שאלון יום שישי

וונקי

New member
שאלון יום שישי

וכמו תמיד השאלון של יום שישי 1)שם? 2)גיל? 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? 4)אם פגשתם משהו מיוחד? 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו? 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? 7)אוהבים חיות? אם כן איזה? 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה? 9) מה הבלוי ליום שמש ? 10) מה הבלוי ליום גשום ? 11)שוקו,תה או קפה? 12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה? 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים? 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים? 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)? 20)כמה חדרים יש לכם בית? 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? 22)מה אתם חושבים על שאלון זה?

וונקי

New member
עונה

1)שם?הדס 2)גיל?17 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? כן עשתי הכנתי עוגת שקולד לבד לבד בעצמי 4)אם פגשתם משהו מיוחד? כן שתי חברות טובות שלי שהמון זמן לא פגשתי אותם בשבלי הם מאוד מיוחדת 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו? סתם להיות עם חבר'ה 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? או בקיבוץ או בשיוץ עדין לא החלטתי 7)אוהבים חיות? אם כן איזה? כן אוהבת חיות מאוד. חיות שאני הכי אוהבת הם דולפנים,נמרים,כלבים,חתולים. 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה?כן יש לי כלב קטן ושחור 9) מה הבלוי ליום שמש ? לשבת בחוץ בשמש ולנהות מי כול רגע. או ללכת לים או בריכה 10) מה הבלוי ליום גשום ?להיות בית מתחת לתנור מתחת לפוך ןלקורא ספר דבר. 11)שוקו,תה או קפה? שוקו!!! אני ממש מכורה לזה 12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה? לוקחים אותה לסיבוב מסביב לעולם עם כול חברות הטובות שלי. 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים?הייתי רוצה לחזור ליום הולדת שנה שלי כי אני לא זוכרת אותה. 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? אני מעדיפה לחכות ולראות במקום להתאכזב אחר כך. 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים?כחול וירוק 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? לחזור לישון כי אני בית ספר עכשין ומשמעם לי רצח. 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? אץ מחכנת שלי היא מחנכת הכי טובה שישי 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? את מחשב חדש שיש לי שם סוף יש לי מחשב בחדר וכמובן את טוליזה 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)?שאני יחזור הביתה אני ישים תמונה של מה יש בחדר. אבל יש לי בחדר טוליזה מחשב בובות והמון ספרים 20)כמה חדרים יש לכם בית?7 חדרים 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? את חדר שלי מי יום ואני אוהבת אותו כי הוא שלי ורק שלי 22)מה אתם חושבים על שאלון זה? שאלון חביב ביותר

וונקי

New member
תמונה של חדר שלי

רק שעכשיו יש לי מחשב בחדר ותמונה הזאת עוד אין את מחשב

H i L o N e T

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif. ../images/Emo54.gif

1)שם? הילה. 2)גיל? 15 וחצי. 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? אמפ. מתתי מפחד ברעידת אדמה. חברה שלי ישנה אצלי. קניתי בגד. 4)אם פגשתם משהו מיוחד? אמפ. יאה
. 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנתם ממנו? לודעת
. 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? במקום ש-אין בו מלחמות/פגועים/רעידות אדמה/וכו'. 7)אוהבים חיות? אם כן איזה? כלבים
, חתולים
. 8)יש לכם חיות מחמד בבית? אם כן איזה? חתול, לבן, בשם טימי... אבל אפשר לקרא לו טימון [נו ממלך האריות
]. 9) מה הבלוי ליום שמש ? סתם לטייל בחוץ ולהנות מהנוף. 10) מה הבלוי ליום גשום ? לשבת בבית, מתחת לשמיכה, לשתות קפה חם. 11)שוקו,תה או קפה? קפה. 12)יש לכם ספינת חלומות משלכם מה הייתם עושה איתה? מסיבה לכל החבר'ה[?]
. 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים? מה הכוונה בתקופה...? תקופה בחיים שלי? בעע, יש יותר מידי. 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? אין לי מושג
. 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים? כחול
. 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? נמנמ. לראות כמה אנשים מסוימים
. 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? אין כזאת
. 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? את המיטה, והמחשב
. 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)? סיפרייה, מיטה, ארון, מחשב, טלויזיה[הייתה-התקלקלה], אמפ עוד כל מיני. 20)כמה חדרים יש לכם בית? 3
. 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? שלי-כי הוא שלי. 22)מה אתם חושבים על שאלון זה? נחמד, אבל בזמן האחרון יש יותר מידי שאלונים, זה קצת נמאס.

