שאלון ישן

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifהגבר המווווווווווווווווושלם.

גבוה ממך?
נמוך ממך?
קוביות בשיניים?
, לא מפריע לי מתלבש סטייליסטי?
סטייליסטי כמו גיי,
= מתלבש בסדר, לא מזוויע... מתלבש בסגנון רחוב?
, לא אכפת לי. מתלבש גותי?
, לא אכפת לי. עיניים כחולות?
לא יפריע לי...
עיניים ירוקות?
לא יפריע לי...
עיניים בצבע דבש?
לא יפריע לי....
עיניים חומות?
לא יפריע לי....
שותה אלכוהול? לא אכפת לי שישתה אבל לא בהגזמה.
מעשן?
מרכיב משקפיים?
, לא אכפת לי עוסק בספורט?
, אם אפשר. :) מתקשר רק כדי להגיד היי?
חמוווווד. מחמיא לך?
מגלח את הרגליים שלו?
עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)
עם פירסינגים? איזה?
, לא משנה איזה. רק לא נזם באף... מחייך כשאת נכנסת לחדר?
שיער חום\שחור?
, לא אכפת לי שיער שטני?
, לא אכפת לי שיער בלונדיני?
, לא אכפת לי שיער ג'ינג'י?
אם אפשר. ג'ינג'ים...
איפור?
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?
נאמן?
מנגן בגיטרה?
, לא אכפת לי מנגן בתופים?
, כנ"ל שר?
, כנ"ל שומע מוזיקה מזרחית? אני יותר לא שופטת בני אדם לפי מה שהם שומעים שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? כנ"ל שומע פופ? כנ"ל שומע R&B? כנ"ל שומר סודות?
מרכל?
אדיש?
מספר לך הכל?
... לא ה-כ-ל שרירים?
מצייר יפה?
לא אכפת לי צמחוני?
, לא אכפת לי טבעוני? כנ"ל שיער ארוך? כנ"ל חרמן?
יותר מדי P: דוגמן?
! XD יודע לרקוד?
מנשק טוב?
עשיר?
מסודר?
הולך מכות?
שמן?
מחומצן?
מתכתב ב-ICQ כל היום?
מתכתב במסנג'ר כל היום?
מתכתב ב-SMS כל היום?
מדבר בטלפון כל היום?
מדבר בסקייפי כל היום?

../images/Emo203.gif...

גבוה ממך? כן. נמוך ממך? לא. קוביות בשיניים? חח לא. מתלבש סטייליסטי? כן. מתלבש בסגנון רחוב? בקטנה. מתלבש גותי? לא. עיניים כחולות? כן. עיניים ירוקות? כן. עיניים בצבע דבש? כן. עיניים חומות? כן. חח תכלס עיניים זה לא הצבע זה גם המבנה ומה שהן מראות... שותה אלכוהול? כן. מעשן? סבבה. מרכיב משקפיים? חח טוב. עוסק בספורט? כן. מתקשר רק כדי להגיד היי? ברור. מחמיא לך? כן. מגלח את הרגליים שלו? לא. עונד תכשיטים? תלוי איזה. עם פירסינגים? איזה? כן, אבל לא בפנים וכזה לא יותר מדי. מחייך כשאת נכנסת לחדר? ברור. שיער חום\שחור? כן. שיער שטני? כן. שיער בלונדיני? לא. שיער ג'ינג'י? לא. איפור? חח טוב. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כן. נאמן? ברור, הכי חשוב. מנגן בגיטרה? כן. מנגן בתופים? כן. שר? כן. שומע מוזיקה מזרחית? לא. שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? לא. שומע פופ? לא. שומע R&B? לא. שומר סודות? לא ממני. מרכל? חח קצת. אדיש? לא אלי. מספר לך הכל? כן. שרירים? טיפה. מצייר יפה? כן. צמחוני? כן. טבעוני? סבבה. שיער ארוך? תלוי. חרמן? כן. דוגמן? לא. יודע לרקוד? כן. מנשק טוב? ברור. עשיר? חח אוקי. מסודר? לא דווקא. הולך מכות? לא. שמן? שמנמן. חחח. מחומצן? לא. מתכתב ב-ICQ כל היום? לאלא. להכל חח אבל אפשר קצת!

