שאלון חמדמד...

Eti No Name

New member
עונההההההה ../images/Emo14.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: בבית שלי?
אני רוצה להתחתן בגיל...: 25-26 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 1 ו-9, מה קרה?
אני לא רואה מונדיאל כי... זה משעמם? ס_O הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בובה פראית
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: בראד פיט
המספר האהוב עליי הוא...: 28. הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק. האדם שאני הכי אוהב הוא...: אח שלי. חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום. אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם
ולעומת זאת מוזיקה זה...: מדהים
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר של אחי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:מיכאלנג'לו? P: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור! אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: בובות למינהם? :[ המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8
שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?
מה יש לך על דלת החדר? השלט "החדר של אתי"
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מסריח ס_O מה השעה עכשיו? 15:30 איך השאלון עכשיו? סבבי חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים צבא!! יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי אחד של סבא ואחד כובע גרב,] שנהם בצבע אפור. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך
יש לך זוג נעליים של פומה?
שווה את הכסף לדעתך?
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!
מה השעה עכשיו? 15:31 בן/בת???
איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטן
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? כן, 3.
מתגאים ביהדות?
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הבאה? ממ, אמריקה
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? לוידעת.. כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר: יש לו שרירים?
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: תלוי למי מה מו פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה
עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 15:33 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! חמישה שקלים.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה: נהדרת. אני רוצה להתחתן בגיל: 28. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') מנהסתם, כמה שיהיו. מהזה רוצה, אין בצבא רוצה. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: רואה כשאין משהו יותר טוב לעשות, לא רואה כי טחנו אתזה יותר מדי. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא: השיר שלנו מהD: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: ג'וני דפ. הו. המספר האהוב עליי הוא: 2. הצבע האהוב עליי הוא: ירוק, וורוד, סגול. האדם שאני הכי אוהב הוא: הוא. חברת הסלולרי שלי היא: פלאפון אסקייפ. אני חושב שפוליטיקה זה: הו כה משעמם. ולעומת זאת מוזיקה זה: הכל. את רוב פעולות היום אני עושה ביד: ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר עבודה. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: צייר? דה ווינצ'י. אמן? דאלי. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: צבעוני. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: לא משונים, נהדרים, קוקיג'אר של הומר. המיטה שלי היא בגודל: שלי, בערך. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: עשר. שאלות.. ---------- יש לך פח בחדר? כן. מה יש לך על דלת החדר? מלא סטיקרים. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין. מה השעה עכשיו? 3-4 משהו. איך השאלון עכשיו? בסדר. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין: מתאים לי להיות עורכת דין אבל אני בחיים לא אהיה. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? שהכל יסתדר. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? מיליון, במיליון צבעים. אוהב קצר או ארוך: בבגדים ארוך, בגובה קצר. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? לא. הן נורא מכוערות. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? היה, הוא קצת מת. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא. מה השעה עכשיו? אותה השעה כמו קודם, דקה שתיים יותר. בן/בת??? בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? עקרב. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? ידעתי, לא זוכרת. מתגאים ביהדות? אין מה, עוד דת. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? גרמניה או לונדון. גרמניה, אם אני אצליח להתקבל לחילופים. ולונדון כי זה רחוק וקר ותמיד רציתי לראות מה הולך שם. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? ת"א. כן/לא ------ סמים? תלוי איזה. סיגריות? אין לי זכות להגיד על זה כלום. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי? נייקי זו החברה היחידה שיש לה גם דברים יפים. שיניים כמו של רונאלדיניו? לאלא לאלאלאאלאלא. כסף כמו של רונאלדיניו? כןכןכןכןכןןכןכןכןכן. שיער כמו של בקהאם? לא. שרירים כמו של אבי ביטר? לאאלאללאלא. צבע כהה(לגוף)? לא. נו מה אני אעשה, זה לא יפה לי. צבע בהיר? כן. שיניים תותבות? למה לא. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם? תלוי איזה ותלוי במידה. פרחות וערסים? למה לא. וודקה? באופן כללי כן, כרגע לא. נישואים? תלוי. אהבה? כן. עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? בין שלש לארבע אומשהו.

