שאלון חלק ב'!

nicky gil

New member
אני עונה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? ניראה לי היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא עבר משהו דומה כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? ברור חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? מה? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין ? כן בגדו בך? ניראה לי אני לא בתוך היה לך חלום שהתגשם? לא ניראה לי עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן בגיל 8 הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים ? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? אולי... במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? אולי האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא ניראה לי שיש אלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נהשמה ממשיכה הלאה יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך איה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? איה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תחיה את הרגע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מור הכי מעט זמן? אמיר הכי מצחיק? צוף או ריק הכי קרוב? איה וצוף הכי מוזר? סאסי הכי חכם? נועה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? איה הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? אני אני אני הכי רועש? מתן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא רציני אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? איה צוף ומור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני שונעת טלפון על מי אתה סומך הכי הרבה? איה וצוף מי מקשיב לבעיות שלך? נועה ואיתמר עם מי אתה רב הכי הרבה? אריק האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? רוב הזמן האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? צוף האם החברים שלך מכירים אותך? ברור האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות ? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שניהם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אולי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? איתי שצחקת עליו? ליאור שהלכת איתו לקניות? ליאור ששבר את הלב שלך? נדב שאיכזב אותך? צוף שגרם לך לבכות? לא יודעת ששימח אותך? לא יודעת שראית איתו סרט? כולם שדיברת איתו בטלפון? יותם שראית? נועה ואיתמר מה אתה לובש כרגע? חצאית מעיל וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? שודדי ים מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עיפה מאוד מאוד ורוצה לישון האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

chompi2

New member
נאמי

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא שזכור לי יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי היית מאוהב? יאפ היית על סמים? נופ שחית בעירום? נופ היה לך מקרה חירום רפואי? נופ עברת ניתוח? נופ ברחת מהבית? נופ שחקת "strip poker"? נופ חטפת מכות? יאפ החטפת מכות למישהו? יאפ התחילו איתך? לא שזכור לי:( היית על במה?.יאפ ללצעריי:S ישנת מחוץ לבית? יאפ חשבת על התאבדות? מייבי נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? יאפ לא מאנורקסיה חח אלא משפעת וחוסר תאבון דיברת בטלפון כל הלילה? נופ ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? נופ ישנת כל היום? לא זווכרת הרגת מישהו? נופפפ חשבת שאתה משתגע? יאפ נישקת מישהו מאותו מין? נופ בגדו בך? נופ היה לך חלום שהתגשם? יאפ עברת על החוק? נופי פגשת מישהו מפורסם? יאפי הרגת חיה בטעות? זבוב:( זה היה כל כך עצוב הרגת חיה בכוונה? נופיייייייי סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יאפ:S גנבת משהו? חחחP: למורה לאמנות גנבתי יצור מוזר חחחח היית ברדיו/ טלוויזיה? נופי היתה לך התמוטטות עצבים?.לא זכור לי קפצת בנג'י? נופיייייי היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאפ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? נופ בקסם? נופ באלוהים? נופ בשטן?נופ בסנטה קלאוס? נופ ברוחות? סערות חח זה קיים בפיות?נופ במזל? נופ באהבה ממבט ראשון? נופ ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? יאפ במכשפות? נופ האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? נופ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נופ בדת מאורגנת? נופ אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמינה בזה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום פשוט יש כלום יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך לא דעת אולי שירה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שירה ועטר ואחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא דעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ?!?! מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמממממ ספיר הכי מעט זמן? אנה ושלי הכי מצחיק? שירה הכי קרוב? כולם גרים רחוקקקק בצד השני של היישוב חחP: הכי מוזר? לא דעת הכי חכם? לימור? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אנה:) הכי נחמד? עטר הזמר הכי טוב? הן לא שרות הכי רועש? שירהר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אני בת 14 ו 17 יום למען השם אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא דעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שירה על מי אתה סומך הכי הרבה? עטר מי מקשיב לבעיות שלך? עטר עם מי אתה רב הכי הרבה? לא אוהבת לריב האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? נופ לא ממש... האם אתה סומך על אחרים בקלות? נופ בבית של מי היית אחרון? סימון האם החברים שלך מכירים אותך? בערך..:S האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מאמינה באהבה..... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? חח יאפ אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: נופ:( מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? קים הבהמה ואור השרמוטה משכבה מעל:[ שצחקת עליו? קגן שהלכת איתו לקניות? שירה ועדי פלוציי:) ששבר את הלב שלך? כובעמן:( שאיכזב אותך? כובעמן שגרם לך לבכות? לא דעת ששימח אותך? שירהס:) שראית איתו סרט? משפחה שדיברת איתו בטלפון? אממ לא זוכרת שראית? ראיתי הרבה אתמול:) מה אתה לובש כרגע? פיג'מהמהמה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מרפק נוגע בבטן? איזה ספר אתה קורא? שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? משו מוזר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כלום..מנסה להתמחק מרגשות ברגע זה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע יאפ

