שאלון ישן

צ ש ט ש

New member
שאלון ישן

על הגבר המושלם D: (לא אני כתבתי) גבוה ממך? נמוך ממך? קוביות בשיניים? מתלבש סטייליסטי? מתלבש בסגנון רחוב? מתלבש גותי? עיניים כחולות? עיניים ירוקות? עיניים בצבע דבש? עיניים חומות? שותה אלכוהול? מעשן? מרכיב משקפיים? עוסק בספורט? מתקשר רק כדי להגיד היי? מחמיא לך? מגלח את הרגליים שלו? עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) עם פירסינגים? איזה? מחייך כשאת נכנסת לחדר? שיער חום\שחור? שיער שטני? שיער בלונדיני? שיער ג'ינג'י? איפור? יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? נאמן? מנגן בגיטרה? מנגן בתופים? שר? שומע מוזיקה מזרחית? שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? שומע פופ? שומע R&B? שומר סודות? מרכל? אדיש? מספר לך הכל? שרירים? מצייר יפה? צמחוני? טבעוני? שיער ארוך? חרמן? דוגמן? יודע לרקוד? מנשק טוב? עשיר? מסודר? הולך מכות? שמן? מחומצן? מתכתב ב-ICQ כל היום? מתכתב במסנג'ר כל היום? מתכתב ב-SMS כל היום? מדבר בטלפון כל היום? מדבר בסקייפי כל היום?

צ ש ט ש

New member
אה כן, אני יודעת שהרוב זה חיצוניות ושתכלס אכפ

ת מהפנימיות. אבל היי, לא אני כתבתי D: גבוה ממך? אבל לא בהרבה נמוך ממך? עדיף שלא קוביות בשיניים? טוב מתלבש סטייליסטי? הא? מתלבש בסגנון רחוב? אוי כמו הראפרים האלה? לא >< מתלבש גותי? ממ בכיף עיניים כחולות? הויי כן עיניים ירוקות? הויי כן עיניים בצבע דבש? אוקיי עיניים חומות? :/ שותה אלכוהול? לא יותר מדי מעשן? רק פסיבי מרכיב משקפיים? לא אכפת לי. עדיף שלא עוסק בספורט? רצוי מתקשר רק כדי להגיד היי? אבל לא יותרמדי מחמיא לך? כןןןןןן מגלח את הרגליים שלו? לא >< עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) לא בהגזמה עם פירסינגים? איזה? הווווווווו כן. סיידליפ/לשון/גבה אבל תלוי איך זה נראה עליו.. מחייך כשאת נכנסת לחדר? כן D: שיער חום\שחור? אוו כןןןןן שיער שטני? טוב שיער בלונדיני? חרוש שיער ג'ינג'י? עדיף שלא איפור? כמו ריאן <:: יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? רצוי נאמן? כדאי מנגן בגיטרה? אוווווו כן מנגן בתופים? כמו ירין D:::::::: שר? תלוי איזה סגנון שומע מוזיקה מזרחית? גאד לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? כןןןןןןן שומע פופ? תלוי איזה.. לא בריטני ספירס וכאלה >< שומע R&B? אוי לא שומר סודות? כן מרכל? רק איתי D: אדיש? לא יותר מדי מספר לך הכל? לא הכל.. נגיד לא אכפת לי בכמה חיתולים הוא השתמתש כשהוא היה קטן או משהו >< שרירים? לא יותר מדי מצייר יפה? לא חובה צמחוני? בכיף טבעוני? מוגזם קצת שיער ארוך? לא ארוך כמו של בנות כזה.. אבל פוני שליש זה נסגד חרמן? שאלה מפגרת כל הבנים כאלה ><" (סתם נו.. אממ לא יותר מדי Oם) דוגמן? לא משנה יודע לרקוד? שלא יהיה גיי! מנשק טוב? רצוי עשיר? אפשרי מסודר? כן הולך מכות? אוי ואז הוא ישים את הראש עליי ואני אשים לו קרח.. אבל שלא יסתבך עם מפחידים שמן? לא משנה. אבל אבל סליחה על הגועל מצידי, לא רצוי. מחומצן? אויי כמו דני רחמין שהפוני מחומצןןןןן מתכתב ב-ICQ כל היום? איכסה מתכתב במסנג'ר כל היום? בכיף מתכתב ב-SMS כל היום? זה יקר :/ מדבר בטלפון כל היום? יקר מדבר בסקייפי כל היום? טוב