Ligeiro

New member
%

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: בחו"ל אני רוצה להתחתן בגיל...: אני לא אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כל עוד זה משרת את האינטרסים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: לא אוהב השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: לא עולה לי המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: אפור האדם שאני הכי אוהב הוא...: את עצמי חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: קיים[?] ולעומת זאת מוזיקה זה...: מעולה את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: קשה לומר. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל מיני. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אני לא יודע.. המיטה שלי היא בגודל...: רגיל[?] מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 00:49 איך השאלון עכשיו? אחלה חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות מאושר יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן. אפור ואפור-שחור-לבן. וגם עוד כמה... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? כן שווה את הכסף לדעתך? כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כן, ולא. מה השעה עכשיו? 00:50 בן/בת??? בן איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטן יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? לא במיוחד מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הודו היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן כן/לא ------ סמים? לא סיגריות? מי שרוצה פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי? אני לא מאמין במותגים.. אני מאמין בדברים יפים שיניים כמו של רונאלדיניו? השאלה היא בעצם אם אני מאמין בשיניים מכוערות ועקומות? זה עניין של אמונה? כסף כמו של רונאלדיניו? אני מאמין בכסף, כן. שיער כמו של בקהאם? זה נחמד. שרירים כמו של אבי ביטר? שומן? צבע כהה(לגוף)? תלוי למי. צבע בהיר? תלוי למי. שיניים תותבות? איכ. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם? אני בעד למי שמוכן לעבור את זה. פרחות וערסים? אני אוהב את כולם. וודקה? מי שאוהב נישואים? לא אהבה? לא

ב א פ י ת

New member
ממממ. אוקי -עונה-

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: עורכת דין מצליחה [ב"ה] אני רוצה להתחתן בגיל...: אחרי הצבא ככה.. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 3 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... כי זה דפוק לראות 22 מטומטמים רודפים אחרי כדור.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: מיכאלה [זה היה כל כך יפפפפפה] השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: רן דנקר,יהודה לוי-הם כל כך מדהימים
המספר האהוב עליי הוא...: 4 הצבע האהוב עליי הוא...: ורוד האדם שאני הכי אוהב הוא...: הההווואא [אהםםם אהםם] חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: אההההא
ולעומת זאת מוזיקה זה...: ה-דבר. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ?!~?@!$#@&
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: ורוד,תכלת. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: חחחחחחח!?;) המיטה שלי היא בגודל...: יחיד. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 14 חחחחח :) שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? כוכב כזה.. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין. מה השעה עכשיו? 18:21 איך השאלון עכשיו? בסדר.. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) ככככן עורכת דין. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות מאושרת
יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? ככככן כובע מפוקס ורוד+צהוב בננה,כובע שחור שכתוב עליו בתכלת,וכובע לבן. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בינוני. יש לך זוג נעליים של פומה? היה. שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כככככן. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!
מה השעה עכשיו? 18:23 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? כן,אבל שכחתי. מתגאים ביהדות? שאלה מכשילה. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אני רוצה לעבור לתל אביב. כן/לא ------ סמים ללללללללללללא כל כך לא. סיגריות גם לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כן
שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו ממממ. שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף) כן צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם תלוי אם צריך. פרחות וערסים תלוי,עד מידה מסויימת של טמטום בבן אדם. וודקה
נישואים למה לא!? אהבה
עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 18:26 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
1000 שקל :)

My self and i

New member
הו../images/Emo110.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: מאושרת?
אני רוצה להתחתן בגיל...: כשאני אהיה בשלה לזה. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה, כי למה לשלם 200 שקל על זה? הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: ננננננננננננמ, המורדים, פלוריסיינטה. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המון. המספר האהוב עליי הוא...: 8. הצבע האהוב עליי הוא...: תכלת, ירוק תפוח, סגלגל, לבן, צהוב. האדם שאני הכי אוהב הוא...: משפחה וחברים. חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום. אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם.|: ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מאיפה לי. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל מיני. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לאיודעת. המיטה שלי היא בגודל...: מיטת יחיד אבל לא ממש יחיד, קצת יותר גדולה. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כה. מגניב לאלה. מה יש לך על דלת החדר? שלט החדר של שרית. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? אלחוטית. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין יפה
מה השעה עכשיו? 13:12 איך השאלון עכשיו? אחלה. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) עורכת דין כן
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להשתפר בלימודים. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי כל מיני. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך עדיף :] יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? לא. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! אהההה~? מה השעה עכשיו? 13:13 בן/בת??? בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? עקרב. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא. מתגאים ביהדות? ברור. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? בלונדון, וכה אני יודעת שלונדון זאת עיר.
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא, אין כמו הארץ
כן/לא ------ סמים לא. סיגריות גם לא. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כן. שיניים כמו של רונאלדיניו חסה וחליל.טפו טפו טפו שלא נדע מצרות.
כסף כמו של רונאלדיניו כןןןן
שיער כמו של בקהאם הו כן
שרירים כמו של אבי ביטר לא.D: צבע כהה(לגוף) צבע שחום כזה, לא כהה עד כדי כך. צבע בהיר גם. שיניים תותבות לא. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא, אלה אם כן זה ממש דחוף. פרחות וערסים בע לא. וודקה כן נראלי?P: נישואים כן. אהבה כן. עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? .13:15 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! אני בורה

