שאלון חמוד ,

Unaffected

New member
שאלון חמוד , ../images/Emo13.gif

מי את\ה? מהו תאריך השרצתך לעולם? מה הסוג שלך? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? יש גן עדן? יש גהנום? אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך? מהו המאכל השנוא עלייך? מהו המתתק הטוב ביותר? מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? מה דעתך על סקס וירטואלי? מה דעתך על ויאגרה לנשים? איך באים ילדים לעולם? לֵמַה באים ילדים לעולם? חיות עושות לך את זה? וירקות? את אוהבת חיות? יש לך כאלו? מה דעתך על סוסים? מה דעתך על דוברמנים? נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? מה החיה הכי סקסית בענייך? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? איזה מפורסם הכי דורש זיון? מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? והכי מכוערת? והכי צהובה? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. נכון שאלה מעצבנת? מה דעתך על תרבות הבלוגים? יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? איפה עדיף - תפוז או ישרא? מנהל\ת בתפוז? של מה? שחור- צבע או דרך חיים? צהוב- צבע מרושע? כתום- רק תפוז? מה הצבע הכי משמעותי בחייך? מהי המצאת המאה מבחינתך? מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אם היית חיה, איזה חייה היית? אם היית טעם, איזה טעם היית? אם היית חפץ, איזה חפץ היית? אם היית צבע, איזה צבע היית? איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? למי את\ה נותנת כבוד? אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. מתי פעם אחרונה.... צחקת? בכית? קראת? ראית סרט ממש טוב? התנשקת? שכבת (כןכן, סקס.)? יצאת מהבית? אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר? ארץ ישראל \ חו"ל? דייט בבית \ דייט בחוץ? חוף ים- בלילה \ ביום? בליינד דייט -
\
? רוקי-
\
? סרטי אימה-
\
? חדר מסודר \ מבולגן? גלידה \ קרחון? צפון \ דרום? שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?

Unaffected

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מי את\ה?אני?אני אני מהו תאריך השרצתך לעולם?7\11\1991 מה הסוג שלך?? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?שימושי. מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?רוכבת עליו<?> מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?להיות סנוב מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?לעשות מהפושע נחוםתקום יש גן עדן?לא יש גהנום?כן אם כן, מה הם?גהנום=בצפר מהו המאכל האהוב עלייך?נממ מהו המאכל השנוא עלייך?דגים ואיכסים כאלה מהו המתתק הטוב ביותר?סופר קששש מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?נוטלה אגוזים ..יאמ. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?פרה מריר מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?אהה.. האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?לא בעע האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?כנ"ל איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?**)*&@#ננה מה דעתך על סקס וירטואלי?נגד? מה דעתך על ויאגרה לנשים?אה.. איך באים ילדים לעולם?עם חסידה כאילו דהההה לֵמַה באים ילדים לעולם?כדי להזיק :| חיות עושות לך את זה? וירקות?כע ואולי את אוהבת חיות? יש לך כאלו?כע וכע מה דעתך על סוסים?שולטים מה דעתך על דוברמנים?חמודים נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?2ר!ר מה החיה הכי סקסית בענייך?חתול מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?אשטון קוטצ'ר מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?אממ איזה מפורסם הכי דורש לינץ'?מאיה בוסקילה איזה מפורסם הכי דורש זיון?אשטון
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?אווו יש הרבה והכי מכוערת?.. והכי צהובה?צהוב! כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.היפוכונדר עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.היפוך,הפוך,דר,כן,נר,יפו,כד נכון שאלה מעצבנת?לא. מה דעתך על תרבות הבלוגים?נחמד יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?כן,ככה,לא. איפה עדיף - תפוז או ישרא?תפוז מנהל\ת בתפוז? של מה?לא שחור- צבע או דרך חיים?צבע צהוב- צבע מרושע?ברור כתום- רק תפוז?כן מה הצבע הכי משמעותי בחייך?אה.. מהי המצאת המאה מבחינתך?מזגן מהי המצאת המאה מבחינת העולם?מחשבים וזה.. אם היית חיה, איזה חייה היית?חתול או ציפור אם היית טעם, איזה טעם היית?אהה אם היית חפץ, איזה חפץ היית?אהה אם היית צבע, איזה צבע היית?אהה איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?לא צריכה להוכיח כלום על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?בגידה? על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?אהה אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?עם פקאצות למי את\ה נותנת כבוד?לעצמי? אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?איזו ילדה משועממת אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?הוא לא היה מגיע. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)שלום? תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. מתי פעם אחרונה.... צחקת?היום בכית?אממ קראת?אתמול ראית סרט ממש טוב?לפני חודש התנשקת?אממ שכבת (כןכן, סקס.)?מחר יצאת מהבית?היום אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר?כפר ארץ ישראל \ חו"ל?חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ?בחוץ חוף ים- בלילה \ ביום?בלילה בליינד דייט -
\
?
רוקי-
\
?
סרטי אימה-
\
?|סדג
חדר מסודר \ מבולגן?מבולגן גלידה \ קרחון?קרחון צפון \ דרום?צפון שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו?טלפון אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?ברור שלא.

just jenny

New member
../images/Emo137.gifשילייייייייייייי ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מי את\ה? ג'ני מחדרה
מהו תאריך השרצתך לעולם? 27.5.1990 אבל לא השריצו אותי
מה הסוג שלך? בנאדם
מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?
מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? חעחעחע שואלת איך זה להיות דומה לפיל?
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? להתפלל לפסלים אם אתה יהודי מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? אל תשאלו אותי- תשאירו את זה לאלוהים יש גן עדן? כע.. אני אבדוק ואני אספר לכם יש גהנום? מייבי
אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך?שווארמה
מהו המאכל השנוא עלייך?נמממ... תרד.. מהו המתתק הטוב ביותר? צ'יפסססס
מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?
מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?
מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? חעחעחע סבבה! האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? נוט
האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? נממ.. גם לא
איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?
מה דעתך על סקס וירטואלי? חעחעחע לא אכפת.. מה דעתך על ויאגרה לנשים? למה לא?
איך באים ילדים לעולם? סקס
לֵמַה באים ילדים לעולם? בשביל לפתח את דור העתיד
חיות עושות לך את זה? וירקות? נוט רילי את אוהבת חיות? יש לך כאלו? מתה עליהם! עוד מעט יהיה לי חתול
מה דעתך על סוסים? חמודים
מה דעתך על דוברמנים?
נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? נממ.. לא דעת.. לא בדקתי מה החיה הכי סקסית בענייך? בואש
סתם.. מאיפה לי? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? כל בלו, באסטד, מקפליי וג"ש.. יודעת מושפעתת
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אעעעני
סתם.. אנג'לינה ג'ולי אולי.. איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? בלו, באסטד וכל השאר.. איזה מפורסם הכי דורש זיון? כנ"ל
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? נממ.. ברבור אולי.. והכי מכוערת? לא דעת.. והכי צהובה? צהוב
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אנציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. פד, קלו (רמז- באנגלית
, ונממ נממ.. אינלי כח) נכון שאלה מעצבנת?כעע מה דעתך על תרבות הבלוגים? סבבה יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? היה לי פעם איפה עדיף - תפוז או ישרא?
מנהל\ת בתפוז? של מה? נוט =( שחור- צבע או דרך חיים? גם זה וגם זה!
צהוב- צבע מרושע? מעצבן וכואב בעניים
כתום- רק תפוז? כע מה הצבע הכי משמעותי בחייך? שחור מהי המצאת המאה מבחינתך? הטלוויזיה והמחשב
מהי המצאת המאה מבחינת העולם? נממ.. גם אני חושבת אם היית חיה, איזה חייה היית? חתול.. אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק
אם היית חפץ, איזה חפץ היית? נממ.. מברשת- שמה פס על כולם!! אם היית צבע, איזה צבע היית? שחור- דכאונית איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? לא הוכחתי עדיין.. =/ על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על בגידה על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? שום איבר.. הכל חשובבב אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? עם הפלסטינאים למי את\ה נותנת כבוד? לעצמי
אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? נממ.. בנאדם משועממם מאד אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) חיכינו לך תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. "...אותן בביסקויטים ובקפה. הכורדית הושיטה את ידיה אל פניו של..." חחח לא לשים לב "תרנגול כפרות" לבצפר מתי פעם אחרונה.... צחקת? היוםםם
בכית? היום
קראת?היום
ראית סרט ממש טוב? היוםם "מליונר מי שגומר ראשון" התנשקת? נממ.. שכבת (כןכן, סקס.)? עדיין לא
יצאת מהבית? אתמול אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר? עירר ארץ ישראל \ חו"ל? חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ? גם וגם חוף ים- בלילה \ ביום? בלילה בליינד דייט - \ ? תלוי... רוקי- \?
סרטי אימה- \ ?
חדר מסודר \ מבולגן? מבולגן גלידה \ קרחון? גלידה צפון \ דרום? מרכז
שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? גם וגם אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? כע למה לא??

