שאלון חמוד

פלסטרית

New member
טוב גמני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(-מתי פעם אחרונה שהקאת?) אמממ... לפני חצי שנה בערך... (נראה לי יותר אפילו...)
(- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה?) ברור! מליון פעמים! לוידת, מסיבות פיג'מות, בל"ג בעומר השנה נשארתי פעם ראשונה כלהלילה ליד המדורה
(-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך?) ה-כ-ל
סורי על ההשתחצנות... חחח...
(-המילה שעולה לך עכשו בראש?) קקי... (כי ראיתי את השאלה האחרונה ונזכרתי בזה... חחח...) (-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד?) מוסיקה...
(-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]) לא ואני לוידת מזה אפילו... (-מה הפחד שלכם?) יש הרבה... אבל הכי משמעותי - למות
(- כמה נפשות בבית?) 6
(-ארטיק\גלידה?) גלידההה
(- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק כפות דקלים חציל גויאבה ממרח כבד גלידת תאנים חמאת בוטנים) רק חמאת בוטנים... זה במבה
(-האם אתה כותב למגירה?) לא (-אוהב שירה?) אין על גלגל"צ
(-בן כמה אתה בכלל?) 15 ואני יותר גדולה מאביחי ב-4 חודשים!!!
(-מאוהב במישהו\י?) דלוקה, כן...
(-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך?) מבוגרים
(-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם]) נגנית בלהקת ארועים
(-מה מרגש אתכם?) שיש לנו סופסוף מדינה יהודית אחרי כל השנים...
(-מה מעציב אתכם?) אנשים רעים
(-מה הצחיק אתכם לאחרונה?) קולות מצחיקים שאבא שלי עושה... (-שאלה אחרונה וחגיגית- |כוכב|מתי פעם אחרונה עשיתם קקי|כוכב|) היום

../images/Emo41.gifעונה

1-מתי פעם אחרונה שהקאת? לפני שבועיים 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה?כן מסיבת פיג'מות 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך?אממ... עיניים 4-המילה שעולה לך עכשו בראש? ראש 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד? חשבון 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]אממ.. בערך של רן בכור 7-מה הפחד שלכם? מוות 8- כמה נפשות בבית? 5 9-ארטיק\גלידה? גלידה 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק
כפות דקלים
חציל
גויאבה
ממרח כבד
גלידת תאנים
חמאת בוטנים
11-האם אתה כותב למגירה?בערך.. 12-אוהב שירה?כן 13-בן כמה אתה בכלל? 14 וחצי 14-מאוהב במישהו\י? אממ... כן 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך? מבוגרים אבל לא בהרבה 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם] אמממ... אני רוצה להיות מי שאני 17-מה מרגש אתכם? לא'דעת... 18-מה מעציב אתכם? תחילת לימודים 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה? לא'זוכרת

אני חדשה פההה...

1-מתי פעם אחרונה שהקאת? פשש לא זוכרת 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה?הרבה (מסיבת פיגמות, הייתי חולה והלכתי לישון בצהריים ולא קמתי בזמן ..קמתי ב9 בערב והייתי ערה כל הלילה ,ועוד... 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך?העיניים שלי.. 4-המילה שעולה לך עכשו בראש?שוקו..בא לי 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד?אני רוצה ליהיות גננת 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]אין 7-מה הפחד שלכם?שיגידו לי לא 8- כמה נפשות בבית?5 9-ארטיק\גלידה?ארטיק 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק ממש לא כפות דקלים מה? חציל בעע(למרות שלא אומרים איכס על אוכל ..סורי) גויאבה מה זה? ממרח כבד לאאאאאאאאאא גלידת תאנים לאא חמאת בוטנים לא ממש 11-האם אתה כותב למגירה? מה? 12-אוהב שירה?אוהבת לשיר 13-בן כמה אתה בכלל?14 14-מאוהב במישהו\י?מאוהבת זאת לא מילה... 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך?בגיל שלי בערך 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם]ביביסיטר 17-מה מרגש אתכם?השיר ..מה חשוב היום..(שעוזי חיטמן ז"ל שר) 18-מה מעציב אתכם?מוות 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה?לא זוכרת ו20.. סורי אבל שכחו מיזה......

natali2007

New member
עונה../images/Emo98.gif

1-מתי פעם אחרונה שהקאת? אמ.. לפני חצי שנה..
2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה? לא
3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך? הגוף שלי
4-המילה שעולה לך עכשו בראש? אידיוט 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד? מתמטיקה אבל רק לכיתות א-ב!
6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים] לא 7-מה הפחד שלכם? שהחלומות שלי לא יתגשמו 8- כמה נפשות בבית? 6
9-ארטיק\גלידה? גלידה
10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק לא.. כפות דקלים לא.. חציל לא.. גויאבה לא... ממרח כבד בטח!! המאכל האהוב שלי!! חח סתם ניראה לכם
גלידת תאנים לא חמאת בוטנים לא 11-האם אתה כותב למגירה? לא 12-אוהב שירה? כה :) 13-בן כמה אתה בכלל? 14 עוד חודש בול!!
14-מאוהב במישהו\י? בחבר שלי
15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך? אף אחד מהם.. 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם] אני אוהבת להיות אני..
לא הייתי רוצה להיות שום אדם או כל משו אחר.. 17-מה מרגש אתכם? הרבה דברים
18-מה מעציב אתכם? לראות מישו עצוב.. 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה? שחברה שלי התנהגה כמו שרוטה.. 20-שאלה אחרונה וחגיגית- |כוכב|מתי פעם אחרונה עשיתם קקי|כוכב||סלינק| אמ.. לא זוכרת

למעלה