שאלון חמדמד...

essit

New member
שאלון חמדמד...

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא ------ סמים סיגריות פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים אהבה עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! אוהבת אתכם,התגעגעתי והשאלונצ'וק נכתב ע"י אסית!!!!!

מתוקה777

New member
תשובות שלי :)

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 26 חחח אני רוצה להתחתן בגיל...: לא יודעת 24-25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...אני לא אוהבת כדורגל הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:האלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:ג'ק ניקולסון המספר האהוב עליי הוא...:5 הצבע האהוב עליי הוא...:צהוב האדם שאני הכי אוהב הוא...:מיי מודר חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום (מוטורולה) אני חושב שפוליטיקה זה...:שטויות ולעומת זאת מוזיקה זה...:החיים שלי את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:שמאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לא יודעת ליאונרדו דה וינצ'י ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:כל הצבעים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:איזה צלחת עם תמונה הדפס עליה מוזרר המיטה שלי היא בגודל...:יחיד,רגיל מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן מה יש לך על דלת החדר?סתם שלט ועוד מלאא דברים דבוקים (סתם ציורים ופוסטרים) מאחוריי הדלת המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין מה השעה עכשיו?00:18 איך השאלון עכשיו?בסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)כן מה החלום שלך לעתיד הקרוב?לסיים את הגרות בהיסטוריה מתמטיקה ולשון יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?תכלת אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)קצר יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?לא יודעת יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?לא שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא מה השעה עכשיו?00:19 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?קשת יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?3? מתגאים ביהדות?כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?סתם בא לי להיות בקליפורניה לא יודעת למה.... היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?כן כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לפעמים שיניים כמו של רונאלדיניו חחח לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לא!!!! צבע כהה(לגוף) לא צבע בהיר לא שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא וודקה כן נישואים לא...כן...לא...לא יודעת אהבה כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??00:21 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! גם את זה אני רוצה לדעת....

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: מאושרת אני רוצה להתחתן בגיל...: 24-26 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') מתי שאני אתגייס זה יהיה שנה וחצי אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה משחקים חשובים כי זה נחמד כל הקטע של המתח הספורטיבי וזה הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: המורדים
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: יש כל מיני.. לשם שינוי- זאת שמשחקת את טובה באלופה המספר האהוב עליי הוא...: לאדעת.. 8? הצבע האהוב עליי הוא...: שחור ואדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: רק אחד? חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: מעצבן, מכור, מגעיל, שיקרי.. מסריח.. לא להתקרב ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים שלמים בעצמם
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) חח זה נשמע רע.. וימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר מחשב בקומה הראשונה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מאיפה לי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: רסן? היה לי איזה חודשיים ועכשיו הוא מעלה אבק איפשהו המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן.. מה יש לך על דלת החדר? פוסטרים כאלה מראש 1.. הגיע הזמן להעיף אותם המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? זאת רגילה יש גם אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה/קוטג' כזה מה השעה עכשיו? 13:11 איך השאלון עכשיו? חביב חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן, בהתחלה רציתי להיות עורכת דין, אחרי זה אשת עסקים (??) ואז משהו במחשבים (זה אפילו כתוב בספר מחזור חח) ועכשיו אני רוצה משהו לכיוון הרפואה מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להצליח בתיכון יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא ממש אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) אוהבת הכל יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לאדעת יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כן.. ונכון!! מה השעה עכשיו? 13:12 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? קשת יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? קודם תגידו מה זה.. מתגאים ביהדות? בערך מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הבאה.. אני רוצה להיות באנגליה אבל הכי הכי רוצה להיות שוב בארה"ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא חושבת שהייתי מסתדרת במקום אחר לטווח ארוך בקלות.. כן/לא ------ סמים- לא סיגריות- לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- לא שיניים כמו של רונאלדיניו- ?? כסף כמו של רונאלדיניו- כן שיער כמו של בקהאם- כן שרירים כמו של אבי ביטר- לאלאלאלאללא צבע כהה(לגוף)- לא (כמו של אפרו אמריקאים..? לא עושה לי את זה) צבע בהיר- כן שיניים תותבות- כן
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- כן פרחות וערסים- לא וודקה- כן נישואים- כן אהבה- כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 13:15 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! הונלולו זה אי!! איך תגיע לשם באוטו??

