שאלון יום יומי!

Love Bem

New member
שאלון יום יומי!

מפנה לאלה שלומדים יש פה כאלה נכון??? וגם לאלה שסתם יש להם משהו לספר.. שיעור 1: שעור 2: שעור 3: שעור 4: שעור 5: שעור 6:

MyMystery

New member
שיעמום. טוטאלי.

שיעור 1:סתם דיברנו על בגרויות. חרא. ישבתי וחשבתי על שירים של מי כמיקח רומאנס. שעור 2: למדנו על איזה שיר..היו שם מכות בשיר..נזכרתי בשירים עם רצח של מיי כמיקל רומאנס..חשבתי על ה"אונס" של ג'רארד חעחע שעור 3:קישקשתי על ציורים ביומן..כרגיל בשיעור מתמטיקה שעור 4:שיעור חופשי..שיחקתי עם הקלמר ונזכרתי בשירים של מיי כמיקל רומאנס וסמייל אמםטי סואול..כתבתי אותם על השולחן והתפגרתי לי (לא) בשקט חעחע שעור 5:ניסיתי להקשיב למורה. שעור 6:חצי מתה.

Love Bem

New member
אני!!!!!!!!!!!!

שיעור 1:מתמטיקה (שמעתי שירים!) שעור 2:אנגלית הייתי בחוץ בגלל שהלכתי מכות! שעור 3:הייתי בשירותים ועשיתי שמה משהו כיפי!(אישי!) שעור 4:מורשת הישתתפתי בשיעור כי אני מפחדת מוות מהמורה הערסית הזאתי! שעור 5:סיימתי ללמוד!הייתי בחוץ והסתקלתי על מי שאני אוהבת חורש לו בין הספרים!(יותר נכול צעקו אליו פחח..) שעור 6:כנ"ל לשעור 5! סיכום השעתיים האחרונות היו השיאי הכי נענתי!

המהמ

שיעור 1: יששש היה כ"כ שמח במתמטיקה !!! (כן תתפלאו ) ...אי ומתמטיקה לא מסתדרים אבל היום זה היה שונה היום אני המספרים והפירוק לגורמים הצלחנו לעשות את זה !! הצלחתי לעשות תרגיל!!! כן כן אני !!!! אתם מאמינם1.!?!? אני הצלחתי לעשות תרגיל!!! גאדדד זה היה ענקק ועכשיו לי בונוס של 5 נק'!!! שעור 2:תנ''ך....גאדד שיעמום....אוהבת תנ''ך...אבל המורה הופך את זה להיות דבר משעמםםםםםםם מזה אנחנו לא פרשנים!!! שעור 3:היסטוריה ....BORING!!! שעור 4:היסטוירה ....BORING!!! שעור 5:זהות ושייכות ....המורה השמאלנית הזאתתת !!!שונאתתת אותההה דיברנו על פלויטקיה והיא הפכה את הערבים למלאכים!!! שעור 6:היה לי מבחן בצרפתית :&#39
בטוח נכשלתי ...ניחשתי הכל ...הניחושים שלי לא משו

הממממ בואו נראה

1-לשון-התפללתי שמשהו מעניין יקרא...אח"כ קישקשתי לי במחברת 2-לשון-מתתי משעמום...מתתי משעמום..אני גופה...המורה דיברה משו שלא כל כך זכור לי ואז חילקה מבחנים (85!!! אהא!! גואו מי גואו מי!) 3-מתמטיקה..מממ....ציירתי לי מן מלאך מוות במחברת בזמן שהמורה הדפוקה צרחה כמו שרק היא יודעת... 4-פחזחקה- 5 דקות ראשונות ניסיתי להקשיב...אח"כ ציירתי לי קצת...ניסיתי שוב להבין...והתפללתי שיצלצל כבר... 5-ערבית- שונאת שונאת שונאת ערבית!...דיברתי עם מי שליידי...שיחקתי עם השרשרת של מישהו שיושב מלפני...ואמממ הוספתי כמה דברים לציור מלאך המוות זהו..אח"כ הלכתי הבייתה..