I R i T 94

New member
עונהD: ../images/Emo217.gif

גבוה ממך? לא בהרבה. נמוך ממך? לא בהרבה. קוביות בשיניים? סבבה. מתלבש סטייליסטי? טובP: מתלבש בסגנון רחוב? טובP: מתלבש גותי? כן *-* עיניים כחולות?כן עיניים ירוקות? כן עיניים בצבע דבש? כן עיניים חומות? כן שותה אלכוהול? לא מעשן?לא מרכיב משקפיים? טוב. עוסק בספורט?כןD: מתקשר רק כדי להגיד היי? אוקיי מחמיא לך? לא הרבה. מגלח את הרגליים שלו? לא. עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)לא. עם פירסינגים? איזה?מרשה לו רק הליקס וסיידליפP: אבל עדיף שלא. מחייך כשאת נכנסת לחדר? כןD: שיער חום\שחור? אוהבת יותר שחור. אבל זו חיצוניות שלא קובעת הרבה. שיער שטני?אוקיי שיער בלונדיני?אוקיי. אבל שלא יהיה בלונדיני באישיות
שיער ג'ינג'י?אוקיי איפור?לא. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?כןD: נאמן?כן. מנגן בגיטרה?הלוואי*-* אבל אם לא זה לא נורא מנגן בתופים?הלוואי יותר@#&^%)* ואז הוא ילמד אותי גםD: חלום חיי
שר?הוממ. טובנו. אבל רק מוזיקה טובה. שום ראפ. שומע מוזיקה מזרחית? לא@!#~ שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? כןD: שומע פופ? בלי הגזמה. אני לא רוצה חבר גיי. שומע R&B?טוב שומר סודות?כן מרכל?רק איתי, לא עם אנשים אחריםXD אדיש?קצת מספר לך הכל?כן שרירים?בסדר. מצייר יפה?כן, אבל לא כזה חשוב צמחוני?לא!@# טבעוני?לא$@#!%_*^%!^_*!# שיער ארוך?כן*-* אבל גם אם אין זה בסדרP: חרמן? טיפה זה סביר. לא רוצה יותר מזה. דוגמן? לא. יודע לרקוד? טוב. מנשק טוב? כןD: עשיר? לא. מסודר? לא. הולך מכות? כן. שמן? מעדיפה שלא, אבל בסדר.. מחומצן? לא. מתכתב ב-ICQ כל היום? לא.#%^^ מתכתב במסנג'ר כל היום?כן. איתי P: מתכתב ב-SMS כל היום? לא הרבה. מדבר בטלפון כל היום? לא. מדבר בסקייפי כל היום? לא.

I R i T 94

New member
פאק>< לא שירשרתי טוב../images/Emo122.gif ../images/Emo217.gif

תסלחו לי?><' פעם ראשונה נו.

צ ש ט ש

New member
O::

שיר היא סבתא שלך! נעה אמא שלך ואני אמא שלך! אבל שיר היא אמא שלי וסבתא שלך!!

