שאלון חלק ב'!

ווא אימללהה

פגעת בעצמך? תלוי באיזו בחינה.. יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כה היית מאוהב? כה היית על סמים? לא שחית בעירום? לא זוכרת אולי שיהיתי קטנה היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כה שחקת "strip poker"?לא יודעת מזה.. חטפת מכות? כה... החטפת מכות למישהו?כה התחילו איתך? כה היית על במה?.כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כה ישנת כל היום? לא זוכרת.. הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כה נישקת מישהו מאותו מין?כה..בטעותת חחח.... בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?כה עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם?כה הרגת חיה בטעות? כה הרגת חיה בכוונה? כה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כה גנבת משהו? כה היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כה בקסם? כה באלוהים?כה בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כה בפיות?כה במזל? כה באהבה ממבט ראשון?כה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לפעמים.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כה בדת מאורגנת? לא יודעת למה אתם מתכוונים.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא הבנתי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לגן עדן חיים שם כמה זמן וחוזרים לגוף של מישו אחר... יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך ין לי..יש לי כמה.. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעת.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תמיד תהיה אתה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת... מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? קוראים לה אור גולן..ואני בעצם מכירה אותה מאז שנולדתי..מגיל שבוע וגם בתדודה שלי שהיא גם החברה הכי טובה שלי.. הכי מעט זמן? לא \וכרת... הכי מצחיק? לירון היא משוגעת... הכי קרוב? זוהר... הכי מוזר? אבידן הכי חכם? לינוי עדינה ולירון שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? את סבתא שלי ז"ל... הכי נחמד? לא יודעת.. הזמר הכי טוב? לא יודעת.. הכי רועש? לא יודעת.. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא זוכת אם כן או לא..אבל בעיקרון אולי חשבתי על זה.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? זוהר.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני כמעט ולא מדברת בטלפון.. על מי אתה סומך הכי הרבה?על המון... מי מקשיב לבעיות שלך?הרבה אנשים..גם נותנים לי עצות... עם מי אתה רב הכי הרבה? זוהר וויטה....חחחח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? של חברה שלי מיכל.. האם החברים שלך מכירים אותך?כן..בערך.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כה...במקרה שלי זה כן טעות..טעות איומה... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?בן.. שצחקת עליו?ילדה אחת אני לא יודעת את השם שלה אבל היא ממש מצחיקה.. שהלכת איתו לקניות? אמא שלי... ששבר את הלב שלך? ילד שקוראים לו ***************** לא מגלה... שאיכזב אותך? אותו בן אדם... שגרם לך לבכות? אותו בן אדם ששימח אותך? המון שימחו אותי אבל אני לא יודעת להגדיר ספציפית... שראית איתו סרט? חברה שלי....אור שדיברת איתו בטלפון? אמרתי כבר אני לא מדברת הרבה בטלפון..ואם כן אני לא יזכור... שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע?חולצת בצפר ג'ינס וגרביים.... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מזאת השאלה הזתא!?!?עוד מעט תשאלו אותי אם אני עושה ביד!!! איזה ספר אתה קורא?לא קוראת ספרים.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר..הוא לא במחזור...חח סתאםם... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קצת שמחה וקצת עצובה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כה.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

ל א ק י

New member
קנו לי נעלי בית של כלב מגניב../images/Emo9.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? בערך
היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כשהייתי די קטנה [9?:$] היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? נראה לי שלא ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן :$ התחילו איתך? לא היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא יודעת היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?שאני לא אאמין בעצמי?
בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן למה לא :$ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין אלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?אין לי חברים
מי החבר הכי טוב שלך שירי החברה היחידה שלי
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אין כזה:| מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תמותי" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? היא פנימית. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אין הכי מעט זמן? אין הכי מצחיק? אין הכי קרוב? אין הכי מוזר? אין הכי חכם? אין שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין הכי נחמד? אין הזמר הכי טוב? אין הכי רועש? אין האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אין אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? תלוי ביום עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אוהד
על מי אתה סומך הכי הרבה? ברב המקרים בהם אני מדברת עם אדם יותר מ5 דקות, אני סומכת עליו מי מקשיב לבעיות שלך?הרשומות הנסתרות בבלוג :$ עם מי אתה רב הכי הרבה? אין האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? די בקלות בבית של מי היית אחרון? איזה אחת]: האם החברים שלך מכירים אותך?לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אמ כה :$ אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?הוא שצחקת עליו?הוא[?] שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? הוא שאיכזב אותך? הוא מה [זה לא אותו הוא, אגב] שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? שוקי [אז מה אם הוא כלב!!] שראית איתו סרט? ראיתי עם עצמי :X שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? נעלי בית מגניבים של כלב, מכנס של טרנינג[?], חולצת 3\4 באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בטן כי היא כואבת :< איזה ספר אתה קורא?כרגע לא קוראת[?} מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אחלה מה איתך 4 5 האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