RoCk StaR 1

New member
=]

מי את\ה?אממ..אילי..(?) מהו תאריך השרצתך לעולם?22.9.1991 מה הסוג שלך?סוג?.. מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?יש הבדל מווזלין רגיל? מה?@ מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? נמ....מצלמת אותו? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? להתלבש כמו המנהלת שלי
לא,רציני, זה לא אשמתנו שהיא חושבת שזה כל יום פורים. אהה..וגם שלינזדי לוהאן שרה..את פאקינג שחקנית! לא זמרת!וותרי! מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? נמנמ שיפתרו אותה ושתגרום איכשהו לבן השווה שלה שיתחתן איתי =] וליזדי לוהאן..לא ידועת...שיגרמו לה לשתוק זה העיקר יש גן עדן?לא יש גהנום?לא אם כן, מה הם?
מהו המאכל האהוב עלייך?אממ..אוכל של אמא,ועוד מלא דברים..אני אוהבת אוכל
מהו המאכל השנוא עלייך? אמממ..במבה
בעעעעע מהו המתתק הטוב ביותר?תפוצ'יפס מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?שחר מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?אממ..עם אגוזים מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?מאגניב (?) האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?לאדעת האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?חחחח קוסקוס? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? חחח ארץ נהדרת מה דעתך על סקס וירטואלי?עצוב..סתם תעשו מה שבא לכם מה דעתך על ויאגרה לנשים?נמנמ לאדעת איך באים ילדים לעולם?שאלה טובה.. לֵמַה באים ילדים לעולם?כנ"ל חיות עושות לך את זה? וירקות?חתולים וסוסים
את אוהבת חיות? יש לך כאלו?גררר אני חולה על חיות אבל יש לי אמא קשה =\ מה דעתך על סוסים?
מה דעתך על דוברמנים?תזכירו לי מה זה? נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? חחחח אל זה כלב של סבתות מה החיה הכי סקסית בענייך? סוס..נראה לי מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? אמממ יש הרבה..אשטון קוצ'ר..צ'אד מייקל מארי..יגאל
((אחד מגעתון..רקדן הומו ושווע =])) וכו'... מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?גם פה יש הרבה..טיירה בנקס לדעתי ממש יפההה איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? מאיה בוסקילה איזה מפורסם הכי דורש זיון? בנג'י =] וכל אלה הסקסיים וכו' מלמעלה.. מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?כפית והכי מכוערת?כפרה נשמה וחבריהם למרות שזה תלוי בהקשר ואיך אומרים את זה.. והכי צהובה?צהובה? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.אנציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.הי! זה המשחק המעפן הזה! קל, דף, יד, אילי..וכו' נכון שאלה מעצבנת?ביותר! מה דעתך על תרבות הבלוגים?נחמד יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?לא. איפה עדיף - תפוז או ישרא? אני לא נכנסת לישרא אבל תפוזונע מנהל\ת בתפוז? של מה? לא. שחור- צבע או דרך חיים?צבע. צהוב- צבע מרושע?מה פתאום?! צבע יפה. כתום- רק תפוז?הא? מה הצבע הכי משמעותי בחייך? אמ..משמעותי? מה אני יודעת..הצבעים האהובים עליי זה שחור ירוק ואפור.. מהי המצאת המאה מבחינתך? פלאפונים וכל הדברים שקשורים למוזיקה שאני אוהבת-פאנק רוק. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? פלאפונים גם לא? אם היית חיה, איזה חייה היית?חתול.אבא שלי אומר שזה מה שהייתי בגלגול הקודם. אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ נראה לי.. אם היית חפץ, איזה חפץ היית? רדיו.אני מדברת המון. אם היית צבע, איזה צבע היית? ירוק נראה לי. איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? הא? נולדתי? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? אמ..שקר גדול או שבכלל יגרמו לי הרבה סבל בדרך כלשהיא.. על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?שערות על כל מקום שהוא לא הראש. אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? חעחע ילדה אחת שאתם לא מכירים.ביצ'. למי את\ה נותנת כבוד? ללהקות שאני אוהבת.ובכלל אנשים שאני מעריכה. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?חפרנית. חעחעעח אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? אדם.או מין מלאך פשוט עם גוך אדם. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)אז זהו, שאני אל מאמינה שזה קיים ככה שאני לא יגיע לשם. תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם."הקף את חברך במסלול עגול, ובאותו זמן המשך להסתובב סביב עצמך"
זה ספר של הביצפר "כדור הארץ במסלולו"..אהבתי תשאלה.. מתי פעם אחרונה.... צחקת?הרגע..חחח בכית?אתמול בערב.גרר אמא. קראת?תעלו שתי שאלות למעלה. ראית סרט ממש טוב? לאדעת..הסרט האחרון שראיתי זה "קלרה הקדושה" ועוד לא גיבשתי לגביו דעה.. התנשקת?=\ שכבת (כןכן, סקס.)?נוור. יצאת מהבית? היום ב...מתישו בצהריים. אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר?כפר רולז.בואו אלי בהמוניכם.=] ארץ ישראל \ חו"ל?חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ?בחוץ.בחורף-בביתץ חוף ים- בלילה \ ביום?ביום. בליינד דייט - \ ?
רוקי- \?רוקי?.. סרטי אימה- \ ?
חדר מסודר \ מבולגן?מבולגן. גלידה \ קרחון? תלוי מה בא לי. צפון \ דרום? אני גרה בצפון אז..צפון =\ שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו?טלפון. אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? חחח מקורי.