I R i T 94

New member
אופס שוב><' \../images/Emo217.gif

הגרון ועין הכואבת משפיעים עליי לרעה
אני ילדה נכאבתXD

עדן גפן

New member
I shot the sheriff../images/Emo190.gif|פיס|

גבוה ממך?כן נמוך ממך?לא קוביות בשיניים? לא מתלבש סטייליסטי? לא מתלבש בסגנון רחוב? לא מתלבש גותי?לא, שיתלבש איך שבא לו.. לא לפי איזה קטגוריה אווילית. עיניים כחולות? יכול להיות עיניים ירוקות? כנ"ל עיניים בצבע דבש?כנ"ל עיניים חומות? כנ"ל שותה אלכוהול? כן מעשן? רצוי מרכיב משקפיים? רק לשם קריאה.. סתם, זו אפשרות לא רעה. זה סקסי לעיתים=] עוסק בספורט? עדיף שלא מתקשר רק כדי להגיד היי? לא! מה, אין לו חיים? מחמיא לך? אמממ רק כשצריך מגלח את הרגליים שלו? עדיף שלא.. אבל מה שבא לו=] עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) מה שבא לו.. עם פירסינגים? איזה? האמת שלא.. זה די פאטתי. מחייך כשאת נכנסת לחדר? אממ לפעמים.. שיער חום\שחור? כן.. שיער שטני? לא נראה לי שיער בלונדיני? ממ.. לא יודעת שיער ג'ינג'י? לא יודעת איפור? תלוי בן כמה.. בד"כ לאלה שאני אוהבת זה כבר נראה פטאתי עליהם.. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? לא.. נאמן? אם בא לו.. אבל אם הוא לא, רק שיגיד לי.. כי אני אגיד לו מהתחלה שאני לא הכי נאמנה מנגן בגיטרה? עדיף מנגן בתופים? עדיף שר? כן, אבל לא ממש טוב.. ויש לו קול צרוד מרוב סיגריות וחשיש שומע מוזיקה מזרחית? לא.. שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? לא שומע פופ? לא.. שומע R&B?לא.. הוא לא יקטלג מוזיקה.. בקטע הזה הוא יהיה כמוני.. קטלוג זה מסריח. שומר סודות? כן.. מרכל? לא אדיש? לא.. מספר לך הכל? הרוב שרירים? לא!!!! מצייר יפה? ממ אם הוא צייר=] צמחוני? עדיף שלא טבעוני?כנ"ל שיער ארוך? תלוי מה זה ארוך.. לא ארוך ארוך.. אבל כזה עד הכתפיים אני יכולה להתפשר חח חרמן? רצוי דוגמן? לא יודע לרקוד? לא כזה חשוב מנשק טוב? הכי חשוב עשיר? מממ לא בהכרח.. מסודר? לא! הולך מכות? לא! שמן? כןן.. כאילו.. לא שמן.. עם כרס.. מחומצן? לא מתכתב ב-ICQ כל היום? ממש לא.. הוא כבר עבר את הגיל הזה מזמןןן מתכתב במסנג'ר כל היום? כנ"ל מתכתב ב-SMS כל היום? כנ"ל מדבר בטלפון כל היום? לא.. הוא לא מת על טכנולוגיה.. מדבר בסקייפי כל היום? מה זה?

נוגעע

New member
../images/Emo103.gif עונה.. P:

גבוה ממך? הממ.. אפשרי נמוך ממך? כנ"ל. קוביות בשיניים? לאלאלא מתלבש סטייליסטי? לא כ"כ.. מתלבש בסגנון רחוב? לא כ"כ.. מתלבש גותי? אפשרי. אבל לא יותר מדיי. עיניים כחולות? לא. זה כבר דיי נמאס ><' עיניים ירוקות? כעע
עיניים בצבע דבש? אפשרי עיניים חומות? אפשרי שותה אלכוהול? לא יותר מדיי מעשן? לא מרכיב משקפיים? אפשרי עוסק בספורט? אפשרי מתקשר רק כדי להגיד היי? אפשרי מחמיא לך? כן, אבל לא יותר מדיי. מגלח את הרגליים שלו? אפשרי עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) לא. אולי איזה צמיד או שרשרת.. אבל זהו. עם פירסינגים? איזה? אפשרי.. לא דעת איזה מחייך כשאת נכנסת לחדר? יכול להיות נחמד שיער חום\שחור? אפשרי שיער שטני? אפשרי שיער בלונדיני? אפשרי שיער ג'ינג'י? לא איפור? לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? בכל רגע ? לא. אבל לעיתים קרובות כן
1 נאמן? כן מנגן בגיטרה? כן :] מנגן בתופים? כן :] שר? אפשר שומע מוזיקה מזרחית? לא ! שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? כן שומע פופ? לא הרבה מדיי. שומע R&B? אממ... אפשר. שומר סודות? כן מרכל? לא אדיש? קצת מספר לך הכל? אני חושבת שכן.. שרירים? קצת מצייר יפה? לא חייב צמחוני? כן טבעוני? אם הוא רוצה :/ שיער ארוך? לא ארוך מדיי חרמן? לא חרמן מדיי דוגמן? לא חייב יודע לרקוד? לא חייב מנשק טוב? לאדעת :/ עשיר? לא חייב (אבל מומלץ
) מסודר? לא חייב (אבל מומלץ.) הולך מכות? לא [!!] שמן? לא.. מחומצן? לא [!!] מתכתב ב-ICQ כל היום? לא מתכתב במסנג'ר כל היום? לא מתכתב ב-SMS כל היום? לא מדבר בטלפון כל היום? לא מדבר בסקייפי כל היום? לא

mafakit

New member
הגבר המושלם...../images/Emo99.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

