שאלון חדש:

d r o r y

New member
שאלון חדש:

הנה לכם שאלון חדש פרי עיטי ומחשבתי. השאלון בלשון זכר,אבל לא תאמינו-הוא מיועד לשני המינים! אתם מתבקשים לענות בהמוניכם...אז קדימה: -זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? 2.מוזיקה שקטה או קצבית? 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? 4.קינוח-גלידה או עוגה? 5.עוף או המבורגר? 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? 8.שמש או ירח? 9.מוקה או וניל? 10.דבש או ריבה? 11.ענווה או גאווה? 12.דנה או דני? 13.להיות גבוה או בינוני? 14.שכל או מזל? 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? 17.ריצה או הליכה? 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? 19.סתיו או אביב? 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? 22.מיים או מיץ? 23.שפיים או ממדיון? 24.אורז או פתיתים? 25.מלחמה או שלום מזוייף? 26.אסרטיביות או תמימות? 27.אופי חזק או רגשנות? 28.מונית שירות או אוטובוס? 29.תל אביב או חיפה? 30.בית ספר או צבא? -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? 37.איך אתה מפנק את עצמך? 38.מה משמח אותך? 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? 40.למה? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 46.האם הם חשובים לך? 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? תהנו!!!!

Simple Shlomit

New member
עונה:):)

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?ממ שניהםם 2.מוזיקה שקטה או קצבית?גם וגם 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?ממ נבנית בשלבים.
4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה:):) 5.עוף או המבורגר?המבורגר חח 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלוויזיה
7.בילוי-פאב או טיול בפארק?פאב 8.שמש או ירח?ירח 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה?דבששש 11.ענווה או גאווה?ענווה חח 12.דנה או דני?דנה 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?גם וגם
15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?ת"אאא:] חח עזריאלי.. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?ממ סופרלנד חח 17.ריצה או הליכה?הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לא לעבוד בכלל
19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?ממ שניהם! 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר:] 22.מיים או מיץ?מים.. 23.שפיים או ממדיון?ממדיון! 24.אורז או פתיתים?פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף?ממ עדיף שלום מזוייף..מאשר מלחמות בכלל 26.אסרטיביות או תמימות?ממ לא זה ולא זה 27.אופי חזק או רגשנות?כנ"ל 28.מונית שירות או אוטובוס?מונית שירות^_^ 29.תל אביב או חיפה?ת"א:) 30.בית ספר או צבא?מממ לא יודעת -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?לע.. 32.אוהב אותה?--- 33.מה הם תחביביך העיקריים?חברות,קניון,מחשב,טלוויזיה,לשיר,לרקוד 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?ממ כל מיני 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?ממ כנ"ל 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? חח לאדעת 37.איך אתה מפנק את עצמך?אמבטיה? חיחי 38.מה משמח אותך?הרבה דברים! 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? ממ כן 40.למה?כי אנחנו חזקים;] 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... חח לא בא לי.. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם ? ממ שחברה ממש טובה שלי שהכרתי דרך האינטרנט באה אלייי והיה כיף ברמות! וישנה אצלי חח 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? ממ לא יודעת 44.בן כמה אתה?12 עוד מעט 13 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?2 אולי 46.האם הם חשובים לך?מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?רוצה עוד=[ 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?הכל..חוץ מרוק כבד ודיכאון 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?ממ מילים,מנגינה 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?גם וגם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו? אמון,סבלנות נראה לי 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? ממ להיות זמרת להצליח 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?לשיר.. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?לעע.. הלוואי שכן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?סבבה=]

roin10

New member
../images/Emo3.gif

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?לא יודע
4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?תלוי מתי
8.שמש או ירח?שמש 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה?דבש 11.ענווה או גאווה?[?] 12.דנה או דני?דנה[?] 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?סופרלנד 17.ריצה או הליכה?הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לא יודע
19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?גם וגם
21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?גם וגם 22.מיים או מיץ?מיץ 23.שפיים או ממדיון?גם וגם 24.אורז או פתיתים?אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף?מלחמה 26.אסרטיביות או תמימות?תמימות 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?אוטובוס 29.תל אביב או חיפה?ת"א 30.בית ספר או צבא?בי"ס -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?יש לי HOT... 32.אוהב אותה?^ 33.מה הם תחביביך העיקריים?מחשבים וכאלה 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?[?] 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?לא יודע 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?מלא דברים 38.מה משמח אותך?לא יודע 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?לא 40.למה?אתם מוזמנים להדליק טלוזיה
41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...תאונת דרכים[?] 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם יש מלא כאלה... 44.בן כמה אתה?
45.כמה חברים ממש טובים יש לך?3[?] 46.האם הם חשובים לך?לא
47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?מה אכפת לי 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?מטאל 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?מילים,הקצב 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?גם וגם:$ 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו-טוב לב ושכל[?] 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?שלום 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?אין כזה
54.אתה אדם מאושר בדר"כ?כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?מגניבי