D o o S h a

New member
עונהה

עוד 10 שנים אני אהיה...: ממ.. לא יודעת אני רוצה להתחתן בגיל...: מתי שיבוא, יבוא אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שצריך אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא, כי זה משעמם תיכו. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: סתם.. כלמיני השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אין מישו מועדף המספר האהוב עליי הוא...: 100 הצבע האהוב עליי הוא...: כלמינייי האדם שאני הכי אוהב הוא...: משפחה חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: זה... ולעומת זאת מוזיקה זה...: משו אחר לגמרי את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר מחשב הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: מגוון! אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: ממ.. לא עולה לי כרגע המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? אצל אמא רגילה אצל אבא אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 14:06 איך השאלון עכשיו? חביב למדי
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין? אולי מה החלום שלך לעתיד הקרוב? ממ.. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן... כחול אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יותק מקצר בוא נאמר יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא כ"כ.. אבל הן באמת יפות יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא מה השעה עכשיו? 14:07 בן/בת??? בתתת איזה מזל אסטרולוגי אתה? שזה אומר מזל רגיל?
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא זוכרת מתגאים ביהדות? כן! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארגנטינההה! למרות שהייתי שם כבר 3 פעמים. אין על הארץ הזאת! בעיקר כשיש לי שם משפחה
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא! כן/לא ------ סמים- לא סיגריות- לאא! פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- מה איתם? שיניים כמו של רונאלדיניו- נחשי כסף כמו של רונאלדיניו- למה לא שיער כמו של בקהאם- לא בשבילי
שרירים כמו של אבי ביטר- כן בטח צבע כהה(לגוף)- תלוי למי צבע בהיר- כנ"ל שיניים תותבות- לא
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- פלסטיים לא. לייזר למה לא פרחות וערסים- לא! וודקה- לא עכשיו
נישואים- כן אהבה- בטח שכן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 14:10 קרצ!! וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! אוקיי...

אנא

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: בכל מקום אחר חוץ מערד! אני רוצה להתחתן בגיל...: 25+ פחות או יותר. אני רוצה לשרת בצבא 2 שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני לא אוהבת כדורגל, והם גם לא כאלה חתיכים P: הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השמינייה
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: יו גרנט
המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק האדם שאני הכי אוהב הוא...: ממ, לאדעת
יש המון
חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום המעאפנים אני חושב שפוליטיקה זה...: שחיתות. ולעומת זאת מוזיקה זה...: ממכר. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: סטודיו של אמא הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: 120 או 119 אנערף ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור/ כחול לא ממש יודעת אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לאדעת.. המיטה שלי היא בגודל...: רגילה ]: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 11 כולל שם שני, 9 בלי. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? סטיקר של "המוזיקה בדם שלי" ו"מי שמדליק סיגריה לא מדליק אותי" >> העקרונות שלי :] המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה, אני מניחה
קרקע דו קומתית הקית קץ :-פ מה השעה עכשיו? 8:03 איך השאלון עכשיו? בסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? ללמוד פיתוח קול
יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בגובה - ארוך, בבגדים לא משנה לי. יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יודעת לגבי פומה, אבל סקצ'רס בהחלט שוות את הכסף. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יאפ שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כן, כן
מה השעה עכשיו? 8:05 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? לא בטוחה מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב/אנגליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בארץ? ברור, ת"א
כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי ממ.. יש מצב שיניים כמו של רונאלדיניו לא S:S:S: כסף כמו של רונאלדיניו
כן שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) כן
צבע בהיר גם, תלוי למי שיניים תותבות לא
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא לי... פרחות וערסים לא S: וודקה לא נישואים כן אהבה כן!