B a r r B e e

New member
חלק ב' שלי ../images/Emo15.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא חושבת... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא זוכרת דבר כזה... עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה וכאלה... הרגת חיה בכוונה? נמלה וכאלה... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? עדיין לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש אבל זה נחמד! בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא יודעת... בסנטה קלאוס? חח...לא ברוחות? לא יודעת... בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא מכירה את זה!! במכשפות? חח..לא! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לפעמים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא דעת...יש דברים יותר נחמדים לחשוב עליהם.. בדת מאורגנת? מה זה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת לא בדקתי...
יש לך חברים הומואים/לסביות? לא אבל לא מזיז לי שיהיו לי כאלה... מי החבר הכי טוב שלך שלומית..חח...מכירים?!.. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שלומית (חברה שלי) או אמא שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא דעת.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה זה בדיחה פנימית? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שני הכי מעט זמן? הדר הכי מצחיק? שרית הכי קרוב? שלומית הכי מוזר? אין מוזר
יש מיוחד
הכי חכם? לא דעת... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בתאל הכי נחמד? שלומית הזמר הכי טוב? חח לא יודעת אין לי חברים זמרים... הכי רועש? שרית האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שלומית עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? סטפני על מי אתה סומך הכי הרבה? שלומית מי מקשיב לבעיות שלך? שלומית עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רבה הרבה עם חברים! האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ההפך... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא! בבית של מי היית אחרון? שלומית האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? חח מה זה משנה מי מזמין...משנה מי משלם...
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אממ ניראה לי שכן... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אפחד! שצחקת עליו? אמא שלי שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך? עומר שאיכזב אותך? לא דעת... שגרם לך לבכות? שלומית...לא בכוונה!! ששימח אותך? אביב שראית איתו סרט? שלומית שדיברת איתו בטלפון? שלומית שראית? שלומית מה אתה לובש כרגע? מכנס שחור+סריג שחור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל...
איזה ספר אתה קורא? אממ שום ספר... מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאושרת מבולבלת חרא כיף יופי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? ברור!! (כריסטינה..)

B a r r B e e

New member
אופס יש לי טעות....

יש שאלה מי האדם האחרון שצחקת עליו...ורשמתי אמא שלי... אבל חשבתי שרשום "צעקת" לא "צחקת"!!! אז תיקון: מי הבן אדם האחרון שצחקתה עליו: מור

שלזינגר

New member
תשובות

פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? שהייתי תינוק ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא.......מה אני בת ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אלא מה גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? כן ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? הן לא קיים! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?עידו מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? - מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? - מי החבר שלך?הרבה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שניר הכי מעט זמן? עומר הכי מצחיק? עומר הכי קרוב? ניב הכי מוזר? גוני הכי חכם? ניב שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? עידו הכי נחמד? עידו הזמר הכי טוב? ניב הכי רועש? גוני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? - עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ניב על מי אתה סומך הכי הרבה? שניר מי מקשיב לבעיות שלך?אף---אחד!!!! עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן (לרוע המזל) בבית של מי היית אחרון? ניב האם החברים שלך מכירים אותך?פחות או יותר האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן!!! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אח שלי שצחקת עליו?איתן שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? גאיה שאיכזב אותך? גאיה/אמא שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? יעל שראית איתו סרט? זיו שדיברת איתו בטלפון?שניר שראית? ניב מה אתה לובש כרגע? בגדיםם ארוכים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כלום איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר (כן, כן: מש-ע-מ-ם ל-י) מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משעמם מאוד מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

שליייי

פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה אבל דיברתי הרבה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? חחחחחחח לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? תשאלו אותי מתי שאהיה שם.. יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? דימה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ההורים מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? - מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? - מי החבר שלך?לתת מס' זהות? חח שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אני החבר הכי טוב של עצמי.. הכי מעט זמן? אמממ הכי מצחיק? איציק הכי קרוב? משה הכי מוזר? נאור הכי חכם? חחחח שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מודי הכי נחמד? איציק הזמר הכי טוב? דימה
אבל רק במקלחת... הכי רועש? משה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם לא חבר אז עם מי לעשות? חח אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? - עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מודי על מי אתה סומך הכי הרבה? מודי מי מקשיב לבעיות שלך?לא מספרת לאף אחד על הבעיות שלי..לא חסר להם משלהם.. עם מי אתה רב הכי הרבה? אין האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? לודה האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן!!! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סתם איזה טמבל ברחוב שצחקת עליו?- שהלכת איתו לקניות? אבא ששבר את הלב שלך? מישהו שאיכזב אותך? ידיד שגרם לך לבכות? אבא ששימח אותך? מודי שראית איתו סרט? ידידה שדיברת איתו בטלפון? מגי שראית? משה מה אתה לובש כרגע? מכנס והמון חולצות מעליי...חחחח באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת איזה ספר אתה קורא?אין מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קר רצח,קפאתי מקור אנשים!!!! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

