שאלון טיולים

שאלון טיולים

1.כמה טיולים עשיתם עד עכשיו? (אם עשיתם הרבה אז טיולים גדולים של כמה שעות לא ללות קבוצה של שעה) 2.רכבתם עם אוכפי ווסטרן או ספורט? 3.איזה טיול אתם הכי זוכרים/הכי נהנתם? 4.נפלתם בטיול? אם כן איך? 5.בחווה שלכם יוצאים לטיולים? או שאתם הולכים לחווה אחרת? 6.רכבתם עם הסוס שאתם עובדים איתו במגרש או לא? תשובות 1.כמה טיולים עשיתם עד עכשיו? (אם עשיתם הרבה אז טיולים גדולים של כמה שעות לא ללות קבוצה של שעה) עשיתי 3 גדולים וכמה קטנים 2.רכבתם עם אוכפי ווסטרן או ספורט? באחד עם ווסטרן בשאר עם ספורט 3.איזה טיול אתם הכי זוכרים/הכי נהנתם? היה טיול זריחה שהיה יפה ממש והיה עוד טיול שרכבתי על סוס פורץ והיה מצחיק בטירוף והיה טיול נהדר היום נסענו לצפון לשבוע והיום עשינו טיול של 3 שעות בהרים וזה..היה ממש ממש יפה חוץ מזה שנדפקתי עם אוכף ספורט 4.נפלתם בטיול? אם כן איך?לא 5.בחווה שלכם יוצאים לטיולים? או שאתם הולכים לחווה אחרת?לא יוצאים 6.רכבתם עם הסוס שאתם עובדים איתו במגרש או לא?אממ היה פעם אחת שכן (כאילו שאני עובדת איתה בשבוע שאנחנו בצפון לא בחווה הרגילה שלי) ופעמיים לא

ה צ י ף

New member
עונההההההההה

1)כבר 3 שנים אני עושה טיולים לכי תדעי כמה טיולים עשיתי חח ועשיתי רק אחד גדול של 3 שעות 2)לפעמים אוכפי ווסטרן ולפעמים אוכפי טיולים כאלה כמו אוכפי משטרה זה כמו אוכף אינגליש רק יותר קשה ויותר עמוק כאילו המאחורה עולה יותר למעלה והקדימה גם קצת 3)אממ יש את הטיול של הטראוומה שלי שזה ארוך מאד ואותו אני הכי זוכר ואת הטיול של ה 3 שעות שגם אותו אני הכי זוכר 4)לא אף פעם לא נפלתי לא מבין אך 5)אני רוכב בחוות טיולים אז יוצאים רק לטיולים ככה זה בקקטוס עם אני יעבור לחגור אז זה גם מנג' וגם טיולים לא יודע מה עושים במנג' כי היתי שם רק איזה חצי שעה אחרי ששינו תחווה 6)אין מנג'

למעלה