פליפוט

New member
שוב..

האם אי פעם: פגעת בעצמך? רגשית? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? אולי פעם אחת החטפת מכות למישהו? כן, הרבה פעמים להרבה אנשים התחילו איתך? כה היית על במה?.יאפ ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן, וכל הלילה הרגת מישהו? בכוונה? חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לוידת עברת על החוק? פעם אחת.. לא שילמתי ברכבת פגשת מישהו מפורסם? הרבה הרגת חיה בטעות? אולי בטעות כמה נמלים.. הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? בטלויזיה כמה פעמים ועבדתי ברדיו שנה וחצי היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? דיי בקסם? כן באלוהים? לוידת בשטן? אם באלוהים אז גם בשטן בסנטה קלאוס? לא 100% שלא ברוחות? כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדיוק אבל בערך בים בם בום בדת מאורגנת? תלוי מי מארגן אותה אתה חושב שלאלוהים יש מין? גבר שוביניסט לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לרדוף את אלו שעצבנו אותנו.. יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך חגיתי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? חגית מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שהכל תלוי בי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אוסקר מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דינה הכי מעט זמן? עדייה הכי מצחיק? אופיר הכי קרוב? חגית, דניאל הכי מוזר? אני הכי חכם? חגית, אבי, למרות שאני יותר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? עוז הכי נחמד? דניאל הזמר הכי טוב? לוידת.. אני, אביב.. הכי רועש? חגית האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אופיר, חגית.. לוידת. משתנה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חגית על מי אתה סומך הכי הרבה? חגית, דניאל מי מקשיב לבעיות שלך? חגית, אפיר עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כמעט ולא האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מדיי בבית של מי היית אחרון? אבא שלי האם החברים שלך מכירים אותך? מעט מהם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא קריטי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סיון שצחקת עליו? ... שהלכת איתו לקניות? חגית ששבר את הלב שלך? אבי שאיכזב אותך? ... שגרם לך לבכות? ... ששימח אותך? חגית שראית איתו סרט? חגית שדיברת איתו בטלפון? אופיר שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה כחולה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בבטן איזה ספר אתה קורא? חולית מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא מרגישה שום דבר מיוחד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן, חגית האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כן, אופיר האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

