שאלון חלק ב'!

Mrs big

New member
חורף זה רע.

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא להקיא, רק בחילה קלה. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? כשהייתי פיצית. היה לך מקרה חירום רפואי? לא שזכור לי. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? כן, אבל לא ליותר מכמה שעות. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן, יום כיפור. דיברת בטלפון כל הלילה? כן, בימים טובים יותר. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? כן. בגדו בך? כן, בערך. היה לך חלום שהתגשם? כן, בערך. עברת על החוק? כן, בערך. פגשת מישהו מפורסם? כן, אפילו כמה כאלה. הרגת חיה בטעות? אולי. הרגת חיה בכוונה? נמלים. :< סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שזכור לי. גנבת משהו? לא שזכור לי. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן, בשניהם. היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לעיתים. בקסם? לא. באלוהים? נראה לי. בשטן? לאדעת. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות?לא. :| בפיות?לא. במזל? לא כל כך. באהבה ממבט ראשון? לא אצלי. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לאדעת. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? מעולם לא ראיתי כוכב נופל. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לאדעת. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאדעת. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדעת. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי. מי החבר הכי טוב שלך? נועה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נועה, דורון. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאדעת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הידרנטים[?]. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? את נועה אני מכירה מאז שהייתי בת שנתיים, אבל אנחנו חברות רק שנה. הכי מעט זמן? יונתן. הכי מצחיק? נועה[?]. הכי קרוב? נועה. הכי מוזר? אופיר. P: הכי חכם? משה. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? :/.. הכי נחמד? מורן. הזמר הכי טוב? נוי. הכי רועש? נועה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? בערך. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם* משה[?]. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נוי/מורן. על מי אתה סומך הכי הרבה? נועה, בערך. מי מקשיב לבעיות שלך? נועה, מיטל. עם מי אתה רב הכי הרבה? נוי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כמעט תמיד. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן. :/ בבית של מי היית אחרון? מיטל. האם החברים שלך מכירים אותך? כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ברצינות? אף אחד. שצחקת עליו? בטח אופיר. P: שהלכת איתו לקניות? אמא. ששבר את הלב שלך? דורון. שאיכזב אותך? אני. שגרם לך לבכות? אני. ששימח אותך? לאדעת. שראית איתו סרט? מיטל, אופיר ותאיר. שדיברת איתו בטלפון? מורן. שראית? אחותי. מה אתה לובש כרגע? גרביים עם פסים ופרח, מכנסיים כחולים כהים, תחתונים ורודים, חולצה תכלת, חזייה לבנה, סווטשירט תכלת לבן, כפפות שחורות ורודות. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף חלק. איזה ספר אתה קורא? אף ספר. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין כאן פד לעכבר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בודדה, קפואה, מאוכזבת, מטומטמת, טיפשה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.

dolfin21

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

פגעת בעצמך? לא פיזית יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי.. היית מאוהב? כן, לצערי היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור.... דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן.... ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? ג'וקים זה נחשב? חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלים בוודאי... הרגת חיה בכוונה? ג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? מה זאת אומרת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גילגול נשמות... יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך חברה שלי שהיא גם גרה בניין לידי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אף גבר לא שווה את הדמעות שלך, ואותו האחד שכן שווה אותם, לעולם לא יגרום לך לבכות" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין לי מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אותה האחת שהיא חברה הכי טובה שלי הכי מעט זמן? רוב האנשים שלומדים איתי הכי מצחיק? מישהי מהנט הכי קרוב? הרבה אנשים.. הכי מוזר? אין לי חברים מוזרים הכי חכם? אני... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מישהו שעכשיו בטיול בדרום אמירקה. הכי נחמד? אותו האחד הזמר הכי טוב? אביב גפן הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם הרבה אנשים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם חברה שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? על אמא שלי מי מקשיב לבעיות שלך? האלוהים עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אותו האחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן לצערי בבית של מי היית אחרון? בבית של השכנים שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: זה מתחלק חצי חצי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?את ההאנס משרון שאנס ילדה בת 4 שצחקת עליו? על המתרגל שלי במתמטיקה שהלכת איתו לקניות? לא הייתי איזה שנה בקניות... ששבר את הלב שלך? האקס שלי שאיכזב אותך? מישהי שגרם לך לבכות? לא זוכרת.. ששימח אותך? כמה ידידים שלי שראית איתו סרט? אחותי שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת... איזה ספר אתה קורא? "סודות מחדר המתים" מה יש על הפד לעכבר שלך? רקע שחור תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קר לי מאד מאד מאד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

Noamshemesh

New member
העברת לי רבע שעה בכיף ../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אם ראיתי אותם מקיאים? לא. היית מאוהב? כן
היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אולי ה"קילה" (ככה רושמים את זה?) בגיל 3, לא יודע. עברת ניתוח? כן, בגיל 3, כאמור. ברחת מהבית? לשעה
שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? אמממ נראה לי, לא רציני אבל. החטפת מכות למישהו? כנ"ל התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? עד 4-5 בבוקר נחשב כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? 1/2 היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן (נהג
) פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חחח לא יודע הרגת חיה בכוונה? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? אני מניח שכן, לא זוכר. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? בסופרלנד את הדבר המעפן הזה, סקיימשהו אבל לא בנג'י אמיתי
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין אלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר? טוב נו בלי קטנוניות, לגלגול הבא. יש לך חברים הומואים/לסביות? היה (ידיד כן? שלא יהיו אי הבנות!) מי החבר הכי טוב שלך נוי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יוליה או איגור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לבחור 5 יח"ל מתמטיקה, אותה אחת סידרה לי את החיים, אני ממש מעריך אותה על זה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אה? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מני הכי מעט זמן? לא יודע הכי מצחיק? וואו יש הרבה, טל ממש הורג אותי. הכי קרוב? עניתי על זה לא..? הכי מוזר? לא יודע הכי חכם? איגור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין לי חברים רחוקים
הכי נחמד? לא יודע הזמר הכי טוב? כנראה שכולם גרועים
הכי רועש? טל כנראה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
בחיים לא. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? *עם, איגור. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? יוליה. על מי אתה סומך הכי הרבה? יוליה, איגור, נוי מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? יוליה.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כמעט אף פעם אני לא מרגיש שמבינים אותי.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? יוליה האם החברים שלך מכירים אותך? מסתבר..
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? תלוי מי הבחורה
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: יש מצב.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמממ לא עולה לי בראש, אבל בטח אחד מהמורים בבית ספר
שצחקת עליו? אין לי מושג שהלכת איתו לקניות? חחח קניות.. לא יודע ששבר את הלב שלך? יוליה.. מזמן.. שאיכזב אותך? ליאור, כנראה. שגרם לך לבכות? וואו, כמה זמן שלא בכיתי, אבל נראה שאחד מהמשפחה שלי.. ששימח אותך? יוליה.. שראית איתו סרט? נוי.. שדיברת איתו בטלפון? נוי שראית? נוי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וגופיה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני כותב, וכותבים עם הידיים, וגם נוגעים עם הידיים, אז זה לא מסתדר לי. איזה ספר אתה קורא? איגור לקח לי, אבל משהו על גברים ונשים, באנגלית. מה יש על הפד לעכבר שלך? יש לי עכבר נייח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משהו בן בן בן זונה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? איגור האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