BaHuR ToV

New member
עניתי:)

1)שם?בוריס=בור'קה 2)גיל?16 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע?לא היה יום שלא איחרתי לביצפר 4)אם פגשתם משהו מיוחד?לא 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו?חדר כושר חח 6) איפה אתם הכי רוצים לגור?באילת 7)אוהבים חיות?מאוד אם כן איזה?כלבלבים:))))))))))))) 8)יש לכם חיות מחמד בית?לצערי אין אם כן איזה?אין 9) מה הבלוי ליום שמש ?ים 10) מה הבלוי ליום גשום ?בית 11)שוקו,תה או קפה?שוקו:)))) 12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה?מוכרים ומקבלים תמורתה ימבה כסף 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים?1830 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים?בקיבוץ נשוי +2 בית קטן וכלב:)) 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים?אדום 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו?ביד 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)?המורה אממממ לספורט:) 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם?תמחשב 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)?4 קירות,מיטה,ארון,ארונית לספרים,מחשב וכיסא:) 20)כמה חדרים יש לכם בית?3 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה?את כולם...כי.. 22)מה אתם חושבים על שאלון זה? נחמד מאוד לרגעי שיעמום:))

האחמית

New member
אנייי

1)שם? שירן 2)גיל?16 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע?אממ לא? אם פגשתם משהו מיוחד?אממ לא ממש פגשתי, אבל דיברתי עם מישהי מאוד מיוחדת!(אנה) 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו?אממ לישון? 6) איפה אתם הכי רוצים לגור?אנגליה 7)אוהבים חיות?כן אם כן איזה?נחשים 8)יש לכם חיות מחמד בית? לא 9) מה הבלוי ליום שמש ?להיות בחוץ, לשחק כדורסל 10) מה הבלוי ליום גשום ?להיות בבבית מול המחשב 11)שוקו,תה או קפה? שוקו 12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה?לא יודעת 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים?ימי הביניים 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים?רופאה עם בעל וילד 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים?שחור ואפור 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו?לישון 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)?אממ המורה לפיסיקה ולמחשבים 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם?מחשב! 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)?אממ כל מיני 20)כמה חדרים יש לכם בית?4 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה?שלי 22)מה אתם חושבים על שאלון זה?אחלה שאלון

As היחידה

New member
עונה ../images/Emo23.gif עניתי...

1)שם?אנה 2)גיל?14 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? כן עשיתי 4)אם פגשתם משהו מיוחד?כן פגשתי 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו? להבריז משיעורים
4 ימים רצוף. 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? בכל מקום שלא מזכיר לי תבית 7)אוהבים חיות? אם כן איזה? כלב,נמר,סוס 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה?כלב 9) מה הבלוי ליום שמש ? ים.. רק ים!! וגם רק בקיץ 10) מה הבלוי ליום גשום ? כל מקום סגור 11)שוקו,תה או קפה? שוקו וקפה 12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה? אה... אמ... הייתי לוקחת משרתים.. המון אוכל. את נועם ,גיא ואמ.. עוד מישהו.. 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים? נראה לי..לתקופת יוליה ורומיאו.. סתם לראות איך זה... נשמע לי ממש נחמד..
14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? אמ.. עם תאומים/ות ,בעל (כאילו דההה..) ואמ.. בית נחמד.. לא חייב גדול.. והרבה אושר בעיקר...
15)איזה צבע אתם הכי אוהבים? סגול ורוד וכחול 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? לפגוש מישהו 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? וואלה באמת שאין.. חחחח כולם שונאים אותי ואני את כולם 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? את המחשב 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)?מחשב ,טלא(טלויזיה) ,ארון בגדים , מזגן, סיפריה, אמ.. בגדים חחח ושולחן לאיפור.. זהו.. =) 20)כמה חדרים יש לכם בית?4 וחצי 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? הכי הכי יש חדר קטן כזה. שמהחלון רואים תים.. הוא סתם חדר ריק .. אז אני אוהבת להיות בו..

