שאלון חדש:

d r o r y

New member
שאלון חדש:

-מה נחשב יותר?/מה רוב האנשים יגידו? הערה קטנה:שימו לב שעליכם לבחור במה שהרוב(!) יגידו.כלאמר,לא לענות את דעתכם האישית,אלא את הדיעה המקובלת יותר על רובם.פשוט לענות בשם הכלל.מקווה שהבנתם... 1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? 2.סרט או הצגה? 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? 5.לרקוד או לשיר? זהו...נסתפק בזה.

ראשונההה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? חלבי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? סופרמן 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? כמו את ילדיהן! 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? עוגת דבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? הפנטזיה 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? יופי -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? אייסיקיו 2.סרט או הצגה? סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? פסיכולוגיה 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? שחור 5.לרקוד או לשיר? לשיר

CAM1LA

New member
עונה

1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? נראה לי שחלבי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? סופרמן 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? פחות מילדיהן 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? נראה לי שעוגת גבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? הפנטזיה 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? יופי -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? אייסי 2.סרט או הצגה? סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? פסיכולוגיה 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? בלונדיני 5.לרקוד או לשיר? וואו, שאלה קשה... אין לי מושג

עונה..נחמד..

.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? אווווווו..קשה..נראה לי שבשרי.. 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? סופרמן -מת ז"ל, מוחמד עליי חולה בפרקינסון כולו רועד..כך, שהאופציה היחידה כשחושבים על זה, ושכולם יחשבו על זה הוא ברוס וויליס.. 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? פחות?! במידה שווה?! 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? עוגת תפוחים.. 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? הפנטזיה..בעיקר, במצב מדיני כמו שלנו.. 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי?יופי..אין ספק בכך! -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו?גלישה באינטרטנט.. 2.סרט או הצגה?סרט.. 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה?במידה שווה 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור?שחור..למרות שהדעה הרווחת, בלונדיני.. 5.לרקוד או לשיר?לשיר..

../images/Emo42.gif

1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? חלבי, אני חושבת.. כי יש גם צמחונים
2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? בחשיבה מהירה, אם שואלים בנאדם-ברור שסופרמן, אבל עם איך שהוא ניראה היום..
3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? פחות מילדיהן. עובדה שכשמתגרשים האשה נשארת עם הילדים.. 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה, למרות שאני שונאת עוגות 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? הפנטזיה, בד"כ 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? יופי. הם חושבים ממקום ממוקד מאוד במכנסיים..
-זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? לגלוש באינטרנט. 2.סרט או הצגה? רוב האנשים יגידו סרט - אני חולה על הצגות 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? פסיכולוגיה 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? שחור.. כי בלונדיניות מלבינות יותר מהר
[למרות שהכי שווה כמו של יעלי
חום כהה..] 5.לרקוד או לשיר? לרקוד

TrAd RaD

New member
גכעיעגיגדS

1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? בשרי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? סופרצן 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן?פחות.. 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? מציאות 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? אממ.. אופי.. כי אם היא רק יפה וקקי של בן אדם אז היא הולכת לעזאזל -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? אינטרנט 2.סרט או הצגה? סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? בלונדיני.. 5.לרקוד או לשיר? לשיר

עונה../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי?חלבי!גם בגלל שזה טעים וגם בגלל שלא צריך לחכות הרבה זמן עד שאפשר לאכול נגיד בשרי או משו.. 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי?סופרן
3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן?פחות מילדיהן 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים?עוגת גבינה, עוגת תפוחים זה יאק(למרות שלדעתי העוגת גבינה מגעילה באופן שווה) 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה?הפנטזיה 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי?יופי..ידוע -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו?אממ לדעת הרוב נראה לי להתכתב באייסי 2.סרט או הצגה?סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור?בלונדיני 5.לרקוד או לשיר?ביחד

ady18

Well-known member
תשובות

מה נחשב יותר?/מה רוב האנשים יגידו? הערה קטנה:שימו לב שעליכם לבחור במה שהרוב(!) יגידו.כלאמר,לא לענות את דעתכם האישית,אלא את הדיעה המקובלת יותר על רובם.פשוט לענות בשם הכלל.מקווה שהבנתם... 1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי?בשרי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי?סופרמן 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן?אותו הדבר 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה?בפנטזיה 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי?יופי -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו?לגלוש 2.סרט או הצגה?הצגה 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה?פסיכולגיה 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור?בלונדני 5.לרקוד או לשיר?אממ לרקוד זהו...נסתפק בזה.

מיקמיק 1

New member
עונה.

-מה נחשב יותר?/מה רוב האנשים יגידו? הערה קטנה:שימו לב שעליכם לבחור במה שהרוב(!) יגידו.כלאמר,לא לענות את דעתכם האישית,אלא את הדיעה המקובלת יותר על רובם.פשוט לענות בשם הכלל.מקווה שהבנתם... 1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי?לפי דעתי חלק מהאנשים אוהבים אוכל בשרי וחלקם חלבי. 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי?לודדעעתת.. 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן?לפי דעתי רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן.. 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים?עוגת גבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה?לפי דעתי המציאות... 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי?לודעת.. -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו?לודעת.. 2.סרט או הצגה?סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה?לא זה ולא זה. 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור?תלוי למי. 5.לרקוד או לשיר? גם וגם. זהו...נסתפק בזה.

