שאלון חמוד

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif *_*

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר ? ממ..מכריחה את אהובה לאכול אותי!
3. באיזה צבע הפוני שלך? אינלי פוני |:
4. שוקולד לבן או מריר? לבןןןןן!!
6. אם היית חיה, איזו חיה היית? הממ..נראה לי שאריה |: לא,בעצם אריה הייתי בגלגול הקודם
אז..פרה
7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Untitled
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?ממ..ER
וחברים ^^
9. א- ב או ג? ג' ^____________^
10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?תלוי באיזה צבע נ-|
11. האם יצא לך לשבור קיר? כהההההה
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? סודי ביותר
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אפפעם לא חשבתי על זה
14. יש לך כרטיס תלמיד? לע P:
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא נו מה ]:
16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב למה מבטע ספרדי?אה?מזה פה?!
[אדום
]
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?אם?מי אמר שאין לי כבר עכשיו?
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיייייצי?
איפה את?!
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אהובה ^^
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? אספקת ארטיקים שנתית עם קוד סודי שרק אני אדע
אה..ובית ^_____^
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באירלנד/LA כי באירלנד יפה וב-LA אני יכולה לפגוש אנשים שתמיד רציתי לפגוש *_* אבל טוב לי פה :)
30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? עוד פעם את?!פעם קודמת אילו היו חיפושיות סO
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? וואי,הרבה דברים...וככה!
34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא קוראת ספרים >< אז עיתון P:
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כן,יולי
אה לא,בעצם אני O:
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? מעיין הטרידה אותי,זה נחשב?
44. האם ננשכת ע"י עז?בטח,כל הזמן
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? שכחתי..
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?בטח
^_^
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? המ...ציירת/זמרת
/שחקנית/וטרינרית.
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?כרית ;[ זה כאב :<
54. על מה אתה חושב כרגע? על האם כדאי לי לקחת מסטיק או לא?
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? דניאל :<<
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? נותנן לו לעבור,כמובן :)
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? את ארוחת ה-4 שלי O:
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני
69. האם אתה בעד אונס דובים? בטח,אני אונסת דובים כל הזמן
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח את ס.
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לעלע
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המחשב
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "נענענעעננענענענענ....איזו ביישנית"
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני כמובן ;]] יחד עם נוני
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? ממרח דגים
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אני תמיד זוחלת
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אני אישית ממציאה שמות לעצים ומדברת איתם ^_________^
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ממ..הייתי רוצה להיות מראיינת ששולחים אותה לראיין סלבס מחו"ל ^___________^ כייפ כייפ כייפ!
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מממ..הפסקתי לספור ב-504
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? רגע,טנגו זה הריקוד עם הרגליים?
בכייפ
^________________________^

מתוקה777

New member
עונה לכם :)

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? רואה טלויזיה 3. באיזה צבע הפוני שלך?אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר?לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?פרפר 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?somewhere i belong-linkin park 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?חברים,שנות ה70,חברים אבל בעיקר חברים 9. א- ב או ג?מה? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?אין לי יחס מסויים לשום תחתונים 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?ריפואי כאב פיזי או נפשי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד?כרטיס תלמיד?אין 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב ????? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיייאוו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?ידיד שלי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?בית גדול, תמיד רציתי לגור לבד... 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?לא יודעת נראה לי כאן 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? אני יודע שאת מנוזלת אבל זאת לא דרך לגרום להצטננות לעבור שמעתי על אנשים שמסניפים דבק אבל אף פעם לא נתקלתי באחת שמסניפה ג'ולות 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הגובה, אני נמוכה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?היה נחמד אבל אני הולכת למקום טוב ביותר ביי ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כן 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא יודעת... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?נר ענקי שהיה על המדף מעליי 54. על מה אתה חושב כרגע?כמה שבא לי לגמור עם השאלון הזה כי אני צריכה ללכת 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ידידה שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?מה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?מערכת שאני אף פעם לא השתמשתי זה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? קרוב לוודאי ארצח 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אף אחד מהם למשל תראו את טינקיוווינקי הוא די הומו (איזה בן הולך עם תיק סגול?!?) 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי, את המיטה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?אהבה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?לא יודעת 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?לראות אדם שאני אוהבת מת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?אדם ששתה יותר מדי או לקח סמים? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?אפקט הפחד 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 3 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?גם לי בא באופן די מוזר S:

Thade

New member
שאלון.........