Knotted String

New member
ניאמ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

הו. למה יש לי תחושה שהשאלון הזה נלקח מפורום 666? הוא פשוט מתאים לו ממש. *** מי את\ה? האנטיכריסטוס. מהו תאריך השרצתך לעולם? 17.2.88 מה הסוג שלך? סוג טוב מאד, תודה. מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? אנחנו לא רוצים להכנס למקומות שיהיה לנו קשה לצאת מהם. תרתי משמע. מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? לכתוב שאלונים מעצבנים. מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? לענות על אינסוף שאלונים מעצבנים. יש גן עדן? לא יש גהנום? לא אם כן, מה הם? לא מהו המאכל האהוב עלייך? לא. סתם. שוקולד ולחם. רואים.
מהו המאכל השנוא עלייך? חצילים. מהו המתתק הטוב ביותר? שוקולד.
מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? שוקולד.
מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? שוקולד.
מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? שוקולד.
האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? אני, כעיקרון, לא אוכלת שום דבר שקוראים לו "דליקטס" האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? כנ"ל. איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? גרבר. מה דעתך על סקס וירטואלי? עדיף שדעתי תשאר פרטית. מה דעתך על ויאגרה לנשים? כנ"ל. איך באים ילדים לעולם? תראו, כשאבא ואמא אוהבים מאד... לֵמַה באים ילדים לעולם? כדי לעצבן אותך. חיות עושות לך את זה? וירקות? בוודאי. את אוהבת חיות? יש לך כאלו? יש לי חתולה וכלבה. הייתה לי ציפור והיא עפה.
מה דעתך על סוסים? דעתי נוחה עליי, תודה. מה דעתך על דוברמנים? מרחוק, אם אפשר. נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?
מה החיה הכי סקסית בענייך? אנטון.
מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? וייל ואלו. מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אממ.. נלך על אליסון האניגן. איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? אבריל. איזה מפורסם הכי דורש זיון? וייל ואלו
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? מבצבץ והכי מכוערת? פליז. (הצמר, נו.) והכי צהובה?
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. היפופוטומונסטרוססקוויפדאליופוביה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. נו, באמת. נכון שאלה מעצבנת? כן. מה דעתך על תרבות הבלוגים? חביב בהחלט, אני יודעת.. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? כה. נו, לפרסם פאנפיקים וכאלה. איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא לבולג בלוג, תפוז לפרסם קטעים כתובים וכאלה. מנהל\ת בתפוז? של מה? לא שחור- צבע או דרך חיים? ניאמ. צבע. צהוב- צבע מרושע? לא..
כתום- רק תפוז? לא..
מה הצבע הכי משמעותי בחייך? לא..
לא יודעת. מהי המצאת המאה מבחינתך? נייר טואלט שלא מגרד את האף. *מצוננת* מהי המצאת המאה מבחינת העולם? מאיפה לי? אם היית חיה, איזה חייה היית? חיה דרוסה, נראה לי. אם היית טעם, איזה טעם היית? של וניל. או משו.
אם היית חפץ, איזה חפץ היית? חבילה של טישו. אם היית צבע, איזה צבע היית? אפור איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? אני כל כך גדולה שקשה לפספס על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? שקר ממישהו שאני בוטחת בו בעיניים עצומות. על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? האצבע הקטנה ברגל. נכון שהם תמיד נתקעות בדברים וזה נורא כואב? אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?
"לא רוצה מלחמות, לא לא..."
למי את\ה נותנת כבוד? למי שנותן לי כבוד. *פלצנית* אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? "יו, אין לה חיים בשיט..." או לחלופין: "אלוהים ישמור, מה זה הסלאש הזה?!" אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? כבר יש אלוהים בעולם.
אלאניס
מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) "אה, גברת, טעית בכיוון..." תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. "הילד היסס, חושב. הוא לא פחד לדבר. הוא תהה כיצד לנסח את צרכיו." - כבשן הנשמה. מתי פעם אחרונה.... צחקת? היום בהופעת סטנדאפ. אבל זה לא נחשב, הא? בכית? לפני כמה ימים. קראת? אממ.. כנ"ל. אני צריכה לקרוא יותר. ראית סרט ממש טוב? לא זוכרת.
אה, כן. כשראינו המספריים של אדוארד בשיעור קולנוע. התנשקת? מזמן.
שכבת (כןכן, סקס.)? אף פעם. יצאת מהבית? היום.
אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר? עיר. כפר זה נחמד ושקט ופסטורלי והכל, אבל בעיר יש חיים וכל זה. ארץ ישראל \ חו"ל? חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ? בחוץ חוף ים- בלילה \ ביום? גם וגם. תלוי מתי בלילה ומתי ביום. בליינד דייט -
\
?
למה לא? רוקי-
\
?
הכוונה ל"מופע הקולנוע של רוקי" אני מניחה. וזה אחד הדברים השולטים והנסגדים ביותר שיש. לכו לשם, לכו לכו. ורג'נים שכמותכם. סרטי אימה-
\
?
כל עוד אני לא צריכה לראות אותם. *פחדנית* חדר מסודר \ מבולגן? מבולגן. כמו שלי. גלידה \ קרחון? גלידההה
צפון \ דרום? צפון. שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? לא יודעת. אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? לא.

Just Angel

New member
מיין../images/Emo26.gif

מי את? אני?לא 'דעת.....
מהו תאריך השרצתך לעולם? 28.6.1990 מה הסוג שלך? סוג מוזר מה דעתך על ווזלין טהור,והאם את יודעת מה שימושיו?
מה היית עושה אם היית פוגשת אדם עם חדק? צוחקת :] מהו החטא הנורא ביותר,לדעתך? המממממ להיות פקצה מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? מוות
יש גן עדן? כע יש גהנום? לא אם כן, מה הם? כשאדם טוב מת הוא עולה לגן עדן ואחר כך יש גלגול נשמות,וכשאדם רע מת הוא נקבר באדמה עם הנשמה שלו וזהו
מהו המאכל האהוב עלייך? המממממממ מסטיק
מהו המאכל השנוא עלייך? כל מה שקשור לבשר
*בשר=רצח* מהו המתתק הטוב ביותר? מסטיק
מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? בעעע אף אחד מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? הממממממ לא 'דעת-לא אוכלת הרבה שוקולד מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? XD האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?
האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? נודלס
איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת רואה בננה? קוף :] מה דעתך על סקס וירטואלי? בעעעע-שאנשים ימצאו להם חיים מה דעתך על ויאגרה לנשים?
מה זה השאלות האלה? איך באים ילדים לעולם? 9 חודשים אחרי שתא זרע מפרה תא ביצה
לֵמַה באים ילדים לעולם? ב'מת למה?
חיות עושות לך את זה? וירקות? חיות כע
חמוסים
חתולים
את אוהבת חיות? יש לך כאלו? כע
יש לי חתול וכלבה מה דעתך על סוסים? קקי מה דעתך על דוברמנים? קקע נכון פודל ננסי לבן זה כלב של הומואים? לא
זה חמוט
מה החיה הכי סקסית בענייך? חמוסים
מיהו הגבר הכי סקסי/מדהים/יפייפה עליי אדמות? הווו יש כמה-וייד רובסון&בילי&ג'ואל&עוד הרבה... מיהי האישה הכי סקסית/מדהימה/יפייפיה עליי אדמות? איימי לי&אמא :] איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? רוני דואני
איזה מפורסם הכי דורש זיון? הא?!
....טוף נו...בילי!!! מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? זובי! XD *טוף נו רק אותי ואת טלי זה מצחיק* והכי מכוערת? ורוד והכי צהובה? צהוב XD כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה: פאקציזם
עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות: פקצה
נכון שאלה מעצבנת? כע מה דעתך על תרבות הבלוגים? נחמט... יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? NOT איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישראבלוג מנהל\ת בתפוז? של מה? NOT שחור- צבע או דרך חיים? צבע-שהוא כל הארון שלי בערך... צהוב- צבע מרושע? צבע שהוא בעעעע כתום- רק תפוז? פתוז
מה הצבע הכי משמעותי בחייך? שחור מהי המצאת המאה מבחינתך? מחשב/פלאפון מהי המצאת המאה מבחינת העולם? לא 'דעת אם היית חיה, איזה חייה היית? חמוס,או כבשה-כי הן טיפשוניות,או פרה
אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק :] אם היית חפץ, איזה חפץ היית? גז צחוק-זה לא חפץ אבל נגיד ש.... אם היית צבע, איזה צבע היית? שחור איך הוכחת לעולם שאת קיימת? נכנסתי למצב כפית במקום ציבורי :] על מה בחיים לא תהיי מוכנה לסלוח? על שקרים על איזה איבר בגופך היית מוכנה לוותר? הווו קשה...תחת
אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת רוצה,עם היית נלחמת? רוני דואני למי את נותנת כבוד? איימי לי אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני מטורפת על אוונסנס&גוד שארלוט.... אם אלוהים היה מגיע לעולם,באיזה גוף הוא היה עושה זאת? איש מבוגר מאוד מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? "הוווו ידעתי שתמותי מצחוק בסוף".XD תפסי את הספר הקרוב אלייך,תפתחי בעמוד 28,לכי לשורה 5 וכתבי מה רשום שם:"קרשי הרצפה חורקים תחת צעדיו הכבדים". מתי פעם אחרונה....צחקת? לפני שנייה :] אני כל הזמן צוחקת :] בכית? לפני יומיים קראת? לפני יומיים ראית סרט ממש טוב? האמממ כשהיה פרל הארבור לפני כמה ימים... התנשקת? סתם נשיקה רגילה בפה?-חושבת שלפני 4 ימים שכבת (כןכן, סקס.)? אף פעם
יצאת מהבית? אתמול אני מעדיפה....עיר \ כפר? כפר ארץ ישראל \ חו"ל? חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ? בחוץ חוף ים- בלילה \ ביום? בלילה בליינד דייט -? לא רוקי-? הא?
סרטי אימה-? כל כך כן
חדר מסודר/מבולגן? שלי מסודר תמיד גלידה \ קרחון? קרחון צפון \ דרום? צפון שיחות ארוכות בטלפון/שיחות ארוכות באיי סי קיו? בטלפון אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? כעעע

GC Lego

New member
שלי...?