ady18

Well-known member
תשובות

פגעת בעצמך? בערך יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא שהייתי קטנה היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן בהופעות סיום של בתי הספר ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לפעמים נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? רק שאני חולה דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אממ כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן ברור בעיקר חרקים הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? שהייתי קטנה בת 4 בערך היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן זכר לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? או גן עדן או גהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך רינת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? פיני אלון אביב וההורים מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?הרבה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יונתן הכי מעט זמן? פיני הכי מצחיק? אלון הכי קרוב? אביב הכי מוזר? אין הכי חכם? אביב שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?כולם הכי נחמד? פיני אלון אביב הזמר הכי טוב? יוסי עדן מושיק עפיה ועוד הכי רועש? כול זמרי הרוק האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הרבה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אביב על מי אתה סומך הכי הרבה? לא סומכת מי מקשיב לבעיות שלך?אביב ופיני עם מי אתה רב הכי הרבה? אלון האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? בבית שלי האם החברים שלך מכירים אותך?לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?יונתן שצחקת עליו?רעות שהלכת איתו לקניות?לא ששבר את הלב שלך? אלון שאיכזב אותך? אלון שגרם לך לבכות? אלון ששימח אותך? פיני שראית איתו סרט? מזמן לא ראיתי שדיברת איתו בטלפון? אביב שראית? פיני מה אתה לובש כרגע?סריג אדום +גינס ונעלים שחורות באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:ככה יכול להיות יותר טוב האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

הגיע הזמן שגם לזה יהיה פורום ../images/Emo13.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אולי התעללתי בעצמי נפשית, אבל לא פיזית יצאת מהמדינה? לא... אבל הייתי בגדר הטובה והיד שלי הייתה בלבנון.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לאאאא היית מאוהב? כן, פעמיים היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן, לא מזמן, רצו לשלוח אותי לניתוח.. עברת ניתוח? לא.. בסופו של דבר הבעיה הנ"ל עברה מעצמה. ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? לא. החטפת מכות למישהו? לא. התחילו איתך? כן. היית על במה?. כן, בטקסים ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא ממש.. אבל חשבתי מה יהיה בעולם אחרי שאני אמות. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן.. דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן, סקס לא היה.. היו דברים אחרים
ישנת כל היום? לא.. הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן.. זה היה השבוע, הביאו עובדת חדשה למשרד שאני צריכה להעביר לה חפיפה ודי השתגעתי ממנה... אז הלכתי למשרד של חברה להירגע נישקת מישהו מאותו מין? כן, בלחי.. לא יותר מזה
בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא נראה לי עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי.. אולי זה היה מזמן כשהייתי קטנה... אם אומרים לי שזה סוד ואסור שאחרים ידעו אותו, אני לא מספרת.. גנבת משהו? כן, כשהייתי קטנה.. נחש מגומי היית ברדיו/ טלוויזיה? כן, בששטוס. היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא, אבל הייתי רוצה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לעמים בקסם? לא ממש באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן.. למרות שראיתי כוכב נופל פעם אחת בחיי וזה היה לפני הרבה שנים. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? מאמינה בגן עדן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן, זכר לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן יש לך חברים הומואים/לסביות? כן, החבר הכי טוב שלי הומו. מי החבר הכי טוב שלך החברה הכי טובה שלי - מורני
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מורני.. יודעת יותר מדי..
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לבוא עם ציפיות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דורון, הידיד ההומו שלי.. מכירה אותו מכיתה א'.. ממממ.. 13 שנה. הכי מעט זמן? חברות שלי מהבסיס. הכי מצחיק? מורן הכי קרוב? מורן הכי מוזר? מורן הכי חכם? מורן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מורן הכי נחמד? מורן, עדי וגילת הזמר הכי טוב? מורן (כן אני יודעת שהיא מופיעה פה בכל התשובות, פשוט היא באמת חברה טובה שלי.. כמו אחותי) הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן, עם החבר שלי. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מורן, אלינור וכפיר. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מורן על מי אתה סומך הכי הרבה? מורן מי מקשיב לבעיות שלך? מורן, עדי וגילת (שלושתן סובלות אותי באותו המידה) עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה עם אף אחת.. אני לא אוהבת לריב עם אנשים. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן, הנאיביות, הנאיביות... בבית של מי היית אחרון? בבית של מורן האם החברים שלך מכירים אותך? כן, הכי טוב בעולם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא, זה אחד הדברים הכי יפים ועם זאת - הכי כואבים, בעולם. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן, ככה החיים שלי היו הרבה יותר קלים בימים אלו.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: נראה לי שכן. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחי הקטן.. עצבן אותי שצחקת עליו? מישהו שלומד איתי נהיגה. שהלכת איתו לקניות? עם שירני ששבר את הלב שלך? בחור בשם איתי שאיכזב אותך? המורה נהיגה, שהיום בבוקר היה אמור לתת לי תאריך לטסט.. שגרם לך לבכות? בחור שלא אזכיר את שמו ששימח אותך? איתי, קרא לי אלטרואיסטית שראית איתו סרט? אחותי, אתמול שדיברת איתו בטלפון? דושה (עדי) שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא בגוף, במקלדת. איזה ספר אתה קורא? כרגע - שום ספר, אבל עוד מעט אני אתחיל לקרוא את ספר ההכנה לפסיכומטרי מה יש על הפד לעכבר שלך? דורקום מחשבים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בא לי עכשיו לקום ולרקוד! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן, עם כפיר האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא, בעשר השאלות הראשונות - כן. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן, The Underdog Project - Remember

