שאלון יום יומי!

Amy 4 Ever

New member
בהצלחות..גם שלי לא מרשים=\

אבל הם עדיין אל יודעים=\ מחר אני אספר להם...

MyMystery

New member
יאאאא איזה מגניב!!

לי בחיים לא ירשו חעחע תתחדשי!!! איך עשית לבד?!

nowhere kid

New member
האמ...

שיעור 1: מחשבים. שעתיים עבדנו על תוכנית אחת. תוכנית אחת! שיעור 2: כנ"ל. שיעור 3: לשון. |פיהוק| +כאב ראש. שיעור 4: אממ... *חושבת* פיזיקה
+ כאב ראש. שיעור 5: כנ"ל שיעור 6: כנ"ל. כן, 3 שעות פיזיקה. שיעור 7: הסטוריה. וקצת חינוך. כי המחנכת היא המורה להיסטוריה. + כאב ראש. שיעור 8: של"ח. סרט על יצחק רבין ז"ל. עצוב
+כאב ראש.

rotemg10

New member
אני..!

שיעור 1: אין לי שעור 2:לא הייתי שעור 3:לא הייתי שעור 4: לא הייתי שעור 5:אין לי שעור 6:אין לי יש לנו רק 3 שיעורים ביום רגיל (כל שיעור שעה וחצי והפסקה של חצי שעה ורבע שעה בין השיעור הראשון לשני ובין השני לשלישי) השיעור אם אתם רוצים אני אחשיב לשעת אפס ושיעור חמישי שעת ארבע ולא הייתי כי אני חולה.. :\

crazy cottage

New member
אמממ אני?../images/Emo163.gif

שיעור 1: מתמטיקה..המורה התחילה לבכות באמצע השיעור שעור 2: שוב מתמטיקה..הפעם היא לא בכתה ;[ שעור 3: ספורט..ירדנו לפארק והיו שם איזה 4 כיתות גם..לא היה נחמד שעור 4: היסטוריה..אחחח המזגן בכיתה שלי כל כך טוווב שעור 5: גאוגרפיה..כתבתי שירים על השולחן חח שעור 6: היסטוריה שוב..ציירתי דרקון ענקי במחברת
ואז הביתה

GUILTY

New member
חחחחח גם לי היתה מורה שבכתה ב

אמצע השיעור מסכנה הינו זורקים עליה ניירות ומחקים.

rebel girl

New member
אני

שיעור 1:היה מחשבים ולא הצלחתי לעשות כלום עם השאילתות עדכון/מחיקה האלה....גרררר
שעור 2:כנ"ל שעור 3:שעת מחנך-שמעון הודיע לנו על התרגיל הארצי לרעידת אדמה ושטויות כאלה...
שעור 4:היסטוריה עם מאיר רודריגז-היתי מאוד פעילה בשיעור הזה,טוב ברור ישבתי עם אמיליה (ילדה מזה משעמממת היא עסוקה בלימודים ששש אל תפריעו לה..)עניתי על כל השאלות של המורה עד שהוא אמר לי להפסיק לענות...חחח
שעור 5:תושב"ע עם איתן משהו...לא זוכרת-מורה מפחיד בטירוף,העיניים שלו מזה בולטות והוא מדבר מהאף.הוא גם לא נותן להעתיק מהלוח במהלך השיעור ומי שהוא תופס אותו מעתיק,מעתיק את כל הפרק....
שעור 6:במקום גלינה הסנילית נכנסה מישהי והתחילה לדבר איתנו על פוליטיקה וההיסטוריה של מדינת ישראל-טוב זה עדיף על כימיה וסיפורי החיים של גלינה...
היה אמור להיות לנו היום שמונה שעות אבל בגלל שכיתות ח6 ושמונה יצאו למרכז מדעים שחררו אותנו...

MCRules

New member
אחמ!