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

השלם את המשפט:
---------------
עוד 10 שנים אני אהיה...: סטודנטית תל אביבית
אני רוצה להתחתן בגיל...: 26
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני לא אוהבת כדורגל
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: קטנטנותת
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: דרו ברימור
המספר האהוב עליי הוא...: 4
הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק בהיר
האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא אבא אח שלי
חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'
אני חושב שפוליטיקה זה...: ------
ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים שליי
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: פיקאסו [?!]
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אין צבע עיקרי
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא יודעתת
המיטה שלי היא בגודל...: רגיל
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8
שאלות....
----------
יש לך פח בחדר? כן
מה יש לך על דלת החדר? שלט
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה
גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין
מה השעה עכשיו? 15:39
איך השאלון עכשיו? נחמד מאוד
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לאא
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? למצוא אהבה
יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? 1 בצבע חקי
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) גם וגם
יש לך זוג נעליים של פומה? לא
שווה את הכסף לדעתך? לא
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יאפפ
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי..
מה השעה עכשיו? 15:40
בן/בת??? בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה? תאומים
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לאא
מתגאים ביהדות? כה
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אל יודעת
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?אולי בעתיד, לא עכשיו
כן/לא
------
סמים לאאאאאא
סיגריות לאאאאאאאא
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כןןן
שיניים כמו של רונאלדיניו לאא
כסף כמו של רונאלדיניו לא יזיק..
שיער כמו של בקהאם חח כההה
שרירים כמו של אבי ביטר לאאאאא
צבע כהה(לגוף) כןןןןןןןןן
צבע בהיר לאאאאאא
שיניים תותבות לאא
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לאא
פרחות וערסים לאא
וודקה לאא
נישואים כן אבל לא עכשיו
אהבה כןןןןן
עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 15:42
וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! תקשרי לחברת מוניות ושאלי

../images/Emo80.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: עצמאית. אני רוצה להתחתן בגיל...: :|. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... כדורגל זה משעמם. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: קטנטנות XDDD השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: לאידעת. המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: שחור. האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'. אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם :X. ולעומת זאת מוזיקה זה...: הכל. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) אני עושה ביד האמצעית
. סתם, נו, ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעת. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: ארון הבגדים שלי -עמוס-? כן, אה. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: השטיח קיר שלי, אולי.. המיטה שלי היא בגודל...: מיטת יחיד. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן. מה יש לך על דלת החדר? כרגע תלויה שם חולצה. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין, אבל יש שתי קומות כי אני בקומה האחרונה :p מה השעה עכשיו? 15:45 איך השאלון עכשיו? נחמד מינוס. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) ממתי אמהות רוצות שהילדים שלהן יהיו אסטרונאוטים? :| מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אל תשאלו. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי כלמיני כובעי מצחיה ישנים, אני לא יודעת איפה הם בכלל. אוהב קצר או ארוך (בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? לא יודעת. הכי נוח זה אולסטאר בכל מקרה. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי. מה השעה עכשיו? 15:48 בן/בת??? בת :X. איזה מזל אסטרולוגי אתה? עקרב. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? המספר המה?
מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? נפאל. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא יודעת, דורש מחשבה ארוכה למדי. כן/לא ------ סמים- לא סיגריות- לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- לא שיניים כמו של רונאלדיניו- בחיים לא הסתכלתי על השיניים של רונלדיניו ~_~. כסף כמו של רונאלדיניו- כן D: שיער כמו של בקהאם- אין לי מושג איזה שיער יש לבקהאם ><. שרירים כמו של אבי ביטר- אבי ביטר זה לא השמן ההוא? צבע כהה(לגוף) מזתומרת? יש אנשים כהים ויש בהירים, זה לא מסוג הדברים שאפשר להיות בעדם או נגדם [אלא אם כן אתה גזען]. צבע בהיר - כנ"ל. שיניים תותבות- אם אין לך שיניים טבעיות, אני מניחה שאין יותר מדי ברירות. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- לא. פרחות וערסים- לא. וודקה- שיהיה, למי אכפת. נישואים- כנ"ל. אהבה- כנ"ל. עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 15:52 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! הרבה.

B a r r B e e

New member
מיין ../images/Emo9.gif ../images/Emo55.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: פסיכולוגית קלינית/קב"נית/עובדת סוציאלית אני רוצה להתחתן בגיל...: שאני ארגיש שזה נכון. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') לא יודעת. קבע. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי זה לא מעניין אותי. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: האלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אנג'לינה ג'ולי
המספר האהוב עליי הוא...: 2 [?!] הצבע האהוב עליי הוא...: צהוב
האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש כמה! המשפחה שלי והחברים הקרובים ביותר שלי. חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: עוד לא בשבילי.. ולעומת זאת מוזיקה זה...: (לעומת זאת?!
) כיף, מרגיע...
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר של אח'שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: יש הרבה. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל מיני אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא'דעת.. המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי (1.20 מטר רוחב) מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? ברור מה יש לך על דלת החדר? בובת חרסינה מיוון ושלט "החדר של הנסיכה בר" המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. אבל שחורה
גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה מה השעה עכשיו? 16:05 איך השאלון עכשיו? עכשיו?
סבבה
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן, רופאה- ולא בשביל אמא. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות בריאה ומאושרת. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אחד בתכלת
של CK
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) אממ בגדים- קצר. השאר שטויות.. יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? כן. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כן. חמוד מאוד. מה השעה עכשיו? 16:06 בן/בת??? בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה? גדי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? אם אני לא טועה 2.. מתגאים ביהדות? בוודאי! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אממ ישראל (לחיות), ארה"ב (לבקר) היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בארץ, לקיבוץ
כן/לא ------ סמים למה לא?!
סיגריות כן
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיהיה שיניים כמו של רונאלדיניו
לא!
כסף כמו של רונאלדיניו אפשרי.. שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר
לא!
צבע כהה(לגוף) כן. קצת יותר משלי עכשיו.. צבע בהיר בחורף =] שיניים תותבות לא
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם כן. פרחות וערסים ל-א
וודקה אם אין משו אחר.. נישואים כן אהבה כן
עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 16:09 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! אם זה תלוי בי- זה גם ככה סבל אז לשלם?!