cohenet91

New member
עונה

גבוה ממך? כן. נמוך ממך? לא. קוביות בשיניים? אפשר בכלל להתנשק עם זה?
מתלבש סטייליסטי? לא. מתלבש בסגנון רחוב? רחוב- הומלס, ראפר או סתם פשוט? כי אם כבר אז סתם פשוט
מתלבש גותי? לא. עיניים כחולות? כן
עיניים ירוקות? סבבה :) עיניים בצבע דבש? אהא :) עיניים חומות? אפשרות אחרונה לפני שחורות, אבל גם בסדר. שותה אלכוהול? לא. מעשן? ממש לא. מרכיב משקפיים? מה איכפת לי? עוסק בספורט? סבבה. מתקשר רק כדי להגיד היי? לא. מחמיא לך? כן. מגלח את הרגליים שלו? וואו, אף פעם לא פגשתי מישהו כזה. אני חושבת. עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) לא. עם פירסינגים? איזה? לא. מחייך כשאת נכנסת לחדר? כמובן :) שיער חום\שחור? כן. שיער שטני? כן. שיער בלונדיני? כן. שיער ג'ינג'י? הממ.. פחות כן. איפור? לא! יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? לאדעת. נאמן? כן. מנגן בגיטרה? כן. מנגן בתופים? סבבה. שר? סבבה. שומע מוזיקה מזרחית? לא, רק חסר לי להיות ליד בנאדם ששומע מזרחית. שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? בסדר, אבל רק לא לידי
ז"א, רוק כן, כל השאר לא! שומע פופ? טוב... שומע R&B? נו מה איכפת לי?! שומר סודות? כמובן. מרכל? לא! אדיש? חצי אדיש-חצי רגיש
מספר לך הכל? לא. שרירים? לא. מצייר יפה? כן. צמחוני? לא איכפת לי. טבעוני? לא. שיער ארוך? הוו כן
חרמן? לא יותר מדיי. דוגמן? לא :/ יודע לרקוד? כן. מנשק טוב? נו כמובן. עשיר? סבבה :) מסודר? אממ.. טוב. הולך מכות? לא. שמן? לא. מחומצן? לא. מתכתב ב-ICQ כל היום? לא. מתכתב במסנג'ר כל היום? לא. מתכתב ב-SMS כל היום? לא. מדבר בטלפון כל היום? לא. מדבר בסקייפי כל היום? לא.

גברבר../images/Emo6.gif

גבוה ממך? כן. נמוך ממך? לא. קוביות בשיניים? מה אכפת לי? זה גם ככה יורד, ואז יש שיניים ישרות. מתלבש סטייליסטי? אמ לא ממש. מתלבש בסגנון רחוב? קצת. מתלבש גותי? לא ממש. עיניים כחולות? כן. עיניים ירוקות? כן. עיניים בצבע דבש? כן. עיניים חומות? כן... הצבע לא משנה. שותה אלכוהול? קצת. מעשן? לא. מרכיב משקפיים? טוב... עוסק בספורט? בכיף.. מתקשר רק כדי להגיד היי? כן. מחמיא לך? כן. (לא שיש על מהXD. אז אם כן הוא יהיה שקרן.) מגלח את הרגליים שלו? לא! עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) במידה. עם פירסינגים? איזה? במידה.. ותלוי. מחייך כשאת נכנסת לחדר? כן. שיער חום\שחור? כן. שיער שטני? כן. שיער בלונדיני? כן. שיער ג'ינג'י? לא. איפור? אמ.. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? ברור. נאמן? וודאי! זה ממש ממש ממש חשוב. מנגן בגיטרה? כן. מנגן בתופים? אכן. שר? בכיף. שומע מוזיקה מזרחית? איכס לא. שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? לא. שומע פופ? לא. שומע R&B? לא. שומר סודות? לא. מרכל? אמ... במידה. אדיש? לא. מספר לך הכל? כן. שרירים? קצת. יותר מידי זה מגעיל. מצייר יפה? בכיף. צמחוני? כן. טבעוני? טוב. שיער ארוך? אמ כן. חרמן? במידה. דוגמן? לא בהכרח. יודע לרקוד? טוב.. מנשק טוב? כן. עשיר? בכיףXD. מסודר? כן. הולך מכות? לא! שמן? לא:( אבל אני שמנה אז.. מחומצן? לא. מתכתב ב-ICQ כל היום? לא... שיהיה לו תחומי עניין וכנל לגבי האחרים. מתכתב במסנג'ר כל היום? מתכתב ב-SMS כל היום? מדבר בטלפון כל היום? מדבר בסקייפי כל היום?

talush2005

New member
עונה

על הגבר המושלם D: (לא אני כתבתי) גבוה ממך? כן נמוך ממך? לא קוביות בשיניים? לא מתלבש סטייליסטי? כן מתלבש בסגנון רחוב? ?? מתלבש גותי?לא עיניים כחולות? יהיה נחמד אם כן עיניים ירוקות? אפשר גם עיניים בצבע דבש? לא בכללי אבל תלוי במראה הכללי עיניים חומות? לא בכללי אבל תלוי במראה הכללי שותה אלכוהול? אם זה לפעמים בחברה כזה אז למה לא? מעשן? לא מרכיב משקפיים? תלוי עוסק בספורט? כן מתקשר רק כדי להגיד היי? כן מחמיא לך? כן מגלח את הרגליים שלו? לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) לא עם פירסינגים? איזה? לא מחייך כשאת נכנסת לחדר ? בטח שיער חום\שחור? חום שיער שטני? בכיף שיער בלונדיני? תלוי שיער ג'ינג'י? תלוי,בכללי לא איפור? לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כן נאמן? כן מנגן בגיטרה?בכיף מנגן בתופים? לא שר? יכול שומע מוזיקה מזרחית? לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? לא שומע פופ? כן שומע R&B? לא שומר סודות?עד גבול מסויים מרכל? לא אדיש? לא מספר לך הכל? כן שרירים? לא בהגזמה צמחוני?שיהיה אם בא לו.. טבעוני? לא שיער ארוך? לא חרמן?לא דוגמן? לא חייב יודע לרקוד? לא חייב מנשק טוב? כן עשיר? לא יזיק מסודר? כן הולך מכות ? לא שמן? לא מאד מחומצן? לא מתכתב ב-ICQ כל היום? בכיף מתכתב במסנג'ר כל היום? בכיף מתכתב ב-SMS כל היום? עוד יותר בכיף מדבר בטלפון כל היום? למה לא ? מדבר בסקייפי כל היום? כן