../images/Emo183.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כע יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? ישמצב היית מאוהב? נראהלי היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כע שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כע החטפת מכות למישהו? כע התחילו איתך? כע היית על במה?. כע ישנת מחוץ לבית? כע חשבת על התאבדות? כע נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? כע ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אה הא ישנת כל היום? כע הרגת מישהו? נפשית כן, גופנית לא חשבת שאתה משתגע? כע נישקת מישהו מאותו מין? כע בגדו בך? כע היה לך חלום שהתגשם? המון עברת על החוק? כע פגשת מישהו מפורסם? כע הרגת חיה בטעות? כע הרגת חיה בכוונה? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? קרה לי,אבל ממש מזמן,מאז אני לא מגלה כלום גנבת משהו? כע היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. כע קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע,יותר מדיי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? שזה לטובתי אז כן בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כוכבים לא נופלים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אם יש אלוהים אז זו אישה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום שבו הכל יותר טוב יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך טל מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? טל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להקשיב לעצות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא עולה לי משו מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ספיר הכי מעט זמן? אלמוג,טל,נעה..כל אלה.. הכי מצחיק? סילבי הכי קרוב? טל הכי מוזר? מיטל הכי חכם? ליאור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אלמוג הכי נחמד? סילבי הזמר הכי טוב? טל ונועם הכי רועש? עפרה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כע אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? טל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טל על מי אתה סומך הכי הרבה? טל מי מקשיב לבעיות שלך? טל,ועוד כמה עם מי אתה רב הכי הרבה? אלמוג האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא,למרות שתמיד מנסים לתת לי תחושה שכן.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מדיי בבית של מי היית אחרון? מיטל האם החברים שלך מכירים אותך? הרוב מכירים אותי באופן כללי,אבל הקרובים ממש מכירים אותי הכי טוב בעולם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא ככה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נעה שצחקת עליו? טל שהלכת איתו לקניות? מיטל ששבר את הלב שלך? חייב שמות? לא. שאיכזב אותך? נעה,אלמוג,מיטל שגרם לך לבכות? המון זמן יחסית לא בכיתי בגלל מישהי,וזה לא רלוונטי השם של האחרונה ששימח אותך? טל שראית איתו סרט? נעה,מזמן P: שדיברת איתו בטלפון? סילבי שראית? טל,ידיד שלי שבא לומר לי תודה. מה אתה לובש כרגע? ג'ינס רגיל כזה צמוד וגולף בצבע אדום באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה? במקלדת o_O איזה ספר אתה קורא? כרגע? משו כזה ששלחו לנו מהמשביר לצרכן מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: נחמד[ה] האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן,טל,ליאור,נעמה ואלי ואנה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן,אנסטסיה haevy on my heart

English Muffin

New member
גם אני עונה על חלק ב'!!

פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?מלא פעמים אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא אחרת גם אני הייתי מקיאה היית מאוהב?כן היית על סמים?כן שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?כן אבל סתם כאפה מיסכנה חח החטפת מכות למישהו?כן שברתי לו תפה חח התחילו איתך?כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן אבל זה עבר לי מהר מאוד נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו?לא חח חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?כן כל הג'וקים האלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן יש לי פה גדול גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא אבל מתה לנסות את זה פעם היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?ליפעמים כשזה מדבר אלי בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?ליפעמים בסנטה קלאוס?לא חח ברוחות?ליפעמים בפיות?לא במזל?כן מאוד באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?אני אף פעם לא מספיקה חח באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?מה זה ? אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לגוף של מישהוא שחי יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?גילעד מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא לחשוב יותר מידי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?יש לי הרבה מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן?גילי הכי מעט זמן?טל הכי מצחיק?גילי הכי קרוב?גילעד (אבל כל הזמן מישתנה ) הכי מוזר?ליעד(הבת) הכי חכם?כולם חכמים בתחומים שלהם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?תאמת אין כזה כל כך אולי חברות שלי מאנגליה הכי נחמד?אורן הזמר הכי טוב? אולגה הכי רועש?כולם האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כן וזה עבר לי מהר מאוד אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?גילעד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?דנה על מי אתה סומך הכי הרבה?גילעד מי מקשיב לבעיות שלך?כולם עם מי אתה רב הכי הרבה?תמיד מישהוא אחר מרגיז אותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?כל אחד מבין אותי בצורה שלו האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא כל כך בבית של מי היית אחרון?גילי האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?למה לא למרות שאני מעדיפה את זה ההפך אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?נינה שצחקת עליו?יש הרבה חח שהלכת איתו לקניות?גילי ששבר את הלב שלך?אף אחד שאיכזב אותך?ליעד (הבת) שגרם לך לבכות?אף אחד ששימח אותך?גילי שראית איתו סרט?אבא שלי שדיברת איתו בטלפון?שיר שראית?אח שלי הקטן מה אתה לובש כרגע?טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בסנטר איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך?עיגולים כאלה בכל מיני צבעים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:שמח,בודד,חורפי, האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן עם גילי האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?דיברתי ליפני שנייה עם שיר האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן לשרון הולצמן-סיכוי קלוש

dandusha1

New member
עונה :)

פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא חושבת
היית מאוהב? הייתי ,עדיין :) היית על סמים? מממש מממש לא ! שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? לא, טפו טפו טפו :) עברת ניתוח? כנ"ל ברחת מהבית? לא... שחקת "strip poker"? מממ... לא :) חטפת מכות? חחח לא מכות מכות :) החטפת מכות למישהו? כנ"ל התחילו איתך? חחח כן
היית על במה? כן :) ישנת מחוץ לבית? כן ברור :) חשבת על התאבדות? לא חס וחלילה ! נשארת ער כל הלילה? חחח כן לא אכלת יום שלם? כיפור :) דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט כל הלילה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ברור שלא :) אני בת 13 :) ישנת כל היום? כמעט כל היום הרגת מישהו? כן ברור , המון :) <צינית כן ??> חשבת שאתה משתגע? כן.. נישקת מישהו מאותו מין? בלחי
בגדו בך? לא :) היה לך חלום שהתגשם? חחח כן :) עברת על החוק? לא ... פגשת מישהו מפורסם? עודד מנשה נחשב ? הרגת חיה בטעות? נמלה , לא בטעות :) הרגת חיה בכוונה? כנ"ל סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? מממ... כן
גנבת משהו? לא חושבת היית ברדיו/ טלוויזיה? חח יכול להיות :) היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא , מפחיד :) היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן
האם אתה מאמין באסטרולוגיה? בערך ... בקסם? חח לא :) באלוהים? ברווור
בשטן? לא ...
בסנטה קלאוס? חחח גם לא .. ברוחות? אולי... בפיות? חחח זה יישמע מטומטם אבל כן :) במזל? לפעמים באהבה ממבט ראשון? כן :) וזה אמיתי ;] ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? חחח כן, רק בשביל הקטע זה אף פעם לא מתגשם :\ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? מממ קצת.. בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמיים :) יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודעת מי החבר הכי טוב שלך: שירלי :) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שירלי :) ואימא :) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ממממ... :\ מי החבר שלך ? מזתומרת ? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? גוליש ק :) הכי מעט זמן? שירלי :) הכי מצחיק? גוליש ב :) הכי קרוב? מממ... אני חושבת שטולי וגולי ב :) הכי מוזר? חחח רעות :) הכי חכם? נועה :) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שירל'וש
הכי נחמד? אביב :) הזמר הכי טוב? שירלי :) הכי רועש? אמ.. גוליש ק :) האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא :\ אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? גוליש ב עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טולי על מי אתה סומך הכי הרבה? שירלי מי מקשיב לבעיות שלך? שירלי עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים כן לפעמים לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון ? טולי :) האם החברים שלך מכירים אותך? כן , רק הטובים טובים :) האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אולי .. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אין לי מושג מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג ? עדן :) חח מעצבים שצחקת עליו ? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות ? טולי ששבר את הלב שלך ? מממ.. זה קצת חסוי :) שאיכזב אותך ? כנ"ל זה אותו אחד שגרם לך לבכות ?לא זוכרת ששימח אותך? חחח גוליש ב שראית איתו סרט ? גוליש ב :) שדיברת איתו בטלפון ? חחח גוליש ב :) שראית? אבא :) מה אתה לובש כרגע ? פיג'מה :) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע ? לא נוגעת בגוף שלי כרגע :\ איזה ספר אתה קורא ? לא קוראת :) מה יש על הפד לעכבר שלך? פינגויון :) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קר לי מאוד מאוד מאוד :) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? ממ שירלי וגולי :) האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

gal133

New member
חחחחחח אני עונה

פגעת בעצמך? כן.. =\ יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחח..אולי.. היית מאוהב? הייתי.. היית על סמים? מממש מממש לא ! שחית בעירום? לאא.....! היה לך מקרה חירום רפואי? לא, טפו טפו טפו :) עברת ניתוח? כנ"ל ברחת מהבית? לא... שחקת "strip poker"? מה זה? חחח.. חטפת מכות? חחח לא מכות מכות :) החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן... היית על במה? כן :) ישנת מחוץ לבית? כן ברור :) חשבת על התאבדות? לא ! נשארת ער כל הלילה? חחח כן לא אכלת יום שלם? כיפור :) דיברת בטלפון כל הלילה? לא... ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ברור שלא :) אני בת 13 :) ישנת כל היום? כמעט כל היום הרגת מישהו? כן ברור , המון :) <צינית כן ??> חשבת שאתה משתגע? כן.. נישקת מישהו מאותו מין? בלחי בגדו בך? לא :) היה לך חלום שהתגשם? אממ..לא יודעת..:) עברת על החוק? לא ... פגשת מישהו מפורסם? אמ..כן.. הרגת חיה בטעות?לא!.. נמלה,חומני,ג'וקים מגעילים כאלה.....והכל לא בטעות :) הרגת חיה בכוונה? כנ"ל סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? מממ...אולי אבל לא רציני.. ;] גנבת משהו? לא חושבת היית ברדיו/ טלוויזיה? ברדיו כן..חחח..ובטלוויזיה..אולי..לא יודעת :) היתה לך התמוטטות עצבים? כן... קפצת בנג'י? לא , מפחיד :) היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין באסטרולוגיה? בערך ... בקסם? חח לא :) באלוהים? ברווור בשטן? לא ... בסנטה קלאוס? לא .. ברוחות? אולי... בפיות? כן :) במזל? כן :)) באהבה ממבט ראשון? בראשון ובשני :) ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אז זהו שאף פעם לא ראיתי אחד כזה =\ אבל אם יהיה אני יבקש :) באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן.. בדת מאורגנת? מה זה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמיים :) יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודעת מי החבר הכי טוב שלך: ממ..הרבה :) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נראה לי אחותי ובת דודה שלי..ודניאל.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ***חסוווי*** מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח מה זה? מי החבר שלך ? חבר? אין לי.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אורטל הכי מעט זמן? אביב & שירלי.. הכי מצחיק? דנדווש הכי קרוב? מממ...נראה לי דניאל,עגור.. הכי מוזר? חחח רעות :) הכי חכם? גולישש :) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שירלי..=( הכי נחמד? ממ..לא יודעעתת הזמר הכי טוב? שירלי :) הכי רועש? אמ.. גוליש ק :) האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא ! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דניאל,אביב,גוליש :) עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? פעם-בת דודה שלי,ממ..עכשיו? לא יודעת.. על מי אתה סומך הכי הרבה? דניאל מי מקשיב לבעיות שלך? ..... עם מי אתה רב הכי הרבה? ***** האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים כן לפעמים לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון ? נראה לי אורטל האם החברים שלך מכירים אותך? כן , רק הטובים טובים :) האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אולי .. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אין לי מושג מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג ? בת דודה שלי=מכעסס-אבל כבר לאאאאאאאא! שצחקת עליו ? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות ? לא יודעת ששבר את הלב שלך ? מממ..**** שאיכזב אותך ? כנ"ל זה אותו אחד שגרם לך לבכות ? כנ"ל ששימח אותך? חחח דניאל שראית איתו סרט ? נראה לי עגור או דניאל :) שדיברת איתו בטלפון ? חחח דניאל :) שראית? אמא :) מה אתה לובש כרגע ? פיג'מה :) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע ? ברגל.... איזה ספר אתה קורא ? כבר לא קוראת אותו..משעמםם :) מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לעכבר שלי פד :) הוא על השולחן.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קר,חולה,כואב הראש והגרון.. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? ממ דוניש :) האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? השאיפות של הנזלת שלי לאף זה מוזיקה? חח..