essit

New member
../images/Emo181.gif<----דוזי המדוזי

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...:בגיל 24.. אני רוצה להתחתן בגיל...:20 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')כמה שיותר(אבל זה לא מסתדר עם העובדה שאני רוצה להתחתן בגיל 20...) אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...רואה כי יש משחקים מעניינים הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:משחק החיים השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אנג'לינה ומישראל לירון וייסמן,טלי שרון,גיא לואל.... המספר האהוב עליי הוא...:8 הצבע האהוב עליי הוא...:כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...:כל המשפוחעס' חברת הסלולרי שלי היא...:פ*ל*א*פ*ו*ן אני חושב שפוליטיקה זה...:מילה נרדפת לשחיתות ולעומת זאת מוזיקה זה...:אחד הדברים הטובים ביותר בעולם הזה את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)הימנית,כי האמצעית עם גבס המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:איזשהו חדר... הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:פבלו פיקאסו/ואן גוך... ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:כחול אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:צמיד מוזר ביותר המיטה שלי היא בגודל...:זוגי!!! מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:6 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?נייט מה יש לך על דלת החדר?כלום סוף סוף המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין נטול ריח מה השעה עכשיו?16:23 איך השאלון עכשיו?מגניב חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)עורכת דין,רציתי... מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להינות יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?תכלת אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך יש לך זוג נעליים של פומה?לאאאאאאאאאאאאא שווה את הכסף לדעתך?לא נראה לי יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?נייט שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!כןןןן מה השעה עכשיו?16:25 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?עקרבית גאה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?6 מתגאים ביהדות?מאווווווווווד מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?צרפת היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?בארץ-בצפון ובחו"ל בהוואי או צרפת... כן/לא ------ סמים-לא סיגריות-לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי-כן שיניים כמו של רונאלדיניו-חלילה וחס כסף כמו של רונאלדיניו-למה לא...בכייף שיער כמו של בקהאם-לא לי.. שרירים כמו של אבי ביטר-חלילה... צבע כהה(לגוף)-אפשר צבע בהיר-אפשר.. שיניים תותבות-לצערי מתישהו צריך את זה ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם-לא ממש פרחות וערסים-לא וודקה-תלוי נישואים-כן אהבה-כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??מה אני שעון דובר?? וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! 600 דולר ומיליארד ורבע סנט

עונההההההההההה

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 24 אני רוצה להתחתן בגיל...:25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא רואה.משעמם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:לגעת באושר חח השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:מלא..אורנה בנאי.גים קארי.רובין וויליאמס המספר האהוב עליי הוא...:מלא הצבע האהוב עליי הוא...:Aשחור האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום
אני חושב שפוליטיקה זה...:$*^#$) (מצונזר) ולעומת זאת מוזיקה זה...:שולטטט
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין..וזה לא נשמע טוב ...חח המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:פיקאסו? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:אמממ המיטה שלי היא בגודל...:מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:6 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן מה יש לך על דלת החדר?או..מלא דברים..הנה אני מפרטת כרטיס לסרט של הארי פוטר שלט של "אין כניסה" שלט של "שעות כניסה" סטיקר מנצנץ של "שלום שלווה ואהבה" סטיקר של "חלמתי אהבתי הגשמתי" סטיקר של "יש קסם באהבה " סטיקר של "מחשבה בוראת.מציאות מקיימת" סטיקר של "השפע בעולם של כולם" ועוד סטיקר של הארי פוטר
ועוד כזה 4 מדבקות מגניבות שהוצאתי ממכונה הרבה חח המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?וילה מה השעה עכשיו?שבע דקות לחמש איך השאלון עכשיו?מגניב חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) רופאה מה החלום שלך לעתיד הקרוב?לא משנה יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?שחור. ורוד. בז' . לבן אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך יש לך זוג נעליים של פומה?כן חח שווה את הכסף לדעתך?לאא אני ממש מצטערת שקניתי אותן!הלכתי איתן כולה 3 פעמים והם כבר בערך חצי שנה אצלי..או יותר יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?יש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא..וכן שיחקתי מה השעה עכשיו? בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?תאומים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?כן מתגאים ביהדות?כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?ארהבבבבבב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? ארהבב ובארץ-ת"א כן/לא ------ סמים-לא סיגריות-כן פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי-כן שיניים כמו של רונאלדיניו-לא כסף כמו של רונאלדיניו-כן שיער כמו של בקהאם-לא שרירים כמו של אבי ביטר-לא צבע כהה(לגוף)-לא צבע בהיר-כן שיניים תותבות-לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם-כן פרחות וערסים-תודו אבל שאי אפשר בלעדייהם חח וודקה-איכס נישואים-כן אהבה-כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!