Fergie7

New member
../images/Emo152.gif

1.יומולדת או חתונה? בכללי, חתונה. כרגע, יומודלת. 2.מוזיקה שקטה או קצבית? קצבית. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? ממבט ראשון. 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה. 5.עוף או המבורגר? חטיפי עוף. 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה. 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פארק. 8.שמש או ירח? ירח. 9.מוקה או וניל? מוקה. 10.דבש או ריבה? שניהם יותר מידי מתוקים. 11.ענווה או גאווה? מממ. 12.דנה או דני? דנה. 13.להיות גבוה או בינוני? גבוהה. 14.שכל או מזל? מזל. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד. 17.ריצה או הליכה? הליכה. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? ל'דעת. 19.סתיו או אביב? אביב. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? להסתובב בעיר, בעע לא אוהבת טבע! 22.מיים או מיץ? מיץ. 23.שפיים או ממדיון? מימדיון כל כך שולט!!!! היינו ביום בגור, כל כך כיף. 24.אורז או פתיתים? אורז ברור. 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזויף, דע! 26.אסרטיביות או תמימות? ל'דעת. 27.אופי חזק או רגשנות? חזק. 28.מונית שירות או אוטובוס? מיניבוס. 29.תל אביב או חיפה? ת"א. 30.בית ספר או צבא? בית ספר. -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא. 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? טניס, עיצוב ומחשב. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? טניס, ואהבה. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? שמשקרים לי. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? ל'דעת. אין לי דמיון פורה. 37.איך אתה מפנק את עצמך? אוכל אוכל משמין וטעים. 38.מה משמח אותך? שאוהבים אותי. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כן. 40.למה? כי ככה. יש לנו צבא חזק, והכל יהיה בסדר. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... אין. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם היו 2 ימים כאלה בחיים שלי- ב-3.6 [הופעה של BEP] 25.6- היומודלת שהיינו במיימדיון, והיה סגור הינו עם בנים, וכל הפרק היינו רק אנחנו איזה 20 ילדים, ומצאתי אהבה, והיה כיף. ניסיתי קצר. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? רע, שנה שעברה התעללית בילדה אחת, עברה בצפר, XD. טוב? מקווה שעוד לא היה. 44.בן כמה אתה? אני בת.
14. 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 3. 46.האם הם חשובים לך? מאוד. 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? ממ מספיק נראלי. כאיל ויש לי הרבה ידיות וידידים, אבל אלה הכי טובות שיודעות עליי הכל. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? פופ ורוק. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? להקות? BEP ומקפליי. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? ברור שמראה חיצוני מה שמושך. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו מצחיק, נאמן, ידידותי ואוהב. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להיות מאושרת. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? אין. אבל הדב רהיחידי שאני טובה בו זה ספורט. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? חמוד. אהבתי.

ester6

New member
../images/Emo15.gif

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? גם וגם.. 2.מוזיקה שקטה או קצבית? זה תלוי בשיר ובמצב רוח, בעיקרון אני אוהבת את שניהם.. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? אפשר להידלק במבט ראשון, זה אף פעם לא אהבה ממש.. 4.קינוח-גלידה או עוגה?
5.עוף או המבורגר?
6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה. 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? תלוי במצב רוח. 8.שמש או ירח?
9.מוקה או וניל?
10.דבש או ריבה? דבש
11.ענווה או גאווה? ענווה. 12.דנה או דני? דנה. 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני. 14.שכל או מזל? גם וגם, אבל עדיף שכל. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לונה פארק. 17.ריצה או הליכה? הליכה. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד חלק מהיום. 19.סתיו או אביב? סתיו. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר. 22.מיים או מיץ? מים. אבל עדיף קולה. 23.שפיים או ממדיון? ממדיון. 24.אורז או פתיתים? אורזץ. 25.מלחמה או שלום מזוייף? לא זה ולא זה. 26.אסרטיביות או תמימות? קצת מכל דבר. 27.אופי חזק או רגשנות? רגשנות, אבל לא בהגזמה. 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית. 29.תל אביב או חיפה? תל אביב. 30.בית ספר או צבא? בית ספר. -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? כן! 32.אוהב אותה? מאוד. עונה מעולה
33.מה הם תחביביך העיקריים? כל מיני.. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? שעזרתי לאנשים, שאני עושה משו מועיל, וזה משמח אחרים, וכשאני מצילחה במשו שמאוד חשוב לי. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? שאנשים משקרים לי, ומתיחסים אלי בגלל שיש לי כסף. (ואני ממש לא מתגאה בזב, זה פשוט עובדה, זה כל כך מגעיל אותי שאנשים מסתכלים על הבנאדם לפי כמה כסף יש לו.. והכי מגעיל שחשבתי שיש לי חברות אמיתיות, ואז גיליתי שהם איתי בגלל הכסף.. זה דוחה אותי..
) 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? לא יודעת.. צריך לחשוב על זה.. 37.איך אתה מפנק את עצמך? תלוי למה, אם יש משו מיוחד.. 38.מה משמח אותך? שעשיתי טוב לאנשים, שעזרתי, שהצלחתי במשהו חשוב. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? זה קשה, אבל כן, אני מקווה ומאמינה שיהיה יותר טוב. 40.למה? כי גם ככה המצב גרוע, ולשבת ולהתלונן כל היום, זה לא מה שיעשה את השינוי, זה רק יבאס עוד יותר,ף אז ני מאנינה שיהיה יותר טוב. בע"ה! 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? 14. 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 3. 46.האם הם חשובים לך? מאוד! האמת שיש רק אחת שאני יכולה להגיד שאני חשובה לה כמו שהיא לי. יש לי עוד שתי חברות טובות, שאני מאוד אוהבת אותן והן מאוד מאוד חשובות לי, אבל לפעמים אני מרגישה שאני נתקעת בין שתיהן, שזה לא בדיוק הדדי מה שאני מרגישה. הם חברות מאוד טובות בינהם, הרבה יותר מאיך שהן אלי. אבל לפחות יש לי את הראשונה, שהיא כמו אחות בשבילי. הן לא מכירות אותה. כשאני חושבת על שתי החברות האחרות שלי, זה מבאס אותי, כי אני מאוד מאוד אוהבת אותם והם כמעט הכי קרובות אלי בעולם, אבל זה לא ממש הדדי, ושנה הבאה אנחנו עוברות בית ספר ביחד, ואני מפחדת מצד אחד לאבד אותם ולהיות לבד, כי אני בנאדם שקט וסגור. ומצד שני להיות איתם אבל להרגיש תקועה, ולא בנוח.. :( 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אני חושבת שמה שחשוב זה איך החברים, וכמה אתה אוהב אותם, לא עהכמות. אבל בכל זאת יש לי רק 3 חברות אמיתיות ( וגם זה לא בטוח.. שאלה קודמת..) והייתי רוצה עוד חברות, אבל אני בנאדם שקט וסגור, אז אין לי הרבה חברות. שנה הבאה אני עוברת לבית ספר חדש, אז אני מקווה שיהיו לי עוד חברות! 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? אני אוהבת בגדול כמעט את כל הסוגים- זה תלוי בשיר, אבל אני לא סובלת מזרחי ושירי דיכאון. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? זה ברור שהמראה חשוב, ומושך, אבל האופי חשוב לי הרבה יותר. יכול להיות בנאדם ממש חתיך אבל הוא בעצם סנוב דוחה שחושב רק על עצמו, לכן כדי באמת לאהוב מישהו אני צריכה להכיר אותו קודם, לא מספיק לי איך שהוא נראה.. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו- שבנאדם ידע לאהוב ,שיהיה ישר וכנה, ושיאהב את האחרים לפי מה שהם באמת לפי מי שהם ולא לפי כמה הם מצילחים וכמה כסף יש להם.. (זה בד"כ מה שעושים לי.. ואותי אישית זה מגעיל
) 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? שאני יצליח להגשים את כל מה שאני ירצה לעשות בחיים, שאני יהיה שמחה עם מה שיש לי, ויאהב את עצמי ואת החיים! 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? אני לא כישרונית במיוחד.. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? בד"כ כן, יש ימים שדברים מבאסים אותי, ואני נכנסת לדיכאון קצת ומתבאסת מהחיים, אבל אז אני רואה מה קורה לאנשים מסכנים באמת שחס וחלילה אני מאחלת לאף אחד להגיע למצב הזה, ואני נכנסת לפרופורציות, ומגלה שסה"כ החיים שלי טובים מאוד. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? אחלה!! שאלון נחמד מאוד! יום מקסים! (או אולי לילה..)