עכשיו אני!

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן כשהיתי קטנה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן, לאח שלי התחילו איתך? כן היית על במה?. לא ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לאאאאא בדת מאורגנת? לאא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך שירן מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אין כזה בנאדם מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לשין זין על אחרים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? חבר שלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שירן הכי מעט זמן? יעל הכי מצחיק? חבר שלי לשעבר הכי קרוב? חבר שלי הכי מוזר? אני ברגעים של התחרפנות הכי חכם? אני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חבר שלי לשעבר.. הכי נחמד? יעל הזמר הכי טוב? הרבה הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חבר שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? על חברות מי מקשיב לבעיות שלך? חבר שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? חבר שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? חבר שלי האם החברים שלך מכירים אותך? לא ממש האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב : כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חבר שלי שצחקת עליו? חבר שלי שהלכת איתו לקניות? חבר שלי ששבר את הלב שלך? חבר שלי שאיכזב אותך? חבר שלי חחח שגרם לך לבכות? חבר שלי ששימח אותך? ידיד שלי שראית איתו סרט? חבר שלי שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי שראית? אבא ואמא מה אתה לובש כרגע? סווטצ'ר וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא? צופן דה וינצ'י מה יש על הפד לעכבר שלך? "שראל, מוצרים ופתרונות לרופאה מתקדמת" תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: די משעמם אבל אני אופטימית האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

Liraz 6q

New member
בעעע

האם אי פעם: פגעת בעצמך? פיזית או נפשית?! יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? בעע לא היית מאוהב? מאוהבת כרגע. היית על סמים? ממש לא. שחית בעירום? חחח לא. היה לך מקרה חירום רפואי? טפוטפוטפו לא
עברת ניתוח?
לא ברחת מהבית? למה לי? חח שחקת "strip poker"? עוד לא
חטפת מכות? מנושי חחח החטפת מכות למישהו? לנושי
התחילו איתך? ממ כה היית על במה?.כה ישנת מחוץ לבית? חחח המון חשבת על התאבדות? לא ממש נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? פחח דיברת בטלפון כל הלילה? חח כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? למרבה הפלא כן ישנת כל היום? בטחח הרגת מישהו?
WTF? חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? טפוטפו לא. היה לך חלום שהתגשם? נושי עברת על החוק? מממ לא במודע פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? מממ לאודעת הרגת חיה בכוונה? בטח סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, אבל זה היה לטובתה גנבת משהו? דובי מגומי ששוה בערך 3 אגורות שהייתי קטנטונת.. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן וכן היתה לך התמוטטות עצבים? בטח קפצת בנג'י? וועליייה לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? אולי קצת באהבה ממבט ראשון? מאוד ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בטח באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? כה אתה חושב שלאלוהים יש מין? אם יש אלוהים היא אישה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מתחת לאדמה? יש לך חברים הומואים/לסביות? ממ נראה לי מי החבר הכי טוב שלך? נוש מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? חבר שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שמישי שלא רוצה אותי לא שווה אותי. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחח אתם לא תבינו במלא.. מי החבר שלך?רוצים שם?! שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לאודעת נו הכי מעט זמן? לא עולה לי בראש הכי מצחיק? ברור שהבייבי שלי הכי קרוב? חבר שלי הכי מוזר? חבר שלי
הכי חכם? לא יודעת. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חבר שלי( דאם אני נשמעת ממש אובססיבית) הכי נחמד? אורי הזמר הכי טוב? קארן הכי רועש? יונית האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר שלי?! חח מין הסתם אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נוש עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נוש ומורי על מי אתה סומך הכי הרבה? בוב מי מקשיב לבעיות שלך? בוב עם מי אתה רב הכי הרבה? בוב האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? מממ לא- בבית של מי היית אחרון? מור האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן למה לא? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מממ כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נועה שצחקת עליו? נוש שהלכת איתו לקניות? מאם ששבר את הלב שלך? לא חשוב שאיכזב אותך? נוש שגרם לך לבכות? נוש ששימח אותך? נוש שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? נושי שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? סוו'צר ענקי וטרנינג. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בשום חלק?! איזה ספר אתה קורא? מממ לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין. יש לי עכבר אופטי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ב-א-ס-ה! 5 אותיות,5 מילים מזה משנה? האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כרגע לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

chriscrossed

New member
ארוך!