אניאניאני:}}

גבוה ממך?יאפ! אבל לא המון חח נמוך ממך?לא קוביות בשיניים?לא מתלבש סטייליסטי?יאפD: מתלבש בסגנון רחוב?לא מתלבש גותי?לא עיניים כחולות?כן עיניים ירוקות?כן עיניים בצבע דבש?כן עיניים חומות?לא אכפת לי איזה עיניים קיצור:p שותה אלכוהול?לא מעשן?לא מרכיב משקפיים?לא אכפת לי עוסק בספורט?כנ"ל מתקשר רק כדי להגיד היי? כן
מחמיא לך?כן אבל לא קבוע כי זה מעצבן
מגלח את הרגליים שלו?אממ לא אבל לא אחד שעיר:$ עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)איך שבא לו עם פירסינגים? איזה?כנ"ל מחייך כשאת נכנסת לחדר?כןןן
שיער חום\שחור?חום שיער שטני?לא שיער בלונדיני?אולי שיער ג'ינג'י?לא איפור?לא! יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?כןןן נאמן?כן! מנגן בגיטרה?לא אכפת לי מנגן בתופים?לא אכפת לי שר?" שומע מוזיקה מזרחית?לאאא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?יאפ שומע פופ?יאפ שומע R&B? ? שומר סודות?כןן מרכל?לא אדיש?לאאאאאאאאא מספר לך הכל?כן שרירים?כן:} מצייר יפה?לא אכפת לי צמחוני?לא טבעוני?לא שיער ארוך?לא חרמן?:p דוגמן?חח בכיףD: יודע לרקוד?לא אכפת לי מנשק טוב?כןן:} עשיר?בכיףףD: מסודר?כןן! הולך מכות?לא שמן?לא מחומצן?לא מתכתב ב-ICQ כל היום?לא מתכתב במסנג'ר כל היום?אל מתכתב ב-SMS כל היום?לא מדבר בטלפון כל היום?לא מדבר בסקייפי כל היום?לא :}

Retama

New member
אמממממ

גבוה ממך?
נמוך ממך?
קוביות בשיניים?
מתלבש סטייליסטי?
מתלבש בסגנון רחוב?
מתלבש גותי?
עיניים כחולות?
עיניים ירוקות?
עיניים בצבע דבש?
עיניים חומות?
שותה אלכוהול? תלוי בכמות.. בעיקרון
מעשן?
מרכיב משקפיים? לא משנה לי עוסק בספורט?
מתקשר רק כדי להגיד היי?
מחמיא לך?
מגלח את הרגליים שלו? חחחח
עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)
שרשראות וצמידים עם פירסינגים? איזה? אפשר מחייך כשאת נכנסת לחדר?
שיער חום\שחור?
שיער שטני? בדר"כ לא.. שיער בלונדיני?
שיער ג'ינג'י?
איפור?
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?
נאמן?
מנגן בגיטרה?
מנגן בתופים?
שר?
שומע מוזיקה מזרחית?
שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? פאנק ורוק זה בסדר שומע פופ? שומע R&B? שומר סודות?
מרכל? אדיש? מספר לך הכל?
אבל הרוב שרירים?
מצייר יפה?
צמחוני?
טבעוני? שיער ארוך? חרמן? דוגמן? יודע לרקוד?
מנשק טוב?
עשיר?
מסודר?
הולך מכות? שמן? מחומצן? מתכתב ב-ICQ כל היום? לא כל היום.. מתכתב במסנג'ר כל היום? כנ"ל מתכתב ב-SMS כל היום? לא אכפת לי מדבר בטלפון כל היום?
מדבר בסקייפי כל היום?
! גר קרוב?
אבל שום דבר לא "חובה" כדי להיות גבר חלומותיי, כל דבר נוסף יהיה בונוס.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif חזרתיייייי ^^

