שאלון חמוד

שאלון חמוד../images/Emo70.gif

חיחיח תודו שמפתה (אחרי שתראו מה כתוב למטה...)
1-מתי פעם אחרונה שהקאת? 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה? 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך? 4-המילה שעולה לך עכשו בראש? 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד? 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים] 7-מה הפחד שלכם? 8- כמה נפשות בבית? 9-ארטיק\גלידה? 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק כפות דקלים חציל גויאבה ממרח כבד גלידת תאנים חמאת בוטנים 11-האם אתה כותב למגירה? 12-אוהב שירה? 13-בן כמה אתה בכלל? 14-מאוהב במישהו\י? 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך? 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם] 17-מה מרגש אתכם? 18-מה מעציב אתכם? 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה? 20-שאלה אחרונה וחגיגית-
|כוכב|מתי פעם אחרונה עשיתם קקי
|כוכב|
שלא תבינו לא נכון... אני לא המצאתי את השאלון הזה, במיוחד לא את השאלה האחרונה

כן, כן, את לא צריכה להצהיר את זה../images/Emo9.gif

מה לעשות
שירשור בוקר
אני מתעוררת מאוחר... כל מיני כתבות וכאלה
אין לי סורק... כל מיני רייטינג וכאלה
את, אביחי ומתן בד"כ הראשונים... כל מיני עוותים למיניהם
אין לי פוטושופ,, וויפישופ, ניפישופ, חיחי ובלה בלה בלה...וגם אין לי מושג איך משתמשים בזה
ו... זהו, אז לפחות סקר מצאתי... אבל שכחתי להגיד שהקרדיט מגיע לפורום סקרים ושאלונים

יעל 13

New member
אנייייייייי

1-מתי פעם אחרונה שהקאת? לפני שנתיים בערך 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה? זה היה בגיל 8 מי זוכר!? 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך? כלום 4-המילה שעולה לך עכשו בראש? מבואסת 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד? חס וחלילה שאני יהיה מורה! 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]לא 7-מה הפחד שלכם?מוות 8- כמה נפשות בבית?5 9-ארטיק\גלידה?לא יודעת 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק-לא כפות דקלים-לא חציל-לא גויאבה-לא ממרח כבד-לא גלידת תאנים-לא חמאת בוטנים-לא 11-האם אתה כותב למגירה?לא 12-אוהב שירה? מזה שירה?שירה זה נשמע כמו אופרה וכאלה...אני אוהבת מוזיקה..כן 13-בן כמה אתה בכלל?14 14-מאוהב במישהו\י?כן 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך? לבני גילי ומבוגרים ממני 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם] שחקנית 17-מה מרגש אתכם? לא יודעת כל מיני 18-מה מעציב אתכם? הרבה דברים 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה? מיכל חחחחחחחח 20-שאלה אחרונה וחגיגית- |כוכב|מתי פעם אחרונה עשיתם קקי|כוכב|איזה שאלה נחמדה לסיום...חחחח

אביחי 33

New member
או קייי../images/Emo9.gif(שואף אוויר../images/Emo3.gif)

1-מתי פעם אחרונה שהקאת?
מאיפה אני זוכר
2- האם נשארת פעם ער כל הלילה? למה?
כןןן בלג' בעומר
היה כיייף.. 3-מה בחיצונית אתה אוהב בעצמך?
אממ גובה
4-המילה שעולה לך עכשו בראש?
אגם
5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד?
קודם כל אני לא אהיה
אבל לצורך השאלה
נראה לי שהייתי לתקשורת
6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]
נוו אם אתם מתעקשים
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=agam על המושלמת שליי אגמוש
7-מה הפחד שלכם?
אמממ שזאתי מהסרט 'הטינה' תבוא אליי בלילה
8- כמה נפשות בבית?
7 נפשות כולל אני וההורים
בלי עין הרע..טפו..טפו. 9-ארטיק\גלידה?
תלוי לפי מצבי רוח..הרוב זה ארטיק. 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב
או
] ארטישוק
כפות דקלים
חציל
מידי פעם
גויאבה
ממרח כבד
בעעעע
גלידת תאנים
חמאת בוטנים
11-האם אתה כותב למגירה?
אממ לא..אני כותב ספר במחשב הנקרא "יולי-אוגוסט"...
(סקופ
) 12-אוהב שירה?
מאוד
13-בן כמה אתה בכלל?
15 ביום ראשון הקרוב
14-מאוהב במישהו\י?
כעעעעע
15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך?
אמממ בד"כ למבוגרים..אבל זה לא משנה לי
16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם]
אמממ האיקוון
שנמצא בתפוז.. תמיד חלמתיי להיות "חבול" כזה..שכולם משתמשים בי... מענין לפגוש את החבול הזה
17-מה מרגש אתכם?
ילדים קטנים
18-מה מעציב אתכם?
מישהו בוכה,או סיפור עצוב.. 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה?
אממ אחותי הקטנה מיכל
20-שאלה אחרונה וחגיגית-
מתי פעם אחרונה עשיתם קקי
חחח מאיפה הקרצת את זה
אמממ לא זוכר...
תודה היה נחמד
עד שראיתי את השאלה האחרונה