spirit noa

New member
עונה ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif

)שם? נועה 2)גיל?15 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? ממממ לא 4)אם פגשתם משהו מיוחד?לא 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו? לא חחחח סתם.. אמ.. לגלוש באינטנרנט, טלויזיה, לשמוע שירים של הדורבנים 6) איפה אתם הכי רוצים לגור?תל אביב 7)אוהבים חיות? בטחחחחח אם כן איזה?את כולם אבל הכי הכי כלב 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה?היה לי צב ים..ודגים ותוכים אבל הם כבר אינם 9) מה הבלוי ליום שמש ?טיול בחיק הטבע? חח 10) מה הבלוי ליום גשום ?להישאר בבית במיטה החמה 11)שוקו,תה או קפה?שוקו על הבוקר 12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה?מפליגים רחוק רחוק לארגנטינה למצוא את מרקו? ולעזור לו לחפש את אמא שלו חחחחחחח , אני והשטויות שלי.. 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים?שנות ה60? 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? נשואה +3 ילדים. 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים?כחול ואדום 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו?להמשיך לבנות תאתר שליייי... 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? אבל אין חח 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? 19לשמוע שירים של הדורבנים ) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)?בדיוק מה שרשמת בסוגרים חחחחח חוץ מהמחשב הוא בסלון.. 20)כמה חדרים יש לכם בית?אמ אני יספור? אחד שתיים ששלוש בקצב הזה זה יהיה עד מחר חח 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? 22החדר שלי .. כי הוא שלייייי)מה אתם חושבים על שאלון זה? נחמד חח|
אין שאלות כל יום האהבה ??????? :\

יוּבָל

New member
עונה

1)שם? הדר 2)גיל? 15 וחצי 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? לא נראה לי... 4)אם פגשתם משהו מיוחד? לא 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו?שיעור חופשי עם ליאור 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? בקיבוץ 7)אוהבים חיות? אם כן איזה? כן. כלבים ופרות 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה? כן. כלבה 9) מה הבלוי ליום שמש ? להיות בחוץ עם החברים 10) מה הבלוי ליום גשום ? להיות בבית עם החברים 11)שוקו,תה או קפה? תה 12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה? כלום, כי אני מרגישה רע בהפלגות 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים? שנות ה-70 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? את חתונה 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים? כחול 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? לראות את ליאור 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? פעם אהבתי את המורה למוזיקה, אבל היא אמרה שמשינה גרועים, אז עכשיו אני הכי אוהבת את... אממ המורה לגאוגרפיה (זה בן... הוא אחלה בן אדם) 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? את המיטה 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)? מחשב, מדפסת, טלוויזה, מערכת, מיטה ופוף 20)כמה חדרים יש לכם בבית? 6 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? את החדר שלי. כי הוא שלי והוא כמושאני אוהבת. 22)מה אתם חושבים על שאלון זה? אחלה...

LITTLE ROSE

New member
עונה

1)שם? little rose 2)גיל? 14 וחצי 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? מיוחד? לא חושבת..... 4)אם פגשתם משהו מיוחד? יאפ ... 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו? כל בילוי עם החבר .... 6) איפה אתם הכי רוצים לגור?אנגליה..
7)אוהבים חיות? אם כן איזה? את כולם 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה? אחי.... 9) מה הבלוי ליום שמש ?ליד המזגן 10) מה הבלוי ליום גשום ?בבית 11)שוקו,תה או קפה? שווק
12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה? לא יודעת. 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים? לגיל 6 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? נשואה עם ילדים. 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים?ורוד 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? המממ לישון אני חושבת.. 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? מורה להיסטוריה 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? מיטה 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)? הכל... 20)כמה חדרים יש לכם בית?4 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? בכל מקום איפה שיש מיטה .כי אני אוהבת לישון.....Z.......Z 22)מה אתם חושבים על שאלון זה? נחמד!