../images/Emo13.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא'דעת היית מאוהב? כה היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כה, בערך. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא בדיוק שחקת "strip poker"? לא, אבל אני רוצה
חטפת מכות? המ, כה. החטפת מכות למישהו? כה התחילו איתך? כה היית על במה?.כה ישנת מחוץ לבית? כה חשבת על התאבדות? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? כה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? חחחחחחח כה. ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כה נישקת מישהו מאותו מין? כה בגדו בך? כה היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? אולי.P: פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כה, זבובים!!!!!!!!!!1
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? המ, לא נשבעתי. גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כה היתה לך התמוטטות עצבים?.לא, אבל אני קרובה לזה. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? תלוי איזה קסם באלוהים? לא בשטן?שאני לא אאמין בעצמי?
בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כה במכשפות? אולי. P: האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עמוק מתחת לאדמה יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך? מה יעזור לכם שם מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מדלן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תלמדי בחיים לא לצפות מאף אחד ומשומדבר" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "אע מה לא רוצה!@#$%#% איזה בלאגן!@#$%^^*%" מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? המ, שרוני אני חושבת הכי מעט זמן? לא יודעת. o_O הכי מצחיק? חח יש הרבה הכי קרוב? מדלן הכי מוזר? אני. P: הכי חכם? אוהדי ומדלן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
הכי נחמד? o_O הזמר הכי טוב? אביעד הכי רועש? אני. P: האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אע? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הרבה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? פעם זה היה מור על מי אתה סומך הכי הרבה? מדלן מי מקשיב לבעיות שלך?מדלן, אוהד ועוד כמה.
עם מי אתה רב הכי הרבה? חחח. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ערן האם החברים שלך מכירים אותך?חלקם, כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:יש כמה, כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?המורה לסוציולוגיה שצחקת עליו?לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות?
ששימח אותך? לא זוכרת שראית איתו סרט? אני. P: שדיברת איתו בטלפון? מדלן שראית? שרוני ותאמי מה אתה לובש כרגע? מה זה משנה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? o_O איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? משהו של אורנג', אבל אני לא משתמשת בו תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מאושרת ומאוהבת בסלון החדש האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן ביי!

יא ../images/Emo7.gif

מדהימה שלי לכבוד הוא לי להופיע כל כך הרבה פעמים בשאלון שלך
אני כל כך אוהבת אותך זה מדהיםםםם אה כן o_O.. מזה הפורום הזה...