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בכוונה אבל כן כמה פעמים יצאת מהמדינה? לא נולדתי פה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא? חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן כמה פעמים עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן, יש לי גם קרוב משפחה מפורסם הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? כן, אני מת על זה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, מוזר... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בחלק מזה, כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן בהחלט במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודע, אבל אני בטוח שיש משהו אחרי המוותבדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודע יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך דין מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? דין מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לתמוך לעולם באלימות, באשר היא! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דיאנה הכי מעט זמן? אחמד הכי מצחיק? דין הכי קרוב? דין הכי מוזר? ליאור הכי חכם? דין שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בלו, הכלב שלי שנפטר שנה שעברה הכי נחמד? דין הזמר הכי טוב? פאולו הכי רועש? פאולו האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? טומסו וולריה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עידן על מי אתה סומך הכי הרבה? דין מי מקשיב לבעיות שלך? כול החברים הטובים עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אף חבר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא תמיד בבית של מי היית אחרון? עידן האם החברים שלך מכירים אותך?כן,הכי טוב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא משנה לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: נראה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו? איזה אחד מפורום אחר שהלכת איתו לקניות? דיאנה ששבר את הלב שלך? דיאנה (אחרת) שאיכזב אותך? כנ"ל שגרם לך לבכות? כנ"ל חחחח ששימח אותך? ליזה שראית איתו סרט? אמא שלי שדיברת איתו בטלפון? עידן שראית? אחי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצת פולו ארוכה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף אחד... איזה ספר אתה קורא? כל המחזות של שייקספיר מה יש על הפד לעכבר שלך? תמונה של סידני, העיר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: רגוע, בטוח בעצמי, נחמד ולא יודע האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? משהו מהטלוויזיה

YoUr AnGeL gIrL

New member
שאלון... P:

האם אי פעם: פגעת בעצמך? נראה לי.. יצאת מהמדינה? לא.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? ח, אולי היית מאוהב? לא נראה לי.. היית על סמים? לא... שחית בעירום? לא... היה לך מקרה חירום רפואי? לא... עברת ניתוח? לא... ברחת מהבית? לא... שחקת "strip poker"? לא..... ילדה טובה P: חטפת מכות? כה :\ החטפת מכות למישהו? כן! התחילו איתך? כן.. היית על במה? מזמן :[ ישנת מחוץ לבית? כה.. חשבת על התאבדות? כן :\ נשארת ער כל הלילה? כן.. לא אכלת יום שלם? ח בטח.. אה, יום כיפור P: דיברת בטלפון כל הלילה? כה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אפשר לומר.. ישנת כל היום? כמעט.. הרגת מישהו? חס וחלילה
חשבת שאתה משתגע? יש מצב :\ נישקת מישהו מאותו מין? לא! בגדו בך? אולי..
היה לך חלום שהתגשם? לא שזכור לי.. עברת על החוק? לא...! פגשת מישהו מפורסם? כן.. הרגת חיה בטעות? לא.. הרגת חיה בכוונה? לא!
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי
גנבת משהו? ח כה.. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא.. היתה לך התמוטטות עצבים? ממ.. לא שזכור לי.. קפצת בנג'י? אמאלה.. לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ממ יש מצב.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כה בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? ח לא ממש.. ברוחות? מ.. אולי.. בפיות? לא במזל? כה באהבה ממבט ראשון? לא.. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא נראה לי.. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי כזה :[ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? עדיין מתלבטת.. בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? ח נראה לי זכר P: לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקום שכולו טוב.. אין לי שמץ :\ יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי.. מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא.. חברות מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ממ לא יודעת.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זכור לי.. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שני הכי מעט זמן? יש כמה.. הכי מצחיק? יסמין הכי קרוב? יסמין הכי מוזר? ממ.. הכי חכם? אושרית.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ממ.. הכי נחמד? ממ.. הזמר הכי טוב? ... הכי רועש? ... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יסמין עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ממ.. חברות על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא.. חברות מי מקשיב לבעיות שלך? אמא P: עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא.. חברות האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא :\ האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים.. בבית של מי היית אחרון? חברה.. האם החברים שלך מכירים אותך? נראה לי P: האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא נראה לי.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? יש ויש.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ח.. אוייבים :\ שצחקת עליו? אממ הרבה.. שהלכת איתו לקניות? חברות.. ששבר את הלב שלך? אממ.. שאיכזב אותך? אממ.. שגרם לך לבכות? אני והשטויות שלי.. ששימח אותך? .. שראית איתו סרט? .. שדיברת איתו בטלפון? .. שראית? משפחה.. מה אתה לובש כרגע? ח.. טרנינג.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת! איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אממ..יכול להיות יותר טוב.. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כה.. תמיד!