ester6

New member
../images/Emo41.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: מאושרת ושלמה עם מה שאני עושה. תהיה לי משפחה משלי ואני יעבוד ויפרנס אותה עם בעלי! אני רוצה להתחתן בגיל...: בסביבות גיל 22-24 ככה.. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני עוד לא יודעת כמה שנים ואם בכלל.. אולי אני יעשה בכלל שירות לאומי במקום.. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני לא רואה את המונדיאל כי זה הדבר האחרון שמעניין אותי כרגע..
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו..למרות שזאת לא בדיוק טנלובלה זו יותר דרמה מוזיקלית יומית..
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: רן דנקר
המספר האהוב עליי הוא...: 3
הצבע האהוב עליי הוא...: תכלת
האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש הרבה אנשים שאני אוהבת אבל הבנאדם שהכי חשוב ליח הוא רותי! חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'
אני חושב שפוליטיקה זה...: לא בשבילי.. ולעומת זאת מוזיקה זה...: דבר מרגיע, מוציא אותי תמיד מדיכאון, עוזר, בעיקר דבר כיפי
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)- ימין! המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר מחשב.. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעת היו כל מיני.. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: בעיקרון יש בו מכל הצבעים אבל יש בו בעיקר כחול-תכלת!! אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אתם לא רוצים לדעת..
המיטה שלי היא בגודל...: מיטה רגילה, לא מיטה וחצי.. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר
בטח. מה יש לך על דלת החדר
יש לי משו על הדלת??!
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה
אלחוטית.. וגם העכבר.. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח
אני גרה בבית עם 4 קומות.. יש אנשים שמגדירים את זה וילה ויש אנשים שלא.. מה השעה עכשיו
22:25 איך השאלון עכשיו
עכשיו?? סבבה! חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן.. אבל עכשיו אני לא חושבת על זה.. אני בעיקר חושבת על דברים שאני יאהב לעשות, שלמרות שזה בעצם עבודה אני מקווה שאני יהנה מזה כמה שאפשר! מה החלום שלך לעתיד הקרוב
שהכל יסתדר לי הכי טוב שאפשר.. ששנה הבאה בתיכון חדש אני יסתדר ויאהב להיות שם.. ושאני יהיה מאושרת למרות הכל
יש לך כובעים
אם כן באיזה צבע
יש לי כל מיני כובעים..
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בגובה זה לא משנה לי אם הבנאדם גבוה או נמוך, זה לא אומר לי עליו כלום. ובבגדים זה ממש תלוי מזה ומתי אני רוצה ללבוש את זה.. יש לך זוג נעליים של פומה
לא.. שווה את הכסף לדעתך
לא יודעת.. אני אישית לא מתה על פומה.. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין)
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב
משחק מעולה!! מה השעה עכשיו
22:30 בן/בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם
מתגאים ביהדות
כן, מאוד!! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה
הייתי כבר די הרבה פעמים בחו"ל בחיים שלי.. זה ממש כיף והכל לראות מקומות חדשים וכאלה אבל דוגרי אין כמו בארץ באמת, מניסיון!! היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל
הייתי רוצה לנסוע לראות כל מיני מקומות בעולם אבחל לגור בארץ
כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
אולי נייק. שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
כן, למה לא.. שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים
מגעיל אותי.. וודקה
נישואים
אהבה
עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו
22:35 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! שקל תישעים פלוס מינוס..

צ'ליייי

עוד 10 שנים אני אהיה...: רקדנית אני רוצה להתחתן בגיל...: 18-20 אני רוצה לשרת בצבא 2 כמו כולם אני רואה/לא רואה מונדיאל כי. בכלליות אני לא רואה כי זה לא מעניין אבל ראיתי אנגליה נגד אנערף בגלל בקהאם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: אההההה משחק החיים השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: הדס מורנו המספר האהוב עליי הוא...: אה? הצבע האהוב עליי הוא...: תכלת האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם רצחח ולעומת זאת מוזיקה זה...: מילה עם משמעות את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד): חחחחח אין לי עוד יד ואם יד שמאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בית בחדר של אח שלי הגדול הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: המורה שלי לשעבר לאומנות( הציירת היחידה שאני מכירה) ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אדום וכחול אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:אהההההההה אהה אההה לא יודעת אני לא חושבת שיש לי דברים מוזרים המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: אההה 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> נראה לי ש10 יש לך פח בחדר? כה מה יש לך על דלת החדר? שקיות של דברים להופעה המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? אההה בניין מה השעה עכשיו? מאיפה לי השעון במחשב לא מכוון איך השאלון עכשיו? חמדמד פלוס חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) אהה רציתי להיות עורכת דין שהייתי קטנה מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אהה לרקוד יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? המווןן כמעט בכל צבע אפשרי אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? כה שווה את הכסף לדעתך? כןן מאוד יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין לי מושגג מזה כונן די.וי.די ?? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כן שיחקתי משחק מפגרר נוראא מה השעה עכשיו? שנייה הלכתי להביא את הפלאפון בן/בת??? דו מינית חחח סתם בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? כןן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ישראל ואז ארצות הברית היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אהה לא כן/לא לא הבנתי אני ירשום מה מקובל עלי או מה יש לי ?? טובב אני יעתיק פעמיים פעם ראשונה מה מקובל עלי פעם שנייה מה יש לי טוף? ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כן שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם כןן
שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) כה( יש לי ננה בננה) צבע בהיר לא שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם כן למה לא פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים כן אהבה כן כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כן כן לא כן שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו לא שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) כן צבע בהיר לא שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים לא אהבה לא עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? אהה 15:01