תשששוווווווובווווותתתת ../images/Emo182.gif:

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה! יצאת מהמדינה? לא.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן! היית מאוהב? ברור! היית על סמים? עדיין לא..
שחית בעירום? לאאא..כאילו עם בגד ים נחשב ערום אז כן!מליון פעם
היה לך מקרה חירום רפואי? כה..נרא'לי! עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? *מתכננת* |מבט מסתורי| שחקת "strip poker"? לא..מזה?! חטפת מכות?כה~!~ החטפת מכות למישהו? ברורר@@@ התחילו איתך?כה! היית על במה?. ברור!! ישנת מחוץ לבית? כן.. חשבת על התאבדות? כן! לצערי..
נשארת ער כל הלילה? לא שזכור לי.. לא אכלת יום שלם? ברור! יענו לא יום שלם..אבל יותר ב24 שעות. דיברת בטלפון כל הלילה? לאא! ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ברור.(אחי נחשב? חעחע) ישנת כל היום? לא כל היום.. הרגת מישהו? לא..אבל באלי..אותך
כן כן אתה זה שקורא..
חשבת שאתה משתגע? כן! נישקת מישהו מאותו מין? בלחי? מליון פעם..בפה? נראלי את אמא..
בגדו בך? תלוי איך אתם מגדירים בגידה..יענו בגידה נפשית נחשב? היה לך חלום שהתגשם? כהה!!! עברת על החוק? כה.כמו כל אזרח ''טוב''. פגשת מישהו מפורסם? ברור! הרגת חיה בטעות? לא שזכור לי..אבל בטוח דרכתי מתישו על איזו נמלה..
הרגת חיה בכוונה? לא שזכור לי..אבל כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא! אנלא ילדה שטינקרית ומלשינה.ואנלא מפקירה גנבת משהו? כן.. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא שזכור לי..(תאמינו לי שעם הייתי..שזה היה החלום שלי..הייתי זוכרת!) היתה לך התמוטטות עצבים?. כמעט! קפצת בנג'י? לא..הלוואייי!1 חולמת על זהה. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן! וכמה מוזר היה לי גם חלום בהמשכים..אמאאאאאאאאאא
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן,מאוד! בקסם? לא ממש. באלוהים? ברור!!!!!! בשטן? לא.. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? בערך בפיות? לא ממש.. במזל? כן! באהבה ממבט ראשון? ברור!!!!!! ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ממ..כן
במכשפות? ל=אאאאא
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא יצא לי לראות כוכב נופל..בכל אופן לא שזכור לי..(''כשכוכב נופל מבקשים משאלה..שכוכב נפל ביקשתי אותך
'') באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? ממ..כן! (שניה באה הולכת להדליק נרות..
באמת אנלא צוחקת.........לא יצא!) בדת מאורגנת? אע?! אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא חושבת על זה.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן/גיהנום. הלוואי והייתי יודעת...זה מטריף אותי..מחרפן אותי! יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי.. מי החבר הכי טוב שלך? חברה-שני! מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? חברות טובות שלי.. (הילה ושני..) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? היו הרבה..כבר לא זוכרת
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא הבנתי.. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ממ..שני-8 שנים כמעט
הכי מעט זמן?סהר. הכי מצחיק? אביחי(?) יש מלא קיצור.. הכי קרוב? שני הכי מוזר? יש מללללללללללאאא הכי חכם? יש הרבה.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חברה-שני,ידיד-מור. הכי נחמד? הרבההה! הזמר הכי טוב? יש מלא.אוהבת את ההראלים. הכי רועש?לאדעת! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הרבהה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? הילה על מי אתה סומך הכי הרבה? שני מי מקשיב לבעיות שלך?שני עם מי אתה רב הכי הרבה? שני ח ית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

מ.

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כןץ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? כן. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן. שחקת "strip poker"? צפיתי. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. :| ישנת מחוץ לבית? יאפ. חשבת על התאבדות? יאפ. נשארת ער כל הלילה? יאפ. לא אכלת יום שלם? יאפ. דיברת בטלפון כל הלילה? יאפ. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? יאפ. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן.. נישקת מישהו מאותו מין? יאפ. בגדו בך? בערך.
היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן.
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. :| גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? יאפ. היתה לך התמוטטות עצבים?. הרגשתי ככה. קפצת בנג'י? כן. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך. בקסם? לא. באלוהים? לא. בשטן? לא מאמינה בלירון. ;| בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? לא, אין לי אחד. :| באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? יאפ. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? חח. לא. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין אלוהים. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עמוק לאדמה ונאכלים ע"י תולעים ומפרקים ? יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך המ. מדלן, נועם. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מדלן. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאדעת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "1 סנטימטר. P: מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חן. הכי מעט זמן? ליאור. הכי מצחיק? מדלן. הכי קרוב? מדלן,, נועם. הכי מוזר? נועם[?]. הכי חכם? אוהד[?]. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אמ. שירלי, אביעד, אוהד, נועה... הכי נחמד? נועם, אוהד. הזמר הכי טוב? אביעדי. הכי רועש? מדלן. P: האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עשיתי. P: אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם בטן. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נועם.. על מי אתה סומך הכי הרבה? מדלן ונועם. מי מקשיב לבעיות שלך? מדלן. עם מי אתה רב הכי הרבה? אמ. לא יודעת. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. :\ האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא.. בבית של מי היית אחרון? השכנה שלי. האם החברים שלך מכירים אותך? ממש מכירים? רק נועם ומדלן.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? די. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? אלון. שהלכת איתו לקניות? אמא ורז. ששבר את הלב שלך? אוריאל, נראה לי.. שאיכזב אותך? נועה. שגרם לך לבכות? אוריאל. ששימח אותך? אלירן. שראית איתו סרט? עם עצמי. שדיברת איתו בטלפון? נועה. שראית? אמא. מה אתה לובש כרגע? בוקסר כחול, תחתונים שחורים, חזייה לבנה, חולצה שחורה וגרביים לבנים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בטן. איזה ספר אתה קורא? 'החברה האגדית שלי' של סיימון משהו. אם בכלל. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קר לי מאוד מאוד מאוד. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן. אלון, מדלן וליאור. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? Brothers In Arms של הדייר סטרייטס.