איזה שרשורים מסודרים ../images/Emo45.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא. יצאת מהמדינה? כמובן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? בעע, סביר להניח שאני הייתי מקיאה קודם. היית מאוהב? אהה, לא באמת. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? פתחתי את הסנטר פעם, זה נחשב? עברת ניתוח? ממ, נדמה לי שלא. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? לא שאני זוכרת. החטפת מכות למישהו? אהה, ביסודי הייתי לפעמים קצת אלימה. פעם בעטתי למישהו מהכיתה שלי בפרצוף
התחילו איתך? כן, לא מזמן, ברחוב... היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כמובן! חשבת על התאבדות? חשבתי, אבל אני לא מתכוונת לעשות את זה. נשארת ער כל הלילה? כן... לא אכלת יום שלם? כן, ולא ביום כיפור. סתם צמתי איזה יום. דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה, אבל כמה שעות טובות... איזה 4 או משהו. הלכתי לישון ב 3. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? נדמה לי שלא. ישנת כל היום? רוב היום, כשחזרתי מכרמיאל. הרגת מישהו? מואהאה. אני בטוחה שכולם ישר יודו בזה פה. חשבת שאתה משתגע? יותר מדי פעמים. נישקת מישהו מאותו מין? לא... בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? כן *sigh* עברת על החוק? אני עוברת באדום
לא משהו רציני, אבל. פגשת מישהו מפורסם? כן! (שחר סורק
) הרגת חיה בטעות? רק חרקים קטנים. הרגת חיה בכוונה? רק חרקים קטנים. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נדמה לי שלא. גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן, הקרנבל של מיכל
((משחק מכור
)) היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? היה לי פעם דה ז'ה וו בחלום שכבר חלמתי אותו פעם. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? רק מה שכתוב בתפוז. לא כי זה תפוז, סתם כי היו כמה ימים שהיו פחות או יותר נכונים. בקסם? כן. באלוהים? בכוח עליון, לא באלוהים הדוסי. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? למה לא. ברוחות? אני חושבת שכן... בפיות? כן. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ברור. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? המוווווון זמן לא ראיתי כוכב נופל, אבל כשנופל ריס אז כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן. זה נראה לי הגיוני כזה מרוב שאנשים ניסו להמחיש את זה. נראה אמיתי. בדת מאורגנת? לא! אתה חושב שלאלוהים יש מין? בגלל הסטיגמות הוא זכר. וגם כי אלוהים, נשמע כמו מילה בזכר. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן. אנחנו לא מפסיקים לגמרי להתקיים, זה לא הגיוני! יש לך חברים הומואים/לסביות? אני חושבת שכן, אבל אני לא בטוחה. מי החבר הכי טוב שלך? סתיוי
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? סתיוי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? You can! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "שלנו..." האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא... אבל רוב הזמן כן. האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא. בבית של מי היית אחרון? סתיו האם החברים שלך מכירים אותך? יש יותר ויש פחות, אבל בעיקרון כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא עקרוני. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? הממ. מי היה האדם האחרון: שצחקת עליו? אבא, כנראה. שהלכת איתו לקניות? פיו, לא זוכרת. אבל כנראה אימא. שראית איתו סרט? וואה, לא זוכרת. שדיברת איתו בטלפון? סתיו שראית? אבא ואימא. מה אתה לובש כרגע? פיג'מה אדומה ארוכה וחלוק באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת... איזה ספר אתה קורא? The House / Teresa Waugh, אבל הוא גרוע. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קר, עצובה, בודדה, לחוצה, קר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן, נטע
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא... האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא
אבא ואימא הלכו לישון.

adamsplit

New member
אם התחלנו,נסיים

פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן היית מאוהב? כן היית על סמים? כן שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך? כן היית על במה?.לא ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? אממ,לא? חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא לא לא לא לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא במובן הרגיל של המילה באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?כן במזל? לא באהבה ממבט ראשון? (אהבה ממבט ראשון היא אהבה עצמית) ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני אשאר עם זה בנתיים יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך?כל מי שרוצה להיות מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? כל מי שמכיר אותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תעריץ מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כמה חולי או סי די צריך כדי לחפור בור? מי החבר שלך?לפעמים כולם, ולפעמים אף אחד שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אסף הכי מעט זמן? אביחי הכי מצחיק? לינוש הכי קרוב? יעלה הכי מוזר? פזית הכי חכם? אממ, לא יודע.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חני הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? לא יודע.. הכי רועש? שרית האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יעל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שירנושקה שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? אני סומך על כל מי שלא פגע בי מי מקשיב לבעיות שלך?(נופל על כל מי שלצערו באזור) עם מי אתה רב הכי הרבה? עצמי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? מאד בבית של מי היית אחרון? לא זוכר ממש האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה זה באמת משנה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לפעמים מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אני שצחקת עליו?אני שהלכת איתו לקניות?אבא(מיטה זוגית חדשה,איזה כיף לי) ששבר את הלב שלך?דפנה שאיכזב אותך? אני שגרם לך לבכות? לירי ששימח אותך? שירנושקה שלי שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? שירנושקה שלי שראית? אמא? מה אתה לובש כרגע?זו שורת פתיחה?(ג'ינס לבן וחולצה ארוכה שחורה) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? הסנטר איזה ספר אתה קורא?האלמוות והלאה מה יש על הפד לעכבר שלך? חתול תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:איכס,יופי,בילבול,נמרצות,עייפות האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

