שאלון כיף

barbie101

New member
שאלון כיף ../images/Emo23.gif

אני רואה שאפחד לא יוזם.. אז יאלה גמ'ני די זמן פה לעשות לכם כיף
את השאלון כתבה אחת בשם שרון..<> 1
.שם: 2
.כינוי: 3
.גיל: 4
:מין: 5
.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: 6
.כמה שנים יש לכם אינטרנט: 7
.אינטרנט מהיר\רגיל? 8
.צבע שער: 9
.צבע עיניים: 10
.צבע אהוב: 11
.מספר אהוב: 12
.אתר אינטרנט אהוב: 13
.משקה אהוב: 14
.משקה אלכוהולי אהוב: 15
.דרך אהובה להעביר את הזמן: 16
.מה הביא אתכם לפורום? 17
.למה את\ה הכי מתגעגע\ת? 18
.למי את\ה הכי מתגעגע\ת? 19
.תכונה הכי רעה? 20
.תכונה הכי טובה? 21
.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון? 22
.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון? 21
.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה? 21
.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה? 22
.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? 23
.להקה אהובה? 24
.זמר אהוב? 25
.גיטריסט אהוב? 26
.שחקנית אהובה? 27
.שחקן אהוב? 28
.סדרת טלוויזיה אהובה? 29
.ספר אהוב? 30
.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת? 31
.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות? 32
.מתי לאחרונה שמעתם ממישהו אחר עד כמה אתם חשובים לו? 33
.מתי לאחרונה אמרתם למישהו אחר עד כמה הוא חשוב לכם? 34
.כמה אנשים עולים לכם בראש כשנאמרת המילה שנאה? 35
.אסוציאציה ראשונה שעולה לכם בראש למילה תקווה? 36
.דרך אהובה לבלות ת'סוף שבוע? 37
.מה הדבר הראשון שחשבתם עליו היום בבוקר? 38
.הדבר האחרון שחשבתם לפני שנרדמתם אתמול? 39
.השיר הכי מצחיק ששמעתם? 40
.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם? 41
.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם? 42
.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם? 43
.השיר הכי עצוב ששמעתם? 44
.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם? 45
.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה? 46
.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב? 47
.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו? 48
.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם? 49
.האם אי פעם גנבתם משהו? 50
.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם? 51
.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר? 52
.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם? 53
.האם אתם עדיין אוהבים? 54
.האם הוא אהב בחזרה? 55
.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים? 56
.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה? 57
.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה? 58
. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית: 59
.מה או מי הביא אתכם להייד פארק? 60
.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות? 61
.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט? 62
.תחביבים: 63
.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם? 64
.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד? 65
.מקצוע שנוא? 66
.כלי תחבורה מועדף: 67
.מאמינים בגורל? 68
.אהבה ממבט ראשון קיים\לא קיים? 69
.אהבה בכלל , קיים\לא קיים? 70
.אסוציאציה ראשומה למילה עתיד? 71
.צבא , בעד או נגד? 72
.קרבי בעד או נגד? 73
.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה? 74
.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה? 75
.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו? 76
.אתם מאושרים כרגע? 77
.מתי בפעם האחרונה באמת היתם מאושרים? 78
.דיכאון , בעיה בגישה או חלק מהחיים? 79
.מה היה הדבר האחרון שעיצבן אתכם? 80
.מי היה האחרון שעיצבן אתכם? 81
.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? 82
.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים? 83
.נקודת מפנה\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו? 84
.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן? 85
.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים? 86
.עונש מוות , בעד או נגד? 87
.את מי אתם מכירים אישית מהפורום הקטן הזה? 88
.מועדון אהוב לבילוי סוף שבוע? 89
.חטיף אהוב? 90
.ממתק אהוב? 91
.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר? 92
.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים? 93
.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים? 94
.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם? 95
.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם? 96
.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע? 97
.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו? 98
.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? 99
.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? 100
.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה?

barbie101

New member
אני ../images/Emo3.gif

1.שם: ריקי 2.כינוי: ברבי 3.גיל: 19 4:מין: נקבה 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: טוענים שאני נראית כמו ברבי ניתן להם..
מגיל 15 זה ככה 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט: 5 7.אינטרנט מהיר\רגיל? מהיר 8.צבע שער: חום 9.צבע עיניים: חומות 10.צבע אהוב: ורוד 11.מספר אהוב: 10 12.אתר אינטרנט אהוב: פייסבוק 13.משקה אהוב: מים
14.משקה אלכוהולי אהוב: וודקה רדבול 15.דרך אהובה להעביר את הזמן: מחשב אלא מה..
16.מה הביא אתכם לפורום? לא זוכרת 17.למה את\ה הכי מתגעגע\ת? רוני 18.למי את\ה הכי מתגעגע\ת? 19.תכונה הכי רעה? טועה בשיפוט של אנשים 20.תכונה הכי טובה? נחמדה..
מקסימהה חיחיחי 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון? הכנסתי לאחותי שירים לפ'לא חחח 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון? דיברתי מגעיל לאקס..מסכן
21.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה? יום שישי 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה? -- 22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? כול יום.. 23.להקה אהובה? ספייס גירלז 24.זמר אהוב? גסטין טימברליקקק 25.גיטריסט אהוב? -- 26.שחקנית אהובה? גסיקה אלבה 27.שחקן אהוב? גייסון סטרתאם..הגבר הכי סקסי עלי אדמות
28.סדרת טלוויזיה אהובה? חשופים 29.ספר אהוב? הפירט 30.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת? ניורק 31.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות? הפעם הראשונה שצבעתי תשיער 32.מתי לאחרונה שמעתם ממישהו אחר עד כמה אתם חשובים לו? אתמול:) 33.מתי לאחרונה אמרתם למישהו אחר עד כמה הוא חשוב לכם? המון זמן לא אמרתי איכס עליי 34.כמה אנשים עולים לכם בראש כשנאמרת המילה שנאה? ואי ואי..חחח וזה לא משו חיובי..מקווה שיעבור הכעס 35.אסוציאציה ראשונה שעולה לכם בראש למילה תקווה? הכול אפשרי תלוי מה המאמצים.. 36.דרך אהובה לבלות ת'סוף שבוע? בבית עם המשפחה שונאת לצאת בשישי 37.מה הדבר הראשון שחשבתם עליו היום בבוקר? מזה החצ'קון הזה חחחחח
38.הדבר האחרון שחשבתם לפני שנרדמתם אתמול? החבר 39.השיר הכי מצחיק ששמעתם? אגדו דו דו דו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח 40.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם? איזה אחד הרים תרגל התלהב הרים תשניה נפל חחחחחחחחחחחחחחחח
41.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם? עזר 42.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם? עזר 43.השיר הכי עצוב ששמעתם? רינת בר זאת צמרמורת 44.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם? יש תמיד יש לעלות ולהצליח 45.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה? אמ.. זה לא קל לפירוט חחחח 46.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב? ואוו הרבה.. 47.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו? זה עדיין קיים? 48.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם? סבא שלי
49.האם אי פעם גנבתם משהו? לא 50.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם? כן 51.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר? לא 52.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם? כן 53.האם אתם עדיין אוהבים? כן 54.האם הוא אהב בחזרה? כן 55.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים? כן 56.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה? מאחותי בבוקר 57.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה? אתמול לאמא שלי כפרעלייה על האוכל שהיא עושההה 58. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית: פל'א כסף ואת עצמי חחח 59.מה או מי הביא אתכם להייד פארק? ---- 60.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות? רק פה=] 61.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט? פייסבוק והפורום 62.תחביבים: לאפר ,לצאת עם חברות לשתות להשתזף וכו'..חח 63.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם? --- 64.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד? רפואה 65.מקצוע שנוא? עריכת דין 66.כלי תחבורה מועדף: רכב 67.מאמינים בגורל? כן 68.אהבה ממבט ראשון קיים\לא קיים? קיים ללא ספק 69.אהבה בכלל , קיים\לא קיים? קשה להגדיר תמילה אהבה זה שילוב של המון אינטרס זה הראשון..אהבה אמיתית יש רק מאמא
70.אסוציאציה ראשומה למילה עתיד? ואוו כמה דברים עולים לי..קודם הצלחה אח'כ השאר! 71.צבא , בעד או נגד? נגדדדד 72.קרבי בעד או נגד? בעד לגברים 73.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה? ----- 74.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה? חו'ל 75.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו? רוני 76.אתם מאושרים כרגע? לא משו אבל שיהיה חח 77.מתי בפעם האחרונה באמת היתם מאושרים? לפני חודש... 78.דיכאון , בעיה בגישה או חלק מהחיים? סוג של 79.מה היה הדבר האחרון שעיצבן אתכם? עזרררר 80.מי היה האחרון שעיצבן אתכם? עזרררר 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? הייתי תמיד מפונקת.. 82.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים? סבתאא 83.נקודת מפנה\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו? כהתחלתי ללמוד עיצוב שיער ואיפור מקצועי 84.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן? אסוררררר X ה' הביא תחיים כמתנה נצלו זאת....
85.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים? מנצלת אותו כמו שצריך.! 86.עונש מוות , בעד או נגד? תלוי למי.. 87.את מי אתם מכירים אישית מהפורום הקטן הזה? תמרי שלי ספירוש וליאורי ... 88.מועדון אהוב לבילוי סוף שבוע? בזמן האחרון אני בבית אבל אם אני יוצאת..זה החלונות הגבוהים 89.חטיף אהוב? במבה 90.ממתק אהוב? שוקולד 91.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר? רחוק רחוקקקקק 92.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים? אחים שלי 93.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים? חיסכון חח 94.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם? בקסטריט בוייז 95.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם? ואיי לא זוכרת חחח 96.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע? רוק כבד בעעעעע ודיכאון 97.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו? כן.. 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? כן.. 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? לגמרי אני 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה? שיעמום נטו.. חחחח

