שאלון חמוד

שאלון חמוד

טוב, אז אל תשימו לב למיספור, מצאתי את השאלון הזה איפה שהו באינטרנט והיו בו 100 שאלות... קצת יותר מידי, הורדתי את מה שלא נראה לי. והפעם תנסו להגיב אחד לשני, דיי לענות לעצמנו. תהנו: 1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר 3. באיזה צבע הפוני שלך? 4. שוקולד לבן או מריר? 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? 9. א- ב או ג? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?

Dulce Maria13

New member
עונה

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר ? כלום, אפשר לסבול את זה זה לא הדבר שאני הכי אוהבת בעולם וצריכה..... 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין יל פוני אבל השער שלי בצבע חום 4. שוקולד לבן או מריר? לבן! 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? אריה או פרה 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כלום אני לא מהילדות הסנוביות! 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? סדרה או טלנובלה? סדרה זה החיים זה לא הכל וטלנובה זה רבלדה
9. א- ב או ג? ב 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לא משו מיוחד 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא יצא לי להרוס צבע של קיר בבית חדש דנדש :-S 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? מה זה?? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב לא הבנתי.............. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פופי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אידיוטית
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בילדה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? מחשב חדש!!! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בספרד כי שם יפה וכאן מגעיל וחם! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מי זה?? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הפרצוף והאף שלי כי האף גדול! 34. מה היה הספר האחרון שקראת? בנות בראון 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא אבל חברים של אח שלי מציקים לי כל הזמן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא! 44. האם ננשכת ע"י עז? לא! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? קטע משיר..... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא זה סתם חרא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שופטת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כדור
54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שכואבת לי הרגל ועל זריקה שאפשר לקבל שעושה שזה ממלאה את התחושב של הרעב וככה לא רעבים..... 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חברה שלי (זה היה בצחוק) 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מפחידה אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא הבנתי! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לא יודעת..... 69. האם אתה בעד אונס דובים? אונס דובים?????????????? בחיים לא!!! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הצהובה(שכחתי את שמה נראה לי להלה) 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שלי! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אין 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אף אחד 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חביטה עם פטריות ועם גבינה צהובה. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כישוף 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? שהוא הומו 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ערב טוב עם גיא פינס 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? ממש לא

רבלדה?

גם אני רואה..... אני מזה אוהבת ושכחתי להזכיר את זה... מחכה ל-6 בבוקר... לא ראיתי היום...

../images/Emo42.gifגמאני!!לא ראיתי אתמול!!! גרררר

והתעוררתי דווקא בשבע בבוקר ולא ב-6 כדי לראות.. החיים אכזריים אלייייייייייי

עונה לעצמי

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר: טלפון בבית
3. באיזה צבע הפוני שלך? שטני
4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? השריקה מ"קיל ביל" 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? שנות ה-70, ג'קאסס, ספין סיטי 9. א- ב או ג? ב? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמדמד 11. האם יצא לך לשבור קיר? בטח, כל שני וחמישי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני מסוגלת להעביר דברים ממקום למקום מבלי לגעת בהם (אבל ששש, אל תגלו לאף אחד)
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום, אבל מוכרים אותן בשקל- זובי! 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? נייט 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מישה חחחח
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאווו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אותי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? גיטרה חשמלית (אבל מהדה בסט) 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? מקסיקו, כי היה לי כיף שם ואני אחזור לשם ואשמח לחיות שם. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? חחחחח שאחותי הקטנה וחברות שלה החליטו לעשות עליי ניסוי
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את העצבים שלי, כי אני לא עושה טוב לעצמי... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "אני כריסטיאנה פ." (מישהו קרא?) 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן, כשהייתי קטנה. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? פעם אחת בסופר, איש מבוגר אחד פשוט חשף את איברו אל מול עיניי (הייתי ממש קטנה, אולי בת 9) ישר רצתי לאבא, הוא הכניס בו מכות.
44. האם ננשכת ע"י עז? חחח בטח 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "ביי חבר'ס, תעשו חיים"
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כע 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית, זמרת, רופאה... הרבה דברים. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מנורה... בת זונה, שברה לי את הראש. 54. על מה אתה חושב כרגע? על השאלה "מה רצית להיות כשתגדל?"
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חבר שלי... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממש כלום. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לבשל את הדג, לשים אותו על צלחת יפה שמתחתו מונחים כמה עלי חסה, ומסביבו לפזר מעט אפרסק משומר (??? חח) נשמע לי מעדן של ממש!
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מוזר? אמממ... מעמד למשקאות, הוא סתם עומד שם.. אין שם אפילו לא בקבוק אחד, אפילו לא ריק. 69. האם אתה בעד אונס דובים? בטח, תנסו זה כיף
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשדוד... לא העיר
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה... שווה זיון
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המרפסת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "מה נסגר איתך" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? וואוו, אני! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? פטרוזיליה!!!
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? לא נשאה לי שיש משהו שיגרום לי לעשות את זה. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אהה אחי, מה המצב? הרבה זמן לא ראיתי אותך"
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא עולה לי משהו עכשיו... 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? גרב אחת... 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאלה בוא

