שאלון חדש:

ממשיכה ../images/Emo6.gif

39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? משתדלת
40.למה? לא יודעת אני מקווה שיהיה בסדר בעזרת השם!!
41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...: חלמתי משהו שאני הולכת עם כל החברים שלי ואז אנחנו פוגשים את נינט רן ואושרי כהן ואז כולם הולכים לאושרי ורק אני הולכת לרנינט
דפוק ביותר אבל לא משנה
42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם: הייתי בהופעה של נינה ועוד כמה לא מעניינים.. ועמדתי שעתיים בערך מאחורי הקלעים ובסוף נינה באה רק להופעה שהייתה בסוף.. ורצה לבמה..
43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?
44.בן כמה אתה? מה איכפת לכם? 14
45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 6 בערך
46.האם הם חשובים לך? לע.. ברור שכןןןןןןןןןןןןןן
47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? רוצה
את נינט ורן
48.סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק דע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והסגנון של נינה
שקט כזה 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? שהוא של נינט.. דע?!?!?!
50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? תכונות אבל גם חיצוני חשוב
51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: לא זוכרת איך קוראים לזה..
ו.. גם שכחתי חעחעחעחעח
52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? לפגוש את נינט
או רן
53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לאהוב את נינה
54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כע
55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? סבבה קצת מוזר חעחעח

../images/Emo191.gif

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? יומולדת? 2.מוזיקה שקטה או קצבית? שקטה 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? שלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה? לא זה ולא זה 5.עוף או המבורגר? צמחונית 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? לא זה ולא זה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פארק 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? מוקה 10.דבש או ריבה? איכס 11.ענווה או גאווה? הממ... 12.דנה או דני? חחח משצים! 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? קודם כל זה אילון..ולא זה ולא זה. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לאדעת 17.ריצה או הליכה? הליכה =) 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? כרגע אני עובדת כל היום, ולפני זה לא עבדתי בכלל אז אני בעד איזון =) 19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? לא זה ולא זה 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? גם זה טוב וגם זה טוב 22.מיים או מיץ? מיץ 23.שפיים או ממדיון? לא זה ולא זה 24.אורז או פתיתים? חחח קשה..קשה.. 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות? תלוי בסיטואציה 27.אופי חזק או רגשנות? תלוי בסיטואציה 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטו 29.תל אביב או חיפה? ת"א (בעיקר עכשיו) 30.בית ספר או צבא? צבא! -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? איכס 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? מוזיקה,לקרוא,לכתוב,לצלם,לכתוב,לצייר,לשיר,לנגן וכו'. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? שאני מצליחה להתבטא טוב, ולא משנה איך (כתיבה\צילום וכו') 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? יש הרבה מן הסתם. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? אני עכשיו נתתי רעיון למשהו שאולי באמת יצא לאור =) 37.איך אתה מפנק את עצמך? טוב מאוד ;) חח סתם 38.מה משמח אותך? תלוי איך הרגשתי קודם ובגלל מה הרגשתי ככה =) 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כן, אני לא אגור בה =) 40.למה? כי אני רוצה כמה שנים בבריטניה. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... זה ארוך. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם- יש המון. 44.בן כמה אתה? 16 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? יותר מלאדם ממוצע, את רובם אני יכולה להחשיב כחברים אמיתיים. 46.האם הם חשובים לך? מאוד. 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? הייתי רוצה לשמור על קשר עם אלה שנתקתי. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? אממ..אני מניחה שרוק אבל אני אוהבת הרבה סוגים. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? אני לא אוהבת לדבר על סגנון אני מעדיפה לדבר על אמן. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? אופי. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו- אממ..שמחת חיים, חכמה. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? היומרנית או לא? ;) 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לאדעת. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?