Tamar Lev

New member
Me Too

1.שם: תמר 2.כינוי: תמרי 3.גיל: 18 4:מין: נקבה 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: אין משהו מיוחד 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט: 6 שנים בערך 7.אינטרנט מהיר\רגיל? מהיר 8.צבע שער: שטני\בלונד כהה 9.צבע עיניים: כחול 10.צבע אהוב: כחול 11.מספר אהוב: 10 12.אתר אינטרנט אהוב: פייסבוק 13.משקה אהוב: נסטי אפרסק 14.משקה אלכוהולי אהוב: לונג איילנד על בסיס נסטי 15.דרך אהובה להעביר את הזמן: פתירת שאלונים כאלה.. 16.מה הביא אתכם לפורום? וואי זה היה כל כך מזמן שאני אפילו לא זוכרת 17.למה את\ה הכי מתגעגע\ת? למסאז' שעשו לי לפני כמה ימים בספא 18.למי את\ה הכי מתגעגע\ת? לסבים שלי ז"ל 19.תכונה הכי רעה? פרפקציוניסטית 20.תכונה הכי טובה? יודעת להקשיב ולעזור למי שצריך אותי 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון? עזרתי למישהי מבוגרת להרים את שקים עד הבית 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון? דיברתי לא יפה לחבר 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה? עזרתי לחברה שלי באיזה עניין שהיה לה. 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה? מלא פעמים בכל מני היזדמנויות. 22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? אמא שלי.. כל יום. 23.להקה אהובה? משינה, רד הוט צ'ילי פפרס 24.זמר אהוב? ברי סחרוף, מאור כהן, מיכה שיטרית 25.גיטריסט אהוב? ג'ון פרושיאנו 26.שחקנית אהובה? דרו ברימור 27.שחקן אהוב? ג'וט הארטנט 28.סדרת טלוויזיה אהובה? CSI ניו יורק, אבודים 29.ספר אהוב? הירח ירוק בוואדי\ דודו בוסי 30.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת? באי של אבודים 31.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות? שבחרו את אולמרט בבחירות חח 32.מתי לאחרונה שמעתם ממישהו אחר עד כמה אתם חשובים לו? מחבר שלי 33.מתי לאחרונה אמרתם למישהו אחר עד כמה הוא חשוב לכם? לחבר שלי 34.כמה אנשים עולים לכם בראש כשנאמרת המילה שנאה? 2 35.אסוציאציה ראשונה שעולה לכם בראש למילה תקווה? הסרט המרדף לאושר. 36.דרך אהובה לבלות ת'סוף שבוע? מרתון פרקים של CSI 37.מה הדבר הראשון שחשבתם עליו היום בבוקר? כמה כיף לקום ב12 ולא ב7 בבוקר 38.הדבר האחרון שחשבתם לפני שנרדמתם אתמול? איזה יום הולדת מדהימה היתה לי :) 39.השיר הכי מצחיק ששמעתם? הבן שלי גורילה - איזי והפתלוגים 40.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם? בהופעה של שחר חסון היו הרבה.. חח 41.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם? מארק 42.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם? כמה מטאליסטים ממורמרים מהחיים 43.השיר הכי עצוב ששמעתם? Mad World - מדוני דארקו 44.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם? לפעמים חסר לי, לפעמים לא. 45.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה? לפני כמה שנים. 46.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב? תלוי בזמן שיש לי. 47.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו? 300 ומשהו 48.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם? סבים שלי.. 49.האם אי פעם גנבתם משהו? לא 50.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם? לא 51.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר? לא 52.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם? כן 53.האם אתם עדיין אוהבים? כן 54.האם הוא אהב בחזרה? כן 55.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים? כן וחברה אחת שהיא כמו אחות 56.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה? מכל מני אנשים במצבים שונים 57.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה? לאמא שלי אתמול 58. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית: פלאפון, ארנק, מפתחות 59.מה או מי הביא אתכם להייד פארק? ? 60.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות? בדוגמנות וזהו 61.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט? פייסבוק 62.תחביבים: מציירת 63.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם? ריקוד 64.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד? כל דבר שקשור לעיצוב 65.מקצוע שנוא? מתמטיקה 66.כלי תחבורה מועדף: רכב 67.מאמינים בגורל? כן מאוד. 68.אהבה ממבט ראשון קיים\לא קיים? קיים בהחלט 69.אהבה בכלל , קיים\לא קיים? קיים 70.אסוציאציה ראשומה למילה עתיד? צבא 71.צבא , בעד או נגד? בעד 72.קרבי בעד או נגד? בעד 73.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה? במרכז 74.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה? איפה שאני עכשיו 75.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו? חבר שלי.. 76.אתם מאושרים כרגע? כן מאוד 77.מתי בפעם האחרונה באמת היתם מאושרים? ביום הולדת שלי ביום שלישי 78.דיכאון , בעיה בגישה או חלק מהחיים? בעיה בגישה 79.מה היה הדבר האחרון שעיצבן אתכם? לא מעריכים אותי 80.מי היה האחרון שעיצבן אתכם? חבר שלי 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? כשהגעתי פעם ראשונה לגן 82.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים? אמא שלי 83.נקודת מפנה\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו? פגשתי את חבר שלי לפני 3 וחצי שנים, בחירות מוטעות שעשיתי ושאם הייתי יכולה הייתי משנה .. 84.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן? אסור בשום אופן, החיים הם מתנה. 85.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים? קונה כרטיס מסביב לעולם 86.עונש מוות , בעד או נגד? נגד 87.את מי אתם מכירים אישית מהפורום הקטן הזה? כמעט את כולם 88.מועדון אהוב לבילוי סוף שבוע? אין מקום ספיציפי 89.חטיף אהוב? במבה פרפר 90.ממתק אהוב? מקופלת, טופיפי 91.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר? לא לגור בבית, אבל עדיין קרוב אליו 92.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים? שאין פרטיות 93.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים? שהם משלמים כמעט על הכל 94.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם? טיפקס 95.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם? "סינדרלה" של שרית חדד 96.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע? דיכאון 97.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו? כן כמה 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? כשצוחקים עליי 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? כן לפעמים חח 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה? שעמום, אבל אחלה שאלון