Spiritfall

New member
נו, טוב.

.יומולדת או חתונה? יומולדת .מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי במצב רוח .אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? נבנית, אבל אני מאמינה שיש נקודת קראש כזאת .קינוח-גלידה או עוגה? עוגה .עוף או המבורגר? שניצל .תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה .בילוי-פאב או טיול בפארק? שניהם .שמש או ירח? ירח .מוקה או וניל? בעע אף אחד .דבש או ריבה? דבש .ענווה או גאווה? ענווה .דנה או דני? דני שובבני .להיות גבוה או בינוני? תלוי בבן אדם .שכל או מזל? שכל .קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי .לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד .ריצה או הליכה? ריצה .לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? כל היום .סתיו או אביב? באביב יש אווירה יותר טובה .בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס .להסתובב בעיר או בחייק הטבע? טבע .מיים או מיץ? מים .שפיים או ממדיון? שפיים .אורז או פתיתים? אורז .מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף .אסרטיביות או תמימות? תמימות .אופי חזק או רגשנות? חזק .מונית שירות או אוטובוס? לא ולא .תל אביב או חיפה? תל אביב! חיפה איכ .בית ספר או צבא? בית ספר [שאלה רטורית למדי] -כללי וזורם: .צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא .אוהב אותה? .מה הם תחביביך העיקריים? עזבו אין לי כוח לפרט .מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? ריצה, שחייה, שיר שעושה מצב רוח טוב, ציון טוב בבגרות, סיום דבר שהתחלתי, למצוא לבד כוכב דרך המפה.. וכו'.. .מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? ריב עם מישהו קרוב, הרגשת כישלון, טפשות ונזק .אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? חללית .איך אתה מפנק את עצמך? שינה עמוקה במשך שעות היום .מה משמח אותך? אנשים :] .האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? מנסה כמה שיותר .למה? כי אחרת זה יטריד אותי יותר מידי .תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... משהו על מכשפה שהייתי בת 4 .ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם היו לי הרבה כאלה.. .מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? מעברים, שינויים למיניהם .בן כמה אתה? 18 .כמה חברים ממש טובים יש לך? 5 .האם הם חשובים לך? מאוד .היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? מסתפקת .סוג המוזיקה האהוב עליך? אוח נו אין לי כוח .מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? שהוא מותאם למצבי רוח שלי .מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? תכונות .תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: היכולת לצחוק, כי החיים משעשעים, ואכפתיות.. יש יותר מידי אגואיסטים בעולם .מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? אושר מתמשך .מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לקטר .אתה אדם מאושר בדר"כ? כן .ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? אהבתי

הופ ../images/Emo15.gif

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? מממ נלך על יומולדת בינתיים חח זה משהו שמתחיל את הכל, זה משהו אישי שמייצג את עצמך, זה קורה כל שנה וכן הלאה
2.מוזיקה שקטה או קצבית? גם וגם 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? נבנית... כי אהבה ממבט ראשון זה עדיין משהו שצריך להתפתח 4.קינוח-גלידה או עוגה? ממ עוגה 5.עוף או המבורגר? בורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? מה שמתחשק... העיקר שיהיה עם מישהו נחמד
8.שמש או ירח? תלוי במצברוח 9.מוקה או וניל? מוקה או וניל מקדונלדס חחח 10.דבש או ריבה? דבששש 11.ענווה או גאווה?ענווה
12.דנה או דני?דנה 13.להיות גבוה או בינוני? לא משנה כל כך 14.שכל או מזל?מממ
15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?לא יודעת, בלונהפארק הייתי יותר 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד אבל לא 24\7 19.סתיו או אביב? גם וגם 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? צ'וקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? גם וגם.. עדיפות לחיק הטבע
22.מיים או מיץ?גם וגם 23.שפיים או ממדיון?אה.. לא יודעת 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף?
שלום. פשוט ככה. 26.אסרטיביות או תמימות? קצת מכל דבר. 27.אופי חזק או רגשנות? כנ"ל 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות 29.תל אביב או חיפה? ת"א 30.בית ספר או צבא? ביצפר זהו בינתיים