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? חיה חיים טובים ובריאים יותר. 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני. 4. שוקולד לבן או מריר? מריר. 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? סוס. 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "Just can't get enough" (של דפש מוד). 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? "חברים". 9. א- ב או ג? ג'. 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? קיטשי מדי. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא. 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב. אה? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? ארנסט. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו?! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? בית. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אנגליה-בגלל שמעניין יותר שם. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מאיפה לי לדעת? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הביטחון העצמי הנמוך שלי...ככה... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ספר שוודי כלשהו-שכחתי את השם... 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "המפתח לאושר נמצא בתוך הנשמה- ולא בדברים חומריים". 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כדור. 54. על מה אתה חושב כרגע? על כלום. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אפחד. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי קופצת מעליו... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? כלום. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ציורים ממוסגרים של טים ברטון. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך להפגנה... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אפחד. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי,והסלון. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "הלימודים בכיתה ט' יהיו קשים" ו-"כל העתיד שלכם תלוי בקבלה שלכם לתיכון טוב", או משהו כזה. המורים אומרים את זה,ד''א. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? -אין תגובה- 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? הרבה דברים... 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם היו יורים בי. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? לא יודעת... 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לייט נייט. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? וואטאבר...

תשובות

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר ? מתה 3. באיזה צבע הפוני שלך? חום 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? ממממ לא יודעת 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? PUNK... 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? אינויאשה וטלנובלה בע"מ 9. א- ב או ג? ג' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? נחמדים 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה לעוף 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום....? 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מיימו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? פליצי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? חברה שלי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? גיטרה חשמלית 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? יפן, בגלל הכל 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? כנראה שיש לך נזלת 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את זה שאני לא ממש אחראית 34. מה היה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י (אני רק בהתחלה...) 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני לא עומדת למות 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? כזאתי שעושה פעלולים בקרקס 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כרית 54. על מה אתה חושב כרגע? על הקונצרט שיש לי היום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחחחחח..... לא אומרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מממ אוכל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אין לי מושג 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כנראה שאני אשדוד בנק או משו 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסייייייי איזה שאלה!! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 'שימי את הפלטה לפני שאת הולכת לישון' 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ג'אקוסטו 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? הרבה דברים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? לא יודעת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? הרבה דברים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא רוצה להנחות 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא בא לי

D o R a S h A y

New member
עונה

מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר - רואה טלויזיה ומדברת מהטלפון של הבית 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? כלבה (לא כי אני כלבה אלא כי אני חולה על כלבים) 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של דניאל סלומון ושל אביתר בנאי 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? השיר שלנו ורפואה שלמה בערוץ 3 9. א- ב או ג? ב 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מצחיק אבל חפיף 11. האם יצא לך לשבור קיר? מממ.... לא.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? טלפתיה מטורפת עם חברות שלי ואחותי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן, יותר נוח להחזיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? ?? יש לי של הספרייה... נחשב? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא... 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פופי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא יודעת.. שאני יכתוב ספר אני יודיע לך על כך.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? בית עם חצר ומלא מלא חיות 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? הייתי רוצה לגור ברעננה, זאת אחלה עיר. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יש לי ג'ולה באף. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? ממ.. הרבה דברים, אני לא יתחיל.. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הנסיכה הקסומה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? האמת? כן וזה היה ממש מפחיד.. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא נראה לי... 44. האם ננשכת ע"י עז? טחחחחח מה?? לא... 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אין לי מושג.. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה.. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? בקבוק שחברה שלי זרקה לי היום בוקר.. 54. על מה אתה חושב כרגע? מאיפה הביאו את השאלות האלה?? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מקווה שהוא לא ידרס 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משו מגעיל במויוחד... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לא יודעת ואין לי כוח לבדוק 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא! איכס.. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יגיע לכלא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? בו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? תסדרי כבר תחדר! 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אף אחד 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חרדל עם שום 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חתול 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? לא יודעת.. אין לי רעיונות כרגע 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? החדר של חני! סתם לא אמ.. תוכנית מצחיקה כלשהי 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה, אני מחכה שהזוגות שלהם יצאו מהכביסה (אם הם יצאו..) 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בכיף, רק חבל שאני לא יודעת איך...

