שאלון חמוד..

לינקנית

New member
אה חחח

איזה סרט טוב זה קונסטנטין?? נכון!!!??? וואי יכול להיות שההינו באתו וזמן בקולנוע
חחח לא חח צוחקת
חח המקל של האינדיינים זה באמת דבר מוזר :-\

The anomaly

New member
את יודעת מה הסיכויים?

לא למדתי עדיין הסתברות אבל אני יכול להגיד לך שהם נורא קלושים

lp 12

New member
אוקי אני יענה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחטט באף
2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד חום<לא לבן חח> עם אגוזים 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה ימים בין 2 1 ימים אני רצינית אני יושנת כבד 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?
זימזימזזזיזיזיזמזיזמ 5. האם יצא לך לשבור קיר?לא ולך?
6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לגרום לארתור להיתנהג כמו ילד
7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? ארתור 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? פניקס 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את האלו מהישרדות
10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? גהנום 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?את לינקין פארק 12. מה מעיר אותך בבוקר? אני מתעוררת לבד או אחותי על המחשב שומעת בקסטריט בויז 13. כמה כריות יש לך על המיטה? רגע סופרת.7 כריות *האמ*האמ* לא אשמתי יש לי 2 מיטות 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? סופרמן
לא לא אאני צוחקת 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מסתכלת לו בעיינים ואומרת האו האו
16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? חחחחחח
אתם צריכים לראות תשער של אמא שלי שהיא מתעוררת הוא עומד חח
ממש עומד כמו סרגל ישר חח ו*האמ* שלי פסדקר חח הקוקו נהרס לי מהשינה 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני?
18. על מה תקבל פרס נובל? על זה שאני כל כך מעצבנת
19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? צומי
20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? וואלה אנלא יודעת כי קיץ!!

amy lee 4 life

New member
וואלה עכשיו שמתי לב

שאת ילדה אינטיליגנטית....אם את מבינה אותי...את חכמה יש לך חכמת חיים באיזשו מקום...ואני רצינית לגמרי!! אנשים!!! תשרשרו להודעה שלי בשרשור של המפגש פורום

lp 12

New member
../images/Emo2.gif שמישו יביא אמבולנס מהר../images/Emo70.gif

את בסדר יש לך חום או משו נשמה??? לא רק אל תמותי לי

lp 12

New member
חחח לא אני באותם תאריכים

אני במחנה קיץ בחיפה אנלא יכולה חח ואחר כך אני נוסעת לסבתא שלי

מימושוש

New member
עונה...

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחפש טלפון להתקשר הבייתה 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?חחח לא הרבה גג 10 שעות 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזז 5. האם יצא לך לשבור קיר?לא 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי לצערי..אבל אני בת לילית ללא ספק 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפי 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? את עצמי 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את אורלנדו בלום,טלוויזיה וספרים 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? כיףכיף לנד מאיפה לי לדעת?!חחחחח 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?לב..ואני אף פעם לא מקבלת בלונים ליומולדת...!:( 12. מה מעיר אותך בבוקר? השמש חחח ואימא לפעמים.. 13. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת..וטרינרית..רופאה המון דברים 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?לא מסתכל עליו..חחח אני מעט רעה..:) 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? נורא 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? כבשה מפרווה שקניתי מהמסע לפולין... 18. על מה תקבל פרס נובל? על חרשנות 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?אימא שלי אומרת הרבה דברים כאלה וגם כשאומרים לי "אני לא יכול" 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?אמממ יש מצב 1 רעותי ממי חולה עליך!!!!!!!וחולה על השאלונים שלך!!מואהה

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo3.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יכנס לפורום לינקין פארק ויציף אותו בהודעות על נינט ובילי ג'ו הנשם {זוכרים את זאתי} 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אמממממ לא יודעת... 14 אולי?! 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? איי ביקאם סוו נאמב!! 5. האם יצא לך לשבור קיר? לא
6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? יש לי עוד מפרק באצבע.... חחחחח זה נישמע מפחיד.... זה מפחיד! 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שליצאק
8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? חסוי
9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב עם אינטרנט והרבה הרבה מוזיקה 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם שמתעסק רק במוזיקה
11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? שיהיה כתוב Eminem The King או בלוחן של ספונג'בוב 12. מה מעיר אותך בבוקר? אמאבא 13. כמה כריות יש לך על המיטה? יש לי אממממ 4 או 5... אבל אני ישנה רק עם אחת... את כל השאר אני זורקת על הריצפה שאני הולכת לישון 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אני חושבת שרקדנית בלט
15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אממממ כלום?! 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מלא שבונצים למעלה 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אטבים 18. על מה תקבל פרס נובל? על התמכרות קשה לאמינם 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "כשאני הייתי ילד........." 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 אני באנדם מסודר ביותר

®NuLy®

New member
טנקס!!!!

היה ממש ממש כיף!!!! דבר ראשון אילת זה ה-מקום לקנות דיסקים!!! כל דיסק 40 שקל בערך... אמממ הייתי בעיר המלכים {אם מישו יודע מה זה} וזה שווה כל שקל.... וכמובן בים בבריכה וזהו
וקניתי גם בוקסר של ספונג'בוב

loligoth

New member
../images/Emo54.gifבהחלט...הרבהההה יותר זול מכאן

... שמעתי על עיר המלכים אבל לא יצא לי ללכת... מה יש שם?

®NuLy®

New member
אמממ

זה בסגנון דיסני כזה... יש כאילו 4 עולמות וכל עולם זה אטרקציה אחרת. יש את "מערת התנ"ך" שזה 9 מיצגים {ככה רושמים?!} שמראים את התנ"ך... דיי משעמם יש את "מערת האשליות" שיש שם דברים מגניבים כאלה ומבוכים מגניבים בקיצור שווה!! יש את "מסע אל העבר" {לא הספר היסטוריה} שזה סרט עם משקפי תלת מימד וכיסאות זזים משפריצים מים - שווה ויש את "מפלי המלך שלמה" שגם בזה רואים מיצגים מהתנ"ך אבל זה יותר מגניב והכל זה בסירה ואז יש שתי ירידות אחת של 6 מטר ואחר של 12 או 17 לא זוכרת בקיצור ממש ממש כיף

לינקנית

New member
אוף למה הזכרת לי

את ספר היסטוריה שזה מזכיר לי תמחנכת שלנו שמקרה מלמדת אותנו היסטוריה

לינקנית

New member
אה חח אני אוהבת מתמטיקה

גם המורה טובה מלמדת טוב חח צועקת על כל אחד חח ובגלל זה אוהבים אותה לא יודעת למה חחח פלאי הטבע

®NuLy®

New member
גם אני אוהבת מתמטיקה../images/Emo9.gif

אבל חס וחלילה גאומטריה!!!!! צמב"ח זמב"ח תמותו!!!

למעלה