leeseg

New member
היי

היי אני חדשה ואני עונה על השאלות אז תגידו לי ברוכה הבאה!!!... האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא... יש הרבה אחרים שיעשו את זה בשבילי.. יצאת מהמדינה? אני נודתי באמריקה אם זה נחשב ללצאת מהמדינה אז כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא... היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? כן.. ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה?.לא ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן אתם יודעים לא הכול קשור לסקס בחיים.. אפשר להיוץת סתם ידידים טובים ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן.. גנבתי סוכריה מחנות ממתקים.. פגשת מישהו מפורסם? כן את עודד מנשה,טל מוסרי,מאיה בוסקילה ועוד הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא אני מתה על חיות!!... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.לא אבל רגשתי שאני הולכת להשתגע (זה לא חוזר על עצמu נכון?!?!...) קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ... ומסתבר שזה היה חלום נבואי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן בקסם? לא באלוהים?כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לחדר מיוחד שאחר מעבירים אותנו לגן עדן או גיהינום יש לך חברים הומואים/לסביות?לא... היה אבל רבתי איתו מי הידיד הכי טוב שלך? אדם, עדי, ואור מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מילקי הכלב שלי, אדם ועדי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לשמוע רק צלעצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? שאין צרות בעולם מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עדי הכי מעט זמן? אשר הכי מצחיק? אדם הכי קרוב? אדם,עדי ואור הכי מוזר? אני חושבת אשר הכי חכם? אדם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? צ'יקיטה הכלבה שלי(זה גם נחשב נכון...? הכי נחמד? אור הזמר הכי טוב? שי חחח סתם אין כזה הכי רועש? לימור האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יהב עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אדם על מי אתה סומך הכי הרבה? אדם ואור מי מקשיב לבעיות שלך? מילקי עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? אתמול אצל אדם האם החברים שלך מכירים אותך?אני מקווה שלא את הכול האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? בשום פנים ואופן לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה כבר עכשיו מקובל אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא... הרבה אנשים לא חושבים עלי מבחינה חיצונית מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?גיא שצחקת עליו?גיא שהלכת איתו לקניות?אדם ואשר ששבר את הלב שלך? צ'יקיטה שאיכזב אותך? גיא שגרם לך לבכות? הרבה זמן לא בכיתי אז אני לא זוכרת ששימח אותך?אדם... אתמול צחקתי כמו משוגעת שראית איתו סרט? אדם ואשר אתמול שדיברת איתו בטלפון?אור .. עבד עלי בטלפון שוב שראית? אם ואשר ומילקי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וג'קט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בעכבר איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד... זה הורס את העכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מדברת באיי סי קיו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן עם מיכל ואור האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

DesertRose1

New member
תורי...

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יותר מפעם אפילו..:| יצאת מהמדינה? פעם אחת. לונדון. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא בדיוק היית על סמים? לאסדגש| שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות? לא ממש החטפת מכות למישהו? כן... התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יותר אפילו דיברת בטלפון כל הלילה? |הדג|כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ואני עדיין בשוק מזה. ישנת כל היום?כן הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא! הרגת חיה בכוונה? חס ושלום! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא נראה לי היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.הו, כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?כן במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן :] באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין אלוהים. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לחיים אחרים. יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך דידו :] מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? דידו מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ללכת לפסיכולוגית מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת מי החבר שלך?אין לי.. אבל אני נשואה לאוהד
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הממ... נילי. הכי מעט זמן? דניאל הכי מצחיק? טל הכי קרוב? דידו הכי מוזר? חח דידו הכי חכם? אוף נו.. דידו. וגם גיא. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? גיא. הכי נחמד? דידו וגיא הזמר הכי טוב? דנית. הכי רועש? מטיאס. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? |הדג|עם ידיד ז"א? כן. ועשיתי את זה. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אוהד.. ויוני. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? יוני על מי אתה סומך הכי הרבה? דידו. מי מקשיב לבעיות שלך?דידו. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם ההורים...
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש ממש לא בבית של מי היית אחרון? הממ.. יוני האם החברים שלך מכירים אותך?די. כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא ממש..
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודעת. אני לא נראית טוב. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אני לא רוצה להרוג אף אחד. שצחקת עליו?יוני שהלכת איתו לקניות? מזמן לא הלכתי לקניות. ששבר את הלב שלך? נדב. שאיכזב אותך? נדב. שגרם לך לבכות? נדב. וגיא. ששימח אותך? דידו. ואוהד. ויוני. שראית איתו סרט? הממ... נדב. נראה לי. שדיברת איתו בטלפון? יוני שראית? יוני. מה אתה לובש כרגע? פיג'מה.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת. איזה ספר אתה קורא?לא קוראת ממש. מציירת. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא מזהיר במיוחד למען האמת. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.

wintera

New member
../images/Emo42.gifחלק ב'../images/Emo42.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? האמת? עדיין.
יצאת מהמדינה? יאפ. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? סלט עם קטשופ? אבל תכל'ס כן. היית מאוהב? יאפ. היית על סמים? נופ. שחית בעירום? יש תמונה. מגיל 5, אבל עדיין) היה לך מקרה חירום רפואי? היה. נפלה הציפורן עקב סגירתה על שערי בריכה. לא נעים.... עברת ניתוח? חס וחלילה. אבל כמעט, בגיל 12. ברחת מהבית?שקלתי. שחקת "strip poker"? נופ. חטפת מכות? חטפתי. החטפת מכות למישהו? בצחוק. התחילו איתך? כן. היית על במה?.מוי כיף! ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? לא ברצינות. נשארת ער כל הלילה? יאפ. לא אכלת יום שלם? יאפ. דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? יאפ. ישנת כל היום? לא זכור.... יש מצב.... הרגת מישהו? זבובים וחרקים נחשבים? חשבת שאתה משתגע? כמעט כל יום. נישקת מישהו מאותו מין? האמת? כן, אבל לא צרפתי, וזה גם היה די בטעות.... בגדו בך? לא כפי שהכותב התכוון. נראה לי. היה לך חלום שהתגשם? נראה לי שכן. עברת על החוק? יאפ. פגשת מישהו מפורסם? סער בן יוסף. אה - וראיתי את הגב של אביב גפן. הרגת חיה בטעות? כתוב למעלה. הרגת חיה בכוונה? כתוב למעלה. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצב שפעם. היום אין מצב. גנבת משהו? התחיל כשהייתי ילדה קטנה......
היית ברדיו/ טלוויזיה? לא, אבל הייתי בעיתון. היתה לך התמוטטות עצבים?.כן. קפצת בנג'י? לא, אבל אני רוצה!!!!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאפ. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם? מנסה. באלוהים? כן. בשטן?ת'אמת? לא חשבתי על זה.... בסנטה קלאוס? גם על זה לא..... ברוחות?כן. בפיות?מנסה. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? לא קרה לי. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? יאפ. במכשפות? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? יכול להיות, לא בטוחה. אתה חושב שלאלוהים יש מין? מתייחסת אליו כאל זכר. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמיים. ןאז שוב לכאן. יש לך חברים הומואים/לסביות?כן. מי החבר הכי טוב שלך אתם לא מכירים..... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? החברה הכי טובה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? קחי את עצמך בידיים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? גדלתי בקיבוץ. הכי מעט זמן? מממממ.... יש כמה. הכי מצחיק? חברה טובה. הכי קרוב? חברה הכי טובה. הכי מוזר? החברה הטובה המצחיקה ממקודם. הכי חכם? כנ"ל. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
הכי נחמד? חברה ממש טובה. הזמר הכי טוב? החברה הכי טובה. הכי רועש? המצחיקה ממקודם. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? יאפ. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ידיד חדש. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה הכי טובה. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי. מי מקשיב לבעיות שלך?החברה הכי טובה. עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא ואבא. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא. בבית של מי היית אחרון? של המצחיקה ממקודם. האם החברים שלך מכירים אותך?יכול להיות. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מה? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ממש לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?חברה שלי. אה - ואת עצמי. שצחקת עליו?אח שלי. שהלכת איתו לקניות? לא זכור. או חברה או אמא. נראה לי אמא. ששבר את הלב שלך? מישהו מהביצפר. שאיכזב אותך? אני. שגרם לך לבכות? מישהו מהביצפר (לא אותו אחד). ששימח אותך? אמא שלי, נראה לי. וחברה הכי טובה. שראית איתו סרט? לא זוכרת... .שנים לא הייתי בסרט קולנוע. בסרט טלוויזיה, עם ידיד קרוב. שדיברת איתו בטלפון? החבר הכי טוב שלי. שראית? אמא שלי. מה אתה לובש כרגע? פליז, חולצה רחבה, גופיית ספורט, תחתונים (
), טרנינג וגרביים. וגומייה. ושעון. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום. איזה ספר אתה קורא?לא זוכרת איך קוראים לו. מה יש על הפד לעכבר שלך? היד שלי והעכבר? הוא כחול חלק.... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כל כך כל כך חרא. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נופ. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?נופ. לשם שינוי.

