שאלון חורף

Dewberry

New member
שאלון חורף ../images/Emo113.gif

פוחדים מרעמים? אוהבים לקפץ בשלוליות? הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? או/או אישלג או מלאך שלג? ברקים או רעמים? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? אהוב משקה חם: מטריה: בגד חורף: שיר חורף: זיכרון חורף:

Dewberry

New member
../images/Emo215.gif

פוחדים מרעמים? רק אם הם ממש חזקים אוהבים לקפץ בשלוליות? לא
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות בבית עם שמיכת פוך ושוקו חם מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהשוקולד גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? כן ^^ או/או אישלג או מלאך שלג? אישלג! ברקים או רעמים? ברקים שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם
מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוך או שמיכת צמר? פוך
אהוב משקה חם: שוקו מטריה: מתקפלת עם משבצות סקטויות אדום-שחור בגד חורף: קפוצ'ון שחור ומכנסי ניילון בצבע בז' שיר חורף: Savage Garden - Truly Madly Deeply זיכרון חורף: להיות בבית עם שמיכת פוך ושוקו חם מול התנור כשבחוץ יורד גשם

hilonet14

New member
עונה

פוחדים מרעמים?לא אוהבים לקפץ בשלוליות?לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להיות בבית עם שוקו חם מתחת לשמיכה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקצפת גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא או/או אישלג או מלאך שלג? אישלג ברקים או רעמים? לא ולא במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך אהוב משקה חם: שוקו מטריה: לא אוהבת מטריות בגד חורף: סוודר יפה שיר חורף: כל השירים כמו בקיץ זיכרון חורף: אין

Yaaraus

New member
עונה P:

פוחדים מרעמים?לא אוהבים לקפץ בשלוליות? כעעע הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לשבת מול הטלויזיה עם שמיכה ולשתות משהו חם P: מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מלמעלה?! יש לכם עוד מקום?! גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא או/או אישלג או מלאך שלג? מלאך שלג ברקים או רעמים?ברק במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חםם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף אהוב משקה חם:שוקו מטריה:מתקפלת בגד חורף: את המגפיים היפות שלי שיר חורף: אין זיכרון חורף: השלג ההוא שירד אצלנו ,בבאר שבע כשהייתי בכיתה ב'

Miss Menta

New member
חורף../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif../images/Emo215.gif ../images/Emo28.gif

פוחדים מרעמים? לא, זה סתם לא נעים. אוהבים לקפץ בשלוליות? כן, לא שאני עושה את זה D: הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבל בפוך עם שוקו חם
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה. משאירים את הטוב לסוף
גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא. או/או אישלג או מלאך שלג? חחחחחחחח, אישלג. ברקים או רעמים? ברקים ורעמים ו. חח סתם נזכרתי בשיר D: ברקים. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים רולז!111
תנור או מזגן? מזגן. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך!11
אהוב משקה חם: שוקו ^^ מטריה: משובצת בשחור לבן. D: [אם קיים כזה דבר]. בגד חורף: קפוצ'ונים.
שיר חורף:'שנינו יחד תחת מטריה אחת'. זיכרון חורף: חיבוקיםםם...

mad artichoke

New member
+_+

פוחדים מרעמים?לא P: אוהבים לקפץ בשלוליות?כן!
הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לבהות בו מהחלון. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?לא מתחילים, קרמבו זה לא טעים. גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?לא..+_+ או/או אישלג או מלאך שלג?אישלג
ברקים או רעמים?ברקים
במרק: שקדים או קרוטונים?שקדי מרק!
למרות שזה מאוד לא בריא. -_- תנור או מזגן?זה לא משנה כל עוד זה מחמם. שוקו חם או קר?אני לא מחובבי השוקו הגדולים, אבל בחורף רצוי חם. מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת, למרות שהן נהרסות לי מאוד מהר. בעצם גם רגילות נהרסות לי, אבל פחות D: שמיכת פוף או שמיכת צמר? אני לא אוהבת צמר O: אהוב משקה חם:קפה! P: מטריה:אין לי מושג אילו מטריות קיימות [ז"א נשארו בחיים אחרי החורף שעבר בו הרוח התעללה בהן קשות
]. בגד חורף:צעיף סקוטי/שחור אפור לבן וחולצות גולף, יש לי כמויות מסחריות
שיר חורף:יש הרבה..-_- זיכרון חורף:שפעם ענת הפילה את היומן שלי [וגם את מחברת טבע, אם אינני טועה!] לשלולית ענקית? או שפעם נכנסנו לשלוליות הבוץ הענקיות? אחח.. ימים עליזים D: חורף..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

פוחדים מרעמים?כן אוהבים לקפץ בשלוליות?לאאאאאאא הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לחכות לקיץ
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מלמעלה גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?לא או/או אישלג או מלאך שלג?אישלג ברקים או רעמים?רעמים במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים תנור או מזגן?מזגן שוקו חם או קר?בחורף.. חם מטריה רגילה או מתקפלת?לא משנה.. העיק לא להיות רטובה שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוף אהוב משקה חם:שוקו/ קפוצ'ינו מטריה:מטריטית בגד חורף:שיחמם שיר חורף:הדיסק של הראל סקעת.. חיחיחי הוא תמידדדדדדדדד זיכרון חורף:החליקה של חברה שלי.. חיחי