CAM1LA

New member
עונה

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? הייתי רואה טלויזיה כל היום והולכת תמיד עם כרטיס טלפון בתיק. 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי 4. שוקולד לבן או מריר? מריר 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? דולפין 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Lonely no nore 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? טלנובלה בע''מ והטופ מודל הבאה 9. א- ב או ג? א' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? איכס. גועל נפש! 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא אבל פעם שברתי דלת 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני רואה אנשים מתים (יענו רוחות) 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום. כמו בסרטים 14. יש לך כרטיס תלמיד? אה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? בסופר כאילו? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב מה הקטע? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? ארצ'יבלד ג'וניור. על שם הפלאפון שלי. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מישהו כאן שכח לקחת תרופות? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? נפתלי/ג'ק מטלנובלה בע''מ 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? כרטיס להופעה של אמינם 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ארה''ב. סבבה שם 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? תשאלו אותו 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הרבה. אין לי כוח לפרט 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני קוראת עכשיו את "קוסמת" 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? אכן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא!!! 44. האם ננשכת ע"י עז? לא זוכרת. מאוד יכול להיות 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני ארדוף את כולכם עד יומכם האחרון! מואה חה חה חה! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מנחה בערוץ הילדים 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? עלה 54. על מה אתה חושב כרגע? מה יקרה עם מרי ניוברי 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? החברה הסוטה שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי ניגשת ללטף אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? קיא 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני 69. האם אתה בעד אונס דובים? או מיי גאד! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני ארצח את נורית 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? האדום 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המיטה. שלא תדעו מה אני עושה שם! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? כן בטח 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? זה לא צפוי? אמינם 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בשר 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? שיכרון 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אל תגע בי! לא! עזוב אותי! הצילוווו!!! לא רוצה לבוא איתך! לאאא!!!!! 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? תכנית מתיחות 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 1,037 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא תודה. אני אוותר על התענוג.

adi121

New member
../images/Emo60.gifבלהבלה

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר לא הייתי מסתדרת 3. באיזה צבע הפוני שלך?ירוק זוהר.. סתם אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר?אוו קשה אממ.. מריר 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?ציפור 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?המנגינה של נוקיה 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?השיר שלנו, הישרדות, חברים 9. א- ב או ג?ד 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?נחמד... 11. האם יצא לך לשבור קיר?עוד לא.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אני מסוגלת לראות טלוויזיה 24 שעות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?היה ניסיון בביצפר למשהו כזה... זה לא עבד 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?דניאל
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?הב הב 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אני 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?כרטיס לוטו 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בירח.. כי שם לא נראה שיש הרבה צרות 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?"מה יש לך ביד?" 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?הכל.. ככה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הוראות הפעלה לאמפי3 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא.. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא.. 44. האם ננשכת ע"י עז?גם לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?היה נחמד ונחמד שהיה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כמובן.. מקבלים כרטיס גירוד 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?כדור.. 54. על מה אתה חושב כרגע?כמה השאלות מפגרות וכמה שהתשובות עוד יותר 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?יורקת 3 יריקות 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?משהו שהיפופוטם שלי, דניאל, יאכל.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?משחק קלפים של בת הים הקטנה 69. האם אתה בעד אונס דובים? מה פתאום! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ארצח מישהו 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?הצהוב 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?"... הוא רק מזיז אותו קצת" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? פסטרמה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?הרבה וודקה 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?מיאו 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?הישרדות 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? נראה לי ש0 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?אני אוותר.. תודה

NiKi†a

New member
טופ..

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר: רואה טלויזיה עם פחות קרינה. 3. באיזה צבע הפוני שלך? צכלצ 4. שוקולד לבן או מריר? לבן!
6. אם היית חיה, איזו חיה היית?
.. 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של דרים [= 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? יש כמה 9. א- ב או ג? או 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין לי כאלה. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? I See Dead People. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?....- אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? משה 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? כן, מה? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן, מישו מטורף אמר שהוא רוצה לאנוס אותי! [
] 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לע 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בטח =] 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? דורסת אותו. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? חספרסדג 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? שלי. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? סליחה. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא ממש, בא לי לישון.