עונה../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif

1.שם: יש לי שם מכוער ולא אחשוף אותו. :) 2.כינוי: ג'ני 3.גיל: 18 4:מין: נקבה XD חח 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: לפני איזה 4 שנים דיברתי עם חברה שלי במסנג'ר כל הלילה וחשבנו איזה שם להדביק לי, כי שנאתי את שלי, ובסוף בחרנו בג'ני P: 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט: מאז שהייתי בת 4 חח
7.אינטרנט מהיר\רגיל? כרגע? מהיר 8.צבע שער: חום 9.צבע עיניים: חום 10.צבע אהוב: מממ..אין לי מושג, אני אוהבת המון צבעים :)
11.מספר אהוב: 3 12.אתר אינטרנט אהוב: פייסבוק, הפורומים, והבלוג שלי P: 13.משקה אהוב: מים קרים 14.משקה אלכוהולי אהוב: לא אוהבת לשתות..אבל אם כבר אז וודקה נקי ואז ישר אחרי זה מיץ תפוזים חח 15.דרך אהובה להעביר את הזמן: שינה :) 16.מה הביא אתכם לפורום? וואו..לא זוכרת..זה היה מזמן..חח 17.למה את\ה הכי מתגעגע\ת? לשיער הארוך שלי 18.למי את\ה הכי מתגעגע\ת? לאחותי חח, לא ראיתי אותה שבוע, בושה וחרפה 19.תכונה הכי רעה? מתעצבנת מהר 20.תכונה הכי טובה? אממ..נחמדה חח..יעני, לכולם, אפילו אם אני אראה מפלצת ירוקה ברחוב 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון? עזרתי למלא אנשים בפורים עם התחפושות חח 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון? ניבלתי את הפה XD.. חח באמת. נו. אמרתי משו לא במקום כ"כ.. 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה? אם כבר נזכרתי בפורים, אז לא ציפיתי לתמורה.. וגם שאני משחקת עם חתולים עצובים אני לא מצפה לתמורה 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה? אין לי מושג.. 22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? זה כל הזמן קורה..לא יודעת. ילד אחד ניסה לעזור לי בעבודה באמנות, זה נחשב? 23.להקה אהובה? ביטלס, שוטי הנבואה, המכשפות 24.זמר אהוב? אריק ברמן, אפרת גוש 25.גיטריסט אהוב? חבר שלי
26.שחקנית אהובה? אין לי מושג..אני לא כלכך רואה סרטים 27.שחקן אהוב? - 28.סדרת טלוויזיה אהובה? הישרדות חחח 29.ספר אהוב? אממ... הנסיך הקטן, מישו לרוץ איתו 30.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת? אולי ת"א 31.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות? יש איזה משו אבל אין לי כוח לחפור עליו 32.מתי לאחרונה שמעתם ממישהו אחר עד כמה אתם חשובים לו? אתמול או שלשום... 33.מתי לאחרונה אמרתם למישהו אחר עד כמה הוא חשוב לכם? גם משו כזה.. 34.כמה אנשים עולים לכם בראש כשנאמרת המילה שנאה? שניים חח. בעצם שלושה. 35.אסוציאציה ראשונה שעולה לכם בראש למילה תקווה? מגילת העצמאות O_O 36.דרך אהובה לבלות ת'סוף שבוע? ללכת לאנשהו, לא להרקב בבית 37.מה הדבר הראשון שחשבתם עליו היום בבוקר? שאין לי כוח לקום ושאני רעבה חח 38.הדבר האחרון שחשבתם לפני שנרדמתם אתמול? או וואה.. זה היה סוער, דמיינתי איך אני רוצחת אנשים חח 39.השיר הכי מצחיק ששמעתם? "לא תוכלי ללכת"- חפשו ביו טיוב חחחחח 40.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם? איזה אחת עם איש שאוהב לעשן 41.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם? לא יודעת נו, יש כמה חברה 42.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם? האקסית של חבר שלי..P: 43.השיר הכי עצוב ששמעתם? לא יודעת..דיכאון של אביב גפן די מתאים לי לזה. 44.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם? כרגע קצת יש.. מה היא בשבילי? בערך מה שמחזיק אותי פה... 45.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה? לא בא לי עכשיו לחשוב. 46.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב? יותר מדי 47.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו? חחחחח מי זוכר ת'אייסיקיו בכלל 48.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם? אח שלי קצת חסר לי.. יעני, זה לא שהוא נעלם לשום מקום, אבל הוא חזר בתשובה והתרחק מאוד וכבר אי אפשר לדבר איתו על כל דבר שבא לי 49.האם אי פעם גנבתם משהו? כן 50.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם? ממממ...לא שזכור לי 51.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר? לא חחח 52.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם? מי אמר שאני אוהבת אותי?XD וכן חח 53.האם אתם עדיין אוהבים? כן 54.האם הוא אהב בחזרה? כן 55.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים? משו כזה 56.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה? לפני כמה ימים או משו.. 57.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה? אתמול 58. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית: פלאפון מפתח ומצלמה בדרך כלל 60.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות? כלבים, אופנה ואופנה אלטרנטיבית, דוגמנות, ולפעמים אפרת גוש 61.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט? פייסבוק חח 62.תחביבים: לשחק עם הכלבה שלי, לישון, לזיין ת'שכל 63.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם? הייתי רוצה להנות מאומנות, כי בדרך כלל היא מתסכלת אותי 64.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד? משו שקשור באמנות כנראה 65.מקצוע שנוא? אזרחות!!!
66.כלי תחבורה מועדף: אוטו ורוד
67.מאמינים בגורל? ישמצב 68.אהבה ממבט ראשון קיים\לא קיים? קיים! 69.אהבה בכלל , קיים\לא קיים? קיים 70.אסוציאציה ראשומה למילה עתיד? אמאלה 71.צבא , בעד או נגד? אני אישית לא עושה צבא, אבל מי שמסוגל כמובן שזה טוב 72.קרבי בעד או נגד? שוב, מי שזה מתאים לו 73.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה? עזבו, אני לא בקטע 74.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה? בחדר שלי, לעשות מחליק, אבל השאלון הזה לא נגמר חח 75.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו? הרבה פיקינזים שמנים ושעירים 76.אתם מאושרים כרגע? חצי 77.מתי בפעם האחרונה באמת היתם מאושרים? לא יודעת בדיוק, זה קורה מדי פעם... 78.דיכאון , בעיה בגישה או חלק מהחיים? מחלה. 79.מה היה הדבר האחרון שעיצבן אתכם? אתמול, אבא שלי עצבן אותי בלילה 80.מי היה האחרון שעיצבן אתכם? נו, אבא 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? שאני רבה עם בת דודה שלי שאני יותר גדולה ממנה חחח 82.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים? לא יודעת 83.נקודת מפנה\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו? שעברתי לשוהם מפ"ת..בהחלט שינה אותי 84.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן? בעיקרון, זה לא פיתרון.. יעני, ישמצב שזה יקרה, אבל זה דפוק 85.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים? עוזבת ת'ביצפר ומבזבזת את כל הכסף שלי חחח 86.עונש מוות , בעד או נגד? בעד, יש אנשים שמגיע להם 87.את מי אתם מכירים אישית מהפורום הקטן הזה? נראה לי שאף אחד... נראה לי שלפני מליון שנה הייתה פה איזה אחת מהכיתה שלי..אבל היא לא פה עכשיו 88.מועדון אהוב לבילוי סוף שבוע? לא בקטע 89.חטיף אהוב? צ'יטוס בוטנים, פרינגלס שמנת-בצל 90.ממתק אהוב? קינדר בואנו, תות גומי
91.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר? קצת בבית ואז ת"א, ואחר כך כנראה לגדל ילדים פה בשוהם 92.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים? אי אפשר להזדיין בשקט
[או יותר נכון ברעש] 93.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים? יש למי לקרוא אם אני לא מרגישה טוב באמצע הלילהP: 94.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם? צ'יבורשקה נחשב להקה?
95.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם? הייתי הילד הכי קטן בכיתה.. וואו שנאתי אותו בטירוף 96.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע? אני לא אוהבת מטאל עצבני וממש ממש שונאת מוזיקה ערבית 97.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו? כן, איזה שמן מטומטם מהביצפר שלי 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? בטוח שכן, זה מתאים לי 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? כן!!!!!!!11 חחח 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה? אין לי מושג, כמה טיפשי מצידי

עונה :)

