שאלון חמוד ,

Billy4

New member
...

מי את\ה?הגר הו תאריך השרצתך לעולם?7.8.1991 מה הסוג שלך? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?צוחקת מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? יש גן עדן?לא יש גהנום?לא אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך?שניצל מהו המאכל השנוא עלייך?אפונה מהו המתתק הטוב ביותר?במבה מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?נוטלה מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?פרה מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?איכ מה דעתך על סקס וירטואלי? מה דעתך על ויאגרה לנשים? איך באים ילדים לעולם? לֵמַה באים ילדים לעולם? חיות עושות לך את זה? וירקות?לא את אוהבת חיות? יש לך כאלו?כן ולא מה דעתך על סוסים?יפים מה דעתך על דוברמנים? נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? מה החיה הכי סקסית בענייך? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?ג'וני דפ מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? איזה מפורסם הכי דורש לינץ'?אבריל איזה מפורסם הכי דורש זיון? מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? והכי מכוערת?תשבעי והכי צהובה?צהוב כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.ביוגרפיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.גר,פה,פה,גב,הי,גור נכון שאלה מעצבנת? מה דעתך על תרבות הבלוגים? יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? איפה עדיף - תפוז או ישרא?תפוז מנהל\ת בתפוז? של מה? שחור- צבע או דרך חיים?צבע צהוב- צבע מרושע?לא כתום- רק תפוז?לא מה הצבע הכי משמעותי בחייך?ירוק מהי המצאת המאה מבחינתך?מוסיקה מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אם היית חיה, איזה חייה היית?סוס אם היית טעם, איזה טעם היית?חמוץ אם היית חפץ, איזה חפץ היית?כדור אם היית צבע, איזה צבע היית?כתום איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? למי את\ה נותנת כבוד? אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?למי אכפת מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)אני לא תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם.יש לי ספרים בבית? מתי פעם אחרונה.... צחקת?כקראתי את השאלה למעלה בכית?אתמול קראת?בכיתה א'(???) ראית סרט ממש טוב?חודש בערך התנשקת? שכבת (כןכן, סקס.)? יצאת מהבית?לפני חמשד' אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר?כפר ארץ ישראל \ חו"ל?חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ?בבית חוף ים- בלילה \ ביום?לילה בליינד דייט - \ ?... רוקי- \? סרטי אימה- \ ?הכי טוב חדר מסודר \ מבולגן?מסודר גלידה \ קרחון?גלידה צפון \ דרום? שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו?טלפון

T a b a s c O

New member
מיף..