Lost Lullaby

New member
אני אוהבת את הפורום הזה../images/Emo2.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
לצערי היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
אני עדינה
התחילו איתך?
היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה? 5 שעות
עד 4 בבוקר
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
[לא צרפתית. מה
] בגדו בך?
לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
לא משו משמעותי
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
נמלה
הרגת חיה בכוונה?
! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
אם אנ ימבטיחה, אני מקיימת. גנבת משהו? אמ לא שזכור לי היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?.
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בערך מה בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
לא אבל אמ crush ממבט ראשון כן
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות? לא ממש האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין אלוהים ח
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מתים וזהו יש לך חברים הומואים/לסביות?
מי החבר הכי טוב שלך אין לי חברים טובים מה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ח אין מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לסמוך על אחרים, חבל שלא השתמשתי בה
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה מי החבר שלך? אין לי חברים :O שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אע לודעת הכי מעט זמן? מה הכי מצחיק? מה הכי קרוב? ח אין. הכי מוזר? ח הכי חכם? ח שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ח הכי נחמד? ח הזמר הכי טוב? ח הכי רועש? ח האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ח אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ח על מי אתה סומך הכי הרבה? אף אחד :< מי מקשיב לבעיות שלך?ענבל
[כפרעליה
] עם מי אתה רב הכי הרבה? עם עצמי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אמ לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לצערי כע :|| בבית של מי היית אחרון? לודעת האם החברים שלך מכירים אותך? אין לי חברים נו האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מה אכפת לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ח :X שצחקת עליו? מישי מהכיתה שלי שהלכת איתו לקניות? מה ששבר את הלב שלך? מה
שאיכזב אותך? :X שגרם לך לבכות? :X ששימח אותך? רוני אמ בערך שראית איתו סרט? אקס :S שדיברת איתו בטלפון? אחותי
שראית? אבא]: מה אתה לובש כרגע? מכנס וסווצ'ר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת :S איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד, יש לי עכבר אופטי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: Cynical, jaded, faithless, disappointed, disillusioned, used זה מתוך שיר ולא אכפת לי שזה 6 מילים האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא אין לי כוח האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כע [darkness של דארן מה נגמר?

moon light boy

New member
../images/Emo151.gif גם אני רוצה לענווות!! ../images/Emo26.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי.. היית מאוהב? כן היית על סמים? שחית בעירום? לא נראה לי.. היה לך מקרה חירום רפואי? כן, נפצעתי בתאונת דרכים.. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן, בהופעה של אביב גפן.. ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? ביום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא נראה לי.. ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לפעמים.. נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? בערך.. עברת על החוק? כן.. נהגתי מעל המהירות המותרת.. זה נחשב? פגשת מישהו מפורסם? כן, אביב גפן.. הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן (נמלים..חחח..) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? מסטיק מהמכולת כשהייתי קטן.. היית ברדיו/ טלוויזיה? הקדישו לי פעם שיר ברדיו, והקדשתי שיר בתוכנית אקזיט מזמןןן.. אההה.. וגם הייתי בתוכנית 'תופסים קו'..!! היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? לפעמים בשטן? לעעעע.. בסנטה קלאוס? ברור!!! חחח.. ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן! באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? יש מצב.. בדת מאורגנת? אההה..? אתה חושב שלאלוהים יש מין? ברור, הוא אישה.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? 'הולכים כמו גוויות על הכביש הראשי..' יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אדם, דוד ודין. כמו אחים שלי. שלושתינו גרים באותו מושב.. ולא נפרדים אף פעם.. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לירז חברה שלי לשעבר.. ומרווה, מישהי מיוחדת..=] מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לך בעקבות הלב מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שלי שצחקת עליו? דין שהלכת איתו לקניות? לא זוכר ששבר את הלב שלך? לירז שאיכזב אותך? לירז שגרם לך לבכות? אבא שלי ששימח אותך? כל החברים שלי..=] שראית איתו סרט? לא זוכר שדיברת איתו בטלפון? דין שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? מכנסיים.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגע איזה ספר אתה קורא? הגן האנוכיי/ריצ'רד דוקינס מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: הלוואי והיה עכשיו יותר טוב האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן, PLACEBO