../images/Emo110.gif

1.מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר
לוידעת
3. באיזה צבע הפוני שלך
אינלי פוני
4. שוקולד לבן או מריר
מריר עדיף
6. אם היית חיה, איזו חיה היית
לע דעת 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון
סתם איזה רינגטון מעצבן
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב
אהבה מעבר לפינה
9. א- ב או ג
א
10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים
לוידעת.. אין יחס
11. האם יצא לך לשבור קיר
לא ממש
אבל עם הנזקים שאני עושה זה בטח יקרה מתיישו
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך
אממממ.. תמיד יוצא שאני אומרת משו והוא נכון.. או שהוא קווררהה.. זה פשוט תמיד ככה חחח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן
לבן
14. יש לך כרטיס תלמיד
לע
15. יש לך כרטיס חבר מועדון
לוידעת
איך זה נראה
16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק
האאאאאאא
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו
היפי.. היפו.. משו כזה
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי
מיצי
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית
בדמות הראשית
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה
אממממ.. חחחחח הייתי מוצאת מה לקקנות תאמינו לי
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה
אממממ פה
30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא
מאיפה אני יודעת
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה
אממ.. את השיער.. כי אנלא אוהבת אותו חחחח 34. מה היה הספר האחרון שקראת
שנים לע קראתי
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון
חס וחסה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל
^ 44. האם ננשכת ע"י עז
לא שזכור לי
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה
יש לי זמן לחשוב על זה נראלי
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים
לע.. תודה
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל
אמממ אני עדיין קטנה (סתאם נו.. לא ככ.. בבערך
) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש
אממממ מים
54. על מה אתה חושב כרגע
אמממממ משו חחחח 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת
לוידעת
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש
אומרת לו "היי חתול מה קורהה?!" סתם אמממ לא הייתי עושה כלום.. לע מאמינה בזה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח
לא דעת
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר
הרבה דברים
69. האם אתה בעד אונס דובים
מי אונס דובים
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה
ירצח את מי שאנלא סובלת
חחחח אין מצב שאני ירצה להגיע לכלא
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי
חחחחחח איזה שאלות יש פפפה.. אמממ.. אפחד
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב
החדר שללי
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל
אממ. "אמרתי לך"
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם
אפחד
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'
אממממ אבוקדו
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה ולייל
אמממממ אם אני רוצה לקבל משו אני יעשה הכל כדי לדעת או לקבל אותו
אזז.. הרבה דברים יכולים לגרום לזה
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ
"אתה נראה טוב היום" סתם.. חחחח מזה השאלות האלה
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות
אמממממממממ לוידעת חחחח 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון
לוידעת.. אבל בטח זרקנו אותן
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך
לע

oshriti123

New member
עונההה../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? מתאבדת:| 3. באיזה צבע הפוני שלך?אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר?לבן
6. אם היית חיה, איזו חיה היית?חתול 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?יש לי שלוש...אהבה קטנה כשהמשפחה מתקשרים אליי,עד שתבין אותי כשחברות מתקשרות והשקט שנשאר כשסתם אנשים לא מוכרים מתקשרים
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?טלנובלה בע"מ 9. א- ב או ג? א
10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חחחח
11. האם יצא לך לשבור קיר? עדיין לא...אבל לטוביה צפיר כן
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אין כל כך
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לובה
חח וכן 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?....אדון 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו(מקורי אני יודעת
) 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא יודעת
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? במבה
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פה וככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? כלום הוא היה מוציא אוה פשוט לא?
34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא קראתי ספר מלא זמן:| 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?בערך חח בצ'אט... 44. האם ננשכת ע"י עז?עדיין לא.. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לאיודעת 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ברור 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית נראה לי
אבל אני כבר לא כל כך רוצה.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת
54. על מה אתה חושב כרגע?על השאלון? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?אומרת איזה חמודדד
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט ממש לא טעים 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? המימיה של מקדולנדס חחחחחחח לא יודעת היא מצחיקה אותי
69. האם אתה בעד אונס דובים? ברור וכמה שיותר!(
?) 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אוותר על החשק הזה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?ברוררר שדיפסי
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?של המחשב
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אמ..אין.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אורי אומנותי
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חצילים בע 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם קורה משהו רע.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? הרבה דברים
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? כוכב נולד חח 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה בוא!

תשובות שלי..