מי את\ה? אני פדופיל זקן חסר שיניים שזקוק לויאגרה ורוצה לאנוס את כולכם.. מהו תאריך השרצתך לעולם?26.6.91 מה הסוג שלך?חייזר גאלקדי ממאדים..סתם..זכר..נראה לי..מש'ו באמצע.. מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?ווזלין? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?הייתי מושך לו בחדק.. מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?להיות פאקצה מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?מוות+דחיפת צלב לתחת יש גן עדן?לא יש גהנום?לא אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך?אירנה
מהו המאכל השנוא עלייך?חזי
מהו המתתק הטוב ביותר?שוקולד מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?שוקולד מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?שוקולד מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?שוקולד? האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?צדפות.. האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?וואטבר.. איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?הלבשת קונדום על בננה.. מה דעתך על סקס וירטואלי?אין דעה.. מה דעתך על ויאגרה לנשים?שיהיה איך באים ילדים לעולם?אתם לא רוצים שאני יפרט.. לֵמַה באים ילדים לעולם?כדי לעצבן ת'זקנים חיות עושות לך את זה? וירקות?בטחחחח
גם ירקות את אוהבת חיות? יש לך כאלו?אני בן(אני רגיל להגיד ת'משפט הזה) כן,חתולה שקסית ושווה מה דעתך על סוסים?נההה מה דעתך על דוברמנים?
נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?לא מה החיה הכי סקסית בענייך?נחש מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?רגב
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?נטלי
איזה מפורסם הכי דורש לינץ'?בריטני איזה מפורסם הכי דורש זיון?ביליייייי מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?מיסרון (המילה העיברית לSMS) והכי מכוערת?מתמטיקה והכי צהובה?בני גורן כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. םטםרעכבדטאועואהאתהמפגרעקוםונמאסלימהשאלון|סגדש|הזהםאגעטמאגר עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.
נכון שאלה מעצבנת?תחנק מעניבה של אווריל מה דעתך על תרבות הבלוגים?שיהיה יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?לא לא לא תאכל מרשמלו איפה עדיף - תפוז או ישרא?ישרא מנהל\ת בתפוז? של מה?לא שחור- צבע או דרך חיים?דרך חיים
צהוב- צבע מרושע?יאפ כתום- רק תפוז?חפוז! מה הצבע הכי משמעותי בחייך?צ'טו? מהי המצאת המאה מבחינתך?יד ימין? מהי המצאת המאה מבחינת העולם?יד שמאל? אם היית חיה, איזה חייה היית?שועל אם היית טעם, איזה טעם היית?אלכוהול אם היית חפץ, איזה חפץ היית?ויברטור אם היית צבע, איזה צבע היית?משה איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?התרחפנתי כהוגן? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?לא יודע על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?שום דבר..זה שליייי! אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?בריטני למי את\ה נותנת כבוד?אימא ש'ך נותנת.. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?לא כואבת לו היד אחרי כל זה? אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?היה עושה את מה?סקס?אה..סוס.. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)איי את.. תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. "קבוצת אמת-קבוצת על המספרים שהצבתם בתבנית הפסוק נותנת פסוק אמת" מתי פעם אחרונה.... צחקת?אתמול..והרבה.. בכית?לא זוכר קראת?הרבה זמן ראית סרט ממש טוב?יום שבת..צר הקרפדות השני.. התנשקת?אתמול? שכבת (כןכן, סקס.)שההה..אתמול זיינתי לליבי,חזי,אירנה,טל,יניב,אורטל,ועוד חבורה של מוזרים ת'רגל יצאת מהבית?אתמול אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר?עיר ארץ ישראל \ חו"ל?חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ?בחוץ חוף ים- בלילה \ ביום?לילה בליינד דייט - \ ?וואטבר רוקי- \?לא יודע סרטי אימה- \ ?שוווווווווווווה חדר מסודר \ מבולגן?מבולגן גלידה \ קרחון?קרחון צפון \ דרום?דרום שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו?שניהם אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?שההההה

GC Lego

New member
בו יו, נחשוב אם תקבל סוכריות לגו

כמובן שתקבל! (אל תנסו כ"כ להבין "בו יו" זה מה שקורה כשמשתעממים בשיעור ספרות כמובן אחרי שמקללים בלי סוף את המורה מול הפרצוף שלה כשהיא קרובה אלינו והיא עוד שואלת "מה אמרת?" זקנה בלומה)

ak 1

New member
....