עונה

.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי?חלבי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי?ברוס לי 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן?יותר 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה?הפנטזיה 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי?על היופי -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו?להתכתב 2.סרט או הצגה?סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה?פסיכו 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור?שחור 5.לרקוד או לשיר?לרקוד

יyלושקי

New member
למרות שאין לי מושג מה הרוב יגיד

1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? חצי חצי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? ברוס לי
3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? פחות 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה דגאעע?!!?!? 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? קודם על היופי ואחרי זה על האופי, דאע.. -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? אייסי?
2.סרט או הצגה? סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? WTF 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? חוםםם
5.לרקוד או לשיר? לרקוד

d r o r y

New member
יאללה נענה לעצמי:

-מה נחשב יותר?/מה רוב האנשים יגידו? הערה קטנה:שימו לב שעליכם לבחור במה שהרוב(!) יגידו.כלאמר,לא לענות את דעתכם האישית,אלא את הדיעה המקובלת יותר על רובם.פשוט לענות בשם הכלל.מקווה שהבנתם... 1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי?אני חושב שהרוב מעדיפים חלבי. 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי?סופרמן.מספיק לשמוע את השם/כינוי שלו בכדי להבין.הוא "סופר"-על אנושי.ברוס לי ומוחמד עלי הם כולה בשר ודם.אז אני משוכנע שהרוב יגידו סופרמן. 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן?אני חושב שרובן אוהבות פחות מילדיהן,וחבל!לדעתי,זה חייב להיות מאוזן לגמריי.כלאמר,שהאישה תאהב את בעלה ואת ילדיה באותה מידה.הפער באהבה הוא לא בריא ויכול להרוס את הזוגיות לפעמים. 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים?לפי מיטב ידיעתי,מדובר בשתי עוגות לא אהובות במיוחד,אך את הגבינה מעדיפים על פני התפוחים.אני אישית אוהב עוגת תפוחים ומת על גבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה?כמובן שהפנטזיה. מציאות=מצוי,פנטזיה=רצוי.ידוע שהרצוי תמיד עדיץ וטוב יותר מהמצוי.בכל התחומים והמובנים. 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי?על היופי מסתכלים הרבה יותר,וחבל שכך.לדעתי צריך להסתכל על שניהם במידה שווה.שניהם חשובים. -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו?לפעמים זה ולפעמים זה 2.סרט או הצגה?תלוי איזה סרט ואיזה הצגה 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה?פסיכולוגיה 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור?שחור 5.לרקוד או לשיר?לא זה ולא זה. זהו...נסתפק בזה.

coullette

New member
^_________^

מה נחשב יותר?/מה רוב האנשים יגידו? הערה קטנה:שימו לב שעליכם לבחור במה שהרוב(!) יגידו.כלאמר,לא לענות את דעתכם האישית,אלא את הדיעה המקובלת יותר על רובם.פשוט לענות בשם הכלל.מקווה שהבנתם... 1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? חלבי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? סופרמן 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? פחות מילדיהן 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? יופי -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? אייסיקיו 2.סרט או הצגה? סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? פסיכולוגיה 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? בלונדיני 5.לרקוד או לשיר? לרקוד

d r o r y

New member
חבר'ה,רק זכרו ש...

בקטע הראשון של השאלון אתם עונים בשם הכלל.כלאמר,לא את דעתכם האישית,אלא את דעת הרוב.את מה שרובם יגידו.כבר ציינתי את זה על גבי השאלון,אך באתי להזכיר לכם את זה שוב שתשימו לב.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

-מה נחשב יותר?/מה רוב האנשים יגידו? הערה קטנה:שימו לב שעליכם לבחור במה שהרוב(!) יגידו.כלאמר,לא לענות את דעתכם האישית,אלא את הדיעה המקובלת יותר על רובם.פשוט לענות בשם הכלל.מקווה שהבנתם... 1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? בשרי. 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? סופרמן. מה. כל השאר כולה בני אדם. 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? פחות, לפי מה שאני רואה. 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה. 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה. לא לגבי. 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? יופי. -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? להתכתב (במסנ) 2.סרט או הצגה? סרט. 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? פסיכולוגיה. 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? שחור. 5.לרקוד או לשיר? לרקוד.

עונננה..

1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? בשרי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי?סופרמן 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? זה תלוי אבל נראה לי פחות מילדיהן 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? עוגת גבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה?פנטזיה 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי?לצערי יופי ... -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? לגלוש באיטרנט.. 2.סרט או הצגה?הצגה 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה?פסיכולוגיה 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור?שחור 5.לרקוד או לשיר?לשיר

למעלה