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? חייה כרגיל 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר? גם וגם 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? בטח כלבה 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? barbara ann- beach boys 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? 24, חברים, שנות השבעים, עקרות בית נואשות 9. א- ב או ג? וגם וגם וגם 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? :] 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אז ככה.. אני רואה ואינה נראית, אני יכולה לעוף ואני גם יודעת לקרוא מחשבות... מה זו השאלה הזאת, לעזאזל?? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? ..כן. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מייקל 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? שניה, אני באה. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ... 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? כרטיס טיסה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בדרום אפריקה, כי ככה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "מוכשרת, הא?" 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הציפורניים 34. מה היה הספר האחרון שקראת? חוכמת הבייגלה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אז... ביי!! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא, אני לא רעבה תודה. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ציפור 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פנקייק 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה טוב יהיה לי כשאני אשן 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? החבר שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו ממש ממש מגעיל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? עב"מ 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגנוב משהו.. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? נה.. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? הממ.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? דונלד דאק 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? נקניק, טונה, חומוס 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אלכוהול 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "וואו, האנשים למטה נראים כמו נמלים!!" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא יודעת..
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? המון 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא יודעת, לי בא בעיקר לישון

../images/Emo181.gifמדוזלה

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר ?ממ..עושה שיהיה לי? 3. באיזה צבע הפוני שלך?אין לי 4. שוקולד לבן או מריר?לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?אממ..צפרדע!סתם..ציפור או משו חח 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?IRON MAIDEN-CHILDHOODS END 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?ממ עולמו של דייב 9. א- ב או ג?ב 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?חברי ם שלי.. 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?
להחליף מצבי צבירה חחח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?הא? 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפי..אבל בטח היו לו מלא כינויי חיבה מוזרים 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מה? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?לאדעת 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?בית 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ליטא 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?מלאדברים 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת איך קראו לו,היה מעפן. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?כן 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?ביי? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רופאה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?כרית 54. על מה אתה חושב כרגע?כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חברה שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?היי חול שחור 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אוכל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?מממממ לא יודעת 69. האם אתה בעד אונס דובים? כן 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אני אגיע לכלא? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?איכ 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?חדרשלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?אהממ..חפיף 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אבוקדו 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?חתול חחח 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?מהמצב אחשלי 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?לא רוצה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מלא 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?יאלה

וואטאבררר:|

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? בוכה! (אלא אם כן זה לא היה קיים ולא הייתי יודעת מזה)... 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני
4. שוקולד לבן או מריר? חלב
6. אם היית חיה, איזו חיה היית? כלבלבה
7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של ביסבל
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? השיר שלנו ותשוקת הנצים 9. א- ב או ג? א' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? בסדר... 11. האם יצא לך לשבור קיר? יש מצב
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? שאם אני מדברת או חושבת על מישהו, אני פתאום אמצא אותו לידי
בעיקר אם אמרתי עליו משהו רע
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? איבדתי אותו מזמן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא
16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? :|אה? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? "אמאלה"
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? שקטטט
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי
(?!) 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? דיסקים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פה. ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? חחחחחחחח
פאדיחה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?
לא עניינכם 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? בערך
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן
44. האם ננשכת ע"י עז? לא
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא יודעתתת 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בטח!!! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עו"ד 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת
54. על מה אתה חושב כרגע? אני עייפה כזאת 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? :|אתם עושים צחוק? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אפשר לחשוב שזה לא קורה לכל העולם.. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? איכס..
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? חחחחחחח
לא משנה 69. האם אתה בעד אונס דובים? טוב
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום אני ילדה טובה
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? כולם
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מאי רום
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "נשמה"
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ה'
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? הרבה דברים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אמממ... 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? סתם להידפק בו חחח 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא יודעתתתתת עזבו אותייי 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? עייפה מדי!