שבת שלום לכם! עונה על זה...

1)שם? נעלבתי. חשבתי שאתם כבר יוגעים אותו!! חזירים!!! בעעעעעע....חחחח...אני הדרוש,נעים מאוד. 2)גיל? אני ילדה בת 15 שמתנהגת כמו ילדה בת 5. 3)האם עשיתם משהו מיוחד השבוע? לא חושבת..אני אבדוק ביומן. 4)האם פגשתם מחשהו מיוחד? *בודקת ביומן*..ברור,פגשתי ת'סחבקים שלי...אבריל,ג'סטין וחבורתו אהה..ואת בריטני וכריסטינה...וגם מדונה ניסתה להידחף אבל לכולם כבר נמאס ממנה... 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנתם ממנו? לודעת..אנאערף. 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? בקוטג' עם גינה ענקית. 7)אוהבים חיות? אם כן איזה? אוהבת חיות,במיוחד כלבים...במיוחד גורים חמודים שמתים עליהם!!.. 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה? אין לי..אבל אם הייתה אז בטח כלב..ששמו דרך אגב יהיה קפוצ'ינו. 9) מה הבלוי ליום שמש ? פיקניק נחמד אולי... 10) מה הבלוי ליום גשום? להישאר בבית עם כוס קפה/תה ולראות טלויזיה.. 11)שוקו,תה או קפה? הכל חוץ משוקו. 12)יש לכם ספינת חלומות משלכם מה הייתם עושה איתה? יוצאת להפלגות עם חברים...עושה עלייה מסיבות סוף הדרך...ויוצאת לטיול איתה לבדי בשקט ובנעימים... 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים? לודעת. 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? בת 25..לומדת באוניברסיטה אולי..אין לי מושג... 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים? כחול. 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? לאכול. 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? אין כזאת. 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? את הטלויזיה שלי...חחח... 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טלויזה,בובות וכו)? יש לי שולחן ומעלייה כוורת כזאת של סיפרייה וארון קטן חמוד כזה,יש לי טלויזיה,רדיו דיסק,מיטה,ארון,לוח מודעות שתלויים שם תמונות של אהוביי כגון,אבריל,ג'סטין ופליפה וכמובן בל נשכח את כל הפוסטרים שלי... 20)כמה חדרים יש לכם בית? 5. 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? את החדר שלי. כי הוא קטן ונחמד..הוא נותן לי הרגשת ביטחון שאני נמצאת בו,הוא החדר שלי ואני אוהבת אותו. 22)מה אתם חושבים על שאלון זה? נחמד ביותר וונקי!

ashkeloni

New member
תשובות....