MikeY fReAk

New member
הממ../images/Emo79.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? זה מצב יותר מידי היפותטי (נראה לי שככה כותבים). 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? אווז בר:p 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אהובתי (כמו למייקל!^^) 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? סקראבס 9. א- ב או ג? הא? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אני מאוד נחמדה אליהם 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? נערף. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן.. 14. יש לך כרטיס תלמיד? אין לנו כזה דבר.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא.. 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב אוח נו תם זמנו 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? סידריק 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? לא, מיצי. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? כבר יש לי ספר ודמות ראשית:p 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? מכנס ציפי!!! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בדיוק איפה שאני..הממ 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? תשאלו אותו, מה אתם רוצים ממני.. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? יותר ביטחון עצמי, כי אין לי ממש אחד כזה. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? נקודת ההונאה, אבל אני עוד בקריאה. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? אפשר לומר שכן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? עקב אחרי מישהו 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "שמישהו יביא לי אייס קפה!!!" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית. כמו כולם.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?הממממ.. 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שמזמן לא נפל לי משהו על הראש
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? :| 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אומרת "ההההה איזה חמוד!" 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ??? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? פוסטר של פרפר נחמד?:p 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא נראה לי. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אצפה באוז? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הפינה הקטנה שהמכתבה יוצרת, כי זה יוצא שמסתכלים משם על הדלת (השקופה...) של המרפסת וזה ממש כיף להתכרבל שם עם שמיכה בחורף:) 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? כוסית:p 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מיסטר שוקו 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מחדד 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? משהו מאודמאוד מצחיק 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "..מזה הדבר החום שעומד פה באמצע הרחוב?...*בום*" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? NONE 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יש לי שקיות מלאות בגרביים. אני לא סופרת אותן בכלל. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אפעם לא רקדתי טנגו..