../images/Emo110.gif

מתי פעם אחרונה שהקאת
לוזוכרת
האםנשארת פעם ער כל הלילה
למה
כעעע הרבה.. כי זה כיף חיחיחי
מה חיצונית אתה אוהב בעצמך
אממממממ חחחחח
המילה שעולה לך עכשו בראש
אינטרנט 0כי הוא לפני שנייה וחצי התנתק)
אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד
אני לע יהיה מורה
אני לא 'צה להתעלל בתלמידים
יש לכם בלוג
[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים] לע אין
מה הפחד שלכם
ג'וקים
כמה נפשות בבית
ההורים שלי גרושיםםם.. אני ואחותי וההורים גרים בנפרד
ארטיק\גלידה
ארטיקקקק
האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב
או
] ארטישוק
כפות דקלים
חציל
גויאבה
ממרח כבד
גלידת תאנים
חמאת בוטנים
האם אתה כותב למגירה
לע
אוהב שירה
כעעעעע
בן כמה אתה בכלל
13 ושלושה חודשים
מאוהב במישהו\י
אממממ..
נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך
אותודבר
מה אתם הכי רוצים להיות
[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם] אני
מה מרגש אתכם
הכל
מה מעציב אתכם
אז זהו שגם כמעט הכל חחח
מה הצחיק אתכם לאחרונה
היום חחחחח בפספוסים
שאלה אחרונה וחגיגית
מתי פעם אחרונה עשיתם קקי
שאלה חגיגית לאללה

עונההההה נה נחמן מאומן

1-מתי פעם אחרונה שהקאת
במימונה. 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה
למה
בגלל לג' בעומר! 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך
אה... שפתיים.
4-המילה שעולה לך עכשו בראש
אווצ'... הצוואר 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד
מממ... שיעור חופשי
6-יש לכם בלוג
[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]כן. 7-מה הפחד שלכם
מוות. 8- כמה נפשות בבית
6. 9-ארטיק\גלידה
גלידה. 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק
כפות דקלים
חציל
גויאבה
ממרח כבד
גלידת תאנים
חמאת בוטנים
11-האם אתה כותב למגירה
לארון ... 12-אוהב שירה
כן... 13-בן כמה אתה בכלל
14 בכלל
14-מאוהב במישהו\י
לא. 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך
גדולים .. 16-מה אתם הכי רוצים להיות
[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם]סודי עדיין
17-מה מרגש אתכם
המון דברים. 18-מה מעציב אתכם
מוות. 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה
אתמול .. אני. אני מצחיקה את עצמי. 20-שאלה אחרונה וחגיגית-
מתי פעם אחרונה עשיתם קקי
אתמול ... שאלון גנוב בשכל
-קרן-

עונה../images/Emo70.gif

1-מתי פעם אחרונה שהקאת? אתמול פעמיים
אני חולה
2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה? כן .. כי לא הצלחתי להירדם .. 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך? הכול .. 4-המילה שעולה לך עכשו בראש? כואב 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד? חס וחסה שאני יהיה מורה
אפילו לא בגילגול הבא
6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים] אין 7-מה הפחד שלכם? אלוהים מוות ולעבור דירה 8- כמה נפשות בבית? 3 9-ארטיק\גלידה? גלידה 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק
כפות דקלים
חציל
גויאבה
ממרח כבד
גלידת תאנים
חמאת בוטנים
11-האם אתה כותב למגירה? לא, אולי ביומן .. 12-אוהב שירה? כאילו מוזיקה כן
13-בן כמה אתה בכלל? עוד חודש 15 14-מאוהב במישהו\י? --------- <חסוי> 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך? גם וגם 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם] סמיילי
17-מה מרגש אתכם? אמממ כמעט הכול .. 18-מה מעציב אתכם? אממ אין לי מושג 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה? שאתמול מי שזכה במכונית בפיספוסים ביםםםם של דמעות בשתי עי ניייייייייייי חחח הרגה אותי הילדה הזאת
לא הפסקתי לצחוק
20-שאלה אחרונה וחגיגית- מתי פעם אחרונה עשיתם קקי? חחחחח איזה שאלה חגיגית
עוד משו- סורי שאני לא מסכמת יותר אחרי כל פרק כי אני חולה ואין לי ממש כוח .. גם רוב היום אני לא ליד המחשב אז אולי אני לא יגיב הרבה בפורום ..