TALLLLi

New member
אניי:)

עוד 10 שנים אני אהיה...: בעזרת ה'...עורכבת דין:) אני רוצה להתחתן בגיל...: 27? 28? אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שצריך! אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה..כי vamos ARGENTINA:) הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בובה פראית... השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ריס וויתרספון המספר האהוב עליי הוא...: 12 הצבע האהוב עליי הוא...: כתום! האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא שלי! חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון... אני חושב שפוליטיקה זה...: לא ענייני!? ולעומת זאת מוזיקה זה...: ה=כ=ל! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין... המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: קומה למטה..{יש לי 4} הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ליאונרדו די וינצ'י ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כולם! אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:מממ..לא יודעת... המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 11 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? מתלה של מעילים המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה.. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה... מה השעה עכשיו?16:59 איך השאלון עכשיו? דוגרי...אחלה ר-צ-ח:) חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) אכן כן:) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? או שחקנית טניס..או..ערוכת דין:) יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל. ..) ארוך....חחח יש לך זוג נעליים של פומה? לא... שווה את הכסף לדעתך? ממ..לא! יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?יש..יש... שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא ------ סמים סיגריות פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים אהבה עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!

TALLLLi

New member
המשך...

שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כן...אני אוהבת:) מה השעה עכשיו? 17:02 בן/בת??? בת.. איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטן.. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? נראה לי ש-4 מתגאים ביהדות? כן.. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארגנטינה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן.. ארגנטינה כן/לא ------ סמים לא! סיגריות לא! פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי נייקי... שיניים כמו של רונאלדיניו לא! כסף כמו של רונאלדיניו כ=ן! שיער כמו של בקהאם כן..למה לא?! שרירים כמו של אבי ביטר חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא! צבע כהה(לגוף) כן! צבע בהיר לא! שיניים תותבות לא! ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא... פרחות וערסים ל=א! וודקה ל-א! נישואים כן:) אהבה כ=ן! עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 17:05 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! לא יודעת כמה...אבל את תיכנסי למינוס!חחחחחחח

d r o r y

New member
עונה:

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...:שמח ומאושר אני רוצה להתחתן בגיל...:לא יודע...כשיגיע הזמן,אז יגיע אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'):אני כבר משוחרר מזמן אני לא רואה מונדיאל כי המונדיאל לא ממש מעניין אותי.אני הרבה יותר אוהב ליגת האלופות.... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא השיר שלנו-עונה שנייה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:יעל שרוני,גיא זוארץ,דובי גל,ומחו"ל-ביל גולדברג המספר האהוב עליי הוא...:יש הרבה הצבע האהוב עליי הוא...:שחור-ירוק-כחול-לבן-טכלת-טורכיז-סגול-זהב האדם שאני הכי אוהב הוא...:לא יודע לענות על זה חברת הסלולרי שלי היא...:אורנ'ג אני חושב שפוליטיקה זה...:מצד אחד פטתי ומטומתם,מצד שני זה יכול להוות קרש קפיצה לגדולה ותהילה(לווא דווקא מבחינת כסף) ולעומת זאת מוזיקה זה...:יש את הביטוי "עולם ומלואו",אז מוזיקה זה "יקום ומלואו".זה פשוט דבר גדול שאי אפשר להסביר במילים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לא ראיתי מספיק ציורים ואומנים בכדי לקבוע ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:לבן אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:מעפרה ליופי ולאכסון דברים המיטה שלי היא בגודל...:2 מטרים ויותר מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן מה יש לך על דלת החדר?פתקית קטנה דבוקה,שעליה כתובים מספריי טלפון של שני מכרים שלי המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?פנטהאווז מה השעה עכשיו?16:55 איך השאלון עכשיו?לא רע חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להיות מאושר,מסופק ולהצליח יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?לבן,אדום,כחול אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)כללי מידי!כל מקרה לגופו יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?----- יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?אין שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא מכיר מה השעה עכשיו?16:57 בן/בת???בן איזה מזל אסטרולוגי אתה?טלה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?אין לי כח לעשות חישוב מתגאים ביהדות?לא מתגאה בשום דת,אבל בהחלט מתגאה בארץ שלי. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?רק בישראל היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא כן/לא ------ סמים:לא סיגריות:לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי:כן שיניים כמו של רונאלדיניו:חחחח....לא כסף כמו של רונאלדיניו:לא חייב. שיער כמו של בקהאם:לא,כי לי זה לא מתאים שרירים כמו של אבי ביטר:לא צבע כהה(לגוף):תלוי עד כמה כהה.צבע מוקה כזה,זה יפה.אבל יותר כהה מזה-זה כבר לא יפה צבע בהיר:כן שיניים תותבות:לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם:אם זה באמת עוזר ומשפר,אז למה לא? פרחות וערסים:לא וודקה:לא נישואים:אין פה תשובה חד משמעית.תלוי בהמון דברים. אהבה:כנ"ל עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??17:01 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!לדעתי הסכון ינוע בין 13 מליון ל 16 מליון לירות אוהבת אתכם,התגעגעתי והשאלונצ'וק נכתב ע"י אסית!!!!!