מי את\ה? נטלי.. מהו תאריך השרצתך לעולם? 10.7.90 מה הסוג שלך? סוג? אין לי מושג.. לא מוכנים לגלות לי מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? כן! שמים את זה על הידיות של הדלת וכשהמורות נכנסות לכתה הן נוגעות בזה! מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? חזק? זה של הפיל לא? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? שקר מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? להכחיש יש גן עדן? כמובן יש גהנום? החיים הם גהנום לא? אם כן, מה הם?החיים? גן עדן זה הפארק עם ספסלים ועצים ותותים (כמו בילי
) ומלאכים עפים בשמיים במקום הציפורים המעצבנות מהו המאכל האהוב עלייך? פיצה מהו המאכל השנוא עלייך? מוח |מקיא| מהו המתתק הטוב ביותר? שאלה קשה ביותר.. מי שמכיר ואתי יודע שאני אוהבת מאוד ממתקים, אבל כרגע בראש זה סוכריות לגו מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? שחר מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? באצ'י מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? איכס האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? הא? האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? הא? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? מישהו מחליק! מה דעתך על סקס וירטואלי? דוחה מה דעתך על ויאגרה לנשים? יש כזה? איך באים ילדים לעולם? חסידה! לֵמַה באים ילדים לעולם? כדי שההורים יתגרשו חיות עושות לך את זה? וירקות? לא את אוהבת חיות? יש לך כאלו? אין לי.. אמא מעצבנת מה דעתך על סוסים? חמודים מה דעתך על דוברמנים? דובי כלב הדוברמן? נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? פודל? יש לשכנה שלי.. דוחה מה החיה הכי סקסית בענייך? עכבר מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? בילי
או דניאל רדקליף
או אשטון קוצ'ר
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? החתולה שיש לי על גרבי הכפפה שלי! איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? בריטני איזה מפורסם הכי דורש זיון? איכס מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? חמגשית והכי מכוערת? שח רחוק והכי צהובה? צהוב? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידוושס (אני יודעת להגיד את זה מהר!) עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. אקספי? סופר? ליסטיק? נכון שאלה מעצבנת? מאוד מה דעתך על תרבות הבלוגים? דפוקה יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? לא איפה עדיף - תפוז או ישרא? תפוז מנהל\ת בתפוז? של מה? לא שחור- צבע או דרך חיים? אפשר את שנייהם? צהוב- צבע מרושע? כמובן! כתום- רק תפוז? זונע מה הצבע הכי משמעותי בחייך? כחול מהי המצאת המאה מבחינתך? גרבי כפפה וסוכריות לגו מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אינטרנט אם היית חיה, איזה חייה היית? אוגר אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ אם היית חפץ, איזה חפץ היית? מזלג אם היית צבע, איזה צבע היית? כחול
איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? בכך שאני מרביצה כל היום לדברים ואנשים על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? שקר על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? הכל חוץ מהאצבעות העקומות שלי! אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? המחשב שלי למי את\ה נותנת כבוד? לגרבי הכפפה שלי אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? בנ"א שרוט ותיפש ביותר אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? של בילי מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) טעית בדרך.. תרדי למטה! תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. קבוצת הספרות נקראת מחזור והיא מצויינת מתי פעם אחרונה.... צחקת? לפני דקה בכית? לא זוכרת קראת? אתמול ראית סרט ממש טוב? היום התנשקת? אף פעם.. שכבת (כןכן, סקס.)? איכס יצאת מהבית? אתמול בערב.. אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר? עיר , נטלי לא לאהוב ריח של פרות ארץ ישראל \ חו"ל? חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ? בית חוף ים- בלילה \ ביום? לילה בליינד דייט - \ ? לא רוקי- \? 3 סרטי אימה- \ ? צלצול חדר מסודר \ מבולגן? מסודר גלידה \ קרחון?גלידה צפון \ דרום? מרכז שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? טלפון אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? לא! גרגורי זה שם טוב לעץ! |גאהבעצמי|

EleVaTioN

New member
צ'לי../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

מי את\ה? מה מי אני? מי אתם2?$ חחחחח מכירים את האלה באייסי שבאים אליכם משומקום ושואלים "מי אתה?!" כאילו פאקקקקק מאיפה באתם?
מהו תאריך השרצתך לעולם? 23.02.1988 חחח השרצתך
מה הסוג שלך? סוג? אין לי סוג אני מיוחדת D: מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? וזלין? אחלה דבר...לאיצא לי לנסות..אני בת אחרי הכל
מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? הייתי אומרת לו שהוא כלי
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? לבגוד במישו ובאמון שלו כלפיך. לרצוח או לשלול מאנשים אחרים את זכויותיהם הבסיסיות. מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?לאדעת... נגיד על רצח, ואונס וכאלה דברים שממש הורסים חיים של אנשים...למה מגיע לאותו אדם לחיות? אבל אם המדינה תחליט להרוג אותו..היא לא תהיה יותר טובה ממנו. זו דילמה יש גן עדן? לאדעת.. יש גהנום? לאדעת אם כן, מה הם? לאדעת.. מהו המאכל האהוב עלייך? כל מיני דברים טעימים...אוכל של אמא רולזזזזזזזזז מהו המאכל השנוא עלייך? כל מיני דברים עם ירקות מעפנים כמו קישואים ופלפלים וארטישוק ושיט מהו המתתק הטוב ביותר? כל דבר עם שוקולד כמובן, קרמבו, וסופגניהההההההה מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? פרה-לבן-אגוזים. או האלה מהדיוטי פרי בצורות של קונחיות וסוסוני יםםםםםםםם אויי זה כלכך טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?אווי פאק עניתי על זה למעלה אין לי כוח להעתק הדבק
אז התשובה לשאלה הקודמת היא כמובן "השחר" פשוט, עתיק ושולט
מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? אחלה דבר. האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? לא?
האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? לא יצא לי לטעום מהארבה
איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? אתם באמת רוצים לדעת?!
חחחחחחח מה דעתך על סקס וירטואלי? אין לי דעה בנושא? מה דעתך על ויאגרה לנשים? ממש שימושי...... איך באים ילדים לעולם? אמא ואבא שלהם עושים סקס
לֵמַה באים ילדים לעולם?זאת שאלה טובה חיות עושות לך את זה? וירקות? בטח!!! חתולים אפילו בקטע של סאדו-מאזו! גיליתי את זה אתמול...ואפעם לא יצא לי לראות ירקות באקט כך שאני לא יכולה לומר
את אוהבת חיות? יש לך כאלו? מאוד אוהבת, אין לי
מה דעתך על סוסים? יפיםםםםםם מה דעתך על דוברמנים? מפחידים קצת
נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? אני לא אוהבת פודלים
מה החיה הכי סקסית בענייך? אעעע הוא לא חיה
מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? אהד :]
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אנג'לינה ג'וליייי איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? פריס הילטון/ג'סיקה סימפסון וכאלה איזה מפורסם הכי דורש זיון? אעעעעע לאדעת מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? זרבובית חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי יש מלאאאאאאאאאאאאאאאא ושומדבר לא עולה לי לראש עכשיו
אבל הכי כלית בכל השפה זאת האות ע! והכי מכוערת? לאזוכרת
והכי צהובה? צהוב? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.ק'םןרק'/]פםללת'קמאוןרקאטערק'מסבןםחק'/צרסחלק'/םצחרק עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. צר, לק, חרק
נכון שאלה מעצבנת? דווקא לא! זה נחמד במשחקי מילים האלה
מה דעתך על תרבות הבלוגים? אחלה... יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? יש לי, כי נחמד לי לכתוב בו יש בעיה?#@ איפה עדיף - תפוז או ישרא? תפוז רולז! מנהל\ת בתפוז? של מה? ברור, נחשו
שחור- צבע או דרך חיים? גם וגם...... צהוב- צבע מרושע? למה דיי מגניב כתום- רק תפוז? לאא כתום זה צבע כלייייייי
מה הצבע הכי משמעותי בחייך? אעעעעעעעעעעע מה הכוונה? אני אומרת שחור, למרות שהחיים שלי דיי ורודים
אבל שחור זה פשוט.........לאדעת...אתם יודעים מה גיליתי? אני לא יכולה ללבוש משו לא שחור...זה מוזר כאילו פה ושם אז כה אבל בדרך כלל אם אני לא לובשת שחור זה פשוט כי נגמרו לי כל החולצות השחורות!!!!! מהי המצאת המאה מבחינתך? המחשב והאינטרנט מהי המצאת המאה מבחינת העולם? כנ"ל אם היית חיה, איזה חייה היית? חתולע אם היית טעם, איזה טעם היית? טעם......חמוץ מתוק...משו מעניין כזה
אם היית חפץ, איזה חפץ היית? למה שאני אהיה חפץ? לא בא לי על חפצים
אם היית צבע, איזה צבע היית? שחוווווווווווווווווווווווווווווור איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?אני לא.. על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? לאדעת...אני מניחה שמתישו אני חייבת לסלוח.....לאגעת איך להסביר על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? שומדבר...למה שאני אוותר?
אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? מלחמה? לא חבל? לא רוצה מלחמות למי את\ה נותנת כבוד? לכל מי שמגיע לו אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני מכורה לתפוז, לחיפוש תמונות בגוגל ולהורדת טאבים לגיטר פרו? אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? לאדעת..זכר? תמיד מדברים על אלוהים כאילו הוא זכר, אבל אני לא אתפלא אם הוא נקבה
מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) אעעעעעעעעע הא?! תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. פונקציה אי זוגית- פונקציה המקיימת f(x)=f(-x) לכל x בתחום ההגדרה. מתי פעם אחרונה.... צחקת? היום עכשיו לפני כמה דקות בכית? היום לפני כמה שעות
קראת? הרגע ששאלתם על ספר ראית סרט ממש טוב?חחחחחחח היוםםםםםםםםםם משפחת סופר על זה סרט כלייייייי התנשקת?חחחחחח גם לפני מספר דקות שכבת (כןכן, סקס.)? אפעם יצאת מהבית? חחח חזרתי לפני כמה דקותצ אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר? עיר ארץ ישראל \ חו"ל? גם וגם דייט בבית \ דייט בחוץ? גם וגם חוף ים- בלילה \ ביום? לילע בליינד דייט - \ ?לאדעת..לא משו...לא ניסיתי אפםע רוקי- \?חביב סרטי אימה- \ ? למה לא חדר מסודר \ מבולגן? גם וגם.. גלידה \ קרחון?גם וגם צפון \ דרום?מרכז שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? גם וגם אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? למה לא?