1.שם: יפית מסיקה 2.כינוי: יפית מסיקה 3.גיל: עוד חודש וחצי 20 :) 4:מין: נקבה 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: אין 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט: 8 נראה לי 7.אינטרנט מהיר\רגיל? מהיר 8.צבע שער: שחור 9.צבע עיניים: חום 10.צבע אהוב: צהוב 11.מספר אהוב: - 12.אתר אינטרנט אהוב: פייסבוק 13.משקה אהוב: קולה 14.משקה אלכוהולי אהוב: בד-אפל 15.דרך אהובה להעביר את הזמן: לצאת כמה שיותר..חח 16.מה הביא אתכם לפורום? לא זוכרת 17.למה את\ה הכי מתגעגע\ת? לקיץ !!! 18.למי את\ה הכי מתגעגע\ת? לבנאדם שאני ממש לא רוצה להתגעגע אליו :| 19.תכונה הכי רעה? ביקורתית 20.תכונה הכי טובה? חברותית 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון? התנדבות בקהילה, במעון "אביבים" מעון לאנשים עם פיגור שכלי...היה מדהים ! 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון? להעיף מישהו ליד כל החברים שלו זה לא נעים..חח 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה? היום בבוקר חח 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה? אתמול 22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? אין לי מושג אם ציפו לתמורה או לא..חח 23.להקה אהובה? - 24.זמר אהוב? אקון 25.גיטריסט אהוב? - 26.שחקנית אהובה? ג'וליה רוברטס 27.שחקן אהוב? - 28.סדרת טלוויזיה אהובה? - 29.ספר אהוב? "ואל אישך תשוקתך" 30.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת? מדינה- שוויץ, עיר בארץ-לחזור לאשדוד 31.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות? לא לחזור על כמה טעויות שעשיתי 32.מתי לאחרונה שמעתם ממישהו אחר עד כמה אתם חשובים לו? שלשום 33.מתי לאחרונה אמרתם למישהו אחר עד כמה הוא חשוב לכם? אתמול :) 34.כמה אנשים עולים לכם בראש כשנאמרת המילה שנאה? נכון לעכשיו- 1 ! חח אבל זה לא שנאה, זה סתם עצבים 35.אסוציאציה ראשונה שעולה לכם בראש למילה תקווה? גלעד שליט 36.דרך אהובה לבלות ת'סוף שבוע? מסיבה בשישי, פאבים במוצ"ש 37.מה הדבר הראשון שחשבתם עליו היום בבוקר? שאני צריכה למצוא כל דרך אפשרית כדי לקום 38.הדבר האחרון שחשבתם לפני שנרדמתם אתמול? איך לעזאזל אני הולכת לישון אחרי ששתיתי כ"כ הרבה? :| 39.השיר הכי מצחיק ששמעתם? יש הרבה כאלה.. 40.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם? לא זכור לי 41.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם? בן דוד שלי חח 42.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם? איזה מישהי שאיתי בקורס D: 43.השיר הכי עצוב ששמעתם? "שום דבר לא יפגע בי"-כנסיית השכל (למי שיודע או לא-השיר הזה נכתב ע"י קצין שנהרג באסון המסוקים). 44.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם? יש, אבל רק לגבי דברים מסויימים... 45.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה? אתמול, שבנאדם לא עומד במילה שלו-קצת קשה שלא להיפגע מזה 46.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב? תלוי אם אני בבסיס/ בבית.. 47.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו? 423 :) חח 48.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם? סבא שלי, ואני לא חושבת שיש מה להרחיב 49.האם אי פעם גנבתם משהו? לא 50.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם? הכל חוזר בסופו של דבר..חח 51.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר? לא 52.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם? כן 53.האם אתם עדיין אוהבים? לא סגורה על זה :| 54.האם הוא אהב בחזרה? כן 55.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים? כן :) 56.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה? בדקות האחרונות... 57.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה? כנ"ל 58. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית: פלאפון, ארנק (שבתוכו חוגר, רישיון, כסף ועוד כמה דברים חשובים..חח), והשלישי משתנה..חח 59.מה או מי הביא אתכם להייד פארק? - 60.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות? 1 61.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט? פייסבוק 62.תחביבים: שופינג, שינה, גלישה 63.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם? לנגן בגיטרה ! 64.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד? לא ידוע 65.מקצוע שנוא? - 66.כלי תחבורה מועדף: האוטו החדש שלי :) חח 67.מאמינים בגורל? כן, אבל לא בנוגע לכל דבר 68.אהבה ממבט ראשון קיים\לא קיים? קיים 69.אהבה בכלל , קיים\לא קיים? בטח שקיים 70.אסוציאציה ראשונה למילה עתיד? להקים משפחה :) 71.צבא , בעד או נגד? הכי בעד שיש !!! 72.קרבי בעד או נגד? בעד ! 73.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה? ימין, המצב די גורר לזה... 74.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה? בים :( 75.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו? מישהו שממש לא ראוי לזה, לצערי ... 76.אתם מאושרים כרגע? בערך 77.מתי בפעם האחרונה באמת היתם מאושרים? עד אתמול בצהריים חח 78.דיכאון , בעיה בגישה או חלק מהחיים? נטו בעיה בגישה לדעתי ! 79.מה היה הדבר האחרון שעיצבן אתכם? איזה מטומטם שהציק לי אתמול כל המסיבה :| חח 80.מי היה האחרון שעיצבן אתכם? אותו אחד ... 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? וואו יש הרבה ..חח 82.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים? אין לי מושג, אף פעם לא יצא לי לחשוב על זה 83.נקודת מפנה\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו? היציאה לקורס קצינים, דבר ששינה אותי בצורה משמעותית 84.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן? אסור !!! 85.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים? מנצלת כל רגע, ולא משנה באיזו דרך 86.עונש מוות , בעד או נגד? בעד, יש הרבה כאלה שצריכים לקבל את זה 87.את מי אתם מכירים אישית מהפורום הקטן הזה? יוליה (היא לא גולשת פה הרבה), ועוד כמה שיצא לי לראות כמה פעמים, אבל לא ממש מכירה... 88.מועדון אהוב לבילוי סוף שבוע? "הדיר", בקיבוץ נען 89.חטיף אהוב? במבה 90.ממתק אהוב? טעמי/קינדר בואנו 91.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר? לגור לבד, אבל לא להתרחק יותר מדי 92.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים? זה שהם דואגים יותר מדי !!! חח 93.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים? שיש מישהו שמראה לכם בכל רגע אפשרי כמה הוא אוהב אותכם, מקום לברוח אליו ולשתף כשרע וכשטוב :) 94.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם? היי פייב חח 95.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם? שירי דיכאון למיניהם חח 96.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע? דיכאון !!! 97.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו? אנשים צבועים למיניהם 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? כן... 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? תלוי חח 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה? שיעמום יתר :|