kati boom

New member
עניתי

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...:מאושרת..עובדת...מצליחה (ב"ה) עם בעל אוהב וילד/ה מתוק/ה מקווה בכל אופן... אני רוצה להתחתן בגיל...:21 בערך... אני רוצה לשרת בצבא 1 שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...אני לא מבינה למה רצים אחרי הכדור...מיסכן תנו לו לנוח הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:האחד השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אממ יש הרבה המספר האהוב עליי הוא...:10 הצבע האהוב עליי הוא...:תכלת האדם שאני הכי אוהב הוא...:אמא שלי חברת הסלולרי שלי היא...:חח יש לי משל כולם.. אני חושב שפוליטיקה זה...:גועל נפש ולעומת זאת מוזיקה זה...:אי אפשר בלי את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:שמאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:בחדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:אמממ לא יודעת..לא כ"כ מתענינת בתחום ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:חום, אופוייט, לבן, גינסים... אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:אין לי דברים מוזרים המיטה שלי היא בגודל...:זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן מה יש לך על דלת החדר?יש לך אישור כניסה??? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?קוטג... (חצי וילה למי שלא יודע) מה השעה עכשיו?17.33 איך השאלון עכשיו?נחמד מאוד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)רואת חשבון נקרא? מה החלום שלך לעתיד הקרוב?אמממ חלום? להצליח בלימודים (בראית חשבון) יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?כל מיני... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)בבגדים קצר...בנעלים תלוי...בגובה גבוה... יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?לא יודעת יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?חח יש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא מכירה מה השעה עכשיו?17.35 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?מאזניים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?לא מתגאים ביהדות?כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?ישראל...אח"כ לטייל בUS אבל לא לגור היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי מה רע.. שיניים כמו של רונאלדיניו לא ראיתי תשינים שלו או אותו כסף כמו של רונאלדיניו חחח לפי השאלות כנראה יש הרבה אז מה רע? שיער כמו של בקהאם חחח הוא לא קריח? שרירים כמו של אבי ביטר חחח פדיחות לעצמי אבל מי? צבע כהה(לגוף) שזוף...לא שחור צבע בהיר עדיף משחור שיניים תותבות חחחחח יש השטלות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם מי שצריך שיעשה פרחות וערסים בעעע וודקה עם רדבול נישואים למה לא? אהבה בטח שכן !!!! עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??17.39 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!חחחח אממ תנסי לשאול תסדרן בתחנת מוניות

sniii

New member
=]

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: איפשהו.... אני רוצה להתחתן בגיל...: אמממ 25-26 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 0 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא יודעת מתי זה.. ולא הכי מעניין אותי הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:שכחתי איך קוראים לה ^^ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:לא יודעת המספר האהוב עליי הוא...:הרבה הצבע האהוב עליי הוא...: תלןי למה.. האדם שאני הכי אוהב הוא...:יש הרבה.... חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...:לא מעניין ולעומת זאת מוזיקה זה...: מאוד מעניין =] את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר ללא שימוש =] הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מאיפה אני יודעת חח ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: כלום המיטה שלי היא בגודל...: קטן S: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:11 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? מדבקות ^^ המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה.. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? חחחחחחחחחחחח... ביניין.. מה השעה עכשיו? 03:47 איך השאלון עכשיו? נחמד.... חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) חחחחח בטח... הלוואי עלי מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להפסיק להיות עצלנית וללמוד יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן... לבן וכוחל וכל מיני שטויות אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך =] יש לך זוג נעליים של פומה? לא... שווה את הכסף לדעתך? ממש לא...לעומת זאת ואנס כן =] יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כה.. יש.. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מממ... אולי... לא זוכרת... מה השעה עכשיו? 03:49 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? נדגךהכהעגי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? ממממ... אולי.... ארה"ב כן/לא ------ סמים? כן סיגריות? כן פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי? לא שיניים כמו של רונאלדיניו? איזה שיניים יש לו? :O כסף כמו של רונאלדיניו? חחחחח בטח שיער כמו של בקהאם? לעעע שרירים כמו של אבי ביטר?חחחחחחחחחח אני אוותר צבע כהה(לגוף)? ממממ לא צבע בהיר? כן =] שולטטטט. יהההההה שיניים תותבות? לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם? חלק כן וחלק לא.. פרחות וערסים? לאאאא! להשמיד וודקה? בטח שכן! נישואים?ממממ כן אהבה? כן =] עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 03:51 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! האמת דיי הרבה... צריך לברר