Rosalyn

New member
../images/Emo175.gif~עונה~../images/Emo175.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: הרבה יותר זקנה מעכשיו. אני רוצה להתחתן בגיל...: 30, מקסימום. אני רוצה לשרת בצבא_0_שנים(להשלים מס') אני לא רואה מונדיאל כי... לא קניתי חבילת מונדיאל, ואני חיה טוב מאוד בלעדיה. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: לא רואה טלנובלות... השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ
המספר האהוב עליי הוא...: 5 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: לא ממש קיים. חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון (Esc) אני חושב שפוליטיקה זה...: פויה! ולעומת זאת מוזיקה זה...: המצאה גאונית. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין (ורק לי השאלה הזו לא נשמעת כ"כ טוב?) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: תנו לי לחשוב על זה קצת... ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אין צבע אחד דומיננטי, יש כמה וכמה צבעים... בעיקר גווני כחול/ורוד ושחור... oO אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: פגיון. הוא רחוק מלהיות משונה, פשוט לא להרבה אנשים סביבי יש אחד. המיטה שלי היא בגודל...: סטנדרטי (?) מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 11 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא, אבל יש מאולתר. מה יש לך על דלת החדר? אממ.. מגנט עם ציור פיה, לוח שנה, כוכב כזה של קישוט מתנות שהדבקתי עליה, ותיקים קטנים, על הידית של הדלת, משני הצדדים. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? אלחוטית (כפרעליה.) גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין... מה השעה עכשיו? 16:13 איך השאלון עכשיו? ממש עכשיו, הוא די בסדר. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא ממש, למען האמת. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להחליט מה החלום שלי לעתיד הקרוב, ולהגשים אותו. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כובעים? וואו, לא כ"כ.. קניתי אחד, בצבע ורוד-ארסי בחופש שעבר, עוד לא יצא לי להסתובב איתו יותר מדי, למזלה של האנושות. את הכובע שקניתי רק כדי שיהיה לי כובע נורמלי לטיולים, אמא שלי הצליחה לאבד בכישרון רב. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך
יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? הא? נעליים של פומה? אממ.. לוידעת. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין >.< שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי.
מה השעה עכשיו? 16:17 בן/בת??? בת! איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור/פרה/הדבר הזה שעושים ממנו אחלה סטייקים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 5 מתגאים ביהדות? לא יצא לי כ"כ, עד כה... מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? גרמניה. ואח"כ כמה שיותר מקומות היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? יכול להיות שכן, רק שזה לא יהיה כ"כ אפשרי
כן/לא ------ סמים - לא! סיגריות - לא! פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי - אין העדפה. שיניים כמו של רונאלדיניו - פח, לא. כסף כמו של רונאלדיניו - אפשר קצת יותר, תודה. שיער כמו של בקהאם - לא לא. שרירים כמו של אבי ביטר - hell no צבע כהה(לגוף) - סבבה צבע בהיר - גם בסדר שיניים תותבות - אם צריך, לבריאות. זה עדיף על לעיסת חסה כמו שצבים עושים. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם - בד"כ לא, אבל שוב, לפעמים כן.. תלוי במקרה.. פרחות וערסים - לא. וודקה - מתובלת בעוד דברים, כן. נקי- לא. נישואים - למה לא? אהבה - תמיד כן. עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 16:20. וואי, אנשים פה לחוצים על זמן... וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! - יותר מהמשכורת של רונלדיניו, זה בטוח.