גבוה ממך? כן.. נמוך ממך?לא קוביות בשיניים?רצוי שלא..XD מתלבש סטייליסטי?לא.שיתלבש כמו שהוא אוהב..
מתלבש בסגנון רחוב?כנ"ל מתלבש גותי?אוו..כן..זה לא יזיק..
עיניים כחולות?כן זה יפה..
עיניים ירוקות?גם זה יפה..XD עיניים בצבע דבש?כנ"ל עיניים חומות?גם יפה.נו..לא תמיד משנה מה הצבע עיניים.. שותה אלכוהול?כן..אבל לא בהגזמה..בערך כמוני..XDD מעשן?לא מרכיב משקפיים?אין בעיה עם זה..
עוסק בספורט?לא משנה..העיקר שלא יהיה שמן שלא יכול להזיז את עצמו מהספה.. מתקשר רק כדי להגיד היי? רר...כןןן מחמיא לך?כן..אבל לא בהגזמה..
כשצריך..
מגלח את הרגליים שלו?לא!!!!!!!שיערות רגליים לבנים זה יפה!ז"א..זה לא יפה.. אבל זה רצוי! עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)לא..
צמידים בסדר..במיוחד ניטים.. עגילים גם סבבה.. אבל לא דברים מוזהבים כאלה או דברים ערסיים.. עם פירסינגים? איזה?תלוי למי..אבל סיידליפ/לאברט..רר..
או בגבה..
**ריר** מחייך כשאת נכנסת לחדר?כןן!!
שיער חום\שחור?סבבה.. שיער שטני?סבבה.. שיער בלונדיני?ממ..לא ממש..
תלוי מה המראה הכללי.. שיער ג'ינג'י?חחח זה חמוד..^_^ איפור?לא! יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?כן נאמן?כן מנגן בגיטרה?אה..שיהיה..
גם אני מנגנת על גיטרה אז זה נחמד..
מנגן בתופים?אוו כן מגניב!!! שר?רצוי..
כי אני לא.. שומע מוזיקה מזרחית?לא!!!! שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?כןןןן...רר..
שומע פופ?ממ..לא..
שומע R&B?אה..רק אם יוצא.. שלא ישקיע בזה יותר מדיי..
שומר סודות?כן.אבל שיהיה גלוי איתי. מרכל?לא. אדיש?חצי חצי..XD מספר לך הכל?לא.שיהיה לו את המחרב הסודי שלו..
אבל שיהיה כנה וגלוי.. שרירים?אפשר..XD אבל אני גם אוהבת כאלה מלאים..
צ'אביז..
זה חביב..^_^ מצייר יפה?אפשר..גם אני מציירת..
צמחוני?לא. טבעוני?לא שיער ארוך?רר...כל כך..
אבל תלוי במראה שלו.. כי לא תמיד זה מתאים..
חרמן?לא תמיד..
נגיד לא באמצע הבצפר להתחיל זה והכל.. אלא כשיש יותר פרטיות.. נגיד כשמבריזים משיעור או משו..
דוגמן?לא.אני לא רוצה שכל הבנות ימרחו עליו או משו..
שיהיה כזה שרק אני אוהבת..
יודע לרקוד?אה.. אפשר..אבל אני לא אוהבת לרקוד.
מנשק טוב?כןןן עשיר?זה לא יזיק..
אבל זה לא העיקר.. מסודר?כנ"ל הולך מכות?רק אם זה הכרחי.. מספיק שאני עושה את זה..
שמן?לא שמן.שמנמן..כזה מלא..אבל לא יותר מדיי שכבר מגעיל להסתכל..לא צלוליטס או משו.. פשוט מלא כזה..XD מחומצן?ממ..לא מתכתב ב-ICQ כל היום?לא כל היום..אבל כן.. שייתכתב.. מתכתב במסנג'ר כל היום?כנ"ל מתכתב ב-SMS כל היום?כל עוד זה איתי..
מדבר בטלפון כל היום?לא. מדבר בסקייפי כל היום?לא