mic22

New member
עונה.. ../images/Emo9.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא........ יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? איכס לא.. היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא............. היה לך מקרה חירום רפואי? לא.. עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא.... החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?.כן
ישנת מחוץ לבית? כן... חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? מזה השאלה הזאת? :S ישנת כל היום? לא.......... הרגת מישהו? אממ......... לא חשבת שאתה משתגע? כן נראה לי נישקת מישהו מאותו מין? לא :// בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? חלומי עוד לא התגשם ... עברת על החוק? לא ממש פגשת מישהו מפורסם? כן ... הרגת חיה בטעות? חרקים נחשב? הרגת חיה בכוונה? כנ"ל.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי.. גנבת משהו? לא !! היית ברדיו/ טלוויזיה? איז היתה לך התמוטטות עצבים?.לא.. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא .. בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות? בשביל נצ - כן :S במזל? ככה ככה באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן חח למרות שאני לא מאמינה בזה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמינה באלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מתים וזהו :S יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי.. מי החבר הכי טוב שלך יש הרבה... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מי מאמא אנד נצ מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה :| מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אין לי חברים כאלה שאני מכירה מלא זמן.. הכי מעט זמן? בנות של פורום ס. הכי מצחיק? נצ
הכי קרוב? נצ איז הכי מוזר? כנל
הכי חכם? חחח לא נצ זה בטוח
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין כאלה הכי נחמד? כולם נחמדים הזמר הכי טוב? מעיינה הכי רועש? נצנצ
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא....... אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מלאא... עם כולם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נצנצ על מי אתה סומך הכי הרבה? נצ מי מקשיב לבעיות שלך? כנל עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה עם אפחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא...... האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? נצנצ האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא.................. מזה השטויות האלה? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי כלכך אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הרבה כאלה :S שצחקת עליו? חח כנל שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך? :S שגרם לך לבכות? :S ששימח אותך? לא זוכרת נו.. שראית איתו סרט? עם הרבה חברים ביחד שדיברת איתו בטלפון? נצ שראית? קורל מה אתה לובש כרגע? חולצה ארוכה וג'ינס... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת.. נוגעת במקשים :S איזה ספר אתה קורא? כלום הרגע מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד :S תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קר, קר, קר, קר ,קר :S האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן.. נצ ומעיינה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? ברור!

nolie

New member
גם אני עונה (ממש משעמם לי..)

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
אני משוגעת טבעי...
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
הייתי בהופעה של הלהקה שאני אוהבת בארה"ב!!!
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
נמלים וכזה... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?.
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? בערך... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי
נופל.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת... יש לך חברים הומואים/לסביות?
מי החבר הכי טוב שלך אחת שקצת רחוקה ממני כרגע... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? זו אותה אחת... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תצטער על דברים שעשית כי אם עשית אותם סימן שהרגשת נכון לעשות אותם באותו רגע.... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הומור שחור מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אחת החברות הטובות שלי... הכי מעט זמן? מישהי שהיכרתי דרך ידיד שלי הכי מצחיק? חברה טובה אחרת שלי... הכי קרוב? החברה הכי הכי טובה שלי.. הכי מוזר? ידיד שלי הכי חכם? פיץ (אחת החברות שלי) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לחברה ההכי הכי טובה שלי הזמר הכי טוב? יש הרבה.. הכי רועש? הסולן של מטאליקה! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות וכזה... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כנ"ל על מי אתה סומך הכי הרבה? כנ"ל מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? אמאבא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? החברות שלי האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש... בבית של מי היית אחרון? של שכנה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני מקווה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זכור לי... שצחקת עליו? אח של חברה שלי שהלכת איתו לקניות? חברה שלי ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? מישהו שרציתי פעם שגרם לך לבכות? לא זוכרת.. זה לא קורה הרבה.. ששימח אותך? אחי (גיסתי בהריון!) שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? אחי שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף (הוא קפוא!) איזה ספר אתה קורא? נערה עם עגיל פנינה מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום...הוא חלק.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה וקר לי ברגליים.. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

Big Apple Boy

New member
עונה...