גבוה ממך? רצוי. נמוך ממך? לא ממש משנה. קוביות בשיניים? לא משנה. מתלבש סטייליסטי? במידה. מתלבש בסגנון רחוב? שיהיה. מתלבש גותי? אה. עיניים כחולות? אפשרי. עיניים ירוקות? אפשרי. עיניים בצבע דבש? אפשרי. עיניים חומות? אפשרי. שותה אלכוהול? רצוי שלא. מעשן? לא. מרכיב משקפיים? אפשרי ^^ עוסק בספורט? טוב. מתקשר רק כדי להגיד היי? בכיף. מחמיא לך? בטח. מגלח את הרגליים שלו? לא. עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) במידה. עם פירסינגים? איזה? סיידליפ ובגבה זה יפה.
אבל בכל אופן, אני מעדיפה בלי. מחייך כשאת נכנסת לחדר? כן. שיער חום\שחור? סבבה. שיער שטני? סבבה. שיער בלונדיני? סבבה. שיער ג'ינג'י? אה.. D: איפור? לא. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? בטח. נאמן? כן. מנגן בגיטרה? אפשרי. מנגן בתופים? אפשרי. שר? אפשרי. שומע מוזיקה מזרחית? לא. שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? כן. שומע פופ? כן. שומע R&B? כן.. שומר סודות? כן. מרכל? אפשר קצת. אדיש? לא. מספר לך הכל? כן. שרירים? אפשר.. אבל קצת. מצייר יפה? טוב XD צמחוני? שיהיה לו בכיף. טבעוני? ^ שיער ארוך? שיהיה. חרמן? לא. דוגמן? שיהיה. יודע לרקוד? שיהיה. מנשק טוב? ברור. עשיר? אה.. לא? מסודר? שיהיה. אבל אז אני ארגיש יותר מידי מבולגנת XD הולך מכות? לא. שמן? סבבה. מחומצן? לא. מתכתב ב-ICQ כל היום? אוקיי. אבל שיהיה לו זמן אליי גם. מתכתב במסנג'ר כל היום? ^ מתכתב ב-SMS כל היום? ^ מדבר בטלפון כל היום? ^ מדבר בסקייפי כל היום? לא. בקיצור, מישהו שאני אוהב.. לא יודעת.

אטראטראטר

על הגבר המושלם D: (לא אני כתבתי) גבוה ממך? כן נמוך ממך? לאכפתלי קוביות בשיניים? לא מתלבש סטייליסטי? לא בהגזמה מתלבש בסגנון רחוב? כן מתלבש גותי? לא עיניים כחולות? למה לא עיניים ירוקות? למה לא עיניים בצבע דבש? למה לא עיניים חומות? ךצה ךא שותה אלכוהול? לא בהגזמה מעשן? בקטנה מרכיב משקפיים? עדיף שלא עוסק בספורט? בכיף מתקשר רק כדי להגיד היי? כן מחמיא לך? כן מגלח את הרגליים שלו? לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) לאכפתלי עם פירסינגים? איזה? בכיף מחייך כשאת נכנסת לחדר? כן שיער חום\שחור? כן שיער שטני? כן שיער בלונדיני? לא שיער ג'ינג'י? לא איפור? לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כן נאמן? כן מנגן בגיטרה? כן מנגן בתופים? כן שר? כן שומע מוזיקה מזרחית? לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? שישמ ע שומע פופ? שישמע שומע R&B? שישמע שומר סודות? כן מרכל? כן אדיש? לא מספר לך הכל? כן שרירים? לא מצייר יפה? כן צמחוני? לא טבעוני? לא שיער ארוך? כן חרמן? קצת P: דוגמן? למה לא יודע לרקוד? לא מנשק טוב? כן עשיר? למה לא מסודר? כן הולך מכות? לא שמן? לא מחומצן? לא מתכתב ב-ICQ כל היום? לא מתכתב במסנג'ר כל היום? לא מתכתב ב-SMS כל היום? איתי כן מדבר בטלפון כל היום? לא מדבר בסקייפי כל היום? לא