I L O V E MCR

New member
יאיייD: אני בכלל אוהבת יצוריםO.O../images/Emo129.gif

על הגבר המושלם D: (לא אני כתבתי) גבוה ממך?יא נמוך ממך?לט קוביות בשיניים?לט מתלבש סטייליסטי?לט מתלבש בסגנון רחוב?לט מתלבש גותי?כן
עיניים כחולות?לא אכפת לי עיניים ירוקות?לא אכפת לי עיניים בצבע דבש?לא אכפת לי עיניים חומות?לא אכפת לי שותה אלכוהול?עדיף לא מכור מעשן? עדיף שלא מרכיב משקפיים?זה יכול להיות חמוד אבל בכללי לא עוסק בספורט?לא אכפת לי מתקשר רק כדי להגיד היי?אעאעאעא כן! מחמיא לך?כן:] מגלח את הרגליים שלו?אהההההההההה!!11לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)נא עם פירסינגים? איזה?סיידליפ
אבל בכללי לא אכפת לי מחייך כשאת נכנסת לחדר?כה:} רק אם הוא במצברוח טוב:] שיער חום\שחור?שחור
אבל לא אכפת לי שיער שטני?לא אכפת לי שיער בלונדיני?לא אכפת לי שיער ג'ינג'י?מומלץ מאוד שלאאאאאאאא איפור?נמשחור בעיניים סבבה אבל הכי יפה טבעי יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?לא נאמן?כה מנגן בגיטרה?אפשרי:} מנגן בתופים?לא אכפת לי אפשרי:] שר?הוווו ג'רארדXP סתם סתם:] שומע מוזיקה מזרחית?לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?יא:] שומע פופ?יכול שומע R&B?מזה? שומר סודות?יא מרכל?לא אדיש?לא!!!!!!!!!11111111 מספר לך הכל?יא:} שרירים?זה הכי הכריהכי הכי לאאאאאאא!!!11111 מצייר יפה?יכול צמחוני?לאאאאאאא טבעוני?לאאאאאאא שיער ארוך?יא
אבל לא אכפת לי חרמן?נוט דוגמן?לא יודע לרקוד?לא מנשק טוב?יא עשיר?לא מסודר?לא הולך מכות?לא שמן?צלולטיס בלבד!!!11111 מחומצן?לא מתכתב ב-ICQ כל היום?חחחח לא מתכתב במסנג'ר כל היום?חחחחחח לא מתכתב ב-SMS כל היום?אם זה איתי אז מה אכפת לי? חחחחחח מדבר בטלפון כל היום? כנ"ל למעלה. מדבר בסקייפי כל היום?מה זה סיקפי?

MushrooMush

New member
החושך הוא החבר שלי הרגעים הכי יפים

גבוה ממך?כה נמוך ממך?אם הוא גבוהה מימני?.1. הגיוני זהוא ייהה נמוך?! קוביות בשיניים?O-0 מתלבש סטייליסטי?לע מתלבש בסגנון רחוב?כה מתלבש גותי?למה לא? עיניים כחולות?כה עיניים ירוקות?כה עיניים בצבע דבש?כה עיניים חומות?עדיף שלא אבל מה כפת?! שותה אלכוהול?לא מעשן?לא מרכיב משקפיים?לא עוסק בספורט?כה מתקשר רק כדי להגיד היי?כהXD מחמיא לך?כה מגלח את הרגליים שלו?OO עונד תכשיטים?כהההההה (שרשראות/צמידים/טבעות) עם פירסינגים? איזה?סיידפליפס מחייך כשאת נכנסת לחדר?כה שיער חום\שחור?חום שיער שטני?כה שיער בלונדיני?כה שיער ג'ינג'י?כה איפור?לע יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?כה נאמן?כה מנגן בגיטרה?כההכההכהה מנגן בתופים?כהה שר?כהה שומע מוזיקה מזרחית?>< לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?כה שומע פופ?לא שומע R&B?כה שומר סודות?לא מרכל?לא אדיש?ליפעמים מספר לך הכל?כה שרירים?לא מוגזם מצייר יפה?למה לא?!=] צמחוני?אם בא לו טבעוני?אוקיי שיער ארוך?לא בהגמה חרמן?....לא דוגמן?למה לא?! יודע לרקוד?היפ הופ?! בכיף מנשק טוב?כה עשיר?כה מסודר?כה הולך מכות?לא שמן?תאמת שה חמוד =]] מחומצן?לעעעע מתכתב ב-ICQ כל היום?לעע מתכתב במסנג'ר כל היום?לעע אבל עדיף>< מתכתב ב-SMS כל היום?איתי? מדבר בטלפון כל היום?איתי מדבר בסקייפי כל היום?מזה?!