kokain1

New member
חעחע

אני רגילה לישאול באייסי במסנג'ר "מי זה" "מי אתה"? זה כזה כיף

EleVaTioN

New member
כה אבל..../images/Emo129.gif

זה מעפן כזה שמישו משומקום ובלי קשר לעולם בא ושואל "מי אתה?!" ואם כבר שיעשו את זה בנחמדות ולא כמו חקירה או משו

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo137.gif

מי את\ה? אני גת, הייהו מהו תאריך השרצתך לעולם? 13.11.89 מה הסוג שלך? נקבה?... מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? וואו וואו.. כן. מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? בורחת... מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? בגידה מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? לא יודעת... יש גן עדן?
יש גהנום?
אם כן, מה הם? אתה לא יודע עד שאתה מת.. מהו המאכל האהוב עלייך? לא יודעת. פלפל אדום\צהוב [אח שמן = אין אוכל נורמלי בבית]. מהו המאכל השנוא עלייך? חומוס מהו המתתק הטוב ביותר? שוקולד פרה, אבל עברו כמה חודשים מאז שאכלתי שוקולד... מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? נוטלה מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? פרה מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? אוי, בנות יכולות לגמור כל חמש דקות בניגוד לבנים. אני יכולה להתעלף חבר'ה. האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? לא האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? לא איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?
מה דעתך על סקס וירטואלי? נחמד לפעמים, אם אתה לא באמת עושה מה שאומרים לך! מה דעתך על ויאגרה לנשים? oO איך באים ילדים לעולם? מהכרוב לֵמַה באים ילדים לעולם? ילדים באים על ילדים שהולכים חיות עושות לך את זה? וירקות? לא... ולא את אוהבת חיות? יש לך כאלו? יש לי כלבה שאני אוהבת. אח שלי גורילה ואותו אני לא אוהבת. מה דעתך על סוסים? לא אוהבת חיות מה דעתך על דוברמנים? לא אוהבת חיות נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? כן עם ע' זה עומו טוב מה החיה הכי סקסית בענייך? אין חיה כזו מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? בראד פיט =] מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אף פעם לא חשבתי על זה... איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? ... איזה מפורסם הכי דורש זיון? ... מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? חומוס והכי מכוערת? כיור והכי צהובה? מלפפון כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. די עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. die נכון שאלה מעצבנת? לא מה דעתך על תרבות הבלוגים? היה לי אחד באנגלית לפני שנים רבות בבלוריטי והיה גם בלייבג'ורנל אבל עכשיו יש בתפוזון יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? כן יש לי כי בא לי וזה נותן לי כל יום מתי שאני רוצה איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא האמת מנהל\ת בתפוז? של מה? לא שחור- צבע או דרך חיים? דרך חיים צהוב- צבע מרושע? כן כתום- רק תפוז? לא!! מה הצבע הכי משמעותי בחייך? כתום מהי המצאת המאה מבחינתך? תפוז מהי המצאת המאה מבחינת העולם? חומוס אם היית חיה, איזה חייה היית? אני חיה אבל לא חייה אם היית טעם, איזה טעם היית? וניל עם עוגיות אם היית חפץ, איזה חפץ היית? אולר אם היית צבע, איזה צבע היית? כתום איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? "אתה מדמם רק כדי לדעת שאתה חי" על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על בגידה על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? וואו... אין לי מושג. אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? עם כל מי שחשוב לי למי את\ה נותנת כבוד? לסאב והצל. תנו להם בכבוד. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? האמת יש לי מחשב חדש אז הוא היה חושב... שאני ילדותית מצד אחד. ושאני אוהבת את תפוז מצד שני. אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? הוא נמצא בכל מקום ומתבטא בכל אפשרות. שלשום דברתי איתו והוא התגלה בתור שמש. הוא יכול להיות מה שהוא רוצה. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) לא יודעת... תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. ?... מתי פעם אחרונה.... צחקת? כששי ובר היו פה בכית? אתמול קראת? אני קוראת עכשיו, לא?.. ראית סרט ממש טוב? לא אוהבת סרטים התנשקת? לפני הרבה זמן. חופש גדול... שכבת (כןכן, סקס.)? טוב לא הגעתי לסקס... רק הורדנו בגדים אבל לא היה משהו חוץ מזה. יצאת מהבית? אתמול כשהלכתי לפסיכופטית אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר? כפר לגור, עיר לבלות ארץ ישראל \ חו"ל? רק לא ישראל דייט בבית \ דייט בחוץ? בחוץ חוף ים- בלילה \ ביום? בלילה בליינד דייט - \ ? לא בחיים לא רוקי- \? =/ סרטי אימה- \ ? משעמם חדר מסודר \ מבולגן? מסודר גלידה \ קרחון? גלידה צפון \ דרום? צפון שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? טלפון אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? כן.