../images/Emo9.gif

שיעור 1: איחרתי בדקה אז לא הכניסו אותי.. נשארתי בחוץ כמו ילדה מסכנה. שעור 2: מבחן בהיסטוריה. שעור 3: סיימתי ת'מבחן מוקדם אז היה לי שיעור חופשי שעור 4: מתמטיקה. לאמעניין שעור 5:^^ שעור 6:ספרות.. קראנו, בפעם המיליון את כל החיים לפניו. ואני צכה לעשות חיבור על רבין- האם הלקח נלמד.. רעיונות, מישו...? ובגלל שאני כיתה מדעית ואנחנו נטחנים.. שעור 7: ערבית. משעמם |פיהווווקקקקקקקקקקקק| שעור 8: עוד ערבית. ילד אחד חזר עם היקי וכל הבנים חושבים עכשיו שהוא מהה זההה גברררר
וזהו. הבנים המסריחים מהכיתה שלי הפליצו. איפה המסכת אב"כ שלי כשצריך אותהההה
וכתבתי שירים של MCR על השולחן חע
|חפירה|

hellofanickname

New member
../images/Emo72.gifמיין.

שיעור 1: תנ"ך + שעור 2: תנ"ך - שניהם שעמום מוחלט.. פשוט שמעתי אמפי כל הזמן. שעור 3: היסטוריה - כנ"ל שעור 4: ספרות - רקכיהמורהמדהימההיהכיף
שעור 5: מתמטיקה - הברזתי שעור 6: היסטוריה - כנ"ל שיעורים 7+8: גם הברזתי

no name141

New member
חח הינה..

שיעור 1:פיסיקה שמעתי מוזיקה בשיעור המורה הסתומה לא ראתה.. שעור 2:גם פיסיקה.. שעור 3:טוב מכאן עד סוף היום הייתי בחזרות לטקס רבין חח נדחפתי להדליק נרות זה מזה טוב לא לומדים בכלל חח וכל הטקס אני שומעת מוזיקה חח.. שעור 4:אין שעור 5:אין שעור 6:אין שיעור7:אמרתי שאני לא מרגישה טוב והלכתי הביתה חח

MyMystery

New member
אני יודעת איפה זה..כי משום מה זה

פחות משעה מהבית שלי..אבל עדיין רחוק חעחע

kati666

New member
../images/Emo152.gif כי אני גבר גבר.

שעור 1:היה כוכי.היא חמודה.דיברתי עם גל,השלמנו פערים
.ספורט. שעור 2:טכנולוגיה.זה משעשע.היינו רק 8 תלמידים ._. שעור 3:מבחן באנגלית. שעור 4:גם.נורה.את פקצה צרפתית.בחיי. שעור 5:הבעה,אנימתהעלהמורההזאתXD. שעור 6:הסטוריה.נחמט.דיברנו על אנטישמיות וגיליתי כמה הוא נתן לי בתעודה.-100- *כולהכבוד,גברגבר.* נו,ומזה נתן לי? מה יהיה,מה יהיה?

Amy 4 Ever

New member
אני התחלתי ללמוד היום ב-11^^

שיעור 1:לא למדתי שעור 2:לא למדתי שעור 3:לא למדתי שעור 4:ניהול עסקי שעור 5:ניהול עיסקי שעור 6:מתמטיקה=\

Amy 4 Ever

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש-עשיתי סיידליפ../images/Emo99.gif

הוא כ"כ שקסע..נראי לי שאני קוראת לו ג'רארג^^ אל תשימו לב לעגיל אני מחליפה לחישוק

Love Bem

New member
כמה המוכר אמר לך לחכות?

עם הוא אמר לך שבועיים אל תקשיבי לא תחכי חודש את יודעת מה קרה לי?! היה לי זיאום מזל שעכשיו זה בסדר אגב זה כועב רצחחח!!!!! להכניס את החישוק אז תבקשי מהמוכר!

Amy 4 Ever

New member
הפירסר לא אמר לי כלום..../images/Emo12.gif

עשיתי לעצמי...ובד"כ פירסרים אומרים לבוא להחליף אחרי חודש את הפירס=\ תודע בובע^^

למעלה