שאלון חמוד ביותר

Dawson girl

New member
שאלון חמוד ביותר ../images/Emo9.gif

לכו לנגן המוזיקה שלכם [ווינדוס מדיה פלייר, ווינאמפ, כאלה] , ושימו אותו על מצב אקראי, ככה שאתן לא שולטות על בחירת השירים. עכשיו תענו על השאלות בתור שם השיר שמתנגן (והמבצע שלו). בהצלחה
איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

M r s J o n e s

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? בוא הביתה רמי קליינשטיין האם יהיו לי חיים מאושרים? הופה היי-עוזי חיטמן
מה אנשים באמת חושבים עליי?Nowhere Man-Beatles[תודה באמת]. האם אנשים חושקים בי בסתר? מועדון ריקודים-אפרת גוש. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Hemorrhage-Fuel מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? אל תגעי בי במקום מילים-בן ארצי[מה??]. האם יהיו לי ילדים? מי שמביט-הכבש השישה עשר. עצה טובה בשבילי: מה זאת אהבה-מתי כספי וריקי גל. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? דמעות של מלאכים-יהודית רביץ&גידי גוב. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? תחתונים וגופיות-עוזי פוקס איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? כוכב-סינרגיה. ובהלוויה שלי? Lemon Tree- איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?האיש מן הבקעה-להקת פיקוד מרכז[אבל איזו בקעה?]. איך יהיה לי היום?I promise you-Backstreet Boys. למה אני כאן?Unpretty-TLC
בתור מה אנשים יזכרו אותי? הנסיך הקטן-יהונתן גפן
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?מכונית יפנית חדשה-עברי לדר. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Way Over there-Smokey Robinson איך תהיה השנה הזו?זה מכבר-אושיק לוי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

E u t e r p e

New member
הו בוי, כמה שנים לא הייתי כאן../images/Emo42.gif

איך העולם רואה אותי?המכתב האם יהיו לי חיים מאושרים?פרפר מה אנשים באמת חושבים עליי?kiss from a rose האם אנשים חושקים בי בסתר?היא כלכך יפה איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?night moves
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?we belong together האם יהיו לי ילדים? אל תדאג
עצה טובה בשבילי:always love מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?unbreak my heart אני מקווה שככה קוראים לזה:p מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?where is your boy tonight איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?ill be there for you ובהלוויה שלי?knocking on heavens doors איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?for you to notice me איך יהיה לי היום?a whole new world למה אני כאן? are you gonna be my girl בתור מה אנשים יזכרו אותי? here without you איזה שיר יתקע לי בראש מחר?הקונפורמיסט האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מיליארד טועים... יאבלה:p איך תהיה השנה הזו? girl youll be a woman soon
זה גאוני
יומטוב

Dawson girl

New member
../images/Emo26.gif

איך העולם רואה אותי? Never saw blue like that של שון קולווין האם יהיו לי חיים מאושרים? Not like other girls- SOAP מה אנשים באמת חושבים עליי? Daydream Believer- Mery Beth Maziarz האם אנשים חושקים בי בסתר? תמיד עולה המנגינה- להקת חיל האוויר O_O איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Just Another- Pete Yorn מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Feels like home- chantal Kraviazuk האם יהיו לי ילדים? Respect- Train עצה טובה בשבילי: Kiss me- Sixpense none the reacher מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Givin up on you- Lara Fabian מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I don't want to wait- Paula Cole איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אנשי הדממה- להקת חיל הים ובהלוויה שלי? בואו אלינו לים, של להקת חיל הים איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Blame it on the weatherman- B*Witched איך יהיה לי היום? Life's a bitch- Shooter כל כךךךךךךךך נכון למה אני כאן? Not like other girls בתור מה אנשים יזכרו אותי? Never saw blue like that :| איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Daydream believer האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אנשי הדממה איך תהיה השנה הזו? Life's a bitch ענק

Remedes

New member
מנסה..

איך העולם רואה אותי? Puff The Magic Dragon: Peter Paul & mary האם יהיו לי חיים מאושרים? Vanessa Carlton: 1000 miles מה אנשים באמת חושבים עליי? כנסיית השכל: למאיה יש אקדח האם אנשים חושקים בי בסתר? Cher: The Shoop Shoop Song איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? John Lennon: Starting Over מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? פסטיגל 97: להיות כאן ילד האם יהיו לי ילדים? Mattafix: Big City Life עצה טובה בשבילי: Anouk: Sacrifice מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Buffalo Springfield: Stop Hey What's That Sound מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Amber: Yes איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Don't Worry Be Happy ובהלוויה שלי? Fifty Cent: In Da Club איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Bee Gees: I Started A Joke איך יהיה לי היום? Beatles: Lucy In The Sky With Diamonds למה אני כאן? Green Day: When I Come Around בתור מה אנשים יזכרו אותי? Beatles: She Loves You איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Eva Cassidy: Fields Of Gold - הופיע בפרק של דוסונ'ס קריק!! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Bon Jovi: Wanted Dead Or Alive איך תהיה השנה הזו? Roy Orbisson: Pretty Woman

נשמע מאגניב!../images/Emo105.gif

(מבקשת לציין שלא מזמן נמחק לנו ההארדיסק אז רוב השירים הם של אחי הקטן) איך העולם רואה אותי?אני נולדתי לשלום שרק יגיע(חחח) האם יהיו לי חיים מאושרים? כלא6 - דרך המלך(גדול!!) מה אנשים באמת חושבים עליי?פרפר נחמד
זה שהווינאמפ נתקע כאן אומר משו??חחחח האם אנשים חושקים בי בסתר?נינט טייב- כמו ששיר נוגע איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? הפיג'מות מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?תגידי האם יהיו לי ילדים?BOwwow - got ya'll עצה טובה בשבילי:smash mouth - all star מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? lil'Bowwow - freestyle battle ( מי שומע באוו בבית הזה???) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?הדגש נחש - מספרים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?טיפת מזל ובהלוויה שלי? I like to move ?(חחחחחחחחחחחחחחחחח) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?האור בחיי איך יהיה לי היום?הדג נחש- לזוז למה אני כאן? השמיניה(מההה??) בתור מה אנשים יזכרו אותי?צחוק (יש כאן הרבה שירים של דרגון בלוזי! מזה האחים האלה??) איזה שיר יתקע לי בראש מחר?כלא6 דרך המלך האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?פיטר פן איך תהיה השנה הזו?עוד מעט יצא נחמד!

למעלה