שאלון חורף

dominogrose

New member
תשובות

פוחדים מרעמים? כככןןן אוהבים לקפץ בשלוליות? אאממ.. לללאאאא.. :-| הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכסות מתחת לפוך עם חבר שלי |אוהב| מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? אתה השוקולד מסביב, אח"כ קצפת וביסקיוויט ביחד! יאמי!! גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? רציתי.. אבל לא.. או/או אישלג או מלאך שלג? איש שלג! ברקים או רעמים? גשם בלי כלום! במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור, למרות שיש לי מזגן שוקו חם או קר? שוקו חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך!!! אהוב משקה חם: נס קפה מטריה: מה אני אמורה לרשום פה..? :-O בגד חורף: מעיל גדול וחם! שיר חורף: שלמונזה של משינה. אל תנסו לזהות, אתם בטח לא מכירים. זיכרון חורף: אין משהו מיוחד.

linoy pal

New member
עונהה../images/Emo183.gif

פוחדים מרעמים?לא ממש..אבל הם מקפיצים חח אוהבים לקפץ בשלוליות?כןן הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לצאת החוצה ולהירטב ואז ליהיות חולים ולהפסיד בצפר חחח מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מהשוקולד שלמעלה גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?לא ממש... או/או אישלג או מלאך שלג?איש שלג..נראה לי ברקים או רעמים?אמ...רעמים במרק: שקדים או קרוטונים?שקדיםם דעע תנור או מזגן?מזגן שוקו חם או קר?חם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוף!! אהוב משקה חם:תה מטריה:קטנה חח בגד חורף:פוטר שחור מחמם כזהה שיר חורף:אמ...מה??? זיכרון חורף:חחח שאני יזכר אני יודיע

מואה

פוחדים מרעמים? טיפהP: אוהבים לקפץ בשלוליות? לא שאני עם בגדים יפים, עם מכוערים.. בכיף. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לעשות מה?:0 מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקרם גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?לא ולא. או/או אישלג או מלאך שלג? אישלג יותר מגניב, מלאך יותר קל. ברקים או רעמים? רעמים. במרק: שקדים או קרוטונים? גם וגם. תנור או מזגן? בחורף תנור. שוקו חם או קר? חםםם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף אהוב משקה חם: שוקו, נס. מטריה: רגילה מגניב עם סוסים. בגד חורף: חולצה כחולה כזה עם צווארון גולף מגניבה, ומעיל עור מטריקסD: שיר חורף: עכביש קטן טיפס על החלון...P: זיכרון חורף:שאני מקפצת בשלוליות ליד הבית בתל השומרD:

Summer moved on

New member
../images/Emo182.gif

פוחדים מרעמים? ממש לא אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לנסוע מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה
גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? חח כן או/או אישלג או מלאך שלג? אישלג. ברקים או רעמים? רעמים במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת, יותר נוח. שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוך
אהוב משקה חם: שוקו מטריה: ? בגד חורף: ג'קטים למינהם, קפוצו'ונים, סריגים. שיר חורף: יש אלובמי-חורף כאלו. למשל דניאל סלומון, בלאקפילד, REM. זיכרון חורף:

למעלה