../images/Emo39.gif

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית? שקטה 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? ממבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה? תלוי.. 5.עוף או המבורגר? עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול בפארק 8.שמש או ירח? שמש 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? ? 12.דנה או דני? דנה 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? ת"א, ברור, אבל זה לא אילון? 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לונה פארק, ברור 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? תלוי.. 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? שפיים 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף. 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות 27.אופי חזק או רגשנות? ממ. אני רגשנית, אבל מעדיפה אופי חזק. 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? ת"א
30.בית ספר או צבא? צבא -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? ללא ספק צחקתי ששמעתי על טל מוסרי ועודד מנשה
33.מה הם תחביביך העיקריים? קריאה, כתיבה, מוזיקה, מחשב 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לא יודעת, זה משהו רגעי. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? כשמשקרים לי. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? כנפיים שיתנו לי לעוף 37.איך אתה מפנק את עצמך? מוזיקה בפול ווליום, אבמטיה, שוקולד 38.מה משמח אותך? חברים, חדשות טובות 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? ממ, לא יודעת. 40.למה?ככה. כי אני לא יודעת מספיק בשביל להחליט. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... לא זוכרת כל כך חלומות. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם לא עניינכם ;] 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? וואו, אממ. ריב שלי עם חברה "טובה". לטובה וגם לרעה. 44.בן כמה אתה? 13 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? בסביבות העשרה+ 46.האם הם חשובים לך? מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? מסתפקת, תודה 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? שומעת הכל.. בעיקר רוק כזה ואחר, אבל פתוחה להכל. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? הוא יכול להיות קצבי או שקט, וזאת עדיין תהיה אותה מוזיקה. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? אני אודיע לכם כשאדע 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: חוש הומור וסבלנות 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? לדעת לעוף 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? כתיבה, אני מניחה 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? נחמד מאוד, מקורי.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית? קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? ממבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגה 5.עוף או המבורגר? המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוייזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פאב 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? מזה ענווה
12.דנה או דני? חחחחח לא יודעע 13.להיות גבוה או בינוני? גבוה 14.שכל או מזל? שניהם... 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? לא הייתי באיילון [או שהייתי רק אני לא זוכר אם זה היה זה...] 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לונה פארק 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? בכלל 19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ? מיץ 23.שפיים או ממדיון? שפיים 24.אורז או פתיתים? פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות? לא יודעע 27.אופי חזק או רגשנות? חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות 29.תל אביב או חיפה? תל אביב 30.בית ספר או צבא? בצפר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לאא 32.אוהב אותה? לאא 33.מה הם תחביביך העיקריים? לראות טלוויזיה להיות במחשב לצאת עם חברים... 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לא יודעע 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? לא להצליח במשהו... 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? טיים משין [יענו מכונת זמן] 37.איך אתה מפנק את עצמך? לא יודעע 38.מה משמח אותך? האחיינים שלי 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? בערך... 40.למה? לא יודעע 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...: מיקי ומיני מאוס רדפו אחרי 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם:יום הבר מצווה שלי 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? היום שבו עליתי לתורה... 44.בן כמה אתה? 13 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 5 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? מסתפק 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? היפ הופ 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? את המנגינה... 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? קודם כל המראה החיצנוי חשוב אח"כ לראות אם מה שיש בפנים שווה למה שיש בחוץ... 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: אמינות ואהבה 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? לא יודעע... 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? יצירות ולעצב דברים 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כןן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? סבבה

sweet shir

New member
עונה......................../images/Emo9.gif

1.יומולדת או חתונה? יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? אממ תלוי.. אני מעדיפה דיכאון על טראנס או מזרחי. אבל אני גם אוהבת רוק ופופ. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? נבנית בשלבים. 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגה.. אלא אם זאת גלידת האגן דאז. 5.עוף או המבורגר? המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? אממ פאב. 8.שמש או ירח? שמש 9.מוקה או וניל? מוקה 10.דבש או ריבה? ריבה 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? דני 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני לנשים וגבוה לגברים 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? אפעם לא הייתי בעילון.. אז עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לונה פארק 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד כל היום 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ? מיץ 23.שפיים או ממדיון? לוידעת 24.אורז או פתיתים? פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות? אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות? רגשנות 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות 29.תל אביב או חיפה? חיפה.. יותר יפה שם. 30.בית ספר או צבא? בית ספר.. לא מתים שם [לרוב]. -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? ה-3.. לא יש לי הוט. חהחה אבל איזה צירוף מקרים.. אני רואה עכשיו בערוץ 2, את הפרק שרועי יוצא מהארון. 32.אוהב אותה? היא חמודה 33.מה הם תחביביך העיקריים? לוידעת 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? ^^ 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? ^^ 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? פיתרון לסרטן 37.איך אתה מפנק את עצמך? אוכלת האגן דאז..XD 38.מה משמח אותך? ^^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? אממ מקווה 40.למה? ככה 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...- מתתי 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם- הייתי בחו"ל 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? אופפ מעצבן אותי השאלון 44.בן כמה אתה? 13 וחצי 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 1 ממש טובה. 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? לא אכפת לי עוד 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?מאיפה לי?! מה אלו השאלות הדפוקות האלו?! 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? במבט ראשוני.. חיצוני.. ואחכך פנימי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו- _____ 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? שיהיה לי טוב 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לוידעת 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? קצת מעצבן

