Eti No Name
New member
עונההההההה ../images/Emo14.gif
השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: בבית שלי?
אני רוצה להתחתן בגיל...: 25-26 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 1 ו-9, מה קרה?
אני לא רואה מונדיאל כי... זה משעמם? ס_O הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בובה פראית
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: בראד פיט
המספר האהוב עליי הוא...: 28. הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק. האדם שאני הכי אוהב הוא...: אח שלי. חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום. אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם
ולעומת זאת מוזיקה זה...: מדהים
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..
ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר של אחי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:מיכאלנג'לו? P: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור! אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: בובות למינהם? :[ המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8
שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?
מה יש לך על דלת החדר? השלט "החדר של אתי"
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מסריח ס_O מה השעה עכשיו? 15:30 איך השאלון עכשיו? סבבי חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים צבא!! יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי אחד של סבא ואחד כובע גרב,] שנהם בצבע אפור. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך
יש לך זוג נעליים של פומה?
שווה את הכסף לדעתך?
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!
מה השעה עכשיו? 15:31 בן/בת???
איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטן
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? כן, 3.
מתגאים ביהדות?
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הבאה? ממ, אמריקה
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? לוידעת.. כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר: יש לו שרירים?
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: תלוי למי מה מו פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה
עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 15:33 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! חמישה שקלים.
השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: בבית שלי?