FlowerPower

New member
שוב אנייי..

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. לרוב בטעות יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לאודעת היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? אני חושבת שלא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן, אבל זה לא היה ממש ברצינות נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא, תמיד מעירים אותי :[ הרגת מישהו? נמלה, שבלול וג'וקים למניהם חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? אם ג'וקים וחרקים למניהם נחשבים אז כן הרגת חיה בכוונה? ג'וקים וכאלה :| כןןןן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן (סוכריה.. :|) היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא באלוהים? לרוב לא בשטן?להה.. בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי אחד כזה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לפעמים אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם שבו לא כואב אף פעם יש לך חברים הומואים/לסביות?לא יודעת.. מי החבר הכי טוב שלך אלעד מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אלעד מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אולי אממ.. להקשיב לעצמי? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? סתם כלמיני שטויות שלי ושל טל.. זה מצחיק. רק חבל שאף אחד אחר לא מבין.. מי החבר שלך?יש לי כלמיני.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? גיא שאיתו אני לא ממש בקשר ואני מכירה אותו מגיל 0.. וטל, מכירה אותה מהגן והיא החברה הכי טובה שלי הכי מעט זמן? כלמיני ילדים מהכיתה שלי.. רק עברתי לתיכון, כיתה חדשה וזה הכי מצחיק? השריטה שלי הכי קרוב? אלעד הכי מוזר? אני הכי חכם? אין חיה כזאת שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אלעד הכי נחמד? לישון הזמר הכי טוב? יש הרבה הכי רועש? שיפוצים בבניין בחופש הגדול :| האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן, וגם עשיתי. רק שהוא היה ח-ב-ר שלי. סתומרת היינו בקשר של ממש.. לא סתם ידידים עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אלעד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אלעד על מי אתה סומך הכי הרבה? אלעד מי מקשיב לבעיות שלך?אלעד וטל עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא שלי ואלעד.. לצערי :[ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש להפך האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? טל אני חושבת האם החברים שלך מכירים אותך?מכירים. אבל מי שמכיר הכי הכי לעומק זה אלעד האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אממ כן.. :| מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?לא בא לי להגיד שצחקת עליו?מורות בביצפר שהלכת איתו לקניות? אח שלי ששבר את הלב שלך? לאודעת שאיכזב אותך? אני שגרם לך לבכות? אלעד ששימח אותך? אלעד שראית איתו סרט? אלעד שדיברת איתו בטלפון? אלעד שראית? אח שלי מה אתה לובש כרגע? טרייניג, חולצה ארוכה וסווצ'ר. אה, גרביים עד הברך ונעליי בית פרוותיות באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? לוח שנה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משעמם לי וקר לי נורא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

jaqui

New member
זהוו חלק ב'

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בלחי בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זכור לי כזה דבר גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא יודעת במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך כולם מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? חברה שלי ואמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יש דברים יותר חשובים ממבחנים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר שלך? ו, ע, ע, נ, א, צ, א שאתה מכיר הכי הרבה זמן? א, נ הכי מעט זמן? ע הכי מצחיק? א הכי קרוב? ו הכי מוזר? א הכי חכם? ע שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נ הכי נחמד? ע הזמר הכי טוב? א הכי רועש? א האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ו ע עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ו על מי אתה סומך הכי הרבה? ו מי מקשיב לבעיות שלך?ו עם מי אתה רב הכי הרבה? א האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ו האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ו האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אפחד שצחקת עליו?מישהי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אפחד שאיכזב אותך? חברה שגרם לך לבכות? הורים ששימח אותך? אמא שראית איתו סרט? חברה שדיברת איתו בטלפון? מישהו מהצ'אט שראית? אח שלי מה אתה לובש כרגע? סוודר וטרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? עם היד נשענת על הרגל איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? פרסומת של acer תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קר לי ואני די שבעה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

חלק ב!