../images/Emo107.gif

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? נקסט 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי למתי, והיכן 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? נקסט 4.קינוח-גלידה או עוגה? הא, זה קינוח? 5.עוף או המבורגר? עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פאב 8.שמש או ירח? שמש לשיזוף ירח לנסיעה 9.מוקה או וניל? מוקה 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? סורי אני לא מבינה 12.דנה או דני? דנה 13.להיות גבוה או בינוני? 1.75 גג לבנות ולבנים מינימום 1.75 14.שכל או מזל? יופי!! 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? לא הייתי בעילון אז אני לא אדע כרגע להחליט 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? ת"א 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד!! 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר אחים שלי 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? ים 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזויף-קר 26.אסרטיביות או תמימות? תום עד תמים 27.אופי חזק או רגשנות? חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? החלטה קשה.. 30.בית ספר או צבא? עדיין לא הגעתי לצבא.. -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? בילויים 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? סקס אוכל שירותים שירותים אהבה חיצוניות שלי 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? חיצוניות שלי לא במיטב, שלא אוהבים אותי, שמזלזלים בי, שלא מקשיבים לי, שכועסים עליי כשלא צריכים, שמתווכחים איתי שאני יודעת, שמשפילים אותי, שיורדים עליי, ש.. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? בשבילי אלוקים יודע 37.איך אתה מפנק את עצמך? בילויים אהבה 38.מה משמח אותך? אהבה מצב חיצוני שופינג חיוך אנשים 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כן 40.למה? כי בעזרת השם יהיה טוב 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם פורים 2006 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? לרע, דיכאון 44.בן כמה אתה? 15 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? אחת? 46.האם הם חשובים לך? לא ממש? 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? עוד 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? היפהופ פסיכודאלי צ'ילאווט פופ 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? את הקצב 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? חיצוני ברור, קודם כל 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו אופטימיות, כנות 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? אלוקים יודע 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? יש.. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? הייתי 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? היה נחמד תודה

עונה

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?
ממ תלוי 2.מוזיקה שקטה או קצבית?
קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?
כל אהבה היא טובה 4.קינוח-גלידה או עוגה?
עוגה עם גלידה 5.עוף או המבורגר?
תלוי 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?
טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?
פארק 8.שמש או ירח?
שמש 9.מוקה או וניל?
מוקה 10.דבש או ריבה?
ריבה 11.ענווה או גאווה?
ממ 12.דנה או דני?
דנה 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? ממ 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?
עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?
סופרלנד 17.ריצה או הליכה? תלוי 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? השאלה היא- לעבוד כל היום ולהרוויח כסף או לא לעבוד ואני מקבלת כסף חופשי??
19.סתיו או אביב? אני יותר מעדיפה אווירה חורפית 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? לא טעמתי בלינצ'ס
21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? תלוי 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? לא הייתי בממדיון 24.אורז או פתיתים? אף אחד מהם!! 25.מלחמה או שלום מזוייף?
מה הכוונה "שלום מזוייף"? 26.אסרטיביות או תמימות? בטח שלא תמימות 27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק, אבל עדיף שלא כולם יהיו כאלה 28.מונית שירות או אוטובוס? מסתומרת מונית שירות? פשוט מונית?? 29.תל אביב או חיפה? אממ תל אביב 30.בית ספר או צבא? בצפר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? כן לפעמים בלילה כשמעשמם 32.אוהב אותה? וואט אבר 33.מה הם תחביביך העיקריים? לשחק במחשב, לראות טלוויזיה, לצייר, להיות עם חברים 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? כשהצלחתי 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? כל מיני 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? אין לי מושג
37.איך אתה מפנק את עצמך? עושה דברים כיפיים 38.מה משמח אותך? כל מיני 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? אני משתדלת לנווט את מחשבתויי לאופטימיות
40.למה? כדי לחשוב חיובי 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... אין לי כוח 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם לפני איזה שדבועיים כשהייתי בסופרלנד ובקושי היו תורים כי זה היה מטעם העבודה של אבא שלי וזה נסגר בשביל העובדים והיה כזה כיף!!
43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? לא זוכרת 44.בן כמה אתה? 12 וחצי 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? בערך 8 46.האם הם חשובים לך? מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? כל המוסיף - מיטיב
48.סוג המוזיקה האהוב עליך? תלוי בשיר 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? שאיך שמסתכלים עליו רואים שהוא מהמם ואופי - ממ לא יודעת.. שיהיה רגיש מצחיק נחמד אכפתי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו מממ 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? שאני אהיה מאושרת 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? ציור 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? פסדר הודגש באמצעות מדגישומטיק