shirazlovemor

New member
עונה

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר- לא הייתי מכורה אז זה לא היה אכפת לי בטח.. ולסלולר אני לא מכורה אז זה במילא לא מפריע לי 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני אבל השיער שלי חום כהה 4. שוקולד לבן או מריר? מריר 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? לאידעת אולי תוכון 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? דיסקו 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? כרגע טלנובלה בע"מ 9. א- ב או ג? ב 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין לי יחס מיוחד אליהם זה לא מסמל כלום ויש לי כאלה 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לא יודעת אם יש לי שמתי לב לכמה פעמים שניבעתי את העתיד ויש לי גם סוג של כוח טלפתי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? איפה 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב מה השאלה..? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? גיורא 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? כן |: 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אין לי מושג 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? הייתי מחזירה תמשכנתא קודם 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?לא עולה לי ברא כרגע. בנתיים פה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מאיפה לי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את האף כי הוא גדול 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא קוראת ספרים אבל הכריחו אותי בבית ספר לקרוא את יש ילדים זיג זג 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא.. אני לא נותנת את המספר טלפון שלי בקלות 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא יודעת 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא אני 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אף פעם לא הייתי חושבת על זה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? או אה שאלה קשה. נופלים לי הרבה דברים על הראש.. אממ אה נזכרתי.. ישבתי עם כמה חברות בבית ספר על המדשאה ומישהו רצה להעיף בקבוק על אחת מהן וזה עף עליי..בעצם זה פגע לי בצוואר אבל לא חשוב 54. על מה אתה חושב כרגע? על מישהו שאני דיי מודאגת בקשר ליחסים בינינו כי הוא לא התייחס אליי באופן מוזר לאחרונה ): 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? וואי לא זוכרת עושים לי את זה מלא ויש לי דווקא תחת קטן 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא משהו שאני הייתי אוכלת זה מה בטוח 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? כוס של טלטאביז שאני שמה בפנים עטים 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא S: 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני אבקש בנימוס 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי, המטבח 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא עולה לי בראש כרגע. אבל יש כל כך הרבההההה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? עוד לא נולד אדם כזה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? רק אם מישהו שחשוב לי מת. לא שום דבר אחר. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אתה עושה לי את זהההה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? שום תכנית 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא הרבה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לי לא בא

לילשוש

New member
../images/Emo181.gifאני....

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר -יושנת 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין פוני אבל חום כהה 4. שוקולד לבן או מריר? מריר 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חרדון 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? פיגרו....חחח 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? אבודים 9. א- ב או ג? ד! 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סימפטיה קלה 11. האם יצא לך לשבור קיר? כמעט 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לעשות כלים?! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? היה, עליו השלום 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן, לא שימושי כרגע 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שניצל 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? *על הכביש מרוחה* 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי... 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? בית 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארץ, כי אני לא בטוחה מה יש במקומות אחרים. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? עוד פעם את?! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אנטיפטיות, כי ככה... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? רחוב פחד או משהו בסגנון 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא שזכור לי 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא , אני מקווה 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?- מה זה נופל מהשמיים?? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לשם מה? המצב הכלכלי לא משהו וזה משמין! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?- גדולה יותר?? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? ספר 54. על מה אתה חושב כרגע? בחיר ליבי 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מטומטם אחד 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מסתכלת איך אוטו מתנגש בו ומורח אותו על הכביש... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מסיכה קוסמטית לפנים?! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? תקרה 69. האם אתה בעד אונס דובים? 0_O 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח, יש לי כבר קורבן 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? זה שלא מדבר, לא צוחק, ולא שר ורוקד, ככה שאף אחד. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מרפסת, סלון... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אני יודע\ת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? קופים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? עגבניה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? פירוק של הלהקה האהובה עליי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? long time no see 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אירוח 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הפסקתי לספור 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא תודה