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

גבוה ממך
כן נמוך ממך
לא קוביות בשיניים
לא מתלבש סטייליסטי
לא בצורה מוגזמת ומגוחכת.. מתלבש בסגנון רחוב
לא מתלבש גותי
לא בצורה מפחידה מדי.. בצורה יפה ומגניבה:) עיניים כחולות
כןןןןןןן עיניים ירוקות
כןןןןןןן
עיניים בצבע דבש
אממ נחמד.. גם יפה! עיניים חומות
אפשרי.. אבל עדיף ירוק
שותה אלכוהול
לא יותר מדי... קצת.. מעשן
איככ לא.. מרכיב משקפיים
עדשות חח עוסק בספורט
כן מתקשר רק כדי להגיד היי
אממ אפשרי מדי פעם.. אבל שלא ישגע מחמיא לך
כן מגלח את הרגליים שלו
לא עונד תכשיטים
שרשראות וצמידים. עם פירסינגים? איזה
בעגיל או בגבה. מחייך כשאת נכנסת לחדר
כן שיער חום\שחור
שחור שיער שטני
כן שיער בלונדיני
כן.. אבל לא צבוע.. אם כבר בלונדיני שיהיה טבעי. שיער ג'ינג'י
לא איפור
לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון
כן:) נאמן
כן מנגן בגיטרה
כן מנגן בתופים
כן שר
כן שומע מוזיקה מזרחית
לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם
כן שומע פופ
אפשרי שומע R&B
מזה? שומר סודות
בטח! מרכל
רק איתי חחח אדיש
לא מספר לך הכל
כן.. אבל עם טקט כמובן שרירים
כן מצייר יפה
כן צמחוני
לא טבעוני
לא שיער ארוך
לא ארוך כמו של בת.. מלא כזה.. חרמן
לא יותר מדי דוגמן
לא יודע לרקוד
כן מנשק טוב
דהה! עשיר
כן חח מסודר
כן הולך מכות
לא שמן
לא מחומצן
לא מתכתב ב-ICQ כל היום
לא מתכתב במסנג'ר כל היום
לא מתכתב ב-SMS כל היום
לא מדבר בטלפון כל היום
לא מדבר בסקייפי כל היום
לא