עונההההההההההה

עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: 20 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): 2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא כי זה משעמם! הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: נינט טייב ורן דנקר המספר האהוב עליי הוא...: 6 הצבע האהוב עליי הוא...: ורוד האדם שאני הכי אוהב הוא...: נינט טייב חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: לאדעת ולעומת זאת מוזיקה זה...: משהו מדהיםםםםם את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)- ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: פיקאסו ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: ורוד ושחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אני .. סתם לאדעת המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? פוסטר של רן דנקר המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית פרטי מסריח מה השעה עכשיו? 4 וחצי איך השאלון עכשיו? בינתיים אחלה חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא ממש או יותר נכון ממש לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? שנינט ורן יחזרו יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? חום אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בבגדים קצר בגובה ארוךך יש לך זוג נעליים של פומה?בארוררררררר שווה את הכסף לדעתך? ככה ככה יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? הגיע הזמן שיהיה ..איןןןןןןן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא שיחקתי מה השעה עכשיו? 4 ו32 דקות בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטן יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? מאוד ברור מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? איטליה ניראה לי היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן, פ"ת .. גרתי שםאבל עזבנו למקום אחד ליד ואני רוצה לחזור כן/לא ------ סמים- לא סיגריות- לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- כן נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו- לא כסף כמו של רונאלדיניו- כן שיער כמו של בקהאם-לא שרירים כמו של אבי ביטר-לא צבע כהה(לגוף)- כן צבע בהיר- לגוף?!לא שיניים תותבות- לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- עדיף שלא פרחות וערסים- לא וודקה-לא נישואים- כן למה לא?! אהבה- כן בארור עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 4 ו34 דקות וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! חח?!

../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 23 אני רוצה להתחתן בגיל...:אין גיל מסוים-כשאני ארצה. אני רוצה לשרת בצבא: אין מספר ספציפי,כמו כולם.אני לא מיוחדת או שונה ולכן אני אשרת כמו כולם! אני רואה/לא רואה מונדיאל כי..:רואה כשיוצא לי.אני רואה משחקים של קבוצות גדולות שיש לי בהן אמונה כמו ברזיל או אנגליה.GO BRAZIL! הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:האלופה וטלנבולה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:תמיר בוסקילה.הוא שחקן\סטנדפיסט\שחקן כדורגל לשעבר.בימים אלה הוא שחקן בטלנובלה החדשה של הוט-"האלופה" המספר האהוב עליי הוא...:23 הצבע האהוב עליי הוא...:משתנה לפי מצב רוח. האדם שאני הכי אוהב הוא...:אין אחד שהוא הכי הכי חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...:כל אחד ודעתו.אותי זה לא מעניין,אבל אני תומכת בילדים שזה כן מעניין אותם ושהם לוקחים חלק בדברים כאלה. ולעומת זאת מוזיקה זה...:מעניין.אני שומעת הכל.רוק,פופ(לא הרבה),מזרחית,דיכאון ה-כ-ל את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:קודם כל אני חייבת לציין שאני לא עושה כל היום ביד אז רק שתדעו.אבל אם כן אז ביד ימין..חח
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לא מכירה ציירים. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:תכלת. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:דרבוקה כזאת שצבועה בפסים כחולים ולבנים המיטה שלי היא בגודל...:זוגית. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:5 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?לא מה יש לך על דלת החדר?מדבקות.מדבקה מגניבה שכתוב עליה-פותחים את אחותך בנמל 15 המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין מה השעה עכשיו?16:35 איך השאלון עכשיו?נחמד,מעביר את הזמן בסבבה חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין:לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב?בעזרת השם,שחקנית. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?תכלת,שחור,אדום.. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך. יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?לא נראה לי שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא שיחקתי מה השעה עכשיו?16:39 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?תאומים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?לא מתגאים ביהדות?כן.אבל אני לא אצעק בכל ישראל-"אני יהודיה!" מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?לא יודעת.הכל טוב. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא.טוב לי בחיפה! כן/לא ------ סמים:לא סיגריות:כן..מצטערת פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי:כן,פומה שיניים כמו של רונאלדיניו:לא כסף כמו של רונאלדיניוכן שיער כמו של בקהאםכן שרירים כמו של אבי ביטרלא תודה צבע כהה(לגוף)לא צבע בהירלא שיניים תותבותמקווה שלא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהםלייזר-כן פלסטיים-לא פרחות וערסיםפרחות-לא ערסים-כן וודקהלמה לא.. נישואיםכן אהבהכןןןןןן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??16:46

