לבוש: אממ לא יודעת, די נורמלי.. סטייל כללי: באמצע. פירסינג: רק באוזן. קעקועים: אין. צבע אהוב: ורוד, שחור, לבן.. זה מתחלף לפי המצברוח.
צבע שנוא: ירוק. מאכל אהוב: בשר D: חטיף אהוב: במבה, שוקולד. חטיף שנוא: דוריטוס :S פרי אהוב: אממ אפרסק. פרי שנוא: גויאבה :S בע"ח אהוב: כלבים. יש בע"ח? כלבה D: מקום בילוי מועדף: מקדולנדס
סתם נו.. קניון עם חברים.. ים.. לא יודעת, דברים כאלה. מוטו: לא עולה לי כרגע. סרט: הרבה.. שיר: אממ יש יותר מידי. זמר: אביב גפן. זמרת: אבריל לאבין. להקה: FOB , אוונסנס, סימפל פלאן.. סטייה: אא לא יודעת. שריטה: מוזיקה. אני פשוט כ-ל היום שומעת מוזיקה. חולשה: שוקולד
מפחיד: להיות לבד. משמח: חברים. מכעיס: הורים. מעציב: להתגעגע. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שקסי.
שיר שעושה מצב רוח טוב: כרגע זה דאנס דאנס. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חברה שלי, בר D: ביה"ס: משגב
כיתה : ח' עיר מגורים: אממ, רקפת. [יישוב] גובה: סביבות ה1.50 *נמוכה* מוצא: ארגנטינאית D: אופטימי \ פסימי: די פסימית. העדפה מינית: בנים ? טלויזיה: MTV, יסטארז... רדיו: גלגל"צ D: דיסק: אממ אני הולכת לקנות [מתישהו:X] את from under the cork tree יאא איזה כיף לי ^.^ הכי אוהב בגוף שלך: את הבטן. הכי שונא בגוף שלך: את כל השאר.. תכונה שנואה בעצמך: מתעצבנת בקלות, אומרת לכל אחד בידיוק מה שאני חושבת עליו באותו רגע.. [בערך.] תכונה שנואה באחרים: צביעות לוקח לכל מקום: את האמפי4 לעתיד שלי. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: כל שיר של אביב גפן... בחיים לא יתפסו אותך עם: סנדלים. בעע 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: MP4, סיף של מקדונלדס [כי אני וונאבי שמנה D:] ואיזה מחשב/טלוויזיה/דרך אחרת לשמור את עצמי שפוייה. איפה אתה עכשיו? מול המחשב, בחדר שלי. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? ברגע זה ממש... לא. למה אתה לא שם? :X עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? הממ.. עם מישהו שאני נורא רוצה להכיר כבר די הרבה זמן..D: רוצה אבל לא יכול? אממ לא יכולה כי הוא גר במרכז.. את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמאבאחבריםכלבהמשפחה. את מי אתה הכי שונא בעולם? ילדה אחת מהבצפר. לא יכול בלי: מוזיקה. אוכל. [כבר אמרתי שאני רוצה להיות שמנה רק כדי לא לקנות בפוקס קידס ? :X] מתגעגע ל: חבר שלי שנהרג. סבתא. גורם לך לבכות: שירים, חלק מהאנשים בעולם הזה מצחיק אותך: אני, לפעמים. בחיים לא: לוותר על מישהו שאני אוהבת. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אני רוצה MP4. מתנה שהיית רוצה לקבל: אא.. MP4.
כישרון: אין :X תחביבים: מוזיקה, מחשב, טלוויזיה, חברים, שופינג.. וואטבר.. אוסף: השטויות האלה מהקינדר.. ציטוט אהוב: כרגע זה "i dont blame you for being you, but you cant blame me for hating it" ;] מקלחת או אמבטיה: תלוי במצברוח. ים או בריכה: בריכה, שונאת חול. חורף או קיץ: קיץץץץץץ ;[[ לבן או שחור: שחור. כי זה שקסי D: אופי או יופי: אופי. כמות או איכות: איכות. קור או חום: חוםםם חלום שאתה זוכר: שאני פוגשת את אבריל לאבין
חלום שהיית רוצה שיתגשם: אממ.. החלום הזה. אממ ומחקתי את כל השאלות פה, כי אין לי דברים "הכי" שעשיתי.. עשיתי כ"כ הרבה וקשה לבחור
צום קל לכולם

Charmed Gal

New member
כפארה. ../images/Emo23.gif

תתחתני איתי? בשר, במבה ושוקלד. אנחנו שידוך שנעשה מלמעלה. :- D רוצה להגמל יחד משוקולד? סימפל, אבריל, פוב, אוונסנס... איזה טעם, בחורה כלבבי.
אבל למה, הו למה, מקדונלס? איכס, מכל כך הרבה בחינות.

למעלה