../images/Emo42.gifעונה

גבוה ממך? כן נמוך ממך?אין לי בעיה אבל לא בהרבה קוביות בשיניים? עדיף שלא מתלבש סטייליסטי? לא מתלבש בסגנון רחוב? עדיף. מתלבש גותי? שיתלבש איך שבא לוו D: עיניים כחולות? לא עיניים ירוקות? כן עיניים בצבע דבש? גם יפה. עיניים חומות? גם יפה. שותה אלכוהול? לא מעשן? אין לי בעיה מרכיב משקפיים? אין בעיה עוסק בספורט? כן מתקשר רק כדי להגיד היי? חובה! מחמיא לך? כן מגלח את הרגליים שלו? ממש לאאא XD עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) כן אבל לא יותר מידי עם פירסינגים? איזה? כן, סייד, בגבה משו בסגנון. מחייך כשאת נכנסת לחדר? כןן :) שיער חום\שחור? כן זה יפה. שיער שטני? לא שיער בלונדיני? לא שיער ג'ינג'י? גם יפפה. איפור? לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? ברור נאמן? חייב מנגן בגיטרה? כןן!@ מנגן בתופים? לא שר? כן שומע מוזיקה מזרחית? ממש לא! D: שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? בדיוק! שומע פופ? לא שומע R&B? לא שומר סודות? כן מרכל? לא D: אדיש? לאא מספר לך הכל? לא הכל, מה שהוא רוצה. שרירים? קצת מצייר יפה? כןן צמחוני? מה שבא לו, זה לא חשוב. טבעוני? כנ"ל שיער ארוך? כןן חרמן? חחחחחחח XDD תלוי באיזה רגעים XDD דוגמן?לא יודע לרקוד? כן מנשק טוב? כן עשיר? לא חובה P: מסודר? לא הולך מכות? לא שמן? לא מחומצן? לא מתכתב ב-ICQ כל היום? חחח לא D: מתכתב במסנג'ר כל היום? עדיף. חח סתם D: מתכתב ב-SMS כל היום? אם זה איתי אז סבבה ;) מדבר בטלפון כל היום? לא מדבר בסקייפי כל היום? לא

אספיר85

New member
אני../images/Emo54.gif

גבוה ממך? כן נמוך ממך? לא קוביות בשיניים? תלוי מתלבש סטייליסטי? לא אכפת לי מתלבש בסגנון רחוב? לא מתלבש גותי? לא עיניים כחולות? לא עיניים ירוקות? כן עיניים בצבע דבש? עיניים חומות? שותה אלכוהול? לא מעשן? לא מרכיב משקפיים? לא עקרוני עוסק בספורט? רצוי קצת מתקשר רק כדי להגיד היי? לפעמים מחמיא לך? כן מגלח את הרגליים שלו? לא עקרוני עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) לא עם פירסינגים? איזה? לא מחייך כשאת נכנסת לחדר? כן שיער חום\שחור?לא עקרוני שיער שטני? לא עקרוני שיער בלונדיני? לא שיער ג'ינג'י? לא עקרוני!! איפור? לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כן נאמן? כן מנגן בגיטרה? לא עקרוני מנגן בתופים? לא עקרוני שר? אבל מזייףP: שומע מוזיקה מזרחית? לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? רוק שומע פופ? לא שומע R&B? לא שומר סודות? כן מרכל? לא אדיש? לאלאלא מספר לך הכל? לא הכל שרירים? רק בידיים, אם כבר. מצייר יפה? לא עקרוני צמחוני? לא טבעוני? לא שיער ארוך? לא עקרוני חרמן? כמו כל גבר דוגמן? לא יודע לרקוד? לא מנשק טוב? לא עקרוני עשיר? לא עקרוני מסודר? לא עקרוני הולך מכות? לא שמן? לא מחומצן? לא מתכתב ב-ICQ כל היום? לא מתכתב במסנג'ר כל היום? לא מתכתב ב-SMS כל היום? לא מדבר בטלפון כל היום? לא מדבר בסקייפי כל היום? לא

t0mi

New member
עונה

גבוה ממך? כן נמוך ממך? לא קוביות בשיניים? לא מתלבש סטייליסטי? כן מתלבש בסגנון רחוב? לא מתלבש גותי? לא עיניים כחולות? כן עיניים ירוקות? כן עיניים בצבע דבש? כן עיניים חומות? כן שותה אלכוהול? אממ כן מעשן? מה שבא לא מרכיב משקפיים? מעדיפה שלא עוסק בספורט? יהיה נחמד מתקשר רק כדי להגיד היי? כן מחמיא לך? כן מגלח את הרגליים שלו? לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות): מה שבא לו עם פירסינגים? איזה? בגבה, בשפה, באוזן... מחייך כשאת נכנסת לחדר? כן שיער חום\שחור? כן שיער שטני? כן שיער בלונדיני? אממ לא שיער ג'ינג'י? לא איפור? לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כן נאמן? כן מנגן בגיטרה? כןןןן מנגן בתופים? כן שר? כן שומע מוזיקה מזרחית? מה שהוא אוהב שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? מה שהוא אוהב שומע פופ? מה שהוא אוהב שומע R&B? " " " שומר סודות? כן מרכל? איתי אדיש? כןן מספר לך הכל? אממ כן שרירים? לא יותר מדי מצייר יפה? לא אכפת לי צמחוני? לא. צימחוני וצימחונית לא ילך ביחד טבעוני? לא שיער ארוך? כן חרמן? חח במידה מסוימת דוגמן? לא יודע לרקוד? ממ..כן מנשק טוב? כןו עשיר? לא צריך מסודר? לא הולך מכות? חחח שילך מכות בשבילי שמן? לא מחומצן? לא מתכתב ב-ICQ כל היום? לא מתכתב במסנג'ר כל היום? לא מתכתב ב-SMS כל היום? לא מדבר בטלפון כל היום? לא מדבר בסקייפי כל היום? לא