שיעור 1: לא היה.. שיעור 2:לא היה שיעור 3:ספרות-שאני מאוד מאוד אוהבת מורה מפגרת קצת אבל בכל זאת.. שיעור 4-לשון-סוף סוף הצלחתי להבין את החומר חח שיעור 5:תלמוד..בעע.. שיעמום התכתבתי עם ידיד שלי כל השיעור..הבלונדיני המפגר הזה .. {טלכ..אם הבנת} שיעור 6:מבחן בגיאומטריה+מתמטיקה===קיבלתי 70 נראה לי בעע.. שיעור 7: עדיין עושה את המבחן להנאתי! יאי איזה כיייף מבחן יאי! שיעור 8: זרקתי ת'מבחן על המורה והלכתי הביתה. נורא כייף להזכר בבית ספר כשאתה בשעת פנאי זה מדכא..

Blue Puding

New member
אהמ אהמ..עונה..

שיעור ראשון- לא היה שיעור שני- היה ספורט אבל לא באתי:-:p שיעור שלישי- אנגלית...קיבלנו בחזרה מבחנים..אושר גדול..והמורה רוצה שיהיה לנו מבטא אמריקאי דרומי! ולי יש מבטא בריטי! זונע!! שיעור רביעי- תלמוד..משעמם..ישבתי ובהיתי בתקרה שיעור חמישי- לשון..אני שונאת את המורה הזו! לא הבנתי מה היא רוצה ממני שיעור שישי- חינוך..סתם צרחנו כמו מטורפים. שעה שביעית+שמינית- התבטל

Lolly Deep

New member
נראה נראה

שיעור 1: גיאוגרפיה.. לומדים לכתוב ביבליוגרפיה לקראת הגיאוטופ שיעור 2: כנ"ל, כלומר סתם יושבים ולא עושים כלום שיעור 3: מתמטיקה ג'יזס. אני לא רוצה להזכר אפילו. בקצב הזה אני נכשלת בבגרות.. שיעור 4: סיים שיט. שיעור 5: לא זוכרת יותר מדי. רק שזה היה שיעור חינוך חברתי וקראתי ברובו את העיתון COSMO שיעור 6: כנ"ל שיעור 7: היסטורי!! מוזר כמה חייו של היטלר יכולים לרתק כיתה שלמה.. ועוד בשיעור 7!! שיעור 8: סרט על היטלר... עדיין מעניין ואז.. הלכתי לעבוד במקדונלדס עד 9 בערב

Diablo Girl

New member
בהתחשב שרק התחלתי היום ברבע ל1

שיעור 1:אומנות - דיברתי עם חברה שלי כל השיעור בערך שעור 2:אומנות - " " " " " " "" " " וגם קראתי קומיקס של יוגי-הו שעור 3:אומנות - שמעתי מוזיקה והיה כיףףףףףףף שעור 4:אומנות - ציירתי איזה מודל מחורבן שהמורה הביאה לנו ושמעתי מוזיקה שעור 5:אומנות - " " " " " " " " " " שעור 6:אומנות - " " " " " " " " סיימתי ב5! שמחה אך מרוצה!

deadXend

New member
../images/Emo12.gifהאמפ

שיעור 1:תולדות האומנות..שעמום טוטאלי שעור 2: כנ"ל שעור 3:ביולוגיה.רק רציתי לצאת משם שעור 4:שמעתי מוזיקה ולא הקשבתי לערן המקריח[כן זה המורה] שעור 5:חינוך..כולם שיחקו ואני ישבתי על עדן החלון ודיברתי עם אליאור.
שעור 6:חינוך שני..דיברנוו על מוסר ומצפון

Bondage Soul

New member
בקושי למדנו היום ../images/Emo3.gif

שיעור 1: טורניר כדורסל, אף אחד לא באמת הסתכל. שעור 2: כנ"ל שעור 3: מסיבת הפתעה לילד שעוזב [כולל אוכל P:] שעור 4: ערבית - הצגנו עבודות על איזה סיפור. וזהו. [:

למעלה