curly02

New member
../images/Emo122.gif

השלם את המשפט: עוד 10 שנים אני אהיה...: מאושרת. אני רוצה להתחתן בגיל...: אני לא רוצה להתחתן. אני רוצה לשרת בצבא 0 שנים(וזה מה שייקרה.) אני לא רואה מונדיאל כי... זה משעמם אותי. הטלנובלה שהכי אהבתי: לא רואה טלנובלות. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: קרן מור. ויובל סגל. קרן ויובל ראויים לשלוט בעולם. |הנהון רציני| המספר האהוב עליי הוא...: שמונה. וגם שישים ותשע..
הצבע האהוב עליי הוא...: בין תכלת לכחול כהה. האדם שאני הכי אוהב הוא...: יובל!
(לא, לא יובל סגל, יובל אחר.
) חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'. אני חושב שפוליטיקה זה...: לא נושא טוב לשיחה עם ענת. ולעומת זאת מוזיקה זה...: גם לא נושא טוב לשיחה עם ענת, אבל כן נושא טוב לשיחה עם איתי.
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:שמאל, גיטרה, וזה.
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: הארוקה סאנה נחשבת?
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: לבן, מקושקש, ושחור. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: גבישי מלח מים המלח, שאספתי בעצמי. המיטה שלי היא בגודל...: המיטה שלי היא מזרן על הרצפה. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שלוש. שאלות.... יש לך פח בחדר? כן, והוא מגניב, הוא בצורה של קולה. מה יש לך על דלת החדר? פוסטר של קווין.
ועל הידית יש לי שוט, אזיקים, ו-וורד.
כי אני מושפעת, ולא משום סיבה אחרת. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית עם כניסה פרטית וגינה. מה השעה עכשיו? 3:57. |דייקנית| איך השאלון עכשיו? נחמט.
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) רופאה. כל דבר שהוא חלק מלהציל חיים יהפוך אותי למאושרת. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להוכיח לאנשים מה אני במת שווה. יש לך כובעים? אחד, טמבל. אם כן באיזה צבע? כחול. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)- בגדים- קצרים. שיער- בנות, קצר, בנים, ארוך.
. גובה? כל אחד ומה שמתאים לו, יש לי כמה חברים שאני לא מסוגלת לדמיין אותם גבוהים. יש לך זוג נעליים של פומה? איכ, לא. שווה את הכסף לדעתך? ממש לא. יש לך כונן די.וי.די במחשב? יאפ. שיחקת פעם ג'י.טי.איי? נופ. נכון מששחק טוב?!?! מה זה בכלל?! מה השעה עכשיו? שאלת כבר. 3:59, אם את מתעקשת. בן/בת??? לא יודעת.
בת, אני משערת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? תאומים. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 8. מתגאים ביהדות? מתביישת בה... מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? יפן. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? אני אעבור לתל אביב כשיהיה לי כסף לדירה... סמים סיגריות פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים אהבה? אמממממ... לבחור אחד?!
אז ככה- פומה זה מותג, מותג זה רע. סיגריות זה הורג וחונק ומגעיל- ורע. סמים זה הורג ומחרפן ומענה את שארית חייך- זה רע. אדידס זה מותג. זה רע. דיאדורה זה גם מותג. אז גם זה רע. נייקי מעסיקים ילדים. נייקי זה רע. אני לא יודעת על מי את מדברת, אבל אם יש לו שיניים לבנות ומושלמות, אז הוא אליל. ואם אין לו- שיצחצח אותן! כסף? כסף זה רע. זה משמיד את העולם. שיער כמו של בקהאם? איכ, לא. שרירים כמו של אבי ביטר? אני לא אגיב
. צבע גוף כהה? כןןן
ולעולם לא יהיה לי. עיניים תותבות- לא. ניתוחים? כן. פרחות? לא! ערסים? עוד יותר לא! וודקה? וואט דה האק. נישואים? לאלאלא! אהבה?
לא. עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 4 ושלוש דקות!!! אהההה!! דיי! לא יכולה יותר! ~בורחת מהפורום והולכת לישון~

LittleDiddle

New member
../images/Emo176.gifעונה!