עונההה

על הגבר המושלם D: (לא אני כתבתי) גבוה ממך?בקצת נמוך ממך?אין מצבבב קוביות בשיניים?לא אכפת לי מתלבש סטייליסטי? מתלבש בסגנון רחוב? מתלבש גותי?סגנון רחוב חח עיניים כחולות? עיניים ירוקות? עיניים בצבע דבש? עיניים חומות? אממ חומות שותה אלכוהול?לפעמיםם מעשן?לאאאא מרכיב משקפיים? לא עוסק בספורט?כדורסל מתקשר רק כדי להגיד היי? כןן חמוד מחמיא לך?כן מגלח את הרגליים שלו?לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) לא כלכך עם פירסינגים? איזה?עגיל באזן לא יותר מחייך כשאת נכנסת לחדר?כן כפרה עליו שיער חום\שחור? שיער שטני? שיער בלונדיני? שיער ג'ינג'י? איפור?שחור יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? תמיייידד נאמן?כן מנגן בגיטרה?לא מנגן בתופים? לא שר? לא שומע מוזיקה מזרחית? לא שומר סודות?כן מרכל?לא אדיש? כשהוא רוצה לעצבן מספר לך הכל?כן שרירים?לא מצייר יפה? לא משהו צמחוני? טבעוני?לא ולא שיער ארוך? לא חרמן? כמו כל הבנים דוגמן?בשבילי כן יודע לרקוד? לא מנשק טוב?מעוווולההה עשיר? מסודר? לא כלכך הולך מכות?לא שמן? לא מחומצן?לא מתכתב ב-ICQ כל היום?יש ימים.. מתכתב במסנג'ר כל היום?אין לו מתכתב ב-SMS כל היום?כן מדבר בטלפון כל היום?כן\ מדבר בסקייפי כל היום? אין לו

Gilat18

New member
הגבר שליי :) וזה אמיתי והוא קיים!

גבוה ממך? כן נמוך ממך? לא מתלבש סטייליסטי? לא מתלבש בסגנון רחוב? ג'ינס וחולצה.. מתלבש גותי? לא עיניים כחולות? לא עיניים ירוקות? כן עיניים בצבע דבש? לא עיניים חומות? לא שותה אלכוהול? כן מעשן? כן מרכיב משקפיים? לא מפריע עוסק בספורט? כדורסל מתקשר רק כדי להגיד היי? מתקשר כדי לשיר "איי ג'אסט קול טו סאיי איי לאב יו!": מחמיא לך? כן מגלח את הרגליים שלו? חחח לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) לא עם פירסינגים? איזה? דאבל בגבה, לאברט, והרחבה של 8 מ"מ מחייך כשאת נכנסת לחדר? בטח! שיער חום\שחור? לא שיער שטני? אפשר שיער בלונדיני? כן שיער ג'ינג'י? לא איפור? לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כן, אפילו כשהוא לא פה נאמן? חובה מנגן בגיטרה? כן! מנגן בתופים? עדיף גיטרה שר? במקלחת שומע מוזיקה מזרחית? ל א שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? אהא שומע פופ? לא שומע R&B? לא שומר סודות? מספר לי הכל מרכל? לא אדיש? לא מספר לך הכל? חחח כן שרירים? אפשר מצייר יפה? מצייר מגניב צמחוני? לא טבעוני? לא שיער ארוך? כן חרמן? לא יותר מידי דוגמן? מבחינתי הוא דוגמן יודע לרקוד? חח כמו קוף מנשק טוב? מצויין עשיר? לא חובר מסודר? הוא מסודר הולך מכות? לא שמן? חח ככה אני קוראת לו אבל הוא לא שמן.. מחומצן? לא מתכתב ב-ICQ כל היום? לא.. מתכתב במסנג'ר כל היום? לא.. מתכתב ב-SMS כל היום? כן מדבר בטלפון כל היום? לא, אבל הוא כן מדבר בסקייפי כל היום? אין לו מה כבר נגמר??

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifכמה זמן ../images/Emo2.gif