נמ

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? שוקעת בתרדמת עמוקה. 3. באיזה צבע הפוני שלך? הפוני? 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? מה אנחנו בכוכבנולד? הייתי רוצה להיות כבשה. 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אמ..יש לי הרבה! הכי אהוב- crazy frog 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? ג'קאסס 9. א- ב או ג? ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? תלוי באיזה צבע ומאיזה סוג. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי כאלה, איבדתי אותם. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... וואט דה פק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? הייפוטניק. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מי-יא-הו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מה זה משנה? אפחד לא היה רוצה לקרוא ת'בולשיט הזה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? הייתי עוברת דירה. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אין לי מושג, טוב לי איפה שאני- בינתיים. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "זה בסדר, אנחנו רואים את זה כל הזמן.." ומסתכל עלי כאילו אני מטורפת..חוצמזה, אני לא מכניסה לאף גולות! אני מכניסה מטבעות! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אמממ..יש הרבה דברים, לא מצליחה לחשוב על אחד ספציפי עכשיו. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? עדיין קוראת- הארי פוטר והאסיר מאזקבאן בפעם ה9. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? אהא..חח זה מעצבן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לאאא בלע! 44. האם ננשכת ע"י עז? לא, אבל היא ננשכה ע"י, לא בא לך לדעת איפה. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "החולצה הזו לא באמת יפה! ****" אחרי שאני אגיד את זה, היא תהרוג אותי. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא, אני לא רעבה ממש. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מסאג'יסטית..לכו תבינו =/ 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אמממ...הרבה דברים, לא זוכרת מה מרוב שאיבדתי ת'הכרה כ"כ הרבה פעמים. 54. על מה אתה חושב כרגע? "הכרית קוראת לי." 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אדוה, אתמול. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי רצה לכביש כדי לשים אותו על המדרכה. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אמ...המון דברים..לא אכילים, אבל דברים =) 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אמ..לא יודעת 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא! מסכנים הדובים! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אאנוס אנשים... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי..כי הוא הומו. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אמרתי לך!/כל אחד והטעם שלו/מה ששנוא עלייך אל תעשי לחברייך" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? האיגואנות. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? איקרא..בעעעע 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם היו אומרים לי ש--- צריכה להתארח אצלי לסופשבוע..בעע 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מצטער אחי, לא התכוונתי להכאיב לך שהתנגשתי בך. יש לך אש?" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ממ..אפשר להמציא?? "הכה ברוני סופרפארם"..תוכנית שאנשים באים, מספרים כמה הם שונאים את רוני ואז עוזרים לי לחבוט בה בדברים שונים. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא הרבה, אמא שלי ממיינת לי אותן כל הזמן..עעע =/ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני עייפה מדי

../images/Emo120.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר?
הא? 3. באיזה צבע הפוני שלך?
אין לי פוני. 4. שוקולד לבן או מריר?
מריר! 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?
חתולה. 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?
Enjoy the Silence. 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?
אבודים. 9. א- ב או ג?
ב. 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
חמוד. 11. האם יצא לך לשבור קיר?
עוד לא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?
אני יודעת לעקם את האצבעות כמו שאף אחד לא יכול. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?
פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד?
לא. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
לא. 16. לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? אדום. [הפועל
] 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?
פופי. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
מישהו קרא לי? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?
אני. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?
בית. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?
טוב לי בארץ, למרות שלא היה אכפת לי לגור שנה שנתיים באיטליה נגיד. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?
"ולנשוף". 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?
לא יודעת. 34. מה היה הספר האחרון שקראת?
וואלה לא זוכרת, נראה לי שזה היה ספר לביצפר. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
כן. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
לא. 44. האם ננשכת ע"י עז?
לא. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?
אמא אני אוהבת אותך. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?
בורגר ראנץ'. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?
אסטראונטית. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?
הפלאפון שלי וזה כאב. 54. על מה אתה חושב כרגע?
על מישהו. :] 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
חברה שלי. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?
יורדת 3 פעמים. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?
סלט גועל נפש? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?
מטאטא. 69. האם אתה בעד אונס דובים?
אני לא בעד אונס של אף אחד. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?
אשדוד בנק. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?
ההומו. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?
המיטה
אהמ. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?
בכל צחוק יש קצת אמת. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?
אני, ברור. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?
עכבר. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?
סאדו מאזו. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?
תביא חיבוק. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?
מגזין מוזיקה או משהו כזה. :] 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?
0. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?
לא ממש.