יאללה גם ככה משעמם ../images/Emo13.gif

שם: נטלי 2.כינוי: נטי 3.גיל: 20 4:מין: נקבה 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: אממ אמי התחילה לקרוא לי ככה צריך לשאול אותה למה חחח 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט: ואוווו המון אני לא זוכרת בדיוקק 7.אינטרנט מהיר\רגיל? מהיר ברורר 8.צבע שער: שחורר 9.צבע עיניים: חום כהה 10.צבע אהוב: שחור! 11.מספר אהוב: 5 12.אתר אינטרנט אהוב: מקושרים חחחחחחח מעביר תזמן רצח 13.משקה אהוב: קולה אין כמו כקולה בעולם! תמיד אני מנסה להחליף ובסוף חוזרת לקולה 14.משקה אלכוהולי אהוב: וודקה אין כמו וודקה זהו הגעתי למסקנה הזאתת!!!! לא אוהבת לא קוקטלים לא יוון לא כלום רק וודקה! 15.דרך אהובה להעביר את הזמן: להצטלם חחחח 16.מה הביא אתכם לפורום? בזכות אמי חחח 17.למה את\ה הכי מתגעגע\ת? לקיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ!! ולימים של פעם שלא יחזרו
18.למי את\ה הכי מתגעגע\ת? לרז! 19.תכונה הכי רעה? מתעצבנת מהר... סלחנית רצח! שונאת את זה 20.תכונה הכי טובה? ספונטניתת!!! 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון? שום דבר מיוחד מדי... 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון? לא נראה לי שעשיתי ...! אני צדיקה תמימה חחח 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה? תמיד!!!!!!!!! זה חלק האופי שלי 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה? לפני כמה זמן מישהי מבוגרת עלתה לאוטובוס ולא היה מקוםם.. אז קמתייי ונתתי לה לשבת
22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? הרבה זמן זה לא קרה חחחחח 23.להקה אהובה? אין כזאת חחח היא התפרקה ממזמן חחח 24.זמר אהוב? אביב גפן!!! מלךךךךךך 25.גיטריסט אהוב? אעעעעעעעעעעע אעעעע לא יודעתת מה לי ולהם? 26.שחקנית אהובה? אנגלינה גולי המדהימה! 27.שחקן אהוב? גוש ארנט 28.סדרת טלוויזיה אהובה? הישרדות והאח הגדול חחח 29.ספר אהוב? לא בשבילי 30.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת? תל אביבהההההההה! 31.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות? מה??? 32.מתי לאחרונה שמעתם ממישהו אחר עד כמה אתם חשובים לו? הרבה זמן לא שמעתי את זה .. חח יותר טוב
33.מתי לאחרונה אמרתם למישהו אחר עד כמה הוא חשוב לכם? חיחחיחי לא אמרתי לאף אחד...!!!!!!!!! הרבה הרבה מאוד זמן חחחח הפסקתי לפתוח תלב לאנשיםם 34.כמה אנשים עולים לכם בראש כשנאמרת המילה שנאה? לא שונאת אף אחד!!! ולא רוצה להגיע למצב כזה גם 35.אסוציאציה ראשונה שעולה לכם בראש למילה תקווה? חחחח קעקוע שאני הולכת לעשות בקרוב חחחח 36.דרך אהובה לבלות ת'סוף שבוע? לצאת למסיבהה ולשתות אלוכוהל ולרקוד עד אור הבוקר ולהתלבש יפה
37.מה הדבר הראשון שחשבתם עליו היום בבוקר? לא חשבתי על כלום אמי התקשרה עליי העירה אותי ואמרתי לעצמי איזה עייפותתתתתת 38.הדבר האחרון שחשבתם לפני שנרדמתם אתמול? וואלה הייתי כל כך עייפה שפשוט נרדמתיי 39.השיר הכי מצחיק ששמעתם? חיחחיחיחיחיחחי את שמנה כן את שמנה חחחח יואו זה היה רגע מצחיק באוטובוססס 40.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם? אני לא זוכרתת לא אוהבת בדיחות מעדיפה אנשי מצחיקים 41.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם? אלייייייייייייייי חחחחח פשוט להיטטט 42.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם? ואיי לא יודעתת 43.השיר הכי עצוב ששמעתם? קרן אור-אביב גפן 44.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם? יש לי תקווה... תתקוה בשבילי היא תקווה למשהו טוב... תמיד יש לי תתקוה שהכול יהיה בסדר 45.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה? סיפור ארוך!!!! אבל פגעו בי כן !ומאוד... 46.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב? תלוי... 47.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו? ואוו המוןןן אין סוףף חחח 48.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם? סבתא שלי !!!! 49.האם אי פעם גנבתם משהו? כן עיתונים חחחחח 50.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם? כן מאמי צעיף והוא פשוט נאבד לייי 51.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר? לאאאאאאאא 52.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם? ברור!!!! 53.האם אתם עדיין אוהבים? ברוררר! 54.האם הוא אהב בחזרה? לא נראה לי חחח 55.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים? כןן.. 56.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה? וואלה אין לי מושכ לא זוכרת חחח 57.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה? אתמול חחח 58. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית: תעודת זהות פלאפון ומפתח.. ותכסף חח סורי יצא לי 4 59.מה או מי הביא אתכם להייד פארק? אע???????? 60.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות? 3 61.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט? לגלוששששששש 62.תחביבים:ואווו יש לי המון תחביבים אין לי כוח לפרט עכשיוו.... 63.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם? כלוםם 64.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד? אני לא יודעת אני חושבת על זה ! 65.מקצוע שנוא? עברתי תבציפרר 67.מאמינים בגורל? מאודדדד 68.אהבה ממבט ראשון קיים\לא קיים? לא קיים! יש כאלה שאומרים שכן מבחינתי זה דפוקק 69.אהבה בכלל , קיים\לא קיים? קיים בטח קיים! 70.אסוציאציה ראשומה למילה עתיד? יש זמןןן 71.צבא , בעד או נגד? בעד! למרות שלא לצערי לא יצא להתגייס! 72.קרבי בעד או נגד? נגד אבל אין מה לעשותת 73.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה? ה לי ולזהה ?? 74.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה? בחוף יםםםםםםם עם מלא כוסיות חחחחח 75.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו? בחברת עצמי חחחח 76.אתם מאושרים כרגע? מאוד! 77.מתי בפעם האחרונה באמת היתם מאושרים? השבוע 78.דיכאון , בעיה בגישה או חלק מהחיים? חלק מהחייםם@ 79.מה היה הדבר האחרון שעיצבן אתכם? לא יודעת 80.מי היה האחרון שעיצבן אתכם? אחי בבוקר!!!!! 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? סבתאאאא 82.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים? אמא 83.נקודת מפנה\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו? מה נתחיל להפתח יותר מידי המון דברים שינו אותי גדלתי התבגרתי עברתי הרבה חרא ..! 84.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן? אסור בשום אופןןן אבל ברגע שאתה במשבררררר חזקקקקקק אתה אומר לעצמך שזה פתרון אפשרי לגמריייי 85.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים? המעשה הראשון..? לבקש סליחה ממישהי! ואז אחרי זה הייתי עושה כל מה שאני רוצה לעשותת בחיים שלי ממש ממש הכול! 86.עונש מוות , בעד או נגד? בעד!!!!!!! יש אנשים שמגיע להם למות! 87.את מי אתם מכירים אישית מהפורום הקטן הזה? אמיייייייי 88.מועדון אהוב לבילוי סוף שבוע? אין אחד כזה כל פעם זה משנה ... 89.חטיף אהוב? ציפססס 90.ממתק אהוב? ??? לא יודעתת חחח לא ממש אוהבתתת 91.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר? להתרחקק חחחח 92.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים? לא מתסדרים כל כך הרבה ריבים.. האחים שלי מציקים לי מאודדד 93.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים? חוסך כסף... תמיד אתה חוזר הביתה ויש לך עם מי לדבר! 94.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם? פיייב לללגמרייי 95.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם? וואלה לא זוכרת חחחח אני לא שונאת שירים בדרך כלל 96.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע? אמממ טארנססססססססססססססססס 97.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו? לא! 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? ואיי לי זה קורה לי המון.. לפעמיים אני יכולה לצחוק מהדברים הכי מטומטמים בעולם ... אבל שמספרים לי משהו שהנוא באמת מצחיק אני לא צוחקת חחח 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? לגמריייי 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה שיעמוןםםם לגמריייי

