שאלון חמוד..

Lp Fairy

New member
שאלון חמוד..

מצאתי את זה בקומונה של פורום שאני נמצאת בו..[= 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 5. האם יצא לך לשבור קיר? 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 12. מה מעיר אותך בבוקר? 13. כמה כריות יש לך על המיטה? 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 18. על מה תקבל פרס נובל? 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אכן קצרצר..המשך יום קסום לכולם...[=

Lp Fairy

New member
[=

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ישיר לדודה טובה יש תרנגולות..[= 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד חלב ממולא בקרם בטעם תות.. 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אמממ הרבה..הכי הרבה שלי היה 12 שעות.. 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? היימ ארררררר חח לא יודעת.. 5. האם יצא לך לשבור קיר? כול יום..חחח אני רוקיסטית..[= 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? או קיי זה נשמע מצחיק אבל אני יודעת בדיוק מתי אוטובוס בא גם אם אני בתחנה באמצע שומקום ואני תמיד יודעת מתי מתחלף הרמזור..חחח 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פופאי..[= 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? המממ אולי תם.. 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את המחברת שלי ועט.. 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם הפיות..חח 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? LP 12. מה מעיר אותך בבוקר? אמממ שיר ממש ממש ישן.. 13. כמה כריות יש לך על המיטה? 5 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עו"ד תמיד חשבתי שזה מאגניב לשאול שאלות... 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אם הוא היה קטן חמוד הייתי אומרת יוווו איזה מאמי!!! אבל אם הוא היה גדול מגעיל פיכסה! 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? בואו נגיד שיש מזל שאני עושה גולגלעך...חחח 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אממממ הספר "הבית של יעל" [= 18. על מה תקבל פרס נובל? אמממ ספרות..מקווה... 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? שאני ילדה קטנה...(למרות שזה נכון..=\ ) 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מיליון ו2..[=

יאא 5 כריות!!!!!!!

גם אני!!!! (((:) אחת גדולה מאוד 2 רגילות כאלה עוד אחד ריבוע אבל לא גדול ועוד אחד קטן מין גליל כזה :) מוהאהאהא

Lp Fairy

New member
חחחחח

לי יש אחת גדולה 3 כריות מרובעות כאלה עם תמונות ואחת של פו הדב ענקית כזאת..[= אהה ועוד אחת בצורת שמש..חחח

עונה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ייתאבד אם לא יחזירו אותו 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אממממ..איזה שוקולד משוויץ.. 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזזזז 5. האם יצא לך לשבור קיר? כן 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני שולט במחשב 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? לא יודע 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אמממממ...תלוי על מה הספר 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב,פלאפון,אוכל ומים.. 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם דימיוני 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מזל טוב 12. מה מעיר אותך בבוקר? בדרך כלל כלום, יוצא לי להיתעורר אוטומטית ב-6:00 בחופש ובלימודים ב-7:00 (ואז אני מאחר לבי"ס).. 13. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? גדול, אבל זה עבר מהר.. 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מוזר 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני 18. על מה תקבל פרס נובל? על שהייה הכי הרבה זמן מול המחשב 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא יודע 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 זהו? שאלון דיי קצר, אבל נחמד.

amy lee 4 life

New member
יאפ

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? לאדעת...החלטה שלו 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? פסק זמן
3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המון!!! השיא שלי זה 14 שעות רצוף! 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? הצילו! אני לא מסתדרת עם כל הרגלים האלה...והכנפיים בכלל!!!
5. האם יצא לך לשבור קיר? חחחח לא 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אמממ אני מסוגלת לקרוא מחשבות בקטנה חחחח 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? אבוסדינק! 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? רוני! היא בנאדם כל כך מעניין!! 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? שק שינה קונדומים ומישו שאין לנקוב בשמו.....
10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? וואלה אין לי שמץ 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את החתימה של איימי לי 12. מה מעיר אותך בבוקר? טלפון!!!!!!!!
13. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? חחחחחח רקדנית בלט..ועכשיו אני עושה בגרות התאטרון...פחחח 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? פסס פסס 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? פרוע במיוחד 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? קופסת סיגריות ריקה...למה לעזאזל אני מחזיקה קופסת סיגריות ריקה?!?!?! 18. על מה תקבל פרס נובל? טובות לב לחתולים 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "וואי קניתי מכנס מה יפה!" 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כמעט כולם חחחחחח

SAMAR

New member
חחחחחח

שק שינה קונדומים ומישו? חחחח חיחיחי;-]