i love skat

New member
../images/Emo37.gifאני../images/Emo27.gif

1-מתי פעם אחרונה שהקאת?לפני חודשיים,שהייתי חולה.. 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה?כן,סתם כי היה משעמם והיה חופש.. 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך?עיניים,אף,פה,גומה....
4-המילה שעולה לך עכשו בראש?טוב.
5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד?אנגלית,אומנות. 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]לא. 7-מה הפחד שלכם?ג'וקים,עקרבים,מוות. 8- כמה נפשות בבית?4 9-ארטיק\גלידה?גלידהההה
10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: ארטישוק
כפות דקלים
חציל
גויאבה
ממרח כבד
גלידת תאנים
חמאת בוטנים
11-האם אתה כותב למגירה?לא 12-אוהב שירה?כן 13-בן כמה אתה בכלל?14 וחצי 14-מאוהב במישהו\י?לא 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך?מבוגרים...
16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם] אמ..אני הכי רוצה להיות..שחקנית תיאטרון 17-מה מרגש אתכם?סרטים,שירים,סיפורים 18-מה מעציב אתכם?מוות של מישהו קרוב,ריבים,כעסים. 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה?חברה שלי 20-שאלה אחרונה וחגיגית- מתי פעם אחרונה עשיתם קקי? באמת שאלה לעניין,וקשורה..לא זוכרת..

עונהנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1-מתי פעם אחרונה שהקאת?אמממממ שהייתי חולה מתישהו.. 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה?כן בגלל שהיה מסיבת פיג'מות ונשארנו בערך עד 6 בבוקר ערות 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך? את העיינים 4-המילה שעולה לך עכשו בראש? שיעמום 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד?חשבון ולשון חיחיחיחיח אתם אמרתם לי 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים] לא אבל אני נכנסת כל יום לבלוג של אביחי... 7-מה הפחד שלכם?רופאת שיניים 8- כמה נפשות בבית?6 9-ארטיק\גלידה?ארטיק 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק
כפות דקלים
חציל
גויאבה
ממרח כבד
גלידת תאנים
חמאת בוטנים
11-האם אתה כותב למגירה?
12-אוהב שירה?
13-בן כמה אתה בכלל?אני בת 14 עוד מעט 14-מאוהב במישהו\י?לא| סדגש| 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך?אמממ לע יודעת|בדגש| 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם]פינוקיו, בשביל שזה יזהיר אותי לא לשקר 17-מה מרגש אתכם? לסוע רחוק מאמא ולדבר איתה בטלפון 18-מה מעציב אתכם? לסוע רחוק מאמא ולדבר איתה בטלפון 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה? השאלון הזה 20-שאלה אחרונה וחגיגית- מתי פעם אחרונה עשיתם קקי אתמול חיחיחיחיחחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי
הדס.. ושאלון מאוד חמוד ומצחיק

../images/Emo23.gifעונה../images/Emo23.gif

-מתי פעם אחרונה שהקאת?עכשיו בגלל שאני בהריון חיחיחיחי סתאאאם אמממ ניראה ליששנה שעברה שאכלתי מנה חמה מקולקלת 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה?כן הרבה פעמים אממ בלילה שהכלבה שלי ילדה בטיולים לפני תחילת שנה ועודדדד 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך?שיער ועיניים 4-המילה שעולה לך עכשו בראש?אהבה 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד?תארטון אם יש ואמממ ספרדית וספורט 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]לעעע 7-מה הפחד שלכם?מות 8- כמה נפשות בבית?4 אחים 6 כולל ההורים טוב זה ברור חחחח 9-ארטיק\גלידה?גלידה יאמייייייי 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] אין לי כחחחח ארטישוק וי כפות דקלים וי חציל תלוי רק של אמ שלי חחחח גויאבה וי ממרח כבד איקס בעעעעעע גלידת תאנים בעעעעעעעע חמאת בוטנים וי 11-האם אתה כותב למגירה? אמממ מה?כותבת כאילו... אז כן 12-אוהב שירה?כן 13-בן כמה אתה בכלל?14 ו-ו-4 חודשים חחיחיחי קטנה האאא 14-מאוהב במישהו\י? כן... 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך? למבוגרים ממני ועוד בהרבה שנים חחחח 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם]חיה חחחחחחחח אם חיה אז דולפין מקצוע:שחקנית תאטרון 17-מה מרגש אתכם?דברים שכואבים לאנשים אחרים סרטים עצובים... 18-מה מעציב אתכם?דברים עצובים חחחח 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה?אמ הרבה דברים שאני אפילו לא זוכרת חחחח 20-שאלה אחרונה וחגיגית- |כוכב|מתי פעם אחרונה עשיתם קקי|כוכב אמממ לא שזכור לי חחחחח מזה השאלה הזאת??????? שאלון פ33333תייייי טנקס -
- נופר