../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif

1.שם: שירה 2.כינוי: שירי,שירוש,שיר יש המון 3.גיל: 23 עוד חודש :| 4:מין: נקבה 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: אין 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט: לא יודעת:| 7.אינטרנט מהיר\רגיל? מהיר 8.צבע שער: שחור 9.צבע עיניים: חום כהה 10.צבע אהוב: לבן 11.מספר אהוב: אין 12.אתר אינטרנט אהוב: תפוז:] 13.משקה אהוב: ספרייט :) 14.משקה אלכוהולי אהוב: לא שותה אלכוהול אפילו לא "שלוק" 15.דרך אהובה להעביר את הזמן: שינה 16.מה הביא אתכם לפורום? איזה פרוייקט שהיה לפני שנה 17.למה את\ה הכי מתגעגע\ת? לעצמי 18.למי את\ה הכי מתגעגע\ת? למה אותה שאלה פעמיים? 19.תכונה הכי רעה? אדישות 20.תכונה הכי טובה? עקשנות 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון? -- 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון? -- 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה? היום 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה? -- 22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? -- 23.להקה אהובה? אין 24.זמר אהוב? אין 25.גיטריסט אהוב? אין 26.שחקנית אהובה? אין 27.שחקן אהוב? אין 28.סדרת טלוויזיה אהובה? חוק וסדר וכדו' 29.ספר אהוב? בלי לומר שלום חובה קריאה!סיימתי אותו תוך 5 וחצי שעות! 30.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת? -- 31.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות? -- 39.השיר הכי מצחיק ששמעתם? גיא מהאח הגדול שר בפורטוגזית 40.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם? -- 41.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם? ידיד שלי 42.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם? אין 43.השיר הכי עצוב ששמעתם? יש המון 44.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם? יש ב"ה 45.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה? -- 46.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב? הרבה 47.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו? אין לי 48.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם? סבא:| 49.האם אי פעם גנבתם משהו? לא 50.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם? כע 51.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר? לא 52.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם? בד"כ הייתי אומרת לא, אבל כן :] 53.האם אתם עדיין אוהבים? יאפ 54.האם הוא אהב בחזרה? כע 55.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים? כע 56.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה? היום 57.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה?היום 58. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית: פלאפון,ארנק,ויזה
59.מה או מי הביא אתכם להייד פארק? מי? 60.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות? 3-4 61.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט? גלישה 62.תחביבים: -- 63.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם? -- 64.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד? -- 65.מקצוע שנוא? -- 66.כלי תחבורה מועדף: -- 67.מאמינים בגורל? -- 68.אהבה ממבט ראשון קיים\לא קיים? -- 69.אהבה בכלל , קיים\לא קיים? ברור! 70.אסוציאציה ראשומה למילה עתיד? -- 71.צבא , בעד או נגד? בעד 72.קרבי בעד או נגד? בעד 73.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה? ימין ככה 74.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה? -- 75.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו? -- 76.אתם מאושרים כרגע? כע 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? שאחי הרכיב אותי על האופניים שלו :) 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? כן.. 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? כן.... 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה? היה לי משעמם, עכשיו כבר לא משעמם ואם ראיתם שהשאלון לא הולך לפי המספרים, זה בגלל שמחקתי כי התעצלתי לענות
כזאת אני .. עושה קיצורי דרך:) >>>> חולה >>לא לצחוק וזה..

mee

1.שם: שחף 2.כינוי: prinsesa de amor 3.גיל: 19 4:מין: נקבה 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: וואי יש לי אותו שנים... סתם חיפשתי משו שנשמע לי יפה... דרך אגב הוא כתוב עם שגיאת כתיב 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט: הרבה 7.אינטרנט מהיר\רגיל? מהיר 8.צבע שער: חום 9.צבע עיניים: חום 10.צבע אהוב: ורוד 11.מספר אהוב: 3 12.אתר אינטרנט אהוב: זה משתנה אבל כרגע פייסבוק 13.משקה אהוב: לא יודעת.. אני אוהבת מוגז 14.משקה אלכוהולי אהוב: לא שותה אלכוהול 15.דרך אהובה להעביר את הזמן: מול המחשב ולהקשיב לטלויזיה 16.מה הביא אתכם לפורום? מישהי שאני מכירה מהאינטרנט העלתה לפה תמונות שלי, נכנסתי בשביל לראות ונשארתי 17.למה את\ה הכי מתגעגע\ת? לימים של התיכון 18.למי את\ה הכי מתגעגע\ת? כל מי שאני אוהבת וחשוב לי נמצא איתי... אבל אוליי לבנות מהטירונות... מאוד נקשרנו 19.תכונה הכי רעה? אני יכולה להיות מאוד מעצבנת 20.תכונה הכי טובה? אני חושבת שבסך הכל יש לי לב טוב 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון? לאחותי ולחברה שלה לא היה מי שיאפר אותן לפורים אז קמתי ב7 בבוקר מהמיטה עם חום, איפרתי אותן ועשיתי להן גם בוק עם התחפושת והאיפור 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון? 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה? לא זוכרת משו ספציפי אבל כל הדברים הקטנים ביום יום... לא מצפים לתמורה בשבילם 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה? כנ"ל אין משו מיוחד 22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? אמא.. חחח כל הזמן 23.להקה אהובה? טינאנג'לס 24.זמר אהוב? רן דנקר 25.גיטריסט אהוב? אין 26.שחקנית אהובה? אין 27.שחקן אהוב? אין 28.סדרת טלוויזיה אהובה? כמעט מלאכים 29.ספר אהוב? אין 30.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת? ארגנטינה... נראה לי שהייתי מסתדרת שם 31.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות? שהקשתי לאמא שלי ולא הלכתי למגמת תיאטרון 32.מתי לאחרונה שמעתם ממישהו אחר עד כמה אתם חשובים לו? מהחבר.. לא מזמן 33.מתי לאחרונה אמרתם למישהו אחר עד כמה הוא חשוב לכם? גם לחבר 34.כמה אנשים עולים לכם בראש כשנאמרת המילה שנאה? 2 35.אסוציאציה ראשונה שעולה לכם בראש למילה תקווה? קטנטנות 36.דרך אהובה לבלות ת'סוף שבוע? כל סוף שבוע מה שבא לי... אין משו קבוע 37.מה הדבר הראשון שחשבתם עליו היום בבוקר? למה לעזאזל חלמתי שאני משתפת פעולה ברצח?!! 38.הדבר האחרון שחשבתם לפני שנרדמתם אתמול? "איזה חפירות" (חחח הייתה תוכנית חופרת במיוחד בטלויזיה) 39.השיר הכי מצחיק ששמעתם? יש איזה שיר בערבית שקורע אותי כל פעם מחדש " הלו, הלו עמומי, אה אולו עימי עמו" (חחח זה בטח עם טי\עות אבל אני חולה על השיר הזה) 40.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם? לא יודעת 41.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם? חברה שלי לירז 42.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם? מישהי שלמדה איתי בכיתה 43.השיר הכי עצוב ששמעתם? אין רק אחד.... 44.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם? יש לי והרבה 45.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה? אחת החברות שלי דיי פגעה בי לפני כמה ימים, אבל אני חושבת שהיא עשתה את זה כי היא פגועה ממני מגלל משהו שלא קרה באשמתי 46.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב? כל היום!!! זאת העבודה שלי בצבא 47.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו? אני לא זוכרת אפילו איך להתשמש באייסיקיו חחחח 48.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם? אני מאוד מתגעגעת לסבא רבא שלי שנפטר שהייתי קטנה 49.האם אי פעם גנבתם משהו? בטח שהייתי קטנה 50.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם? כן 51.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר? לא 52.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם? כן 53.האם אתם עדיין אוהבים? כן 54.האם הוא אהב בחזרה? כן 55.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים? כן 56.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה? אתמול 57.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה? אתמול 58. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית: פלאפון, לאבלו ומפתח 59.מה או מי הביא אתכם להייד פארק? כלום.. בחיים לא נכנסתי לשם 60.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות? רק זה 61.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט? פייסבוק 62.תחביבים: משחק ושירה 63.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם? זהו בעיקון... הייתי רוצה לדעת לנגן על גיטרה 64.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד? משחק 65.מקצוע שנוא? בבצפר? אנגלית 66.כלי תחבורה מועדף: אוטו 67.מאמינים בגורל? ככה ככה 68.אהבה ממבט ראשון קיים\לא קיים? קיים 69.אהבה בכלל , קיים\לא קיים? ברור שקיים 70.אסוציאציה ראשומה למילה עתיד? טוב 71.צבא , בעד או נגד? בעד 72.קרבי בעד או נגד? בעד 73.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה? מרכז וככה 74.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה? בא לי לונא פארק 75.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו? חבר שלי 76.אתם מאושרים כרגע? סבבה לי 77.מתי בפעם האחרונה באמת היתם מאושרים? זו שאלה קשה 78.דיכאון , בעיה בגישה או חלק מהחיים? בעייה בגישה 79.מה היה הדבר האחרון שעיצבן אתכם? אחותי 80.מי היה האחרון שעיצבן אתכם? אחותי 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? לא יודעת אם זה זיכרות ראשון אבל זה זיכרות חזק... הייתי עם אבא שלי בקניון ופתאום לא ראיתי אותו ונורא נלחצתי, אז מרוב הלחץ הסתכלתי על מישהו אחר וראיתי בו את הפנים שלי אבא שלי אז הלכתי אליו וצעקתי לו "אבא!" ואבא שלי היה מאחוריי וצחק עליי 82.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים? ההורים 83.נקודת מפנה\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו? לא חושבת שיש כזה 84.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן? מזעזע 85.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים? בוכה 86.עונש מוות , בעד או נגד? בעד רק לרוצחים 87.את מי אתם מכירים אישית מהפורום הקטן הזה? אף אחד 88.מועדון אהוב לבילוי סוף שבוע? לא מתחברת כל כך 89.חטיף אהוב? לא מתה על חטיפים 90.ממתק אהוב? שוקולד מילקה 91.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר? לגור בסביבה 92.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים? להרגיש אני לא מתקדמת בחיים 93.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים? יש יותר נוח מזה? 94.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם? אין לי מושג 95.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם? לא יודעת 96.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע? לא מסוגלת לשמוע זמרות של שירי דיכאון 97.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו? כן 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? בטח 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? קורה לפעמים 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה? בא לי