1)שם? נתן 2)גיל? 16 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? אני מכין הפתעה לרבקה לחג האהבה 4)אם פגשתם משהו מיוחד? לא... 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם ממנו? לא ממש ביליתי השבוע, מבינים...אסיפת הורים ותעודות... 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? לא משנה, העיקר ביחד עם רבקה
7)אוהבים חיות? אם כן איזה? כן, את כולם 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה? חתולים... 9) מה הבלוי ליום שמש? ללכת להסתובב עם החברים 10) מה הבלוי ליום גשום? להיות מתחת לפוך עם שוקו חם/להיות עם רבקה
11)שוקו,תה או קפה? שוקו 12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה? יש מה? לא יודע, נוסע לטהיטי עם רבקה? 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים? לא יודע, אולי ימי הביניים? 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? אין לי מושג, בטח עדיין לומד באוניברסיטה וכבר לתואר שני, עם עבודה (אתם מבינים, אימא שלי בעלת קשרים-בערך, בחברה שלה) ואפילו נשוי (למי אם לא רבקה?
) 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים? כחול-ירוק 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? לחבק את רבקה 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? המחנך שלי משנה שעברה אם לא הוא אז...המחנך שלי השנה לא רע המורה שלי לשעבר לעברית ממש טובה המורה שלי ללשון ממש גבר 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? לא יודע, אני כבר מת שנעבור את השיפוצים... 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)? מחשב, מחשב נייד, קופסאות של מחשבים שמביאים לי לתקן ספפה שתי יחידות של מדפים עם ספרים ארון קיר לבגדים יחידת מגירות 20)כמה חדרים יש לכם בית?נספור החדר שלי החדר של אחותי הגדולה החדר של אחותי הקטנה החדר של ההורים שלי חדר משפחה/טלוויזיה סלון חדר העבודה של אימא שלי 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? החדר שלי, כי ככה 22)מה אתם חושבים על השאלון הזה? שאלון נחמד...

תשובות שלי.. ../images/Emo23.gif

1)שם? ילדה מעולם אחר 2)גיל? 14 וחצי 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? כן... התנשקתי עם אהובי..=) 4)אם פגשתם משהו מיוחד?כן... אותו... 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו? השבוע?... כשהוא בא אליי והיינו לבד(...) 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? באילת 7)אוהבים חיות? אם כן איזה? כן...חתולים 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה? יש..חתול.. 9) מה הבלוי ליום שמש ? ללכת לים... 10) מה הבלוי ליום גשום ? לשבת בבית... 11)שוקו,תה או קפה? תה 12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה? לא הבנתי... 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים? לתקופת החופש הגדול... 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? עם בעל וילדים.. 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים? שחור... 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? להתנשק איתו... 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? המחנכת... 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? את הלונג- אישה עם סקסופון... 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)? הכול...טלויזיה , מחשב, מיטה , כסא..חחח...סתם...הכול... 20)כמה חדרים יש לכם בית? 4 וחצי 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? חדר שלי...כי יש לי שם הכול ואני מרגישה בטוחה וכייף לי שם! 22)מה אתם חושבים על שאלון זה? ממש נחמד!!

loving angel

New member
עונה ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

1)שם?סיון 2)גיל? 19 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע?ממ...היום קניתי ציוד לצבא חחח 4)אם פגשתם משהו מיוחד?נופ.... 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו?להיות עם כל החבר'ה שלי :) 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? אוסטרליה...אבל זה כל הזמן משתנה לי. 7)אוהבים חיות? אם כן איזה?חולה על בע"ח!!...אוהבת את כולם!! 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה?יש לי כלבה חמודה ביותר(קייסי) ודג (גוסטב שמו...חח) 9)מה הבלוי ליום שמש? לטייל בחוץ...אני אוהבת
10)מה הבלוי ליום גשום? לשבת ליד הקמין ולשתות שוקו (ולקרוא ספר טוב) 11)שוקו,תה או קפה? שוקו ותה 12)יש לכם ספינת חלומות משלכם,מה הייתם עושים איתה? מטיילת איתה בכל העולם...כמובן שהייתי מזמינה את כל מי שאני רוצה (כולל אותך ווינקי) 13)אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שהייתם רוצים ל24 שעות, לאיזה תקופה הייתם חוזרים?שנת 1995...אוחח אם זה היה באמת :\ 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים?מטיילת לי בגו'נגל וחוקרת דברים...כמובן שעם בעלי :) 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים?ורוד,שחור,אדום,סגול וכחול (סוריי אין לי אחד) 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? לגרום לחברה הכי טובה שלי ולחבר שלה (שהוא החברה הכי טוב שלי..חח) להשלים!!! 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים? אהבתי...מיסטר ביק המורה שלי לאנגלית הוא בן אדם מדהים...וגם יוסף המורה שלי לאומנות.חח אני מוזרה... 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם?מממ...הכל!!!! 19)מה יש לכם בחדר?הכל..ומלא מלאכים ופיות :) 20)כמה חדרים יש לכם בבית?5+גינה 21)איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? החדר שלי כמובן,כי הוא רק שלי...הוא המקום הפרטי שלי ולא של אף אחד :) 22)מה אתם חושבים על השאלון הזה? כמו תמיד ווינק..מצויין!!