מי את\ה?בן אדם (?)...חח.. מהו תאריך השרצתך לעולם?1989 מה הסוג שלך?(?) מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?האמ... מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?צוחקת מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?אי-כנות מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?שאלה טובה.. יש גן עדן?כשאני אמות אני אודיע.. יש גהנום?כנ"ל אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך?לא יודעת מהו המאכל השנוא עלייך?אפונה וכיוצא בזה מהו המתתק הטוב ביותר?שוקולד מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?אין הבדל מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?פרה מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?שיהיה.. האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?שבלולים?לא.. האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?כן. איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?קוף מה דעתך על סקס וירטואלי?- מה דעתך על ויאגרה לנשים?- איך באים ילדים לעולם?האמ.. לֵמַה באים ילדים לעולם?כדי לעצבן את מי שכבר נולד.. חיות עושות לך את זה?? וירקות?? את אוהבת חיות?לא יש לך כאלו?תוכון מה דעתך על סוסים?הם בסדר מה דעתך על דוברמנים?? נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?ואטאבר מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?שדר פגר (אמבולנס אם לא הבנתם..) והכי מכוערת?יש הרבה והכי צהובה?? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.אנציקלופדיה? עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.עשיתי את זה בכיתה ה' -105 נכון שאלה מעצבנת?כן מה דעתך על תרבות הבלוגים?נחמד יש לך בלוג?לא מדוע ולמה?כי כככה איפה עדיף - תפוז או ישרא?תפוז מנהל\ת בתפוז?לא שחור- צבע או דרך חיים?חצי חצי צהוב- צבע מרושע?לא כתום- רק תפוז?לא מה הצבע הכי משמעותי בחייך?? מהי המצאת המאה מבחינתך?איטרנט מהי המצאת המאה מבחינת העולם?כנ"ל אם היית חיה, איזה חייה היית?לא אהיה חיה אם היית טעם, איזה טעם היית?מתוק (?) אם היית חפץ, איזה חפץ היית?- אם היית צבע, איזה צבע היית?- איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?נולדתי על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?- על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?אני מאושרת שלמה אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?אפחד למי את\ה נותנת כבוד?לעצמי ולאחרים אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?משועממת אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?נקבה מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן?היי תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. אין ספר לידי אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר?עיר ארץ ישראל \ חו"ל?שניהם דייט בבית \ דייט בחוץ?חוץ חוף ים- בלילה \ ביום?תמיד בליינד דייט - \ ?לא רוקי- \?אה? סרטי אימה- \ ?ברור חדר מסודר \ מבולגן?מסודר גלידה \ קרחון?גלידה צפון \ דרום?צפון שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו?טלפון אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?כעע...ברור...

שירעלה

New member
מיין מייין מייןןןןן../images/Emo9.gif

מי את\ה?שירע,מיש,צילה,זיגי,שירקס,סגוליה,לוקס,ועוד כל מיני שמות מעוותים שאנשים מעוותים הדביקו לי [= מהו תאריך השרצתך לעולם?28.2.91 מה הסוג שלך?פאנק? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?*ראשכחול*.כן אניי ודעת מהם שימושיו.כנראה. בלע |: מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?יושבת עליו. מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?בגידה מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? באמת שאני לא יודעת יש גן עדן?ברור, אף פעם לא הייתם בשנקין? יש גהנום?ברור, אך פעם לא הייתן בביצפר? אם כן, מה הם?ראו למעלה. מהו המאכל האהוב עלייך?פסטע [= מהו המאכל השנוא עלייך? כל דבר עם ירקות מאודים.בלעע מהו המתתק הטוב ביותר?פסק זמן רד [= מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?נוטלה!!!!!!!! מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?עלית מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?הוו.אנשים באמת צריכים את זה? האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?אופקורס. האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?אם יש לזה משמעות אחרת..אז אני לא יודעת. איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?תות מה דעתך על סקס וירטואלי?עצוב מה דעתך על ויאגרה לנשים?בלתי אפשרי? איך באים ילדים לעולם?חסידע ! דהה לֵמַה באים ילדים לעולם?כדי שפקאצות יוכלו לומר :"יוואואואאא איזה בוווביי" על כל ייצור קטן שהן רואות ברחוב? חיות עושות לך את זה? וירקות?ברור, ירקות זה פשוט שקסי. את אוהבת חיות? יש לך כאלו?מתה עליהן [= אבל כרגע אין .. בחיפושים אחרי חתול. מה דעתך על סוסים?רכבתי פעם, אבל התחת שלי התחנן שאני אפסיק. מה דעתך על דוברמנים?אם הם פמאולפים הם מתוקים [= נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? ממש לא. זה כלב של פקאצות. מה החיה הכי סקסית בענייך?חתול מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?אביעד קיסוס!!!!!!!!!! מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?הרכזת שלי!!!!!!!!!!! איזה מפורסם הכי דורש לינץ'?רוני דואני איזה מפורסם הכי דורש זיון?בילי ג'ו [= מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?תירס[?] והכי מכוערת?תירס[?] והכי צהובה?תירס[?] כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.אינצקלופדיההההההההה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.אין,ציק,לו,פדיה. נכון שאלה מעצבנת?מאד. מה דעתך על תרבות הבלוגים?מי שזה טוב לו, נחמד לו. [= יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?לא.היה לי אבל סגרתי.סתם. איפה עדיף - תפוז או ישרא?ישרא,העיצוב שלך. מנהל\ת בתפוז? של מה?קומונת ניו פאונד גלורי..ואה כמה זמן לא ניכנסתי לשם.|: שחור- צבע או דרך חיים?צבע. צהוב- צבע מרושע?חס וחלילה.לא שופטיםל פי מראה. כתום- רק תפוז?וקלמנטינה. מה הצבע הכי משמעותי בחייך?סגול[= מהי המצאת המאה מבחינתך?קולף מלפפונים.כי איפה היינו בלעדיו? מהי המצאת המאה מבחינת העולם?מחשב כנראה אם היית חיה, איזה חייה היית?חתול[= אם היית טעם, איזה טעם היית?מתוק?חעחעחעח אם היית חפץ, איזה חפץ היית?טלפון.חח אם היית צבע, איזה צבע היית?סגול\כתום איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?הוכחתי בהרבה דרכים, השאלה היא מתי שמו לב P: על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?בגידה על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?איבר פנימי כלשהו שאין לו שימוש מיוחד.|: אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?הערסים שלי בירוחם [= למי את\ה נותנת כבוד?למי?בטח לא למורה שלי לאנגלית. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?שמשעמם לי אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?ויקי כנפו, כמובן. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם): את בטוחה שהגעת למקום הנכון? תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם."העמידו פנים שאין חפצים שעליהם יכול מגז האוויר להשפיע" טוב.נממ. מתי פעם אחרונה.... צחקת?היום מתישהו. בכית?אמ....ביום שני.נראהלי. קראת?עכשיו. ראית סרט ממש טוב?לפני כמה שעות. התנשקת?מזמן. שכבת (כןכן, סקס.)?לא יצא לי עדיין.חח יצאת מהבית?היום. אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר?עיר ארץ ישראל \ חו"ל?חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ?תלוי עם מי. חוף ים- בלילה \ ביום?יום בליינד דייט - \ ? >< רוקי- \?[= סרטי אימה- \ ?|: חדר מסודר \ מבולגן?מסודר. גלידה \ קרחון?גלידעע צפון \ דרום?צפון שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו?טלפון אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?כמובן. ?