1Shir

New member
תשובותיי

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? יומולדת ברור 2.מוזיקה שקטה או קצבית? שקטה 3.אהבה ממבט ראשון, או כזאת שנבנית לה בשלבים? ממבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגה 5.עוף או המבורגר? המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? מוקה 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? גאווה 12.דנה או דני? דני 13.להיות גבוה או בינוני? גבוה (לבנים) 14.שכל או מזל? אני מאמינה שהמזל הולך עם הטובים.. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או אילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? יותר מדי זמן עבר מכדי שאכריע 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? בכלל לא 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחיק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או מימדיון? מימדיון 24.אורז או פתיתים? פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות? זה לא הפכים אבל תמימות 27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? מה שבא קודם.. 29.תל אביב או חיפה? ת"א 30.בית ספר או צבא? בי"ס 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? לא 33.מה הם תחביביך העיקריים? טלויזיה, מוזיקה, לענות על שאלונים... 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? שאני נהנית 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? לריב עם אנשים 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? בטוח חשבו על הכול לפני 37.איך אתה מפנק את עצמך? אוכל!!! 38.מה משמח אותך? אוכל!!! סתם.. תוכנית טלויזיה טובה.. 39.האם אתה אופטימי לגבי עתיד מדינתנו? לא ממש 40.למה? כי המצב הוא בלתי פתיר 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... פעם חלמתי שפספסתי הקלטה והתעוררתי וגיליתי שזה נכון.. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם- זה אישי מדי.. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? אין שיאים 44.בן כמה אתה? 24 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? בערך 10 46.האם הם חשובים לך? ברור 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? תלוי את מי מציעים לי... 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק רך או פופ 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? שיש משמעות לדברים 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? נו ברור ששניהם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו? יכולת להרגיש טוב ויכולת ליצור קשר 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? אהבה רומנטית 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? אולי כתיבה, ביטוי, ניתוח 54.אתה אדם מאושר בד"כ? נראה לי שלא 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? לדעתי טוב, אהבתי :)

dandusha1

New member
:)

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? חתונה ! :] 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי מתי 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? מבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגה 5.עוף או המבורגר? המבורגר :) 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? תכניות טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול בפארק 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? ריבה 11.ענווה או גאווה? גאווה 12.דנה או דני? דני :) 13.להיות גבוה או בינוני? לא משנה 14.שכל או מזל? שכל :] 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לא אוהבת את שניהם , אבל סופרלנד 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד :) 19.סתיו או אביב? אביב :) 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר :) 22.מיים או מיץ? מיץ 23.שפיים או ממדיון? שפייים @$$ :) 24.אורז או פתיתים? פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום , בלי מזוייף :S 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות 27.אופי חזק או רגשנות? תלוי מתי 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? תל אביב 30.בית ספר או צבא? צבא -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? חח מדי פעם 32.אוהב אותה? בקושי 33.מה הם תחביביך העיקריים? חברות,חברים,קניון,לעבוד,לישון:) 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? צחוק 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? בנים 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? משהו שמחזיר את הזמן אחורה 37.איך אתה מפנק את עצמך? לא משהו מיוחד 38.מה משמח אותך? חברים , משפחה , בורגראנץ' :] 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? לא ממש 40.למה? כי לפי מה שזה נראה , לא יהיה טוב 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... חחח שחברה שלי גנבה לי ת'מקרר :| 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם: יום מיוחד , עם מישהו 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? שהתחלתי לעבוד בבורגראנץ' , לטוב 44.בן כמה אתה? 15 וחצי 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? בערך 10 46.האם הם חשובים לך? מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? יש לי מספיק,אבל אף פעם לא מזיק עוד :) 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? סוג טוב ;] 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? ממבט ראשון המראה החיצוני,אז זה כבר האופי :) 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: נחמד ואמיתי 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להיות מאושרת :] 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לא חושבת שיש דבר כזה :p 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? בערך,לא ממש 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? היה נחמד :)

רקפת89

New member
אני:

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? חתונה. 2.מוזיקה שקטה או קצבית? שקטה. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? - כזאת שנבנית בשלבים. 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגה. 5.עוף או המבורגר? צמחונית. 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה. 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול בפארק. 8.שמש או ירח? שמח. 9.מוקה או וניל? מוקה. 10.דבש או ריבה? דבש. 11.ענווה או גאווה? ענווה. 12.דנה או דני? דני. 13.להיות גבוה או בינוני? גבוה. 14.שכל או מזל? שכל. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? לא הייתי בקניון רמת גן.. אבל עזריאלי זה מעפן.. הכי טוב גבעתיים :). 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד. 17.ריצה או הליכה? ריצה. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד כל היום. 19.סתיו או אביב? אביב. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בחיק הטבע. 22.מיים או מיץ? מים. 23.שפיים או ממדיון? שפיים. 24.אורז או פתיתים? אורז. 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף. 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות. 27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק. 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שרות. 29.תל אביב או חיפה? לא כזה מכירה את חיפה.. :) אני הולכת על ישוב בכל אופן. 30.בית ספר או צבא? בית ספר. -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא. 32.אוהב אותה? לא. 33.מה הם תחביביך העיקריים? לקרוא, לשיר, לרכוב על אופניים, לבלות עם חברות, לראות סרטים, לעשות דברים מעניינים (אומנות כלשהי..) וכו.. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לא יודעת בדיוק.. פשוט להצליח במה שאני רוצה.. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? אכזבה, כשלון.. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? מתקן שמעביר אנשים ממקום למקום ברגע אחד.. בלי מכוניות ובלי בחילות. :) 37.איך אתה מפנק את עצמך? קוראת ספר טוב, רואה סרט.. קונה גלידה או משהו.. 38.מה משמח אותך? הרבה דברים.. אני ילדה שמחה. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? וודאי, יהיה טוב! 40.למה? למה לא? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... חחח לא זוכרת חלומות במיוחד.. בד"כ הם נורא הזויים. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם. לא עולה כרגע.. זה אומר ששכחתי. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? יש המון רגעים כאלה. 44.בן כמה אתה? 17 באב. 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 4. 46.האם הם חשובים לך? מאד. 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?מסתפקת, יש לי המון חברות. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? ישראלי. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? לא שמתי לב לזה... מה שהכי חשוב זה התכונות אופי כי אחרת אי אפשר להסתדר עם בן האדם, אבל אני מניחה שגם המראה החיצוני מאד משפיע. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו - רצון לעשות משהו עם עצמו, יושר. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? שיהיה טוב. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לא יודעת. יש לי הרבה צדדים חזקים. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? אחלה, באמת.

Ofek The Diva

New member
עונה =] =]=] =]

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?אממ שניהם 4.קינוח-גלידה או עוגה?תלוי מה שבא לי באותו רגע 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?מועדון 8.שמש או ירח?שמש 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה?דבש 11.ענווה או גאווה?ענווה? חח מה זה 12.דנה או דני? חחחחח מעדן דני 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?שניהם =] 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?לונה פארק 17.ריצה או הליכה?הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לעבוד 19.סתיו או אביב?סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?עוגה 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?בעיר 22.מיים או מיץ?מים 23.שפיים או ממדיון? אמממ לא אכפת לי 24.אורז או פתיתים?קוסקוס 25.מלחמה או שלום מזוייף?שלום מזוייף עדיף 26.אסרטיביות או תמימות?אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?אמממ אוטובוס בגלל המזגן ומונית שירות בגלל שיש תמיד מקום חח 29.תל אביב או חיפה? ת"א 30.בית ספר או צבא?ביצפר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?ברור 32.אוהב אותה?כן 33.מה הם תחביביך העיקריים?מועדונים, סרטים, חברים, מוזיקה 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?מסיבה טובה:) 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?יש הרבה 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? כישוף שמי שאני רוצה ירצה גם אותי 37.איך אתה מפנק את עצמך? יוצאת לרקוד 38.מה משמח אותך? לא רוצה לפרט 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?ממש לא 40.למה? חחח תנו לי סיבה אחת שכן 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... יש לי הרבה חלומות 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 23.9 מסיבה בסו 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? אמממ לא יודעת 44.בן כמה אתה? עוד חודשיים 17 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?2 46.האם הם חשובים לך?ברור 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?מסתפקת אבל לא יזיק עוד:) 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? היפ הופ 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?קצב 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?אם אני לא מכירה את הבנאדם אז מראה חיצוני 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: שיהיה נחמד לסובבים אותו ושלא יהיה טיפש 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להיות מאושרת 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לא יודעת 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?לא 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? נחמד נחמד