sweet shir

New member
הו בפעם הקודמת שעניתי על זה הייתי נעולה על

דאגי XDDDDDDDD עכשיו שאני יותר חכמה נראה מה יהיו התוצאות XD גבוה ממך? חובה! נמוך ממך? לא. קוביות בשיניים? אהההה. לא כזה מפריע. תלוי איך זה נראה עליו. ^__^ מתלבש סטייליסטי? כן. מתלבש בסגנון רחוב? ראפרים וכאלו? לא. >< מתלבש גותי? אממ מעדיפה שלא. כאילו.. לא אכפת לי שתהיה לו חגורת ניטים וכל אלה, בכיף, אבל שלא יהיה מהמוגזמים. עיניים כחולות? כןןןןןןן.
אבל לא סתם כחול.. כחול עמוק כזה.. עם נשמה. לא תכלת בהירות קרות כאלו. עיניים ירוקות? גם יפה. עיניים בצבע דבש? כנ"ל. עיניים חומות? תלוי אם יש בהן "נשמה". ^^ שותה אלכוהול? כן. מעשן? עדיף שלא. :/ מרכיב משקפיים? לא משנה. בנים יכולים להיות חמודים עם משקפיים. P: עוסק בספורט? אההה לא חובה. מתקשר רק כדי להגיד היי? חחחח תלוי כמה פעמים! לא קרץ >< מחמיא לך? כן. אבל שוב.. לא כל הזמן. שצריך. ושהוא יבין מתי צריך:) מגלח את הרגליים שלו? לאאאאאאאאאאאאאאאאא$#@%#@%!#@!!#%! |מקיאה| עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) בכיף, אבל שזה לא יהיה מזהב/כסף~ וטבעות עדיף שלאS: עם פירסינגים? איזה? אהה סיידליפ... וומפייר גם בכיף, בפטמה (חהחה זה תלוי איך הוא נראה ^^), הליקס, באוזניים, הרחבות.. וזהו נראלי. מחייך כשאת נכנסת לחדר? כן. :) שיער חום\שחור? וואי חח לא משנה בשיט. שיער שטני? טוב.. חח לא אכפת לי איזה צבע שיערP: שיער בלונדיני? כנ"ל. שיער ג'ינג'י? הממ לא מתה על ג'ינג'י לבנים. יפה רק לבנות לדעתי חח איפור? עיפרון שחור... וזהו. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כהD: נאמן? כן. מנגן בגיטרה? כןןןןןןןןן333> מנגן בתופים? גרררר שקס!!! שר? בכיףP: שומע מוזיקה מזרחית? לאאאאא! שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? כן. :) שומע פופ? אם זה מה שהוא אוהב. שומע R&B? כנ"ל. אני אישית אבל אעדיף מישהו שאוהב רוק. שומר סודות? תלוי איזה סודות. אני לא מצפה ממנו שיגיד לי דברים שהוא לא יכול לספר.. שאסור לו.. אבל אני רוצה שהוא יסמוך עלי. מרכל? לא חחחחחחחח אדיש? לא >< מספר לך הכל? לא, זה גם ימאס. שרירים? ממש לא חובה. מצייר יפה? לא משנה. צמחוני? לא אכפת. טבעוני? לא, שלא יהיה. שיער ארוך? מה זה ארוך? עד הכתפיים? כי לאS: חרמן? חחחחחחחחחחחחחח במידה מסויימת! XD דוגמן? לא. יודע לרקוד? לא חובה. מנשק טוב? חחחחחח כן עשיר? לא יזיק.. אבל זה לא אחד מהקריטריונים שלי. ^_^ מסודר? לא. הולך מכות? לא. אבל שלא יהיה סיסי! אם הוא צריך שיחזיר! שמן? לא. מחומצן? לאא >< מתכתב ב-ICQ כל היום? לא מתכתב במסנג'ר כל היום? לא, שיהיה איתי חלק מהיום ^^ מתכתב ב-SMS כל היום? לא כל היום~ מדבר בטלפון כל היום? כנ"ל מדבר בסקייפי כל היום? מה זה? XD

Scarli

New member
../images/Emo140.gif

גבוה ממך? כן נמוך ממך? לא קוביות בשיניים? רצוי שלא מתלבש סטייליסטי? לא מתלבש בסגנון רחוב?לא מתלבש גותי?לא עיניים כחולות?כן עיניים ירוקות?כן עיניים בצבע דבש?כן עיניים חומות?כן שותה אלכוהול? כן, אבל לא מכור :p מעשן? לא מרכיב משקפיים? לא משנה לי עוסק בספורט?בכיף מתקשר רק כדי להגיד היי? כן מחמיא לך?כן מגלח את הרגליים שלו?לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)לא עם פירסינגים? איזה?לא מחייך כשאת נכנסת לחדר?כן שיער חום\שחור?כן שיער שטני?כן שיער בלונדיני?לא שיער ג'ינג'י?לא איפור?לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?כן נאמן?כן מנגן בגיטרה?כן מנגן בתופים?כן שר?כן שומע מוזיקה מזרחית?לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?כן שומע פופ?כן שומע R&B?כן שומר סודות?כן מרכל?רק איתי :) אדיש?לא מספר לך הכל?כן שרירים?כן אבל לא יותר מדי מצייר יפה?כן צמחוני?כן טבעוני?סתם מעצבן שיער ארוך?לא חרמן?לא יותר מדי דוגמן?רק עם פוטנציאל שלא ממומש:p יודע לרקוד?כן מנשק טוב?כן עשיר?לא משנה מסודר?לא משנה הולך מכות?לא שמן?לא מחומצן?לא מתכתב ב-ICQ כל היום?לא מתכתב במסנג'ר כל היום?איתי:p מתכתב ב-SMS כל היום?איתי :p מדבר בטלפון כל היום?איתי:p מדבר בסקייפי כל היום?לא