פגעת בעצמך? אני כוסס ציפורניים... יצאת מהמדינה? לטיול בגיל 5 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היה כזה מקרה.. היית מאוהב? אני מאוהב... היית על סמים?לא עשיתי את זה... שחית בעירום? לא עשיתי... היה לך מקרה חירום רפואי?הרבה פעמים... עברת ניתוח? גיל 9... ברחת מהבית? לא ברחתי אף פעם.. שחקת "strip poker"? אף פעם..... חטפת מכות? היום בצחוק... החטפת מכות למישהו? היום... התחילו איתך? תחילת חודש נראה לי... היית על במה? בטקס רבין. ישנת מחוץ לבית? בית מלון אילת חופש גדול... חשבת על התאבדות? לא יודע.. נשארת ער כל הלילה? שישי שעבר... לא אכלת יום שלם? יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה?אף פעם ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? חופש גדול.... הרגת מישהו? לא יודע אולי רכבתי על אופניים ודרסתי חתול... חשבת שאתה משתגע? אף פעם.. נישקת מישהו מאותו מין? נישקתי היום את אבא... בגדו בך? אף פעם. היה לך חלום שהתגשם? כן... ב20.9 עליתי לגג של שער העיר רמת גן... עברת על החוק? אף פעם.. פגשת מישהו מפורסם? פול פעמים. פעם אחרונה? מיקי חיימוביץ' בגבעתיים... הרגת חיה בטעות? את הדג.. הרגת חיה בכוונה? אף פעם... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא עשיתי את זה גנבת משהו? כלום.. היית ברדיו/ טלוויזיה? שנה שעברה בהופעה של המקהלה... היתה לך התמוטטות עצבים? לא זוכר... קפצת בנג'י? בפסטיבל מחולות הקודם.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן.. בקסם? לא ממש.. באלוהים? כן.. בשטן? לא ממש|666| בסנטה קלאוס? כן... ברוחות? לא... בפיות? בטינקרבל מפיטר פן... במזל? קצת.. באהבה ממבט ראשון? כן
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן...
במכשפות? לא.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אני לא מספיק.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן... בדת מאורגנת? מזתומרת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? בכלל לא.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לאוויר.. יש לך חברים הומואים/לסביות? נראה לכם? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ליאור הרוסי... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודע נתנו לי הרבה.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה.. מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ליאור הרוסי... הכי מעט זמן? ידידים מהבצפר. הכי מצחיק? גדי נתן ודניס... הכי קרוב? מבחינת מרחק הליכ? דניאל.. הכי מוזר? גיא... הכי חכם? אסף... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בר הוכמן... הכי נחמד? ליאור... הזמר הכי טוב? נתן.. הכי רועש? נתן... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? גיא.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דניאל. על מי אתה סומך הכי הרבה? דניאל וליאור... מי מקשיב לבעיות שלך? ליאור... עם מי אתה רב הכי הרבה? גיא.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא.. בבית של מי היית אחרון? דניאל בשבת. האם החברים שלך מכירים אותך? קצת... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא נראה לי ממש הגיוני... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? גדי.. שצחקת עליו? אסף... שהלכת איתו לקניות? אבא... ששבר את הלב שלך? הלב שלי לא שביר... שאיכזב אותך? אמא.. שגרם לך לבכות? שגיב ששימח אותך? גדי. שראית איתו סרט? עינב. שדיברת איתו בטלפון? חברה של אמא. שראית? אחותי. מה אתה לובש כרגע? ג'ינס גופיה וג'קט.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בלחי.. איזה ספר אתה קורא? זבנג 8. מה יש על הפד לעכבר שלך? משהו שאני לא יודע להגדיר אותו.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: סבבה סבבה סבבה סבבה סבבה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אני אוף ליין.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? naugty girl.... התגובה שלך- יותר מדי ארוך....

למעלה