L 0 L

New member
אני../images/Emo3.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ניתוח פלסטי 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אהה נוטלה
3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא הרבה... 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזז 5. האם יצא לך לשבור קיר? לא זכור לי... 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לראות דרך קירות. סתם. 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? ציפי 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא יודעת.. 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? פלאפון 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? לא יודעת. 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כלום 12. מה מעיר אותך בבוקר? רעש של שקיות דלתות צעקות. 13. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת גדולהה 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אהה מפוסמת
15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום.. 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רגיל..
17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? התמונה המוזרה של אינויאשה שתקועה באמצע שום מקום...
18. על מה תקבל פרס נובל? על הטימטום שלי.. 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אהה לא נרא לי שיש כזה 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כולם נרא לי תואמות

la nana 2004

New member
עונה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אמממ מאיפה לי???!!! 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזז 5. האם יצא לך לשבור קיר? לא 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לפעמיים אני חושבת על מישהו ואז אחרי שניה הוא תקשר אלי... 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אמממ חוליו, ידיד ממש ממש טוב שלי 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מוסיקה, את הכלבה שלי, משפחה שלי וגיטרה 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם החלומות 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כלב 12. מה מעיר אותך בבוקר? מערכת סטיראו - חדשות 13. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת ועוד מלא על הרצפה ליד 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי אומרת שהוא חמוד 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע! כמו תמיד... 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לא יודעת... 18. על מה תקבל פרס נובל? עזרה ליתומים ונזקקים 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? מאמי 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כמה.. לא יודעת ממש

תשובות

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יעשה טרור וכולנו נמות 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 9-10 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? גישישיששישישישישיייי (הוא מת!!!.... עזבו...) 5. האם יצא לך לשבור קיר? כן 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה לעוף ולעשות קולות של בובונים. 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מיצי 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ממממ את קאגורה 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה כדי לחזור הביתה 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? וורלד אוף דיסטראקנשן 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את האקקאקו וקאגורה 12. מה מעיר אותך בבוקר? הצעקות של אמא 13. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ממממממ כזאת שבקרקס... 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממממ כלום... 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? זוועה... שלא מהעולם הזה! 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ממממממ משו שעשיתי בשיעור טכנולוגיה... 18. על מה תקבל פרס נובל? על הפרחת נאדות לאוויר הצלול 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 'שימי פלטה לפני שאת הולכת לישון' גרררררררר!!!! 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה

לילשוש

New member
מישהו קורא את זה בכלל?!

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחטוף קרינה וימות...חהחהחה! 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? תות...או סתם שוקולד 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 23 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? באזז?! 5. האם יצא לך לשבור קיר? לא ממש 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לכתוב בלי שגיעות קטיב! 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שניצל 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? המורה שלי למדעים...משהו יוצא דופן! 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? יאכטה 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? הוואי 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי?? 12. מה מעיר אותך בבוקר? רעש 13. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא זוכרת... 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? לא מאמינה באמונות טפלות...טפו טפו טפו... 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? חישמול, עד הפניה לאברבנל. 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? תקרה? 18. על מה תקבל פרס נובל? אחרי שאני אקבל את הפרס אני אדע
19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אני יודע\ת 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 2 וחצי יום טוב

נו יאללה אז אני:

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? מה איכפת לי ממנו מיצידי שייתאבד 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? של הפרה אנילא זוכרת מה שם החברה עלית? 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שאתם רוצים 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? קולות של זבוב(?) 5. האם יצא לך לשבור קיר? כן בבית הספר אבל קיר גבס אבל זה עדיין קיר לא? P: 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לישון 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא הייתי כותבת 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? חבל תלייה 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם של אסיה חחחח 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? פרצוף ? אממ...כועס כזה 12. מה מעיר אותך בבוקר? אח שלי כשהוא משחק במחשב 13. כמה כריות יש לך על המיטה? 5 שיא!!(שלי) 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מעצבת אופנה אני עדיין רוצה 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי מלטפת אותו 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו שהוא נראה ביום יום איך שלא תבינו איך הוא נראה 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הכל נראה לי בסדר |: 18. על מה תקבל פרס נובל? מה זה פרס נובל? 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא יודעת 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא יודעת האההאההאאה