אספיר85

New member
עונה

-זה או זה:
1.יומולדת או חתונה? יומולדת
2.מוזיקה שקטה או קצבית? קצבית
3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? נבנית לה בשלבים
4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה
5.עוף או המבורגר? המבורגר
6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה
7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פארק
8.שמש או ירח? שמש
9.מוקה או וניל? וניל
10.דבש או ריבה? ריבה
11.ענווה או גאווה? הא?
12.דנה או דני? דני
13.להיות גבוה או בינוני? בינוני
14.שכל או מזל? לא יודעת...
15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? לא הייתי בעילון אז אני אגיד שעזריאלי
16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? אף אחד
17.ריצה או הליכה? הליכה
18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לא לעבוד בכלל ><
19.סתיו או אביב? אביב
20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? לא טעמתי בלינצ'ס
21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר
22.מים או מיץ? מיץ - תלוי איזה
23.שפיים או ממדיון? לא משנה לי
24.אורז או פתיתים? פתיתים
25.מלחמה או שלום מזוייף? עדיף כל דבר, אפילו סתם הפסקת אש, מאשר מלחמה.
26.אסרטיביות או תמימות? אני אל ממש יודעת מה זה אסרטיביות
27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק
28.מונית שירות או אוטובוס? מוניות שירות
29.תל אביב או חיפה? ת"א
30.בית ספר או צבא? בית ספר
-כללי וזורם:
31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא, רק שאני אצל חברה [כי היא רואה]
32.אוהב אותה? לא, אבל אני אוהבת למצוא בה דברים לא הגיוניים
33.מה הם תחביביך העיקריים?
34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? אההה...
35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? שקרים
36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? ערכה לטיפול בחצ'קונים. אבל אחת שאשכרה עובדת.
37.איך אתה מפנק את עצמך? אני לא ><
38.מה משמח אותך? לא יודעת...
39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? לא ממש...
40.למה? כי אני לא
41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... אוקיי... החלום הכי דבילי [או בין הדביליים] שחלמתי: אני הולכת במסדרון בית ספר, ופתאום אני רואה את ידיד שלי מתקרב אלי. אני מתקרבת אליו, והוא אומר לי "יש לי משהו להביא לך" הוא טוחב יש לכיס, ומוציא גרב ספורט לבנה "מה זה?", אני שואלת אותו. "זאת גרב לבנה חדשה שלי." הוא אומר בביטחון "ואתה יודע מה אני הולכת לעשות עם הגרב הזאת, נכון?" אני שואלת אותו, די מרוצה. "כן כן אני יודע, את תשימי לי אותה על הראש" הוא אומר בזלזול אני מתקרבת אליו כדי לשים לו את הגרב שהביא לי על ראשו, ואז אני רואה את רכזת השכבה. "אוי שיט הנה יהודית" אני אומרת, ואנחנו יורדים במדרגות ובורחים למקום אחר. -סוף-
42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם זה אישי.
43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? מה?
44.בן כמה אתה? 14
45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 3 בערך
46.האם הם חשובים לך? מאוד
47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אני אסתפק בזה לבנתיים
48.סוג המוזיקה האהוב עליך? פאנק-רוק
49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? והוא עושה חשק להשתגע. זה כיף.
50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? האופי, ברור.
51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו שידע להבדיל בין הרע לטוב, בין המציאות לחלום
52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? כרגע אין
53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? אז זהו, שגם את זה אין
54.אתה אדם מאושר בדר"כ? לא, לא ממש
55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? כמו כל השאר...