daimond10

New member
למה מיליתי את זה???

האם אי פעם: פגעת בעצמך? בטח יצאת מהמדינה? ברור אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא
היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא טפו טפו טפו ברחת מהבית? לכמה שעות זה נחשב?! שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? פחחח מי מסוגל להרביץ לי החטפת מכות למישהו? בטח חחח סתם לא רציני התחילו איתך? לא שידוע לי היית על במה?. כן בכיתה ג' ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן ביום כיפור חחח דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לאאאאא רק על הלחי חי חי בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא!!! עברת על החוק? בטח פגשת מישהו מפורסם? כן ההוא מהרדיו חחחח הרגת חיה בטעות? לא!! הרגתי בכוונה ג'וקים הרגת חיה בכוונה? ברור ראה למעלה חחחח סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן אבל זאת לא הייתה שבועה ממש גנבת משהו? כן עט של חבר שלי היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן ולא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן אבל זה לא מתגשם חחח באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? רק גן עדן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא חשבתי על זה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לטייל הרחבי העולם יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך ...... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נראה לי שהידידה שלי גו'... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תחתום קבע!!!! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בוקר טוב!! מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? איתוש הכי מעט זמן? יניב הכי מצחיק? יניב הכי קרוב? איתוש הכי מוזר? רומנו הכי חכם? אני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כולם!! הכי נחמד? איתוש הזמר הכי טוב? לא יודע הכי רועש? לא הבנתי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מה אתם דפוקים???? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מתחיל לשעמם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? הסקר הזה על מי אתה סומך הכי הרבה? מה זה השאלות האלה מי מקשיב לבעיות שלך? כולם עם מי אתה רב הכי הרבה? למה לריב?? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא וכן בבית של מי היית אחרון? שלי האם החברים שלך מכירים אותך? תלוי מי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מה פתאום האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא?? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: נמאס לי שבחורות מפשיטות אותי בעיניים שלהן אני לא רק גוש בשר!! יש לי מוח!! חחח מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?יאסר ברגותי שצחקת עליו? המפקד שלי בצבא שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אייי יש הרבה שאיכזב אותך? גם לא חסר שגרם לך לבכות? נסחפנו... ששימח אותך? גם הרבה שראית איתו סרט? ואי זה היה מזמן שדיברת איתו בטלפון? לא מזמן דווקא שראית? גם לפני כמה ימים מה אתה לובש כרגע? כלום באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? .... איזה ספר אתה קורא? שיחות עם אלוהים 2 אבל באנגלית בשביל הפסיכומטרי מה יש על הפד לעכבר שלך? בעיקר אבק כי הוא נורא ישן תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אחלה משועמם למה מיליתי את השאלון הזה כנראה אין לי חיים האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?|סדגש לא

taltul20

New member
אני גם יענה..

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן עם 2 ידידות ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? מנסה בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לזכרונות של אנשים שחיים יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך אלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אין כזה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תהיה אתה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? היא פנימית אתם לא תבינו.. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אלי הכי מעט זמן? עמית הכי מצחיק? קובי הכי קרוב? אין הכי מוזר? עמית הכי חכם? אלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נעמה הכי נחמד? עדי הזמר הכי טוב? אלעד הכי רועש? דני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידידה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אף אחד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אלי על מי אתה סומך הכי הרבה? אלי מי מקשיב לבעיות שלך?אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה? דני האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? אלי האם החברים שלך מכירים אותך?לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:בטוח מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אין כזה שצחקת עליו?עמית שהלכת איתו לקניות? סמדר ששבר את הלב שלך? אני עצמי שאיכזב אותך? אני, משתדל לא להתאכזב מאחרים שגרם לך לבכות? אני ששימח אותך? עמית שראית איתו סרט? סמדר שדיברת איתו בטלפון? אלי שראית? סמדר מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שורש כף היד איזה ספר אתה קורא?ספר על שיווק מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

n a n o s h

New member
אמממ......