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 24 אני רוצה להתחתן בגיל...: בסיסות ה- 24 ,23 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): 0 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני לא רואה מונדיאל כי אני לא מתעניינת כדורגל הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: האלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: לא יודעת.. המספר האהוב עליי הוא...:5 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא שלי חברת הסלולרי שלי היא...: orange אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם אבל חשוב ולעומת זאת מוזיקה זה...: כיף לשמוע את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:סלון הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:פיקאסו :p ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל מיני צבעים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: שולחן עקום המיטה שלי היא בגודל...:די גדול מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה, ויש גם מחשב נייד שהוא של כל המשפחה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? אני גרה בוילה והיא לא מסריחה! מה השעה עכשיו? 12 בידיוק! איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין: לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להצליח P: יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי כובעים, יש לי אדום ולבן.. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...): בינוני או קצת ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן, יש בנייד לא ברגיל שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי מה השעה עכשיו? 12 ודקה בן/בת??? עכשיו נזכרתם לשאול חח! בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? דגים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? פריס, ולאס וגאס היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל?לא כן/לא ------ סמים - לא סיגריות - לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי - כן שיניים כמו של רונאלדיניו - מי זה? כסף כמו של רונאלדיניו - כן, אני מנחשת שהוא עשיר P: שיער כמו של בקהאם - לא שרירים כמו של אבי ביטר - לא צבע כהה(לגוף) - כן צבע בהיר -כן שיניים תותבות - לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם -לא פרחות וערסים - לא וודקה - לא נישואים - כן אהבה - כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 12 וחמישה וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!

nomidagan

New member
../images/Emo202.gif

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: גדולה ב10 שנים? אני רוצה להתחתן בגיל...: לא ממהרת אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 0 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי אין וזה לא מעניין הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: לא אוהבת השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ המספר האהוב עליי הוא...: 3 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: יהלי המתוקה חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)הלו...מה זה השאלה הזאת..? המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר? הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעת... ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כחול אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מברשת אסלה בחדר..
המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: מה מת' על הבוקר?? 7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? פוסטר ומלא שלטים לדלת של מלונות המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? חח ביניין מסריח אהבתי...אבל לא...סתם ביניין אפילו מעוצב
מה השעה עכשיו? 12:11 איך השאלון עכשיו? נתקע...מה זה? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) אממ אמא רוצה אסטרונאוט?? ממתי?? מה החלום שלך לעתיד הקרוב? למצוא אחד.. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא ושחור אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) שאלה קצת כללית הייתי אומרת.. יש לך זוג נעליים של פומה? פחח לא שווה את הכסף לדעתך? לא! יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא....כאילו לא שיחקתי מה השעה עכשיו?12:13 אתם הולכים לשאול כול 2 דקות?!? בן/בת??? מי? איזה מזל אסטרולוגי אתה? דלי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? מה יש להתגאות...? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? בריטניה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? כן....אחוזה כפרית איפשהו
כן/לא ------ סמים: אם זה טוב...? לפעמים סיגריות: לא טוב פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי: לא! שיניים כמו של רונאלדיניו: חח בטח כן כסף כמו של רונאלדיניו: תביאו שיער כמו של בקהאם: לא בשבילי שרירים כמו של אבי ביטר: נאא צבע כהה(לגוף): כן צבע בהיר : גם שיניים תותבות : לא תודה ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: לייזר מקובל כול השאר לא פרחות וערסים: לא! וודקה: תלויי מתי אבל כן נישואים: לא ברור אהבה: כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??: עוד פעם?!?! 12:18 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! : את זה באמת שעדיין לא יצא לי לבדוק.... בעעע

McflyRule

New member
../images/Emo203.gifאני:)

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...: נגנית בלהקת רוק אני רוצה להתחתן בגיל...: 24 אבל תלוי בקריירה שתהייה לי... אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): 0 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה לבנים ואני לא אוהבת כדורגל הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: אלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: קיירה נייטלי המספר האהוב עליי הוא...: 6 הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק האדם שאני הכי אוהב הוא...: אדם
עמית דנגור
וווילסון
חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: חרא ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) אוי אלוהים ישמור XD אני עושה ביד?.... סתם.. ימין.. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר משחקים XD הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אני
סתם, לאדעת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מתקן לפתקים המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6+4 = 10 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? כפתורי 10X10. או שזה 100X100 המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה XD מה השעה עכשיו? 1.28 בצהריים איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לעבוד בחופש הגדול יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן, אני סוגדת לכובעים (וחגורות) אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא זה לא נוח בכלל יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא... לא שיחקתי מה השעה עכשיו? 1.29 בן/בת??? בתתת איזה מזל אסטרולוגי אתה? דגים
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? ידעת ושכחתי. מתגאים ביהדות? ברור מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אנגליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אנגליה כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם לא אני בת XD שרירים כמו של אבי ביטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צבע כהה(לגוף) לחבר? כן. לי? לא כל כך צבע בהיר תמיד נחמד אבל לא לבן קיר שיניים תותבות לא XD ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לאא פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים כן אהבה כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 1.31 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! 1753.70 ש"ח ואם את מתכוונת לעשות שתי תחנות זה תוספת של 169 ש"ח. תודה חמודה
נחמד

עונה..