יווו.... זה ארוךךךךךךך

מי את\ה? נטלי, נעים מאוד :) מהו תאריך השרצתך לעולם? 21.6.89 מה הסוג שלך? נקבה מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? שאני פגוש אחד אני אאלתר משהו... מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? אני צריכה לחשוב על זה... מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? שאני אחשוב על זה אני אגיד יש גן עדן? נראה לי... יש גהנום? אם יש גן עדן למה שלא יהיה גהנום... אם כן, מה הם? אממ... גן עדן-אין לי שמץ. גהינום-בצ'פר !!!!!! מהו המאכל האהוב עלייך? שוקולד מהו המאכל השנוא עלייך? פטריות מהו המתתק הטוב ביותר?סניקרס !!!! שולט !!!!! מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? נוטלה מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? פרה מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? כבר המציאו אותה !!! סניקרס !!!! האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? אנ שומרת כשרות... האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? למה בני המזרח הרחוק קוראים דליקטס ?! איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? צהוב מה דעתך על סקס וירטואלי? אין דעה מה דעתך על ויאגרה לנשים? אין דעה איך באים ילדים לעולם? מהחסידה !!! דההה לֵמַה באים ילדים לעולם? לא יודעת... שאלה מורכבת מידי חיות עושות לך את זה? וירקות? לא... את אוהבת חיות? יש לך כאלו? חולה על חיות !!! יש לי תוכי מה דעתך על סוסים? חולה עליהם !!! מה דעתך על דוברמנים? גם עליהם נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? כן!!!! אבל הם חמודים !!!! מה החיה הכי סקסית בענייך? נמר מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? יש מלא: גואל, ברד פיט, אשטון קוצ'ר, דאנקן ג'יימס!!! מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? גסיקה אלבה איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? הילארי דאף !!!! איזה מפורסם הכי דורש זיון? גואל, ברד פיט, אשטון קוצ'ר !!! מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? פיפי והכי מכוערת? בית ספר והכי צהובה? בננה כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אינציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. איציק נכון שאלה מעצבנת? מאוד !!!! מה דעתך על תרבות הבלוגים? אין דעה יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? לא איפה עדיף - תפוז או ישרא? שאני אעשה בלוג אני אחשוב על זה מנהל\ת בתפוז? של מה? לא שחור- צבע או דרך חיים? צבע צהוב- צבע מרושע? לא... דווקא אחלה צבע כתום- רק תפוז? לא!!!!! מה הצבע הכי משמעותי בחייך? כתום מהי המצאת המאה מבחינתך? אני מהי המצאת המאה מבחינת העולם? גוד שרלוט אם היית חיה, איזה חייה היית? פודל ננסי לבן....חחח אם היית טעם, איזה טעם היית? טעם של סניקרס1 !!!! אם היית חפץ, איזה חפץ היית? מנורת שולחן אם היית צבע, איזה צבע היית? כתום איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? אני עוד אוכיח על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? לא יודעת... על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? השקדים שלי !!! כל חילופי עונות הם עושים לי בעיות !!! משהו רוצה אותם ?! אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? עם כל מי שחשוב לי למי את\ה נותנת כבוד? סבתא וסבא שלי !!! מתה עליהם !!! אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? אין לי שמץ... שאלו את חברות שלי... אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? בראד פיט !!! מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? שלום !? תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. ? אין לי כח... מתי פעם אחרונה.... צחקת? לפני 10 ד'ק... בכית? אממ... קראת? לצערי... בוק רפורט באנגלית...בעע ראית סרט ממש טוב? לא אוהבת סרטים התנשקת? לפני הרבה זמן... שכבת (כןכן, סקס.)? לא יצאת מהבית? היום... אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר? עיר ארץ ישראל \ חו"ל? חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ? בחוץ חוף ים- בלילה \ ביום? בלילה בליינד דייט - \ ? לא רוקי- ? סרטי אימה- \ ? כן כן כן !!!! חדר מסודר \ מבולגן? אין לי מושג מה זה חדר מסודר.... גלידה \ קרחון? גלידה צפון \ דרום? צפון שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? גם וגם אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? תלוי לאיזה עץ...

Dcup

New member
שליי! (חזרתי לפורום.. המחשב קם

לתחייה חח) מי את\ה? מור ממודיעין..? מהו תאריך השרצתך לעולם? 25.1.87 מה הסוג שלך? בנאדם.? בתאדם? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? כן ולא רוצה לחשוב על זה תודה חחח מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? כנראה צוחקת מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? להיות שקרן מניאק מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? חרם! סתם לא יודעת יש גן עדן? יש מצב יש גהנום? יש מצב אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך? ניוקי! מהו המאכל השנוא עלייך? ירקות מגעילים כמו ברוקולי וכאלה מהו המתתק הטוב ביותר? ממ דובונים מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? נוטלה מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? פרה מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? פאקינג ענק! שימציאו כבר!!! האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? איכס לא האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? הא? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? מינית כמובן... אבל זה בגלל בדיחה פרטית שלי ושל חברה מכיתה י'.. לא אשמתי! בננה קפואה! מישו רוצה להתאמן? מה דעתך על סקס וירטואלי? דפוק מה דעתך על ויאגרה לנשים? מה? וואי זה מטומטם איך באים ילדים לעולם? מהחסידה.. :) לֵמַה באים ילדים לעולם? כדי לעצבן תהורים וכדי שלהורים יהיה למי להגיד לנקות תבית במקומם חיות עושות לך את זה? וירקות? לא ולא את אוהבת חיות? יש לך כאלו? יש לי כלבה (הכי יפה בעולם כן כן ) מה דעתך על סוסים? חיה מדהימה מה דעתך על דוברמנים? מפחידים אבל מתוקים נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? דהההה מה החיה הכי סקסית בענייך? נמר מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? ממ.. ג'ואל, צ'אד מאריי, ג'וש הארטנט, אשטון קוצ'ר, ברנדון בויד!!!, בראד פיט, אורלנדו בלום.. נראה לי שזהו.. :) מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? ניקול קידמן אנג'לינה ג'ולי, ג'סיקה אלבה. איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? מממ.. ריקי לייק איזה מפורסם הכי דורש זיון? רשימת השווים למעלה מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? כפית והכי מכוערת? חרא חלחלה ויש עוד שלא עולות לי עכשיו והכי צהובה? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. סופרקאליפראג'ליסטיק-אקספיאלידושס. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. די כוסעמק נכון שאלה מעצבנת?כן מה דעתך על תרבות הבלוגים? טיפשי יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?לאא איפה עדיף - תפוז או ישרא? תפוז מנהל\ת בתפוז? של מה? בערך שחור- צבע או דרך חיים? צבע צהוב- צבע מרושע? צבע מעורר כתום- רק תפוז? לא מה הצבע הכי משמעותי בחייך? ורוד ושחור? מהי המצאת המאה מבחינתך? פלאפון וטלפון ומחשב וטלוויזיה מהי המצאת המאה מבחינת העולם? טלפון ואינטרנט אם היית חיה, איזה חייה היית? נמר לבן! אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק אם היית חפץ, איזה חפץ היית? כזה שמדבר הרבה.. הייתי אומרת רדיו.. אם היית צבע, איזה צבע היית? ורוד איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? אני עדיין לא.. עוד תשמעו עליי :) על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? שקר ובגידה על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? אני לא אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? אף אחד למי את\ה נותנת כבוד? סבתא אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני אוהבת מוזיקה ואת הפלאפון שלי אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? אישה מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) היי תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. אין לידי ספרים מתי פעם אחרונה.... צחקת? אתמול בערב בכית? לפני שבוע קראת? מממ.. שנה שעברה? סתם לא זוכרת ראית סרט ממש טוב? שבועיים התנשקת? אתמול שכבת (כןכן, סקס.)? אתמול יצאת מהבית? אתמול אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר? עיר! ארץ ישראל \ חו"ל? חו"ל דייט בבית \ דייט בחוץ? בחוץ אבל תלוי איפה.. ואם קר אז בבית חח חוף ים- בלילה \ ביום? לילה בליינד דייט - \ ? לא ממש רוקי- \? לא סרטי אימה- \ ? לא לבד חדר מסודר \ מבולגן? מסודר גלידה \ קרחון? גלידה צפון \ דרום? צפון? שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? טלפון אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? מעולה