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא... יצאת מהמדינה? זאת אומרת עם הייתי בחו"ל? עם כן אז כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא.... היית מאוהב? לא היית על סמים? לא!! מה פתאום! שחית בעירום? כנ"ל היה לך מקרה חירום רפואי? אמממ. לא עברת ניתוח? כנ"ל ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? אמ.... עוד לא... חטפת מכות? שוב לא (אני מתחילה לשעמם את עצמי) החטפת מכות למישהו? הצלפה בצעיף ובעיטות נחשב? התחילו איתך? בערך... היית על במה?. כן... בכיתה א',ג',ד',ה' ו-ז' ישנת מחוץ לבית? כן.. ישנתי האוהל ליד הירקון.. חשבת על התאבדות? כן, אבל לא ברצינות. נשארת ער כל הלילה? כמעט... עד 3 בבוקר לא אכלת יום שלם? כן... דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנתי עם מישהו מהמין השני... ישנת כל היום? לא. אני לא מסוגלת לישון אחרי 9:30 בבוקר הרגת מישהו? כן.. הרגתי....הרבה....הרבה..... נמלים. חשבת שאתה משתגע? אני תמיד משתגעת... נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא נראה לי עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא.... הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? גוק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא... אף פעם גנבת משהו? לא נראה לי... היית ברדיו/ טלוויזיה? לא
היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? הלוואי! אבל אני בטוח ימות מפחד ולא יקפוץ... היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? ממש לא! סתם שטויות בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? דיי בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? בערך... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן, למרות שאני לא כל כך מאמינה בזה... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגוף של מישהו אחר יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך חינה המתוקה שלי (לא באמת קוראים לה חינה) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? כנ"ל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? בדר"כ אני זו שנותנת עצות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חינה המתוקה שלי הכי מעט זמן? מאיה הכי מצחיק? אמ... מירב המשוגעת שלי! הכי קרוב? חינה! ובלונדה הכי מוזר? אני חוששת שאני הכי חכם? קסניה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ? הכי נחמד? כולם! הזמר הכי טוב? מיכלי!!! הכי רועש? בלונדה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נירית עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם כולם... על מי אתה סומך הכי הרבה? על חינה מי מקשיב לבעיות שלך? חינה עם מי אתה רב הכי הרבה? בלונדה
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש.... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? קסניה האם החברים שלך מכירים אותך? לא ממש... אף אחד לא מכיר אותי באמת. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה? לא הבנתי כלום. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אשרת! שצחקת עליו? אשרת! שהלכת איתו לקניות? אמא שלי... ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? חינה שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? בלונדה שראית איתו סרט? נועה וחינה שדיברת איתו בטלפון? נירית שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? חולצה שחורה ג'קט שחור ומכנס אדום באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק... אני נוגעת במקלדת איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר ומסדר עוף החול מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאוד מאוד מאוד מאוד משועממת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן!

Crazy669

New member
וואאוווו ... ../images/Emo4.gif../images/Emo182.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אל מתחת לאדמה יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תהיה אתה, לך בדרך שלך, תחיה את החיים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?בדיחה פנימית?? יש כזה מושג?

tuty fruty

New member
עונההה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אולי אבל לא בכוונה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות?לא זכור לי החטפת מכות למישהו?לא זכור לי התחילו איתך?כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא ברצינות נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?אולי פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?אולי נמלים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?אולי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?אין לי מושג יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך:גל מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?לברה שלי-גל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא זוכרת היו כל כך הרבה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא יודעת מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?בן,עמית הכי מעט זמן?חברים שהכרתי לפני שבועיים הכי מצחיק?בן הכי קרוב?גל הכי מוזר?לא יודעת הכי חכם?דפי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אלון הכי נחמד?הרבה הזמר הכי טוב?מור הכי רועש?עמית האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אלון עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? גל על מי אתה סומך הכי הרבה? גל מי מקשיב לבעיות שלך?גל עם מי אתה רב הכי הרבה?עמית האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון? עמית האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?בכייף אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אני מקווה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?לא זוכרת שצחקת עליו?מאור שהלכת איתו לקניות?אמא ששבר את הלב שלך?לא זוכרת... שאיכזב אותך?עמית שגרם לך לבכות?אלון אבל ממזמן ששימח אותך?גל שראית איתו סרט?לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? עמית שראית?אור ועידו מה אתה לובש כרגע?סווצ'ר וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא?רומן רוסי -כי זה חובה מטעם ביצפר מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי כזה יש לי עכבר אופטי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: נפלא נפלא נפלא נפלא תודה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