La Toosh

New member
moi ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo175.gif

שאלון חמדמד...ו essit ו 23:13 | 11/06/06 השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: לא יודעת אני רוצה להתחתן בגיל...: 24-28 אני רוצה לשרת בצבא 1 וחצי שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...אני לא רואה כי זה פשוט לא מעניין אותי הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: "האחד" השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: שכחתי מה שמה >< המספר האהוב עליי הוא...: 22 הצבע האהוב עליי הוא...:שחור האדם שאני הכי אוהב הוא...: המון אנשים , כל מי שקרוב אליי חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: בולשיט אחד גדול ולעומת זאת מוזיקה זה...: הדבר הכי יפה שקיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: החדר של אחשלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אני
סתם, יש הרבה מוכשרים ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל הצבעים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: *מביטהבחדר* משחק פליקפלאק חחח המיטה שלי היא בגודל...: מיטה של יחיד מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 18
שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? יאפ מה יש לך על דלת החדר? תמונות של סטינג ופוליס המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? wtf ? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? חחחחחחחחח בניין רגיל מה השעה עכשיו? 17:50 איך השאלון עכשיו? חמוד. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) רופאה. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? חלומות שומרים בלב.ששש... יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כובע קסקט לבן אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר יש לך זוג נעליים של פומה? לא
ג'יזס. שווה את הכסף לדעתך? הפומה??? ממש לא. גועל. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? חחחחח כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!
מה זה מה השעה עכשיו? יאא אין לך שעון?? 17:51 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? עקרב יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 7 מתגאים ביהדות? כן , מוצ'ו מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? איטליה, טוסקנה, הבית של סטינג XD היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? הייתי רוצה לגור תקופה בכל מיני מקומות כן/לא ------ סמים - לא סיגריות- אין מצב פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- נוטטטט שיניים כמו של רונאלדיניו- ג'יזס. כסף כמו של רונאלדיניו- למה לא? D: שיער כמו של בקהאם- אם אתה בן- מומלץ , רצוי ואף חובה D: שרירים כמו של אבי ביטר- שרירים, אלק. צבע כהה(לגוף) אני לא עונה על זה צבע בהיר גם על זה לא שיניים תותבות אם אתה צריך. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם אני יכולה לחפור עם זה שנה פרחות וערסים - לאאא לא, ולא וודקה- לא, מגעיל
נישואים- כן ולא אהבה- ברור. עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? איזה קרצייה. 17:54 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! אממ לדעתי יעלה לך 75 שקלים חדשים.

talbebchuk

New member
...

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: אלוהים יודע אני רוצה להתחתן בגיל...: 26..? אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') את השירות חובה+אולי קצת קבע... אני לא רואה מונדיאל כי... לא מעניין... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו!!! השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: רן דנקר המספר האהוב עליי הוא...: 8 הצבע האהוב עליי הוא...: סגול האדם שאני הכי אוהב הוא...: ונעבור לשאלה הבאה חחח חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: חרא ולעומת זאת מוזיקה זה...: מדהים!!! החיים!!! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר של אחי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אדום נראה לי אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: בלון של לב מהלידה שלי... (14 שנה!!) המיטה שלי היא בגודל...: רגיל? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? פוסטרים של רן ולוח מודעות המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין ויש לנו גם גג מה השעה עכשיו? 19:25 איך השאלון עכשיו? מגניבב חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) חחחח פעם... מה החלום שלך לעתיד הקרוב? הקרוב? פשוט להנות ולהיות מאושרת!!! יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אמממ יש לי כובע ורוד - חייבים לטיולים וכאלה, ולא היה משהו אחר אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בינוני... יש לך זוג נעליים של פומה? כן שווה את הכסף לדעתך? זה פומה טורקי - לא כזה יקר... יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אמממ נראה לי -חחח אני לא מבינה בזה שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לאאא מה השעה עכשיו? 19:26 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור=שליטעעעע יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 5 נראה לי מתגאים ביהדות? כן!! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אמממ אנגליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא... כן/לא ------ סמים - לא סיגריות - לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי - אממ תלוי מתי ותלוי כמה שיניים כמו של רונאלדיניו - אין לי מושג כסף כמו של רונאלדיניו - נשמע טוב - אז אין בעיה חחח שיער כמו של בקהאם - מה נסגרר??!! שרירים כמו של אבי ביטר חחח יש לו שרירים? צבע כהה(לגוף): תלוי אם זה טבעי - לא לשרוף את עצמך צבע בהיר: כעעע שיניים תותבות: לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: תלוי איזה פרחות וערסים: לאאאא וודקה: לא עכשיו נישואים: כן!!! אהבה: ברוררר