עונה

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? לא היה לי קשר לעולם 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פונייי 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? אפחת 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? חכי עוד רגע- סגיב כהן
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? אין משו מסויים 9. א- ב או ג? א+ב 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? הפסקתי להתייחס אליהם בגיל 6 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לפי מה שאני יודעת אין לי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן החום הזה נראה כמו שקית הקאה 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא מזה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא אבל ללובה יש 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? שחור 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מומין 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? חתול??... 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אותי.. יש לי חיים מעניינים חח 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? אממ פלא חדש ובגדים חדשים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? טוב לי בביתי הקט
30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לסתום תאף מלמעלה ולעשות פו עם האף חח משו כזה זה קרה לאחותי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא צריך לכתוב את זה כאן 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הבכור לבית אב"י 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חחחחחחחחחח לא זוכרת 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ששששששש לא לדבר ככה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? להגדיל כן אבל נוותר על השקל תשעים 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא חשבתי על זה בחיים 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא זוכרת 54. על מה אתה חושב כרגע? על מה שאני הולכת לעשות עוד כמה דקותתת
משהו מיוחד למישהו מיוחד 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחחחחחחח ידיד... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? לא שמה עליו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני? חח סתם לא.. לאדעת 69. האם אתה בעד אונס דובים? הא?! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני יקנה משו חריף לשתות מול עינים של שוטר 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסייייי
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מטבח חחחחחחח 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? נמ. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם: השםם 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מלפפון, בשר, חצילים וכל מיני מגעילים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מה אני חתולה?! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מה קורה אחי? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אין משו מסויים 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יש יותר לא תואמות ממה שיש תואמות 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? קודם תלמדו אותי ואז נחשוב על זה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

סוף סוף בית!~
1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? אמ, מתנחלת כל היום אצל אנשים. 3. באיזה צבע הפוני שלך? סגול-אדום. אבל הוא ארוך יותר מפוני ממוצע. 4. שוקולד לבן או מריר? מריר. 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול. 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם משהו, כי יש לי פלאפון טפשי. 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? המומינים. 9. א- ב או ג? א-ב. 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? הו, נחמד. 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? להצחיק אנשים. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא. 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? ירוק. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? ציפצוק. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיקי בוגנים. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? דירה ונהג פרטי. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בנורווגיה. לא יודעת, אני ודקל אמרנו שזה מקום קר, אז החלטנו לגור שם בהזדמנות. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? אמ, "לך למיון"? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? תחת, כי הוא שמנתה. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "אסטרולוגיה מין ואופי", "אקסטזי". 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן. 44. האם ננשכת ע"י עז? כן! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני בטח אעשה אפצ'י. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? יש גם הגדלה ב-2-3 שקלים. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רקדנית בלט. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? קולב. 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שצריך ללכת להתקלח כי אני מסריחה מהיום, והלוואי שיהיה כיף בערב. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? דנידלת? לא זוכרת. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיכה לעבור. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דג מלוח על מצע עלי חסה, ולקינוח אפרסק משומר. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אנשים. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? לאנוס מישהו זו לא אפשרות, כי הוא לא יתלונן. לא יודעת. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פוֹ. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? לא יודעת. אולי בתים אחרים. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "איפה ששמת אותו". 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? קטשופ סתם ככה. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הרבה דברים. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? לבקש שאכטה? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אף אחת. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? חם לי ואני מסריחה, אז לא.