../images/Emo182.gifעונהנהנהנהנה../images/Emo215.gif../images/Emo3.gif

פוחדים מרעמים?לפעמים חח
אוהבים לקפץ בשלוליות?לא.. הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להריח את הריח של הגשם חח
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מהשוקולד
גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?אני גרה בירושלים אז...
או/או אישלג או מלאך שלג?אישלג
ברקים או רעמים?ברקים במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים תנור או מזגן?מזגן שוקו חם או קר?חם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוף אהוב משקה חם:שוקו מטריה:.. בגד חורף:קפוצ'ון שיר חורף:אין זיכרון חורף:אין

justin4

New member
עונהה...!

פוחדים מרעמים? מה פתאום ! ! ! הכי כיף בעולם רעמים ! ! ! אוהבים לקפץ בשלוליות? אממ... לא כל כך ... הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתקרבל מתחת לפוך עם אהבת חיי ... מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמטה כמובן ! אילגים ... גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?כמובן .... שלא ... יורד שלג בירושלים ?? או/או אישלג או מלאך שלג? אישלג ... מלאכי שלג זה לגויים ! חח סתםםם ברקים או רעמים? ברקים בהחלט ... במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים ... או קוסקוס ! תנור או מזגן? תנור ! מזגן מייבש טילים ! שוקו חם או קר? לא זה ולא זה ! נס קפה חם ! ! ! מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה ... שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך ... אין דבר כזה שמיכת פוף ! פוף זה הדבר הזה שיושבים עליו ! אהוב משקה חם: נס קפה ... מטריה: גדולה שמכסה את כל הרחוב ! בגד חורף: סריג וצעיף .. שיר חורף: "יהיה טוב" של דיויד ברוזה ... זיכרון חורף: דרך חזרה מהחרמון בכיתה ו' ... היה כל כך נחמז ..אני לא אשכח לעולם ( :

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

פוחדים מרעמים? לא אוהבים לקפץ בשלוליות? כן הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להישאר בביתXD מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? המקרם, ואז ממשיכים לבו. (משחק מילים לא חינני בעליל) גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא, יש שלג בירושלים?
למה לא ידעתי על זה? או/או אישלג או מלאך שלג? מלאך שלג ברקים או רעמים? ברקים במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? שוקו חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? דבר ראשון, אין כזה דבר שמיכת פוף. פוף זה הדבר הרך והנחמד שיושבים עליו. אם כבר, אז הכוונה לשמיכת פוך. ועכשיו לשאלה - אני מעדיפה שמיכת פוך. אהוב משקה חם: שוקו מטריה: רגילה? בגד חורף: כובע צמר שיר חורף: לא עולה לי בראש אחד זיכרון חורף: לספור את השכבות של החולצות (פעם אחת היו לי 5)

Dewberry

New member
טוב, הבהרה

בקשר לשלג בירושלים - לפני כמה שנים (שלוש?) ירד גשם בירושלים והמון אנשים נסעו לשם כדי לראות אותו, זה היה די עצוב. גמני הייתי ביניהם. בקשר לשמיכת "פוף" - האותיות 'ף' ו-'ך' צמודות במקלדת. את יכולה לראות שבקריאה חוזרת שמתי לב לזה ושלחתי הודעה של תיקון

אספיר85

New member
אוו../images/Emo54.gif

אני הלכתי למודיעין (Fי לא היה כח לסוע עד ירושליים) בכלמקרה, אני מתקנת אנשים באופן כמעט אוטומטי. אז אל תקחי ללב

emperor28

New member
מממ

פוחדים מרעמים? לעע אוהבים לקפץ בשלוליות? בטח הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לשכב מתחת לפוך(מומלץ עם עוד מישי) מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? למעלה :) גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? ראסמי לא או/או אישלג או מלאך שלג? איש ברקים או רעמים? רעמים במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים (מעדיף אבל איטריות) תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חםםםםםםםם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך אהוב משקה חם: שוקו מטריה: הירוקה שלי בגד חורף: הסוודר השחור שיר חורף: שלמונזה , november rain זיכרון חורף: וואווו הרבה באמת באמת הרבה , אבל ללכת להופעות כשיורד גשם ולחכות שיפתחו תשערים :), או קוקה קולה לייב אךך מדהים

D o o S h a

New member
עונה

פוחדים מרעמים? רק אם הם חזקים ומפתיעים
אוהבים לקפץ בשלוליות? תלוי מתי הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לצאת החוצה =] מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? קודם מעיפים את השוקולד כי הוא מגעיל.... אוכלים את הקצפת ומעיפים את העוגיה שהיא בערך הדבר הכי דוחה בעולם. תכלס אוכלים רק את הקצפת גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא או/או אישלג או מלאך שלג? ממ.. נלאך שלג [?] ברקים או רעמים? ברקים במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. הכי נוח שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך =]]] אהוב משקה חם: שוקו מטריה: מטריה? בגד חורף: לא יודעת... שיר חורף:
זיכרון חורף:

עונה ../images/Emo14.gif

פוחדים מרעמים? לא.
אוהבים לקפץ בשלוליות? כבר לא, אבל שהייתי קטנה אהבתי מאוד.
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לישון.
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהעוגיה.
גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא צריכה, יש לי ליד הבית
.
זה או זה:
אישלג או מלאך שלג? איש.
ברקים או רעמים? ברקים, לפחות רואים משהו.
במרק: שקדים או קרוטונים? אטריות
.
תנור או מזגן? מזגן.
שוקו חם או קר? חם...
מטריה רגילה או מתקפלת? אין לי בעיה עם שניהן.
שמיכת פוך או שמיכת צמר? פוךךך
.
אהוב
משקה חם: שוקו.
מטריה: סתם מטריה סגולה.
בגד חורף: מעיל?!
.
שיר חורף: אין.
זיכרון חורף: כל השלגים
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

נושבו

New member
עונה../images/Emo183.gif

פוחדים מרעמים
אם הם ממש חזקים זה מבהיל אוהבים לקפץ בשלוליות
לאאא הכי כיף לעשות כשיורד גשם
להתכרבל בפוך ולראות טלויזיה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו
קודם את השוקולד גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים
לא חח או/או אישלג או מלאך שלג
מזה מלאך שלג?? ברקים או רעמים
במרק: שקדים או קרוטונים
קרוטונים תנור או מזגן
מזגן שוקו חם או קר
חם מטריה רגילה או מתקפלת
הא? כל המטריות מתקפלות חח שמיכת פוף או שמיכת צמר
*פוך התכוונת.. ובטח שפוך!!!! אהוב משקה חם:
מטריה: אין לי רגשות אהבה כלפי מטריות חח בגד חורף: קפוצ'ון שיר חורף: שנינו יחד תחת מטריה אחת להלהלהלה זיכרון חורף: בכיתה ח' חיכיתי בבוקר לאוטובוס לבצפר וכל הכביש היה מוצף מים ובדיוק מכונית החליטה להעיף עליי את כל הגשם בכביש!!!!!!!!!!!!!! זה היה מעצבןןןן!!

talush2005

New member
בכיף

פוחדים מרעמים? לא אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לשכב בשמיכת פוח עם איזה שוקו חם ולישון אחריי זה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא אוהבת גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא. או/או אישלג או מלאך שלג?מלאך שלג ברקים או רעמים? ברקים במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף!!!! אהוב משקה חם: שוקו מטריה: מטריה ? בגד חורף: קפוצוןן שיר חורף: I am all out of love (לא רק בחורף כל השנה פשוט :) זיכרון חורף: לא משהו שבא לי לשתף!

Angel On Earth

New member
עונה ../images/Emo13.gif (למרות שאני לא בפורום ../images/Emo3.gif)

פוחדים מרעמים?לא אוהבים לקפץ בשלוליות?כן! הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לצאת החוצה ולרוץ
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מהתחלה
גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?עדיין לא =\ או/או אישלג או מלאך שלג?אישלג ברקים או רעמים?מממ..שניהם..? במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים! תנור או מזגן?תנור,מזגן עוזר לי יותר בקיץ. שוקו חם או קר?קר מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוף אהוב משקה חם:נס-קפה מטריה:? בגד חורף:סריג לבן יפה שנמצא אצלי כבר משנה שעברה שיר חורף:שובי אל ביתי - הפרוייקט של עידן רייכל (תשמעו את זה מתישהו כשיורד גשם ממש חזק...) זיכרון חורף:שהייתי בכיתה א' בערך,התרוצצנו כל הילדים בגשם ושרנו 'גשם בוא,תביא לי קרמבו!אם תפסיק,תביא לי מסטיק!' חחח כן..
ואז נכנסנו לכיתה ושתינו שוקו ואכלנו ביסקוויטים

•HadaS•

New member
חורףףףףףףףף ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

פוחדים מרעמים? לא אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לפתוח ת'פה ולחכו תשיכנוס מים לתוך הפה חחחח מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה :-O.. גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא
או/או אישלג או מלאך שלג? מלאךך ברקים או רעמים? ברקים במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? זה שמיכת פוך לא פוף... ושמיכת פוך! צמר עושה לי אלרגיה חחחח אהוב משקה חם: שוקו, תה מטריה: לא משתמשת כבר במטריות
בגד חורף: סוודרר שיר חורף: אע? זיכרון חורף: פעם ירד בבאר שבע ברדד והייתי עם אבא שלי בחוץ והיה שמה ערמה של ברדד ברחובב אז לקחתי כמה חתיכת להראות לאמא שלי בבית ולהתלהבב (פעם ראשונה שראיתי ברד) וכשבאתי הביתה זה נמס :(... ועודד פעם אחת שירד שלג בבאר שבעע, אז בן דוד שלי לקח כדור שלג ואל רצה להביא לי אותו
חחחחח

למעלה