../images/Emo42.gifעונהo_O

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולרי? אממ.... חיה איך שהוא.. הרי יש טלוויזיה וטלפון... 3. באיזה צבע הפוני שלך? יום כהה 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול
7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי רגנגנטון יש לי מנגינה שאין לי מושג מאיפה הפליצו לי אותה.. 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? "מועדון האוכף"!!!!
אני וענבל מכורות
9. א- ב או ג? א' האות של השם שלי
10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמוד... תלוי למי.. אהם אהם 11. האם יצא לך לשבור קיר? חחחח לא... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי... 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? ??? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב? מההה?? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפוווווו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? ???? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אממ איזה מישו שאני ימציא מהדימיון....... שוקי אולי... נשמע טוב הא?? טוב אני לא יגלה סודות מקצועיים..
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? קודם תנו ת'מיליון דולר ואז נחשוב
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בישראל.. הכי טוב 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "לי פעם נתקע שם היפופוטם.." חחחחח סתם פנטזיות... 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את האף.. הוא פיצי כזה סתם תקוע לי באמצע הפנים.. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? סודות נעורים 4... לא התעניינתי אחר כך בספרים הייתי בכל מיני מקומות ו.. נכון שזה מה זה מעניין אתכם??? ידעתי.. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? פרטים אינטימים... לא אומרת! 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? ------- 44. האם ננשכת ע"י עז? לא חחחחחחח 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אבל אני עדיין חיה.. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא... 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ת'אמת? פרה....
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כרית.. אצל חברה שלי אתמול 54. על מה אתה חושב כרגע? כלום..... הראש שלי ריק כמו תמיד
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אפחד!!!!!! 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא רוצה לדעת... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ברגע זה-אח שלי
69. האם אתה בעד אונס דובים? אונס דובים?? יש דבר כזה?? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום לא יהיה לי חשק כזה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? נו דייייי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הסלון 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? יש הרבההה.... גררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!! 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני.. חח סתם לאדעת.. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? לא יודעתתת נוו איזה שאלות אלוהיםםםם!!! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? גררררררררררררר!! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אאאו?????????? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אפחת 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כולן תואמות רק שאני לפעמים לובשת לא תואמות.. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה בואי!

מיקמיק 1

New member
עונההה

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר - הייתי אומרת להורים שיקנו לי.. 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר? שוקלד מריר 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? דולפין 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הבלדה שלי עלייך 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? השיר שלנו 9. א- ב או ג?- א 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סתם עוד תחתונים רגילים.. 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? נגיד עם יש לי תחושה כלשהי אז תמיד זה נכון.. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב- צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצי? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אליענה בייקר (דנה שניר מהשיר שלנו) 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?מחשב נייד 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? הייתי רוצה לחיות..ב..לא יודעת.. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?מזה? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא הייתץי רוצה לשנות בי כלום. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר.. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אמא את הכי יקרה לי בעולם! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כן 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת או שחקנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?ספר. 54. על מה אתה חושב כרגע? על הכוכבים מהשיר שלנו.. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חברה שלי... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? היי עוברת ממקום אחר או יורקת.. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא נראה לי.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ארגז המשחקים של אחותי 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? לא יקרה לי דבר כזה.. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אני לא רואה את זה אז אני לא יודעעתת.. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?את החדר שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?לא זוכרת. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ה' 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חצילים..
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? עם היו מודיעים לי הודעה עצובה.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אמ... 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? Y בעשר 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 2 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא בא לי..

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifעונה

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? רואה טלויזיה? 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני (בשני המובנים) 4. שוקולד לבן או מריר? לבן!! 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? אין לי מושג 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? תתנו לו צ'אנס הכי חדש 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? יש המון 9. א- ב או ג? ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין בהם רע 11. האם יצא לך לשבור קיר? לאא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן! מה זה החום הזה? 14. יש לך כרטיס תלמיד? ?? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? יררררררררוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאוווו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא'ידעת 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? מה שיחסר לי באותו רגע 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בישראל, כי אין לנו ארץ אחרת! או בארגנטינה... כי יש לי משפחה שם והמקום נחמדדד ביותר!!
30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? אני צריכה לדעת? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? מממ 34. מה היה הספר האחרון שקראת? שני ירחים 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לאא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא טפו טפו טפו 44. האם ננשכת ע"י עז? לאאא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? מאיפה לי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מפורסמת.. נו מה.. כמו כולם 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הפלאפון של אחותי גרר 54. על מה אתה חושב כרגע? על חברה שלי בבי"ח 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? נותנת לו לעבור!! איזה גזענות זה לירוק. רק בגלל שהוא שחור! חח 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ארוחה שתיתן אותה לאדם שאתה הכככייי שונא 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הארון שלי..חחח 69. האם אתה בעד אונס דובים? לאאא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? בחיים זה לא יקרה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? חח... דיפסי!!
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אין כזה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני!! סתם.. לאיודעת 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? דג מלוח, חסה ואפרסק משומר!! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? נפצעתי קשה? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תיזהר לאן שאתה הולך! 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? מממ 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אוו.. מלא 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? ממש לא! הרגע קמתי.. בוקר טוב!