בא לי שאלון../images/Emo67.gif

הנה לכם שאלון חדש פרי עיטי ומחשבתי. השאלון בלשון זכר,אבל לא תאמינו-הוא מיועד לשני המינים! אתם מתבקשים לענות בהמוניכם...אז קדימה: -זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית? גם וגם תלוי מה שבא לי באותו רגע 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? תלוי כל אהבה צריך לבנות זה לא סותר את העובדה שהיא יכולה להיות ממבט ראשון או שלא 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר? עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? תלוי בתוכנית גם וגם 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול בפארק 8.שמש או ירח? אף אחד שמש לא חמה מדי 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש וריבה רק אם היא טעימה לא ריבת דובדבנים כל שאר הריבות כן 11.ענווה או גאווה? ענווה ולהיות גאה במי שאתה אבל לא להשוויץ בזה 12.דנה או דני? דנה ודני שובבני דני דני דני דני שובבני דני דני דני דני שובבני טוווווווווווו טו טו טו טו או דני או דני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני ושהחבר הגבר יהיה הגבוה גבוה יותר ממני 14.שכל או מזל? ששכל קודם כל ובשילוב עם מזל כשצריך 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? איילון רמת גן עילון אני לא מכירה קניון כזה 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? שניהם לפי המצב רוח 17.ריצה או הליכה? הליכה או הליכה מהירה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לא לעבוד בכלל ולא להיות קיצוני לעבוד כמה שעות לא כל היום 19.סתיו או אביב? שניהם 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? שניהם 22.מיים או מיץ? מים ומיץ לימון נענע ומיץ תפוחים ומיץ תפוזים 23.שפיים או ממדיון? אף אחד 24.אורז או פתיתים? שניהם ואורז יותר 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום אמיתי 26.אסרטיביות או תמימות? אסטיביות ותמימות ביחד 27.אופי חזק או רגשנות? רגיש אבל להיות חזק לא שברירי וכן להביע רגש 28.מונית שירות או אוטובוס? תלוי לפעמים מונית שירות לפעמים אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? תלוי במצב רוח 30.בית ספר או צבא? לא זה ולא זה -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? לא צופה 33.מה הם תחביביך העיקריים? להשתגע להתפרק לשמוע מוזיקה לצרוח לצעוק לשיר שירים לצייר 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לצייר ולאהוב את התוצאה ליצור ולאהוב את התוצאה להשקיע במשו ולהרגיש את התוצאות 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? חוסר אונים ייאוש 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? מכונה לתיקון מוח שרוט 37.איך אתה מפנק את עצמך? בהרבה דרכים לא עניינכם 38.מה משמח אותך? מוזיקה טובה 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? לא 40.למה? כי תמיד יהיו כאן מלחמות 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... לא זוכרת 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם מזה כאן הלו 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? שיא האור.... 44.בן כמה אתה? עשריפ פלוס מאה 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 2 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אולי עוד לא יזיק 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? ישראלי 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? הכל 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? שילוב קטלני בין השניים 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו כנות ורגישות 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להעלם 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לשיר 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? לא 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? אחלה תהנו!!!! נהנתי מאוד

מ א מ י2

New member
פיצפיצפיצפיצ! ../images/Emo219.gif [עונה חח]

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?חתונה ביום הולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית?קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?ממבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה רולז' חח 5.עוף או המבורגר?עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?תוכנית טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?מכ'פת לי 8.שמש או ירח?שמש 9.מוקה או וניל?שניהם ביחד 10.דבש או ריבה?אף אחד
11.ענווה או גאווה?ענווה [כן אני יודעת מזה!] 12.דנה או דני?דנה
13.להיות גבוה או בינוני?גבוה
14.שכל או מזל?שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?אף אחד,ת'אמת חחח 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?סופרלנד 17.ריצה או הליכה?ה-ל-י-כה-! 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?מכ'פתלי
19.סתיו או אביב?שניהם,בעיקרון אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר :\ 22.מיים או מיץ?מים 23.שפיים או ממדיון?שפיים 24.אורז או פתיתים?שניהם 25.מלחמה או שלום מזוייף?אף אחד,אם כבר 26.אסרטיביות או תמימות?שניהם משולבים 27.אופי חזק או רגשנות?שניהם 28.מונית שירות או אוטובוס?מיניבוס
29.תל אביב או חיפה?ת"א 30.בית ספר או צבא?אף אחד -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?לא,אינלי יס 32.אוהב אותה?-- 33.מה הם תחביביך העיקריים?גלישה בפורומים,טלויזיה,כתיבה ויצירה וכו' 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?לעשות טוב לאחרים,ולהיות מודע בקשר לזב 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?מילים פוגעות 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?טלויזיית מחשב שכשאומרים איזה ערוץ נגיד 3 אז עובר לערוץ 3 וגם שיהיה אפשר לשחק בו כשרק מזיזים ידיים בלי עכבר 37.איך אתה מפנק את עצמך?ממתקים והמון אוכל
38.מה משמח אותך?כנ"ל וחיוכים 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?לא 40.למה?ראיתם כבר חדשות? ;[ 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...על גריזלדה חחחחחחח 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם-אין לי כוח 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?חשבון 44.בן כמה אתה?11 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?3 46.האם הם חשובים לך?יאפ 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?לא,מסתפקת 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?פופ 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?המוזיקה 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?האופי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו-יש המון
52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?שיהיה לי טוב 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?צעקות 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?ל[ב]פנים

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif

-זה או זה: זה! 1.יומולדת או חתונה? יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? בשלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר? המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פאב 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבר 11.ענווה או גאווה? מה? 12.דנה או דני? דני 13.להיות גבוה או בינוני? גבוה 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לא לעבוד 19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? שפיים 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזויף (?) 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות 27.אופי חזק או רגשנות? חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות 29.תל אביב או חיפה? ת"א 30.בית ספר או צבא? בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? לא 33.מה הם תחביביך העיקריים? מוזיקה, אומנות, ספרים, סרטים ומחשב 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? כשאני מסיימת ציור שעבדתי עליו הרבה זמן ואני גאה בו 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? יש המון....... 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? לא יודעת.... 37.איך אתה מפנק את עצמך? אמבטיית קצף מפנקת שלאחריה אני צופה בסרט בכיכובו של ג'וני דפ עם קופסת גלידה בידיי 38.מה משמח אותך? מוזיקה 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? אמ...לא יודעת 40.למה? לא יודעת למה... 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... לא יכולה.... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם - לא יכולה.... 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? לטוב...שהפסקתי עם נסיונות ההתאבדות, יצעתי מהדיכאון והפסקתי להקיא.... 44.בן כמה אתה? עוד מעט 15 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 3 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אני לא רוצה עוד 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? מטאל 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? את המוזיקה 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? גם וגם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו - אחריות וחוש הומור בריא 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להצליח בכל מה שאני רוצה להצליח בו בחיי 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? ציור וכתיבה 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? לא ממש 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? היה טוב

TALLLLi

New member
בוקר טוב!