עונה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא(הלוואי) חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא (הלוואי)חחחח פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא כל כך לפעמים אם זה קורה בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? מה??? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? מה?!?!? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן-עדן וחלק ממשיכים להיות בתור נשמות בודדות יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החברה הכי טובה שלך: יש כמה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נועם מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תבכי בגלל מי שהוא או משהו אף אחד לא שווה את הבכי שלך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "איך נפלו חיליים? שמו להם רגל" מי החבר שלך? אין לי חבר מבחינת דייט שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נועם הכי מעט זמן? דניאל הכי מצחיק? נועם הכי קרוב? נועם הכי מוזר? נועם הכי חכם? ---- שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נדלג הכי נחמד? נועם הזמר הכי טוב? נועם הכי רועש? נועם האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? נדלג אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נועם-לנתן-רותם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רותם-לנתן-ויטה-אנסטסיה על מי אתה סומך הכי הרבה? נועם מי מקשיב לבעיות שלך? אחותי-ואימא עם מי אתה רב הכי הרבה? חברות האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? רותם האם החברים שלך מכירים אותך? כמעט האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מורים שצחקת עליו? בת-אל שהלכת איתו לקניות? אימא ששבר את הלב שלך? נדלג זה רע שאיכזב אותך? גם זה רע שגרם לך לבכות? גם זה רע ששימח אותך? נועם שראית איתו סרט? נועם-דיקלה-לנתן-וסער שדיברת איתו בטלפון? רותם שראית? נועם-ויטה-אנסטסיה-מרינה מה אתה לובש כרגע? ג'ינס חולצה ובגדים תחתוניים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כותבת נחשב?!?!? איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאוהבת, מאוכזבת, משועממת עצובה וזהו... האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

LeB

New member
יאללה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? ברוך השם לא היית על סמים? לא
שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? בערך, עד שנהייתי רעב שחקת "strip poker"? פעם אבל תמיד המשחק התפוצץ לפני שהגענו לחלק המעניין חטפת מכות? יאפ החטפת מכות למישהו? בהחלט התחילו איתך? כן היית על במה?. כיתה ו' משהו כזה? ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? 3 לילות לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן כן כן הרגת מישהו? בטח, כל יום חשבת שאתה משתגע? אין ספק נישקת מישהו מאותו מין? חלילה וחס בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כנראה עברת על החוק? חחח ברור שלא פגשת מישהו מפורסם? יצחק מורדכי. הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? בערך בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? KOBE KULT אתה חושב שלאלוהים יש מין? הוא לובש 8 לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבור יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודע מי החבר הכי טוב שלך כל מי שאוהב את ברייאנט מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני עצמי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אם אתה משחק באש אתה נכווה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכר מי החבר שלך? כל מני שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מישהו מכיתה א'? הכי מעט זמן? אממ.. לא יודע חצי שנה? הכי מצחיק? כאילו שאתם מכירים הכי קרוב? מה אני אמור לזרוק שמות סתם? הכי מוזר? לא יודע הכי חכם? יש לי ניחוש פרוע שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מישהו שעבר דירה בכיתה ו' הכי נחמד? חברים לא נחמדים מטבעם הזמר הכי טוב? הסולן של הסקורפיונס הכי רועש? יותר מדי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חברה אולי אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? איך אתם תדעו? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? בקושי מדבר בטלפון.. כנראה המחנכת שלי מביצפר על מי אתה סומך הכי הרבה? אח שלי בן 6 מי מקשיב לבעיות שלך? אני לא משץף אותם עם מי אתה רב הכי הרבה? מורים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? עכשיו אני בבית האם החברים שלך מכירים אותך? בכלל לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מפעם לפעם תלוי בHAIR DAY מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בן וואלאס שצחקת עליו? ארטסט שהלכת איתו לקניות? אף אחד ששבר את הלב שלך? לא נותן לזה לקרות שאיכזב אותך? לא יודע שגרם לך לבכות? לא בכיתי שנים ששימח אותך? קובסטר ברייאנט שראית איתו סרט? בזבוז כסף שדיברת איתו בטלפון? אבא מהעבודה כנראה שראית? אח שלי הטמבל מה אתה לובש כרגע? בוקסר וחולצה לבנה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא איפה שאתם חושבים איזה ספר אתה קורא? משהו על כדורסל מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: טמבל טמבל טמבל מה אני עושה בשאלון הזה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? 24/7

למעלה