גבוה ממך?
נמוך ממך?
קוביות בשיניים? לא אכפת לי מתלבש סטייליסטי?
מתלבש בסגנון רחוב?
מתלבש גותי?
עיניים כחולות?
עיניים ירוקות?
עיניים בצבע דבש?
עיניים חומות?
שותה אלכוהול?
מעשן?
מרכיב משקפיים? לא אכפת לי עוסק בספורט? כנל מתקשר רק כדי להגיד היי?
מחמיא לך?
מגלח את הרגליים שלו?
עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) אפשרי עם פירסינגים? איזה?
תלוי איזה, אולי סייד מחייך כשאת נכנסת לחדר?
שיער חום\שחור?
שיער שטני?
שיער בלונדיני?
שיער ג'ינג'י?
איפור?לא
יהיה נחמד אם ישים שחור בעינייםXD יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?
נאמן?
מנגן בגיטרה?
מנגן בתופים?
כי אני (שנה הבאה) מתחילה לנגן שר?
שומע מוזיקה מזרחית?
שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?
שומע פופ?
שומע R&B?
שומר סודות?
מרכל?
אדיש?
מספר לך הכל?
שרירים?
מצייר יפה?מזה חשוב? צמחוני?כנל טבעוני?
שיער ארוך?
חרמן?
דוגמן?
יודע לרקוד?
מנשק טוב?
עשיר?
D: סתם *ירדן לא להיות שיטחית* מסודר?
הולך מכות?
שמן?
אבל שגם לא יהיה סקיני מחומצן?
מתכתב ב-ICQ כל היום? מתכתב במסנג'ר כל היום? מתכתב ב-SMS כל היום? מדבר בטלפון כל היום? מדבר בסקייפי כל היום? מה אני צריכה שיהיה כפייתי?XD

Shame in you

New member
שאלון נחמד

גבוה ממך? באותו גובה נמוך ממך? לא קוביות בשיניים? לא מתלבש סטייליסטי? לא מתלבש בסגנון רחוב? אולי, רק קצת מתלבש גותי? לא עיניים כחולות? כן!!!!
עיניים ירוקות? אפשר עיניים בצבע דבש? אפשר עיניים חומות? אפשר שותה אלכוהול? מדי פעם מעשן? לא אכפת לי מרכיב משקפיים? לא תמיד
עוסק בספורט? לא אכפת לי מתקשר רק כדי להגיד היי? ברור מחמיא לך? כמובן מגלח את הרגליים שלו? לא
עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) טבעת אחת, אולי עם פירסינגים? איזה? אפשר, בגבה מחייך כשאת נכנסת לחדר? כמובן שיער חום\שחור? לא אכפת לי שיער שטני? עדיף שיער בלונדיני? אפשר (אבל לא מחומצן!!) שיער ג'ינג'י? רצוי שלא איפור? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? לא קריטי נאמן? ברור מנגן בגיטרה? אפשר מנגן בתופים? גם שר? גם שומע מוזיקה מזרחית? לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? כן שומע פופ? תלוי איזה שומע R&B? תלוי שומר סודות? ממניף לא מרכל? רצוי שלא אדיש? קצת מספר לך הכל? כן שרירים? אפשר, אבל במידה מצייר יפה? אפשר צמחוני? כן טבעוני? כן שיער ארוך? לאאאאאאאאאאאאאא חרמן? לא מדי דוגמן? לא צריך יודע לרקוד? לא מנשק טוב? ברור!!!11111111 עשיר? לא צריך (אבל אפשר
) מסודר? לא אכפת לי הולך מכות? לא שמן? לא מחומצן? לאאא מתכתב ב-ICQ כל היום? איכס, לא מתכתב במסנג'ר כל היום? לא מתכתב ב-SMS כל היום? לא מדבר בטלפון כל היום? לאאאא מדבר בסקייפי כל היום? לא

עונה../images/Emo3.gif

גבוה ממך? כע נמוך ממך? לע קוביות בשיניים?
לא מתלבש סטייליסטי? לע מתלבש בסגנון רחוב? כע כאילו ג'ינס וחולצה .. מתלבש גותי? לע עיניים כחולות? רצוי
עיניים ירוקות? כנ"ל עיניים בצבע דבש? גם יפה עיניים חומות? אין לי בעיה עם עיניים
שותה אלכוהול? באירועים מעשן? לע מרכיב משקפיים? לע עוסק בספורט? אממ אולי .. אבל שלא כל החיים שלו ישקיע בזה מתקשר רק כדי להגיד היי? כע
מחמיא לך? כע מגלח את הרגליים שלו? ממש לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) לאא עם פירסינגים? איזה? לא מחייך כשאת נכנסת לחדר? כע שיער חום\שחור? לא משנה לי שיער שטני? כנ"ל שיער בלונדיני? כנ"ל .. רצוי
שיער ג'ינג'י? הומממממממממממ חח הכול חוץ מג'ינג'י
איפור? לאא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כע .. אבל שזה יתאים באותו רגע .. נאמן? כע מנגן בגיטרה? רצויי מנגן בתופים? לא שר? רצוי שומע מוזיקה מזרחית? לאאאאאא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? אממ אפשר שומע פופ? שישמע מה שבא לו רק לא מזרחית ודיכאון שומע R&B? ^^^ שומר סודות? בתנאי שהם לא מגעילים/מפחידים/או משו שצריך להסתיר .. קיצור לא מרכל? תלוי על מה
אמממ זה לפעמים כיף
אדיש? לא מספר לך הכל? כע שרירים? רצוי אבל לא הרבה מצייר יפה? אממ לא משנה לי צמחוני? כנ"ל טבעוני? כנ"ל שיער ארוך? לא חרמן? כשצריך
דוגמן? לע .. כאילו זה לא משנה רק היופי זה משנה לי האופי יותר מהיופי יודע לרקוד? הומממממממממממ בערך מנשק טוב? כע עשיר? לע משנה לי מסודר? הוממ אני מבולגנת אז .. הולך מכות? לא שמן? רצוי שלא מחומצן? לא .. אני אוהבת צבע טבעי .. מתכתב ב-ICQ כל היום? ממש לא מתכתב במסנג'ר כל היום? כנ"ל מתכתב ב-SMS כל היום? כנ"ל מדבר בטלפון כל היום? כנ"ל מדבר בסקייפי כל היום? כנ"ל