Riot girl69

New member
אני

מי את\ה? שלי, ואתה? מהו תאריך השרצתך לעולם? 2.10.1991 מה הסוג שלך? אני לא מסווגת עדין. מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? דעתי היא שהוא איכסה כזה.. ויודעת. מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? בורחת? לא סתם. דווקא מגניב כזה מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? אונס או רצח מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? עינויים וכאלה יש גן עדן? ישמצב יש גהנום? ישמצב אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך? ג'אנק למיניהם. מהו המאכל השנוא עלייך? כל הסלק-תרד-לפת ושאר שמות מוזרים. בלעכס מהו המתתק הטוב ביותר? יש יותר מדי מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? נוטלה מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? נסטלה. הלבן. נראה לי מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? אה? בכיף שיהיה האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? ישמצב האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? לא איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? תחת? מה דעתך על סקס וירטואלי? דפוק ביותר מה דעתך על ויאגרה לנשים? בכיף שיהיה איך באים ילדים לעולם? אבא ואמא עושים סקס. לֵמַה באים ילדים לעולם? ממ.. לא יודעת חיות עושות לך את זה? וירקות? לא את אוהבת חיות? יש לך כאלו? מחבבת. ואין לי מה דעתך על סוסים? סוסי פוני חמודים בטירוף
מה דעתך על דוברמנים? לאדעת. נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? בהחלט מה החיה הכי סקסית בענייך? יאק או איך שלא כותבים את השם. מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? פארל ויליאמס, בנג'י, בילי, ג'וני נוקסוויל, ריאן שקלר ועוד. מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אנג'ילה ג'ולי איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? הילארי דאף, אבריל לאבין איזה מפורסם הכי דורש זיון? פארל ויליאמס מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? אנין והכי מכוערת? ממ יש הרבה, אני לא נזכרת באחת כרגע והכי צהובה? מכבי
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. היפופוטומונסטרוססקוויפדלופוביה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. כמה?! יש כמעט היפופוטם, מונסטר,פוביה, פוטו נכון שאלה מעצבנת? דווקא חביבה מה דעתך על תרבות הבלוגים? אממ אחלה. אבל כל הבלוגים הפקטיביים האלו מתחילים לעצבן יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? לא, אין לי. אני עצלנית איפה עדיף - תפוז או ישרא? בבלוגים? ישרא
מנהל\ת בתפוז? של מה? לא מנהלת.. שחור- צבע או דרך חיים? צבע. התלהבתם.. צהוב- צבע מרושע? אדום צבע מרושע. צהוב דווקא סבבה ביותר כתום- רק תפוז? תתפלאו, גם קלמנטינה וגזר. מה הצבע הכי משמעותי בחייך? סגול חציל עם נצנצים ירוקים. שאלה מטומטמת מהי המצאת המאה מבחינתך? גוגל מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אינטרנט אם היית חיה, איזה חייה היית? חחח יאק. (מהשאלה למעלה) אם היית טעם, איזה טעם היית? משו מתוק אם היית חפץ, איזה חפץ היית? לא יודעת. אם היית צבע, איזה צבע היית? ראו שאלה "מה הצבע הכי משמעותי בחייך?"
איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? יצאתי מהבטן של אמא? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? זה תלוי למי.. בד"כ אני אסלח אבל אני אזכור את מה שעשו לי על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? זובי שאני אוותר. אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? אבריל לאבין. כי היא סיסי למי את\ה נותנת כבוד? למי שנותן לי כבוד אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? חסרת חיים אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? אין אלוהים, וכלל הנראה הוא לא יגיע. אלא אם כן יקום איזה אחד חולה בנפשו שיטען שהוא אלוהים. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) טעית במקום, לכי פעמיים שמאלה וישר, שם זה הגיהנום. תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. "אותו ואפילו ניסה להרביץ לו בטקס פרסי.." ראש 1 :\ מתי פעם אחרונה.... צחקת? לפני דקה, עם אחי בכית? כמה ימים.. לא זוכרת קראת? גם עכשיו ראית סרט ממש טוב? ממ לא זוכרת. נראה לי לפני שבועים.. משפחת סופר על, בקולנוע התנשקת? never שכבת (כןכן, סקס.)? אף פעם יצאת מהבית? כרגע אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר? עיר ארץ ישראל \ חו"ל? חול דייט בבית \ דייט בחוץ? לאדעת חוף ים- בלילה \ ביום? שונאת ים. בליינד דייט - \ ? אה? נראה לי די מסריח רוקי- \? לא יצא לי לראות סרטי אימה- \ ? מה איתם? חדר מסודר \ מבולגן? מבולגן.. גלידה \ קרחון? ממ גלידה צפון \ דרום? מרכז שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו? שניהם אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? חביב. דימה יותר

SAMAR

New member
ארוך....

מי את/ה? סמר... מהו תאריך השרצתך לעולם? ה10.12.88 אהמ אהמ, היום יומולדת
מה הסוג שלך? מה? סוג דם? או מאיזה מין אני? אני לא סלמנדרה.... וזלין טהור ושימושיו? אממממ....זה אמור להית גס? [פרצוף תמים] אין לי מושג...[עוד הפעם משחקת אותה תמימה] מה היית עושה אם היית פוג/ת אדם עם חדק? פותח לו ולאחי האוגר [תירגעו הוא בן- אדם, אני חושבת...] גן חיות... מהו החטא הנורא ביותר לדעתך? לא יודעת...לאכול שוקולד בלעדיי... העונש על החטא הזה? שלא יאכל שוקולד במשך חודש!!!הא הא הא!!!!
יש גן עדן? צריך להיות לא? חייב להיות...מה אנחנו חיים סתם בשביל למות ולהתעופף באוויר? יש גהנום? אותה תשובה... מה הם, הגיהנום וגן עדן? בעיקרון שניהם טובים ויפים רק שבגן עדן עובדים יותר, לשמור על אנשים וכאלה... מדלגת בקלילות... איזה מפורסם הכי דורש לינץ'? הממממ...קריייג דיוד, זוכרים אותו? וגם סאבלימנל והצל... איזה מפורסם הכי דורש ז**ן? [אני לא מדברת בוטא...]אולי ארלנדו בלום? או ג'וד לאו? מהי המילה הכי מצחיקה בעברית? כרוחית [ככה כותבים את זה?] סתומרת שטרודל... והכי מכוערת? מה, מילה מכוערת? צפצפה, מה זה?! והכי צהובה? אממ...מילה צהוב? חמציצים... מדלגת שוב בקלילות [המורה לספורט תהייה גאה בי...] שחור-צבע או דרך חייים? כל הבגדים שלי אדומים ושחורים, אבל זה רק צבע מי שחי שחור סתם מנסה לברוח לאנשהו... צהוב-צבע מרושע? צבע של בית"ר...פיכסה! לא אוהבת צהוב! כתום-רק תפוז? גם, זה גם ג'ינג'ים...אוהבת תפוזים... מה הצבע הכי משמעותי בחייך? שחור, כחול, ואדום!, זה 3 אבל בכל זאת... מהי המצאת המאה לדעתך? אולי עט עיפרון? מהי המצאת המאה לפי העולם? בטח הICQ אם היית חיה איזה חיה היית? חתול!!!! שוב מדלגת... אחת חביבה לסיום-בוריס, שם טוב לעץ? לא! תקראי לו צ'ארלס!