מיפ מיפ מיפ מיפפפפפפפפפפפפפפפפפ../images/Emo3.gif

מי את\ה?אני זה אני עצמי ואנוכי מהו תאריך השרצתך לעולם?30.6.82 מה הסוג שלך? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? יש גן עדן? יש גהנום? אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך? מהו המאכל השנוא עלייך? מהו המתתק הטוב ביותר? מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? מה דעתך על סקס וירטואלי? מה דעתך על ויאגרה לנשים? איך באים ילדים לעולם? לֵמַה באים ילדים לעולם? חיות עושות לך את זה? וירקות? את אוהבת חיות? יש לך כאלו? מה דעתך על סוסים? מה דעתך על דוברמנים? נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? מה החיה הכי סקסית בענייך? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? איזה מפורסם הכי דורש זיון? מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? והכי מכוערת? והכי צהובה? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. נכון שאלה מעצבנת? מה דעתך על תרבות הבלוגים? יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? איפה עדיף - תפוז או ישרא? מנהל\ת בתפוז? של מה? שחור- צבע או דרך חיים? צהוב- צבע מרושע? כתום- רק תפוז? מה הצבע הכי משמעותי בחייך? מהי המצאת המאה מבחינתך? מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אם היית חיה, איזה חייה היית? אם היית טעם, איזה טעם היית? אם היית חפץ, איזה חפץ היית? אם היית צבע, איזה צבע היית? איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? למי את\ה נותנת כבוד? אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. מתי פעם אחרונה.... צחקת? בכית? קראת? ראית סרט ממש טוב? התנשקת? שכבת (כןכן, סקס.)? יצאת מהבית? אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר? ארץ ישראל \ חו"ל? דייט בבית \ דייט בחוץ? חוף ים- בלילה \ ביום? בליינד דייט - \ ? רוקי- \? סרטי אימה- \ ? חדר מסודר \ מבולגן? גלידה \ קרחון? צפון \ דרום? שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?