עונה =]

1.שם: דורין איטח 2.כינוי: דורה 3.גיל: 17.8 4:מין: נקבה 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: סתם החליטו לקרוא לי ככה כי זה קצר יותר מהשם שלי 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט: המוןןןן 7.אינטרנט מהיר\רגיל? מהיר 8.צבע שער: חום כהה 9.צבע עיניים: חום כהה 10.צבע אהוב: כתום אפרסק 11.מספר אהוב: 4 12.אתר אינטרנט אהוב: פייסבוק 13.משקה אהוב: מים 14.משקה אלכוהולי אהוב: בריזר אבטיח 15.דרך אהובה להעביר את הזמן: לשחק פוקר 16.מה הביא אתכם לפורום? בנו 17.למה את\ה הכי מתגעגע\ת? לשחק "חיי שרה" או "קיפודור" 18.למי את\ה הכי מתגעגע\ת? לסבתא 19.תכונה הכי רעה? ביצ'ית 20.תכונה הכי טובה? מתחשבת 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון? אמרתי לקופאי שפוקס שהוא שכח לשים לי את החצאית בחשבון 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון? עדיף שאשמור אותו לעצמי 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה? היום 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה? היום 22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? אתמול 23.להקה אהובה? אין 24.זמר אהוב? אין 25.גיטריסט אהוב? אין 26.שחקנית אהובה? ג'ניפר אניסטון 27.שחקן אהוב? ברוס וויליס 28.סדרת טלוויזיה אהובה? הוליווד הילס 29.ספר אהוב? הסוד 30.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת? הוואי 31.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות? אמונה באנשים מסויימים 32.מתי לאחרונה שמעתם ממישהו אחר עד כמה אתם חשובים לו? היום 33.מתי לאחרונה אמרתם למישהו אחר עד כמה הוא חשוב לכם? היום 34.כמה אנשים עולים לכם בראש כשנאמרת המילה שנאה? המון 35.אסוציאציה ראשונה שעולה לכם בראש למילה תקווה? 36.דרך אהובה לבלות ת'סוף שבוע? מסיבה ולשתות =] 37.מה הדבר הראשון שחשבתם עליו היום בבוקר? כמה אין לי כוח לעבודה 38.הדבר האחרון שחשבתם לפני שנרדמתם אתמול? הלוואי שהבוס שלי לא יתקשר להעיר אותי 39.השיר הכי מצחיק ששמעתם? לא זכור לי 40.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם? בדיחה אישית 41.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם? אחראי משמרת שלי 42.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם? חברה שלעבר 43.השיר הכי עצוב ששמעתם? "תחזירו לי אותו"- נכתב למען זכרו של עוז צמח שכן שלי 44.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם? מילה חזקה מאוד ויש לי אותה ובגדול 45.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה? חברה שחשבתי שהיא חברה.. חושבת ששכבתי עם החבר שלה שיש לי חבר, לא מאמינה אחרי 5 שנים של חברות עמוקה בנינוו היא מאמינה שאעשה לה דבר כזה. בושה:S 46.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב? 2 47.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו? 200+ 48.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם? האקס - האהבה הראשונה שלי 49.האם אי פעם גנבתם משהו? לא שזכור לי 50.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם? כן 51.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר? לא שזכור 52.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם? כן 53.האם אתם עדיין אוהבים? כן 54.האם הוא אהב בחזרה? כן 55.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים? כן 56.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה? היום 57.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה? היום 58. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית: רישיון, פלאפון וארנק 59.מה או מי הביא אתכם להייד פארק? אין לי מושג מה זה 60.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות? אף אחד חוץ מפה 61.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט? לשחק פוקר בפייסבוק 62.תחביבים: לרוץ, לאכול, לעבוד, לישון, להיות עם החבר, לשתות, לצחוק עם החברה , לרקוד ולשחק פוקר 63.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם? לשיר ולנגן 64.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד? מנהלת עסק 65.מקצוע שנוא? אזרחות 66.כלי תחבורה מועדף: מכונית 67.מאמינים בגורל? כן 68.אהבה ממבט ראשון קיים\לא קיים? לא קיים 69.אהבה בכלל , קיים\לא קיים? קיים 70.אסוציאציה ראשומה למילה עתיד? לא הבנתי :S 71.צבא , בעד או נגד? בעד ברור!!! 72.קרבי בעד או נגד? ברור שבעד!!! 73.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה? לא חשוב לי, אני רוצה ארץ של יהודים אבל מצד שני אני עובדת עם נוצרים. 74.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה? אצל שחר חסון בבית חח אחת האטרקציות 75.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו? שחר חסון 76.אתם מאושרים כרגע? כן 77.מתי בפעם האחרונה באמת היתם מאושרים? אתמול 78.דיכאון , בעיה בגישה או חלק מהחיים? בעיה בגישה 79.מה היה הדבר האחרון שעיצבן אתכם? משהו שלא עשיתי כי לא רציתי לפגוע במישהו ועכשיו אני מתחרטת על כך. 80.מי היה האחרון שעיצבן אתכם? חברה לשעבר 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? אכילת ארטיק פרולו עם אחותי אצלי בחדר 82.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים? אמא ואבא 83.נקודת מפנה\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו? הפרידה מהחבר הראשון 84.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן? אסור בשום אופן 85.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים? נהנית מהחיים 86.עונש מוות , בעד או נגד? נגד 87.את מי אתם מכירים אישית מהפורום הקטן הזה? צורי מימון 88.מועדון אהוב לבילוי סוף שבוע? ריץ', ג'וני קיי, המשכית3 89.חטיף אהוב? כייף לי 90.ממתק אהוב? קינדר בואנו 91.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר? לגור בבית 92.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים? פרטיות 93.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים? לא צריך לדאוג לכולם, יש מי שמכבס, מבשל, משלם חח הכל =] 94.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם? ווסט לייף 95.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם? ממש לא זוכרת :S 96.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע? רוק!!! 97.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו? כן 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? כן 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? כן 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה? שיעמום!!! חח אבל היה נחמד

roy panti

New member
:)

.שם:רועי פטנילט 2.כינוי: חח זה לא הכינוי זה השם שלי 3.גיל: 16 וחצי 4:מין:זכר 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: שם פרטי וקיצור של שם משפחה חח 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט:הרבה 7.אינטרנט מהיר\רגיל?סביר 8.צבע שער:חום-שחור 9.צבע עיניים:ירוק חתול =] 10.צבע אהוב:ירוק חח 11.מספר אהוב:7 12.אתר אינטרנט אהוב:יש הרבה 13.משקה אהוב:קולה 14.משקה אלכוהולי אהוב:וודקה 15.דרך אהובה להעביר את הזמן:מחשב חברים טלויזיה כדורגל ולעשות פאנים :) 16.מה הביא אתכם לפורום?לשאול שאלה לגבי דוגמנות 17.למה את\ה הכי מתגעגע\ת?למשיח D: 18.למי את\ה הכי מתגעגע\ת?למשיח D: 19.תכונה הכי רעה?שומר טינה 20.תכונה הכי טובה?שונא לפגוע באחרים 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון?לא זוכר חח 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון?לא זוכר חח 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה?לא זוכר אבל מדיי פעם 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה?מדי פעם 22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? לא זוכרחח 23.להקה אהובה? אין 24.זמר אהוב? אין 25.גיטריסט אהוב? אין 26.שחקנית אהובה? אין 27.שחקן אהוב? אין

kimi d

New member
אני=]

שם: קים 2.כינוי: kimi d 3.גיל: 16 4:מין: נקבה 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: השם הפרטי באנגלית ואות ראשונה מהשם משפחה 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט: מאיפה לי? חחח 7.אינטרנט מהיר\רגיל? מהירר 8.צבע שער: במקור שחור 9.צבע עיניים: חום 10.צבע אהוב: אדום 11.מספר אהוב: 0 1 12.אתר אינטרנט אהוב: הפורום כמובן =] 80.מי היה האחרון שעיצבן אתכם? המורה להיסטוריה חח 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? לא זוכרת =\ 82.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים? \ 83.נקודת מפנה\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו ? לא עולה לי לראש כרגע 84.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן? אסור בשום אופן, אף אחד לא שווה את זה 85.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים? אוכלים בלי סוףףףףףףףף 86.עונש מוות , בעד או נגד? נגד 90.ממתק אהוב? כל הממתקיםםםםםםםםםםםםםם 91.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר? כמה שיותר מרחק 92.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים? לסדר את החדר חח 93.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים? לכל דבר יש יתרונות וחסרונות וגם לזה 94.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם? לא זוכרת 95.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם? רוק מטאל כבדדדד 96.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע? כן , מטאל 97.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו? כן הרבהה 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? חחחחחחחח לא אני צוחקת הרבהה 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? לא 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה? שיעמום?