© h i l a ©

New member
עונה

גבוה ממך? גבוה, יותר ממני :) נמוך ממך? לא קוביות בשיניים? עדיף שלא אבל אם יש אז זו לא כזו בעיה מתלבש סטייליסטי? לא מתלבש בסגנון רחוב? לא מתלבש גותי? אולי עיניים כחולות? כן עיניים ירוקות? כן עיניים בצבע דבש? לא ננש עיניים חומות? לא ממש שותה אלכוהול? מה אכפת לי מזה?^^ מעשן? לא מרכיב משקפיים? תלוי עוסק בספורט? זה לא ממש מפריע לי אם כן או לא מתקשר רק כדי להגיד היי? מחמיא לך? כן מגלח את הרגליים שלו? לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) צמידים עם פירסינגים? איזה? לא מלהיב אותי ממש אבל לא מונע מחייך כשאת נכנסת לחדר? כןן שיער חום\שחור? לא משנה שיער שטני? כן שיער בלונדיני?כן שיער ג'ינג'י?לא ממש, אבל תלוי איפור? לא, ממש אבל ממש לא! יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כן! נאמן? כן מנגן בגיטרה? כן :) מנגן בתופים? כן:) שר? כןןןןןן@#$^%$^ שומע מוזיקה מזרחית? אמממ.. זה תלוי.. בעיקרון לא... שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? שישמע מה שבא לו אבל שלא יסחף שומע פופ? למה לא שומע R&B? שומר סודות? מה אכפת לי? מרכל? לא אדיש? בעיקרון לא אבל הבעיה שזה בעצם מה שמושך אותי :\ מספר לך הכל? כן שרירים? אממ.. משום מה?! מצייר יפה? מה אכפת לי?XD צמחוני? לא טבעוני? לא תודה שיער ארוך? כן P: חרמן? ..............:D דוגמן? לא כי הוא יחוש תצמו יודע לרקוד? לא משנה לי XD מנשק טוב? שאלה רטורית XD עשיר? אם כן אז למה לא? מסודר? לא, אני לא מסודרת וזה לא ילך טוב XD הולך מכות? לא שמן? מחומצן? לא מתכתב ב-ICQ כל היום? לא! מתכתב במסנג'ר כל היום? לא!:| מתכתב ב-SMS כל היום? לא מדבר בטלפון כל היום? לא מדבר בסקייפי כל היום? לא

LIly845

Well-known member
להלה

גבוה ממך?כן נמוך ממך?לא קוביות בשיניים?לא מתלבש סטייליסטי?קצת מתלבש בסגנון רחוב?קצת מתלבש גותי?לא אכפת לי עיניים כחולות?אפשר עיניים ירוקות?רצוי עיניים בצבע דבש?אני לא אתנגד עיניים חומות?כנ"ל שותה אלכוהול?כן אבל לא בכמויות מעשן?לא מרכיב משקפיים?לא אכפת לי עוסק בספורט? כן אבל לא משהו רציני מתקשר רק כדי להגיד היי?אפשר מחמיא לך?כן מגלח את הרגליים שלו?לאאא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)תלוי עם פירסינגים? איזה?לא מחייך כשאת נכנסת לחדר?כן שיער חום\שחור?לא משנה שיער שטני?גם שיער בלונדיני?לא רצוי שיער ג'ינג'י?אפשר איפור?לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?כן נאמן?כן מנגן בגיטרה?כן מנגן בתופים?כן שר?כן שומע מוזיקה מזרחית?לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?כן שומע פופ?לא שומע R&B?לא שומר סודות?כן מרכל?לא אדיש?במידה מסויימת כן אבל לא ברמות מספר לך הכל?צריך שיהיו קצת סודות
שרירים?לא ממש מצייר יפה?אפשר צמחוני?לא משנה טבעוני?כנ"ל שיער ארוך?לא משנה חרמן?אממ דוגמן?לא יודע לרקוד?לא רצוי כי אני לא יודעת ואם הוא יודע זה לא יהיה טוב מנשק טוב?כן עשיר?רצוי מסודר?כן הולך מכות?לא שמן?לא מחומצן?לא מתכתב ב-ICQ כל היום?לא מתכתב במסנג'ר כל היום?לא מתכתב ב-SMS כל היום?לא מדבר בטלפון כל היום?לא מדבר בסקייפי כל היום?לא

למעלה