loligoth

New member
../images/Emo54.gifx_x

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ביד. P: 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן. :] 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא הרבה, 8-7... 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מווווּ 5. האם יצא לך לשבור קיר? לא. 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה לעוף. כן כן... :] 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? דודו זר.
[אל תשאלו למה :] 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מממ... 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את אלכס! 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? o_O 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? פיטמה. :] 12. מה מעיר אותך בבוקר? בדרך כלל רעש שאחיות שלי עושות... 13. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת. 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא יודעת. 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מה אני אמורה לעשות במקרה כזה? 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? זוועה. אבל הוא תמיד זוועה אז אף אחד לא ממש שם לב. :] 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ספרי תנ"ך ושיט של אבא. :/ 18. על מה תקבל פרס נובל? x_x 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? חולת נפש/ מוזרה, דברים כאלה... כשזה בא מההורים... x_x 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרוב. :|

amir kula

New member
התשובות שלי

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יזמין פיצה 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקלד לבן 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזזזזזזז זזזזזזזזזז זזזז 5. האם יצא לך לשבור קיר? לא פעם 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני מרים את הטלפון בשניה שמישהו מתקשר 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? בנצי 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אותי 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב נייד 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? חיים הפיל 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? פיל! 12. מה מעיר אותך בבוקר? האחים הקטנים שלי 13. כמה כריות יש לך על המיטה?2 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקן כדורגל 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? קופץ מהגג 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? בלי שינויים 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? כלב גדול סגול! 18. על מה תקבל פרס נובל? על המצאת מערכת סטריאו במזוודה 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? יא קרציה!!!! 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?2

giant G

New member
חעחעחעחע הינה מאט הומור שנון... :)

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יבוא אליי ויגיד לי "שי הולכים הבייתה" 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?חלב עם אגוזים 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?10 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?מיצי מיצי 5. האם יצא לך לשבור קיר?כע 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?לזבל במוח 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?ז'אק 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?בריטי שאוהב את הארי פוטר 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד?דיסקמן ודיסקים 10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?"כדור הארץ" 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?אנרכיה 12. מה מעיר אותך בבוקר?החלזון שלי חזי 13. כמה כריות יש לך על המיטה?1 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?רקדן סטפס 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?דוגר על ביצה 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?כמו של גבינה בולגרית 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אני מניח שהלוכד חלומות שלי... סמי 18. על מה תקבל פרס נובל?על הבאת טמטום מושלם לעולם 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?שאני יפה 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?כולם :X

The anomaly

New member
גמני רוצה לענות :) כאילו מישו יקרא

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ישמע את In The End בפעם הראשונה 2. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן, נראה לי... 3. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא הרבה... עד 10-11 שעות בערך 4. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?אבל אני לא זבוב אני כרוב 5. האם יצא לך לשבור קיר? יאפ, היום, עם פטיש ואיזמל (ואני לא צוחק) 6. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? למה שאני אגלה בדיוק? 7. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? גוסטדוג 8. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? שאלה מוזרה קצת... 9. מה היית לוקח איתך לאי בודד? הרבה אנשים שאני אוהב והרבה דברים שיעזרו לנו לשרוד
10. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מטריקס 11. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? משו 12. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר/הורים/מתעורר לבד 13. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 14. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אמממ האמת שרציתי להיות כמו איננשטיין 15. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אם הייתי במכונית בתא הנהג הכוונה? מאיץ את האוטו ומנסה לעלות עליו... (מה! הוא שחור!
) 16. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? יש לי שיער קמר או קרחת רוב הזמן, אבל עכשיו החלטתי להאריך אבל זה לא מספיק בשביל לענות על זה אז אני לא יודע 17. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מקל גשם 18. על מה תקבל פרס נובל? על מיוחדות 19. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אחלה" 20. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אני לא מספיק משועמם בשביל לבדוק את העניין הזה, מצטער

lp 12

New member
בשאלה 9 זה אמור להיות רק פריט אחד

ובשאלה 10 אתה ממש אחלהההההההההההההה חח אני מתה על קיאנו ריבס חח הוא שחקן מדהים יצא לך אולי במקרה לראות קונסטנטין?? אחלה של סרט!!! ובשאלה 16 מזה שער קמר? ושאלה 17 מזה מקל גם? אה ונ.ב חח אני קראתי

The anomaly

New member
חחחח טוב לדעת שקראו את זה../images/Emo13.gif

כן ראיתי קונסטנטין 16-שיער קצר* 17-מקל גשם-המקל הזה שעושה רעש שהאינדיאנים רוקדים איתו בשביל שיירד גשם

למעלה