עונה../images/Emo9.gif

1.שם:מישל פרי 2.כינוי:מישש...מישלי 3.גיל:17.8 4:מין:נ' 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם:אממ סתם חמוד יותר 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט:9 7.אינטרנט מהיר\\רגיל?אממ מזה מהיר ומזה רגיל? חחח 8.צבע שער:חום כהה 9.צבע עיניים:ירוק 10.צבע אהוב:כתום, צהוב 11.מספר אהוב:7 12.אתר אינטרנט אהוב:תפוז 13.משקה אהוב:נסטי אפרסק, מים תפוח וענבים
14.משקה אלכוהולי אהוב:שרתרז 15.דרך אהובה להעביר את הזמן:שינה 16.מה הביא אתכם לפורום?בני ראה אותי בשוקס והציע לי לבוא ומאז הכל היסטוריה 17.למה את\\ה הכי מתגעגע\\ת?לאוכל של סבתא רבא שלי 18.למי את\\ה הכי מתגעגע\\ת?לסבתא וסבא רבא שלי 19.תכונה הכי רעה?רגישה ברמות 20.תכונה הכי טובה?אכפתית 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון?הייתי בתחנה המרכזית והייתי מתה לבמבה וקולה קפואה ממש כל הדרך עד לתחנה המרכזית פינטזתי על ה10 שקל שיש לי בארנק בשביל קנות במבה וקולה קפואה וכשהגעתי איש מבוגר אסף תרומות לילדים אוטיסטים ותרתמתי לו את ה10 שקל למרות שלא היה עליי אפילו עוד שקל אחד והרגתי עם עצמי הכי טוב שבעולם כאילו אוסם וקוקה קולה שפכו עליי שלל של מוצרים כאלה חחחח 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון?לא זכור לי משהו רע 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה?למען אחי הקטן, החבר... 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה?עזרתי לזקנה עם הסל קניות שלה בדרך לתחנת אוטובוס שלי והיא הייתה צריכה אחרי והמשכתי איתה עד הבית למרות שידעתי שאני מפספסת את האוטובוס... 22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה?אמא, אבא, החבר.. 23.להקה אהובה?מוניקה סקס 24.זמר אהוב?שלמה ארצי
25.גיטריסט אהוב?ירימי קפלן 26.שחקנית אהובה?ג'ודי פוסטר 27.שחקן אהוב?סת רוגן 28.סדרת טלוויזיה אהובה?הבורר
29.ספר אהוב?מליון רסיסים קטנים 30.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת?בארץ, במושב קטן ויפה.. 31.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות?אין 32.מתי לאחרונה שמעתם ממישהו אחר עד כמה אתם חשובים לו?אתמול ב1 וחצי בלילה כשהחבר התקשר והייתי בדאנס בר
33.מתי לאחרונה אמרתם למישהו אחר עד כמה הוא חשוב לכם?אתמול כשהחבר התקשר חחח 34.כמה אנשים עולים לכם בראש כשנאמרת המילה שנאה?לא עולים 35.אסוציאציה ראשונה שעולה לכם בראש למילה תקווה?שלום 36.דרך אהובה לבלות ת'סוף שבוע?אם קר אז בבית עם פופקורן קצת נשנושים, פיצוחים...בירות או תה חם תלוי במצב רוח, ואם יש מזג-אויר טוב אז פאב או מסיבה ואז ביום שבת לטייל... 37.מה הדבר הראשון שחשבתם עליו היום בבוקר?איזה מתוק המאמי שלי 38.הדבר האחרון שחשבתם לפני שנרדמתם אתמול?איזה באסה שכבר 5 וחצי לפנות בוקר ואני קמה ב8, איך? 39.השיר הכי מצחיק ששמעתם?אין 40.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם?לא זוכרת בדיחות בחיים 41.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם?החיים שלי
42.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם?חברה אחת שכל היום בוכה על החבר שלה 43.השיר הכי עצוב ששמעתם?לאורך הים-עפרה חזה...כל הזמן גורם לי לבכות עוד מאז שאני קטנה 44.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם?חחח מה?! 45.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה?לא זכור 46.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב?3? 47.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו?409
48.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם?סבתא רבא שלי הייתה הבן אדם הכי טוב שהכרתי!! גם סבא רבא שלי היה אחד האנשים!! 49.האם אי פעם גנבתם משהו?לא 50.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם?לא 51.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר?לא 52.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם?כן הרבה
53.האם אתם עדיין אוהבים?ברור 54.האם הוא אהב בחזרה?כן 55.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים?אכן
56.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה?היום 57.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה?היום 58. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית:פלאפון, ארנק ות.ז 59.מה או מי הביא אתכם להייד פארק?חחח מה? 60.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות?אממ 3 61.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט?סתם חפירות באינטרנט 62.תחביבים:להיות איתו, עם החברות, פאבים, מסיבות ולבזבז.. 63.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם?חוג 64.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד?עיצוב פנים 65.מקצוע שנוא?מתמטיקה 66.כלי תחבורה מועדף:אוטו 67.מאמינים בגורל?כן 68.אהבה ממבט ראשון קיים\\לא קיים?קיים 69.אהבה בכלל , קיים\\לא קיים?קיים ברוררררר... 70.אסוציאציה ראשונה למילה עתיד?מה שיהיה 71.צבא , בעד או נגד?בעד 72.קרבי בעד או נגד?בעד גברים 73.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה?ימין-כי הם זו*ות 74.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה?תאילנד 75.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו?שלו 76.אתם מאושרים כרגע?מאוד 77.מתי בפעם האחרונה באמת היתם מאושרים?בתקופה הזאת 78.דיכאון , בעיה בגישה או חלק מהחיים?לא 79.מה היה הדבר האחרון שעיצבן אתכם?ריב איתו וחוסר הסכמה 80.מי היה האחרון שעיצבן אתכם?אחי הקטן חח 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם?אוכלת גמדים בגן שעשועים
82.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים?סבתא רבא שלי 83.נקודת מפנה\\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו? שאמא שלי ילדה את אחי הקטן 84.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן?אסור בשום אופן 85.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים?הייתי אומרת לכול האנשים שקרובים אליי תודה על שהם היו חלק מהחיים שלי... 86.עונש מוות , בעד או נגד?בעד 87.את מי אתם מכירים אישית מהפורום הקטן הזה?אממ יאנה את תמר ראיתי את שחר את דורין את אלין את אודליה את צורי את דורון את נועם את לירון מהפרוייקט סלב את אלון...קרן מקווה שלא שכחתי אפחד 88.מועדון אהוב לבילוי סוף שבוע?טרמינל 89.חטיף אהוב?פרינגלס שמנת ובצל וטיבעי 90.ממתק אהוב?סניקרס 91.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר?להתרחק בשביל קצת חופש 92.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים?אממ לא מפריע אבל צריך לשנות כיוון 93.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים?אממ יש חום הגנה ודאגה קרוב אליי 94.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם?לא זוכרת מי הראשונה 95.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם?שוב הגשם של האחיות העקומות פיק חחח
96.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע?מטאל, רוק כבד 97.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו?לא 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם?חחח כן אני לא מבינה את כל סוגי ההומור 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים?כן מלא חח 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה?שעמום

למעלה