Choco Girl

New member
עונה:)../images/Emo210.gif../images/Emo211.gif

גבוה ממך? רצוי נמוך ממך? לא רצוי, אני הוא זה שאמור להתכופף כשמתנשקים D; קוביות בשיניים? מאוד רצוי שלא מתלבש סטייליסטי? אפשר מתלבש בסגנון רחוב? תלוי עד כמה \; מתלבש גותי? לא עיניים כחולות? מאאאאוד רצוי עיניים ירוקות? רצוי !! עיניים בצבע דבש? אפשר עיניים חומות? אפשר גם......... שותה אלכוהול? אפשרי, אבל לא הרבה מעשן? ממש לא מרכיב משקפיים? מאוד רצוי שלא עוסק בספורט? כן מתקשר רק כדי להגיד היי? אהא :) ושהוא אוהב אותי D; מחמיא לך? כן ! מגלח את הרגליים שלו? חחחח לא תהיה לי בעיה עם זה XD עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) אולי רק טבעת באגודל :) עם פירסינגים? איזה? בלי ! ואם כן, עגיל בגבה או עגיל אחד באוזן. מחייך כשאת נכנסת לחדר? כן! שיער חום\שחור? אפפשר שיער שטני? אפשרי בהחלט! שיער בלונדיני? רצוי שיער ג'ינג'י? חחח רצוי שלא איפור? לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כן נאמן? מאוד! מנגן בגיטרה? רצוי D; מנגן בתופים? אפשרי שר? חחח אפשרי בהחלט שומע מוזיקה מזרחית? לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? לא! שומע פופ? חחח נו מילא.. שומע R&B? אע?! שומר סודות? כן! מרכל? לא! אדיש? ממש לא! מספר לך הכל? כן! שרירים? מאאאאוד רצוי D; מצייר יפה? חחח אפשרי צמחוני? שיהיה מה שבא לו :) טבעוני? כנ"ל שיער ארוך? רצוי שלא חרמן? רק עליי P; דוגמן? רצויי D; יודע לרקוד? אהההההא D; מנשק טוב? אהההההא D; עשיר? חחח מאוד רצוי אפילו XD מסודר? כן הולך מכות? לא! שמן? לא מחומצן? לא! מתכתב ב-ICQ כל היום? לא, כי אז זה אומר שאין לו חיים מתכתב במסנג'ר כל היום? כנ"ל מתכתב ב-SMS כל היום? כנ"ל מדבר בטלפון כל היום? מעדיפה שידבר איתי פנים מול פנים מאשר בטלפון או אייסי או מסן או כל תוכנה אחרת :) מדבר בסקייפי כל היום? לא..

דנטל

New member
מושלם

גבוה ממך? לא נמוך ממך? אפשרי קוביות בשיניים? לא מתלבש סטייליסטי? לא מתלבש בסגנון רחוב? כן מתלבש גותי? עאלק סגנון עיניים כחולות? לא עיניים ירוקות? כן עיניים בצבע דבש? אפשרי עיניים חומות? אפשרי שותה אלכוהול? כן מעשן? לא מרכיב משקפיים? לא עוסק בספורט? לא מתקשר רק כדי להגיד היי? כן מחמיא לך? כן מגלח את הרגליים שלו? לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות) כן עם פירסינגים? איזה? כן, לא משנה איפה מחייך כשאת נכנסת לחדר? כן שיער חום\שחור? שחור שיער שטני? לא שיער בלונדיני? לא שיער ג'ינג'י? לא איפור? לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? כן נאמן? כן מנגן בגיטרה? כן מנגן בתופים? לא משנה שר? כן שומע מוזיקה מזרחית? לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם? לא שומע פופ? לא שומע R&B? לא שומר סודות? לא מרכל? לא אדיש? לא מספר לך הכל? כן שרירים? לא משנה מצייר יפה? אפשרי צמחוני? לא טבעוני? לא שיער ארוך? כן חרמן? כן דוגמן? לא יודע לרקוד? כן מנשק טוב? כן עשיר? לא משנה מסודר? כן הולך מכות? לא שמן? לא מחומצן? לא מתכתב ב-ICQ כל היום? לא מתכתב במסנג'ר כל היום? לא מתכתב ב-SMS כל היום? לא מדבר בטלפון כל היום? לא מדבר בסקייפי כל היום? לא

למעלה