Rosalyn

New member
../images/Emo203.gif~עונה~../images/Emo203.gif

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? כרגע, שקטה [אבל זה עניין של מצב רוח] 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? בשלבים (כי לא יצא לי עדיין לראות אהבה ממבט ראשון שהחזיקה יותר מדי מעמד :/) 4.קינוח-גלידה או עוגה?
עוגה עם כדור גלידה בצד!
5.עוף או המבורגר? עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? תכנית טלויזיה
[למרות שאין לי שומדבר גם נגד רדיו] 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול בפארק בבוקר ופאב בערב
8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? ריבה 11.ענווה או גאווה? תלוי בנסיבות 12.דנה או דני? אין העדפה
13.להיות גבוה או בינוני? גבוה [למרות שלא תמיד זה משנה] 14.שכל או מזל? מזל ושכל
15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? לא הייתי בר"ג- אז עזריאלי.. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לא הייתי בסופרלנד
אבל גם בלונה-פארק בת"א ממש נחמד.
17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לא לעבוד בכלל. [אבל אף אחד משתי האופציות היא לא הדבר הכי טוב שיש...] 19.סתיו או אביב? אביב
20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? ררר.... שניהם!
21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בחיק הטבע
22.מיים או מיץ? מיץ (אין שומדבר נגד מים, אני פשוט שותה אותם גם ככה יותר מדי..) 23.שפיים או ממדיון? לא הייתי באף אחד מהשניים
24.אורז או פתיתים? פתיתים! [אבל אוהבת גם אורז..] 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף.. 26.אסרטיביות או תמימות? no choice for now 27.אופי חזק או רגשנות? רצוי שילוב מוצלח בין השניים. 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? חיפה, עם העדפה לביקורים סדירים בת"א
30.בית ספר או צבא? בית ספר.
-כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? כן (בבקשה אל תרביצו לי..) 32.אוהב אותה? אני חושבת שהיא מאוד פתטית, עלובה, לא מקורית ודי טיפשית למען האמת, אבל זה מסוג החומרים העלובים והממכרים שהטלויזיה מוציאה לאור.. אז אין תשובה כ"כ.. 33.מה הם תחביביך העיקריים? תזכירו לי מה זה תחביבים..
(בעיקר מחשב וקריאה.. אפילו את הכתיבה זנחתי |מכות עצמיות|) 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לכתוב משהו מוצלח, להנות מדברים שאני עושה... 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? שקרים, הסתרת מידע לא סימפטי, יש יותר מדי דברים, למען האמת -_- 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? מכונה לאהבה עצמית. [כי גם אני, וגם לא מעט אנשים שאני מכירה מאוד זקוקים לאחת כזו..] 37.איך אתה מפנק את עצמך? נותנת לעצמי אקסטרא שעת שינה.
ובגדול- גם זה מסוג הדברים שאני לא עושה מספיק. 38.מה משמח אותך? זה מסוג הדברים שאף פעם לא עולים לי מיד לראש ואני נזכרת בהם הרבה יותר מאוחר, אז נשאיר את זה ללא תשובה. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? ברגעים אלה ממש, לא עד כדי כך.. 40.למה? תראו מה הולך פה לאחרונה ותבינו.. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... yeah, right. נקסט. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם אני חושבת שיום ראשון, עם כל ההתקעות במקום מאוד לא סימפטי בזמן ההפגזות על חיפה. [ויש לא מעט ימים כאלה, דווקא.. שאני לא אשכח, לטוב ולרע..] 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? גם את זה אני אשאיר לאח"כ... 44.בן כמה אתה? את, תודה, ו-19 אביבים אנוכי קיימת בעולם זה. 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? בסביבות 2 [אבל זה משתנה בתקופות..] 46.האם הם חשובים לך? החברים שממש חשובים לי מהווים אפילו כמות יותר נכבדה מ-2, ככה שכן, מאוד. 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? מסתפקת במה שיש, אחרי הכל מדובר באנשים איכותיים, והרי זה יותר חשוב מהכמות. אם כי אני כמעט מעולם לא אומרת לא לאנשים חדשים. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק, לרוב סוגיו..
49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? את המוזיקה.
50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? אופי בעיקר, אבל אם זה בא בשילוב עם מראה חיצוני טוב- מי אני שאתנגד
51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו נאמנות ופתיחות [כי גיליתי שבלעדיה קצת קשה להנות מהחיים...] 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להיות מאושרת ונטולת דאגות.
53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? חחח... שאלה טובה באמת. אני בספק אם יש לי אחד...
54.אתה אדם מאושר בדר"כ? לא יותר מדי
55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? נחמד ביותר.

talush2005

New member
../images/Emo2.gif עונה

היה לי קצת משעמם אז הלכתי כמה דפים אחורה חח.. -זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? שקטה 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? שנבנת בשלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? תוכנית טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול בפארק 8.שמש או ירח? שמש 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה?
12.דנה או דני? דנה 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לונה פארק ת"א 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ? מיץ 23.שפיים או ממדיון? ממדיון 24.אורז או פתיתים? פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף? לא זה ולא זה..לא יודעת 26.אסרטיביות או תמימות? אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? ת"א 30.בית ספר או צבא? בית ספרר!!! -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?לא 32.אוהב אותה?לא 33.מה הם תחביביך העיקריים? לישון,מחשב,טלביזיה,חברים.. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? שמראים לי שאכפת ממני ושאוהבים אותי.. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? שמשקרים! 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? משהו שלא נותן לאנשים רעים להוולד ואז הי ורק אנשים טובים בעולם! כן זה פתטי אני יודעת! 37.איך אתה מפנק את עצמך? קניות! 38.מה משמח אותך? חו"ל,קניות 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? בזמן אחרון לא כל כך אבל מקווה לטוב 40.למה? בגלל המלחמה 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... לא זוכרת 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם- היום האחרון בתוך הבית ספר תיכון שלי ,הבגרות האחרונה,מסיבת הסיום,הנשף! 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? לא יודעת.. 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? הכי טובים-4 46.האם הם חשובים לך? מאד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? יש טובים יש פחות טובים אבל בסה"כ אני מרוצה ומסתפקת 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? ישראלי 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? לא יודעת.. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? לא יודעת להחליט..שניהם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו- אופטימיות וטוב לב 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? שיהיה שלום ולא יצטרכו צבא שחובה להתגייס אליו 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? כל מה שקשור למחשבים 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?אחלה

למעלה