שאלון חמוד..

®NuLy®

New member
אמממ

צמב"ח - צלעות מתאימות במשולשים חופפים זמב"ח - זוויות מתאימות במשולשים חופפים שאלה: למה צריך להוכיח!! זה טיפשי

KaUrO DoNo

New member
מאיפה קנית את הבוקסר?

ובאמת שווה ללכת בעיר המלכים? מגניב עכשיו אני אדע ללכת.

WB!!!!!!

חחחחחח בוקסר נחמד, אני מכיר מישהי שיש לה גם בוקסר של בוב ספוג (מחוגי סיירות, היא היסתובבה איתו כל הטיול שעבר..) איך היה????!!!

לינקנית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתתודה שלך יש בוקסר כזה../images/Emo3.gif

חחחח אתה מסתכל על בנות לובשות בוקסר
חחח

SAMAR

New member
ME../images/Emo9.gif

הלו לכם...חיחיחיחי 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? לא יודעת....יתפרע על ארוכה במקדונלדס? 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? נימ....לא יודעת...רגיל, אבל שוויצרי
3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה...15,20....משו כזה... 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? לא יודעת...אבל זה לא ממש משנה גם ככה הייתי מתה ע"י ילד פסיכופט אחרי יום... 5. האם יצא לך לשבור קיר? כן..חחחח 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אממממממ.....לא יודעתo_O 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? את עצמי... 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? שאלה טובה.... 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? טוב...חחחחחח, היה שלום עולמי ולא היו פוליטיקאים....שונאת פוליטיקאים=/ 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מזל טוב עם מיקי מאוס
12. מה מעיר אותך בבוקר? כול דבר, אני מתעוררת בקלות... 13. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רופאה.. 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מנסה ללטף אותו
16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? תאמינו או לא אבל חלק
17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אממממ....פלסטרים? 18. על מה תקבל פרס נובל? חחחח, על לעשות כלום
19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "כוסית" מה זה המילה הזאת?! מה אתם נורמלים?! 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא הרבה...חחחח חברס! יום טוף!!!!

למעלה