וונקי

New member
להזמין אותי?

למה להזמין אותי אני לא עד כדי כך מיוחדת ואם את יכולה אז תתחברי לאס"ק משמעם לי רצח

נינושש

New member
עונה...!

1)שם? נינושש 2)גיל? 15 וחצי 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? אממ כלום! 4)אם פגשתם משהו מיוחד? כןןןןן חברה שלאראיתי הרבה זמן! 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנים מימנו? לשבת עם חברים סתם ככה!! 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? טוב לי פה!!! 7)אוהבים חיות? אם כן איזה? כן.. לא את כולם.. כלבים במיוחד!! 8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה? אין לי! 9) מה הבלוי ליום שמש ? ים ים וים!! 10) מה הבלוי ליום גשום ? לשבת ביית מתחת לשמיכה 11)שוקו,תה או קפה? שוקו חם.... !! 12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה? לוקחת איתי אדם אהוב ונוסעת איתו לנצחחחחחחחחחח 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים? לתקופה שבאה הוורים שלי היו ילדיםםם.. לראות איך הם חיו!!! 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? לא וראה.. חיה את העכשיו! 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים? אדוםםםם! 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? ללישוןןןן!! 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? המורה.. למתמטיקה 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? את המיטה! 19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)? יש לי מערכת, והרבה בובותתת.. חמודות כאלה :) 20)כמה חדרים יש לכם בית? 5 חדרים 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? את החדר שלי....! הוא מיוחד בשבילי.. יש בו מה שאני אוהבתתת! 22)מה אתם חושבים על שאלון זה? אחלה! בה ביי ושבת שלום לכולם!!

שניה לפני שאני הולכת

1)שם? רבקה 2)גיל? 15 ומשו 3)אם עשתם משהו מיוחד השבוע? לא ממש... קיבלתי את הציון בבגרות... 4)אם פגשתם משהו מיוחד? לא ממש... 5)מה הבלוי שאתם הכי נהנהם מינו? לישון/להישאר בבית מול הטלויזיה בסלון/להיות עם נתן 6) איפה אתם הכי רוצים לגור? לא פה, על הירח נשמע לי נחמד
7)אוהבים חיות? אם כן איזה? חולה על חיות... אוהבת כלבים וסוסיםםם
8)יש לכם חיות מחמד בית? אם כן איזה? יש, ג'קי כלב
9) מה הבלוי ליום שמש ? לצאת לטייל קצת 10) מה הבלוי ליום גשום ? בבית... 11)שוקו,תה או קפה? שוקו שולט
12)יש לכם ספנית חלומות מי שלכם מה הייתם עושה איתה? נוסעת רחוק מפה עם נתן... 13) אם הייתם יכולים לחזור לאיזה תקופה שאתם רוצים ל24 שעות לאיזה תקופה הייתם חוזרים? לא יודעת.... אולי לפני הספירה או משו כי זה נשמע מעניין 14)איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? נשואה עם ילד אולי ולומדת 15)איזה צבע אתם הכי אוהבים? כחול... 16)מה אתם הכי רוצים לעשות עכשיו? לאכול... 17)איזה מורה אתם הכי אוהבים (ואל תגידו שאין כזאת)? המורה להיסטוריה... 18)מה אתם הכי אוהבים בחדר שלכם? את המיטה
19) מה יש לכם בחדר(מחשב,טוליזה,בובות וכו)? אממ טלויזיה יש, בובות, מיטה ארון ספריה מראה וכו' 20)כמה חדרים יש לכם בית? שניה... 5 21) איזה חדר אתם הכי אוהבים ולמה? שלי והמטבח 22)מה אתם חושבים על שאלון זה? נחמד

למעלה