מואה

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: בחורה מצליחה בהייטקD: אני רוצה להתחתן בגיל...: לא רוצה להתחתן. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')זה תלוי בי? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא רואה כי כדורגל סאקס ואף פעם לא עיניין אותי. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:טלנובלה בעמ. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:לא עולה לי נו. המספר האהוב עליי הוא...:10 הצבע האהוב עליי הוא...: שחור כחול סגול. האדם שאני הכי אוהב הוא...: אני כמובן. חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'. אני חושב שפוליטיקה זה...:סאקס. ולעומת זאת מוזיקה זה...:נהדר. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)מזה משנה איזה יד? עושים ביד!P: סתם, יד ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר של אחותי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אני נורא אוהבת את קראווג'ו. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:כובע סגול ענקי פרוותי:) המיטה שלי היא בגודל...: גדול. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:11 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כל החדר שלי זה פח אחד גדול. מה יש לך על דלת החדר? כלום. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מסריח. מה השעה עכשיו?11:34 איך השאלון עכשיו? כמו כל שאלון. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? או להיות אשת הייטק מצליחה ולקבל משכורת של 25 אלף שקל בחודש.. או להיות אמנית מפורסמת. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש שניים. אחד סגול מוזר ואחד שחור של פומה. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) כמה שיותר חושפני יותר טוב בייבי. אבל אין על הבגדים של החורף דאמט.. הכי יפים שיש. אבל לא נוחים תמיד נראים איתם כמו דב דובון. אז מעדיפה גופיות וכאלה. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? תלוי איזה. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין. ולא הגיע זמן. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מזה.? מה השעה עכשיו? 11:36 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? עקרב. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? כן, 5. מתגאים ביהדות? לא. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הודו אבל אני אהיה קודם בפולין. ואחר כך איטליה ואז גרמניה. יש שם דיברי עור מדהימים. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? טוב לי כרגע בהוד השרון. כן/לא ------ סמים לא סיגריות כן פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי אדידס. שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם לא יודעת איך הוא נראה. שרירים כמו של אבי ביטר כן בטח מה:) צבע כהה(לגוף) תלוי למי.. לי הכל מתאים תקשיבו אני יפה אנשיםD: צבע בהיר: תלוי עד כמה בהיר.. יותר מידי זה כבר נראה חולני:S שיניים תותבות לא. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם בטח שכן. פרחות וערסים בכיף מה רע. וודקה לא. נישואים לא. אהבה רק עצמיתD: עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!

galit2510

New member
../images/Emo13.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 23.8 פחות יום .. אני רוצה להתחתן בגיל...:21 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): שנתיים .. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...אני לא הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:המורדים השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אלייזה דושקו המספר האהוב עליי הוא...:לא יודעת הצבע האהוב עליי הוא...:שחור האדם שאני הכי אוהב הוא...:מני ... חח ... מקווה שלא ידלוף מפה מידע חברת הסלולרי שלי היא...:פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...:חרא... ולעומת זאת מוזיקה זה...:מעולה ... את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:ימין (ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדרי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:פיקאסו ... ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:מגוון אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:קוקה קולה רוקדת.. המיטה שלי היא בגודל...:יש לי שתי מיטות ... שתיהן כמעט באותו גודל .. מיטה וחצי כל אחת.. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:13 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?לא מה יש לך על דלת החדר? "אין כניסה" ועל דלת שניה כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו?21:47 איך השאלון עכשיו?נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב?צונזרר.... חח יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?שחור ... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...).. ארוך יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כה שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא מה השעה עכשיו?21:48 בן/בת???בתת איזה מזל אסטרולוגי אתה?עקרב יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 2 נראה לי מתגאים ביהדות?כה מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? לא יודעתת היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?בארץ הכי טוב כן/לא ------ סמיםלא סיגריותלא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כה שיניים כמו של רונאלדיניו לא!! כסף כמו של רונאלדיניוכהה שיער כמו של בקהאםלא שרירים כמו של אבי ביטרלא צבע כהה(לגוף)ככה ככה צבע בהיר ככה ככה שיניים תותבות כהה.... למי שיש מכוערות עדיף תותבות .. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם כה פרחות וערסיםכה וודקה לא נישואים כה אהבה כה עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 21:50 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! בסביבות ה1,200,000 ש"ח איך את רוצה לשלם ? צ'ק או מזומן ? אוהבת אתכם,התגעגעתי והשאלונצ'וק נכתב ע"י אסית!!!!!

למעלה