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? חתונה... 2.מוזיקה שקטה או קצבית? שקטה 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? מבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה?עוגה! 5.עוף או המבורגר? המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? תכניות טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פאב 8.שמש או ירח? ירח... 9.מוקה או וניל?וניל... 10.דבש או ריבה?דבש 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? דנה 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל?שכל.. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד... 17.ריצה או הליכה? ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? כל היום! 19.סתיו או אביב? סתיו... 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר.. 22.מיים או מיץ? מיים 23.שפיים או ממדיון?ממדיון.. 24.אורז או פתיתים? פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף?שלום מזוייף! 26.אסרטיביות או תמימות?תמימות.. 27.אופי חזק או רגשנות? רגשנות.. 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות... 29.תל אביב או חיפה? תל אביב.. 30.בית ספר או צבא? צבא! -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? ב-ר-ו-ר! 32.אוהב אותה? ב-ר-ו-ר! 33.מה הם תחביביך העיקריים? טניס,לישון,מחשב,טלפון.. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לישון... 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?לריב עם חברות.. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך -מה היית ממציא? רישיון מגיל 12!!! 37.איך אתה מפנק את עצמך? אוכלת עוגת שוקולד..חחחח 38.מה משמח אותך? להיות עם חברות שלי.. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? ממ..כן! 40.למה? כי בכ"ז..זאת המדינה שלנו!! 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...ממ..לא כ"כ זוכרת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם..שאבא שלי חטף אירוע לב... 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? המסיבת הפתעה..שעשו לי השנה!! 44.בן כמה אתה? 17 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 5 46.האם הם חשובים לך? מ=א=ו=ד! 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? יש לי עוד חברים..אבל הכי טובים 5! 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? ישראלי 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? הזמר עברי לידר!חחחח 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? א=ו=פ=י! 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: צניעות,ואמיתי.. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? אושר! 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לישון..חחחחח 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? הייתי..עכשיו פחות...
55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? אחלה שאלון:)

עונה נה בננה...

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?
שניהם... 2.מוזיקה שקטה או קצבית?
שניהם... תלוי מתי... 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?
שלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה?
גלידה 5.עוף או המבורגר?
עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?
רדיו 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?
פארק 8.שמש או ירח?
ירח 9.מוקה או וניל?
מוקה 10.דבש או ריבה?
דבש 11.ענווה או גאווה?
ענווה 12.דנה או דני?
מה זה?? 13.להיות גבוה או בינוני?
בינוני 14.שכל או מזל?
שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?
לא אוהבת קניונים.... 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?
גם לא אוהבת. 17.ריצה או הליכה?
הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?
לא לעבוד בכלל 19.סתיו או אביב?
אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?
שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?
בחיק הטבע 22.מיים או מיץ?
מים 23.שפיים או ממדיון?
לא אוהבת בריכותתתתתת 24.אורז או פתיתים?
אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף?
מלחמה 26.אסרטיביות או תמימות?
אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות?
חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?
מונית 29.תל אביב או חיפה?
תל אביב 30.בית ספר או צבא?
בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?
32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים?
לישון, מוזיקה ולשיר 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?
אמ.... לא יודעת 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?
שאין לאנשים תאקט, ושאנשים הם קנאים! 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?
כנפיים לבנאדם 37.איך אתה מפנק את עצמך?
סתם לשבת עם המשפחה 38.מה משמח אותך?
שמחות, חתונה, בר מצווה וכאלה 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?
כן 40.למה?
כי אנחנו אנחנו. ומגיע לנו! 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...
ששרית חדד באה אליי לבית... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם
שרית חדד התקשרה אליי (באמת!!) 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?
לא יודעת 44.בן כמה אתה?
18 וחצי 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?
כל הכיתה (זה יוצא 12) 46.האם הם חשובים לך?
בארור 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?
מסתפקת 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?
מזרחית 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?
ה--כל 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?
תכונות אופי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו
ענווה, תאקט. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?
שיהיה שלום בארץ ובעולם... 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?
לשיר ולנגן 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?
מאוד 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?
מאוד נחמד

עונהה...

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?חתונה!!! 2.מוזיקה שקטה או קצבית?קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?שניהם... 4.קינוח-גלידה או עוגה?עוגה 5.עוף או המבורגר?לא זה ולא זה 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? רדיו (לא אוהבת לראות טלויזיה) 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?פארק 8.שמש או ירח?שמש 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה?דבש 11.ענווה או גאווה?ענווה 12.דנה או דני?דנה 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?מזל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?עזריאלי!!! 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?לונה-פארק תל אביב 17.ריצה או הליכה?הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לעבוד כל היום 19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? שניהם 22.מיים או מיץ?מיים 23.שפיים או ממדיון?שניהם 24.אורז או פתיתים?אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף?שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות?תמימות 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?מונית שירות 29.תל אביב או חיפה?תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.בית ספר או צבא?בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?לאאאאאא 32.אוהב אותה?לאאאאאאא רואה 33.מה הם תחביביך העיקריים?ציור,טיול,מנוזיקה,ים,כל מני 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?כל מיני... 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?שקרים 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?תרופת חירפון לאשנים 37.איך אתה מפנק את עצמך?סוגרת את הפלאפון 38.מה משמח אותך?כמעט ה-כ-ל! 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?כן.. 40.למה?למה לא?מאמינה בטוב,לא ברע. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...לא יודעת:S 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם-יום שראיתי את שרית חדד פעמיים ואוווו איזה יוםם מדהיםםםם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?טוב 44.בן כמה אתה?17 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?5 46.האם הם חשובים לך?מאוד!!!! 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?מסתפקת 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?ים תיכוני, ושרית חדד!!! 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?סילסולים דקבוקות 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?אופי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו רגישות,ושמחה 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?שהיה טוב.. (בכל מובן..) 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? ........ 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?כן! מאוד! 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?כיףף תודה רבה=]

