שאלון חו"ל

עונהה../images/Emo107.gif

טסת פעם לחו"ל? כן
אם כן לאיזה ארצות? יוון, צרפת, אנגליה באיזה ארץ הכי נהנת? אמממ צרפת ואנגליה
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? ארה"ב לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? בחופש הגדול שעבר, לצרפת ואנגליה יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן אם כן באיזה ארצות, בערך? אממ לא כ"כ זוכרת... בצרפת, קנדה [נראה לי], אמריקה... אולי

avril24

New member
../images/Emo15.gif עונה

אתם בטח שואלים את עצמכם מה אני קשורה אז אני חדשה
הגעתי למסקנה שמשעמם לי אז יעביר לי תזמן להיות פה :) טסת פעם לחו"ל? יאפ אם כן לאיזה ארצות? צרפת ואנגליה באיזה ארץ הכי נהנת? אנגליה לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? איטליה ושוויץ [בסוכות
] לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? אנגליה, 2004 יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כה אם כן באיזה ארצות, בערך? אנגליה

TALLLLi

New member
אני:)

טסת פעם לחו"ל? כן..:) אם כן לאיזה ארצות? 9 פעמים לארגנטינה..ו..ארה"ב..ברזיל,אנגליה,טורקיה,יוון, באיזה ארץ הכי נהנת? אנגליה..:) לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? ממ..בלגיה..ושוויץ:) לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? ממ..טורקיה...לפני שנתיים יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן.. אם כן באיזה ארצות, בערך? ארגנטינה..וברזיל..

עונה../images/Emo160.gif

טסת פעם לחו"ל?כן אם כן לאיזה ארצות?הולנד וטיפה מבלגיה באיזה ארץ הכי נהנת?
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?קנדה
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?הולנד ולא זוכרת מתי
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?כן אם כן באיזה ארצות, בערך?ארה"ב

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif עונה

טסת פעם לחו"ל? לא אם כן לאיזה ארצות? לא טסתי באיזה ארץ הכי נהנת? בארץ מולדתי אוקראינה! לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? פינלנדיה לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? לישראל לפני 13 שנה ועדיין לא יצאתי מפה... יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן אם כן באיזה ארצות, בערך? ארה"ב , גרמניה, אוקראינה, רוסיה, וזהו נדמה לי....

Didi FreedoM

New member
עונה O:

טסת פעם לחו"ל?יאפ ^_^ אם כן לאיזה ארצות?הולנד וטורקייה. באיזה ארץ הכי נהנת?שתיהן>< (כל אחת היתה מיוחדת בצורה שונה...) לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?יפן ^_^ לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?טורקייה, בשנה שעברה באוגוסט. יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?יאפ ^_^ אם כן באיזה ארצות, בערך?אוסטרליה ^_^

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifעונהההה../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

טסת פעם לחו"ל? כןןןן
אם כן לאיזה ארצות? איטליה, צרפת, הונלד, שוויץ ,אנגליה, בלגיה, יוון ,טורקיה, מונקו וארצות הברית. באיזה ארץ הכי נהנת? הונלד נראלי לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? תאילנד לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? טורקיה, בחופשת פסח נראלי יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן. אם כן באיזה ארצות, בערך? ניו-יורק (ארצות הברית) ואיטליה.

noa elisha

New member
ע=ו=נ=ה=>

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות? לא זוכרת...הייתי טסתי 16 פעמים אני לא זוכרת... באיזה ארץ הכי נהנת? ניו יורק לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? לונדון לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? תאילנד(לכו תבינו,זה מה שקורה שיש לכם טיסות חינם...) ובחופש הגדול שעבר יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן אם כן באיזה ארצות, בערך? ניו-יורק

ester6

New member
עונה

טסת פעם לחו"ל? כן, כמה פעמים. אם כן לאיזה ארצות? הייתי באיטליה, צרפת, פנמה, מיאמי, אורלנדו, ניו יורק, ספרד ואנגליה. באיזה ארץ הכי נהנת? מאוד נהנתי בכולם, אבל הכי נהנתי במיאמי ואורלנד (זה היה אחד אחרי השני..) נסענו כל המשפחה לחתונה של דודה שלי במיאמי ואז לאורלנדו ל-Disney World ומאוד נהנתי שם. אבל מכל המקומות שהייתי העיר הכי יפה זאת ונציה. זאת עיר על מים. עיר ממש יפה, שכדי לעבור ממקום למקום צריך לעבור עם סירה -אין שם מכוניות או אוטובוסים בכלל.. לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? אני ממש רוצה ליסוע לתאילנד. יש שם מישהי שנסעה לשם לפני יותר משנה ומאז לא ראיתי אותה. היא הייתה כמו חלק מהמשפחה שלי ואני ממש מתגעגעת אליה.. לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? טסתי למיאמי וארלנדו בנובמבר שעבר.. יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן.. יש לי די הרבה.. אם כן באיזה ארצות, בערך?מצד אמא שלי- כולם גרים בפנמה, חוץ מדודה אחת שגרה המיאמי. - מצד אבא שלי- יש לי דודים בניו יורק, דודה באיטליה, דוד ודודה בברזיל, ודודה בארץ.

למעלה