שאלון חו"ל

My self and i

New member
שאלון חו"ל../images/Emo110.gif

טסת פעם לחו"ל? אם כן לאיזה ארצות? באיזה ארץ הכי נהנת? לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? אם כן באיזה ארצות, בערך?

Fergie7

New member
|רורו|

טסת פעם לחו"ל? כן.
אם כן לאיזה ארצות? רוסיה, אוקראינה וגרמניה.
באיזה ארץ הכי נהנת? אוקראינה.
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? אמריקה, הולנד, אנגליה, אוסטרליה וניו זילנד.
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? גרמניה, לפני שנה.
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן.
אם כן באיזה ארצות, בערך? אוקראינה, רוסיה, אמריקה, אוסטרליה, גרמניה, אוסטריה, וזהו אני חושבת.

רקפת89

New member
:)

טסת פעם לחול - לא. לאיזה ארצות - לא טסתי :) באיזה ארץ הכי נהניתי - ישראל.. חח לאיזה ארץ הייתי רוצה לטוס - אממ.. נחמד לי בישראל.... אולי... ניו זילנד.. קרובי משפחה בחו"ל - יש במקסיקו.. וזהו..

מ א מ י2

New member
:| עונה :| ../images/Emo219.gif

טסת פעם לחו"ל?כן אם כן לאיזה ארצות?אנגליה,ארה"ב,איטליה,ברצלונה,אוקראינה,ברלין,טורקיה,יוון,קפריסין ועוד המון באיזה ארץ הכי נהנת?טורקיה לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?אלסקה D: לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?איטליה,חופש גדול שעבר יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?לא אם כן באיזה ארצות, בערך?-

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות? יון,טורקיה,בולגריה,ארה"ב באיזה ארץ הכי נהנת?יון לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? צרפת לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? חח לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה?חח ארה"ב יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?כן אם כן באיזה ארצות, בערך?ב-ארה"ב.

My self and i

New member
עונה לעצמי../images/Emo110.gif

טסת פעם לחו"ל? כן. אם כן לאיזה ארצות? וואו הרבה.. גרמניה, הולנד, פולין, טורקיה, יוון, אוסטריה, בלגיה, יש עוד כנראה, ואני לא זוכרת. באיזה ארץ הכי נהנת? טורקיה. לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? אנגליה = לונדון. לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? בחופש הגדול השעבר, פולין. אני טסה מחר לפולין, שוב.
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן. אם כן באיזה ארצות, בערך? מצד אמא בקנדה ובפולין, מצד אבא לא ידוע לי כרגע.

cohenet91

New member
אני! ../images/Emo3.gif

טסת פעם לחו"ל? כן. אם כן לאיזה ארצות? צרפת. באיזה ארץ הכי נהנת? צרפת
. לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? יש מלא. בין היתר, בעיקר להוואי, אוסטרליה, ארה"ב. לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? צרפת, לפני שלוש שנים. יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן. אם כן באיזה ארצות, בערך? מה בערך?
בצרפת (לא, לא ביקרתי אותם כשהייתי שם
).

D o o S h a

New member
עונה ../images/Emo3.gif

טסת פעם לחו"ל? יאפ. 8 פעמים אם כן לאיזה ארצות? ארגנטינה 3 פעמים, ארה"ב, יוון, תורכיה פעמיים וקפריסין באיזה ארץ הכי נהנת? ארגנטינהההה
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? צרפת לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? עוד 10 ימים אני טסה, להולנד, בלגיה וצרפת [טיול מאורגן שכזה
] יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? יאפ אם כן באיזה ארצות, בערך? ארגנטינה, ארה"ב, קנדה.

FRIENDSforever

New member
חו"ל ../images/Emo99.gif

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות?הייתי כמעט בכל אירופה.. באיזה ארץ הכי נהנת?אממ נורבגיה? הולנד..?! לויודעת לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?ארה"ב..קליפורניה לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?גרתי בחו"ל 4 שנים..דנמרק לפני שנתיים (וואי השנתיים האלה עברו בטיל!) יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?כן סבתא של אבא אם כן באיזה ארצות, בערך?דנמרק

Shir cp

New member
גם אני רוצה ../images/Emo98.gif

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות? יוון טורקיה ובולגריה באיזה ארץ הכי נהנת? טורקיה לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? אנגליה לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? בולגריה, טיול בת מצווה גיל 12 לפני 3 שנים בדיוק בדיוק יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן אם כן באיזה ארצות, בערך? ארה"ב...

dana re3

New member
עונה

טסת פעם לחו"ל?כן אם כן לאיזה ארצות?תורכיה, קפריסין סיני אם נחב חחח באיזה ארץ הכי נהנת?קפריסין לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?קניה לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?סיני לפני שנתיים יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?כן אם כן באיזה ארצות, בערך?ארה"ב

Summer moved on

New member
../images/Emo13.gif

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות? צרפת באיזה ארץ הכי נהנת? לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? תילאנד. ניו-יורק. לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? צרפת, ב2002 יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן אם כן באיזה ארצות, בערך? בארה"ב איפשהו.

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo210.gif

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות?הודו,אנגליה באיזה ארץ הכי נהנת?הודו לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? ארה"ב לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? הודו...ב2000 יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?לא אם כן באיזה ארצות, בערך?-

הופ הופ ../images/Emo15.gif

טסת פעם לחו"ל?יאפ אם כן לאיזה ארצות? כמה באירופה באיזה ארץ הכי נהנת? ממ אולי ספרד.. למרות שהייתי גם בשווייץ השנה (קצר ככה) והיה מדהים לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? אולי יפן\ סין\ סקוטלנד לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? עשינו טיול קצר לגרמניה-אוסטריה-שווייץ... לפני שבועיים ככה יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? ממ יאפ... אם כן באיזה ארצות, בערך? הרוב ברומניה אני חושבת חח

Shlomit586

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות? כמעט כל העולם באיזה ארץ הכי נהנת? ארה"ב לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? הולנד לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? לא זוכרת..יום ראשון אני בהונגריה
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? לא שידוע לי אם כן באיזה ארצות, בערך? אין

עונענענענע../images/Emo179.gif../images/Emo108.gif

טסת פעם לחו"ל?לא
אם כן לאיזה ארצות?
באיזה ארץ הכי נהנת?ישראל אפשר לומר? לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?אממ לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?אממ כן אם כן באיזה ארצות, בערך?אמריקה טוב נו השאלון הזה לא בשבילי

../images/Emo176.gif

טסת פעם לחו"ל
כע אם כן לאיזה ארצות
שוויץ, טורקיה ופולין [והייתי בעוד כמה
] באיזה ארץ הכי נהנת
טורקיה ופולין [כמובן שמדובר בהנאות שונות].. פשוט בשוויץ הייתי כשהייתי בת שנה וחצי
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס
לכל הארצות שמסתיימות ב"לנד"
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי
פולין, לפני שנה וחצי יש לכם קרובי משפחה בחו"ל
יאפ יאפ אם כן באיזה ארצות
ארה"ב ועוד אחת

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות? צרפת וספרד באיזה ארץ הכי נהנת? שתיהן, היה שונה לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? אנגליה, לונדון
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? ספרד, ברצלונה, בקיץ יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? לא אם כן באיזה ארצות, בערך? בערך באיזור ישראל

למעלה