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לאא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? או גן עדן או גהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? עינב מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? עינב, אילנה... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? - מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? סיון הכי מעט זמן? לא יודעת הכי מצחיק? כולם מצחיקים בישבילי הכי קרוב? עינב הכי מוזר? עמי הכי חכם? סיון שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אילנה הכי נחמד? מור הזמר הכי טוב? רחל הכי רועש? שירןן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עינב על מי אתה סומך הכי הרבה? אילנה מי מקשיב לבעיות שלך? עינב עם מי אתה רב הכי הרבה? אף אחד! האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? נטלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שיהיה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את חברה שלי (סיון) שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? אמא
ששבר את הלב שלך? דני שאיכזב אותך? לא יודעת שגרם לך לבכות? אילנה ששימח אותך? מיכאל שראית איתו סרט? מור שדיברת איתו בטלפון? מיכאל שראית? לא זוכרת מה אתה לובש כרגע? טרנינג אדום באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בידיים איזה ספר אתה קורא? לא קוראת
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד זה אופטי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

האם אי פעם:
פגעת בעצמך? לא רציני.
יצאת מהמדינה? כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שאני זוכרת.
היית מאוהב? כן.
היית על סמים? לא.
שחית בעירום? לא.
היה לך מקרה חירום רפואי? כן.
עברת ניתוח? כן.
ברחת מהבית? לכמה שעות
.
שחקת "strip poker"? לא.
חטפת מכות? לא ממש.
החטפת מכות למישהו? חצי חצי כזה.
התחילו איתך? לא שאני יודעת
.
היית על במה? כן.
ישנת מחוץ לבית? כן.
חשבת על התאבדות? ברמה שהאדם הממוצע חושב על זה.
נשארת ער כל הלילה? כן.
לא אכלת יום שלם? כן.
דיברת בטלפון כל הלילה? לא.
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא עם ולא בלי
.
ישנת כל היום? כשהייתי חולה.
הרגת מישהו? לא.
חשבת שאתה משתגע? קצת.
נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי
.
בגדו בך? לא מהמין השני. חברות שלי כן.
היה לך חלום שהתגשם? כן.
עברת על החוק? לא.
פגשת מישהו מפורסם? כן.
הרגת חיה בטעות? כן.
.
הרגת חיה בכוונה? לא.
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן.
גנבת משהו? לא.
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן.
היתה לך התמוטטות עצבים?. חצי.
קפצת בנג'י? לא.
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה? לא.
בקסם? לא.
באלוהים? לא.
בשטן? לא.
בסנטה קלאוס? לא.
ברוחות? לא.
בפיות? לא.
במזל? לא.
באהבה ממבט ראשון? לא.
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? חצי.
במכשפות? לא.
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי אף פעם כוכב נופל
.
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא.
בדת מאורגנת? לא.
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמינה באלוהים.
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא.
יש לך חברים הומואים/לסביות? לא, אבל זה לא בגלל התנגדות שלי.
מי החבר הכי טוב שלך יש לי הרבה חברים ממש ממש טובים. יש לי חברה/ות הכי טובה/ות בכל מקום.
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יעל.
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לבכות.
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת... מי החבר שלך?
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טל.
הכי מעט זמן? נועם.
הכי מצחיק? יעל.
הכי קרוב? יעל, יעל, נור.
הכי מוזר? יעל.
הכי חכם? טל.
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? טל, נור.
הכי נחמד? לא עונה
.
הזמר הכי טוב? יעל
הכי רועש? רימון?
.
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא.
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יעל/שיר.
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שיר/יעל.
על מי אתה סומך הכי הרבה? שיר, יעל, יעל.
מי מקשיב לבעיות שלך? שיר, יעל.
עם מי אתה רב הכי הרבה? שיר.
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא.
האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא.
בבית של מי היית אחרון? יעל.
האם החברים שלך מכירים אותך? כל אחד מכיר חלק אחר שלי.
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי.
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן.
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: למה שכן?
. מי היה האדם האחרון:
שרצית להרוג? נטע.
שצחקת עליו? עדילי.
שהלכת איתו לקניות? כולן.
ששבר את הלב שלך? ר', אני חושבת. ונטע, אבל בתור חברה.
שאיכזב אותך? ר'.
שגרם לך לבכות? ר'.
ששימח אותך? ר'.
שראית איתו סרט? נור& שות'
.
שדיברת איתו בטלפון? יעל.
שראית? טל.
מה אתה לובש כרגע? טי וג'ינס.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף חלק.
איזה ספר אתה קורא? כל פעם משהו אחר.
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד, אבל כשהיה, סוס.
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, משועממת, חסרת חיים וטיפשה. <i

../images/Emo26.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? עוד לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.לא ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? בערך ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לישון יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי מי החבר הכי טוב שלך ? בר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא ובר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחייך כול הזמן ולהנות מכול רגע בחיים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אוו יש הרבה.... "אני רוצה הטבות ! -לא-! .." "מה זה ? מה זה צריך להיות??..." מי החבר שלך?אסף שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מרסל הכי מעט זמן? הדר הכי מצחיק? בר הכי קרוב? בר הכי מוזר? בר הכי חכם? אסף שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מרסל הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? בר הכי רועש? גיל..מוטי... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אסף,בר,הדר... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? הדר על מי אתה סומך הכי הרבה? אפח'ד מי מקשיב לבעיות שלך?בר עם מי אתה רב הכי הרבה?הדר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? בר האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?מור שצחקת עליו?מור שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אסף שאיכזב אותך? אבא שלי שגרם לך לבכות? אסף ששימח אותך? אסף שראית איתו סרט?בר שדיברת איתו בטלפון?אמא שראית? אסף מה אתה לובש כרגע?פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא?שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:חרא חרא חרא חרא חרא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

pitput1

New member
הנני כאן

זה חלק ב' מהשאלון הגדול שעשיתי עליו שאלון אם לחלק או לא *מצורף קובץ טקסט עם הדגשות* האם אי פעם: פגעת בעצמך? אולי יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?גרם להרגשת בחילה היית מאוהב?בערך היית על סמים?לא ממש שחית בעירום?אולי כשהייתי בת שנה ככה היה לך מקרה חירום רפואי? היהעברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כשהיתי קטנה, סתם כדי לעצבן את אמא שחקת "strip poker"? מזמן חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך?כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כןדיברת בטלפון כל הלילה?נראה לי ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא! גאד חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?יכול להיות.. גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא ממש . קפצת בנג'י?לא &nbs

למעלה