פילפולה

New member
../images/Emo175.gifעונה../images/Emo175.gif

מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר?חיה?כבר הייתי במצב הזה
והוא סתם נשמע נורא-כל עוד יש כבלים מסתדרים...
באיזה צבע הפוני שלך? אם היה לי פוני הייתי עונה..
שוקולד לבן או מריר?שוקולד נקודה. אבל העדפה לשוקולד עם אגוזים.
אם היית חיה, איזו חיה היית? שאלה מטומטמת. אבל היפופוטם.
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אין לי פלאפון.
איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?ורוניקה מארס.
א- ב או ג?ל'.
מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?מגגגגגגגגגגניב?
האם יצא לך לשבור קיר?עדיין לא.
מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אני יודעת לגעת באף עם הלשון.
בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?הייא חום [ויוה לאקולוגיה
].
יש לך כרטיס תלמיד?לא.
יש לך כרטיס חבר מועדון?לא.
לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב-זו בכלל שאלה?
אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?מיצי.
מייייייצי מיצי מיצי מיצי?היפי?
אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?כמו תמיד בקרואלה דה ויל.
אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?מעיפה את כל המשפחה שלי לחו"ל [לא עקרוני לאן]-אבל בעיקרון, קונה את בראד פיט..
איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בישראל-כי אין כמו ישראל.אבל קרוב לים [כי גם אין כמו הים].
אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יש לך אף יפה?
מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את העובדה שרוב הזמן אני פולטת את האמת.
מה היה הספר האחרון שקראת?התכוונת מנסה לקרוא, "הארי פוטר והנסיך חצוי הדם" [החדש]-זה באנגלית אז אני די תקועה בפרק 6.
האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חוץ מהכלב של השכנה שלפעמים התחכך עלי יותר מדי מעולם לא הטרידו אותי מנית [גם לא בטלפון].
האם הוטרדת ע"י פדופיל?כל כמה שזה עצוב-זה קורה לי הרבה לאחרונה..
האם ננשכת ע"י עז?לא.
מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?תביאו...לי...גלידה..
אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?מה הארוחה שווה אם היא לא מוגדלת?
כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?
קופאית..
מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?מסטיק של ידיד שחושב שאני עדיים בכיתה ד'.
על מה אתה חושב כרגע?על מקלחת..
מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? בטח אחת החברות שלי.
מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?מסתכלת עליו ומודאת
שהוא לא איזה קוסם או מכשפה.
מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?סלט?
מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?רבב [גיטרה עם מיתר 1 שהכנתי בכיתה ה'].
האם אתה בעד אונס דובים?רק על ידי שפנים.
אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?יסגיר את עצמי גל לקיחת מסטיק בזוקה במקום מסטיק עגול [למרות ששילמתי על מסטיק עגול]בכיתה ב'.
מי מהטלטאביז הכי סקסי?המכונה של הטאבי-פודינג.
איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?מקלחת.
מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?"פליץ".
מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?כלב של השכנה [זה שחירמן לי את הרגל]-אבל נראה לי שזו כלבה.
מה לא היית שם בסנדוויץ'?את אחותי?
מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?מיליון דולר וכו'.
מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? בא לך לעשן?
איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?את...ערוץ הכנסת.
כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?אין לי. יש לי סלסלה בבית שנקראת "מועדון הזוגות הבודדים" ולשם הולכים כל הגרביים הנטושים. לפעמים קורה איחוד מרגש..
בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לי בא לאכול.

הי הי

1.מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולרי?מתנחלת ליד הטלויזיה באופן קבוע עד ייאוש? 3. באיזה צבע הפוני שלך?
אין לי 4. שוקולד לבן או מריר?לבן רולז
6. אם היית חיה, איזו חיה היית?סוס
7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?fell של ה-מלך רובי וויליאמס 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?עקרות בית נואשות
אני חושבת 9. א- ב או ג?ג'! 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?סלידה?
11. האם יצא לך לשבור קיר?חחחחחחחחחחח לא..אבל כן לעשות חור גדול בדלת עץ 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אין לי.. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?חומות הכי שוות
14. יש לך כרטיס תלמיד?היה אמור להיות אבל לא הוציאו בסוף עד סוף השנה:S 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא.
16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב *קוראת במבטא ספרדי ותוהה* 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?שמנדריק..סתם סתם מאיפה לי? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אני כותבת ספר...ובמישהי מטורללת במיוחד.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?זוג כרטיסים להופעה של רובי וויליאמס..
אחרי זה ה' גדול 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?לא דעת וככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?
"הגעת לכאן עם ג'ולה בנחיר" 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את חוסר החיים כי זה מביא אותי לפורום סקרים ושאלונים 34. מה היה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר החמישי ואל תנעצו בי מבטים
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?חחח בערך 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?הו
חלילה 44. האם ננשכת ע"י עז?לא
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?
שקל? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?
"אבל אמרתם לי דיאט קולה קטן,לא ענבים ענק!"
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?ספרית
או סתם מפורסמת
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא זוכרת
54. על מה אתה חושב כרגע?על על..שניה..על..דאמ זה לא עניינכם 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חחחחחחחחחחחח אפחד
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?"וואי,חתול שחור אשכרה עובר מולי את הכביש
" 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אממ..סלט?
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?מספריים של מטבח:S נראה לי
69. האם אתה בעד אונס דובים?לא..אני בעד אונס כבשים
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אני לא ארגיש,אני חותמת לכם על זה. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?טינקי ווינקי כמובן..אה בעצם דיפסי..לא
אני חושבת שפו שווה אונס 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?את הסלון-הגדול-חסר-השימוש כי אני מוצאת לי שם הרבה שקט 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?"רובי הוא פופיסט"
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?רובי וויליאמס..
או אני..
אחרת שיהיה עולם חופשי. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?הרבה דברים
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?משחק אמת או חובה?
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?הרבה דברים..תשאלו את רובי
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?לא הייתי רוצה.. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?הו הרבה
ממש אוסף
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?כנ"ל *רוקדת טנגו* מי מצטרף?

למעלה