עונה

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר כלום 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? סוס 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ממעמקים 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? כ"נ3, סוף הדרך ועוד. 9. א- ב או ג? כולם 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סתם 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? --- 13. בסופרמרקט: שקיות: פלסטיק-לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? אולי 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? לא הבנתי. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לאדעת 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? הייתי תורמת לצדקה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בישראל כי אני מתה על הארץ הזאת ואני לא יכולה להפרד ממנההההההההההה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? בואו נראה.. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אנלא רוצה משקפיים 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אוסטרלים-אנה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? הייה כיף 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? הרבה דברים 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת 54. על מה אתה חושב כרגע? על השאלון 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אפחד 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מעדן גורמה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? --- 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אפחד 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? כל הבית 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? --- 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ה' 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חומוס+ |גבינהצ|, משהו לא כשר, צ'ונט 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? בעעעעעעעעעעעעעעעעעע 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אולפן ערוץ הילדים או כוכב נולד 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא

coullette

New member
^_^

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר
מתה 3. באיזה צבע הפוני שלך?
אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר?
לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?
נשר 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?
לא זוכרת 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?
חברים 9. א- ב או ג?
א 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
לא יודעת 11. האם יצא לך לשבור קיר?
לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?
לקרוא מחשבות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?
נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד?
יש לי כרטיס סטודנט 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב
מה? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?
הופי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
כן 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?
בג'וני 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?
גיטרה חשמלית 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?
בארץ ישראל 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?
לרדת במשקל 34. מה היה הספר האחרון שקראת?
לא זוכרת 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
לא.אני כבר לא בגיל המתאים 44. האם ננשכת ע"י עז?
לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?
לא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?
רופאת שיניים 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?
54. על מה אתה חושב כרגע?
על תמנונים 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
רועיייי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?
טפו טפו טפו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?
ארוחת בוקר נפלאה! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?
אני 69. האם אתה בעד אונס דובים?
לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?
ארצח את &%@# 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?
פו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?
"איך גדלת!" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?
אני! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?
חצילים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?
מיליון דולר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?
"היי אח שלי אני מכיר אותך מאיזה מקום?" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?
המון 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?
אחלה.

יש להכניס נושא להודעה

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר ? מישו אמר שיש לי סלולר ? 3. באיזה צבע הפוני שלך? אממ.. כבר אין חח 4. שוקולד לבן או מריר? רגיל.. 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? פרה, לשבת, כל היום ככה ללחך עשב [יהודה סעדו] 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ראה 1 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? אהבה מעבר לפינה 9. א- ב או ג? א 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? ?!?! 11. האם יצא לך לשבור קיר? !? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? ?! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? ?!!? 14. יש לך כרטיס תלמיד? היה חח 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? ?! 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? @??!?!!? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בעצמי כמובן
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? אממ 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? מממ 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? נדמה לי שדהוא היה נראה כמו ההמום במסנג'ר 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?ממממ 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מישו לרוץ איתו 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא... 44. האם ננשכת ע"י עז? לא... 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? היה נחמד היה נעים אבל נגמרו לי החיים
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אל 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אממ 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? ארטיק
54. על מה אתה חושב כרגע? האם השאלון הזה הוא פרסומת למקדונלדס ? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ?!!? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מממ 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דג מלוח ממולא באפרסק משומר ועטוף בחסה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? בלון בצורת סוס 69. האם אתה בעד אונס דובים? כן 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ?@ 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הסגול 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מדף כזה עם זכוכיות וקריסטלים וכאלה.. יפה כזה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? יהיה טוב 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פינקי והמוח 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מיץ תפוזים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? להיות תינוקת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תפסתי אותךךךךך 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ממממ 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מממממממ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא

למעלה