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה...:מקווה שהיה לקראת סופ הלימודים אני רוצה להתחתן בגיל...:23-27 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')כמה שיאפשרו לי..המינימום הוא 3..שירות קרבי אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...שונאת כדורגל!! הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:היו הרבה..טופז/אנטונלה{וכל שאר השמות}/בבוה פראית/אהבת אמת/לב אמיץ/נזכות לאוהב..וכו' השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:- המספר האהוב עליי הוא...:17 הצבע האהוב עליי הוא...:כחולבן האדם שאני הכי אוהב הוא...:החברה הכי טובה שלי חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום/אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...:פוליטיקה.. ולעומת זאת מוזיקה זה...:חיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:בית..חחח הפינת טלויזיה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:ליודעת המיטה שלי היא בגודל...:מיטה וחצי200*150 מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:4+6=10 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?לא מה יש לך על דלת החדר?מתלה המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?קוטג' מה השעה עכשיו?שאני יתחיל ללמוד איך השאלון עכשיו?פסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא...ואמא לא רוצה את זה.. מה החלום שלך לעתיד הקרוב?לסיים את הבגרויות{עד מתי עד מתי..} יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?לא..בעצם יש לי אחד שקנו לי אותו בגלל שיש עליו דגל.. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך יש לך זוג נעליים של פומה?כן אני עכשיו נועלת אותן שווה את הכסף לדעתך?לא יודעת סבתא קנתה ככה שאין לי מושג כמה עלה.. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?יש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!כהה אבל לפני שנים מה השעה עכשיו?עוד הפעם זה...15:51 בן/בת???טוב בוי איזה מזל אסטרולוגי אתה?סרטן.. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?אין לי מושג מתגאים ביהדות?כה מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?שוויץ היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?אי בודד כן/לא ------ סמיםלא סיגריותלא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקינייק שיניים כמו של רונאלדיניובעע..לא כסף כמו של רונאלדיניוכן שיער כמו של בקהאםלא שרירים כמו של אבי ביטרלא צבע כהה(לגוף)לא צבע בהירלא שיניים תותבותלא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהםלא פרחות וערסיםזוג מתאים אבל..בעעעעעעעע וודקהכהההה..למי יש?? נישואיםכן אהבהכן הודגש באמצעות מדגישומטיק

במבליק1

New member
תשובות ות ות

השלם את המשפט: --------------- עוד 10 שנים אני אהיה... במאית מוכרת אני רוצה להתחתן בגיל...זו לא משהו שאפשר סתם לומר... מה שיוצא אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') - כבר שירתתי שנה ותשע והייתי מוותרת על זה בכיף אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי זה משעמם אותי הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: ילדות רעות... השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ המספר האהוב עליי הוא...: 3 הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק האדם שאני הכי אוהב הוא...: החבר שלי חברת הסלולרי שלי היא...: סלכלום אני חושב שפוליטיקה זה...: עצוב ורע אצלנו במדינה ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) - ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר של האח של חבר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ון גוך, איב טנגי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל הצבעים כולם, אוהבת בגדים צבעוניים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: בובה של ארמדיל המיטה שלי היא בגודל...: 150 על 200 מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 14 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? שטויות שחבר שלי כתב כשהיה נער המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית פרטי מה השעה עכשיו? 21:18 איך השאלון עכשיו? אוקיי חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) ממש ממש לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להצליח במקצוע שלי יש לך כובעים? אחד ואני לא חובשת אותו אם כן באיזה צבע? ירוק בהיר אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) אי אפשר לענות על שאלה זו בכלליות יש לך זוג נעליים של פומה? היה לי והן היו יפות נורא אך הן נקרעו שווה את הכסף לדעתך? הן עלו מעט דווקא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? נראה לי שכן שיחקת פעם ג'י.טי.איי? כן כן כן נכון מששחק טוב?!?! כן כן כן מה השעה עכשיו? 21:20 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? מאזניים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? למה לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? קובה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא - כן ואני באמת עוברת בקרוב וואו מה עובר על הבנאדם?

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: סתם אני רוצה להתחתן בגיל...: 30 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 1 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה משעמם רצח הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: לחיי האהבה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אדוארד נורטון המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: חשוב ולעומת זאת מוזיקה זה...: חשוב את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: סלון הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: רגיל+ מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? ידית המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 11 איך השאלון עכשיו? בניין מסריח חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) קצת מה החלום שלך לעתיד הקרוב? שלא נדע יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך
יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! סליחה מה השעה עכשיו?
בן/בת??? בת! איזה מזל אסטרולוגי אתה? ג'ימיניי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? יפן? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא כן/לא ------ סמים כן סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר כן שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם מה קשור ניתוחי לייזר וניתוחים פלסטיים? ניתוחי לייזר עד כמה שידוע לי, זה אחד משני דברים, עיניים או הסרת שיער. ואני לא חושבת שיש בכלל שאלה אם הסרת שיער לצמיתות היא דבר חיובי או לא. :-\ פרחות וערסים וודקה נישואים לא
אהבה כן

למעלה