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?חתונה.יומולדת יש כל שנה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?שקטה
3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?אהבה ממבט ראשון
4.קינוח-גלידה או עוגה?עוגה
5.עוף או המבורגר?המבורגר
6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?פארק 8.שמש או ירח?שמש
9.מוקה או וניל?מוקה.לא אוהבת וניל 10.דבש או ריבה?ריבה.ריבת חלב.יאמי 11.ענווה או גאווה?גאווה 12.דנה או דני?דני 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני.לבנות-בינוני.לבנים גבוה 14.שכל או מזל?מזל.אין שכל אין דאגות 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?כלום.רק הקניונים של חיפה.גרנד קניון
,קניון חיפה
16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?איכס.רק בארה"ב 17.ריצה או הליכה?הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?פחח לא לעבוד בכלל
19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?בלינצ'סססססססססססס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר. 22.מיים או מיץ?מיץ 23.שפיים או ממדיון?שפיים 24.אורז או פתיתים?פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף?שלום מזוייף.העיקר שלום,בבקשה! 26.אסרטיביות או תמימות?אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?אוטובוס 29.תל אביב או חיפה?חיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיפה חיפה חיפה שלי!!! 30.בית ספר או צבא?צבא.הכל למען העם שלנו -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?כן,גם.וגם ב"האלופה" 32.אוהב אותה?ככה ככה.האלופה יותר טוב 33.מה הם תחביביך העיקריים?תאטרון,ולישון.חה חה חה 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?וואלה?לא יודעת
35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?כשמזלזלים בי. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?משהו שיהרוס את האוייבים שלנו 37.איך אתה מפנק את עצמך?אומרת לעצמי:"טובה ירדן טובה".סתם 38.מה משמח אותך?אהובי
39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?כן.אני מאמינה שהכל יהיה טוב 40.למה?אלוהים בעדנו 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...אין לי חלומות כאלה מיוחדים. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולםביום של הפיגוע במלון בסיני.זה היה היום הכי נורא בחיים שלי.באמת.כי אחותי בילתה עם חבר שלה(שבאותו יום גם הפך לארוס שלה-וכיום הוא בעלה).התקשרנו אלייה והיא לא ענתה.והתקשרנו לבתי חולים ולאיפה לא?! הייתי בטוחה שזהו.הלכה לי האחות.אבל אז קיבלנו טלפון ושמענו אותה בצד השני.היא הייתה יחד עם החבר שלה והיא התקשרה אלינו מאיזה טלפון של אישה אחת.פשוט ולעיניין-מפחיד. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?אה?! 44.בן כמה אתה?13.ואני בת. 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?4.אבל הם באמת הכי טובים.יש עוד אבל זה כבר מספר שקשה לספור 46.האם הם חשובים לך?מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?יש לי עוד הרבה שנים לחיות ואני מאמינה שיהיו לי עוד חברים 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?פאנק-רוק וכל מיני 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?הכל.זה רוק כייפי כזה 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?תכונות אופי קודם כל! 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייולא יודעת.זה קשה להגיד 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?שיהיה כבר שלום.הכי חשוב. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?תאטרון נראה לי 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?אהבתי.

עונה חלקי=]

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?חתונה
2.מוזיקה שקטה או קצבית? שקטה כזאת אפשר גם קצבית בתנאי זהיא של נינט
3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? אהבה ממבט ראשון, דע!!
4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידעע לא מתה על עוגות=]
5.עוף או המבורגר? בעעעעעע ואני לא צימחונית
6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה
7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פאב...... דע!!!!
8.שמש או ירח? שמש
9.מוקה או וניל? מוקה
10.דבש או ריבה? בעעעעע
11.ענווה או גאווה?
12.דנה או דני? דנה
13.להיות גבוה או בינוני? גבוה אבל לא יותר מדי
14.שכל או מזל? מזל
15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי .. דע!! כל המפורסמים שםםםםם חעחעחעח
16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לונה פארק שליטעעעע
17.ריצה או הליכה? הליכה
18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לא לעבוד ולקבל על זה כסף חעחעחעח
19.סתיו או אביב? אביב=]
20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד... למרות שאמרתי שאני לא מתה על עוגות חעחעח
21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר דע
22.מיים או מיץ? מיץ =]
23.שפיים או ממדיון? מימדיון
24.אורז או פתיתים? פתיתים
25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף
26.אסרטיביות או תמימות? אסרטיביות
27.אופי חזק או רגשנות? אני אוהבת רגישים חעחעחע
28.מונית שירות או אוטובוס? מונית=]
29.תל אביב או חיפה? תל אביב
30.בית ספר או צבא? אמאלה איזה שאלה.. חעחעח
צבא
-כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? דע..!
32.אוהב אותה? בארור מושלמת
33.מה הם תחביביך העיקריים? מחשב מחשב מחשב ואפילו מחשב
סתם גם טלוויזיה
34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? נינט
35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? אם קורה משהו לאנשים שאני אוהבת או שהם מתנהגים אליי לא יפה
36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?לאדעת
37.איך אתה מפנק את עצמך?
לא יודעת אני לא ממש עושה את זה
38.מה משמח אותך? נינה
ושיקרו דברים שאני רוצה שיקרו..
39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? משתדלת 40.למה? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 46.האם הם חשובים לך? 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? אני לא בבית ואני צריכה ללכת שאני יגע אני ימשיך בעיי==]]] אחלה שאלון עד למה שהגעתי

למעלה