ghsufvi

New member
עונה

1-מתי פעם אחרונה שהקאת?לא זוכר 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה?ברור כי טסתי 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך?את השער 4-המילה שעולה לך עכשו בראש?דאגה 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד?ספורט 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]כן http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tamrhdr | 7-מה הפחד שלכם?גבהים 8- כמה נפשות בבית?5 9-ארטיק\גלידה?גלידה 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק לא כפות דקלים לא חציל לא גויאבה לא ממרח כבד כן גלידת תאנים לא יודע לא אכלתי חמאת בוטנים כן 11-האם אתה כותב למגירה? 12-אוהב שירה?כן 13-בן כמה אתה בכלל?16.5 14-מאוהב במישהו\י?כן 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך?צעירים 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם]כדורגלן 17-מה מרגש אתכם?שירי מימון 18-מה מעציב אתכם?פיגועים 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה?בדיחה שאבא שלי סיפר 20-שאלה אחרונה וחגיגית- |כוכב|מתי פעם אחרונה עשיתם קקי-מי זוכר

../images/Emo15.gifעונהנהההה...../images/Emo9.gif

1-מתי פעם אחרונה שהקאת? ב"ה הרבה זמן לא הקאתיי (בלי עין הרעעע
)
2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה? בטחח.. בטיול השנתיי.. התחרפנוו.. אז למה ציפיתםםם
3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך? את השיערר
4-המילה שעולה לך עכשו בראש? 312 (קטע עם חברות שלי מאתמולל
)
5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד? לא חושבת עלזה.. כי אני לא יהיה מורההה
אולי מורה לג'אז..
6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]בטח שישש... הבלוג הרשמי ליהודה לוי http://blog.tapuz.co.il/yudyud
7-מה הפחד שלכם? אני מפחדת ללכת לבד או רק עם חברה אחת בשיא החושך... כל האנשים שמסתובבים מפחידים אותי (קרו כמה פעמים שקרו דברים.. אבל חסלנו אותםם
)
8- כמה נפשות בבית?חלק מהאחים שלי כבר התחתנו..ואחינית שלי רוב היום בביתת.. אם אתם שואלים כמה ילדים בסך הכלל.. 10 עם ההוריםם
(בלי עין הרעע..)
9-ארטיק\גלידה? שניהםםם.. כשחם לי אני מעדיפה הכללל
10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוק
כפות דקלים
חציל
אבל תלוי איזה..
גויאבה
ממרח כבד
גלידת תאנים
חמאת בוטנים
יאממ יאממ
11-האם אתה כותב למגירה? לא..
12-אוהב שירה? בטחח... אומרים לי שאני שרה יפה..
13-בן כמה אתה בכלל? 14 וחצייי...
14-מאוהב במישהו\י? כרגע לאא....
15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך? חחח יותר לכאלה שבגילי
16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם] חח אינלי מושג.. שחקניתת..
17-מה מרגש אתכם? דברים עצוביםם...
18-מה מעציב אתכם? כל מה שקורה בארץ..
19-מה הצחיק אתכם לאחרונה? מה שהיה לי אתמול בקניוןן
20-שאלה אחרונה וחגיגית- |כוכב|מתי פעם אחרונה עשיתם קקי|כוכב|חח לא זוכרתת
קורעיםםם
חולעליכםם
מירי

עונה נה בננה! ../images/Emo3.gif

1-מתי פעם אחרונה שהקאת? לא זוכרת... לפני שנתיים בערך(מנה חמה)חיחי 2-האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה?כן, בטוח, לא יודעת למה, סביר להניח ממסיבת פיג'מות... 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך?עיניים!!! 4-המילה שעולה לך עכשו בראש? גב- כואב לי... 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד? אממממ גאוגרפיה,משפטים או מחשבים 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים]לא... 7-מה הפחד שלכם?אישי ביותר... 8- כמה נפשות בבית?6, כולל אמא ואבא! 9-ארטיק\גלידה? גלידה 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב
או
] ארטישוק
כפות דקלים
אממממ מה זה חציל
גויאבה
ממרח כבד
גלידת תאנים
מה זה?!?!? יש כזה דבר? חמאת בוטנים
11-האם אתה כותב למגירה? לא 12-אוהב שירה? כן 13-בן כמה אתה בכלל?14 וחודש 14-מאוהב במישהו\י?כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך?מבוגרים ממני!!! 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם]לא רוצה להיות שום דבר חוץ ממה שאני... 17-מה מרגש אתכם? סרטים רומנטיים ועצובים, וסתם, אנשים... 18-מה מעציב אתכם?הרבה דברים, אתם יכולים לתאר לעצמכם!מוות בעיקר 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה?בדיחה מהאנטרנט 20-שאלה אחרונה וחגיגית-
מתי פעם אחרונה עשיתם קקי
חיחיחי אתמול...

למעלה