©Gc 4 eVeR©

New member
../images/Emo95.gif

מי את\ה? שחר... מהו תאריך השרצתך לעולם?25.9.1991 מה הסוג שלך? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?את רוב שימושיו אני יודעת.. מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?הייתי שואלת אותו אם הוא צריך טישו... מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?יש הרבה...להרוס בית כנסת לזרוק ספר תנך לקלל את ה' להיות פקצה ועוד... מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?מוות
יש גן עדן?ברור... יש גהנום?כע... אם כן, מה הם?לא דעת... מהו המאכל האהוב עלייך?אמממ אוכל של סבתא... מהו המאכל השנוא עלייך?גמבה ודלעת... מהו המתתק הטוב ביותר?אמממ כולם יאמים... מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?שחר
מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?אין אותו בארץ... מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?בעעע... האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?אולי... האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?סושי נחשב? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?בעעע בננה זה מגעיל.. מה דעתך על סקס וירטואלי?מה יוצא להם מזה
מה דעתך על ויאגרה לנשים?שיהנו... איך באים ילדים לעולם?או נו באמת אתם לא מכירים את הסיפורים על הציפורים והדבורים
לֵמַה באים ילדים לעולם?כדי להרוס אותו
חיות עושות לך את זה? וירקות?לאאאא בעעעע אולי לאנטון... את אוהבת חיות? יש לך כאלו?יש לי שני אוגרים והם מגעילים
מה דעתך על סוסים?סוס זו החיה הכי שווע בעולם {אחרי כלב...}... מה דעתך על דוברמנים?בעעעע רק את הסוג הזה אני לא סובלת... נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?כעעעעעעעעעעע
מה החיה הכי סקסית בענייך?אמממ..גורי הכלבים של הכלבה של סבתא שלי... מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?ג'ואל
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?אממממ...אף אחת... איזה מפורסם הכי דורש לינץ'?בריטני ספירס.. איזה מפורסם הכי דורש זיון?ושוב..ג'ואל..
מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?גיורא...חע והכי מכוערת?אנציקלופדיה זה ארוך מדי... והכי צהובה?צהוב
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.סופרקליפרגליסטיקקספיאלידושס... עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.סופר קלי פרגליסטיק קספי אלי דושס... נכון שאלה מעצבנת?מאוד
מה דעתך על תרבות הבלוגים?שוווווווווווווווע יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?יש לי וכן עוזרים לי בו... איפה עדיף - תפוז או ישרא?תפוז
מנהל\ת בתפוז? של מה?של הבלוג שלי של קומונת נפגעי מושלמותו של ג'ואל..וזיהו... שחור- צבע או דרך חיים?דרך חיים
צהוב- צבע מרושע?צבע מגעיל
כתום- רק תפוז?לא...החדר שלי כתום... מה הצבע הכי משמעותי בחייך?שחור ותכלת..{גם ירוק..בגלל GREEN DAY}.. מהי המצאת המאה מבחינתך?האינטרנט.. מהי המצאת המאה מבחינת העולם?לא דעת... אם היית חיה, איזה חייה היית?דג... אם היית טעם, איזה טעם היית?חמוץ... אם היית חפץ, איזה חפץ היית?מחשב.. אם היית צבע, איזה צבע היית?שחור ותכלת... איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?לא דעת חעחע... על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?על....בגידה ושקר... על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?על שום דבר
אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?
למי את\ה נותנת כבוד?לה' ולג'ואל
אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?אין לי מושג מה יש לי שם אפילו... אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?בגוף של ג'ואל
מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)ממצב
תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם."נוכל להיכנס דרך הניקבה שממנה יצאתי מצד הנהר" מתי פעם אחרונה.... צחקת?אתמול מלא בסרט משפחת סופר על סרט מומלץ
בכית?לא זוכרת אבל לא מזמן... קראת?עכשיו.. ראית סרט ממש טוב?אמולן מספחת סופר על.. התנשקת?אממממ...כמה שנים.. שכבת (כןכן, סקס.)?אף פעם
יצאת מהבית?אתמול... אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר?שניהם... ארץ ישראל \ חו"ל?חול.. דייט בבית \ דייט בחוץ?שניהם... חוף ים- בלילה \ ביום?בשקיעה... בליינד דייט - \ ?לא... רוקי- \?לא הבנתי את השאלה..
סרטי אימה- \ ?יאמי... חדר מסודר \ מבולגן?שלי
תמיד מבולגן... גלידה \ קרחון?קרחון... צפון \ דרום?מרכז... שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו?פנים מול פנים עדיף
אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?בוריס זה שם טוב לכול דבר

yardenbm

New member
זה ארוךךךך

מי את\ה?אלוהים נעים מאוד מהו תאריך השרצתך לעולם?25.4.89 מה הסוג שלך?מהמובחרים מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?לא מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?היית מושכת לו בחדק מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? להיות יפה כמו דניאל מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? להיות איתי יש גן עדן?לא נראה לי יש גהנום?מסתבר אם כן, מה הם?החיים שלי מהו המאכל האהוב עלייך?שקיות מוקהההה מהו המאכל השנוא עלייך?עמבה, דגים, סושי כל דבר שאיכשהו נראה כמו דג יש לו שם של דג מריח כמו דג או בכלל בא מהים מהו המתתק הטוב ביותר?מולטיזז מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?נוטלה מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?מולטיזז מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?מצויןן האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?אולי לא יודעת האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?מאיפה לי איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?דנה דבורין מה דעתך על סקס וירטואלי?סייבר מי שרוצה שיהנה מה דעתך על ויאגרה לנשים?אם צריך למה לא איך באים ילדים לעולם?מהחסידות לֵמַה באים ילדים לעולם?באמת אין לי שמץ חיות עושות לך את זה? וירקות?לא ממש את אוהבת חיות? יש לך כאלו?לא מתה על חיות מה דעתך על סוסים?אממ אין דעה מה דעתך על דוברמנים?כנ"ל נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?מאיפה לי לא חקרתי בעניין מה החיה הכי סקסית בענייך?דניאל מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?בריאן ואז דניאל מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?אוי יש הרבה אבל אני לא בקטע איזה מפורסם הכי דורש לינץ'?כאילו איזה אני מתה להרוג אבריל ברור איזה מפורסם הכי דורש זיון?בריאן מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?מלה מליצית והכי מכוערת?רכבת והכי צהובה?בננה כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.אנטיביוטיקה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.ביי,אנטי,בנה בנאי נכון שאלה מעצבנת?מאוד מה דעתך על תרבות הבלוגים?נחמד יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?יש וכן נותן אוזן קשבת איפה עדיף - תפוז או ישרא?תפוז מנהל\ת בתפוז? של מה?לא שחור- צבע או דרך חיים?צבע צהוב- צבע מרושע?בהחלט כתום- רק תפוז?גם קיץ מה הצבע הכי משמעותי בחייך?ירוק מהי המצאת המאה מבחינתך?עיפרון מהי המצאת המאה מבחינת העולם?מחשב אם היית חיה, איזה חייה היית?סוס ים אם היית טעם, איזה טעם היית?סוכריה חמוצה אם היית חפץ, איזה חפץ היית?נעל אם היית צבע, איזה צבע היית?צבעוני איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?לא הוכחתי על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?לא יודעת על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?אצבעות ברגליים אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? למי את\ה נותנת כבוד?לא הבנתי את השאלה בגרושש אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני צכה למצוא חיים ולהפסיק לחרוש בתפוז אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? של איש זקן או של כושית שמנה מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)שטעיתי בכתובת תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם."של יצורים אלה, מופיעות מולי שלוש פיות ארוכות רגלים" (ספר מחזור של אחי) מתי פעם אחרונה.... צחקת?לא זוכרת אבל בטח אתמול בכית?אתמול כמעט קראת?בלפני כמה שניות בשאלה שצריך לפתוח ספר ראית סרט ממש טוב?לא זוכרת התנשקת?הרבה זמן שכבת (כןכן, סקס.)?נוור יצאת מהבית?אתמול לחתונה אני מעדיפ\ה.... עיר \ כפר?עיר ארץ ישראל \ חו"ל?חול דייט בבית \ דייט בחוץ?בחוץ חוף ים- בלילה \ ביום?בלילה בליינד דייט - \ ?לא רוקי- \?ממש לא סרטי אימה- \ ?סבבה חדר מסודר \ מבולגן?מבולגן גלידה \ קרחון?קרחון צפון \ דרום?מרכז שיחות ארוכות בטלפון \ שיחות ארוכות באיי סי קיו?טלפון אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?לא

למעלה