גם אני../images/Emo13.gif

מי את\ה? אני זה אני מהו תאריך השרצתך לעולם? לא הושרצתי, אבל זה יותר טוב מהומלטתי...ואגב, ה20.9.89 מה הסוג שלך? סוג א'
מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?אין לי דעה מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? לוחץ לו את החדק
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?כל חטא(שמבוצא נגדי, אגב) מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? אני נראה כמו אחד אכפת לו? יש גן עדן?לא יש גהנום?לא אם כן, מה הם?אין אין... מהו המאכל האהוב עלייך?כל דבר שנכנס לפה
מהו המאכל השנוא עלייך?כל דבר בצורת נקניקיות...כולל קבבים וכו'. מהו המתתק הטוב ביותר?כל ממתק אכיל מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?
מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?
מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? למה לא? נראה לי רעיון שיכניס מליונים. האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?יענו שבלולים וכאלה?! שידחפו את זה
האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? כנ"ל. איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? חחח... מה דעתך על סקס וירטואלי?אממ...אידיוטי? מה דעתך על ויאגרה לנשים?מה זה כבר יכול להעמיד להן?! איך באים ילדים לעולם?קצת כיוף וטעות של החיים? לֵמַה באים ילדים לעולם?
חיות עושות לך את זה? וירקות? לא ואממ...לא~! את אוהבת חיות? יש לך כאלו? אוהב חיות...יש לי שתי אחיות
מה דעתך על סוסים?שזה מאגניב! נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?פודל זה לא באמת כלב. מה החיה הכי סקסית בענייך?אשכנזיה..אבל זה לא ממש חיה:S? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?
איזה מפורסם הכי דורש לינץ'?כולם. איזה מפורסם הכי דורש זיון?אף אחד..
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?- והכי מכוערת?- והכי צהובה?בננה?
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.אוטואמנסיפציה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.אוטו,אמן,נס,פיצה...תמצאו לבד! נכון שאלה מעצבנת?
מה דעתך על תרבות הבלוגים?אני שומר על זכות השתיקה. יש לך בלוג? יש. מדוע ולמה? כי בא לי וככה. נותן לך משהו? חיים?
איפה עדיף - תפוז או ישרא? גם וגם~! מנהל\ת בתפוז? של מה? של הבלוג שלי?:S שחור- צבע או דרך חיים? גם וגם, תלוי את מי שואלים. צהוב- צבע מרושע?צבע מושתן(בעע) כתום- רק תפוז?קלמנטינה. מה הצבע הכי משמעותי בחייך?כחול מהי המצאת המאה מבחינתך?אני המצאת המאה שעברה:). מהי המצאת המאה מבחינת העולם?אני נראה כמו העולם? איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?לא הוכחתי, קבעתי עובדה.אקסיאומה על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?בגידה באמון שלי. על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?שום דבר, קישטע! אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?אף אחד?! למי את\ה נותנת כבוד?למי שמכבד אותי. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?חח...היה מת לפניח שהיה מספיק לחשוב. אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?לכו תשאלו את הרב או משהו... מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)-טעית בכתובת תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. מתי פעם אחרונה.... צחקת?אתמול. בכית?מתי שהוא השבוע... קראת?כל יום... ראית סרט ממש טוב?לפני הרבההה זמן. התנשקת?מעולם לא שכבת (כןכן, סקס.)?כנ"ל אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר?עיר... ארץ ישראל \ חו"ל?ארץ ישראל... דייט בבית \ דייט בחוץ?גם וגם
חוף ים- בלילה \ ביום?אף פעם בליינד דייט -
רוקי-
סרטי אימה-
ועוד איך! חדר מסודר גלידה \ קרחון?גם וגם צפוןןןןןן.... שיחות ארוכות בטלפון כמובן. אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? למה שיקראו לעץ בוריס?!

למעלה